Motorola SLVR L7 - opinie
Telefony Motorola Motorola SLVR L7 Opinie o Motorola SLVR L7

Motorola SLVR L7

w sumie: 387
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1. ~Tomi  2006-02-09 21:24:42  host: 213-238-124-68.adsl.inetia.pl

    Hmm ciekawe kiedy ten telefinik bedzie dostepny w sprzedazy np. u operatorow pewnie tylko era bedzie miala go w ofercie

  • 0

    2. ~GeniX  2006-02-10 14:03:19  host: sm42.internetdsl.tpnet.pl

    sPoko tElefonik jak na motorole szkoda tylko ze aparat VGA i bez irdy. Jesli chodzi o wygląd to jak rozlożona RAZR V3 :/

  • 0

    3.  2006-02-10 14:15:46

    hmmm... po krótkim namyśle - ten telefon to kapa :-D

  • 0

    4. ~oxygene  2006-02-10 16:25:34  host: efs172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefon, VGA idealna do wysylania MMS'ów, ponizej 50 kB, Mp3 najwyzszej jakości, karty TransFlash. Szkoda ze bez radia, daje 8/10!

  • 0

    5. ~nowy  2006-02-12 10:27:42  host: 213-238-126-247.adsl.inetia.pl

    A dlaczego nie VGA? to jest cos zlego? robi jakies gorsze zdjęcia czy co pytam sie bo wlasnie nie do konca wiem dlaczego czepiacie sie aparatu VGA

  • 0

    6.  2006-02-13 21:39:07

    juz jest dostepny wplusie :) dobry telefon!

  • 0

    7. ~nowy  2006-02-13 22:23:02  host: 83.238.147.199

    no no to era i plus maja super telefonik w swojej ofercie a orange chyba sie jeszcze nie obudzilo

  • 0

    8.  2006-02-14 14:57:22

    czy motorola produkuje aparaty lepsze niz VGA ??? jak dotad sie nie spotkałem z lepszym :/

  • 0

    9. ~Motoko  2006-02-14 22:38:11  host: rtr-101.core.lanet.net.pl

    VGA oznacza rozdzielczosc zdjec max 640x480... nowe liczone sa w megapixelac, np RAZR V3i ma aparat nie VGA tylko juz 1,3megapix. lepsza rozdzielczosc, lepsza jakosc, ale i wiekszy rozmiar zdjecia... zalezy komu co potrzebne - ja nie potrzebuje miliardow megapixeli wiec vga mi wystarczy :)

  • 0

    10. ~Tom  2006-02-16 16:54:41  host: 83.238.146.198

    Witam wszystkich i od razu sprawa do Pana WitkaT ta motka juz jest w plusie i tam powyzej gdzie jest napisane ze telefon dostepny powinna znalezc sie siec PlusGSM a teraz dziwna sprawa w erze ten fonik mozna kupic sam za 999zl a na allegro sprzedaja takze za tyle samo czyli 999zl dziwne

  • 0

    11. ~msierant  2006-02-18 11:12:50  host: nat-1.net-serwis.pl

    Mam i L7 i V3. I muszę przyznać, że mimo iż pozornie aparaty fotograficzne są takie same, L7 robi lepsze zdjęcia niż RAZR.

  • 0

    12. ~noname  2006-02-21 17:31:53  host: przymorze.nsm.pl

    czy w polsce ten telefon zawiera iTUNES ? (podobno tylko wersja sprzedawana w USA ma iTUNES) :(

  • 0

    13. ~szfelka  2006-02-24 23:07:01  host: cet81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny, ale nadaje się do wszystkiego tylko pewno nie do tego, do czego ma służyć-to kombajn, a nie telefon-skoro nawet nie ma słownika;)nie lepiej sobie kupić sony PSP?

  • 0

    14. ~AleXxX  2006-02-26 16:55:21  host: acos110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest bardzo fajny i bardzo dobrze, że bedzie w Erze bo to najlepsza polska siec! I przede wszystkim ma super wyglad i jest plaska (11,5mm) Bluetooth tez jest potrzebny i jest lepszy od irdy wiec ona jest niepotrzebna! :P

  • 0

    15. ~AleXxX  2006-02-26 16:56:54  host: acos110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nic dziwnego, ze L7 robi lepsze zdjęcia... Przecież ma wyswietlacz 262tys. kolorow, a V3 tylko 65tys. ;)

  • 0

    16. ~AleXxX  2006-02-26 17:01:02  host: acos110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nic dziwnego, że ten telefon nie jest sprzedawany w Orange... :) Przecież Orange to jak na razie najgorsza siec w Polsce! Czy nikt z Polakow sie jeszcze nie obudzil i tego nie zauwazyl? :/ ERA JEST NAJLEPSZA!

  • 0

    17. ~matti  2006-03-01 15:02:14  host: aki170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Motorola V3 ma 262 tys kolorow

  • 0

    18. ~Artek  2006-03-01 22:37:35  host: bwz178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłem ten telfon jest zajebisy polecammmmm
    lepszy od v3 i l6 maslo

  • 0

    19.  2006-03-02 13:09:30

    Ta koma jest spox, ale brakuje jej irdy.
    Irda jest troche przestarzała, ale czasem jest przydatna. Moim zdaniem ten telefon jest i bez niej super. Pozdro dla wszystkich............................. .

  • 0

    20. ~mich  2006-03-02 14:12:42  host: host-ip66-11.crowley.pl

    Z tym że nie ma słownika to lekka przesada. Dziś jak jakiś telefon nie ma takowego to skazany jest na niepowodzenie raczej. A ta Motorola taka nie jest.

  • 0

    21. ~ADRIAN  2006-03-02 17:29:43  host: gk3.eranet.pl

    ZAJEBISTY TEL JA GO MAM JUZ TYDZIEN SPROWADZILEM SOBIE Z NIEMIEC

  • 0

    22.  2006-03-02 19:19:42

    No ktoś tu chyba przesadził, że brak irdy to coś złego. Przecież jest o wiele lepsze BT w tym telefonie. Całkiem ładna!

  • 0

    23. ~zbok  2006-03-03 08:16:25  host: 80.51.247.37

    jak to nie ma slownika...?? napisane jest "brak danych" ale zaloze sie ze napewno ma slowniczek czyli iTAP !!

  • 0

    24. ~zainteresowany  2006-03-04 17:44:03  host: tw11list1-4.rdi.pl

    ile on kosztuje w plusie w abonamencie 50zł.? jak znacie ceny w innych abonamentach, to chętnie możecie mi je podać:))

  • 0

    25. ~sloniu  2006-03-04 18:41:45  host: acsv143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy jest test tego telefonu po polsku ??Kiedy będzie test w telepolis :)) bardzo mis ie podoba ten telefon wiec chętnie poczytał bym se test

  • 0

    26. ~E.Z.  2006-03-05 12:59:42  host: dial-1121.wroclaw.dialog.net.pl

    Posiadam ten telefon i jestem bardzo z niego zadowolony....
    fajna zabawka...
    nawet funkcjonalny...
    a zdjęcia jak na VGA robi bardzo dobre

  • 0

    27. ~togom  2006-03-07 19:02:55  host: ask130.internetdsl.tpnet.pl

    nie ma cudów- ta motka to zadna rewelacja.Jak jest telefon tak cieńki to za to jest bardzo szeroki i wysoki -za wysoki.

  • 0

    28. ~jarekt  2006-03-08 00:07:25  host: ebz92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jakiego slownika nie ma??? Nie ma T9 bo motka ma swojego ITapa i IMHO jego funkcjonalnosc jest bez zarzutu choc trzeba sie przyzwyczaic.

  • 0

    29. ~do zainteresowany  2006-03-08 17:58:42  host: proxy.ilabs.pl

    obawiam się że + go nie ma :-(

  • 0

    30. ~Paweł  2006-03-08 19:00:58  host: egl15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Gdzie znależć program na PC ta do obsługi tego telefonu ????

  • 0

    31. ~dam  2006-03-12 14:51:05  host: asw239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma slownik

  • 0

    32. ~  2006-03-13 13:36:54  host: awm170.internetdsl.tpnet.pl

    Posiadam kabel i oryginalne oprogramowanie, ale nie moge nic przesyłac z komputera i odwrotnie bo wyskakuje mi jakiś bład telefonu, czy ktoś wie o co chodzi?

  • 0

    33. ~zbok  2006-03-16 12:14:41  host: 80.51.247.37

    aaa...tam nie ma slownika ...napewno ma slownik (iTAP) Poprostu pewnie WitekT sie pomylil albo przeoczyl i blednie wpisal albo musie nie chcialo:P Ale nie wincie WitkaT;) WitekT to tez czlowiek wiec pomylic sie moze a i troche poopierd....alac sie tez mu wolno hehe;)

  • 0

    34. ~urwis  2006-03-18 12:19:15  host: dot45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie do uzytkownikow: jak się w nim wyłącza sesję GPRS? W instrukcji nie ma slowa na ten temat...

  • 0

    35. ~kw  2006-03-22 16:29:25  host: ecx157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce kupic ten telefon warto?

  • 0

    36. ~lotos  2006-03-27 21:17:06  host: cpx114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ta motorola ma słownik do pisania smsów "iTAP"(podobny do T9)Jest wykonana solidnie-obudowa metalowa i szybka ze szkła, a nie plastiku!Ma świetne oprogramowanie do komptuera,służące do przesyłania wszelkich danych!Może słyżyć za modem w Plusie łączy się z internetem z prędkością ponad 230Kb/s!Sprzęt godny polecenia!

  • 0

    37. ~mach  2006-03-30 09:05:50  host: bpf50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Właśnie go dostałem,
    Wygląda fajnie, dobrze leży w ręce ale funkcjami nie powala. Pobawie się nim więcej to może coś jeszcze napisze.

  • 0

    38. ~  2006-03-31 09:32:24  host: bqp16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Menu jest strasznie brzydkie, ale to chybatak we wszystkich motkach. Można znależć co potrzeba.
    Głośnik zewnętrzny dosyc dobrej jakości i w miarę głośny. Natomiast głośniczek w słuchawce cichutki zato wyraźny. Bateria tragiczna wytrzymuje 1 dobę przy normalnym uzytkowaniu, kilkadziesiąt minut rozmów, bez kożystania z kamery mp3 itp. Jedyny plus tego telefonu to wygląd, największy minus to
    klawiatura, jest płaska i trudno trafić w odpowiedni przycisk.

  • 0

    39. ~zimek  2006-04-01 20:30:58  host: dej102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ma dobrą kamere?????????

  • 0

    40. ~herkules  2006-04-03 21:27:17  host: user17.142.udn.pl

    To L7 ma słownik czy go nie ma?

  • 0

    41. ~  2006-04-11 15:51:13  host: det213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do zimka i herkulesa slownika nie ma a kamerke ma dobra

  • 0

    42. ~Dytryk_z_Bern  2006-04-11 20:51:42  host: acox17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    .. ma słownik :O iTAP pzrecież i jeśli ktoś coś innego pisze to się myli - kamerka wystarcząjaca - a jakość wykonania bdb :)

  • 0

    43. ~mach  2006-04-12 17:04:39  host: bqp208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Poprzednio napisalem że bateria trzyma 1 dzień, po drugim ładowaniu trzymała już 1 tydzień więc jest naprwdę ok.
    Ogólnie po 2 tyg testowania uważam że telefon jest przyzwoity ale wole MDA compact. Teraz testuje V3i :)

  • 0

    44. ~Maciek;)  2006-04-13 08:45:34  host: ari108.internetdsl.tpnet.pl

    Siemka słuchajcie ta motka ma karte pamięci?? i ile na nią maksymalnie wejdzi??

  • 0

    45. ~Danielrulez  2006-04-13 13:25:12  host: metalurg.realestate.net.pl

    Co wy wypisujecie? Mam ten telefon w Orange (z francji ale z polskim softem) i ma wbudowany słownik itap. Co prawda wolałem t9 ale itap też nie jest zły. Co do iTunes, mój go nie ma, ale ma za to Digital Audio Player, króry bardzo dobrze radzi sobie z odtwarzaniem mp3. Telefon jest świetny. Bardzo solidnie wykonany i robi wrażenie. Wyświetlacz bomba. Aparat niby vga, ale jakość zdjęc jest bardzo dobra.

  • 0

    46. ~XxX  2006-04-13 16:25:20  host: abeb143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    era jest do dupy oszukuja pożądnych obywateli banda złodziei i decydentów

  • 0

    47. ~Maciek ;)  2006-04-16 07:36:01  host: ari108.internetdsl.tpnet.pl

    Słuchajcie jak ona odtwarza mp3??? podobnie jak w motce e398?? bo tam mi się strasznie dzwięk podobał...

  • 0

    48. ~ja  2006-04-18 14:30:00  host: pc98.res.pl

    mam i polecam

  • 0

    49. ~KoNdZiU  2006-04-18 20:29:21  host: public-gprs16517.centertel.pl

    mi tam sie bodoba a tak sie pytam ile ma pamieci ta motorola L7

  • 0

    50. ~emeryt  2006-04-20 16:50:32  host: acsq92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mysle ze koma jaest nie zła wkoncu ma 262 tys. kolorów i kartry pamięci zastanawiam sie tylko czy wziać własnie ja czy jakiegos samsunga

  • 0

    51. ~karnelksa  2006-04-26 16:20:12  host: efy34.internetdsl.tpnet.pl

    to spoko telefonik::) mój braciszek go ma zdjęcia sa zajebiste nie ma co narzekać serio serio::))

  • 0

    52. ~Pomóżcie:))!!!!!!!!!  2006-04-27 08:12:14  host: 80.50.241.2

    Cesc wszystkim wlaśnie za dwa dni kupuje tego super fona ale mozecie mi powiedziec czy ma on jakąś kartę pamięci w zestawie? Bo jak nie to kolejny wydatek:)

  • 0

    53. ~ara  2006-04-27 23:09:54  host: pa176.opole.cvx.ppp.tpnet.pl

    niema radia.pech noooooooooooo

  • 0

    54. ~Sareas  2006-04-28 10:47:16  host: amo58.internetdsl.tpnet.pl

    kupiłem dziś ten telefon i jestem zadowolony... Zdjęcia robi lepsze niż V3 wiem bo mój brat ma V3

  • 0

    55. ~helo  2006-04-28 18:57:11  host: axh198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem szczesliwym posiadaczem tego telefonu i jest supcio mega supico potrafii wszytsko i wszedzie a pozatym jest lekki i chudyy wiec biore se go pod kolanch na tescie i test na 5

  • 0

    56.  2006-05-02 20:59:19

    mam pytanko. Wie ktoś może gdzie można kupić sluchawki do tej motki?? Mam ją od czterech dni i uwazam ze jest naprawde SUPER :P:p mowcie sobie co chcecie ale: 1. jeszcze mi trzyma bateria mimo ze jej nie ladowalem od kupienia i wcale jej nie oszczedzam 2.aparat mimo ze VGA robi bardzo dobre zdjęcia, 3. mp3 brzmią świetnie 4. wyslwietlacz jest super( a jesli komus nie podoba sie menu to niech sobie zmieni "skórkę") :P:P

  • 0

    57. ~misia443  2006-05-02 21:16:18  host: eio147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko a mianowicie co lepiej kupic motke L7 czy V3??prosze o pomoc!!!!!

  • 0

    58. ~grzesike  2006-05-03 22:37:18  host: tf146.internetdsl.tpnet.pl

    najlepsze są L6 i L7 I V3 RAZR

  • 0

    59. ~Urquattro  2006-05-04 22:22:07  host: dda8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    napisali brak danych a nie zenmie ma dizijs nie mim bawiłem i z tego o wiem to miał ;) własnie mam zamiar go kupic jest naprawde godny. I ma wszystko co potrzebuje tylko ze w erze go daja bez sluchawe i bez kbla do kompa nie wime jak w lusie to wyglada.

  • 0

    60.  2006-05-08 18:08:32

    A wiecie że jest istnieje jeszcze cieńszy fon od tego . To jest Samsung t509 tylko że go nie ma jeszcze w polsce i nie wiem czy wogóle będzie a jak tak to tylko w erze. Bo normalnie sprzedają go w T-mobile

  • 0

    61. ~KaSs  2006-05-09 22:49:13  host: abpo117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lepiej kupic L6 czy L7 ???

  • 0

    62. ~mateoni  2006-05-12 18:54:08  host: dln206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos ma pojecie czy w l7 mozna ustawic zegar zeby bylo go widac non stop jak w nokiach np.??

  • 0

    63. ~damix  2006-05-14 20:01:14  host: masq21.stk.net.pl

    telefon fajny ale niezbyt wytrzymaly a dzwonki sa bardzo zlej kakosc moze lda was fajne ale dlamie brzmia jak monofonia

  • 0

    64. ~vy  2006-05-17 12:39:30  host: bdh174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten tel od 6 dni i jestem bardzo zadowolony bateria trzyma ponad 4 dni przy mocnym katowaniu :p wyświetlacz razi jak słonce :P hehe polecam tylko karte trzeba niestety osobno dokupic :( pozatym solidny jak na motorole !!

  • 0

    65.  2006-05-19 08:13:35

    ale polifonia to jest szokujaca poprostu 24-ro głowosa!! kosmos WoW!! ale wyglada dosc ładnie :)

  • 0

    66. ~@nGeL@  2006-05-19 16:05:36  host: aaf50.internetdsl.tpnet.pl

    Bez kitu telefon jest swietny. W nizdziele jade po niego... I zajebiscie nie moge sie doczekac :) Miec taki telefon to naprawde wielkie szczescie... Powiem wam ze radzila bym kupic L7 i dolozyc troszeczke wiecej niz kupic V3. V3 szybko sie nudza :) A taka L7 to chyba nie szybko :) Mala podreczna zgrabna... poprostu marzenie... pozdrawiam wszystkich zainteresowanych tym telefonem i oczywiscie tych ktorzy sa szczesliwymi jego posiadaczami... ;*;*;*

  • 0

    67. ~Stolarz  2006-05-24 17:43:34  host: pb84.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl

    Czy w erze dołanczana jest karta pamięci?? Proszę o odpowiedź

  • 0

    68. ~  2006-05-28 18:28:02  host: dlp236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon fajny ale dzwonki do bani slaba polifonia

  • 0

    69. ~Sikor  2006-05-28 19:09:13  host: 80.54.154.221

    Stolarz karte masz do telefonu normalnie zalaczona :) 64mb

  • 0

    70. ~  2006-05-28 21:45:28  host: ss242.internetdsl.tpnet.pl

    Czy w komplecie z telefonem otrzymuje sie jakieś słuchawki? chodzi mi o mozliwość słuchania MP3!!!

  • 0

    71. ~Robert  2006-05-29 10:03:46  host: ewq227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie jakie są dostępne kolory telefonu l7??? Czy tylko czarny???

  • 0

    72. ~lol  2006-05-29 12:13:03  host: eff166.internetdsl.tpnet.pl

    Super fon. Zastanawiam sięmiędzy nim a Samsungiem X700. Powiedzcie mi jeszcze tylko czy ta motka obsługuje mpeg i jaka jest jakość mp3 na głośniczku i na słuchawkach.

  • 0

    73. ~  2006-05-29 21:10:42  host: ss242.internetdsl.tpnet.pl

    Czy u naszych operatorów w komplecie z telefonem dostaje się słuchawki????

  • 0

    74. ~szczepan  2006-06-02 22:19:28  host: bbp206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To na takie telefony lecą dupy...Odpicuj sie,kup V3 i na dziewice~!

  • 0

    75. ~Daymon  2006-06-03 10:18:06  host: nat-1.elb.vectranet.pl

    Jak u kumpla słuchałem mp3 (tylko że to było na L6) bardzo przyzwoicie to szło :D więc jestem pewien że L7 będzie nawet lepiej działał Zasługa dzieki temu głośniczkowi z tyłu :P popaczcie jakie rozmiary!!

  • 0

    76. ~  2006-06-04 21:08:49  host: nat-1.elb.vectranet.pl

    Na samym poczadku chciałem sobie sprawic SE 810i ale jak zobaczyłem jaka ma cene to sie odrazu zniechęciłem :/ I wtedy ujrzałem moto L7 :D Teraz mam problem bo nie wiem czy kupić Motorolke L7 czy sony ericsson K750i :/
    Jak radzicie??!

  • 0

    77. ~doberman  2006-06-08 13:42:58  host: host-195-116-89-205.miedzyrzecz.mm.pl

    ten telo jest supcio z wygladu ale ma malo kolorów i słabe poli ale i tak radze kupic go

  • 0

    78. ~doberman  2006-06-08 14:11:42  host: host-195-116-89-205.miedzyrzecz.mm.pl

    przepraszam pomyliłem sie nie 256 kolorów on ma tylko on ma 256 tys kolorów,wtedy go polecałem a teraz to bardzo chce miec ten telefon.pozdrawiam wszystkich co mają ten telefon

  • 0

    79. ~grzesiek Plus  2006-06-09 13:58:40  host: abql44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SE K750i jest bardziej funkcjonalny ale ma fabryczną wade płyty głównej, dopłuki działa jest ok, gdy zepsyje się jedna rzecz siada wszystko jak domino:( kup L7, znam się troche bo pracuje w salonie Plusa:))

  • 0

    80. ~Bo$$  2006-06-10 15:50:52  host: eca236.internetdsl.tpnet.pl

    nie wie ktos ile kosztuje taki telefon?

  • 0

    81. ~Qshyshtoph  2006-06-12 14:33:14  host: akb242.internetdsl.tpnet.pl

    Do Doberman: Mimo poprawki to błąd jest nadal. Nie 256, nie 256 tysięcy tylko 262144. Mile widziane zaokrąglenie do 262. Pozdro/telefon wypas :D

  • 0

    82. ~  2006-06-13 17:01:45  host: ebm221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    motorówka L7 to zajebisty telefon. szkoda tylko za karte trzeba dokupic:(

  • 0

    83. ~TOmcioq  2006-06-14 21:21:44  host: gw1.nsnet9.nsn.pl

    Mialem zuzy problem co do wyboru telefonu pomiedzy SE k750i SE D750 a Motorola L7. Jak zobaczylem ceny ile kosztuja SE to sie troche przerazilem. Kupilem L7 i jestem zadowolony tylko jeden blad nie ma irda a reszta jest spoko. Jezeli ktos jest juz posiadaczem tego supper telefonu niech mi ktos powie gdzie mozna zlalesc dyktafon :P:P:P

  • 0

    84. ~mrówa  2006-06-19 09:56:40  host: eei11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Generalnie kupiona w standardowej konfiguracji w polskim salonie jest do kitu. Po pierwsze, ktoś wyciął funkcje Push-To-Talk, pomimo, że jest nawet o tym w instrukcji. Po drugie L7 w wersji dla USA posiada iTunes, co czyni z niej po prostu iPod'a i niech się schowa Sony Ericsson K800i, niestety nie w Europie. Całe szczęście, że innych też to drażni i można samemu (co zresztą uczyniłem) tę i inne niedogodności usunąć, robiąc z tej komórki wręcz niesamowity wypas, szczegóły na stronie: http://forum.lowyat.net/index.php?showtopic=260697

  • 0

    85. ~  2006-06-20 19:30:23  host: pb211.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl

    A kabelek usb to dają do zestawu ??

  • 0

    86. ~rynio  2006-06-21 14:43:17  host: cfh236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefonik jest zajebisty kupiłem uzywany ale tylko 1 miesiac i dostalem jescze za darmoche karte 1 gb pamieci ale mam problem bo filmy moge krecic tylko 30 sekundowe i nie moge tego zmienic bo chyba dlugosc dostosowana jest do podstawowej oamieci ale i tak komora odjazd podrawaim

  • 0

    87. ~Juszczak  2006-06-21 20:49:25  host: aboq161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chlopaki sluchajcie. mialem l6 i po 3 dniach sie znudzielm..... kupilem sobie l7 mam juz 2 miesiace i jeszcze sie fajnie bawie!!!! glosniczek przekozacki i do tego 512MB karty pamieci POLECAM

  • 0

    88. ~lukash13o  2006-06-21 21:34:30  host: dem192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam jakąś inną wersje motoroli L6.ten fon ma czytnik kart pamięci.Wyświetlacz ma 65000 kolorów.jaka to różnica między 256000 kolorów.

  • 0

    89. ~lukash13o  2006-06-22 17:07:58  host: dfm38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    motorole są super!!!Wcześniej miałem e398.Sony ericsson do dupy.

  • 0

    90. ~Salca  2006-06-23 18:31:49  host: ajq147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka, mam tą komorke dopiero jeden dzionek. Jest ssuupperr. Słuchwaki itd. są w zestawie. Super ma dzwonki, wygaszacze itp. Zdjecia takie se. Lepiej wygladaja na tapecie. Wiem , że narazie to ja sie zbytnio nie moge wypowiadac, bo mam ja jeden dzien, ale piewrsze wrazenie...JEST CZADERSKA!! Potem sie jeszcze okaze. Pozdro for all!!

  • 0

    91. ~lol  2006-06-27 10:22:14  host: acoi7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    motorola l7 to kompletna klapa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    92. ~savik  2006-06-27 10:24:21  host: brudzew.komputerlan.com.pl

    zastanawiam sie nad kupnem tej motki l7 czytając wasze opinie zachęciło mnie do kupna szkoda tylko jak widze ze tej irdy nie ma i aparat vga a nie choziaz 1.3 m.piksela i tylko sekwencje video ale zaciekawia mnie ten głosniczek i cała reszta moja kobitka ma v3 jak moze ktos z tym porwnac l7 dla orientacji dzwieczny bym był pozdrawiam

  • 0

    93. ~schab  2006-06-30 12:46:12  host: 212.244.128.10

    czy w L7 można ustawić dowolny plik mp3 jako dzwonek?

  • 0

    94. ~  2006-07-02 07:59:17  host: xdsl-7286.zgora.dialog.net.pl

    ja kupiłem tą motke z uszkodzonym niedzialajacym wyswietlaczem za 580zł ale ona była 4 dniowa poszedłem do salonu i wtsawili mi nowy wyswietlacz na ggwarancji za 300zł czyli tak jka nowa kosztuje ponad 900zł

  • 0

    95. ~dan  2006-07-03 23:14:30  host: arena.21.pl

    ja mam takie pytanko, czy L7 ma kalkulator i czy w zestawie sa sluchawki, aha i jakie wejscie na sluchawki?

  • 0

    96. ~xxx  2006-07-04 19:51:31  host: abnt245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozna ustawiać mp3 jako dzwonek?? jest jakaś karta pamieci w zestawie??

  • 0

    97. ~czator  2006-07-06 14:13:57  host: rsvd-somerset-149.52.27.195.in-addr.arpa

    ja wczoraj kupilem ten fon tyle ze w angli bo akurat jestem tutaj podobal mi sie, zaplacilem za niego 99 funtow czyli jakies 600 zl, niesety zdzwilem sie poniewaz w zestawie(gosc zrywal przy mnie plombe z pudelka) nie bylo ani sluchawek, ani kabla do komputera, ani zadnej karty nawet 16mb :/ ale trudno trzeba bedzie sobie dokupic tylko martwie sie o sluchawki poniewaz nie ma w tym fonie zadnego wejscia na mini jack ani nic, jest tylko jedno wejscie - mini-USB, mozna ustawiac mp3 jako dzwonki i naprawde fajnie brzmia, jeszcze lepiej jak w v3... jeszcze pochodze i popytam moze uda mi sie dostac akcesoria to napisz w jakich sa cenach i co mozna dostac...

  • 0

    98. ~Orion  2006-07-06 19:33:32  host: ayh15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co lepiej kupic!! Sony ericsson K600i czy M l7

  • 0

    99. ~Orion  2006-07-06 19:39:40  host: ayh15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co lepiej kupic!! Sony ericsson K600i czy M l7

  • 0

    100. ~axisss  2006-07-10 10:07:44  host: 81.171.128.8

    Ja go wczoraj takze kupilam tylko ze moze to sie wam wydac glupie ale nie wiem jak sie wysyla smsy poniewaz w menu nie mam opcji new message... :(

  • 0

    101. ~Piter USA  2006-07-12 02:02:46  host: c-24-13-76-195.hsd1.il.comcast.net

    Kupujecie te smieco amerykanskie telefony ,raz mialem motorole i nigdy wieccej

  • 0

    102. ~  2006-07-12 11:00:43  host: edc15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~czator
    nie pekaj to wejście mini usb słuzy do wsyzstkiego do ładowarki do słuchawek i jako usb wiem:)

  • 0

    103. ~LoLe  2006-07-14 18:26:32  host: p54BF4EEA.dip.t-dialin.net

    po co wam IrDa jak jest bluethon ?!?!

  • 0

    104. ~C  2006-07-18 17:42:59  host: w3c-2.f-net.pl

    Może jestem głupi ale mam takie pytanie : można do telefonu dorobić jakoś irde ?? prosze o odpowiedź

  • 0

    105. ~Agucha  2006-07-20 13:09:40  host: bmh207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupić ten fonik we wtorek w erze. może mi ktoś powiedzieć ile będie kosztował przy abonamencie 55 zeta? (oferta z przyjacielem 30zł+więcej lata pakiet 25zł). i czy w zestawie będzie karta pamięci (jaka wielkość?) słuchawki lub blootouch?? kto wie niech pisze plisss

  • 0

    106. ~wildlegion  2006-07-24 18:55:49  host: ebb146.internetdsl.tpnet.pl

    ilu minutowe mozna kręcić filmiki ????? w motoroli L7 oczywiscie ???

  • 0

    107. ~wildlegion  2006-07-24 20:02:56  host: ebb146.internetdsl.tpnet.pl

    ilu minutowe filmy mozna krecić l7 ????????????

  • 0

    108. ~  2006-07-26 00:42:11  host: aof186.internetdsl.tpnet.pl

    ktos wie jak w l7 uruchomic gprs?

  • 0

    109.  2006-07-26 10:50:30

    Telefonik fajowy:) Tylko nie rozumiem dlaczego przed nią wypuscili L6 taką padakę że szok. Ale L7 jest kozacka :) dobre mp3 wyświetlacz duży i czytelny ogólnie jest ok. Tylko mam pytanko: jak długo wytrzymuje bateria przy częstych rozmowach??

  • 0

    110. ~EEE  2006-07-28 11:39:32  host: absp46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kurde... mam właśnie wybór... kupić L7 czy SE D750i... i nie mam ojęcia... d750i kusi aparatem ale l7 jest zajebista i tyle...;P

  • 0

    111. ~arta  2006-07-31 14:42:37  host: aaot119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy motorola jest łatfa w obsłudze

  • 0

    112.  2006-08-12 20:26:57

    telefonik jest bardzo mily, dobrze lezy w reku, sprawia wrazenie naprawde wytrzymalego, wszystko spasowane idealnie, wyglad jest wrecz genialny - taki bardzo stylowy gadget (mozna smialo zarysykowac stwierdzenie ze gadget dla wymagajacych). Generalnie odnosnie aspektow wizualnych nie ma sie czego czepic - cudo.
    Technicznie juz nie jest tak kolorowo, o ile wyswietlacz jest genialny to np. klawiatura bywa uciazliwa (brak skoku przyciskow), w polsce nie ma iTunes (tylko marny odtwarzacz w javie badz systemowy).
    W polsce oczywiscie nikt nie dodaje karty pamieci wiec nalezy kupic osobno, tak samo ma sie z zestawem sluchawkowym (tutaj kolejny mankament bo wpiecie wlasnych sluchawek i mozliwosc wykorzystania ich jako zestaw sluchawkowy jest awykonalne) - sluchawki ktore mozna dokupic sa bardzo mizerne.

  • 0

    113. ~szamil basajew  2006-08-13 18:46:27  host: 088156096069.stk.vectranet.pl

    Telefon zajebisty polecam kazdemu :) mozna ustawić dowolny plik mp3 jako dzwonek . Jedyny mankament to taki iż w zestawie nie ma kabla do kompa karty pamięci ani słuchawek ;/ przynajmniej w Erze nie dawają ... a pamięć telefonu to 6447 kb , pozdrawiam

  • 0

    114. ~LUGH  2006-08-14 12:09:42  host: wd66.internetdsl.tpnet.pl

    ile trzyma bateria w tym telefonie??
    dzieki

  • 0

    115. ~nPl  2006-08-15 22:57:18  host: abom209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w tym telefonie nie ma słuchawek w zestwie ale to nic bo te słuchawki które oni dają to badziew. lepiej kupic sobie adapter na jakimś allegro za 5 zł i podłączyc zwykłe słuchawki

  • 0

    116. ~  2006-08-18 12:37:32  host: 104.50.jawnet.pl

    Witam, mam kilka pytan do uzytkownikow Motoroli L7:
    1.Czy mozna na stale ustawic raport doreczenia sms?
    2.Czy moge cos wrzucic na motke z kompa nie posiadajac karty pamieci?
    Z gory dziekuje za odpowiedz
    Pozdrawiam:)

  • 0

    117. ~PAweł m  2006-08-29 12:22:37  host: ip83-230-16-184.debacom.pl

    pilnie potrzebuje oprogramowanie do motoroli l7 jesli ktos ma lub wie gdzie to znales z gory dziekuje

  • 0

    118. ~siwy  2006-08-29 21:51:15  host: ip83-230-16-184.debacom.pl

    witam mam takie pytanie musze odblokowac motorole l7 ?? jak to zrobic czy mozna usunac i wgrac nowego softa ? w komisie nie chca sie tego podjac dziwne

  • 0

    119. ~  2006-08-31 00:03:59  host: nat1.daminet.pl

    dopiero co kupiłem te cacko i powiem wam ze ta motka jest całkiem niezła :) Dziwi mnie tylko to ze jak na takiego typu telefonu nieposiada pełnoekranowego odtwarzania video :(( i to jest minusem tego tel. tak jak i brak lampki czy słaby aparat 0.3

  • 0

    120.  2006-08-31 18:48:17

    @116
    1) tak mozna ustawic raporty na stale
    2) tak mozna zaladowac cos na telefon nie majac karty (ale za duzo to Ci tam nie wejdzie)

  • 0

    121. ~Yaro  2006-09-04 10:44:46  host: xenon.excellent.com.pl

    czy można samemu ustawić raporty dostarczania wiadomosci na stałe? gdzie trzeba wpisać tą sekwencję @116 1) ???

  • 0

    122. ~l;kl;  2006-09-04 15:40:04  host: bjc142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile ten telefonik ma magapixeli

  • 0

    123.  2006-09-09 23:45:06

    teleleofon jest wyczesany w kosmos!!!! powzdrawiam wszystkich uzydkowników!!!! na początku zafascynował mnie swpim oryginalnym wygladem a później funkcjami jak dla mnie nic nie brakuje :D jestem z niego naprawde zadowolony polecam go wszystkim którzy potrzebują czegoś naprawdę oryginalnego.. L7 rulez!!!!

  • 0

    124.  2006-09-12 14:03:02

    hej mam l7 od wczoraj i nie wiem jeszcze wielu rzeczy.mam wielka prosbe,czy moze mi ktos napisac jak ustawis mp3 jako dzwonek.i skad mam wziac sterowniki,zebym mogla przesylas z kompa mp3 na telefon.prosze o szybka odpowiedz!!!!!!!!z gory dziekuje!

  • 0

    125. ~szaj  2006-09-18 12:38:34  host: chello087206000156.chello.pl

    dla tych co narzekaja na kamere, a bardzo im sie podoba wyglad i funcjonalnosc...
    powstala juz nowa wersja tego otuz telefonu. Jego nazwa to motorola L7 i, posiada aparat 1,3 mpixela, pamieci wbudowanej 56 megabajt...a w angli skad mam nadzieje dostac ten telefon (od siostrzyczki ciezko pracujacej) dali darmowo 1 gb pamieci dolaczanej. w sumie ma ponad jeden giga pamieci na gadzety oraz mp3... dodaja tam rowniez oprogramowanie itunes... 8 gier (i to nie gowien) sluchawki wszystko w cenie na przeliczone polskie pieniazki 660 zlotych... Anglia rlz... Anglia rlz...

  • 0

    126. ~wasli  2006-09-23 11:06:09  host: dqf8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chce go kupić i mam pare pytań:
    1) Czy można włączyć mp3 na głośnik do posłuchania? Jeśli tak, to jak głośno gra?
    2) Czy ma jakiś ludzki, przyjazny kalendarz/organizer czy jak to się tam nazywa?
    3) Czy można w spisie telefonów do jednego kontaktu ustawić pare numerów (tzn. że przy jednej osobie ma się jego numer domowy, komórkowy, do pracy itd...)

    Miałem SE K750i, ale zgubiłem i teraz chce coś kupić. Nie zależy mi na aparacie, tylko właśnie mp3, pamięci, kalendarzu i ogólnej przyjazności telefonu. Sony Ericsson niewątpliwie takową posiadał, ale tu ten wygląd... i wacham się właśnie pomiędzy tymi dwoma.

  • 0

    127.  2006-09-28 10:50:31

    A.D. ~wasil: 1) Jak najbardziej jest taka możliwość. Jak nie masz podłączonyh słuchawek, muzyka rozbrzmiewa z głośnika i jest nawet głośna... 2) Kalendarz jest a nazywa się po prostu Kalendarz ;-). 3) Tu też odpowiedź jest twierdząca... W razie jeszcze ewetualnych pytań zapraszam. Mam go praktycznie od wejścia na polski rynek (marzec) i jestem bardzo zadowolony. Spadł mi raz na kafelki z wysokości prawie półtora metra i nic, wczoraj spadł na parkiet i też nic. Zawsze wyskakuje klapka tylna i to tyle... :-)

  • 0

    128. ~oweros  2006-09-30 09:56:26  host: c158-156.icpnet.pl

    czy motorola L7 wspolpracuje z sluchawkami na bluetooth ???

  • 0

    129. ~  2006-10-01 09:33:06  host: cfx210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chcę kupić l7 tylko niewiem czy będzie szło do niej kupić panel

  • 0

    130. ~KrisS  2006-10-08 18:02:11  host: aapp39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Będe miałmotorole slvr l7 , jest zajebista ma tytanową obudowe , zajebisty ekran, karte pamieci , ogólnie jest zajebisty już niemoge sie doczekac . :):):):):):):):):):):):):):):):):):):))::):):):)

  • 0

    131. ~mazi  2006-10-12 17:39:02  host: nat27.piotrkow.net.pl

    ma L7 od kwietnia, i ogólnie widzę małą ilość tych foników na rynku. Bardzo mi się on podoba, aż chce mi sie go z kieszeni wyjmować! Odporny na uderzenia jest - to prawda. Pisanie sms jest lekko utrudnione, słownik rózni sie od innych T9. Szukam tego jak wgrać jakąś inną gierkę, nie zmieniając softa. Więc gratuluje wyboru uzytkownikom Motki i zapraszam do jej kupna - gdyż przyciaga spojrzenia innych. W sprawie tych gier prosze o pomoc na moj adres mail: rafalmazerant@interia.pl z gory dzieki i pozdro dla wszystkich!!!

  • 0

    132. ~Mateo1447  2006-10-14 18:08:12  host: dzp189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tom motke 2 dni ale mam problem bo filmiki mają tylko po 1,3 minuty i nie wieęcej jak to zmienić

  • 0

    133. ~igor  2006-10-19 11:12:57  host: host-217-172-246-38.lodz.mm.pl

    moze nie wiecie ale dzisiaj odkryłem jak można powiększyć pamięc sms...chcecie wiedzieć? a może wiecie?

  • 0

    134. ~kamil  2006-10-20 02:34:28  host: clq146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema odpowiem na pytanie jak ustawic mp3 jako dzwonek. Domyslam sie ze masz karte pamieci i nie mozesz ustawic mp3 jako dzwonek a wiec mp3 musisz skopiowac do pamieci telefonu i w tedy ustawic go jako dzwonek :D.

  • 0

    135. ~kol  2006-10-22 22:21:04  host: bpt113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do IGOR - chetnie poslucham ...

  • 0

    136. ~adam  2006-10-22 23:07:23  host: dav113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Warto kupic ten telefon(L7) czy lepiej Motorole E1000???

  • 0

    137. ~ja :P  2006-10-23 17:50:37  host: abmm6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ok ile ona kosztuje uzywana?

  • 0

    138.  2006-11-05 11:15:36

    którego wybrć motorole L7 czy Sony Ericssona K510i

  • 0

    139. ~kamika...:)  2006-11-06 21:53:45  host: chello087207057201.chello.pl

    chce kupic sobie motorole L7 albo samsunga E530...?? wogole jaka jest pamiec motki L7 ??

  • 0

    140. ~ewcia  2006-11-10 19:50:20  host: bzo250.internetdsl.tpnet.pl

    mam motorole L7 ale nie mam karty pamięci. Jaka ma być i gdzie ją mogę kupić.???

  • 0

    141. ~tadzikas  2006-11-17 13:17:34  host: bgv190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pomocy!!! Jak wyłaczyć w niej GPRS bo teraz przy włączonym bateria wytrzymuje mi tylko 3 dni?

  • 0

    142. ~dj swirek  2006-11-18 19:33:58  host: 82.160.48.66

    Co to znaczy ze słlownik w tej motorolce L7 jest iny niz w pozostałych

  • 0

    143.  2006-11-20 18:05:56

    Siema ! Jak oceniacie ten telefon czy jest lepszy od K750 i ?

  • 0

    144. ~ja:)  2006-11-21 20:49:22  host: acwt23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko bo mi czesto telefon wypada z rak.. i kurde zastanawiam sie nad l7 myslicie ze bylby to dobry wybor?:> napiszcie cos o wytrzymalosci tego tel. zastanawialam sie takze nad v3 ale nbie ciekawe opinie slyszalam na ten temat odpiszcie

  • 0

    145. ~  2006-11-22 16:24:54  host: crowley-nat.greenlan.pl

    ja moge sie zamienic za nowke K310I Za motke L7 z karta pamieci

  • 0

    146. ~jaaa  2006-11-22 20:57:16  host: acxl174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiedzcie mi czy jest wytrzymala, bo mi kom z rak czesto leci:d zastanawialam sie nad v3 ale slyszalam ze jeden upadek i po wyswietlaczy , czy to prawda?

  • 0

    147. ~~Sebek  2006-11-25 20:18:03  host: routergbit.kolnet.com.pl

    Mam problem;/ Bo chce sobie kupic ten telefonik ale mi wypada strasznie telefon i niewiem czy wytrzyma ten telefon jakies wstrzasy spowodowane upuszczeniem tego fonu prosze o odpowiedz kogos kto go ma;]

  • 0

    148. ~majusia  2006-11-26 17:11:58  host: xdsl-4094.bielsko.dialog.net.pl

    hu tro dostane ten tel l7 i juz nie moge sie doczekac jupiiii..;p

  • 0

    149. ~  2006-11-26 20:44:56  host: routergbit.kolnet.com.pl

    Kurcze.... niech ktos odpisze please;] i powiedzcie mi czy lepszy jest telefonik motorola L7 czy ROKR E1??? Odpiszcie please

  • 0

    150. ~Merol bam  2006-11-28 21:52:13  host: nat-bt.lnet.pl

    powiem tyle L7 zadzi.i jesli macie kupowac to kupujcie.Tylko mozecie sie jescze zastano wiec nad samsungiem e360.tez jest cool!! :=)

  • 0

    151. ~  2006-11-29 14:34:51  host: 82.160.40.254

    Mam jeszcze 1 pytanie czy mozna w motoroli l7 zmieniac na jakis inny kolor odswietlenie ??? Bo znalazłem stronke na ktore są 2 kolory:P

  • 0

    152. ~Noobek  2006-12-02 19:29:20  host: efz42.internetdsl.tpnet.pl

    jak wgrac iTunes? moze jakis link plz :>? z góry dziekuje

  • 0

    153. ~vtec  2006-12-18 19:31:29  host: adc145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik kilka tygodni, jestem w pełni zadowolony. Niesamowity wyświetlacz, niesamowite brzmienie... nawet takie pierdoły jak video super się ogląda. Jak ktoś narzeka na aparat czy kamerkę... to niech sobie odpowie na pytanie czy telefon jest po to by tworzyć wysokiej jakości zdjęcia i filmy? Telefon jest po to by dzwonić. Po za tym jest prosty w obsłudze i robi niezłe wrążenie na innych gdy wyciągam go z kieszenie, nie można go pomylić z wszystkimi innymi puszkami; to jest dzieło sztuki projektantów:-)

  • 0

    154. ~steryd  2006-12-27 11:39:24  host: r7.ists.pl

    iTunes do Motoroli L7: http://www.howardforums.com/showthread.php?t=860695

  • 0

    155. ~iPod  2006-12-29 13:10:54  host: rv26.internetdsl.tpnet.pl

    Czemu w tej bazie motorol niema Motoroli L7 Red. Którą Bono Lider U2 reklamował. Co ?? : (

  • 0

    156. ~tomeeeek  2006-12-29 16:20:10  host: nat1.gress.com.pl

    siema, ja kupilem wczoraj i jestem zadowoly, usb dziala poprawnie, mam 256mb karte powinno mi starczyc a w telu jest cos ponad 6mb PolecaM

  • 0

    157. ~rafcio  2006-12-30 17:29:44  host: bmo78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam motorolke l7 i mówie wam jaest zarombista.a tobie podpowiem kupuj l7 bo mój brat ma k510i i mu się zacina.

  • 0

    158. ~.ucho.  2007-01-01 12:38:22  host: host-81-190-58-186.lublin.mm.pl

    in my opinion ;p edług mnie sony ericsson k750i jest lepszy i nie ma na niego mocnych! =D

  • 0

    159. ~tomeeeek  2007-01-01 13:27:15  host: nat1.gress.com.pl

    achaaa, kupilem ja za 450zl+karta wiec nawet nawet jak na uzywana 3tyg:D

  • 0

    160. ~con-man 3  2007-01-05 15:13:38  host: 62.93.41.231

    motorola l7 jest fajna ale ja wolę v1050

  • 0

    161. ~  2007-01-09 12:21:59  host: 19323841208.siec2000.pl

    ej!! dało by sie wpakować karte 1gb do l7? u producenta pisze ze max do 512mb, ale hyba są jakies sposoby zeby to obejść nie??? plx msg me.

  • 0

    162. ~adrianooo10  2007-01-10 10:43:57  host: xdsl-271.bielsko.dialog.net.pl

    mam tą motorolkę - i wszyscy są zachwyceni nią!-ma super wyświetlacz!-w porównaniu z każdym innym telefonem który ma niby ten sam wyświetlacz to w motorolce są o wiele bardziej żywe kolory - swietnie i super czysto odtwarza mp3 ! ps. mi spadła już ze 30 razy i nic sie z nią nie stało - jest bardzo wytrzymała!!!! pozdro =)

  • 0

    163. ~Medi  2007-01-10 12:18:39  host: dbm69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Prosze Was o pomoc. Mam problem z wyborem fona. Zastanawiam sie nad Motorola L7 a Nokia 6230i. Jak myslicie ktory lepszy?? Z góry dziekuje.

  • 0

    164. ~hellomoto  2007-01-11 21:02:02  host: chello089078008079.chello.pl

    prosze o pomoc !! jak zdjąć przednią część obudowy z motoroli l7? Nie chce robić tego na "chama", żeby czegoś nie uszkodzić? Ktoś wie jak to zrobić?

  • 0

    165. ~TeleManiak  2007-01-13 11:38:24  host: acqc140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mojemu kumplowi na moich oczach po L7 autobus przejechał;p i działa x)

  • 0

    166. ~ideiei  2007-01-14 01:12:05  host: 217.116.110.185

    E1 Rokr pod względęm wytrzymałosci jest najlepsza bo ma spręzynki w srodki i nic jej nie jest jak gdzies spadnie a tu moze byc problem. i ma iTunes

  • 0

    167. ~Otto  2007-01-15 08:49:03  host: acpv199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale zdzierstwo w salonie plusa dają tylko kabel usb ani słuchawek ani karty pamięci;/ Telefon tani ale trzeba jeszcze w niego zainwestować ok 100zł żeby się pobawić.

  • 0

    168. ~Maciej  2007-01-15 23:18:59  host: 212.160.69.23

    Mam pytanie stoje przed wyborem zakupu Motoroli L7 i zastanawiam się nad kupnem Motoroli E398(Z SOFTEM E1 ROKER) która jest tańsza o 100 zł chyba tak chodzą mniej więcej 9nie uwzględniając ceny wymiany karty pamięci I niewiem co wybrać interesuje mnie w jednym i w drugim aparacie 1)JAKOŚĆ ZDJĘĆ 2)JAKOŚC NAGRAN VIDEO 3)JAKOŚĆ ODTWAŻANIA MP3 4)AWARYJNOŚĆ 5) CZY SĄ JAKIEŚ SOFTY DO L7 W STYLU (E1) POWIEKSZAJĄCE OPCJONALNOŚĆ I CZY OPŁACA SIĘ JE INSTALOWAĆ Oba aparaty są bardzo kuszace bo soft E1 w e398 robi z telefonu wręcz komputer. Niewiem jak jest z L7 jednak też wygląda kusząco:) Więc ZNAWCY TELEFONÓW na co się zdecydowac? czekam na opinnie i odpowiedzi na pytania i jescze tu wruce i poczytam Pozdrawiam

  • 0

    169. ~Wildass  2007-01-16 20:37:10  host: euv32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy do tego telefonu można podłączyć słuchawki? I czy da sie włożyć karte micro SD??

  • 0

    170. ~Math  2007-01-17 08:34:25  host: ejc122.internetdsl.tpnet.pl

    Oczywiście, że możesz sobie wsadzić tam 1gb ale licz się z tym, ze po pół godziny będziesz go wyłączał i włączał od nowa :) taki mankamencik

  • 0

    171. ~Blada twarz  2007-01-17 14:44:57  host: elg202.internetdsl.tpnet.pl

    Ej powiedzcie mi, co się bardziej opłaca kupić: motorole L7, czy samsunga SGH X700?? Please!!

  • 0

    172. ~micho  2007-01-18 20:07:45  host: xdsl-7721.elblag.dialog.net.pl

    Telefon jest super .Swietnie odtwarza mp3.Jest jedyny w swoimm rodzaju . Zjęcia robi nie najlepsze ale w telefonach przecież nie oto chodzi od zdjęć są cyfrówki

  • 0

    173. ~milek  2007-01-19 08:55:36  host: acxh60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiedzcie czy mozna ustawic raporty doreczen na stale w tej motoroli? bo ustawianie co sms raportu juz mi sie znudzilo!!!

  • 0

    174. ~thief32  2007-01-19 17:09:41  host: dyt34.internetdsl.tpnet.pl

    jak myslicie ktory z tych telefonów wybrac: l7, e1 czy w800?? doradzcie

  • 0

    175. ~miki  2007-01-19 17:49:02  host: aboo191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile trzyma bateria ?

  • 0

    176. ~Myszka :)  2007-01-20 20:47:31  host: dgc227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka!! Juz od paru dni mam motke L7 i jestem bardzo z niej zadowolona... Polecam ja wszystkim :)))

  • 0

    177. ~Pysio  2007-01-20 23:22:35  host: abeh77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy to prawda ze tutaj jest aparat 0,3mpx ??

  • 0

    178. ~  2007-01-21 13:46:01  host: erd230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja kupipilem we plusie abonament 40 zl, telefon za 150 zl. w zestawie usb, szkoda ze bez karty i sluchawek. ogulnie fajna koma, robi super foty, bateria trzyma 3-4 dni, jak sie ktos ostro bawi to 2. ale jak wysylalem tylko esy do 6 dni. polecam! ocena-10/10

  • 0

    179. ~asdcq12  2007-01-22 18:11:43  host: dyt34.internetdsl.tpnet.pl

    który kupić: motke l7 motke e1 czy se w800i??

  • 0

    180. ~KOT  2007-01-24 20:14:28  host: fbv218.internetdsl.tpnet.pl

    jestem posiadaczem tej komy od paru godzin i jednym slowem jest cudna !! Mala - wersja slim , karty pamieci :D , mp3 gra lepiej niz w K750i :D , bluetooth !! Poprostu nic dodac nic ujac !! Aparat mimo tego ze VGA to zbiera sie calkiem calkiem :D POLECAM KAZDEMU TA KOME !!!

  • 0

    181. ~Kokers  2007-01-24 20:44:25  host: abyp11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wiecie co Motorola L7 jest najlepszą z Motoroli i napewno jest lepsza o Sony Ericsson k700i

  • 0

    182. ~chessi_chess  2007-01-24 21:05:14  host: gprs11.orange.pl

    Proszę, niech mi któś napisze czy do tej eL siódemki można podłączyć jakieś słuchawki... bo stoję przed wymuszonym wyborem...

  • 0

    183. ~GrzesiecK  2007-01-25 01:43:27  host: abls197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zaden telefon nie przebije jakosci mp3 w SE k750, D750, W800, nie slyszalem lepszego, a mialem kilka tych telefonow typowych do muzyki, nie slyszalem tych nowych nokii 5200 i 5300.

  • 0

    184. ~  2007-01-26 21:49:58  host: bhd18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma wymimienną kartę pamieci

  • 0

    185. ~montoya  2007-01-27 22:27:48  host: w3cache7.zwm.punkt.pl

    Witam!! Mam pytanie czy ten telefon odtwarza sam MP3 po kolei.

  • 0

    186. ~endrju  2007-01-29 20:24:43  host: xdsl-18675.wroclaw.dialog.net.pl

    jak instalować aplikacje java z kompa przez USB? wgrałem to oprogramowanie z płyty i mam mozliwość wgrywania tylko filmów, obrazów i animacji. Nie mam jeszcze karty i nie wiem czy jej kupno rozwiąże problem. Co do telefonu to strasznie wkurza mnie software. Całe oprogramowanie jest beznadziejne (jak we wszystkich Motorolach). Denerwujące jest przeglądanie zdjeć - są one bardzo powoli wczytywane. Sprawdzałem na innych komórkach i zawsze szło to szybcej... Dodatkowym minusem jest to, że jest bardzo mało schematów wyglądu i często niewspółgrają z tapetą. O aparacie już nie bede wspominał. 0,3Mpx to jednak trochę za mało... Lecz głośnik, ekran, mp3 i design są zajebiste :) Pozdrawiam

  • 0

    187. ~bax  2007-01-30 20:34:47  host: crd104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie!!!!! kupilem do motorolki karte pamieci ale jak robie zdjecia i filmy to nie chca mi sie zapisywac na karcie czy to normalne? czy raczej cos pojeb.......!!!!!

  • 0

    188. ~Doonay  2007-02-02 13:22:53  host: pc234-95.cable.satra.pl

    Słuchawki można dokupić (25 zł) w komisie (nowe, stereo). Karta pamięci max.512 (jak da sięwięcej to tel. zmula). Stałe raporty można ustawićw ustawieniach sms. Telefon sam nie odtwarza mp3 pokolei, ale z softem jest standardowo programik java "Digital Audio Player", który ma tą funkcję.

  • 0

    189. ~Black Jedi  2007-02-03 00:16:32  host: acya190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam miesznae uczucia choc nie zaprzecze że ten fon ma na tyle gracji iz zamierzam go kupic.Dobijają mnie doszczętnie takie niedociągnięcia jak: brak EQ w odtwarzaczu MP3,cienkie menu,ciężkość zdobycia oprogramowania.Co do opini innych-jedni w ogóle nie wiedzą co to jest SLVR L7,ale piszą pierdoły,drudzy-zwolennicy SE piszą że do dupy bo bije na głowe K700i i dotrzymuje kroku K750i,a totolne więśniaki piszą że ma tylko 0,30 Mpix i nie ma irdy(motorola ma "bluetotha" na 100m,a irda w SE ma do 4 cm?A do zdjęć są cyfrówki :D)

  • 0

    190. ~mika  2007-02-04 01:10:33  host: aos72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niech ktoś napisze jak w niej powiększyć pamięć na smsy. prosze.

  • 0

    191. ~luj  2007-02-05 13:30:33  host: eaz112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja włąśnie mam zamiar kupić tom komurke więc doradzcie mi czy może lepiej jakąś inną w tej cenie.

  • 0

    192. ~mmm  2007-02-06 17:53:40  host: 80.54.48.2

    Mam zamiar kupić L7 w plusie na abo 25 (tel kosztuje z aktywacją 278zł) Więcej niż 300 zł nie chce wydawać. Opyla się? Proszę doradźcie.

  • 0

    193. ~mmm  2007-02-06 17:58:09  host: 80.54.48.2

    Mam zamiar kupić L7 w plusie na abo 25 (tel kosztuje z aktywacją 278zł) Więcej niż 300 zł nie chce wydawać. Opyla się? Proszę doradźcie.

  • 0

    194. ~monik.. ;);)  2007-02-08 13:47:35  host: abei104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej ktory z tych fonów wybrac: l7 lub e1 :P

  • 0

    195. ~ronaldo1888  2007-02-08 17:59:37  host: 88-199-36-146.tktelekom.pl

    hmmmm... widze ze same pozytywne komentarze!!! no zobaczymy co to za sprzet a potem, skomentuje!!!!

  • 0

    196. ~majkel  2007-02-08 18:44:54  host: gdn210.internetdsl.tpnet.pl

    dopiero kupuje tego fona i nie wiem czy się na nią zdecydować ale z waszych opisów wiem że wajna i z opisów producenta chyba ją kupie!!!!!!!!!!pzd.

  • 0

    197. ~kala  2007-02-08 21:44:21  host: abff105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefon naprawde polecam jedyny minus to jak jest słabe swiatło to zdjecia troche żle wychodza a tak wogole naprawde jest fajny

  • 0

    198. ~coolos  2007-02-10 21:02:46  host: asl10.internetdsl.tpnet.pl

    Bardzo fajny telefonik, mam go od kilku tygodni. Ma bardzo dobry dźwięk dzwonków, super wygląd =), oraz to za co Kocham Motorole - możliwości modyfikacji oprogramowania, można uaktywnić nawet EDGE w telefonie. Aparat ma mała matryce ale robi przyzwoite fotki, w porównaniu do e398 oraz E1, które wypadają raczej blado. Jak dla mnie telefon Bomba duży plus za wygląd

  • 0

    199. ~lucas  2007-02-12 14:27:04  host: ejp98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam!! własnie po bardzo długich roważaniach kupiłem ten telefonik.Wahałem sie miedzy K610i a L7. Pomimo ze soniak ma wiele fukcji aparat 2Mpx, karta 1GB to jednak jak wzialem do ręki L7 wszystko było jasne. To telefon z klasą a takiego szukałem.Poprzednio miałem V547 i jednak z motorolek sie nie przesiade:)))) Pozdrawiam wszystkich za i przeciw:)))

  • 0

    200. ~esp12  2007-02-13 04:42:49  host: hakone.magma-net.pl

    cóż mam L7 od niedana jestm zadowolony tylko czy musze montować karte o pamięci 512mb czy mogę 1G

  • 0

    201. ~miki  2007-02-13 10:57:37  host: bjh185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co za debil napisał że ta motka ma lepszą jakość MP3 od SE K750i, D750i czy W800i??? Ten frajer po prostu zazdrości :D Ja mam D750i, a mój brat tą Motorolę... Ta Motka ze swoją jakością MP3 chowa się przy marce SE!!! Mój brat sam powiedział, że SE jest lepszy i bierze też sobie D750i :D Motorole to najgorsze dziadostwo!!!

  • 0

    202. ~grzesiek  2007-02-16 15:39:03  host: acjr163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej chodzi na tej motce karta 1GB bo nie wiem jaką pamięć mam kupić??

  • 0

    203. ~niki  2007-02-16 19:53:37  host: public-gprs19828.centertel.pl

    sorki ale mam troche głupie pytanie Nie wiem jak wysyłać obrazki lub muzyke przez bluetooch prosze to dla mnie bardzo bardzo ważne DZIEKI

  • 0

    204. ~lucas  2007-02-18 17:17:11  host: eic169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niki: wybierasz obrazek i w jego opcjach jest kopiuj i wtedy motka sie spyta czy właczyć bluetooth - oczywiście potwierdzasz i to wszystko!!! osoba do której chcesz wysłać mam mieć włączony równiez bluetooth:)

  • 0

    205. ~mmm  2007-02-19 19:07:56  host: 80.54.48.2

    Jednak zdecydowałem sie na se K750i. jest zajebisty. gorąco polecam.

  • 0

    206. ~paula  2007-02-19 21:26:27  host: rejon107.ztpnet.pl

    mam pytanie!zastanawiam sie jaki fon mam wybrac: L7 czy V3?prosze pomozcie!!!

  • 0

    207. ~patryk  2007-02-22 17:55:41  host: n01.satfilm.pl

    własnie kupiłem sobie motorole l7 i dokupiłem karte pamięci 512mb i jak chce zgrac piosenke z komputera na telefon i wyskakuje mi za kazdym razem "Nie można skopiować (tytuł piosenki). Nie można wykonać żądania z powodu błędu urządzenia We/Wy" Pomuszcie prosze. Męcze sie z tym już tydzień i nie moge dojść dlaczego nie moge skopiowac piosenek. Z góry dzięki!

  • 0

    208. ~lakia  2007-02-24 08:15:52  host: dwk162.internetdsl.tpnet.pl

    czy morzna sciągnąć simlocka z tej kom. bo mam orange a kom. jest na era..?? jak tos wie niech pisze bo mam pare dni na zecydowanie czy kupuje ta kom..pomurzcie...:(

  • 0

    209. ~Piterr  2007-02-28 20:25:02  host: h232079.net.pulawy.pl

    mam pytanie czy jest mozliwosc w tym fonie ustawienia budzika z gory na caly tydzien , a moze jest mozliwosc jeszcze wygodniej np zaznaczyc sobie wybrane dni ???? pozdrawiam

  • 0

    210. ~  2007-03-01 12:15:08  host: bpm146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma polskie oprogromowanie

  • 0

    211. ~anonimowy  2007-03-01 20:30:58  host: bdy63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ogulnie stwierdzam ze wszystkie motorle sa do bani.Malem to cos przez tydzien i slabo lapal zasieg!jeszcze raz apeluje motorole sa do bani.Cale szczescie ze mialem mozliwosc wymiany tej motoroli na nkie n70!!!!!!!Nie polecam motorol!!!!!!!!!

  • 0

    212. ~Hyundai  2007-03-05 15:20:12  host: egt226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do mmm. Jasne że sie opłaca. Też mam zamiar kupić ją w tej ofercie. I radze Ci się pośpieszyć bo z tego co wiem to Plus kończy narazie sprzedaż Motorol....

  • 0

    213. ~lokisss  2007-03-06 02:05:15  host: arw12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    informuje wszystkich niezdecydowanych ze fonik jest naprawde z klasa;>, bardzo funkcjonalny i do tego ten wspanialy wyglad , to porsche wsrod obecnie dostepnych telefonow, dodatkowo docenia go milosnicy muzyki , a fotki , no coz , niech sobie ktos kupi cyfrowke...mam go od 3 tyg i jak jego poprzedniczki nie ma sobie rownych ,:) motorole gora:)!!

  • 0

    214. ~tomek  2007-03-10 17:55:10  host: ejz238.internetdsl.tpnet.pl

    moam pytanie odnośnie odtwarzacz mp3 w tym tel. jak zgrywam album z muzyką mp3 do tej motoroli to odwarzacz odtwarza ten album w kolejności alfabetycznej tytułów a nie w takiej jak oryginalnie było to na płycie. Czy ktoś wie jak to zmienić ?

  • 0

    215. ~  2007-03-11 18:21:42  host: cpo225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Mam pytanko czy odtwarzacz mp3 da sie jakoś zminimalizować albo przynajmniej zablokować klawiature aby mi sie nic nie przełączało w kieszeni??

  • 0

    216. ~fan samsunga  2007-03-12 07:14:19  host: 57.86.133.98

    motorola to najwieksza kaszana na rynku, beznadziejne menu, zawiesza sie cigle, mialem ja 2 miesiace i sprzedałem bez zastanowienia, teraz mam samsunga d600 i polecam jak najbardziej

  • 0

    217. ~Bryc  2007-03-12 14:53:58  host: 106-13.espol.com.pl

    Dziwne kupiłem ten telefon niedawno w plusie i niewidze zeby mial on opcje taka jak dyktafon o co komon??????????????????moze niewiem czegos a moze funkcje zaleza od operatora w jakim sie kupi ten fonik ??

  • 0

    218. ~Fabian  2007-03-12 22:04:08  host: dbj101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam ! Mam pytanie jaki tel.wybrać: se k750i,motke l7 czy nokie 6680 ??? I jeszcze jedno czy jest tak w tym telefonie że same przeskakują piosenki tzn. grają po kolei tak jak w mp3 ???

  • 0

    219. ~DO FABIAN  2007-03-13 21:41:34  host: bds34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Informuje cie ze oplaca sie brac nokie!!!!!!!!!!!!!!ja miallem to nokie i nie narzekalem,teraz mam nokie n70!!!!!bierz nki

  • 0

    220. ~rrr  2007-03-14 14:04:39  host: bfa159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ktoś napisał ze nie ma dyktafonu....bo nia ma go fabrycznie,ale bez problemu mozna sobie wgrać dyktafon w Javie...

  • 0

    221. ~cortez  2007-03-15 12:01:12  host: diu122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie, ktore pojawilo sie juz wczesniej, ale nikt na nie nie odpowiedzial. Czy ten fon obsługuje karte pamieci 1GB?? Z góry dzieki...

  • 0

    222. ~Maniek  2007-03-15 15:02:57  host: static-62-233-189-78.devs.futuro.pl

    wiecie może jak wyłaczyć w tym fonie WAP bo nom stop mi się włącza. albo jak ten przycisk z boku wyłączyć

  • 0

    223. ~  2007-03-19 16:08:50  host: any17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do L7 mogą wchodzić karty 1gb

  • 0

    224. ~Rave  2007-03-22 12:39:43  host: zspjedrzejow.eu.org

    211. ~anonimowy 2007-03-01 20:30 bdy63.neoplus.adsl.tpnet.pl ogulnie stwierdzam ze wszystkie motorle sa do bani.Malem to cos przez tydzien i slabo lapal zasieg!jeszcze raz apeluje motorole sa do bani.Cale szczescie ze mialem mozliwosc wymiany tej motoroli na nkie n70!!!!!!!Nie polecam motorol!!!!!!!!! ^jak mozna porównywac L7 z N80?? tak jak Maruch i Porsche.... zastanowcie sie nad tym co piszecie.... tel jest spoko a aparat ma 1.3 i ogolnie spoko.... pozdro

  • 0

    225. ~  2007-03-23 13:40:44  host: h-240-20.elektron.com.pl

    karta pamieci TransFlash to karta narmalna taka jak do innych komórek czy jakas droga i trudno dostepna???????????????????

  • 0

    226. ~  2007-03-24 21:02:26  host: coo222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja kupiłem 512MB za 16.5 zł nie licząc przesyłki oczywiście. TransFlash to inaczej MicroSD i pod taką nazwą łatwiej znaleźć.

  • 0

    227. ~TRymarz  2007-03-25 23:04:54  host: ags118.internetdsl.tpnet.pl

    jak w tej motoroli sie wysyła piki mp3 i obrazki przez Bluetooth bo nie mam pojęcia czy to tylko gdy sie ma karte pamieci bo ja nie mam...

  • 0

    228. ~****  2007-03-27 21:48:22  host: 87-205-192-255.adsl.inetia.pl

    wie ktos może ile kosztuje zdjecie simlocka z tej motoroli?? ważne, proszę o szybką odpowiedź

  • 0

    229. ~froniu  2007-03-31 11:05:43  host: apn-99-41.gprspla.plusgsm.pl

    Anonimowy jak sie nie znasz to przestan pier*****. Nie porównuj tej motki do nokii klasy N. Porównaj sobie do tej motki nokie która np tyle samo kosztuje. Nokie to śmieci w których nic niema i płaci sie tylko za marke która i tak jest do dupy. Pare lat temu to nokie były na prawde dobre. Ale teraz nie kupiłbym tego shitu!

  • 0

    230. ~froniu  2007-03-31 11:09:11  host: apn-99-41.gprspla.plusgsm.pl

    Rave tentel niema aparatu 1.3mpx ma 0.3! Pomyliłeś z L7i

  • 0

    231. ~froniu  2007-03-31 11:11:40  host: apn-99-41.gprspla.plusgsm.pl

    Maniek bez edycji seemów nie da sie wyłączyc. Ja proponuje stworzyc nową nie prawdziwą sesje web i ustawic ją jako główną.

  • 0

    232. ~froniu  2007-03-31 11:13:52  host: apn-99-41.gprspla.plusgsm.pl

    Telefonik ogólnie spoko. Ma edge co prawda zablokowane standardowo ale łatwo można odblokować tak jak i wiele innych funkcji które są w droższych modelach motoroli. Pozdrawiam

  • 0

    233. ~mariucha76  2007-03-31 15:52:23  host: 213.25.144.25

    MOTOROLE są to jedne z najlepszych telefonów na rynku.Są funkcjonalne,zawsze mają atrakcyjny wygląd,świetnie odtważają muzykę MP3 i bardzo dobrej jakości mają wyświetlacze.Ten kto o nich mówi żle to się naprawdę nie zna na telefonach tej. PS.Ogólnie to NOKIA nie ma szans do MOTOROLI!

  • 0

    234. ~fifelek  2007-04-02 13:17:26  host: asf137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ta motke od 3 dni jest zajebista kupuje karte pamieci 1giga ibedize wypas motorole sa zajebiste a nei nokie shit tylko aparat mogli by 1.3 wstawic a takto nic wiecej nie che

  • 0

    235. ~bartekkkk  2007-04-06 20:29:27  host: gee186.internetdsl.tpnet.pl

    Pytanko nr 215: Da rady zminimalizowac i zablokowac klawiaturkę podczas sluchania mp3 tylko musisz odtwarzac tak jak dzwonki czyli w multimediach i dzwiekach i wtedy dajesz ukryj i masz!

  • 0

    236. ~bartekkkk  2007-04-06 20:31:36  host: gee186.internetdsl.tpnet.pl

    Mam taki problemik ze dostalem karte pamieci 64mb i mi niechce na tej mororolce zapisywac a na innych komach zapisuje. Okazalo sie ze wszystkie komy jakie mieli w sklepie maja taka wade. Obecnie czekam na nowego softa i wtedy zobaczymy!

  • 0

    237. ~bartekkkk  2007-04-06 20:33:19  host: gee186.internetdsl.tpnet.pl

    pytanie nr 227. Tak, mp3 mozna wysylac i z telefonu i z karty!

  • 0

    238. ~  2007-04-06 20:36:13  host: gee186.internetdsl.tpnet.pl

    ~mariucha76 masz racje i zgadzam sie z toba! ten kto sie nie zna na fonach to bedzie mowil ze nokia jest najlepsza a ten co przerobil duzo komow i ma ogolna wiedze to wie ze nokia to szajs ktory nawet motywof nie ma i sie placi tylko za cztero literowy napis!!!

  • 0

    239. ~jaaaaaaaaa  2007-04-07 17:25:32  host: dcv203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 238 nokia ma 5 liter ;) ale zgadzam sie na 100% , motki są oki, moim zdaniem jeszcze sony ericssony zasługują na uwagę... nokia nigdy

  • 0

    240. ~Tom  2007-04-09 11:13:58  host: 088156187246.who.vectranet.pl

    Absolutna prawda z tymi nokiami. Pracowałem z telefonami i sprawdzałem jaki telefon byłby dobry ze względu na funkcjonalność, wyświetlacz i takie tam szczegóły. Doszedłem do wniosku że nokia to największe złomy z jakimi sie spotkałem, a o 1000% lepsze są np fonki SPV, SonyEricsson - świetne telefony! Motorolki też nie są najgorsze. Od nokii wolę już mój stary dobry SONY CMD-J5 :) - o wiele bardziej funkcjonalny

  • 0

    241. ~stona  2007-04-09 18:46:10  host: dfi108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon obsługuje 1gb karty a wap zablokuj sobie w zabezpieczeniach aplikacji.

  • 0

    242. ~motka shit  2007-04-09 20:31:43  host: host-89-228-243-161.kalisz.mm.pl

    motorole są naprwde shitowe mialam ten fon i tylko weszlam do tesco lub nawet do kibelka to juz mi zasieg tracila.radze nie kupywac motoroli bo to gooooooooowno.

  • 0

    243. ~Maciek19  2007-04-09 20:38:18  host: ehu16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TAK ten telefon obsługuje karte microSD 1GB ale po co tyle ja mam 512 mb i tyle się mieści :):):P:P że hoho ;)) polecam ten telefon mam go 3 miesiące jeszcze nie narzekałem

  • 0

    244.  2007-04-09 22:05:13

    mam pytanie do posiadaczy tej L7 - czy w tej komie jest jakiś szczupły limit na zapisane smsy?? tak jak w v3, bo tam bida z nedza ... 20 smsów max ... zalezy mi na szybkiej odpowiedzi. z góry dzieki

  • 0

    245. ~  2007-04-13 08:41:43  host: aczm188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moze im ktos powiedziec co sie dzieje bo kupilem nowa karte 1 GB do L7 i telefon ja widzi ale nie mozna na niej nic zapisac a ni ja sformatowac

  • 0

    246. ~adi  2007-04-14 22:12:04  host: 195.116.187.2

    ja tez mam 512 i mi nie czyta jej .muli sie jak wloze ja do koma

  • 0

    247. ~gh  2007-04-14 23:11:58  host: chello087206092187.chello.pl

    do nippon-san ===> bo masz ustawiony zapis tylko na karte sim ;P wchodzi dużo więcej

  • 0

    248. ~mika  2007-04-16 16:42:11  host: 213.25.189.50

    miesci sie cos koło 80sms

  • 0

    249. ~an70pio  2007-04-19 19:02:36  host: aqw50.internetdsl.tpnet.pl

    wiecie może ile bateria trzyma w tym fonie, przy standardowym użytkowaniu, bez zabawy . dzięki za info z góry

  • 0

    250. ~kamillo13  2007-04-23 16:10:58  host: dta190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko ktory telefon bardziej polecacie motorole V3 czy L7 i dlaczego?

  • 0

    251. ~  2007-04-23 21:16:12  host: dta190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powie mi moze kots czy lepiej kupic motorole V3 czy L7 ?

  • 0

    252. ~kamillo  2007-04-23 21:17:11  host: dta190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ktora motorole lepiej kupic V3 czy L7

  • 0

    253. ~:)  2007-04-24 23:19:51  host: day144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Lepiej jak kupisz L7. V3 jest przereklamowana. Chyba że głównie zależy Ci na wyglądzie to bierz v3. główną wadą v3 jest brak złącza na karty pamieci. Chyba ze troche dołożysz i kupisz V3i to byl by idealny wybór. Pzdr

  • 0

    254. ~duraace  2007-05-03 21:33:12  host: host-89-238-7-12.smgr.pl

    jak sluchac muzyki na przejsciowce? bo jak podlaczam przejsciowke, slochawki i puszczam muzyczke to leci przez glosnik..

  • 0

    255. ~wie ktos moze gdzie w tym telef  2007-05-08 21:11:51  host: eev181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktos moze gdzie w tym telefonie jest dyktafon dzieki

  • 0

    256. ~rysioo  2007-05-11 15:58:32  host: ayr197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moze mi ktos powiedziec czy ta motorola l7 jest komorka damska

  • 0

    257. ~rysioo  2007-05-11 16:12:24  host: ayr197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moze mi ktos powiedziec czy ta motorola l7 jest komorka damska

  • 0

    258. ~marek  2007-05-11 21:30:10  host: static-62-233-189-78.devs.futuro.pl

    nie ma dyktafonu. i mogę zapewnić ze motorolka l7 jest w 100% dla męszczyzn i jak dla kobiet

  • 0

    259. ~maniek  2007-05-11 21:37:35  host: static-62-233-189-78.devs.futuro.pl

    ktos wie jak wgrać dyktafon do telefonu w jawie i wogóle jaka to jawa i jakim programem.

  • 0

    260. ~motos  2007-05-13 15:09:06  host: host-89-228-214-230.kalisz.mm.pl

    jaką karte mozna do niej włożyć (chodzi mi o pojemność):) z gory dziekuje

  • 0

    261. ~PIOTR  2007-05-13 20:53:24  host: acme67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon w końcu spełnia moje wszystkie wymagania po 10 zmianach telefonu ten zostaje :)) POLECAM !!! W skali na 10 daje 10 !! Taka mała dygresyjka: Czy tego telefonu nie ma czasami Joanna Brodzik serialowa Magdalena Miłowicz ??? pozdrawiam PIOTR

  • 0

    262. ~berber  2007-05-17 14:49:08  host: nat2.subscribers.sferia.net

    Dyktafonu ten telefon nie ma. Generalnie telefon jest do niczego. Brak języka T9, jest jakiś "wynalazek", którym nie można normalnie pisać, mały zapas słów, nie można dodawać do słownika. Jest całkowicie niefunkcjonalny. Cały czas zawiesza się odtwarzacz mp3, trzeba za każdym razem resetować telefon. Żałuję że kupiłem...

  • 0

    263. ~niezdecydowany  2007-05-21 07:22:35  host: dwl138.internetdsl.tpnet.pl

    co jepiej wziasc w ofercie plusa mix : -sagem my501x -sony ericsson k510i -motorola l7 wszystkie telefony kosztuja prawie po 60zł na wstep. nalezy mi na tym zebyscie mi podpowioedzieli który z nich wybrać!!i który jest najlepszy!

  • 0

    264. ~pawels  2007-05-21 20:04:09  host: biw202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam takie pytanko:mam zamiar kupoć ten telefon,jaką karte pamięci mogę do niego włozyć(chodzi mi o pojemność)czy gdy wlóze 512 mb nie będzie mi muliło telefonu?? z góry dzięki za odpowiedż

  • 0

    265. ~grzesiek  2007-05-25 08:45:47  host: 212.87.244.34

    ten telefon jest świetny... jak czytam komentarze innych to mi sie śmiać chce.. nie mają pojęcia jak go można wykorzystać, to i piszą, że jest kiepski. mam 1gb i wszystko mi chodzi idealnie, nie mam żadnych problemów z tą motką

  • 0

    266. ~  2007-05-27 20:14:44  host: bhh17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam który telefon jest lepszy motorola l7 czy sagem my501x

  • 0

    267. ~Dexter  2007-05-28 17:25:07  host: host-80-54-128-123.kalety.net

    joł! zgadzam się z grześkiem, telefon świetny... do słownika wyrazów nie można dodawać bo.. sam je zapamiętuje. jeśli komuś nie zależy na aparacie to polecam SLVR L7!!!

  • 0

    268. ~~niewiem  2007-05-29 14:41:51  host: dum11.internetdsl.tpnet.pl

    jestem na kupnie tego fonu i nie wiem czy wybrac go czy nokie 6230. z gory dziekuje za odpowiedz.

  • 0

    269. ~marta  2007-05-31 09:31:04  host: gbn218.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie ... ile trzyma bateria w tym telefonie???? odpowiedzcie ... please

  • 0

    270. ~marta  2007-05-31 12:39:06  host: gbn218.internetdsl.tpnet.pl

    czy jesli ekran się nie świeci... to widac godzinę??... i czy np mamy nie odebrane połączenie lub sms'a????

  • 0

    271. ~coolo  2007-06-04 14:33:54  host: bxp250.internetdsl.tpnet.pl

    ~marta bateria trzyma około 3dni przy zabawie z telefonem, więc jeżeli chodzi o czas czuwanie to trzyma całkiem nieźle. Jeżeli ekran się nie świeci to standardowo godziny nie widać, można to jednak zmienić w seemie, jednakże według mnie nie warto. są nieodebrane połączenia i smsy - ogólnie bardzo przyzwoity telefon :]

  • 0

    272. ~igor  2007-06-05 17:00:54  host: ip-89-174-83-249.multimo.gtsenergis.pl

    Telefonik bajerancki jutro go kupuje na allegro.pl ;) myślę że nie pożałuje :P WIELKIE POZDRO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    273. ~kaka.pl  2007-06-09 10:57:30  host: fec139.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon juz prawie 10 miesiecy kupilam w media markt za 800zl do tego karte pamieci 512 za 99 zl w zestawie byl kabel sluchawki mozna dostac w erze orginalne za 50zl mp3 mozna ustawic jako dzwonek ale tylko te ktore sa na telefonie nie na karcie glosnik gra glosno i czysto sluchawki tez nie najgorzej.aparat w miare dobry kamera kiepska.mp3 lepiej sluchac normalnie wchodzac do dzwieki i robiac liste nic sie wtedy nie wiesza i mozna zminimalizowac i np w tym czasie pisac sms.telefon jest bardzo wytrzymaly i dobrze wykonany a przedewszystkim ladnie wyglada.nie mam zamiaru go zmieniac a jesli tak to tylko na moto v6.posiada slownik itap mozna go wlaczyc podczas pisania klawiszem "kratka".nie ma stopera jest kaledarz.do jednej osoby w ksiazce mozna zapisac kilka numerow.klawiatura bardzo wytrzymala w kazdym telefonie zdzieraly mi sie cyferki w tym nie ma o tym mowy.telefon sie nie wiesza nie wylacza sam tak jak to jest w siemensach.nie sprawdzalam czy jest wodoodporny:)gdy ekran sie nie swieci nie widac godziny i nie umiem tego ustawic.gdy dostaniemy sms i go nie odczytamy telefon o nim przypomona wibracja chyba co 5 minut.na pocztku trudno trafic w przyciski ale latwo sie przyzwyczaic i potem pisze sie bardzo latwo i szybko.do slownika tez trzeba sie przyzwyczaic.pozdrawiam

  • 0

    274.  2007-06-10 14:55:08

    ludzie mam jedno pytanie, chce kupić ten telefon i nie wiem ile trzyma bateria, jaka jakość mp3 i czy zdjęcia z aparatu są względne???????????????

  • 0

    275. ~karolek  2007-06-13 14:53:27  host: cff210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    L7 kup bo V3 jest do bani pozdro

  • 0

    276. ~bubu  2007-06-15 13:26:56  host: 86-63-107-44.asta-net.com.pl

    to prawda że mp3 z karty nie można ostawić na dzwonek?

  • 0

    277. ~Łukasz1995  2007-06-20 12:05:10  host: ip-84-201-216-174.it-net.pl

    około 30 czerwca będe już miał L7. Chociaż zastanawiam się też czy by nie kupić noki 6230i. jaki waszym zdaniem lepiej telefon kupić. Zastanawiają mnie różne rzeczy dotyczące motoroli l7 1) czy jest ona wytrzymała 2)jak nazywa się do niej karta pamięci gdzie ją można kupić i za ile?? Z dóry dziękuje i pozdrawiam. pomóżcie pleasy :D

  • 0

    278. ~piotr  2007-06-21 12:44:59  host: acli250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    512 max pisze producent ale wiem ze wchodza i gb

  • 0

    279. ~damian  2007-06-22 17:17:31  host: mainframe.rene.com.pl

    siema L7 jest zarąbista mam już już prawie m-c i świetnie się sprawuje bateria przy zabawie np. słuchanie muzy trzyma 3 dni, zdjęcia jak na vga są dobrej jakości lepsze niż w k510i który ma aparat 1.3, muzykę głośno słychać, można ustawiać dzwonki z karty pamięci, telefon się ani razu mi nie zawiesił ogólnie polecam

  • 0

    280. ~jadziunia994  2007-06-27 12:19:53  host: 87-205-51-113.adsl.inetia.pl

    sama miałam ten tel.jest on do bani!! zawiesza sie bardzo czesto!!

  • 0

    281. ~dolnysopot  2007-06-30 01:27:20  host: chello089079146223.chello.pl

    mam ten telefon od 3 miesiecy. I moge go polecic kazdemu. Mp3 bez zarzutu. Jezeli ktos szuka urzadzenia ktore wszystko moze to wiadome moze sie zawiesc troszke, ale wkoncu to telefon a nie cyborg. Jest swietny. Gdy posiada sie karte (ja mam 512mb) to nic dodac nic ujac :) pozdrawiam

  • 0

    282. ~esales  2007-07-01 13:55:27  host: cmw221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam od 15 m-cy, kilka razy zaliczył glebe i nadal chodzi. Nic się nie wiesza, super dzwięk. Każdy musi ocenić sam czy dla niego ten fon jest odpowiedni. Pozdro...

  • 0

    283. ~aa  2007-07-02 23:09:28  host: chello087207194239.chello.pl

    @jadziunia994: trzeba było sobie wgrać zmodyfikowany soft - wtedy chodzi jak marzenie i dochodzi działający EDGE - L7 to świetny telefon :)

  • 0

    284. ~www  2007-07-02 23:16:48  host: chello087207194239.chello.pl

    @bubu: prawda, tylko w niektórych softach (tych nieoficjalnych rzecz jasna) się da, normalnie to trzeba wrzucać dzwonek do pamięci telefonu, za to tapety można usatwiać z karty @Łukasz1995: L7 jest bardzo wytrzymała, w szczególności ekranik, za to klawiaturka niestety szybko się rysuje :( karty wchodzą do niej microSD (dawniej TransFlash), są bardzo tanie i powszechnie dostępne, najlepiej kupować na allegro. maxymalnie wchodzi 1GB (Motorola ma problemy z kartami 1GB Kingstona, lepiej kupować SanDiski)

  • 0

    285. ~artur  2007-07-04 23:31:29  host: 213.25.140.254

    Hey mam problem jaki telefon mam wybrac mam do wyboru motorole L7 lub benq siemens EL71 lub benq siemens EF81

  • 0

    286. ~~~kostek~~  2007-07-06 15:38:08  host: ip-83-2-99-3.static.xcore.pl

    mam ten telefon od kilku dni zakupiłem do niego kartę pamięci i mam problem jeśli przesyłam z innego telefonu np mp3 zdjęcia czy video nie mogę zapisać tego na kartę pamięci jak próbuje zapisać telefon sie wiesza podobnie jest jak zrobię zdjęcie też nie mogę zapisać na kartę wszystko muszę na pamięć telefonu w instrukcji obsługi nic nie pisze na ten temat czy wy też tak macie??

  • 0

    287. ~ADI  2007-07-07 18:30:33  host: 83.238.149.101

    tak sobie czytam i myśle co za głupoty gadaćie z tym telefonikiem wszystko można tylko niewiem poco napisali że tam iest dyktafon iak go niema

  • 0

    288. ~:)  2007-07-08 20:45:04  host: axs32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chcem kupić ten telefon ale niewiem czy jest dobry...

  • 0

    289. ~Lulek  2007-07-09 18:04:10  host: eij219.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanko, jaki długi można nagrać filmik? Prosze o odpowiedź.

  • 0

    290. ~Mmisiek  2007-07-19 20:47:07  host: acxp61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chcę kupić ten telefonik ale nie wiem czy warto. On mi się bardzo podoba, ale podobno ma strasznie malutko pamięci!! To prawda??

  • 0

    291. ~  2007-07-21 17:43:24  host: egr76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    filmik mozna nagrac tylko 10sekundowy

  • 0

    292. ~daamiann  2007-07-27 20:13:18  host: mainframe.rene.com.pl

    filmik można nagrać nawet do minuty zależnie od pamięci- osobiście nim to nagrałem bo go posiadam !

  • 0

    293. ~MateuszL7  2007-07-29 20:58:43  host: ayj5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam juz ten telefonik jakis miesiac i jestem z niego bardzo zadowolony. mam jednak pytanie.. posiadam karte pamiecie - 512 MB.. jak odtwarzam muzyke z karty pamieci to po jakims czasie odtwarzania przerywa i pisze ze plik uszkodzony.. zeby bylo znowu wszystko ok musze wyciagnac i z powrotem wlozyc karte lub wylaczyc i wlaczyc telefon.. wie ktos jak temu zapobiec ?? czy wgranie nowego softa moze pomoc ?? prosze o odpowiedz !!

  • 0

    294. ~Bananek  2007-07-31 16:00:43  host: evl210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie co do L7 : Czy ktos wie jaką ma wersje bluetooh'a, 1.2 czy 2.0?? z góry dzieki :]

  • 0

    295. ~Banan  2007-07-31 17:46:53  host: evl210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie : Jaką wersje bluetooth'a ma Motorola L7, 1.2 czy 2.0?? w góry dzieki

  • 0

    296. ~gutka  2007-08-17 16:09:23  host: nat-56.it-net.pl

    mam problem jak się zdejmuje przednią częsc obudowy prosiłabym o poomoc

  • 0

    297. ~froniu  2007-08-18 14:41:00  host: apn-101-29.gprsbal.plusgsm.pl

    Filmy można nagrywać nawet i 30min. Wystarczy zmienić pare bitów w seemach. Dyktafon można wgrać jako jave. Bardzo łatwo też można ustawić możliwość wysyłania smsów do 300KB, tak jak ktoś już pisał można uruchomić EDGE i wiele innych. Fajny telefonik.

  • 0

    298. ~Alan.M  2007-08-19 19:53:24  host: aui204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Być może będę szczęśliwym posiadaczem L7 ma kartę pamięci,Bluetooth,filmy,jest cool opinie macie pozytywne funkcje też cool to fajny phonik PS. TARYFA KUBALI 25 ...

  • 0

    299. ~siołek  2007-08-20 22:14:14  host: gw-81-210-104-21.smstv.pl

    mp3 na dzwonek można ustawić tylko z pamięci fona ale reszte możesz mieć na karcie a karta to macro sd 1 giga z kingstona z ok 50 zł w sklepie z fonami albo neonecie

  • 0

    300. ~Arti  2007-08-21 10:27:07  host: 80.54.48.3

    Mam pytanie na jakiej stronie mozna znalezc motywy do l7 mam taki ssam problem jak mateusz l7 z mp3 prosze o odp

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-191-72.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet