Motorola Startac Rainbow - opinie
Telefony Motorola Motorola Startac Rainbow Opinie o Motorola Startac Rainbow

Motorola Startac Rainbow

w sumie: 14
  • 0

    1. ~thomson  2005-11-12 17:25:25  host: chello087207168060.chello.pl

    zabawka dla niemowląt do nauki kolorów

  • 0

    2. ~Kamil  2006-02-24 14:14:07  host: btp229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moj 2 telefon ma 10 lat I jakos chodzi bateria co prawda trzyma jakies 23 gofziny ale jest jako zastepczy telefon poczekam 10 lat i wemze za niego tyle jak za dobrego nowego :)

  • 0

    3. ~Hehe  2006-09-01 11:44:15  host: abxj232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajna ciekawe ile ludzi ja ma :D

  • 0

    4. ~  2006-09-01 20:16:14  host: host-89-228-220-152.kalisz.mm.pl

    lepszego telefonu nigdy nie widziałem prześciga nawet nokie n93 i wszystkie se a samsung to nawet tej wibracji nie ma

  • 0

    5. ~Konrad-tczew  2006-10-28 08:15:21  host: acua164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Komorka moich marzen :P od urodzenia ja szukalem ;] kto wie gdzie mozna ja dostac ?:D

  • 0

    6. ~-Natalia-  2006-10-28 18:23:04  host: aans34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałam taką zabawke jak byłam mała...Totalna tandeta;)

  • 0

    7. ~polci  2006-12-16 20:55:24  host: cpc2-rdng3-0-0-cust52.winn.cable.ntl.com

    pierwsza z moich Motoroli! zawsze mialam problem z napisaniem esa i tracila zasieg jak byl najbardziej potrzebny ale telefon pierwsza klasa! ;-)

  • 0

    8. ~:):):):):)  2007-01-31 17:45:41  host: cyj42.internetdsl.tpnet.pl

    oj macie problemy to przeciez bardzo stary telefon i nie mozna od niego wymagac niewiadomo jakich funkcji....

  • 0

    9.  2007-02-06 12:09:26

    była w Simplusie, na samym początku i kosztowała bagatela 999 zł netto :)

  • 0

    10. ~Szymon Dudzik  2007-02-25 13:11:02  host: aun67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chciałbym mieć ten telefon jest za*******

  • 0

    11. ~m  2007-03-01 19:10:14  host: auh61.internetdsl.tpnet.pl

    miałem daaaawno temu... robił wrażenie :)

  • 0

    12. ~Rainbow  2007-08-10 20:27:24  host: guo26.internetdsl.tpnet.pl

    śmiejecie się, a to jeszcze z 5 lat i bedzie zabytek, a zabytki są w cenie ;d

  • 0

    13. ~Dave  2009-03-19 18:13:29  host: bhb63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jest dopiero telefon bije wszystkie Nokie i sonyericssony hehehe!!

  • 0

    14. ~MIKU & RAKU  2009-03-21 20:14:11  host: duw187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jest telefon Bonda

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-129-96.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet