Motorola T722i - opinie
Telefony Motorola Motorola T722i Opinie o Motorola T722i

Motorola T722i

w sumie: 19
  • 0

    1. ~yel1  2004-11-16 18:34:00  host: bbe9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ma tylko ladny wyswietlacz nic poza tym.Slownik chyba hebrajski bo na pewno nie polski,znalezienie MMS graniczy z cudem! Wyswietlacz TAK reszta NIE!

  • 0

    2. ~monisia_key  2005-05-08 21:10:00  host: gbn.pl

    ladny =) chyba kupie

  • 0

    3. ~majka  2005-06-23 20:55:00  host: acl160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak dla mnie jest super!! Nigdy nie miałam lepszego (a było ich kilka)... Wyświetlacz bardzo dobry.Niezła polifonia i wap.Słownik rzeczywiście średni,ale smski stuka się niczym jak w nokiach:) Trzaba uważać na klapkę, bo mi po 3 latach użytkowania naderwała się taśma (ale można spokojnie wymienić)...Po kilkakrotnych porządnych;)upadkach może się obudowa zbadziewić,jednak jeśli komuś to nie przeszkadza, to luzz:] Świetna przy długich rozmowach i przyjemna w dotyku:)Bateria długo trzyma, i nawet jak jest info,że "rozładowana" można przez kilka godzin użytkować.A dla romantyków inaczej - głęboko potrafi się wryć w serce:> POLECAM!

  • 0

    4. ~mici  2005-07-17 10:18:00  host: nat-go2.aster.pl

    wcale nie ma slownika hebrajskiego tylko polski;];pbo mam ten fon.pozdrawiam i polecam

  • 0

    5. ~matrix  2005-07-20 09:27:00  host: pb85.kobyla-gora.sdi.tpnet.pl

    Ten telefon ma wymienne obudowy!!! Sam widziałem! Gdzie w tym telefonie jest dyktafon, co trzeba zrobić żeby go włączyć???

  • 0

    6. ~Martusi  2005-09-06 08:57:22  host: 82.139.11.22

    Hey, pomozcie mi, ktory telefon jest lepszy - Motorola T722, czy LG 3300? :-)

  • 0

    7. ~Daniel  2006-02-05 12:35:47  host: chp89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fon jest spoko bo mialem polecam a foto to on ma tylko ze doczepiany aparat

  • 0

    8. ~___________??  2006-04-11 21:34:25  host: bdh74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Z qmplem nie mogliśmy w tym telefonie ustawic żadnego dzwonka!!Nie wiem dlaczego!!??Może ktoś wie??

  • 0

    9.  2006-04-14 23:28:45

    świetny telefonik. polecam gorąco! :)

  • 0

    10. ~carl92  2006-05-28 12:55:04  host: 80.50.253.121

    CO ZA GÓWNO! Lepszy już jest SE T290i

  • 0

    11. ~HIP HOP  2006-07-02 10:49:23  host: bij55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    matrix! ten telefon nie ma dyktafonu tylko wybieranie glosowe a wlaczyc to nacisnac mocno klawisz rozlaczania

  • 0

    12. ~hip hop  2006-08-30 17:04:25  host: bhr36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Please o pomoc!!!!!!!!!
    gdzie tu jest dyktafon

  • 0

    13. ~2pac szakur  2006-09-06 15:21:21  host: bqh169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    głupi telefon mam go ale niewiem gdzie sie włacza dyktafon i nie moge uaktywnic mms :( lipa musze go spylic moze chce ktoś kupić

  • 0

    14. ~Hip hop  2006-11-03 19:51:03  host: bjc84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    2pac szakur!!Ten fon nima dyktafonu tylko wybieranie głosowe na kontakty ale muszisz se ten kontakt wpisać na pamiec fona

  • 0

    15. ~hh  2006-11-06 20:30:21  host: biz225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Matrix a gdzie można kupic te obudowy bo mi sie zaczep ułamał???

  • 0

    16. ~hh  2006-11-06 20:33:11  host: biz225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Majka!! ja go mam 6lat i nic sie nie dzieje.

  • 0

    17. ~Lesio  2007-02-10 00:52:16  host: avq175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon 4 lata-bateria super-4-5 dni,a pozostałe funkcje to juz inna epoka .Teraz wymagamy czego innego od komórek.Trudności ze słownikiem T9 po polsku,konfiguracja MMS- to minusy.Na plus proste menu,ładne dzwonki,zapamietany czas ostatnich 10 rozmów,duzy wyświetlacz,możliwość powiększenia liter- ogólnie polecam .

  • 0

    18. ~spart  2008-03-07 22:56:31  host: dynamic-78-8-103-238.ssp.dialog.net.pl

    Telefon mobilny został stworzony do rozmów i podawania wiadomości tekstowych.I T722i spełnia te warunki.A inne pierdoły jak kamerka czy aparacik,słownik i dyktafon są nie potrzebne.Ten telefon jest na 20 lat dla mnie bo spełnia warunki telefonu mobilnego.

  • 0

    19. ~  2009-10-21 16:15:03  host: apl82.internetdsl.tpnet.pl

    a czy w tym telefonie raport doreczen?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-83-233.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób opłacania mandatów uważasz za najwygodniejszy?

Polacy lubią opłacać mandaty kartą lub telefonem

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet