Motorola SLVR V8 - opinie
Telefony Motorola Motorola SLVR V8 Opinie o Motorola SLVR V8

Motorola SLVR V8

w sumie: 18
  • 0

    1. ~  2005-02-15 08:12:00  host: aj130.internetdsl.tpnet.pl

    pięknie się prezentuje tylko za mało danych technicznych

  • 0

    2. ~SirM  2005-02-15 15:19:00  host: router.eia.pl

    coz.. niektorzy producenci nie potrafia podac od razu konkretnych danych.

  • 0

    3. ~Siekier  2005-03-14 16:45:00  host: yz75.internetdsl.tpnet.pl

    tylko troche mala rozdzielczosc aparatu !!

  • 0

    4. ~stics  2005-04-25 14:30:00  host: 195.94.216.178

    Jej wymiary to 113x49x11!!! Spoko! Niezła grubość!

  • 0

    5. ~  2005-07-24 20:06:00  host: prosie12.aster.pl

    kiedy to będzie ?

  • 0

    6. ~Joe  2005-09-03 14:30:57  host: nat.cyberx.pl

    Niezła, może być hiciorem.

  • 0

    7. ~JA  2005-11-06 23:39:26  host: ip-83-238-130-220.netia.com.pl

    Motorola SLVR – taka mała, a taka duża

    Motorola SLVR – ultracienka, wykonana z najlepszych materiałów, na nowo definiująca pojęcie telefonu w kształcie batonika. Przy pracy nad niezwykle atrakcyjnym wyglądem SLVR, korzystano z najlepszych doświadczeń zdobytych przy projektowaniu Motoroli RAZR V3. Wybrano najbardziej pożądane przez użytkowników cechy: super-płaski design, laserowo wycinaną, unikatowo podświetlaną klawiaturę oraz duży, czytelny ekran.
    Motorola SLVR została wyposażona m.in. w gniazdo kart pamięci TransFlash™, które mogą rozszerzyć pamięć telefonu do 512 MB. Dzięki temu nie musimy już ograniczać się z przechowywaniem zdjęć, tapet, czy dzwonków i wgrać na przykład 8 godzin ulubionej muzyki w formacie MP3 lub AAC.
    Stosowane w kolejnych modelach telefonów Motoroli złącze USB pozwala na proste podłączenie do komputera i wykorzystanie karty pamięci w telefonie jako przenośnego dysku USB. Co ciekawe, w czasie połączenia z komputerem telefon będzie się także ładował.
    Połączenie najnowszych trendów wzornictwa i wielu użytecznych technologii w supercienkiej obudowie sprawia, że Motorola SLVR wkrótce może stać się niezbędnym elementem wyposażenia osób lubiących oryginalne, eleganckie i użyteczne przedmioty.

  • 0

    8.  2005-11-29 20:50:10

    Telefon fajniutki, troche mało informacji ale pewnie będzie zawierał na pokładzie to co ROKR E1.

  • 0

    9. ~adzio  2006-01-14 23:50:08  host: bvp122.internetdsl.tpnet.pl

    mi pekla na pol jak byla w kieszeni i mi kumpel chcial mulaka w udo walnac:] a tak to spoko telefonik

  • 0

    10.  2006-01-29 11:56:49

    to jest v3 tylko inaczej zrobionia i + trans flash :)

  • 0

    11. ~User Telepolis  2006-05-28 07:55:54  host: bqq36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lookass dokładnie,przecież to V3 :P
    Wydaje mi się,że motorola próbuję kombinować coś w stylu sonego ericssona,że wypuszcza niby to nowe telefonu,ale jedynie czym się różnią to niestety obudową =-/

  • 0

    12. ~  2006-07-10 09:41:30  host: host-62-141-224-247.kalisz.mm.pl

    Nie prawda. L7 ma duzo wiecej opcji niz V3, pozatym diametralnie rozni sie jej budowa. Pozory myla koledzy

  • 0

    13.  2006-11-19 00:06:41

    Powiedzcie mi czy te motorolki maja złabe baterie które trzeba ładowac niestety co 2 dzien ??

  • 0

    14. ~  2006-12-02 23:10:29  host: host-89-229-168-92.wroclaw.mm.pl

    pemekeo1 - wszyskie telefony z bajerami sie tak laduje... wiecej nie daja rady chyba ze tylko leza

  • 0

    15. ~kleszczyk  2007-06-05 18:34:25  host: ip-213-17-223-230.netia.com.pl

    prawie taka sama jak L6 tylko , ze ma jeszcze miejsce na karte pamięci

  • 0

    16.  2007-08-29 16:21:20

    Przecież to jest L7!

  • 0

    17. ~Robertu  2009-09-15 23:21:44  host: inet20907nn-0.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Dokładnie to nie jest V8!!!

  • 0

    18. ~kamil  2011-01-30 10:12:47  host: public20563.cdma.centertel.pl

    Tacy z was znawce ze az mi was szkoda. Motorola L7 wczesniej byla znana jako V8, ale producent zdecydowal sie na zmiane nazwy wlasnie na L7

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet