Motorola T190 - opinie
Telefony Motorola Motorola T190 Opinie o Motorola T190

Motorola T190

w sumie: 6
  • 0

    1. ~dawny posiadacz  2005-08-11 12:36:40  host: w3cache.astral.lodz.pl

    jakby co to ona nie ma wapu

  • 0

    2. ~Lewus_ma_malego_fifolka  2007-03-15 10:31:52  host: at26.internetdsl.tpnet.pl

    mialem kiedys ten telefon i wspominam milo :)

  • 0

    3. ~Madeline  2007-10-04 15:55:50  host: cdd45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałam tę Motorolę i fajna była... To był super telefon jak na te lata! Nigdy mi się nie zepsuła... Do administratora: telefon nie miał wapu!

  • 0

    4. ~super telefon  2007-10-17 17:11:50  host: acdl12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dokladnie. kiedys to byl bardzo fajny telefon. wspominam go z duzym sentymentem. ale przestal mi sie ladowac i kupilam nokie. no i wapu to ta motka na pewno nie miala!!!

  • 0

    5. ~cypher  2010-11-14 10:36:39  host: 217-98-48-181.sejnet.pl

    Miałem ją kiedy studiowałem jeszcze, telefon świetny na owe czasy. A budzik masakryczny, budził wszystkich na stancji :D

  • 0

    6. ~goro  2011-10-15 23:34:36  host: 89-77-56-122.dynamic.chello.pl

    To był mój drugi telefon, ale wspominam go z największym sentymentem. Prosty w obsłudze, lekki, foremny, miał coś, czego nie miała np. nokia 3310 ;)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-120-181.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet