Motorola T722i - opinie
Telefony Motorola Motorola T722i Opinie o Motorola T722i

Motorola T722i

w sumie: 19
  • 0

    1. ~yel1  2004-11-16 18:34:00  host: bbe9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ma tylko ladny wyswietlacz nic poza tym.Slownik chyba hebrajski bo na pewno nie polski,znalezienie MMS graniczy z cudem! Wyswietlacz TAK reszta NIE!

  • 0

    2. ~monisia_key  2005-05-08 21:10:00  host: gbn.pl

    ladny =) chyba kupie

  • 0

    3. ~majka  2005-06-23 20:55:00  host: acl160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak dla mnie jest super!! Nigdy nie miałam lepszego (a było ich kilka)... Wyświetlacz bardzo dobry.Niezła polifonia i wap.Słownik rzeczywiście średni,ale smski stuka się niczym jak w nokiach:) Trzaba uważać na klapkę, bo mi po 3 latach użytkowania naderwała się taśma (ale można spokojnie wymienić)...Po kilkakrotnych porządnych;)upadkach może się obudowa zbadziewić,jednak jeśli komuś to nie przeszkadza, to luzz:] Świetna przy długich rozmowach i przyjemna w dotyku:)Bateria długo trzyma, i nawet jak jest info,że "rozładowana" można przez kilka godzin użytkować.A dla romantyków inaczej - głęboko potrafi się wryć w serce:> POLECAM!

  • 0

    4. ~mici  2005-07-17 10:18:00  host: nat-go2.aster.pl

    wcale nie ma slownika hebrajskiego tylko polski;];pbo mam ten fon.pozdrawiam i polecam

  • 0

    5. ~matrix  2005-07-20 09:27:00  host: pb85.kobyla-gora.sdi.tpnet.pl

    Ten telefon ma wymienne obudowy!!! Sam widziałem! Gdzie w tym telefonie jest dyktafon, co trzeba zrobić żeby go włączyć???

  • 0

    6. ~Martusi  2005-09-06 08:57:22  host: 82.139.11.22

    Hey, pomozcie mi, ktory telefon jest lepszy - Motorola T722, czy LG 3300? :-)

  • 0

    7. ~Daniel  2006-02-05 12:35:47  host: chp89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fon jest spoko bo mialem polecam a foto to on ma tylko ze doczepiany aparat

  • 0

    8. ~___________??  2006-04-11 21:34:25  host: bdh74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Z qmplem nie mogliśmy w tym telefonie ustawic żadnego dzwonka!!Nie wiem dlaczego!!??Może ktoś wie??

  • 0

    9.  2006-04-14 23:28:45

    świetny telefonik. polecam gorąco! :)

  • 0

    10. ~carl92  2006-05-28 12:55:04  host: 80.50.253.121

    CO ZA GÓWNO! Lepszy już jest SE T290i

  • 0

    11. ~HIP HOP  2006-07-02 10:49:23  host: bij55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    matrix! ten telefon nie ma dyktafonu tylko wybieranie glosowe a wlaczyc to nacisnac mocno klawisz rozlaczania

  • 0

    12. ~hip hop  2006-08-30 17:04:25  host: bhr36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Please o pomoc!!!!!!!!!
    gdzie tu jest dyktafon

  • 0

    13. ~2pac szakur  2006-09-06 15:21:21  host: bqh169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    głupi telefon mam go ale niewiem gdzie sie włacza dyktafon i nie moge uaktywnic mms :( lipa musze go spylic moze chce ktoś kupić

  • 0

    14. ~Hip hop  2006-11-03 19:51:03  host: bjc84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    2pac szakur!!Ten fon nima dyktafonu tylko wybieranie głosowe na kontakty ale muszisz se ten kontakt wpisać na pamiec fona

  • 0

    15. ~hh  2006-11-06 20:30:21  host: biz225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Matrix a gdzie można kupic te obudowy bo mi sie zaczep ułamał???

  • 0

    16. ~hh  2006-11-06 20:33:11  host: biz225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Majka!! ja go mam 6lat i nic sie nie dzieje.

  • 0

    17. ~Lesio  2007-02-10 00:52:16  host: avq175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon 4 lata-bateria super-4-5 dni,a pozostałe funkcje to juz inna epoka .Teraz wymagamy czego innego od komórek.Trudności ze słownikiem T9 po polsku,konfiguracja MMS- to minusy.Na plus proste menu,ładne dzwonki,zapamietany czas ostatnich 10 rozmów,duzy wyświetlacz,możliwość powiększenia liter- ogólnie polecam .

  • 0

    18. ~spart  2008-03-07 22:56:31  host: dynamic-78-8-103-238.ssp.dialog.net.pl

    Telefon mobilny został stworzony do rozmów i podawania wiadomości tekstowych.I T722i spełnia te warunki.A inne pierdoły jak kamerka czy aparacik,słownik i dyktafon są nie potrzebne.Ten telefon jest na 20 lat dla mnie bo spełnia warunki telefonu mobilnego.

  • 0

    19. ~  2009-10-21 16:15:03  host: apl82.internetdsl.tpnet.pl

    a czy w tym telefonie raport doreczen?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-8-87.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet