Motorola T720i - opinie
Telefony Motorola Motorola T720i Opinie o Motorola T720i

Motorola T720i

w sumie: 17
  • 0

    1. ~nEo  2005-09-08 15:33:10  host: afj178.internetdsl.tpnet.pl

    To jest po prostu złom ;-(

  • 0

    2. ~zrenica  2005-12-01 22:59:18  host: asq219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dobry fon

  • 0

    3. ~chack268  2006-02-18 21:29:47  host: l7-pr.koba.pl

    Miałem ten telefon, wyswietlacz jest okropny, tapety są szare i "ziarniste", po roku zaczął sie zacinać, poprostu telefon do bani.

  • 0

    4. ~bellaaa  2006-03-26 16:57:43  host: bra.telnet.krakow.pl

    ja też go kiedyś mialam i był to najgorszy telefon jaki miałam w życiu!!!!!!! Psuł się, zacinał, nie dało się z niego normalnie korzystać. DNO

  • 0

    5. ~aspyr  2006-04-16 12:15:05  host: system858917570.mtvk.pl

    miałem tego fona 2 dni NIE KUPOWAĆ TEGO -ZŁOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    6. ~przemek  2006-04-23 10:25:06  host: ehp180.internetdsl.tpnet.pl

    mam tę motorolę ... fajny telfon. Ci co mówią ze to złom najwidoczniej nie umieją jej obsługiwać!!!

  • 0

    7. ~bobgreg  2006-09-16 12:43:03  host: dva197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wróciem do T720i-malkontenci nauczta się angielskiego , potem zacznijcie od czegoś prostego np. obsługa cepa i po 10 latach docenicie ten model telefonu.

  • 0

    8. ~c  2006-10-11 20:49:58  host: enk229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo ładny phon!! fakt że miewał zawieszki ale jakoś tak od razu sam się "resetował" i grało:) ale nie ujmowalo to jego wytrzymałości i szyku:P no niestety...na chwile obecna zwykła szypa do dzwonienia:)

  • 0

    9. ~  2006-12-11 15:31:06  host: user-87-248-92-41.promax.media.pl

    Na te czasy ten PHON to dno!! Miałem go , ale zmieniłem na inny, ponieważ ten telefon to ZŁOM i sie zaczął PSUĆ!

  • 0

    10. ~ccc  2007-01-30 15:56:33  host: bhr158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Za mocno otworzyłem klapke i sie urwała;{{{ ZłOM ZłOM ZłOM!

  • 0

    11.  2007-03-27 10:24:49

    Czy ktoś wie jak w tym telefonie ustawić raporty doręczeń? Podobno jest taka funkcja w telefonie,ale ja przewjrzalam juz cale menu i nie moge znalezc....

  • 0

    12.  2007-03-27 10:46:39

    Czy ktoś wie jak w tym telefonie ustawić raporty doręczeń? Podobno jest taka funkcja w telefonie,ale ja przewjrzalam juz cale menu i nie moge znalezc....

  • 0

    13. ~Kate  2007-06-06 18:14:15  host: bye196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Gdzie w tym telefonie jest budzik?!

  • 0

    14. ~kate  2007-06-17 18:32:18  host: abrl120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dobry telefon,jak dla mnie spoko ;) dobra wibracja (oj czuć :p)dzwonki to zależy jaki... aparat ma doczepiany, ale nie polecam bo zdjęcia rzadko wychodzą ładne, poza tym samo zrobienie zdjęcia to sztuka. czasem się zawiesza, ale to chyba ze starości, po czym wraca do siebie. pamięć na smsy to tylko 20-pare więc bez rewelacji. budzik, terminarz,mms z tym że obrazka nie można nigdzie zapisać i to jest -.polecam :)

  • 0

    15. ~urna  2007-06-20 14:06:36  host: w3cache.n.intelink.pl

    jak zdjąć simlocka Z mOTOROLI

  • 0

    16. ~  2007-10-22 12:26:18  host: 88-199-64-237.serv-net.pl

    Ja pierdziele !! To jest złom !! Miałam taki telefon prawie rok , dostałam go po mojej mamie , boże !! Tapety dupa , takie szare i dziwne !! Nie polecam tego telefonu , mojej mamie to sie troche zarysował przy szybce , jezu co za gówno... Teraz mam o niebo lepszy telefon

  • 0

    17. ~lookie  2012-01-13 22:44:05  host: user-46-112-56-167.play-internet.pl

    Ten telefon był kiedyś rarytasem ,a teraz...

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-110-104.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet