Motorola V1150 - opinie
Telefony Motorola Motorola V1150 Opinie o Motorola V1150

Motorola V1150

w sumie: 16
  • 0

    1. ~M.Piech  2005-03-12 12:53:00  host: net1.chomiczowka.net.pl

    boskooo:)

  • 0

    2. ~TUBUS  2005-03-13 09:54:00  host: aphel.ltd.pl

    to mi przypomina v3 tylko ten ma dwa aparaty i 3g ...

  • 0

    3. ~zbok  2005-03-13 20:57:00  host: eden.tu.kielce.pl

    miodzio:)

  • 0

    4. ~Dawid  2005-04-22 18:40:00  host: ahy11.internetdsl.tpnet.pl

    To jest chyba nastepca V3. wyglada super.

  • 0

    5. ~tomek720  2005-04-24 02:26:00  host: 213.77.27.62

    moim zdaniem to nic ciekawego podobnie jak v3, ladniejsza jest v1000,tez ma dobry wyswietlacz a poza tym jesy lzejsza. moze ma gorszy aparat ale to jest telefon i sluzy do dzwonienia a nie robienia zdjec

  • 0

    6. ~zbok  2005-05-06 12:24:00  host: eden.tu.kielce.pl

    oj...tomek720 chyba sam nie wiesz co mowisz. poszukaj na stronach Motoroli tego telefonu i wtedy zobaczysz jakie mozliwosci ma ta sluchaweczka:) A telefon naprawde jest wypasiony!

  • 0

    7. ~hehehe  2005-05-13 23:18:00  host: 145-ego-4.acn.waw.pl

    lol..nigdy nie bylem fanem motoroli a nawet przyznam ze psioczylem na motorole...ostatnio mocno trzymam za samsungiem...mam juz doswiadczenia z sgh x100, x450, e820 i d500...naprawde spoko sluchawki.po kolei kazda lepsza ale i kazda z osobna bardzo dobra sluchawka...moje podejscie do motoroli zmienilo sie ostatnio jak zaczalem uzywac motoroli v500, spoko sluchawka...a ten telefon M v1150 to jak narazie moim zdaniem najlepsza premiera jaka jest...no wypas...wyglad mozliwosci sa mistrzem...powiem krotko BRAWO MOTOROLA

  • 0

    8. ~deszczv  2005-07-20 10:14:00  host: NAT-0.vlan.euronet.net.pl

    telefon super 2mpx ekran 240x320 tryb kamro i krajobraz(pierwszy model z tymi bajerami.lepsza od noki ale nigdy nie będzie w polsce:( zresztą powinni bardziej promować ten fon (reklamy itd.)

  • 0

    9. ~MJ  2005-09-09 22:09:37  host: 80.51.235.130

    to jest przeciez moto razr v3x jakby nie było...

  • 0

    10. ~MMM  2005-10-30 11:55:56  host: bhh5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ta v1150 jest swietna ma klase i jest podobna do v3:)))

  • 0

    11. ~SIBO  2005-10-31 14:58:36  host: ustron.anfa.pl

    LUDZIE LUKNIJCIE SOBIE NA PAMIĘĆ 5 mega lol to jest śmieszne

  • 0

    12. ~moto  2005-11-08 17:40:55  host: dto198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    5mb + karta do 2 giga..sibo;czy to jest śmieszne? :)

  • 0

    13. ~hubert  2005-12-04 23:20:00  host: alc121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    właśnie wróciłem ze stanów i kupiłem wlaśnie ten telefonik i niema lepszego, miałem wcześniej v3 i to jest pikuś przy tej jest genialna a kosztowała mnie 650$ to troche drogo ale się opłacało. POLECAM ten telefonik chociaz niewiem kiedy będzie dostępny w Polsce

  • 0

    14.  2006-01-12 19:22:18

    to poprostu v3x, nie wiem czym się różnią.

  • 0

    15. ~  2007-11-10 17:57:35  host: fek122.internetdsl.tpnet.pl

    nie wiecie ile moze kosztowac nowa lub uzywana?

  • 0

    16. ~  2008-02-07 18:51:19  host: apn-77-114-192-136.gprs.plus.pl

    Powiedzcie mi gdzie to kupic to bedzie moje...długo czekałem na taki tel i wreszcie znalazłem to jest własnie to co jest Telefonem niechce nic innego,teraz od ponad roku posiadam V1075 i jest...najlepsza normalnie mega wypas.A jak ktos da jezcze raz w opinie ze aaa co to nokia n95 lepsza to wysmieje... to nie ten przedział cenowy i nie ten wyglad wogule bez sensu porownanie np.Saab Areo 3000 a RolsRoyce? i to swietne i to swietne ale kazde sie rozni i jest tym samym wiec kazden wybierze cos dla siebie.Ale ta Mota jest superniasta.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet