Motorola U9 - opinie
Telefony Motorola Motorola U9 Opinie o Motorola U9

Motorola U9

w sumie: 51
  • 0

    1. ~Pozytywka  2007-10-30 13:16:19  host: czv202.internetdsl.tpnet.pl

    No telefon niczego sobie :) taki...w miare jak na motorole...W motkach stanowczo dobija mnie brak wideokonferencji!!!Wole moją Nokie E65 ;]

  • 0

    2. ~..  2007-11-01 15:06:11  host: 4-168.89-161.tel.tkb.net.pl

    Taki fajny kamyczek ;P

  • 0

    3. ~  2007-11-01 17:43:58  host: auq49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Samsung z370 lepszy a to różowe coś to nic

  • 0

    4. ~  2007-11-02 15:46:14  host: inet20909na-3.eranet.pl

    mialam u6 ale to chyba 2 inne bajki

  • 0

    5. ~sk  2008-03-14 15:17:54  host: 91.146.225.1.ip.airbites.pl

    za drogi jak na funkcje

  • 0

    6. ~VortX  2008-03-19 21:46:36  host: 078088231087.klc.vectranet.pl

    Moi drodzy malkontenci, ten telefon was poprostu przewyższa. To nie jest telefon o który można powiedzieć że jest dobry jak na swojego producenta. On jest poprostu fantastyczny! Przebija na łeb większość dostępnych telefonów o podobnych parametrach a do tego ma jeszcze wygląd. Wielkie brawa dla Motoroli.

  • 0

    7.  2008-04-05 11:27:50

    i jak zawsze bez radia...co to za multimedialność...

  • 0

    8. ~Buahahaha  2008-04-07 21:10:53  host: 217.98.19.127

    @6. a jakie to telefony przebija na łeb ? hahaha nie no niektórym sie nudzi to piszą komentarze nt. o których totalnie sie nie znają

  • 0

    9. ~ghhf  2008-07-29 23:08:38  host: nat-14.autocom.pl

    chcialam zapytac czy da sie w tym telefonie ustawic raporty doreczen wiadomosci?

  • 0

    10.  2008-08-18 20:56:15

    Jest już w drodze do mnie:) kolor grafit:)

  • 0

    11. ~Seytan  2008-08-29 23:10:35  host: chello089078096025.chello.pl

    a czy może ktos sie orientuje czy mozna ustawić mp3 za dzwonek sms?

  • 0

    12. ~dreck  2008-08-30 00:34:22  host: host-89-229-193-182.gizycko.mm.pl

    jest super! estetyczny, dobre funkcje i w końcu to telefon fergie

  • 0

    13. ~czkawka  2008-09-01 13:57:08  host: dpi253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik jest gadzeciarski i do takiej grupy skierowany. Nie jest to iphone, ale bardzo dobra propozycja dla pań, tak mi sie wydaje

  • 0

    14. ~maan  2008-09-07 10:32:08  host: aeck186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do Pozytywki: mnóstwo Motoroli ma wideokonferencje - od V3x zaczynając, na Z8 kończąc, nie mówię już o jakości tych połączeń (zresztą jakość połączeń, materiałów to główne atuty komórek Moto)... Ten telefon jest stworzony do multimediów (a jak ktoś chce radio - niech kupi sobie mp3 z radiem), a nie do wideokonferencji.

  • 0

    15. ~christi  2008-10-25 10:51:00  host: ip-89-174-83-90.multimo.gtsenergis.pl

    dla mnie to smieszne ze w telefonie w ktorym stawiaja na "muzycznosc" nie ma radia. Niepo to sie wydaje taką kase zeby moc słuchać tylko mp3. Kazdy SE jest lepszy i ustępuje jedynie estetyką...

  • 0

    16. ~fist  2009-01-17 20:16:19  host: adtu135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    i materiałami, i ciekawymi patentami motoroli, i nie wiem jak w tym modelu ale najczęściej tez jakością wyświetlacza...

  • 0

    17. ~Matt  2009-01-25 14:48:01  host: ip-94-42-46-143.multimo.gtsenergis.pl

    Wie ktoś jak zmienić tapetę na wyświetlaczu zewnętrznym ?

  • 0

    18. ~kacha  2009-02-16 13:34:02  host: etx64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy ten telefon ma wejście usb i czy można zakupić do niego większe kart pamięci????

  • 0

    19. ~kluska  2009-02-17 09:55:07  host: 77-252-77-252.ip.netia.com.pl

    typowo kobiecy telefon - ładnie wygląda a funkcje nie sa najgorsze. polecam dla mało wymagających:)

  • 0

    20. ~NikuSia  2009-02-17 18:09:34  host: host-89-231-243-173.mielec.mm.pl

    Posiadam motorole u 9 jednak nie w jezyku polskim, chciałabym zmienić tampete na zewnętrznym wyświetlaczu i nie wiem jak czy jest to w ogole możliwe? prosze o pomoc :)

  • 0

    21. ~moto u9  2009-03-21 12:04:26  host: 088156027134.olsztyn.vectranet.pl

    mam motorole U9 od pol roku. Telefon jest wolny-zawiesza sie przy wchodzeniu do multimediow. Do tego często nie łączy przez bluetooth. A zewnętrzny ekran dotykowy jest zupełnie bezużyteczny w niskich temperaturach - mi w zimę szalał. No ale jest piękny :).

  • 0

    22. ~amsterdam  2009-05-12 14:32:47  host: ip-88-199-176-222.tczew.net.pl

    wie ktoś jak zdjąć simloka z u9

  • 0

    23. ~Martin  2009-05-27 12:13:33  host: chello083144073172.chello.pl

    Czy ktos wie? : Czy ten telefon przysyla potwierdzenia wyslania SMSow ? I czy to sie latwo wlacza ? Czy pipa co jakis czas sygnalem jak sie nie odczyta SMSow lub inne odbierze rozmowy ? Czy ma gniazdo jack na sluchawki bo w instrukcji sie nie doczytalem ?

  • 0

    24. ~Martin  2009-05-27 13:48:49  host: chello083144073172.chello.pl

    Czy ktos wie? : Czy ten telefon przysyla potwierdzenia wyslania SMSow ? I czy to sie latwo wlacza ? Czy pipa co jakis czas sygnalem jak sie nie odczyta SMSow lub inne odbierze rozmowy ? Czy ma gniazdo jack na sluchawki bo w instrukcji sie nie doczytalem ?

  • 0

    25. ~Martin  2009-05-27 13:49:42  host: chello083144073172.chello.pl

    Czy ten telefon ma opcje potwierdzenia dostarczenia SMS ?

  • 0

    26. ~kora369  2009-06-25 12:15:25  host: acdl238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie. do ilu GB chodzi karta micro SD w motce u9???

  • 0

    27. ~  2009-06-25 17:45:02  host: acdl238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam kartę micro SD 4 GB, czy będzie chidziła mi w tym telefonie???

  • 0

    28. ~kora369  2009-06-30 16:38:18  host: abxc15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy karta 4 GB będzie chodziła w motoroli u9???

  • 0

    29. ~Agnieszka  2009-07-09 12:38:15  host: eir34.internetdsl.tpnet.pl

    bardzo mi sie podoba ten telefon i prawdopodobnie dzisiaj go sobie kupie;) czy ma może on jakieś poważne wady? bo co czytam to widzę same pozytywne opinie. Z góry dziękuję za odpowiedź;)

  • 0

    30. ~garety  2009-08-06 11:27:28  host: acdd133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    u9 do 4Gb poj. karty. bedzie chodzila

  • 0

    31. ~Malutkix333  2009-08-12 22:07:05  host: 77-254-29-13.adsl.inetia.pl

    Niewiem juz sam.. !! ;p Okala Sie Go Kupić ?? ;/

  • 0

    32. ~klaudia :D  2009-09-17 20:04:14  host: inet20907nq-3.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    chyba nie, ja ją chciałam i kupiłam 3120c o jestem zadowolona :D

  • 0

    33. ~jm  2009-09-26 14:13:05  host: public-gprs80964.centertel.pl

    Hmm... czy ten telefon ma slownik t9??? wyzej jest napisane ze jest slownik iTap... tylko nie mam pojecia czym to sie rozni...

  • 0

    34. ~jm  2009-09-26 14:23:38  host: public-gprs80964.centertel.pl

    ach... i czy jest mozliwosc ustawienia profili????????? tak jak np w nokii:)

  • 0

    35. ~alinaa  2009-10-17 14:17:14  host: cmpc67-160.astral.lodz.pl

    ja tez chce kupic ten telefon , tylko ja duzy widzialam opini na ten telefon ze jest wolny? czy jest to moze z powodowane duza karta pamieci czy ogolnie jest wolny?;[

  • 0

    36. ~alina  2009-10-19 21:19:29  host: cmpc67-160.astral.lodz.pl

    slyszalam ze ten telefon sie zacina i wolno chodzi to prawda ? zastanawialam sie nad kupnem tego telefonu. prosze o szybka odpowiedz

  • 0

    37. ~  2009-10-19 21:20:06  host: cmpc67-160.astral.lodz.pl

    slyszalam ze ten telefon sie zacina i wolno chodzi to prawda ? zastanawialam sie nad kupnem tego telefonu. prosze o szybka odpowiedz ps, czy to nie jest moze spowodowane tym ze karta pamieci jest duza?

  • 0

    38. ~  2009-12-30 18:18:09  host: 6.v62.interkam.pl

    telefon jest wolny, nawet bez karty pamieci.

  • 0

    39.  2010-01-23 22:48:48

    mam problem co do wyboru tel... Avila czy U9> POmóżcie:) chce bardzo klapkę ale wydaje mi się, że avila ma więcej do zaoferowania... Potrzebuję telefonu nie zacinającego się, na którym dobrze pisze się smsy, ponieważ piszę ich dość dużo. Czasami pstryknę fotkę, posłucham muzyki... Telefon musi być szybki, gdyż jestem osobą wiecznie śpieszącą się i nie może mi nic się ciąć, albo nie wchodzić tam gdzie trzeba:);p

  • 0

    40. ~asia2710  2010-02-27 18:40:58  host: abrj205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej. Chciałabym sobie kupić tą motke,ale chcialam sie dowiedziec czy sie mocno zacina,czy klawiatura jest podświetlana bo gdzies czytałam ze nie i czy jest dotykowa,czy sa raporty.Ogólne info by sie przydało. Wszyscy,którzy chca pomóc lub doradzić prosze o maila: asia2710@tlen.pl Dzieki !!!!

  • 0

    41. ~monka  2010-03-15 20:52:14  host: chello089076101230.chello.pl

    dlaczego karta pamieci nie chodzi?

  • 0

    42. ~monia19  2010-05-08 13:58:06  host: adly110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dla wszystkich, ktorzy chcą kupic ten tel !! powiem tak, jest śliczny, świetnie słucha sie muzyki, aparat jest bardzo przyzwoity moim zdaniem, ale... ma niestety jedna taka wade ze masakra. od razu po kupieniu zaczal sie zacinac niestety:( czasami trwa to nawet godzine. musze go zmienic bo przeciez tel ma czemus sluzyc, a piekny wyglad to nie wszystko. strasznie sie z nim umeczylam:( wiele osob pisze ze on dziala bardzo dobrze, wiec to moze ja kupilam wadliwy.. ogolnie ODRADZAM!

  • 0

    43. ~me-how  2010-07-20 18:10:26  host: sdcwebdproxy3.europe.hp.net

    mam ten telefon już prawie rok. jest piękny! wykonanie solidne i stylistyka ponadczasowa - po roku nadal podoba się mnie i moim znajomym. poręczny. wygodna klawiatura. zewnętrzny wyświetlacz OLED to fajny bajer, ale przydatny właściwie tylko wtedy, kiedy korzysta się z wbudowanego odtwarzacza mp3. polecam ze słuchawkami stereo bluetooth motorola!!! wówczas jakość muzy lepsza niż z iPAQ i SE (testowane te same słuchawki). aparat robi dobre "zdjecia" (do zdjęć wolę moją lustrzankę :) menu nieco toporne, ale przez pierwsze poziomy można przeskakiwać numerkami. przy wyborze niektórych pozycji faktycznie przycina na ułamki sekund, za to wkurza przy przeglądaniu zdjęć - tu trzeba mieć cierpliwość zwłaszcza przy każdorazowym generowaniu miniaturek. wszystko podłącza się przez gniazdo/wtyczki motoroli (także słuchawki przewodowe). wolę miniUSB+jack3,5. dla majsterkowiczów dość duże możliwości personalizacji no i system na linuchu, ale komu by się chciało, skoro tak jak jest jest dobrze i dlatego lepiej nie ruszać. podsumowując: piękny telefon o niebagatelnym wzornictwie z dobrym mp3. raczej nie dla miłośników Nokii i smartfonów.

  • 0

    44. ~nieznajoma  2010-07-27 19:10:45  host: bla190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i nienarzekam o to co powinniście wiedzieć kupując go:pierwsze co to się troszeczke zacina,ma dotykowy ekran na klapce można zamknąć komórke i dalej bedzie grała,zdjęcia robi nie za dobre,nie przysyła powiadomień o sms że się wysłało,pika jak się nie odbierze albo nie przeczyta telefonu,ma bardzo ładne tapety,ŻEBY ZMIENIĆ WYŚWIETLACZ NA ZEWNĄTRZ TRZEBA WEJŚĆ NA USTAWIENIA WYBRAĆ MOTYWY POTEM OPCJE EDYTUJ PRZYCISNĄĆ PRAWĄ STRZAŁKE TRZY RAZY KLIKNĄĆ STRZAŁKE W DÓŁ KLIKNĄĆ ŚRODKOWY PRZYCISK WYBRAĆ WYGASZACZE EKRANU NOI SOBIE WYBRAĆ,po zamknięciu telefonu pojawi się godzina a potem wyświetlacz.można pisać e-maile,jest czas na świecie,synchronizacja,gdy macie karte 2 gb zmieści sie około 60 piosenek,telefon dosyć głośny,sympatyczny,łatwo sie rysuje i brudzi,ma fajne przyciski podświetlane,niestety chodzi tylko jedna gra i to takie sudoku byle jakie które nieda się przejść,JEŚLI CHCECIE MIEĆ JAKIEŚ GRY NA KOMÓRCE SIMS 3, CAR JACKS STREET, GOTHIC 3, PES 2009, ASSASSIN S CREED, TO WAM NIE BĘDĄ CHODZIĆ W PEWNYM MOMENCIE SIĘ ZATNĄ,bateria nawet dobra.to wszystko o tym telefonie najważniejszego jeśli o mnie chodzi to polecam.z góry ciesze sie że wam pomogłam.

  • 0

    45. ~marze7  2010-07-28 16:20:22  host: aftc99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie??????czy jesli sie ustawi zdejcie do kontaktu to ono pokazuje sie jak ktos dzwoni tylko na głownym wyswietlaczu czy tez na zewnetrznym?czy mozna ustawic to na zewnetrznym?

  • 0

    46. ~marika  2010-07-28 16:26:11  host: aftc99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam 3 dzien ten telefon,jestem zadowolona.jest bardzo ciekawy,inny niz wszystkie,wszystkie pozostale funkcje ma w normie podobnie jak w innch telefonach,nie narzekam na aparat ani na baterie,mp3 tez ok..jak ktos chce full bajerow to siegnac po drogie sonny ericsony..

  • 0

    47. ~aska  2010-08-12 10:19:42  host: 88-199-36-16.tktelekom.pl

    hej, sory ze zadam tak glupie pytanie ale tez nie widzici nic na wyswietlaczu ewnetrznym w dzien???

  • 0

    48. ~aga  2010-11-27 12:51:28  host: 193.19.165.86.osk.enformatic.pl

    u9 mam od poltora roku, do tej pory mialam4 reklamacje, po pierwsze samoczynnie odpadl plastik z klapki wiec automatycznie klapka całkiem odpadła,reszta problemu dotyczy tego samego0-3 razy pojawiały sie paski na monitorze, do tej pory ciagle mecze sie z nim...

  • 0

    49. ~sikordas  2011-03-15 14:21:30  host: public-gprs200111.centertel.pl

    Czy ten fon ma minutnik?

  • 0

    50. ~majeczka515  2011-07-11 11:33:31  host: bfc92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałam ten telefon nie polecam teraz mam samsung chat o niebo lepszy

  • 0

    51. ~SanteZ  2011-12-28 13:01:51  host: user-31-174-226-207.play-internet.pl

    tel telefon to muł jakich mało. Idzie ustawić raporty doręczeń. Mi nie pokazuje połączeń przychodzących, dopiero jak druga osoba odklada słuchawkę to pokazuje wtedy na ok 2 sekundy, gdy ktos inny odlozy juz sluchawkę:/ Po za tym problem z smsami dochodzą bardzo długo do drugiej osoby tak samo z przychodzącymi. Ale wiadomo Motorola -Najgorsze telefony na rynku.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-147-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet