Motorola V195 - opinie
Telefony Motorola Motorola V195 Opinie o Motorola V195

Motorola V195

w sumie: 9
  • 0

    1. ~krystek  2006-02-21 16:26:33  host: aai58.internetdsl.tpnet.pl

    jaka lipa..

  • 0

    2. ~andreas  2006-02-21 19:30:20  host: bwf215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ładny telefonik, podoba mis się :-) nie ma zbędnych dodatków więc będzie tani

  • 0

    3. ~Daria  2006-02-23 10:15:43  host: szafa.zacisze.zgora.pl

    Trochę za słaby;/ Chociaż dobrą baterie ma ... Ale to chyba tylko jedna z zalet ...

  • 0

    4. ~Daria  2006-02-23 10:16:23  host: szafa.zacisze.zgora.pl

    Ja tam wolę swojego SE k300i .. Niby starszy a jednak lepszy od tego fona :)

  • 0

    5. ~rrr  2006-02-24 23:58:37  host: chello084010242173.chello.pl

    hmmm... wygląda na okrojoną wersję v547, ale trochę łądniejszą ma obudowę i nie posiada antenki.

  • 0

    6. ~Monia  2006-02-27 22:37:07  host: aup69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fakt, łudząco podobny z zewnątrz do V547, ale nie posiada aparatu i ogólnie jakiś taki ubogi jest :P. Dla mniej wymagających klientów... Poprawka - dla b. mało wymagających ;]. Cóż, nie zachwycił mnie.

  • 0

    7. ~cinek  2006-04-08 16:55:47  host: ahz205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny fon tylko mogłoby być więcej bajerów dla osób mniej wymagających

  • 0

    8. ~togom  2006-05-18 20:46:39  host: ask130.internetdsl.tpnet.pl

    gdzie ja można kupic?

  • 0

    9.  2008-01-04 15:06:47

    mam go od roku i jest ok. ładuje go raz na 8-9 dni,nigdy się nie zepsuł,nie zawiesił i jest poprostu niezawodny(moze dlatego ,ze nie jest strasznie rozbudowany.plusem je4st ze ma bardzo mocną baterię i blutootha,przez którego mogę łączyć się z internetem w laptopie.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-65-227.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet