Motorola T205 - opinie
Telefony Motorola Motorola T205 Opinie o Motorola T205

Motorola T205

w sumie: 8
  • 0

    1. ~bakulik  2004-08-19 00:12:00  host: qu198.internetdsl.tpnet.pl

    Miałem tem telefon swego czasu. Wg mnie miał same zalety oprócz dwóch wad: 1. bateria wytrzymywała max. dwa dni, 2. jeśli w czasiepisania sms-a ktoś zadzwonił, wpisany text przepadał. Aha - jeszcze czasem lubił sie zawiesić. Pomagało tylko wyjęcie baterii.

  • 0

    2. ~AdaS  2005-01-04 21:29:00  host: z-makolab.stevenet.mm.com.pl

    Zgadzam sie w 100% z opnią poprzednika.Zaletą jest natomiast to że w T205 nie ma klapki na baterię i można dokupić baterię o ponad dwa razy większej pojemności np Forever 1250mAh i tym samym problem czasu czuwania jest rozwiązany.Ponadto można ustawić w telefonie automatyczne wyłaczanie sie wieczorwm i włączanie rano.Ja w swoim T205 mam baterię Forever 1100mAh, wyłączam go na noc i bateria trzyma mi 4 dni.

  • 0

    3. ~mikigeo  2006-05-02 21:21:36  host: 195.117.179.2

    Zgadzam sie calkowicie z opinia moich poprzedników jednak chcialem jeszcze dodać ,ze nie mozna na nie sciagac zadnych tapet ani dzwonków mono.

  • 0

    4. ~Majkel  2007-08-04 22:57:54  host: aarm100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To był naprawdę fajny telefon. Największą wadą, jak już wspomnieli poprzednicy, była kiepska bateria.

  • 0

    5. ~jolo  2010-02-08 16:11:58  host: 77-254-245-242.adsl.inetia.pl

    a ja ciągle go używam jako głównego, chociaż mam też Nokie E50, już 6-sty rok mam w nim tą samąbaterię Forever 1250mAh i trzyma 7dni, jak więcej gadam to 6 i pare godzin. Wada to jak znika tekst smsa kiedy ktoś zadzwoni, poza tym jak dla mnie rewelacja pod względem szybkości, łatwości, niezawodności - chodziłem z nim na mrozach -25 w reklamówce i tylko wolniej działał, ale działał! czy wasze to potrafią?

  • 0

    6. ~jas  2010-06-22 19:10:22  host: 212.2.101.56

    tak nasze potrafia to i wiele innych rzeczy. takie one sa

  • 0

    7. ~amas  2010-07-24 16:31:37  host: 77-255-45-85.adsl.inetia.pl

    ja mam ten telefon 10 rok, chodzę z nim codziennie, używam na co dzień, chodzi non stop i też na baterii Forever 1250mAh już 7 lat i też trzyma mi tydzień. Mam go w orange, jednocześnie mam też dwa nowe, ale ten mam jako główny bo jest szybki i niezawodny, nie wiesza się i jest ok.

  • 0

    8. ~zosia  2011-03-14 13:00:21  host: user-46-112-89-65.play-internet.pl

    a ja mam ten telefon 23 rok., chodzę z nim codziennie, używam na co dzień, chodzi non stop i też na baterii Forever 1250mAh już 20 lat i też trzyma mi tydzień. Mam go w orange, jednocześnie mam też dwa nowe, ale ten mam jako główny bo jest szybki i niezawodny, nie wiesza się i jest ok.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet