Motorola V1050 - opinie
Telefony Motorola Motorola V1050 Opinie o Motorola V1050

Motorola V1050

w sumie: 71
  • 0

    1. ~  2005-03-14 14:17:00  host: aiv74.internetdsl.tpnet.pl

    super telefonik ale widze juz cene :C

  • 0

    2. ~Diasiol  2005-08-02 19:18:00  host: valpurgius.laczpol.net.pl

    kupiłem ten telefonik jak byłem w Holandii za 180 Euro w Vodafone i uważam, że jest zejeb***y

  • 0

    3. ~Diasiol  2005-08-02 19:30:00  host: valpurgius.laczpol.net.pl

    z tego co patrzałem do menu to ten telefon nie ma Bluetootha, chyba że jest jakoś sprytnie ukryty

  • 0

    4. ~neogoo  2005-09-12 15:23:00  host: cac9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlasnie podobna sprawa. Vodafone dawal go prawie za darmo. Telefon jest po prostu nieprzecietny ale z tym bluetooth'em to chyba pomylka

  • 0

    5. ~neogoo  2005-09-12 15:24:34  host: cac9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlasnie podobna sprawa. Vodafone dawal go prawie za darmo. Telefon jest po prostu nieprzecietny ale z tym bluetooth'em to chyba pomylka

  • 0

    6. ~M-a-k-s-2004  2005-10-04 16:15:49  host: bsd112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam czy z motoroli v1050 można zdjąć zimlocka w polsce i czy można wgrać polskie menu

  • 0

    7. ~Diasiol  2005-10-10 23:21:22  host: valpurgius.laczpol.net.pl

    simlocka można zdjąć, ale polskiego menu jeszcze nie ma

  • 0

    8. ~Matt18  2006-03-14 08:30:07  host: ebu91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka dostałem ten telefonik wczoraj jest super może troche ciezki i wielki ale tak to spoko,polecam i pozdrawiam :-)

  • 0

    9. ~witek  2006-03-25 15:30:54  host: ewg241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to ma on blootootha czy nie?

  • 0

    10. ~mefo  2006-04-01 15:22:36  host: host80-51-193-83.r-palowice.atupartner.pl

    ten fon niema bluetootha i tylko to odrużnia go od Motoroli E1000... jest godny uwagi...

  • 0

    11. ~Solo  2006-04-06 19:41:29  host: host-81-190-162-230.gorzow.mm.pl

    Mam ten fonik za 250zł i jest super ale podczas ładowania bateri telefon sie wyłącza i nie można go używać pewnie wystarczy coś zmienić w opcjach ale nie moge znaleźdz.

  • 0

    12. ~meto  2006-04-15 20:53:18  host: abek41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A na stronie motoroli są do niego akcesoria bluetooth więc chyba ma

  • 0

    13. ~  2006-05-12 19:08:57  host: bhx233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam pytanie co zrobić żeby tel. sie nie wyłaczał jak go laduje. I jeszcze jedno ma ktos jakis program bo kupiłem kabel i nie moge dostac programu

  • 0

    14. ~(:Smigly:)  2006-05-14 18:50:43  host: boi49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dużo problemów z tym telefonem ale jest zaje***** tylko gdzie bluetoot i gdzie to 3G którego nawet w orange nie moge włączyć ;(

  • 0

    15. ~krzysiek  2006-06-07 13:59:59  host: internet.radom.pl

    ja mam ten fonik.... nie mialem problemow z wgraniem pl menu i zdjeciem simlocka... na pudeleczku pisze ze ma mozliwosc ogladania TV itd. w koncu to 3G ... ale jak ogladac ta telewizje i jak wgran wogole do niego gry??

  • 0

    16.  2006-06-13 23:10:52

    Fajny telefon, przymierzam się do jego zakupu. Mam tylko jedno pytanie czy jest aż tak bardzo duży ??

  • 0

    17. ~  2006-06-21 18:52:18  host: eer56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest strasz nie wielki nie wim czy go kupić??

  • 0

    18. ~marti  2006-07-01 12:22:18  host: cvm226.internetdsl.tpnet.pl

    po 1. jezeli chcesz wlaczyc 3G i dzwonic do 2 osoby przesto to ta druga osoba tez to musi miec i musi tez miec kamere w srodku.a po 2 za min takiego połaczenia placi sie okolo 10 zl dlatego ja to szybko wyłaczyłam:-)

  • 0

    19. ~chetny na kupno  2006-07-30 20:46:35  host: bfd129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z ta 3g to jeszcze trzeba sie liczyc z tym, ze jest tylko w wiekszych miastach, wiec ja jeszcze bede musial poczekac ze 4 lata zeby z niej zkorzystac :)

  • 0

    20. ~chetny na kupno  2006-07-30 20:47:56  host: bfd129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    i porownajcie go sobie z motorola razr v3x. rozni sie tylko albo i az aparatem z tych glownych rzeczy

  • 0

    21. ~ZIGI  2006-07-31 22:24:18  host: 82.160.77.197

    gdzie dostane do niego softa znaczy sie gdzie znajde pomozcie

  • 0

    22. ~sylwusia  2006-08-10 11:19:54  host: axi162.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam tą motorole z polskim menu ;) polsko angielskim ;) ale prawie wszystko po polsku

  • 0

    23. ~sylka  2006-08-10 11:26:14  host: axi162.internetdsl.tpnet.pl

    do pawełka 90 nie jest taki duży może troszke większy od sony ericssona k700i ale za to jaki monitor

  • 0

    24. ~Tomek~  2006-08-17 12:16:14  host: aeq146.internetdsl.tpnet.pl

    może ktoś mi powiedzieć czy jak kupie kabel bez oprogramowania a mam w motorolce karte pamieci to czy uda mi się coś na nią wgrać???

  • 0

    25. ~Tomek~  2006-08-17 12:20:04  host: aeq146.internetdsl.tpnet.pl

    może ktoś mi powiedzieć czy jak kupie kabel bez oprogramowania a mam w motorolce karte pamieci to czy uda mi się coś na nią wgrać???

  • 0

    26. ~mmisiak  2006-08-19 15:15:32  host: inet20909-1.eranet.pl

    witam. czy ktos mi moze powiedziec jak wyłaczyc to głupie 3G, cczy jak sie to nazywa bo przez to mi bateria trzyma jakis dzień

  • 0

    27. ~DarkI  2006-09-10 23:58:08  host: ayl176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Solo, aby motka nie wyłączała się musisz kupić oryginalną ładowarkę z przejściówką na polskie gniazda... Jak tego nie zrobisz to uwalisz PCAP i będziesz mógł telefonem rzucać o ścianę. Pozdrawiam.

  • 0

    28. ~MAX  2006-09-16 16:39:51  host: nat.pia.robbo.pl

    OK!Proste pytanie czy ten tel ma Bluetootha?!?!??!Odpowiadać tylko jak ktoś jest pewien na 100%!

  • 0

    29. ~duch  2006-10-04 13:04:56  host: edo155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak na telefonie mozna ogladac tv ja mialem ta telewizje w niemczech zadarmo przez 3 miesiace pozniej niestety trzeba placic za to 3g wiec w polsce napewno tez trzeba cos zglosic i cos zato zaplacic. Aha bluetootha niema ani podczerwieni na 100% bo mam juz go troche.

  • 0

    30. ~  2006-10-09 21:40:13  host: akq153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ta motorole od kliku miesiecy i nie mamz nia problemu. a program do niej mozna sciagnac z niemieckiej strony. Mam tylko jedno pytanko jak zapisywam mp3 na karte pamieci?

  • 0

    31. ~rafał  2006-10-13 22:04:13  host: clk140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam jeśli możecie to pomuszcie z kąd mam sciągnąć instrukcje obsługi do motoroli v1050 w języku polski i jeszce jedno jak ustawić date i godzine????????

  • 0

    32.  2006-10-13 22:19:53

    witam pomórzcie mi prosze mam motorole v1050 i potrzebyje instrukcji obsługi po polsku z kąd ją mam wziąść??????o i jak ustawić w niej godzine i date napiszcie prosze

  • 0

    33. ~O  2006-10-27 11:40:27  host: 213.172.174.130

    Czy ten telefon ma Bluetooth? Tak jest napisane w danych powyzej a jakos nie moge go znalezc...Bede wdzieczny za informacje.

  • 0

    34. ~djkj  2006-10-27 20:15:07  host: bzw186.internetdsl.tpnet.pl

    ma ten telefon bluetooth czy irde bo na jednej stronie pisze rze ma a na 2 nie ma

  • 0

    35. ~V  2006-10-29 12:40:31  host: dkv37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie ma ani BT ani IRDY!

  • 0

    36. ~k  2006-11-07 14:02:52  host: ti154.internetdsl.tpnet.pl

    APARAT MOTOROLA V1050 NIE POSIADA IRDY,NIE POSIADA BT,NIE MA RADIA,BATERIA TRZYMA PO SWORMATOWANIU POŻĄDNYM 4-5 DNI Z CODZIENNYMI ROZMOWAMI,BEZ UZYWANIA APARATU I KAMERY,ZDIECIA LUX,WIDNIEJACE G NA WEW.WYSFIETLACZU NIE JEST USUWALNE W ZADEN SPOSOB,GENERALNIE W SKALI OD 0 DO 10 DAJE MU 8 ,POZOSTALE FUNCJE MA OKI,JESLI KTOS WIE JAK URUCHOMIC FUNKCJE RAPORT DORECZEN TO PROSZE NAPISAC.DZIEKUJE

  • 0

    37. ~k  2006-11-07 14:04:11  host: ti154.internetdsl.tpnet.pl

    APARAT MOTOROLA V1050 NIE POSIADA IRDY,NIE POSIADA BT,NIE MA RADIA,BATERIA TRZYMA PO SWORMATOWANIU POŻĄDNYM 4-5 DNI Z CODZIENNYMI ROZMOWAMI,BEZ UZYWANIA APARATU I KAMERY,ZDIECIA LUX,WIDNIEJACE G NA WEW.WYSFIETLACZU NIE JEST USUWALNE W ZADEN SPOSOB,GENERALNIE W SKALI OD 0 DO 10 DAJE MU 8 ,POZOSTALE FUNCJE MA OKI,JESLI KTOS WIE JAK URUCHOMIC FUNKCJE RAPORT DORECZEN TO PROSZE NAPISAC.DZIEKUJE APARAT MOTOROLA V1050 NIE POSIADA IRDY,NIE POSIADA BT,NIE MA RADIA,BATERIA TRZYMA PO SWORMATOWANIU POŻĄDNYM 4-5 DNI Z CODZIENNYMI ROZMOWAMI,BEZ UZYWANIA APARATU I KAMERY,ZDIECIA LUX,WIDNIEJACE G NA WEW.WYSFIETLACZU NIE JEST USUWALNE W ZADEN SPOSOB,GENERALNIE W SKALI OD 0 DO 10 DAJE MU 8 ,POZOSTALE FUNCJE MA OKI,JESLI KTOS WIE JAK URUCHOMIC FUNKCJE RAPORT DORECZEN TO PROSZE NAPISAC.DZIEKUJE APARAT MOTOROLA V1050 NIE POSIADA IRDY,NIE POSIADA BT,NIE MA RADIA,BATERIA TRZYMA PO SWORMATOWANIU POŻĄDNYM 4-5 DNI Z CODZIENNYMI ROZMOWAMI,BEZ UZYWANIA APARATU I KAMERY,ZDIECIA LUX,WIDNIEJACE G NA WEW.WYSFIETLACZU NIE JEST USUWALNE W ZADEN SPOSOB,GENERALNIE W SKALI OD 0 DO 10 DAJE MU 8 ,POZOSTALE FUNCJE MA OKI,JESLI KTOS WIE JAK URUCHOMIC FUNKCJE RAPORT DORECZEN TO PROSZE NAPISAC.DZIEKUJE TS WISŁA K*R*A*K*Ó*W !!! _I_E_P_O_K_O_N_A_N_A

  • 0

    38. ~palusia  2006-12-21 14:52:09  host: eku162.internetdsl.tpnet.pl

    witam potrzebuje wiadomosci czy ma on pamiec zewbetrznom i ile jest wew. i zew.

  • 0

    39. ~;/  2006-12-23 19:46:26  host: nat8.netburg.pl

    ja mam go juz troche i akurat moj ma bt

  • 0

    40. ~CMILL  2007-01-01 14:43:56  host: dvi98.internetdsl.tpnet.pl

    HEY JA MAM TELEFON I KABELEK WIEC BL NIE JEST MI POTRZEBNY

  • 0

    41. ~con-man 3  2007-01-05 15:18:35  host: 62.93.41.231

    ten tel. jest świetny tylko szkoda ze nie ma irdy ani blueoth

  • 0

    42. ~szakal  2007-01-16 12:03:10  host: mikolajczyka.ds.po.opole.pl

    Mam pytanie. Jakim programem połączyć sie z tym telefonem poprzez kabel USB?? Bo nigdzie nie moge znaleść. Pozdrawiam

  • 0

    43. ~szakal  2007-01-16 12:06:34  host: mikolajczyka.ds.po.opole.pl

    Mam pytanie. Jakim programem połączyć sie z tym telefonem poprzez kabel USB?? Bo nigdzie nie moge znaleść. Pozdrawiam

  • 0

    44. ~  2007-01-18 16:34:55  host: host-80-48-223-2.wyszkow.mm.pl

    hej hej ! mam pare pytan jak kto moze to niech mi odpowie bede wdzieczny! no wiec 1.dlazcego jak laduje to sie tel wylancza? i tylko da sie go ladowac na wyl? 2. dlazcego wymyslaja ze ten tel ma bluetootha??3.i dlazcego pisza ze ma dyktafon a go nie ma?? chyba ze ja nie iwem gdzie on jest ukryty Pozrdo i 3majcie sie

  • 0

    45. ~  2007-01-19 14:16:44  host: fil66.internetdsl.tpnet.pl

    aw jakiej cenie są te telefony?

  • 0

    46. ~b  2007-01-23 13:05:55  host: efl34.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie??czy da sięzainstalować do tergo telofonu gry java?? bo jakoś nie potrafie.

  • 0

    47. ~Madzia  2007-01-28 15:22:41  host: acsd171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko.. W jaki sposób moge sprawdzić czy ładowarka jest oryginalna?? Nabyłam tego fona nówke za 450 zl.. Cieszylam sie jak gwizdek ale mam problemy z ładowaniem... Powinnam go ładować 2x po 12 godzin conajmniej jak jest wylaczany... A tu lipa.. Jak jest wylaczany to takjaby niechcial mi sie ladowac.. Teraz ładuje go jak jest wlaczany i tez jakoś mu to cholernie cieżko idzie, i wsumie nie wiem czy sie powinno ładowac koma jak jest wlaczany.. :/:/:/ O co może chodzić.. Prosze o pomoc... Z góry dzieki.. To mój nr gg: 1863375. Pozdro

  • 0

    48. ~v 1050  2007-01-31 16:42:09  host: ably115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzi jest blotuch plx powiedzcie

  • 0

    49. ~dino  2007-01-31 20:51:26  host: ogorek.akron.net.pl

    napiszcie proszę gdzie się włącza Bluetooth

  • 0

    50. ~dino  2007-01-31 21:28:27  host: ogorek.akron.net.pl

    ten telefon ma Bluetooth czy nie jeżeli ma to powiedzcie jak się go włącza

  • 0

    51. ~dino  2007-01-31 22:14:42  host: ogorek.akron.net.pl

    w tym telefonie jest bt czy nie ma jak jest to gdzie

  • 0

    52. ~V1050  2007-02-01 11:19:07  host: ablg67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Gdzie ona ma bluetooth gdzie??????

  • 0

    53. ~mow_mi_buszmen  2007-02-04 13:47:25  host: bai47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiec tak, po 1. ten telfon nie ma blutacza, po 2.ma on pamiec wbudowana o pojemnosci 16mb, po 3. cena jego to obecnie okolo 400-500 pln. po 4. da sie wgrywac gry java, sa dzwonki mp3 na polaczenia przychodze jak i na smsy. Tak wiec ten telefon jest bardzo mocny, jedynm jego minusem jest brak BT :< polecam

  • 0

    54. ~Vasyl  2007-02-05 20:33:31  host: aob136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem w orange i nie wiem jak uaktywnic usluge MMS i jak sciagac piosenki, obrazki itp.;/. jak ktos wie to prosilbym o pomoc :) moje gg 1122304. Telefon nie ma BT ale można kupic przenosny BT za cene okolo 30 - 40 zl (chyba - allegro). jeszce raz prosze o kontakt na moje gg 1122304 :)

  • 0

    55. ~Vasyl  2007-02-05 20:40:56  host: aob136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem w orange i nie wiem jak uaktywnic usluge MMS i jak sciagac piosenki, obrazki itp.;/. jak ktos wie to prosilbym o pomoc :) moje gg 1122304. Telefon nie ma BT ale można kupic przenosny BT za cene okolo 30 - 40 zl (chyba - allegro). jeszce raz prosze o kontakt na moje gg 1122304 :)

  • 0

    56. ~Tomek  2007-02-07 11:36:15  host: atv112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale po co wam Bluetooth, IRDA? Czy nawet kaleb usb.. wystarczy wlozyc karte do czytnika pamieci, calosc wpiac w USB w kompie i macie transfer plikow porownywalny z tym na dysku kompa. U mnie dziala idealnie i bez problemow. Telefon jest ekstra. Najlapsza mot jaka mialem do tej pory (stawiam ja nieco wyzej od E1000- ma lepsza baterie:). Ostatnio uzywalem L6 i E1... zero porownania. Przepasc jakosciowa, uzytkowa i estetyczna. Pozdrawiam gg: 4044342

  • 0

    57. ~KaNtOrCM  2007-02-17 15:54:36  host: 80.54.5.26

    Jeżeli macie jakies pytania w zwiazku z Motorola v1050 to prosze pisac na moj numer gg: 8234858 odpowiem na wszystkie pytania Ma pamiec zew. i wew. wew.: 16mb a wew. akurat ja mam 1gb :D

  • 0

    58. ~motorolak :]  2007-05-07 22:29:14  host: chello087207235088.chello.pl

    szkoda ze na nieoryginalnej ladowarce telefon wylacza sie w czasie ladowania:] da sie z tym cos zrobic czy tak juz musi byc? P.S-ma ktos link na strone z darmowym programem na PPC do obslugi motki ? zeby mp3 wrzucac itp. pozdr z gory dzieki:]

  • 0

    59. ~Epter  2007-05-30 14:25:25  host: abll37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak myślicie czy opyla się zamienić za motorole V1050 za nokieN-gage odpiszecie prosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    60. ~haha  2007-06-13 11:19:41  host: ip-84-201-219-51.it-net.pl

    ON MA BLUETOOTH-A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    61. ~Bluethooth  2007-06-19 23:19:16  host: ffr34.internetdsl.tpnet.pl

    nO to jak wkoncu ma Bluta czy nie ?? moj kolega ma ten telefon i jak wchodzi w łacznosc to jest opcja bluta ale tak jak by nie bylo go wcale;/ nie wykrywa go itd;/

  • 0

    62. ~aniol  2007-06-24 17:12:55  host: wn118.internetdsl.tpnet.pl

    hmm mam pytanie jak kazdy a w zasadzoe 2 ! 1. czy ma wkoncu to BT jak tak to gdzie 2 jak wgrac gry do niego i inne aplikacje????????? z gory thx

  • 0

    63. ~Mrowa  2007-07-25 13:24:00  host: router.tvgawex.pl

    Ten telefon ma dolanczanego bluetootha do polaczenia sie przez kabel potrzeba programu MPT(motorola phone tools) a do wgrywania gier MidWay 2.0

  • 0

    64. ~bossman_007  2007-10-23 14:00:13  host: bqa237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie ktoś jak zrobić w tym telefonie rozmowę konferencyjną? to znaczy żeby na raz rozmawiać z większą grupką ludzi? Czytałem wiem że ta funkja jest ale nie znalazłem może mi ktoś pomóc?

  • 0

    65. ~marecki  2008-01-23 14:25:30  host: 195.94.215.34

    ludzie!!!! ile wy macie lat?! skoro pisze ze ma BT to ma!!!!! a jak gdzie go ma? na plytcie glownej!!!! bluetooth nie wystaje na zewnattrz i to mnie jest podczerwien z szybka!!!! jezus!!

  • 0

    66. ~kasia90  2008-01-29 10:30:51  host: eet90.internetdsl.tpnet.pl

    witam ten tel nie ma BT ogólnie fajny lecz...zmieniam

  • 0

    67. ~Nice  2008-03-07 20:48:15  host: byr98.internetdsl.tpnet.pl

    #65 Ten fon nie ma bluetootha :/ mozna jedynie dokupic dopinany :)

  • 0

    68. ~kubalxx  2008-04-05 10:39:03  host: ae084.ramm.net.pl

    help kto pomorze mi gdzie sie zmienia motywy i jak połonczci ten telefon z kompem

  • 0

    69. ~magda  2008-05-09 21:48:15  host: gsk34.internetdsl.tpnet.pl

    mam 2 pytania co do tego telefonu. 1.gdzie można kupić do niego karte pamięci i słuchawki, 2. ile wytrzymuje bateria przy korzystaniu z mp3

  • 0

    70. ~vojeq  2008-09-17 23:35:41  host: dyr1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon ok i bardzo wytrzymała obudowa. Bateria słaba mi przy godzinnej rozmowie dziennej starczała na jeden dzien ale kupiłem go używanego. Napewno nie ma bluetootha na 100%. Lampka z kamerki bardzo się przydaje w nocy a wyświetlacz idealny do surfowania po necie (ale z operą mini). Minusem jest wolne otwieranie obrazków z karty. Ogólnie to bardzo dobry i niezawodny telefon. Sprzedałem bo wkurza mnie ten słownik itap i wole t9. Przeżuciłem się na nokię.

  • 0

    71. ~anka  2009-01-14 08:13:06  host: nat-01-037.rtk.net.pl

    gdzie moge do tj komy kupic usb i jak wgrac j.polski :) pomocy :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet