Motorola SLVR L9 - opinie
Telefony Motorola Motorola SLVR L9 Opinie o Motorola SLVR L9

Motorola SLVR L9

w sumie: 61
  • 0

    1. ~lechuslupsk  2007-02-14 20:26:44  host: oscent5.rene.com.pl

    hmm,nie da się ukryć że ciut lepsza od mojej L6. chciało by się ją mieć,ale za ile i kiedy u nas się pojawi? któż to wie.

  • 0

    2. ~7  2007-02-14 23:01:58  host: systemy22.toya.net.pl

    Świetny telefon. Szkoda tylko, że jak trafi do naszych operatorów będzie kosztował krocie :(

  • 0

    3. ~mici  2007-02-15 14:23:43  host: nat-mi2.aster.pl

    sliczna nastepczyni mojej l6;d;d;d XDDD

  • 0

    4.  2007-02-15 16:46:23

    Ja obecnie mam SLVR L7 i odstepuje tej tylko aparatem wiec Motorola się za bardzo nie popisala.

  • 0

    5. ~Landryn  2007-02-15 21:03:34  host: cdc95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    l7+wieksza pamiec i inne karty+ aparat 2MP+EDGE

  • 0

    6.  2007-02-16 16:25:17

    No No No...Motorola wziela sie do pracy!Wreszcie jest cos co zadowoli funkcjami i oczywiscie stylistyka...Bardzo mi sie spodobala ta motka nic jej nie mozna zazucic tak na papierze, ale ten slownik iTab...

  • 0

    7. ~aa  2007-02-17 14:20:29  host: chello084010243197.chello.pl

    Było L7 to postanowili je nieco poprawić i dodali EDGE, większą pamięć, powiększyli matrycę aparatu (VGA > 1,3MP) nieco zmienili menu i dali dwa klawisze więcej. Tak wyszło L7e. Teraz dodali radio, znów powiększyli matrycę (1,3MP > 2,0MP) i sprzedają to cudo jako L9. Co będzie dalej? L10, L11? Czy jest sens wymyślać co kilka miesięcy nową wersję danego modelu, która wnosi tylko kilka usprawnień? Mam L7 i wcale nie czuję się zachęcony do jego zmiany - EDGE i radio mi nie są potrzebne, pamięć mi wystarcza a aparat i tak jakością zdjęć pewnie odrzuca bardziej niż VGA. I wbrew temu co ktoś wcześniej napisał, ten telefon ma takie same karty pamięci jak L7 i L7e (microSD to nowa nazwa Transflash)

  • 0

    8. ~l  2007-02-21 14:29:56  host: dwh210.internetdsl.tpnet.pl

    nie ma irda hmmm...

  • 0

    9. ~qwer  2007-03-01 17:56:22  host: bib83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do aa L7e to jest tak na prawde mitsubishi, takze nie gadaj ze mota wydaje co rusz nowe foniki ;] radio, edge i aparat 2mega, to jedyne rzeczy, ktorymi mocia przegrywa np z SE. Obecnie mam L6 (mialem L7, ale postanowilem sprzedaz, z powodu braku funlighta, ktory jest na L6, a z mp3 i tak nie korzystam, bo jestem audiofilem) i gdy tylko bedzie w sprzedazy, to sie rzucam na L9

  • 0

    10.  2007-03-02 22:24:20

    To sie nazywa ,,klonowanie",i Motorola nie jedyna tak robi.Ostatnio widzialem w ,,sklepie dla idiotow" SE K320.Rozni sie od K310 tym, ze posiada...bluetooth.Podejrzewam,ze K399...bedzie mial np.pilota do telewizora!

  • 0

    11. ~~qwer  2007-03-14 20:28:37  host: bbs108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do aa L7e to jest tak na prawde mitsubishi, takze nie gadaj ze mota wydaje co rusz nowe foniki ;] radio, edge i aparat 2mega, to jedyne rzeczy, ktorymi mocia przegrywa np z SE. Obecnie mam L6 (mialem L7, ale postanowilem sprzedaz, z powodu braku funlighta, ktory jest na L6, a z mp3 i tak nie korzystam, bo jestem audiofilem) i gdy tylko bedzie w sprzedazy, to sie rzucam na L9

  • 0

    12. ~paweł  2007-03-20 16:56:20  host: dhv130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten wyświetlacz troche zdechlutki...

  • 0

    13. ~murzy.........  2007-04-24 21:02:24  host: aatv92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z wygladu wyglada niezle mi sie spodobala jak bym ja miala owszem nie pogardzilabym :) .......... manu jak w kazdej motorolli wyswietlacz spoko choc nie wiem jaki jest w rzeczywistosci mogł-by byc wiekrzy no ale luzik

  • 0

    14. ~Pavlov  2007-05-23 17:55:48  host: bdy115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    LUDZIE! L7 posiada EDGE! Co prawda trzeba dokonać małej modyfikacji w sofcie, ale jak najbardziej ma tę funkcję.

  • 0

    15. ~madzikka  2007-06-09 20:42:19  host: pc18-197.cable.tmark.pl

    jest na ceneo za chyba 900 zł

  • 0

    16. ~da  2007-06-09 21:00:58  host: xdsl-119-245.wist.com.pl

    l9 tez ma

  • 0

    17. ~zbok  2007-06-17 19:03:46  host: acpl244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    # 11 mowisz ze Motorola "L7e to jest tak naprawde mitsubishi..." a to ci ciekawe? nie wiem u ktorego leczysz sie lekarza ale lepiej go zmien bo ten cie oszukuje

  • 0

    18. ~Szatan  2007-06-20 20:05:49  host: chello084010126242.chello.pl

    Co wy kurna gadacie??To jest zajebisty sprzęt!!nie ma co prawda irda ale bluetooth 2.0 robi swoje nie :D Dostaje ta motke za niecaly tydzien i juz skacze z radosci. Kosztuje on okolo 900 zl lecz jest prawie nie dostepny w polsce ;/

  • 0

    19.  2007-06-24 12:36:05

    wlasnie jestem na kupnie telefonu i motam sie miedzy Nokia 6233 a ta motka L9 parametry prawie identyczne wyswietlacz motka ma mniejszy ? zapodajcie propozycje chyba ze znacie jeszcze podobnego fona do tych bo bankowo sa tu gadzeciarze jacys a ja nie poswiecam tyle czasu co wy na ten temat tylko zeby ten model byl bez klapki aparat 2 nokia n73 i se k800i odpadaja jak dla mnie za drogo :( pozdrawiam

  • 0

    20. ~bartek  2007-06-26 19:50:40  host: m067.c241.petrotel.pl

    juz jest na rynku w www.euro.com.pl i kosztuje 849 zł ;d;d czy to durzo chyba nie za takie cos a do motoroli L6 to nawet nie porównujcie L6 to badziew pozdro

  • 0

    21.  2007-06-28 12:46:53

    bartek wlasnie wiem i temu sie motam co kupic :/ w zyciu nie mialem tej motki nawet w reku i nie wiem jak aparat robi fotysze bo ladna jest tego nie mozna jej odmowic

  • 0

    22.  2007-07-04 23:11:11

    chyba jedyna motorola która mi sie podoba :P

  • 0

    23.  2007-07-14 07:09:26

    kupilem go w euro agd za 849 zł i mam go kilka dni dlugo szukalem telefonu dla siebie a mialem ich juz kilkanascie wiec powiem tak :) piekne wykonane ciezki masywny w reku telefon malo plastiku a wrecz wcale! nie trzeszczy nie skrzypi wyswietlacz w sam raz nie za duzy nie za maly wiec bateria ma wieksze pole do popisu kolory nic dodac nic ujac ale muzyka z niego plynie piekna radio mp3 nawet na glosniku czysto odbiera tu duze brawa ! radio ma rds tak na marginesie w zestawie jest karta 125 ma wgranego audio playera i google przegladarke wyjatkowo wygodny i masywny w trzymaniu zarazem troszke ciezki ;) sluchawki ladowarka i kabel usb to jedno gniazdo ale duze gniazdo widoczne na zdjeciu wiec nie ma szans na przerywanie w przyszlosci :) Czas na wady bo kazdy fon miec musi jedn ajedyna mala wada to ze slady zostaja od palcow na klawiaturze ale trzeba patrzec pod swiatlo inaczej nie widac az tak bardzo Ocena z 10 daje 9 za brak wiekszego wyswitlacza i ze zostaja palce :) Jeden z ladniejszych telefonow jakie mialem :)

  • 0

    24. ~kwiatuszek  2007-09-03 11:45:07  host: cog222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest zajebisty i polecam ten telefon ....

  • 0

    25. ~paty$$  2007-09-28 22:21:25  host: egc177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tentelefonik od kilkunastu dni ...powiemjedno jest zaj***..naprawde muzyczka z niego leci jak piekna bajka....glosno,wyraznie nic ujac nic dodac...totalna rewelacja dla firmy motoroli...totalny szal komorka very very spoko....kupujcie oplaca sie i to jak...a jeszcze taka plaska cudo nie telefonik...kupujcie polecam goraco...;**

  • 0

    26.  2007-10-07 12:03:29

    nie ma zadnych problemow z przerzucaniem plików z kompa na tel i odwrotnie ? czy gra glosno? co jest w zestawie no jak dlugo trzyma bateria

  • 0

    27. ~  2007-10-07 18:25:47  host: staticline15652.toya.net.pl

    looknijcie ericsona k750i - ma wszystko, niestety oprócz interfejsu motoroli i można go kupić za 500zł

  • 0

    28. ~srq  2007-10-18 09:08:52  host: 87-205-220-156.adsl.inetia.pl

    @27 SE nie ma czegoś jeszcze... Designu motoroli ;) SE to poprostu paskudne cegły bez polotu ;)

  • 0

    29. ~motka  2007-11-28 21:32:10  host: chello089078224056.chello.pl

    dla radia i matrycy 2 megapiksele nie warto placic dwa razy tyle co za L71(L7e/L7i/L72 czy jak to jeszcze zwa) a ze matryca tylko 1.3?daje rade.....

  • 0

    30. ~Hugo  2007-12-02 15:10:11  host: bgl76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik zarąbisty szkoda tylko że nie ma podczerwieni :( moze wkrótce go bede miał... ;)

  • 0

    31. ~lkr1988  2008-01-08 15:14:15  host: ados34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam prosz emi odpowiedziec na jedno pytanie, czy klawisze w L9 sa podobnego typu jak w Noki 6080??

  • 0

    32. ~loc dog  2008-01-17 23:29:03  host: aaxe210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy jest jakis sposob na raporty doreczenia smsa? bo jak w ustawieniach biore na raporty to mi wiadomosc sms przeksztalca w mms, bez sensu! wyglada na to ze nie posiada raportow doreczenia sms, chyba ze sie myle?!

  • 0

    33. ~Bos  2008-01-28 21:28:23  host: ecp202.internetdsl.tpnet.pl

    Witam, takie pytanko, jak na tym fonie pisze się smsy? I cyzm różni się od Motoroli L7, L7e, L7i, L72? Wiem, że ma radio, lepszy aparat i coś tam jeszcze, ale dokładnie ktoś mógłby mi napisac, o co chodzi z tym Li, L7e, L72? Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam:]

  • 0

    34. ~mario  2008-03-21 11:48:31  host: aln9.alfanet24.pl

    Mam takie pytanie mam zamiar kupić sobie ten telefon ponieważ byłem posiadaczem L6 i zauważyłem że muzyka mp3 w tym telefonie grała płynnie i czysto, a w L9 jest w dodatku slot kart pamięci i radio więc według mnie L9 jest jednym z lepszych telefonów w którym nie widać tylu wad jak w moim obecnym telefonie nokii 5300. A więc moje pytanie jest takie czy wie ktoś gdzie można kupić ten telefon jak najtaniej, nowy, bardzo proszę żeby ktoś odpowiedział bo mi bardzo zależy. Pozdr.

  • 0

    35. ~Gefu  2008-04-05 09:01:39  host: inet20908nj-0.eranet.pl

    Ja mam motke l6 a ta l9 jest moim zdaniem zajefajna

  • 0

    36. ~pawel  2008-04-23 19:40:46  host: c106-24.icpnet.pl

    siemka all!pisze z prosba niech ktos mi doradzi bo nie wiem czy wybrac ta motke czy SE k550i motka jest tansza ale nie ma np irdy wiec nie wiem sam

  • 0

    37. ~xxx  2008-04-26 15:47:45  host: ejt106.internetdsl.tpnet.pl

    wie ktos moze ile trzyma w nim bateria przy znikomym i wzmozonym uzytkowaniu oraz jak jest z dzwiekiem- przecietny czy dobry ??

  • 0

    38. ~Motka L9  2008-05-03 10:23:08  host: aalh251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten fon jest zajefajny mam go już od dłuższego czasu. znajdziecie nówki z PL menu za nie dużą kasę. (radze uważać na gniazdo mini usb)bo łatwo zepsuć. I jest chyba nawet wodo odporna bo raz zostawiłem ją na deszczu :DGorąco polecam!!

  • 0

    39. ~czesioos  2008-05-04 13:42:27  host: blz115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do mario motorole l9 można kupić w rtv euro agd za 399zl sam sobie taką kupie

  • 0

    40. ~Yo  2008-05-06 20:21:01  host: ayh18.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie JAK DZIAŁA Z KARTĄ 2GB? Nie wiesza, nie tnie itp? Prosze o odpowiedz

  • 0

    41. ~rich  2008-05-09 15:16:20  host: cxo28.internetdsl.tpnet.pl

    ale gowno lepsza jest nokia n95 hahaha

  • 0

    42. ~xxx  2008-05-19 17:57:12  host: ejt106.internetdsl.tpnet.pl

    do ~rich ktora jest 2 razy drozsza baranie... hahaha

  • 0

    43. ~Motka L9  2008-05-21 23:36:56  host: aalc122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    postaram się odpowiedzieć na kilka pytań :) no więc można kupić nówkę na allegro za małą kasę z PL menu. jeśli chodzi o kartę 2 Gb to nie wiem. ja mam 1Gb i Mp3 się jednak trochę długo ładują. jest od nowości wgrany odtwarzacz i jak się go załączy raz to potem już można szybko załączyć muzykę z powrotem. a jeśli chodzi o dźwięk to jest super.a do hugo irda to już przestarzała technika teraz to tylko Bluetooth. i jak juz wspominałem radze uważać na je***e złącze miniUSB. pozdro.

  • 0

    44. ~zhst  2008-06-12 17:35:48  host: host-89-238-18-108.smgr.pl

    posiadam ten telefon od ponad pol roku. Musze przyznac ze tak solidnie zlozonego telefonu nie mialem. Nic nie skrzypi, nic sie nie rysuje (ekran, obudowa), chromowany przod telefonu bez jakichkolwiek otarc chromu... nosze go na codzien w kieszeni spodni.Slyszalnosc i jakos dzwieku w sluchawce bardzo dobra. Telefon ma wedlug mnie tylko 2 wady - po pierwsze : slownik Itap do pisania sms ... trzeba sie do niego przyzwyczic... ja nie moglem i pisze sms bez slownika, --- po drugie -- mikrofon jest po prawej stronie telefonu na wysokosci klawisza "6" jezeli trzymasz go podczas rozmowy w lewej dloni, to bardzo czesto palcem zaslania sie wlasnie ten mikrofon, szkoda ze nie jest jak w wiekszosci telefonow na dole po srodku. To wszystkie wady jakie zauwazylem po polrocznej eksploatacji. Co do zalet -- to podstawowa, jest wygodny do trzymania, ciezki (oczywiscie bez przesady --- po prostu obudowa to nie sam plastik jak w innych fonach), jest b.plaski, ma jedodno wyjsce na zewnetrzne urzadzenia i komunikacje z PC -- nie trzeba wgrywac zadnego oprogramowania - XP od razu po podlaczeniu go wykrywa. W telefonie mam zamontowana karte 2 GB -- Mp3 chodzi bez zarzutow. Najlepiej uzywac drugiego programu do odtwarzania opartego na javie, jest wtedy mozliwosc wlaczenia wybierania losowego. Dzwieki bardzo dobre. Super komunikacja ze sluchawkami bluetoo stereo i mono (uzywam sluchawek bluetoo stereo firmy LG i mono fimry motorola). Super sprawa jest to, ze po pierwszym podlaczeniu i sparowaniu sluchawek telefon sam je wykrywa, nie ma potrzeby wlaczac dodatkowo bluetoo. Po prostu wlaczasz sluchawke i za chwile telefon przechodzi w stan bluetoo i sam paruje sie z ta sluchawka. Po wylaczeniu sluchawki wylacza sie tez blueetoo --- super funkcja, zadko ktory telefon to ma. Mialem wiele telefonow i tych z gornej polki i tych ze sredniej --- ale chyba motorola l9 jako jedyna spelnila moje wszystkie oczekiwania. Co do dlugosci trzymania baterii -- to u mnie jest okolo 4-5 dni. Jezeli uz

  • 0

    45. ~patunia424246  2008-08-25 23:04:57  host: apn-77-112-112-130.gprs.plus.pl

    siema ;p mampytanie czy ten telefonik ma taka funkcje ze można pisać sms-y i w tym samym czasie słuchac muzyczki :-) czekam na odp

  • 0

    46. ~aa  2008-09-02 11:20:56  host: silesia-k-ce34201223077.c201.msk.pl

    witam jak wylaczyc zegar światowy? mam ciagle wylaczna ikonke na gornym pasku wyswietlacza

  • 0

    47. ~Radzu  2008-09-12 15:49:59  host: pc77-152.kopnet.pl

    Mam pytanka: Czy w tej Motce jest Equalizer ? No i czy też tak zamula (wolno chodzi) jak moja L7e ? i czy da sie zminimalizowac odtwarzacz mp3 i pisac esy itp.

  • 0

    48. ~matielectronic  2008-09-21 21:00:15  host: nat-15.autocom.pl

    odpowiadam do patunia424246i Radzu.Pisać sms da sie i jednoczesnie sluchać muzyki jak jestesmy w odtwarzaczu audio i sluchamy nuty dajemy opcje i ukryj,tak samo robimy zradiem mozna sluchac radia i pisac sms,Equalizera niestety niema , u mnie nic narazie nieprzymula karte mam 2 gb,pozdrawiam

  • 0

    49. ~  2008-09-21 21:02:34  host: nat-15.autocom.pl

    witam mam takie pytanie gdy odtwarzam muzyke lub wideo lub radio i dam na 0 głośnośc to i tak gra,ale po cichu czy to jest normalne? dodam ze mam jescze motke k1 i tam jak dam na 0 to cisza nic niegra,prosze o pomoc z gory bardzo dziekuje,pozdrawiam

  • 0

    50. ~shabIK  2008-09-25 19:29:35  host: achv236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do patunia424246 -mozna słuchac tylko radia..

  • 0

    51. ~HeadHunterz  2008-09-27 20:17:02  host: aakj166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Equalizera niema.. lecz da się minimalizować odtwarzać.. oraz przynajmniej u mnie jest w javie odtwarzacz w ktorym mozna szybko przewijać i odtwarzać mp3 :P gorąco polecam

  • 0

    52. ~  2008-09-27 20:31:23  host: aakj166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niestety Equalizera niema. minimalizować się da. i niestety gdy wejdzie się w folder muzyka to zamula ale w javie jest pewien bardzo użyteczny odtwarzacz w którym gdy się wszystkie mp3 załadują można szybko i wygodnie przeszukiwać zbiory utworów. odtwarzacz posiada także wiele innych ciekawych opcji. ogólnie gorąco polecam ten fonik.

  • 0

    53. ~maccc  2008-10-08 18:39:55  host: 213-25-121-151.tks.pl

    telefonu L9 uzywam od 6 m-cy. wszystko w najlepszym porzadku - technicznie bez zastrzezen, wizualnie delikatnie wyciera sie ramka srebrna obudowy - nie jest barwiona w masie a lakierowana. zero problemow z polaczeniem z pc, zero problemow z karta i obslugiwanymi formatami, polecam - tani, dobry i eksluzywnie wygladajacy telefon

  • 0

    54. ~matiii  2008-11-12 23:28:40  host: nat-15.autocom.pl

    Czesc telefon jest naprawde wytzrymały robiłem test,motorola l9 została rzucona w góre ponad 60 metrow przeleciala kawalek, odbiła sie na rołce i spadła na beton, telefonowi sie nic niestało wyswietlaz i wszystko ok,tak jak przed testem,naprawde sie zdziwilem z kolegom,polecam jest to super fon,pozdrawiam

  • 0

    55. ~xendi  2008-11-21 17:00:05  host: achc197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie: od początku posiadania telefonu u góry ekrenu widnieje ikonka przypominająca budzik, jak to wyłączyc?

  • 0

    56. ~pawel182  2008-12-16 13:43:41  host: public30265.xdsl.centertel.pl

    #55 pewnie masz włączony budzik. Wejdz w menu>narzedzia>budzik i wyłącz go :)

  • 0

    57. ~mati  2008-12-29 22:10:43  host: 82.160.71.2

    czesc niedługo bede miał ten telefon bardzo ciesze sie z tego powodu poniewarz ma bardzo durrzo gadżetów........

  • 0

    58. ~mik  2009-02-04 20:07:52  host: 093105053095.swc.vectranet.pl

    miałbym jedno pytanie, mianowicie: ile jest kontaktów w telefonie tzn. ile można osób wpisac w książkę tel. bo niemogę znaleźc tych danych.

  • 0

    59. ~xendi  2009-02-14 11:02:21  host: achq116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wydaje mi sie ze jest to związane z zegarem swiatowym, jak to wyłączyc? Help.

  • 0

    60. ~kapecio  2009-03-10 21:57:53  host: acvs4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem uzytkownikiem L7 i u mnie jest bardzo kiepski odtwarzaczmp3 tzn długo sie ładuje jesli przeglada sie pliki to powtarza non stop jedna mp3ke i nie da sie ustawic zeby wybieral nastepna... jak to jest w tym L9? bardzo solidne telefony moje L7 wytrzymalo kilka upadków ze skutera przy dosyc duzych predkosciach. przez 3 lata tylko lekko go porysowalem nie ma to jak metal

  • 0

    61. ~lukassss  2009-05-10 12:30:46  host: hld114.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie : czy motorola l 9 ma słownik t9 ? jak ma to powiedzcie jak go włączyć

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet