Motorola SLVR L6 - opinie
Telefony Motorola Motorola SLVR L6 Opinie o Motorola SLVR L6

Motorola SLVR L6

w sumie: 533
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1. ~Jacek  2005-11-04 19:49:21  host: klienci-net2.pai.net.pl

    Witam!!Mam ten fon i musze powiedziec ze jest bąba!!Pozdro

  • 0

    2.  2005-11-06 17:21:18

    On jest dostepny w polsce na karte?? Jak tak to gdzie i za ile :D

  • 0

    3. ~Rammstein  2005-11-24 20:38:57  host: proxy7.star.net.pl

    siema!!!gdzie i za ile mozna taki cos kupic na allegro widzialem za 700zl i czy ma mp3??

  • 0

    4. ~odpicuj.pl  2005-12-21 16:44:52  host: polsl7-1.rybnet.pl

    w erze od 1zł w górę...

  • 0

    5.  2005-12-22 16:05:15

    poprostu motorola V3 z kalpki przeniesiona na normal. ale spoko. Widze ze to jedna z lepszych motoroli :)

  • 0

    6. ~Kasia 16  2005-12-22 23:01:50  host: anw124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ją. Kupiłam w Nimczech na kartę i jestem zadowolona. Komórka jest bomba a w Polsce jest ich prawie nic!!!!!!!!!

  • 0

    7. ~DJ //\//\ich@ł  2005-12-23 11:48:49  host: ewe90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam e398 i mam nadzieje że L6 będzie dużo lepsza !!

  • 0

    8. ~adam16  2005-12-23 12:45:15  host: host-81-190-108-176.gdynia.mm.pl

    jesli macie ten telefon to wezcie powoiedz cie czy mozna do niegoi włozyc karte pamieci !!! prosze !!! i czy mozna nagrywac nim filmy bez ograniczen

  • 0

    9. ~Elizka  2005-12-25 11:19:40  host: 213.199.207.194

    Ten telefon to apatat cyfrowy i odtwarzacz mp3 w jednym! Jest zajefajny! Polecam

  • 0

    10. ~annihil  2005-12-25 16:51:27  host: 217.98.102.18

    brawo Elizka.Dosłownie bawi mnie jak sobie wyobrażam ze słuchasz w kółko jednej piosenki. Jak mi ciebie szkoda biedactwo gdy sie dowiesz ze jakiś fajny kawałek przekracza 5 mega buhahaha

  • 0

    11. ~Paweł  2005-12-27 20:15:30  host: abob77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No sero 5mb i brak możliwosści włożenia karty mmc to wielka lipa

  • 0

    12. ~wrona  2005-12-29 17:50:34  host: um90.internetdsl.tpnet.pl

    w erze podają 10mega.. może są różne wersje - może nawet z kartami pamięci?

  • 0

    13. ~Jacis  2006-01-03 18:03:55  host: czs43.internetdsl.tpnet.pl

    Siema. Niech ktos napisze czy mozna dodac karte pamieci ???? Opiszcie !!

  • 0

    14. ~bali  2006-01-03 18:31:12  host: rtr-1.core.lanet.net.pl

    czy gdzies jest do tego malenstwa silikonowy pokrowiec

  • 0

    15. ~Ja  2006-01-03 22:12:19  host: acra241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam do powiedzenia tle że kupiłem ten telefon w ere i po wywaleniu niezbednych ecz mialem 11mb pamieci:) telefon jest super nie ma docepianej karty pamieć! do telefonu nie daja kabelka USB ale pasuje do niego kabel aparatu cyfrowego:) więc nie ma większego problemu telefon ogólnie jest super wpas bataria: nie moge powiedziec duzo:) polecam

  • 0

    16.  2006-01-03 22:53:58

    wrona: z kartami pamięci wejdzie Motorola L7 (dawna v8)

  • 0

    17. ~PAVLO  2006-01-06 14:18:39  host: abmk97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    HEJ TEL SPOKO JAK NA MOTOROLE POLECAM SAM UZYTKUJE HEJ!

  • 0

    18. ~Siena  2006-01-07 17:00:28  host: dns.elpos.net

    Ja też ją mam!!! jest extra i te możliwości...

  • 0

    19. ~Andrzej  2006-01-07 19:48:49  host: buc58.internetdsl.tpnet.pl

    JA też mam ten telefon ale nie wiem gdzie wy widzićie MP3
    ma on tylko dzwonki MP3
    ale ich nie odtwarza.
    Nie wiem moze sie myle jak wiecie coś ponad to to powiedzcie jak to włączyć!!:)

  • 0

    20. ~patyk  2006-01-07 20:13:47  host: axi211.internetdsl.tpnet.pl

    przedchwila ja kupilem mysle ze jest to super model telefonu Polecam!!!

  • 0

    21. ~PEPE  2006-01-07 20:18:39  host: systemy14.toya.net.pl

    co lepsze K700i czy ta Motorolka??
    bo nieiwem czy wymieniaćK700i czy nie POMOCY

  • 0

    22. ~Soczi  2006-01-08 11:15:27  host: h-218-233.globsat.com.pl

    telefon mam od jakiegos czasu. i jestem zadowolony ; ) Na tej stronie wkradl sie maly błąd... on ma pojemnosc 10mb... i to czarne zdjęcie nie jest L6 tylko L7 :| Poprostu L6 nie ma w kolorze czarnym.
    Może ktoś wie jak załadowac do tego tela aplikacje java? Sciagnalem program i jest tam napisane ze trzeba odblokowac "Java App Loader w Java Menu". Wszystko bomba program niby wykrywa telefon wciskam zeby odblokowalo - wywala napis że pomyslnie... a menu nie widze. Z tego co wiem to to odblokowanie menu jest niezbędne :/ Prosze o pomoc.

  • 0

    23. ~niunia  2006-01-08 12:07:10  host: h82-143-137-99-static.e-wro.net.pl

    hej a co z baterią,mam ten tel ale sama niewiem co mam o nim myśleć bateria miała trzymać bardzo długo a mi pada już po3 dniach normalnego użytkowania.czy to normalne?

  • 0

    24. ~gawel  2006-01-08 17:20:12  host: ip-83-238-130-220.netia.com.pl

    ~Soczi: masz racje po pierwsze nie ma czarnej L6 a pozatym L6 ma tylko 1 przycisk z boku a L7 ma 3 tak jak jest na zdjęciu

  • 0

    25. ~ejpi  2006-01-08 22:19:59  host: dfe186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Również posiadam. Bardzo dobry telefon. Wszystko szybko działa. Wspaniały aparat i 11mb.

  • 0

    26. ~ejpi  2006-01-08 22:29:24  host: dfe186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Również posiadam. Bardzo dobry telefon. Wszystko szybko działa. Wspaniały aparat i 11mb.

  • 0

    27. ~83paweł  2006-01-09 20:45:40  host: pawel-jurak.pol.akademiki.lublin.pl

    Czy ktoś wie jak sie przycisza odtwarzacz mp3?????????????????????????

  • 0

    28. ~wujor  2006-01-10 14:40:42  host: host-84-9-114-61.bulldogdsl.com

    Właśnie ją sprzedałem , wydaje mi sie że wyświetlacz jest troche kiepski no i brak organizera to duża wada jak dla mnie, przyznam że wygląd ma boski.

  • 0

    29.  2006-01-10 15:05:05

    Mam pewne pytanie ilo minutowe filmy mozna robic tym telefonem????

  • 0

    30. ~Mati  2006-01-10 21:44:32  host: avf72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajna naprawde kiedy pisałem ten komentarz miałem ją raptem od 3 h ale już mi sie podoba

  • 0

    31. ~JA  2006-01-13 07:13:55  host: eeb62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niby kabel od mp3 do USB pasuje, ale nie chce się włączyc ;/
    niby jakiegos oprogramowania nie mam ale nawet nie wiem jakiegi i jak go znaleźć;/ ;(

  • 0

    32. ~jurgl  2006-01-17 00:05:02  host: ez26.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten fon i mam pytanie. czy wyjście na mini-jack dopasowane do V3 bedzie pasowało w tym telefonie? i czy mozna poszerzyc kartę pamięci w telefonie?bo jesli tak to ja się biore za rozkręcanie nówki fona :D strzala

  • 0

    33. ~Zgrajson  2006-01-17 21:41:13  host: ayd32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ta motka jest zje.ana co to za telefon jak nie ma karty paięci i ma 5 mb, może wejdzie z jedna mp3, a rozdzielczość jest bardzo słaba za tą cenę można kupić wmiare dobry aparat cyfrowy !!!! Kupcie sobie lepiej nokie 6111 to jest telefon :)))

  • 0

    34. ~Maciek  2006-01-18 17:36:13  host: dun2.internetdsl.tpnet.pl

    Prosze o podanie nazwy oprogramowania do ściągania zdjęć na kompa z tego fona i gdzie je mozna znaleśc kupić czy coś plissssssss!!!!!!!!!!!!

  • 0

    35. ~kzgorski  2006-01-19 09:28:47  host: bvf3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam, czy to prawda ze ten tel nie ma kalkulatora???

  • 0

    36. ~brert  2006-01-20 20:06:35  host: bnp241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie po 1 czy ma czytnik kart ten telefon i ile on ma kolorów bo sam już nie wiem na era pisze 65tyś tu tak samo a na motoroli stronie pisze tak cytuje"Mimo niewielkich rozmiarów ma duży wyświetlacz TFT o rozdzielczości 176x220 i 262 tysiącach kolorów, który stanowi prawdziwą ucztę dla oczu." i kto mi na to odpowie

  • 0

    37. ~brert  2006-01-20 20:09:41  host: bnp241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie po 1 czy ma czytnik kart ten telefon i ile on ma kolorów bo sam już nie wiem na era pisze 65tyś tu tak samo a na motoroli stronie pisze tak cytuje"Mimo niewielkich rozmiarów ma duży wyświetlacz TFT o rozdzielczości 176x220 i 262 tysiącach kolorów, który stanowi prawdziwą ucztę dla oczu." i kto mi na to odpowie

  • 0

    38. ~siemko  2006-01-22 12:08:23  host: afm146.internetdsl.tpnet.pl

    aparat niezły, ale ma jeden mankament - przy mocy sygnału na poziomie 2 z 5 kresek (mówię o informacji na ekranie)wystepują duże zakłócenia w odbiorze - po prostu głos zanika. Napiszcie, czy u was też coś takiego ma miejsce, bo jak nie to będę musiał skorzystać z gwarancji.

  • 0

    39. ~loo  2006-01-23 00:28:05  host: dsl213-218-239-44.as15444.net

    wlasnie kupilem ten fonik ale po zformatowaniu bateri trzymala mi 1 dzie no fakt rozmawialem prawie 2 godziny w dzien ale to mie niepokoi ale mam nadzieje ze bedzie ok pozdro

  • 0

    40. ~paweldg  2006-01-23 13:11:21  host: 212.219.116.106

    bateria trzyma dlugo!!

  • 0

    41.  2006-01-23 20:00:41

    hej! niech jakiś użytkownik tego telefonu napisze ile trzyma bateria i ile się ładuje?

  • 0

    42. ~colo  2006-01-27 16:11:56  host: dzh98.internetdsl.tpnet.pl

    Super telefon! Mam go od wczoraj i jestem bardzo zadowolony z zakupu. Trzy rzeczy, których mi brakuje to odtwarzacz mp3 (ma tylko dzwonki mp3, a nie odtwarza piosenek), porządnego słownika T9 (iTap nie zna większości wyrazów) i wygaszacza - zegara. Poza tym takie funkcje jak aparat vga z różnymi efektami, filmy, bluetooth, a także wygląd czynią go jednym z najfajniejszych telefonów!

  • 0

    43. ~ja  2006-01-27 16:13:27  host: dzh98.internetdsl.tpnet.pl

    super!!!

  • 0

    44. ~colo  2006-01-27 16:22:21  host: dzh98.internetdsl.tpnet.pl

    Super telefon! Mam go od wczoraj i jestem bardzo zadowolony z zakupu. Trzy rzeczy, których mi brakuje to odtwarzacz mp3 (ma tylko dzwonki mp3, a nie odtwarza piosenek), porządnego słownika T9 (iTap nie zna większości wyrazów) i wygaszacza - zegara. Poza tym takie funkcje jak aparat vga z różnymi efektami, filmy, bluetooth, a także wygląd czynią go jednym z najfajniejszych telefonów!

  • 0

    45. ~moniczka  2006-01-27 19:30:55  host: gw3.eranet.pl

    ja także kupiłam ten aparat i uważam, że jest to dobry wybór.Może karty pamięci nie ma jak mój poprzedni model E 398,ale ta którą posiada(10 mb)jest dla mnie wystarczająca.Poza tym to jest telefon a nie aparat cyfrowy, kamera i odtwarzacz do mp3 w jednym!!! Takie rzeczy tylko w ERZE!!! ;)

  • 0

    46. ~ELOELO  2006-01-29 19:25:58  host: ebw155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy można w L6 przez bletootha przesyłac sobie mp3 do komórki i czy trzeba na kompie instalować jakies sterowniki.Ile kosztuje blooteth do kompa?

  • 0

    47. ~pablo  2006-01-30 22:25:41  host: dsl82-163-139-15.as15444.net

    mam telefonik ale bateria mi 3ma tylko 2 dni po sformatowaniu!!! troszke mnie to denerwuje!! :-(

  • 0

    48. ~  2006-01-31 14:56:08  host: c205-161.icpnet.pl

    hej mozecie napisac czy motorola L6 SLVR i L6 roznia sie czyms od siebie?? odpiszcie plis!! z gory thx :)

  • 0

    49. ~K.A.S.I.A  2006-01-31 14:57:58  host: c205-161.icpnet.pl

    hej mozecie napisac czy motorola L6 SLVR rozni sie czyms od motoroli L6 ?? odpiszcie plis!! z gory dzieki :)

  • 0

    50. ~Kabat  2006-02-02 18:59:12  host: yx106.internetdsl.tpnet.pl

    Mam 2 są super polecam jak na motorole to nie żle

  • 0

    51. ~zbok  2006-02-04 14:24:28  host: eden.tu.kielce.pl

    Andrzej moze odtwarzacz MP3 jest w grach i aplikacjach... przynajmniej ja tak mam w swojej Motce V635. A co do RokR E2 telefonek jest wypasiony:)))) jak dla mnie brakuje mu tylko klapki ;)

  • 0

    52. ~Przemooo  2006-02-05 13:45:15  host: bek226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiecie jak zmienc skrot nad prawy przyciskiem??bo mam tam vodafone live a chcialbym cos innego...w telfonie nie moge tego znalezc...:/za odp z gory dzieki.

  • 0

    53. ~kris  2006-02-06 12:01:32  host: chello062179066008.chello.pl

    Przemo- ustawieniapersonalizacjaekran glownyprzyciski glowne

  • 0

    54. ~Mateusz  2006-02-06 23:25:58  host: proxy.interecho.com

    Czy ktos z uzytkowników tego tel.moze mi powiedziec ile SMSów pomiesci tel telefon.Slyszałem ze E398 mogl tylko 20.Czekam na odpowiedz :)

  • 0

    55. ~poli76  2006-02-08 00:02:19  host: ool-45742778.dyn.optonline.net

    Bardzo fajny fonik..ogladalem go w salonie Cingular,dostepny jest z plytka CD, luchawkami, kablem USB, i dodatkowa karta 512MB..taaki jest oferowany w USA,pozdrawiam

  • 0

    56.  2006-02-08 00:05:51

    baaardzo fajny foni, ogladalem go w salonie CINGULAR, oferowany jest zplytka CD, sluchawkami, kablem USB, i KARTA PAMIECI 512MB, sprzedawca zapewnil mnie ze moge dokupic wieksza karte nawet 2GIGA!pozdrawiam

  • 0

    57.  2006-02-08 00:07:34

    sorka sprostowanie... Widzialem L7, a nie jak wczesniej pisalem L6

  • 0

    58. ~fazu  2006-02-11 11:00:24  host: dt10.internetdsl.tpnet.pl

    Hej ludzie, to nie telefon dla kogos kto chce mp3 i aparat, ja wlasnie mam dobry aparat i dobry odtwarzacz a teraz chce dobry (i wygodny) telefon, lubie jak kazde uzadzenie jest najlepsze w tym co ma robic a nie we wszystkim, jesli ktos chce hybryde to polecam SE k750i lub w800i. Chyba fundne sobie ten telefon!!!

  • 0

    59. ~ejpi  2006-02-11 12:36:03  host: dem229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Można jakoś zmieniać głośność przy odtwarzaniu mp3? Telefon Super

  • 0

    60. ~krzysiek  2006-02-15 12:55:29  host: chello062179066008.chello.pl

    Mam problem podczas rozmowy szczegolnie na dworze bardzo słabo mnie slychać ,ja rozmowce slysze idealnie, a prawie za kazdym razem slysze ze mnie wogole nie slychac i dre gembe w sychawke co jest bardzo frustrujace, Macie podobne problemy czy leciec czym predzej do serwisu( a tel ma 2 tyg)???????

  • 0

    61. ~sneip  2006-02-15 13:22:21  host: 89-50.espol.com.pl

    Telefonik jest pierwsza klasa polecam

  • 0

    62. ~xxxx  2006-02-16 14:30:18  host: 195.116.1.1

    chcialbym ja wziac w mixie warto ja kupic?? pomozcie

  • 0

    63. ~Łukasz  2006-02-16 19:03:51  host: axg21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    właśnie ją kupiłem wczoraj i chciałbym dodać że pisze w niej że ma wolnej pamięci 10723 KB NIE WLICZAJĄC OPROGRAMOWANIA WIĘC MA PRAWIE 11MB A NIE 5 MB NARKA POZDRO FAJNY JEST FONIK

  • 0

    64. ~rex_82  2006-02-18 00:29:07  host: dpu176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No spokojnie... Troszke bardziej wiarygodne info i bedzie ok. Ten telefon nie ma EDGE!!! Ale posiada push to talk :)
    Ogólnie jak na Motorole godny polecenia.

  • 0

    65. ~rumroadun  2006-02-21 20:42:19  host: duq198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik od paru dni i jest super. ma on 10mb pamięci, ale to i tak dużo. a jeśli chodzi o czytnik kart to ma go wersja L7 (chyba tylko tym się różnią)

  • 0

    66. ~sfinks  2006-02-24 03:49:00  host: ckh63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak na ta cene w wyzszych abo to moze byc przynajmniej niezle wyglada

  • 0

    67. ~Andrzej05  2006-02-24 10:32:14  host: s19.zabrze.net.pl

    A jakiej jakosci robi zdiecia :> ??

  • 0

    68. ~cinek  2006-02-24 22:08:16  host: ajv202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co lepsze to czy sony ericsson k700i????odpowiadajcie szybko !!!!!!!!!

  • 0

    69. ~hasash  2006-02-25 15:18:42  host: proxy-2.elb.vectranet.pl

    ten telefon mozna dostac w erze i to za nie duze pieniadze

  • 0

    70. ~MArlenka  2006-02-26 00:55:21  host: w3cache.n.INTELINK.pl

    DO BANI!!! mam ten ttelefon juz ponad miesiac i z przykroscia stwierdzam ze poza fajnym wygladem ma same wady. Wymienie tylko kilka z nich - yswietlacz ma slaba rozdzielczość bateria nie tzyma tak dlugo jak pisze producent, brakuje mu dyktafonu, plaski ksztalt sprawia ze jakos nie "lezy w dloni", a zdjecia ktore wysylam z komputera w rozdzielczosci 160x128 zapisuja sie na telefonie w rozdzielczosci 102x128 efekt zdjecie nie wypelnia po brzegi ekranu gdy ustawi sie je na tapecie. (nie wiem po co to tlumaczylem :)denerwuje takze pikanie lub wibrowanie gdy polaczenie jest nieodebrane, miesci tylko 25 smsow przychodzacych i nie mozna ich wykasowac wszystkich jednoczesnie tylko trzeba kazdy z osobna (uciazliwe) filmy oczywiscie maja oganiczona dlugosc ( i to wcale nie przez pamiet telefonu . W tyle obudowy Logo motoroli dosc szybko sie rysuje spece od designu mogliby nad tym popracowac i podarowac je sobie lub wykonac z lepszego materialu .Telefon traci na wygladzie. Klawiatura sweci zbyt mocno wiec idac sobie noca po ulicy jestesmy oslepiani przez wlasna komorke. nie mozna regulowac glosnosci rozmowy. Kupujac motke myslalem ze po wielu latach produkcji slabych nieprzystepnych w obsludze komorek cos sie poprawilo - niestety mylilem sie . Telefon jest uciazliwy i meczacy. Chyba powroce do spawdzonych sony ericsonow. Wczesniej mialem S-ET68i i bylem z niego bardziej zadowolony (jak na tamte czasy) nz z L6 dzisiaj. Podsumowujac : Nie dbasz o wygode i lubisz ładny design kupuj. W przeciwnym razie daruj soebi poszukaj jakiegos ładnego S-E. Ciao

  • 0

    71. ~MArlenka  2006-02-26 01:02:18  host: w3cache.g.intelink.pl

    zapomnialam dodac ze slownik przy pisaniu sms jest do bani a wpisywanie wyrazow ktorych nie am aisanych w slowniku uciazliwe i ppolega na wymazaniu tego co se napisalo (gdy nie ma jakiegos wyrazu to poprostu pisze jakies tam bzdurki) przelaczenia tryby slownikowego na zwykly i wpisanie konkretneego wyrazu.

  • 0

    72. ~AleXxX  2006-02-26 17:06:26  host: acos110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No to prawda w Erze jest w niej 10mb wogole w Erze zawsze daja wiecej np. k700i w Orange ma 34mb a w Erze ma 41mb! :) ERA JEST THE BEST!

  • 0

    73. ~ŁUKASZ  2006-02-28 08:12:52  host: ayg63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ON MA 10MB UŻYWAM I WIEM CO MÓWIE

  • 0

    74. ~Luk  2006-03-03 10:45:59  host: 113-dz2-10.acn.waw.pl

    mam zamiar taka wziac, powiedzcie ile srednio trzyma Wam bateria w tej motce? dzieki

  • 0

    75. ~Voyaz  2006-03-04 10:52:01  host: dhx74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi po godzinie ladowania ladowania trzyma 1 dzien. I nie zgadzm sie z tym ze dlugosc filmu nie jest uzalezniona od pamieci. Ustawieniach kamery sa 2 opcje dlugosci MMS i maksimum wybierasz to 2 i mozna nagrywac dluzej

  • 0

    76. ~rest_is_still_unwritten  2006-03-07 14:07:12  host: ntwklan-62-233-169-78.devs.futuro.pl

    hmmmm... tak sobie czytam i nabieram przekonania, że na większość Waszych pytań można znaleźć w specyfikacji technicznej produktu (patrz wyżej). Nie rozumiem więc po co tyle krzyku pt.: 'Ludzie pomóżcie!!!', "Ludzie powiedzcie!!! Proszę!!! ;))

  • 0

    77. ~rest_is_still_unwritten  2006-03-07 14:07:46  host: ntwklan-62-233-169-78.devs.futuro.pl

    hmmmm... tak sobie czytam i nabieram przekonania, że na większość Waszych pytań można znaleźć w specyfikacji technicznej produktu (patrz wyżej). Nie rozumiem więc po co tyle krzyku pt.: 'Ludzie pomóżcie!!!', "Ludzie powiedzcie!!! Proszę!!! ;))

  • 0

    78. ~LIl romeo  2006-03-07 22:13:44  host: dyf210.internetdsl.tpnet.pl

    kurde ! nie wiem wkonc czy ta L6 ma karte czy nie ! na niektorych aukcjach pisze ze tak a nie raz nie !! to wkoncu jest czy nie ma ??

  • 0

    79. ~add  2006-03-10 15:19:48  host: acoq57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon dokladnie ma około 11mb nie pieprzyć głupot bo mam i wiem

  • 0

    80.  2006-03-11 21:58:55

    Telefonik super ale jedno jest smutne że nie ma podczerwieni :(

  • 0

    81.  2006-03-16 04:05:30

    lipa lipa lipa
    byłem posiadaczem tego foniku ok 5 ddi-kiepski wyswietlacz, brak karty, i kiepski plastik.
    Poszedł za 470 zł

  • 0

    82. ~kyos  2006-03-16 10:34:09  host: 87.33.79.5

    mam ten telefon i jest bardzo dobry ifajny

  • 0

    83. ~No i co?  2006-03-17 17:13:36  host: aaxc130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam takie pytanie,prosze niech ktos zlituje sie i powie..Bo nie umiem dokonać wyboru.Lepiej tą motorolkę czy se z520i? Pomooooocy...

  • 0

    84. ~  2006-03-19 15:40:29  host: 82.160.57.94

    on ma 10 mb a nie 5

  • 0

    85. ~Radzi  2006-03-19 17:17:31  host: xdsl-3395.lubin.dialog.net.pl

    Tez jestem szczesliwym posiadaczem tej komorki, ale trzyma mi 4 dni bateria. Nie mam pojecia czemu... Dobrze ja sformatowalem i nawet wymienili mi baterie na nowa.

  • 0

    86. ~biały  2006-03-23 17:20:53  host: acxi168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam dylemat chce sobie wziąść ją w orange na abonament ale nie weim jaka ona jest prosze pomużcie a jak nie to jaką inną sobie wziąść.za cene normalną

  • 0

    87. ~jasiu  2006-03-25 19:15:36  host: public-gprs27862.centertel.pl

    telefonik wizualnie. nic dodac nic ujac. Mam go 1 dzień ale czuje ze sie zaprzyjaznimy:) wszystko ladnie pieknie, pieknie ale gdzie sterowniki dostac:( pomocy please

  • 0

    88. ~Jack  2006-03-31 12:56:16  host: efq61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W L6 nie ma wejscia na karty.Jest w L7.

  • 0

    89. ~fioleo  2006-04-02 13:02:26  host: ac1.romix.net.pl

    telfonik jest nawet fajny, pamieć na sms-y mozna zwiekszyć, wystarczy tylko zmienić pamięć na telefon, głośność filmików na telefonie też można regulować(podczas filmiku wcisnąć szczegóły i tam w lewo lub prawo klawiszem funkcyjnym aby zwiększyć lub zmniejszyć głośność) pamieć to ok11 mb, po usunieciu zbednych rzeczy, klawiaturka jest czuła na śwaitło, czyli jak jest jasno to podświetlenie się nie włącza, aparacik nawet wporządku zdjęcia robi, głośniczek w tym telefonie jest naprawde niezły, dzwięk jaki sie wydobywa przy słychaniu mp3 jest naprawde niezłej jakości, wyświetlacz troszke mały , ale cóż taki już jest, a bateria to coś mało trzyma 1-2 dni (przynajmniej u mnie), tel oceniam na 5,5 w skali 6, jest fajny i polecam go osobom, które chcą wyrazić w jakiś sposób swój styl

  • 0

    90. ~Mateusz  2006-04-07 14:26:54  host: bwx58.internetdsl.tpnet.pl

    To mój 4 telefon...i jest najlepszy !!!Miałem siemensa starego takiego..Se t 610 I miałem nokie 3650 a L6 jest BOSKA...I tyle wam powiem ...mam sposób też na więcej poamięci ale to już moja tajemnica....

  • 0

    91. ~ashu.on  2006-04-08 10:29:46  host: public20.pkesa.com

    fatalne w tym telefonie jest to ,że programowo nie ma w nim automatycznego dostarczania raportów sms i mms!..za kazdym razem ,jesli się chce otrzymać raport dostarczenia to trzeba te funkcje uaktywniać na "tak"...bo zawsze wraca automatycznie na "nie"... jeśli ktoś wie ,ze jest inaczej ,to proszę o sprostowanie!

  • 0

    92. ~nickey  2006-04-08 17:37:01  host: e0-r2-ty.netblok.pl

    ten telefon jest dostępny tylko w abonamencie w erze i oragne . W oragne abonament twój mix za 25 zł stała opłata wynosi 399 zł .Polecam na odwiedziny orange i tam wybranie twój mix telefony i motorola l6 .

  • 0

    93. ~Booli  2006-04-10 09:39:37  host: user15.230.udn.pl

    hmm... a biznesklasa w plusie ?? przy abonamencie za 50 zl telefon kosztuje 1,22 :D

  • 0

    94. ~sebekpl  2006-04-11 12:35:11  host: chello084010215216.chello.pl

    Czy ta motorola jest wytrzymała na zniszczenia i czy łatwo ją złamać na pół

  • 0

    95. ~Chmiel  2006-04-12 18:55:40  host: abem189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam takie cudo
    Bardzo fajny oryginalny telefvonik
    robi swietne zdjecia jak na vga...
    jedyne co mozna mu zarzucic to to ze jak sobie robie zdjecie ro mam polowe zajete przez takie menu.. ale ogolnie good :d

  • 0

    96. ~  2006-04-12 22:32:31  host: cpr19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam go w orange. mam pytanie jak zmienic menu

  • 0

    97. ~  2006-04-13 11:18:54  host: ewv10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam SE W800i i to jest statek bo ma wszystko a to...? mawet aparat slaby ;/

  • 0

    98. ~Paulina  2006-04-14 13:11:21  host: efx47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam problem. Czy to jest normalne ze klawitura podświetla mi sie kiedy jej sie zachce, a chce jej raz na bardzo dlugi czas albo wogole przez caly dzien? bardzo prosze o odp. i z gory dzięki.

  • 0

    99. ~edek  2006-04-14 16:16:52  host: chello084010170052.chello.pl

    bylem w komisie zeby wymienic l6 na sek700i facet szuka chyba glupiego bowiem powiedzial ze sie wymieni jak doplace 350zl pogielo goscia. Odradzam wam pojscia do komisow same zlodzieje tam sa, chamy

  • 0

    100. ~edek  2006-04-14 16:18:44  host: chello084010170052.chello.pl

    telefon l6 jest w porzadku tylko klipy wideo maja duze pixele i to mnie tylko irytuje nic wiecej.

  • 0

    101. ~Sebolek  2006-04-14 20:24:06  host: proxy4.satfilm.pl

    Mam tego fona i jest supcia, ale jak włączyć raport doręczeń sms bo w instrukcji nie ma. Potrzebuje oprogramowanie do niego--w zamian oferuje do V3

  • 0

    102. ~wilku  2006-04-15 08:34:14  host: 217.8.174.205

    powie mi ktos jaki program trzeba miec by zrzucac rozne bajery na tel.z gury dziekuje:)

  • 0

    103. ~viper  2006-04-15 19:36:01  host: 80.50.254.14

    kupiłem dzisiaj ten fonik...ogolnie jest bomba tylko nie wiem czemu ale wogole nie slysze gdy z kims rozmawiam, nie wiem czy glosnik jest zepsuty, ale gdy włączam " głosnik " wszystko jest ok, tak samo gdy podłączam zestaw słuchawkowy...ogolnie jest to moja 1wsza Motorola i nie znam sie na niej...moze ktos wie jak zrobic aby móc usłyszeć coś bez glosnika lub zestawu sluchawkowego ? albo po prostu jest coś rozwalone, nie wiem...prosze o pomoc :)

  • 0

    104. ~patryko  2006-04-16 18:16:52  host: bxj106.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie ten tel. ma na pewno to mp3 i slot na karte?bo czytalem w gazecie i pisalao ze slot ma a mp3 nie ///

  • 0

    105. ~SZczUPly  2006-04-16 20:52:44  host: 82.160.17.231

    Warto wziasc L6 zamiast K300i co jest lepsze??

  • 0

    106. ~fajna ta motka  2006-04-17 00:56:38  host: abmr236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja wgrywam mp3 przez blutooth. Zakupiłem blutooth do pc i był tam program przez który można spokojnie wgrać mp3 (10mb)

  • 0

    107. ~Redzi  2006-04-17 07:13:32  host: cle41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefoni naprawde fajny ma wszystko co przydatne tylko nie mozna dokupic karty pamieci ale ma prawie 11 mb wiec starcza.

  • 0

    108. ~Sebolek  2006-04-17 09:07:33  host: proxy4.satfilm.pl

    No ja tesh mam tego fona i faktycznie do bomba-tylko bez zapalnika;pp a tak na serio to aparacik i wyświetlacz mógł by być leprzy, ale reszta jest oki!!!!! Mam problem z ustawienim raportów doręczeń-prosze o pomoc i szukam oprogramowania do niego bo kabel mam, a oprogramowanie od V3, ale nic nie da się zrobić na tym zestawie-moge zamienić płyte od V3 na płyte od L6(albo wymienimy się kopiami)
    Pozdro!!!!!!!!!!!

  • 0

    109. ~Bombel  2006-04-17 19:07:17  host: agu250.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon fajny. Ale ma jedna wade, nie ma IRDY.

  • 0

    110. ~SZczUPly  2006-04-18 07:46:07  host: 82.160.17.231

    To jest lepszy od K300 czy nie??
    Teraz wszystkie nowe fony maja Blucza

  • 0

    111. ~KreciK  2006-04-18 15:57:52  host: pol-68.os2.kappa.pl

    Bardzo fajny telefon, ładny desing, lekki, zdjęcia robi na poziomie. Co do filmów to moge mieć zastrzezenia. Łatwo komunikuje sie z komputerem - nie potrzebuje oprogramowania; kabel mozna dostac np z aparatem cyfrowym lub mp3; kabel mozna kupic np w media marktcie za 15 zł :) Pozdrawiam i polecam :)

    PS. Dzwonki Mp3 są automatycznie włączone, odtwarzanie utworow w tym formacie tez jest mozliwe, ale polecam zmniejszanie owych jakims programem :)

  • 0

    112. ~Malice  2006-04-18 19:24:23  host: 217.153.80.46

    wie ktos gdzie znajde oprogramowanie do niej?? Zebym mogla wywalic menu ktore orange natretnie pakuje do telefonow?:D Bede wdzieczna za info!

  • 0

    113. ~marek  2006-04-19 20:13:51  host: 80.48.159.230

    Andrzej:mi kolega wyslal mp4 i dziala mi spokojnie
    komórka ma karte 11 mega pamieci
    pytanie:jest tam taka funkcja "PTT"
    i nie wiem jak ją wlączyć czy ktoś może mi pomóc bo jeśłi ona dziala to jest zaje..

  • 0

    114. ~  2006-04-22 11:11:33  host: actm128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heja mam tego fonka jest zarombisty skompresowałem pare mp3 na 32kb/s i nieźle daje ale jest jeden minus nie można chyba ściszać(niewiem) silikon do niego dostałem w większości sklepów nie było ale trzeba dobrze poszukać kart pamięci nie ma a kabel pasuje równiez od v3 nagrywanie kamera rórznie ok 15 s nie wiem czemu tak mało zato mozna wzucać teledyski w formacie 3gp

  • 0

    115. ~...  2006-04-22 16:41:12  host: bov49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale w końcu ma MP3, czy nie? Babka w sklepie mówiła, że nie ma, a tu pisze, że jest...

  • 0

    116. ~aa  2006-04-22 21:29:16  host: dfx212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten model pokazuje w erze gdzie sie przebywa w danym momencie? nie moge znalezc tej opcji :|

  • 0

    117. ~moniczka ;)  2006-04-22 22:31:08  host: nat62.iscnet.pl

    telefon niema odtwarzacza MP3...ma tylko Mp3 w dzwonku..ogulnie telefon jest bardzo fajny tylko szkoda że niema wymiennych obudow ;/

  • 0

    118. ~tom  2006-04-22 23:54:37  host: 62.233.227.11

    Witam mam telefonik od 5 dni...powiem tyle bardzo ładny, bardzo fajny, bardzo funkcjonalny...pamięć 11mb...dzwonki mp3...filmy bardzo ładne, problem pojawia się w nocy,ale...POLECAM jakieś pytania tomek-tomek8@o2.pl trzeba pomagać fanom motorolki ;)

  • 0

    119. ~Wojtus  2006-04-24 19:16:44  host: c195-96.icpnet.pl

    pilne..wlasnie mam problem czy ten telefonik ma mp3 czy tylko dzwonki mp3???????????????? bo jest mala niescislosc na roznych www.
    pz

  • 0

    120. ~biladen  2006-04-30 17:01:48  host: gl18.internetdsl.tpnet.pl

    to prawdziwe badziewie

  • 0

    121. ~Hyde  2006-05-01 00:34:22  host: aaxd102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon lipa.Mało poreczny.Z karta 512 chodzi jak muł.Fotki robiła lepsze moja V500.Brak mozliwosci zapisu VIDEO oraz FOTEK podczas gdy karta jest wsunieta w telefon,trzeba wejsc w ustawienia by telefon zapisał,przestawiac na pamiec telefonu...zreszta zbyt małą.Klawiatura dla kobiety,wsuwanie karty bez długich pazurow wrecz niemozliwe.Osłona komory karty do tego z gumy...kto taki lipny "dzyndzel" wymyslił.To albo sparcieje albo sie urwie.
    !!! Nie polecam jako odtwarzacz MP3,nie polecam jako aparat fot.Jako zwykły tel. owszem,ale tylko dla kobiety o cienkich paluszkach...w silikonie,precyczyjne wybranie numeru jest niemozliwe.V3 mojej zony spisuje sie o niebo lepiej
    Reasumując=nie polecam

  • 0

    122. ~SZczUPly  2006-05-01 07:38:20  host: 82.160.17.231

    Niedawno kupilem jest zajefajny(napewno lepszy od K300)ma odtwarzacz MP3 i do tego glosnik Stereo.Ogolnie jest zajebisty tylko gdyby nie ten pasek z boku mam z orange pomozcie jak zlikwidowac ten pasek??

  • 0

    123. ~MAt  2006-05-02 16:58:07  host: bny43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile kosztuje taki fonik i co z wyświetlaczem??Jaka jest jakość wyświetlacza??

  • 0

    124. ~e_milcia  2006-05-03 11:16:57  host: cml5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nooom mój telefonik =))) polecam bardzo,jest po prostu siiiiuper! buźka

  • 0

    125. ~w  2006-05-03 12:31:19  host: 83.238.70.51

    Nie ma złącza karty pamięci:(((
    Już mnie nie interesuje ten telefon.

  • 0

    126. ~nemo  2006-05-05 16:12:27  host: 83.68.79.233.mielec79.tnp.pl

    siema czy ta motka obsluguje dzwonki truetone,real music??narka pozdro for all

  • 0

    127. ~figo  2006-05-12 11:22:20  host: dwk220.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon mam z angli i jest zajebisty malo pamieci

  • 0

    128. ~Piotruś  2006-05-12 22:35:53  host: asm251.internetdsl.tpnet.pl

    A ja mam pytanko dla zorientowanych , który aparat robi lepsze zdjecia ?? ten z L6 czy z samsunga X660 ??

  • 0

    129. ~seeling  2006-05-14 22:36:17  host: 213.155.174.2

    mam pytanko czy ktos wie jak na glownym ekranie w moto l6 zlikwidowac panel po lewej stronie na glownym ekranie help

  • 0

    130. ~SSQRE  2006-05-15 00:02:20  host: 213-238-123-254.adsl.inetia.pl

    Wydaje mi sie,że ten model ma ukryty slot karty pamieci bo gdy usuwam jakis obrazem to pisze usunac z tarans czyli trans flash. Byc moze jest gdzie ukryty slot a moze nie ale warto byloby toi sprawdzic.

  • 0

    131. ~pawlo  2006-05-16 13:40:22  host: 189-go2-6.acn.waw.pl

    Witam! Czy można przesyłać na ten telefonik gry java normalnie z kompa? dzieki za odpowiedz, pozdro

  • 0

    132. ~.!.  2006-05-16 19:12:50  host: vector.wsm.wielun.pl

    piotrus nie wiem sam mam obydwa telefony wiesz wydaje mi sie nawet ze moze x660 napewno lepiej robi fotki pod slonce

  • 0

    133. ~  2006-05-17 19:26:33  host: drn113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny, a czy ktoś wie czy można mu powiększyć pamięć?

  • 0

    134. ~dArk  2006-05-19 17:22:09  host: lan.mcon.pl

    Telefon oblsuguje MP3. Zeby sciszyc utwor, podczas odtwarzania naciskamy klawisz funkcyjny i dajemy w lewo lub w prawo.

  • 0

    135. ~  2006-05-22 10:20:03  host: bye114.internetdsl.tpnet.pl

    potrzeba mi instrukcji obslugi do motoroli L6

  • 0

    136. ~adams  2006-05-25 05:42:25  host: nat1.azartsat.pl

    ten telkefon to straszna lipa. Malo pamieci , strasznie powoli chodzi i wogole jest do kitu;/ Nie polecam a raczej odradzam

  • 0

    137. ~regemen  2006-05-25 13:52:08  host: grom.zs1.edu.pl

    telefonik rewelka !! naprawdę super. polecam !! jedyny minus to to że w czasie słuchania muzyki nie można zmiejszać lub zwiększać głośności. pozdrawiam

  • 0

    138. ~  2006-05-26 16:28:57  host: ahu106.internetdsl.tpnet.pl

    Ten lepszy czy Nokia 6020 ??

  • 0

    139. ~Adriann  2006-05-27 20:00:19  host: dst31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z kad mozna wziasc oprogramowanie do kabla do motorolli L6

  • 0

    140. ~F!ooLeK  2006-05-29 19:31:53  host: acht30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hyde ---> jak dołączyłeś tę karte pamięci 512mb?? Czy softa zmieniałeś i adapter podłączyłeś?? Jak będziesz to czytał to napisz??... A może ktoś inny to wie to koment. mile widziany... Ja DOKŁADAM linka jak załadować DYKTAFON do L6 i pobrać inne SOFTY... http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=73118 oOoOo i jeszcze jeden link jak załadować pliki do 500kb bez kabla z waszego PC-ta http://gsm.elektroda.net/upload/ A ja chce się tylko dowiedziać jak to zrobić z tą memorką... bo na pewno się jakos da :) .... see you

  • 0

    141. ~figo  2006-06-02 15:08:18  host: dwk220.internetdsl.tpnet.pl

    powiedzcie czy da rade powiekszyc pamiec bo jest mala i czy istnieja linki aby odtwarzal mp4

  • 0

    142. ~martusia16  2006-06-02 15:12:58  host: systemy15.toya.net.pl

    Fonik spx Moja mama ma go od wczoraj. Zdjęcia wychodzą super, o wiele lepiej niz na moim SE K300i. Łatwy w obsłudze, czytelne napisy. Szkoda tylko, że bez irdy, ale jest USB i bluetooth( za to + ). Cena średnia, ale do przeżycia... Ogółem fonik bardzo mi się podoba... Polecam.

  • 0

    143. ~mc  2006-06-02 22:08:47  host: host-217-172-240-213.gdynia.mm.pl

    Kupiłem dziś odpaliłęm i klapa. Na wyświetlaczu prawie nic nie widać mimo max kontrastu... Kto wie co to się dzieje?

  • 0

    144. ~mc  2006-06-02 22:16:14  host: host-217-172-240-213.gdynia.mm.pl

    Kupiłem dziś odpaliłęm i klapa. Na wyświetlaczu prawie nic nie widać mimo max kontrastu... Kto wie co to się dzieje?

  • 0

    145. ~rychu  2006-06-03 18:09:51  host: tzg.pl

    jo zym chcioł powiedziec zy tyn tyl to chodzące śmierdzące rewelka tel

  • 0

    146. ~MC18  2006-06-03 23:23:09  host: 195.85.229.2

    Hey! Doradzcie mi - ktory telefon jest lepszy - motorola L6, czy Siemens C75?

  • 0

    147. ~gby  2006-06-06 02:11:15  host: 83-145-161-117.cable-modem.tkk.net.pl

    Mam problem..kupilem L6 ale nie moge jej podlaczyc do kompa.Mam kabel USB od aparatu ale nic sie nie dzieje jak go podlacze..slychac tylko dzwiek,ze podlaczylem i nic po za tym.
    Nie wiem co jest 5.
    Czy moze mi ktos doradzic co z tym zrobic?

  • 0

    148. ~  2006-06-07 17:21:23  host: djk39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witajcie. Mam problem, po wyłączeniu go czerwonym przyciskiem, nie mogę uruchomić go ponownie,włącza się tylko klawiatura (na chwile)po czym gaśnie. Dopiero po ok. 10 próbach udaje mi sie Go uruchomić!!! Zaczynam żałować wyboru....!!!

  • 0

    149. ~mateusz0091  2006-06-07 18:04:21  host: dxk66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    musisz zainsalowac go poprostu w zestawie powiina byc plyta jezeli nie to kup se bluta jest idealny

  • 0

    150. ~Mateusz0091  2006-06-07 18:19:27  host: dxk66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie mam ten telefon jest extra ma dobra rozdzielczosc swietnie sie trzyma w dloni ma odtwarzacz mp3 i 11mb czego wam brakuje ma aparat ,kamere robi naprawde niezle foty jestem barzdo zadowolony po szajskim sony eriksonie k700i dzieks POLECAM L6JEST GREAT
    Niewierzcie w to co pisza bo ja naprawde jeste mzadOWOLONY z motki Pozdro

  • 0

    151. ~  2006-06-07 22:56:39  host: zecproxy.kogeneracja.com.pl

    jak ustawic zegar aby sie wyswietlal w czasie np zablokowania klawiatury

  • 0

    152. ~Natalia17  2006-06-08 15:56:13  host: aud42.internetdsl.tpnet.pl

    ~~MC 18
    Słuchaj ja miałam C75 i po 3 tygodniach sprzedałam bo to wielka klapa.. tył strasznie się ruszał, mało pamięci, słabe zdjęcia.. o filmach to już nie mówię! Ciężko wymienić obudowę i ogólnie wielki - .. teraz mam tą motke i nienarzekam:*

  • 0

    153. ~cumshot  2006-06-13 06:59:36  host: 82.160.248.40

    jedno pytanko: czy można w nim ustawić raport doręczeń oraz zegar w formie wygaszacza bo w instrukcji nic nie jest napisane a ja nie moge znalezc tych opcji. dzięki.

  • 0

    154. ~kicia  2006-06-13 10:14:08  host: bks71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam już długo ten telelfon. Całkiem fajny tylko za mało pamięci i jak dla mnie trocze za duży ale nie żałuje wyboru. Szkoda że nie mam ibnstrukcji i nie mogę rozgryźć Bluetooth. Czy ktoś mi pomoże???

  • 0

    155. ~dziewczyna  2006-06-13 17:03:11  host: host-81-190-174-137.lomza.mm.pl

    a jak ktos nei ma kabelka usb do tego phona to mozna go kupic oddzielnie? i jak tak to gdzie? jak czytalam komentarze to widzialam ze cos nie chce chodzic :/ ale spoko mozecie mi powiedziec a i czy jakos inaczej mozna sobie przesylac zdjecia dzwieki itp.. ??? za free:>

  • 0

    156. ~krzysiu  2006-06-16 14:39:50  host: aben177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłem niedawno przejściówkę mini-usb do motoroli L6. Gdy ją podłączam i próbuje słuchać muzy to idzie przez głośnik a nie przez słuchawki.Czy ktoś wie co zrobić żeby po podłączeniu słuchawek do przejściówki dżwięk szedł ze słuchawek?? A może to wina przejściówki??

  • 0

    157. ~pawel  2006-06-17 18:00:49  host: bln227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    skad mozna wzias oprogramowanie do kabla l6

  • 0

    158. ~pati  2006-06-18 19:16:34  host: zv162.internetdsl.tpnet.pl

    mam obecnie nokie 6020 i zdecydowanie lepsza jest motorola

  • 0

    159. ~moskal  2006-06-18 21:10:48  host: aaot225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powoiedzcie mi po co tu odtwarzacz mp3 ja ma tylko 11mb:/?????

  • 0

    160. ~Ecia  2006-06-19 16:54:36  host: caz141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nioe wiem czy wziac motke L6 czy sony ericssona Z520i i mam dylemata :(

  • 0

    161. ~mlody  2006-06-22 17:26:35  host: aor106.internetdsl.tpnet.pl

    siema czy motorola L6 moze miec mp3 ?? skad mozna sciagnac oprogramowanie do zarzadzanie telefonem ?? prosze pomocy !!! a moje gadu to 3222701 piszcie plis

  • 0

    162. ~ewelinka  2006-06-23 01:12:18  host: aarv167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie czy kupić tą motkę czy sony ericssona i nie wiem! Doradzcie mi! Pliska! Troche głupio że nie ma dyktafonu i ma 11mb pamięci!!! Co mi się tam zmnieści??? ODP PLISKA!!!!!!!!!!!

  • 0

    163. ~elewina  2006-06-25 12:08:13  host: host-80-51-46-34.bilgoraj.mm.pl

    Właśnie wczoraj zakupiłam na allegro ten telefon i juz załuje po porzeczytaniu tak złosliwich komentarzy:(nie wiem czy zaraz nie sprzedam ale dam wam rade jak cos kupujecie to najpierw o tym poczytajcie a nie po fakcie gdy juz jest na to za pózno!!! Buziaczki i dzieki za informacje

  • 0

    164. ~edi  2006-06-27 09:07:33  host: 2-17-bydg.tdi.tktelekom.pl

    witam!jestem posiadaczem L6-stki od niespelna miesiaca.oto moja opinia z uzytkowania z tego okresu. Telefon bardzo mi sie podoba,jak na ta cene sadze,ze nia ma lepszego na rynku.jego wyglad przyciaga oko.cieniutki jednak kosztem tego jest troche wysoki i szeroki.posiada swietny glosnik,wydaje piekne dzwieki,wyswietlacz calkiem calkiem,pelno opcji itd.ciekawym rozwiazaniem jest tutaj czujnik intensywnosci swiatla,co pozwala wydluzyc dzialalnosc baterii.draznia mnie opinie,ze nie ma odtwarzacza mp3 itd.ma za to dzwonki tego formatu i przy pomocy programiku do edycji dzwieku mozna sklepac swoje ulubione mp trojki i wrzucic na telefon.pamiec 11MB w zupelnosci wystarcza do zrobienia ponadto 100-200 fotek,ktore wychodza naprawde swietnie jak na tel.pamiec moze mala,ale wystarczajaca dla niewymagajacych.szkielko faktycznie sie nie rysuje,bateria trzyma roznie,zalezy ile sie bawie,bluetooth-rewelacja...wada tego tel jest slownik sms.na szczescie ja zadko pisze,wiec osobiscie mi to nie przeszkadza-korzystam z tradycyjnego pisania.poza tym nie czuc w spodniach wibracji.ale nie dziwmy sie temu,skoro ten tel jest taki cienki,ze nie czuc go nawet w kieszeni.takze tel pod tym wzgledem obsolutnie nie dla drechow.doskonale miesci sie w przyslowiowej malej kieszonce w spodniach przeznaczonej na gumki:)przez co nie potrzeba jakiegos pokrowca do jego noszenia.klapka tylna wykonana jest z aluminium.moze to dobrze,ale jak wiemy jest to metal miekki,co sprawia ze bedzie sie rysowac.ale jesli ktos ma czyste biurko i porzadek w kieszeniach to nie powinno byc takiego problemu.faktycznie nie ma automatycznej blokady klawiatury, ale z drugiej strony po co,skoro jest ona zupelnie plaska i nie ma obaw ze przypadkowo nam sie cos tam wlaczy.i jeszcze jedna mala wada.brak informacji na wyswietlaczu o wlaczonym budziku:)

  • 0

    165. ~Agn  2006-06-27 13:57:34  host: 80.50.228.214

    hej! prosze doradzcie mi! mam zamiar kupic l6 motorolke ale mam jedno pytanie: czy warto?

  • 0

    166. ~Donald  2006-06-27 14:19:54  host: donald.crsnet.pl

    Witajcie! ~kicia: Jeśli jeszcze nie wiesz co z tym blootothem no to wchodzisz w USTAWIENIA>>POLACZENIA (lub cos)>>Taka niebieska ikonka Bloototha>>USTAWIENIA>>Ustaw odpowiednio wszystko czyli nazwę, energię daj na: wł. i juz działa. ~dziewczyna: Kabelek jest taki jak większość aparatów cyfrowych HP ma. Idź do sklepu NEO-NET czy cos takiego pokaz wejscie powiedz ze taki jak od aparatu i ci da, lecz tak jak ~gby bedziesz sie meczyc bo jest potrzebne oprogramowanie :/ i nie wiem z kad załatwic a ogólnie to motka jest spoko. Narka

  • 0

    167. ~  2006-06-27 14:54:04  host: 193.69.116.47

    Tez mam ten telefonik i spisuje sie na 4 z plusem. Jest szybki na wapie i najwazniejsze dla mnie to to ze chodzi na nim najnowszy bombus czyli mam gg, pogode, sms, i slowniki za free. A wady to faktycznie ta bateria, alarm wibracyjny i troche ciezko sie pisze. A glosniczek miodzio i aparacik tez spoko.

  • 0

    168. ~ola  2006-06-28 20:12:20  host: abwk7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam pytanie co do wytrzymalosci tej baterii... mowicie ze jest slaba... to znaczy jak bardzo? czy przy uzywaniu typu: kilka smsow na dzien wytrzymuje chociaz te 3 dni? no i czy nie da sie kupic jakiejs lepszej baterii... wytrzymalszej? prosze odpiszcie szybko bo mam zamiar jutro kupic ta motorolke

  • 0

    169. ~edi  2006-06-29 09:03:31  host: 2-17-bydg.tdi.tktelekom.pl

    do ola: wytrzymalosci baterii nigdy sie nie przewidzi.ale po 3krotnym formatowaniu powinna wytrzymac conajmniej 3 dni (bynajmniej mi tyle trzyma przy codziennych i dlugich rozmowach).wiec w przypadku smsowania powinna dluzej.i z gory ostrzegam,ta motka ma beznadziejny slownik.tylko bez nerwow:)

  • 0

    170. ~ola  2006-06-29 14:45:22  host: abvr252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dziękuję bardzo "edi" :) kupiłam i nie żałuję... mam nadzieję, że się sprawdzi. a do słownika: nie jestem wymagająca, a jeśli nie będzie on zbyt praktyczny to po prostu będę pisać bez niego:) jeszcze raz dzięki:)

  • 0

    171. ~king  2006-06-29 20:00:29  host: os-gornik.bochnia.pl

    mam pytanie chciałbym ściągnąc sim lock a mam orange w komisie powiedzieli że trochę to wymaga pracy i kosztuje więcej niż np.w noki jaie jest ryzyko co by potem telefon [chodził]i jak ustawić tu raporty doręczeń DZIEKI

  • 0

    172. ~Jaracz  2006-06-30 11:55:26  host: aec124.internetdsl.tpnet.pl

    Witajcie! Mam ten telefon od kilku dni. Musze powiedzieć, że telefon zrobił na mnie miłe wrażenie. Troche denerwuje menu z Orange. I wszystko było by ok gdyby wczoraj z niewiadomych przyczyn, po otrzymaniu sms'ów nie wyłączał się. I tak jest za każdym razem. Tzn nie tyle że się wyłącza ile resetuje soft. Tak więc zaczynam żałować swojego wyboru.

  • 0

    173. ~ciekawa  2006-06-30 14:44:54  host: abwt58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam pytanie z innej beczki mozna powiedziec.kiedy pisze smsa nie wiem kiedy licza znakow na jednego smsa zostala przekroczona i beda juz 2 smsy... moze mi ktos podpowiedziec jaka liczbe znakow ma jeden sms? prosze..

  • 0

    174. ~xx  2006-07-01 16:01:22  host: dzj152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jesli chodzi o rozmiary... jest cieniutka, bardzo fajnie to wygląda, no ale niestety jest jak dla mnie trochę za duża. jesli chodzi o zdjęcia to wychodzą naprawdę super, filmiki tez niezle tylko ze bardzo krotkie.

  • 0

    175. ~Alucard  2006-07-01 22:08:26  host: gigant.artvox.pl

    witam - mam pytanie do posiadaczy tego telefonu: Ile smsów można zapisać na nim?? Bo jak miałem e398 - to ledwo 20 :/
    Bardzo proszę o odpowiedz ;)

  • 0

    176. ~  2006-07-01 22:58:47  host: p03-06.opera-mini.net

    Mi wlasnie bateria trzyma tak 3/4 dni. A wiecie ze jest w tej motce heh ukryty dyktafon: Najlepiej nie miec kasy na koncie, wchodzicie w wiadomosci nowa wiad.glosowa i nagrywacie potem wyslij jak nie macie nic na koncie to zapisze wam w nadawczej potem klikacie na nia potem zapisz plik zapisze wam w dzwiekach format amr. Pozdro

  • 0

    177. ~  2006-07-02 13:38:03  host: p03-06.opera-mini.net

    Hej smsow mozna sporo zapisac ja mam juz 67 i dopiero 3 kreski zajete. pozdro SebsoN

  • 0

    178. ~tomas  2006-07-02 17:15:11  host: alj234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to super telefonik ładne fotki wychodzą warto go kupić fakt troche krótkie filmy ale super głośnik

  • 0

    179. ~  2006-07-02 19:45:31  host: p03-06.opera-mini.net

    Zgadzam sie ze jest super. Jest cieniutki, leciutki i mily w dotyku he he. Zdjecia przerzucam na kompa przez bluetoot i sa ok. Fajnie ze dali te efekty w aparacie, chcecie nagrywac dluzej to w trakcie nagrywania caly czas nim ruszajcie. Pozdro SebsoN

  • 0

    180. ~MADZIA  2006-07-04 13:24:27  host: bdw209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ======mAM wIELa SprAwE======== JAK USTAWIC W MOTOROLCE l6 RAPORTY DORECZEN ? ? ? ?

  • 0

    181. ~  2006-07-05 04:45:07  host: p01-06.opera-mini.net

    Witam! Raport o dostarczeniu bardzo prosto sie uaktywnia: piszac wiadomosc wciskasz klawisz menu ten po sirodku przy ekranie i wybierasz z listy opcje wiadomosci klikasz i tam masz raport klikasz sirodkowym przyciskiem wybierasz tak i gotowe. Pozdro SebsoN

  • 0

    182. ~Armbone  2006-07-05 10:38:59  host: cyo66.internetdsl.tpnet.pl

    heyka! mam ten telefon 3 dzien i jak na razie nie mam zasterzezen. troche ciezko bylo mi sie przyzwyczic bo nigdy wczesniej nie maialam zadnej motoroli ale juz jest ok. mam tylko jedno pytanko(i jesli moglabym prosic odpowiedzcie na maila armbone@interia.pl)o co chodzi z tymi Mp3?? bo nie moge sie polapac..niby ma ale jednak nie. Z gory dzikuje za odpowiedz. Pozdrawiam

  • 0

    183. ~anusia  2006-07-05 15:04:24  host: 212.160.86.131

    hej wam wszystkim !! l6 jest po prostu super .. nie dawno go kupilam i sie przekonalam ze nie zrobilam bledu..na poczatku sie wachalam przez te glupie komenty (ze jest beznadziejna)...namawiam wszystkich do tego zkupu naprawde korzystnego

  • 0

    184. ~robert 7  2006-07-05 23:18:26  host: pg80.rzeszow.sdi.tpnet.pl

    Witam . Jedna ale za to poważna wada tego telefonu - to BATERIA ! trzyma " 23 godziny ?!!! .Zaznaczczę ,że została wcześniej poprawnie zformatowana 3x12h.
    Oddałem właśnie do serwisu i czekam na powrót z Bydgoszczy.PS ciekaw jestem co na to producent ?

  • 0

    185. ~tvn1  2006-07-06 11:08:16  host: esr171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Najpierw w Erze kosztował 319 zł, potem 109 zł, a teraz 119 zł. CZy przy filmach mozna robić zoom???

  • 0

    186. ~luxxik  2006-07-06 11:39:56  host: epa84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    elo elo własnie mam ten telefonik i mowie Wam ze warto go kupic !!!!

  • 0

    187. ~asia  2006-07-06 14:52:29  host: aapc25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Madzia: trzeba ustawić przy każdym wysyłaniu wiadomości :| i to jest dla mnie najwieksza wada tego telefonu ;P ale chyba idzie się przyzwyczaić [no ja mam ten telefon dopiero o 3 godzin, więc hmm (;]
    a ustawia się tak. jak piszesz SMSa i już jest gotowy do wysłania to naciskasz ten przycisk z - potem 'opcje wiadomości' klikasz strzałkę w prawo i gotowe. i tak go każdego SMSa
    _._

  • 0

    188. ~ziomal  2006-07-06 19:06:54  host: ddt49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie.czy macie jakąś stronke, gdzie można dostac darmowe gry na ten telefon??.głównie chodzi mi o gre worms golf

  • 0

    189. ~ciekawa  2006-07-06 21:33:45  host: abxe135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ponawiam swoje pyt:( naprawde jesli ktos wie to niech napisze jesli moze.proooooosze.bardzo mi zalezy.ile znakow zajmuje 1 sms? blagam. pomozcie:(

  • 0

    190. ~kondzio2  2006-07-06 22:53:22  host: ena177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    160 chyba z tego co wiem

  • 0

    191. ~do ciekawej  2006-07-07 09:52:08  host: 82.160.250.50

    sms zajmuje 160 znakow,czyli w L6 kolejny sms zaczyna sie od 289 znaku

  • 0

    192. ~Łukasz_18  2006-07-07 18:55:12  host: m200.c154.petrotel.pl

    Moze ktos wie jakie bedo dobre sterowniki do L6 aby komputer jo widzial prosze pisac na gg 2119497

  • 0

    193. ~ciekawa  2006-07-07 22:30:21  host: abvv148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo Wam dziekuje :*

  • 0

    194. ~MOBILITY  2006-07-08 22:37:33  host: acpw85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    WIECIE CO TA MOTOROLKA JEST NAPRAWDE NIEZŁA MOŻNA JOM PORÓWNYWAĆ DO TAKICH TELEFONÓW JA SE K700I CZY NOKIA 6020. ALE JEZELI BĘDZIECIE MIELI DO WYBORU JEDEN Z TYCH TELEFONÓW LWPIEJ NIE BRAC MOTOROLKI TYLKO WZIĄŚĆ NOKIE !!! PRZED CHWILOM WYMIENIŁEM SIE ZE STARYM NA L6 ZA NOKIE 6020!! POPEŁNIŁEM WIELKI BŁĄD!! TA MOTOROLKA MA CHYBA 163 TYSIAKI KOLORÓW A NIE 65 TYSIĘCY CO. BO NA NIEKTÓRYCH STRONACH PISZE ZE MA 65. DOBRA RADA NIE KUPUJCIE ZASTAWU BLU.. UZYWANEGO LEPIEJ KUPIC NOWY ZE STEROWNIKAMI
    POZDRO....

  • 0

    195. ~DJ Vodki  2006-07-11 11:46:58  host: bls43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam takie pytanko, mianowicie ile kosztuje osprzęt:P żeby wysłać z L6 na kopa fotki.. heh;> z góry dzinx

  • 0

    196. ~do DJ Vodki  2006-07-12 08:38:52  host: 2-17-bydg.tdi.tktelekom.pl

    najtansza opcja to miec kabelek usb od aparatu cyfrowego,jednak najlepiej jest wykorzystac bluetootha.na allgero mozna go dostac juz za niecale 20zl z oprogramowaniem.dzieki temu przesylasz dane w to i wewte...

  • 0

    197. ~Kuba  2006-07-22 16:22:05  host: ewt5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co jest według waszej opinii lepsze. Nokia 6230 , Motorola L6 czy moze Sony Ericson k700i??

  • 0

    198. ~PcP  2006-07-23 18:08:53  host: dhost-234.mtm-info.pl

    Moim skromym zdaniem Nokia... ale nie 6230 tylko 6230i... a tak to SE k700i ;)

  • 0

    199. ~kuba  2006-07-24 12:16:40  host: acxa100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilem ta motorolke niecaly miesiac temu i jest super! Wahalem sie miedzy L6 i K700i ale wzialem l6 bo slyszalem ze SE sie latwo psuje. Minusy L6 dla mnie to mala pojemnosc i brak mozliwosci obslug kart pamieci. Ale i tak polecam ten telefonik!

  • 0

    200. ~desperat  2006-07-24 14:52:27  host: 80.51.166.50

    to dziewnie zabrzmi ;/.. ale jak w motoroli L6 zmienic dzwiek sms'a ??.. niemoge zmienic.. POMOCY

  • 0

    201. ~DaRuDe  2006-07-24 19:53:25  host: boh25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak mozna zlikwidowac boczne menu to po lewej stronie by mic pelny wyswietlacz??

  • 0

    202. ~bartek  2006-07-25 16:42:26  host: host-81-190-32-66.szczecin.mm.pl

    wchoidzisz w ustawienia pozniej personalizacja -- dziweki --- i masz tam wszystki dzwieki w telefonie i zmieniasz pozdro

  • 0

    203. ~galson  2006-07-28 14:19:00  host: bvw165.internetdsl.tpnet.pl

    AParat jest lepszy niz w k700i czy niee??

  • 0

    204. ~Yack  2006-07-29 00:17:15  host: dce17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Podajcie mi stronke z darmowym oprogramowaniem do L6. MAm kabel od aparatu cyfrowego, a nie wiem jak zdobyć oprogramowanie.

  • 0

    205. ~vicky  2006-07-29 17:11:43  host: 151.83.8.12

    mam pytanko : co należy zrobić by przypisać numer do numerka na klawiaturce motoroli l6, popularnie nazywa się to szybkie wybieranie:)za pomoc z góry dziękuję. pozdrowionka

  • 0

    206. ~erni  2006-07-30 11:56:26  host: go226.internetdsl.tpnet.pl

    jak ustawic raporty doreczen sms?????????

  • 0

    207. ~Steker  2006-07-31 01:21:41  host: e1-189-S66A.elartnet.pl

    Mam pytanie, jak mozna usunąć date z wyswietlacza, zeby miec pusty ekran, bo zaslania mi wazna czesc tapety ta data...;p

  • 0

    208. ~idi  2006-07-31 17:47:01  host: epa240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy trzeba miec oprogramowanie do kabla usb

  • 0

    209. ~idi  2006-07-31 17:50:38  host: epa240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    trzeba miec oprogramowanie do kabla usb czy bedzie czytac tak jak mp3

  • 0

    210. ~Rafał  2006-08-01 00:08:41  host: azm178.internetdsl.tpnet.pl

    Ludzie no i jak bedzie z tym oprogramowaniem ;/ dajcie jakies ciekawe linki ewentualnie dobry program do zrzuciania na fona || apropo fona || mam go od wczoraj i nie nazekam fakt 11 mb chciaz zciagnolem sobie programik do muzyki i ,, pobawilem'' sie nim troche ;] mam juz 11 utworow w formacie mp3 ktore czekaj na wrzucenie do fona a zajmuja niecale 6 mb wiec :PP Polak potrafi pozdro

  • 0

    211.  2006-08-01 00:20:54

    siemka kupiłem motorolke L6 wszyskto oki jest wypas ale nie podoba mi sie ten pasek na wyświetlaczu WIE KTOŚ JAK GO ZLIKWIDOWAĆ!!!! PROSZE POMÓŻCIE

  • 0

    212.  2006-08-01 14:08:31

    Zlikwidowac pasek z lewej strony ekranu, czyli "pomocne" menu Orange usunac da sie tylko wymieniajac softa :)
    Pozdrawiam

  • 0

    213. ~  2006-08-02 23:20:27  host: dor64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Rafał czym i jak je zmniejszyłes??

  • 0

    214. ~dechomenon  2006-08-03 00:56:07  host: gate2.kaskada.net

    witam mam taką sprawę, jak mam uruchomić ta słuchawkę bluetooth, abym mógł normalnie przez nią rozmawiać...jestem laik...potrzebuję rady..dzięki

  • 0

    215.  2006-08-03 08:35:36

    jak uruchomić słuchawkę bluetooth w tym telefonie, bo jakoś mi to nie działa, wie ktoś może? pomożecie mi ? thanks

  • 0

    216. ~Roksana  2006-08-04 09:33:00  host: cak250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja dzisiaj mam zamiar kupić ten telefonik i troszkę się boję ale mam nadzieję, że nie będę żałowała. :)
    Jak bd miała jakieś pytanka wiem gdzie wchodzić i czytać. ;)
    Widać, pomocni ludzie!
    Hejka! :)

  • 0

    217. ~te'renia  2006-08-04 19:03:04  host: ebq36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mojej córce ten pasek z boku zniknął jak przesyłała obrazy na kompa i w tym czasie ktoś do niej zadzwonił.nie ma go już dwa dnifajnie wygląda i jest zegar analogowy

  • 0

    218. ~te'renia  2006-08-04 19:50:11  host: ebq36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mojej córce ten pasek z boku zniknął jak przesyłała obrazy na kompa i w tym czasie ktoś do niej zadzwonił.nie ma go już dwa dnifajnie wygląda i jest zegar analogowy

  • 0

    219. ~mika  2006-08-06 17:21:02  host: 86-63-122-167.asta-net.com.pl

    ej co wybrac : ta motorole L6 czy nokie 6020? plz pomozcie!!!

  • 0

    220. ~  2006-08-07 19:13:43  host: dpb161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tez mialem taki wybór i wziąłem L6 :)
    ta nokia ma tylko 3 MB pamieci ;(masakra

  • 0

    221. ~Wiola2122  2006-08-07 21:05:58  host: buc34.internetdsl.tpnet.pl

    Pomóżcie-lada dzień dostanę telefon Motorola L6i ale nigdzie nie mogę znaleźć jakiegokolwiek opisu na jego temat (chodzi mi o język polski!) .Nie mam pojęcia czym różni się od L6. No i gdzie można wgrać do niego polskie menu (w Gdańsku) bo takiegoż nie będzie posiadał.

  • 0

    222. ~Maciej  2006-08-07 21:42:47  host: nat.tkdami.pl

    Mam do Was pytanko czy ten kom ma gry 3d?

  • 0

    223. ~rafał  2006-08-08 08:54:01  host: tp40.sdl.vectranet.pl

    mam tą motorole od wczoraj i jest zarabista tylko mam jedno pytanie jak sprawdzic ile zostalo mi pamieci w telefonie?

  • 0

    224. ~LoL  2006-08-08 22:10:18  host: 249host.espol.com.pl

    Dobra, dechomenon sluchawke wlaczasz. Nastepnie wchodzisz w glowne menu i wybierasz Łącze Bluetooth, wlaczasz bluetooth > tryb HF > szukaj ~~ i znajdzie ci, bedzie podany model sluchawki klikniesz w to i juz dziala.

  • 0

    225.  2006-08-09 12:59:45

    Jestem od tygodnia posiadaczem Motorloki L6.Powiem tak.Super wygląd,dobry wyświetlacz i dzwonki.Kamerka i ap.photo mogą być(jak na telefon).Bateria trzyma 3dni.To na tyle jeżeli chodzi o zalety.Niestety muszę przyznać że nie zbyt jestem zadowolony z kupna tego telefoniku.Mogłem mieć NOKIE 6070 ale jest(moim zdaniem rzadna) niestety nie wybrałem.Wady MOTOROLKI:Brak kart pamięci,szajska obudowa,nie zbyt wygodne klawisze,i to wszystko(chyba).Nie jestem z niej zadowolony(niestety!!!!!!!!!).Jeżeli ktoś wie czy da się z niej jakoś ściągnąć przednią obudowe niech napisze(PROSZE)najlepiej na e-maila james26@vp.pl !!!!!!!!!Pozdrawiam....

  • 0

    226. ~Malwa  2006-08-09 14:56:32  host: srodmiescie8.trustnet.pl

    Hejka czy możecie mi napisac jak przesyłać multimedia przez łącze bluetooth do motoroli L6 nie mając kabla ?Odpiszcie proszę

  • 0

    227. ~tdag  2006-08-09 22:48:24  host: biq6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon juz ponad dwa tygodnie i jestem z niego zadowolony ale ma za cieńką klawiature i się żle na niej pisze

  • 0

    228. ~patryk prozba  2006-08-10 16:58:59  host: cxx210.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ten fon ma otwarzacz mp3 ijak sie sprwauje ??

  • 0

    229.  2006-08-11 10:56:17

    do patryk prozba:Jaki odtwarzacz MP3?Tyle ile ona ma pamięci to ani jednej całej piosenki nie da się wgrać.Jeżeli jesteś zainteresowany kupnem to szczerze odradzam.TANDETA i tyle.Pozdraiwam.

  • 0

    230.  2006-08-11 18:07:36

    Siemanko.Właśnie w tej chwili wymieniłem tą motorole L6 na MOTOROLE V980 używana w dobrym stanie.Powiem tyle że ma karty trans flesch,lepszy aparat,lampa błyskowa,w zestawie zajefajne słuchawki oraz kabel USB do komputera,real player,odtwarzacz MP3,MP4,AAC.Poprostu super fonik.Polecam.Pozdrawiam!!!!!!!!!

  • 0

    231. ~kamcio m16  2006-08-11 19:59:58  host: abfb16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik dobry, trochę szkoda że nie ma karty pamięci, i 262 tys. kolorów, ale i tak jest dobry. l7 jest dla mnie trochę lesza 262tys. kolorów karta pamięci trans flash i odtwarzacz mp3. l6 też dobra 10mb pamięci wbudowanej to nieźle, trochę się zmieści zrobiłem 5 filmów 100 zdjęć pobrałem 10 mp3 (20-40sekund) i mam jeszcze 5 mb. suuper nie pozdro!

  • 0

    232. ~kamcio m16  2006-08-11 20:01:10  host: abfb16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powinienem napisac: suuper nie? pozdro! soryyy!

  • 0

    233. ~kamcio m16  2006-08-11 20:06:02  host: abfb16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie da się zlikwidować menu orange, nie można zdiąć obudowy, nie ma (prawdziwego odtwarzacza mp3 jak w sony ericssonach ale odtwarza pliki mp3. do Malwa: trzeba wziąść kopiuj na wideo i obrazy, a dźwięków z kłódką nie można przesłać, nie ma gier 3d,

  • 0

    234. ~jasku  2006-08-12 13:06:10  host: abop227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    da sie wylaczyc GPRS? jak tak to jak?

  • 0

    235. ~micgakd  2006-08-12 22:30:04  host: 83.19.212.114

    a nie mozna dac do mp3 calej piosenki?? odp

  • 0

    236. ~kamiozo  2006-08-13 15:22:42  host: dpp223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie telefon jest nawet spoko,a poza tym mozna wlozyc troche całych mp3(tylko trzeba je najpierw przerobic w programie :)

  • 0

    237. ~Karolinka  2006-08-14 00:19:26  host: egr54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten pasek Orange jest do bani... =(

  • 0

    238. ~jasku  2006-08-15 11:05:10  host: aboq229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co z tym GPRS-em? mozna go wylaczyc czy nie? wazne!!!

  • 0

    239. ~~pablo  2006-08-15 13:56:31  host: efi78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej możecie mi powiedzieć jakie wymiary ma wyświetlacz (w mm)

  • 0

    240. ~dfgd  2006-08-17 01:24:41  host: rw82.internetdsl.tpnet.pl

    wezcie prosze mi powiedzcie czy da rade wylaczyc ten szmaciarski napis plus gsm i date ?? to przyslania 1/6 calego ekranu :| kretynskie :/

  • 0

    241. ~Efelinkiee...=)  2006-08-19 13:21:45  host: lomza2.lom.vectranet.pl

    L6 ma moja mama już od jakiegoś tygodnia... Telefon raczej dla dziewczyn bo trzeba mieć cienkie paluszki żeby szybko i zręcznie pisac eski...Lipny słownik :/ no i za mało pamięci :/ + za kształt i aparat bo bywają gorsze :] nie wiem po jaką cholere te menu z lewej strony! kabelek USB jak z cyfrÓwki... tutaj oprogramowanie ;] http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=73118 tyle że mi nie działają żadne ze sterownikÓw... jakby ktoś sie sQmał jak to działa itepe dajcie znac...;] ogólnie telefo n spoko...jak na taką cene ;]

  • 0

    242. ~albin  2006-08-19 19:12:29  host: 14.236.spine.pl

    a ja mam pytanie ile pamieci ma ten fonik

  • 0

    243. ~Świdnik  2006-08-21 13:55:21  host: 212.106.24.136

    Jestem posiadaczem L6 od pół roku i jestem srednio z niej zadowolony. Minusy to : bateria ( trzyma 3 dni )Plusy : płaska obudowa .

  • 0

    244. ~kamcio m16  2006-08-21 19:55:26  host: abex68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    GPRS włancza się przy wysyłaniu mms i przy grzebaniu w internecie, ten fonik ma 10mb pamięci. przesyłanie przez bluetooth trzeba wziąść kopiuj. siemka!

  • 0

    245. ~kamcio m16  2006-08-21 20:02:16  host: abex68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mówię do: jakub 1992
    ta v980 jest do bani l6 jest 10xlepsza od tej twojej cegiełki! nara!

  • 0

    246. ~martarcz  2006-08-22 18:10:18  host: azc66.internetdsl.tpnet.pl

    hej mam pytanko. Czy jak ustawicie sobie animacje jako tapete a nie wygaszacz to czy ona sie rusza czy jest tylko jednostajny obraz????????

  • 0

    247. ~gkgjkg  2006-08-22 18:18:46  host: azc66.internetdsl.tpnet.pl

    hej mam pytanie czy jak ustawicie sobie animacje jako tapete {nie wygaszacz} to czy ona chodzi czy jest jednostajnny obraz

  • 0

    248. ~kamil  2006-08-23 18:57:55  host: dqd82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie chodzi,a poza tym fon jest spoko.Włożyłem łacznie 7 mp3(całych wszystkie pow.3 min)-dlatego:)i jeszcze sporo tapet i lux:D

  • 0

    249. ~Łukasz  2006-08-23 19:57:33  host: 82.160.130.130

    Mam tego fona od 2 dni i jestem z niego bardzo zadowlony , to telefon dla ludzi którzy chą sie troszke wuróżnic od innych i nie mieć standardowych fonów. Motka ma fajny wygląd no i mp3 jako dzwonek ( posiadam idealny program do niej , BARDZO PROSTY bez jakis seriali i pinów ) jak by co pisać .... Panienki które na niego narzekaja to dzieciaki szukające zabawek w fonie . Pozdrawiam

  • 0

    250. ~mARIKA  2006-08-29 12:34:51  host: bot125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a JAK WŁOŻYĆ DO NIEGO MP3???

  • 0

    251. ~chazy  2006-08-30 17:44:33  host: dkl43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ta motke pare godzinek XD
    i rozkminiam,jak zrzucic pliki mp3?
    do bani-nie ma podczerwieni ;(

  • 0

    252. ~matio211  2006-08-30 18:44:57  host: user20.71.udn.pl

    Tez posiadam ten telefon, uwazam ze byl to dobry zakup:) Ma 11 Mb pamieci, dobry glosnik i kamerke a i dyktafon jest! Wystarczy nagrywajac film ustawic go na maks i mozna spokojnie nagrac 1,50 min dzwieku i to w bardzo dobrej jakości a i miejsca nie duzo zajmuje, mozna tez sobie sciagnac program dyktafonu z neta:) Dla chcacego nic trudnego! Obudowa nie jest plastikowa tylko aluminiowa, dla mnie to plus, raporty tez da sie ustawic, fakt za kazdym razem trzeba od nowa ale dziala. Klawiatura ma czujnik oswietlenia dlatego nie wlacza sie zawsze, dopiero jak zaczyna sie sciemniac, wystarczy zaslonic ta mala dziurke z lewej strony tuz kolo wyswietlacza:)Można naładować go przez kabel USB podłączony do kompa, ma również MP3, a MP4 mozna wgrać w formacie 3Gp i na jedno wychodzi. Smsy troche ciezko sie pisze z tym slownikiem, ale mozna sie przyzwyczaic, jedyne co mnie denerwuje to menu Orange, ale to juz nie jest wina samego aparatu:/ Ogólnie polecam!!!

  • 0

    253. ~janekk  2006-08-31 11:51:19  host: c136-200.icpnet.pl

    Witam. W jaki sposob mozna ustawic "raporty" dla SMS i MMS? Z gory dziekuje za informacje. Jan

  • 0

    254. ~kraz  2006-09-02 12:48:19  host: chello087207174091.chello.pl

    Łukasz wyslij mi ten programik lub podaj nazwe
    pozdro

  • 0

    255. ~mauuugosia  2006-09-03 00:48:45  host: 195.136.61.58

    Czesc :) Łulasz podaj nazwe tego programu ;]

  • 0

    256. ~kielbuch  2006-09-03 23:58:47  host: bft218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cze ludki trza mi pomocy jak nic jakis pojeb sprzedał mojemu brejdusowi fonie bez progosa d o kabla usb teraz nie moge nigdzie tego na necie znaleść..plissss HELP ME!!!!!

  • 0

    257. ~maniek  2006-09-04 15:14:53  host: abpg82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłem ten telefon koles mi wysłam 5 dzwonkuw mp3 i koniec za mało pamieci co wy robicje to jest szmelc ludzie nie kupuicje tego ja teraz sam sobie w brode pluje ale juz koniec

  • 0

    258. ~asia  2006-09-04 15:24:15  host: epl242.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest wyczapisy.wszystko ma najlepsze.jest spoko

  • 0

    259. ~  2006-09-04 17:52:49  host: buc34.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam z kolei Motke L6i-mode i niestety na dzień dzisiejszy mogę co najwyżej sobie na nią popatrzeć.Telefon ma simloka w O2 i jak na razie nic nie można z tym zrobić.Może ktoś słyszał,że coś się zmieniło tz.czy może już ktoś coś wykombinował aby zdjąć tego simloka i wgrać polskie menu.

  • 0

    260. ~kowal  2006-09-07 21:09:11  host: gn235.internetdsl.tpnet.pl

    Jak Podpiąc Tego Fona Do Kompa?? Pomocy Prosze

  • 0

    261. ~KOWAL  2006-09-07 21:15:21  host: gn235.internetdsl.tpnet.pl

    Podajcie Mi Jakiś Program Do Obsługi. Prosze

  • 0

    262. ~Baq  2006-09-09 00:30:35  host: aum122.internetdsl.tpnet.pl

    Bardzo prosiłbym o podanie nazwy programu obsługującego motke bo nie moge bez niego siem bawic fonem:/

  • 0

    263. ~Maciek_iCe  2006-09-09 16:41:59  host: bvy46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja tez mam Motorole L6i i tez moge sobie na nia tylko popatrzyc ! Jak narazie nic sie z nia nie da zrobic tez mam simlocka w O2 Przywiozłem sobie ja z Irlandi, ale etraz wyglada ze mi sie nie oplacalo..Moze wkoncu cos ruszy ! Słyszałem od znajomego z komisu ze sciagli simlocka z Motoroli L6i ale z sieci vodafone !

  • 0

    264. ~Maciek_iCe  2006-09-09 16:43:29  host: bvy46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja tez mam Motorole L6i i tez moge sobie na nia tylko popatrzyc ! Jak narazie nic sie z nia nie da zrobic tez mam simlocka w O2 Przywiozłem sobie ja z Irlandi, ale etraz wyglada ze mi sie nie oplacalo..Moze wkoncu cos ruszy ! Słyszałem od znajomego z komisu ze sciagli simlocka z Motoroli L6i ale z sieci vodafone !

  • 0

    265. ~Wiol  2006-09-09 21:52:08  host: buc34.internetdsl.tpnet.pl

    Ja słyszałam,że tą motke L6i robią wyłącznie dla O2.O vodafonie nic mi nie wiadomo.Ponoć są w niej części mitsubishi i dlatego jest takie zamieszanie.Też mam ja z Irlandii-prezent na urodziny;( .Podejrzewam,że jakby ściągali simloka z vodafona to nie byłoby problemu i z O2.Ale wątpię,że ściągają.Mam się dowiedzieć za 2-3 miesiące czy coś się zmieniło.

  • 0

    266. ~lolkowa  2006-09-11 19:23:50  host: zs102.internetdsl.tpnet.pl

    czt ten fon ma camere???:Pozdro

  • 0

    267. ~Muntrill  2006-09-12 01:33:17  host: pc248-197.cable.tmark.pl

    ma kamerke..

  • 0

    268.  2006-09-12 14:18:04

    Ja też mam tą motkę i bardzo mi ona pasuje tylko nie moge znalezc dobrych sterownikow. Łukasz mogłbys podac mi nazwe tego programu? z góry thx

  • 0

    269. ~maja 20  2006-09-12 14:31:14  host: ask130.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefonk od miesiaca i jestem bardzo zadowolona wielu ludzi narzeka na mało pamieci jak Wam nie pasuje trzeba było sobie kupić wersje l7 i nie narzekac teraz... pisze ponieważ mam taki kłopot że mam kabel a nigdzie nie mogę znaleźć oprogramowania proszę o pomoc z góry dziękuje !!!!!

  • 0

    270. ~DJ_TRANCE  2006-09-13 11:00:08  host: w3cache-te.pai.net.pl

    No...Program do Motki potrzebuje
    kto ma ??

  • 0

    271. ~szakal  2006-09-14 21:59:26  host: gate.rdi.pl

    jaki musze miec program zeby wrzucic mp3 przez kabel >??

  • 0

    272. ~kanio  2006-09-15 15:52:28  host: 82.160.138.7

    to nie mp3 aby wgrywać full muzy tylko trochę lepszy telefonik

  • 0

    273. ~  2006-09-15 18:09:59  host: za100.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy ten fonik ma dyktafon

  • 0

    274. ~  2006-09-17 13:34:11  host: cif80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma dyktafonu:( ale fon fajny:)

  • 0

    275. ~grisza  2006-09-20 15:52:05  host: nat.ip-point.pl

    witam.jaki tel wybrac L6,nokie 6103 czy se k510i

  • 0

    276. ~tatar  2006-09-21 18:00:55  host: 80.244.141.118.unregistered.ptc.pl

    Miałem motkę L-6. Zawiesza się jak zaden inny, bateria 1-2 dni to jest obłęd a pozatym spadła mi na ziemię i głubi zasięg.Polecam Nokię 6230i super fon.pozdro;)

  • 0

    277. ~ja  2006-09-25 15:23:38  host: axh136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pff.. 1-2 dni bateria ??..

    mi 3ma poltora tygodnia..

  • 0

    278. ~ ika  2006-09-26 10:48:03  host: ekj50.internetdsl.tpnet.pl

    mam tego fona jest spoko tylko nie iwem jak przesyllac z kompa na fona tapety itp. pomożcie

  • 0

    279. ~lay  2006-09-27 19:44:13  host: cre150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiem jedno ten telefon posiada narazie 2 wady jedna to 10,Mb 2 to że bateria jest słaba 1-2 dni tylko ze już mówie mam wszystko powłaczane tj. wygaszacz często słucham Mp3 tak to moze trzymac 5 dni, trudno ze sterownikami do motorolo L6 ale kto szuka ten znajdzie. + - Plusy:0 no to już reszta dobrej jakosci zdiecia MP#- moze nie ma odtwaracza ale obsługuje format MP3 to powinno wystarczyć, eównie dobrze moge w motce utworzyć folder z nazwą odtwarzacz MP# to jest to samo więc nie ma tu duzo co mówić nastepny plus to fanastyczny wyglad. Jest duzo inych rzeczy ale nie bedę ich wymieniał . AA minusem jest to że strasznie gubi zasięk ale wystarczy się oddalic o kilka metrów i znowu jest albo poruszać,

  • 0

    280. ~Krzycho13i  2006-09-30 09:41:18  host: bjc248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Motorola mobile PhoneTools

  • 0

    281. ~Bolo  2006-10-03 17:20:39  host: rn170.internetdsl.tpnet.pl

    Z o2 nieda sie ściągnąć simlocka z tej komureczki

  • 0

    282. ~Gosia17  2006-10-04 20:06:46  host: 19-132.89-161.tel.tkb.net.pl

    hej! chciałabym sie zapytac was o opinie ktory telefon wybrac motorole l6 czy se k510i bardzo prosze o szczera odpowiedz

  • 0

    283. ~kasienka  2006-10-07 15:55:01  host: aje2.internetdsl.tpnet.pl

    tez mam ten fonik przywieziony z irlandii i niestety nie moge z niego korzystac :(narazie tylko na niego popatrze;(

  • 0

    284. ~madziooOnia_S  2006-10-08 10:05:00  host: acho127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten fonik ma zooma ?? bo to wazne... !!! odpiszcie ;)

  • 0

    285. ~pata14  2006-10-12 19:36:09  host: fce194.internetdsl.tpnet.pl

    cześć od 4 miesięcy mam tego fona i jestem bardzo zadowolona!! Jest poprostu cudowny!! Małą wadą jest to że nie ma IRDY i odtwarzacza MP3............... Bateria starcza mi na CAŁY TTYDZIEŃ!!!!!!! Mam małą proźbe nie macie może oprogramowania ,które pozwala na przesyłanie zdjęć,filmów obrazków??? bardzo prosze o kontakt na gg:6790515.............. Prosze ... I czy to prawda że ,kabel z aparatu pasuje do l6?? prosze czy ktos ma te oprogramowanie!!! papa A tak to go bardzo polecam ..... jest super :D:D:D

  • 0

    286. ~rura  2006-10-15 19:09:14  host: ip-193-19-212-17.static.metro.comel-it.com

    ten telefonik jest bardzo fajny!!bareiia narazie trzyma mi 6 dni!!maly lekki i to sie liczy!!poprostu super.a co tu ludzie daja ze bateria trzyma 2 dni to przesada

  • 0

    287. ~rura  2006-10-15 19:16:55  host: ip-193-19-212-17.static.metro.comel-it.com

    ale najgorsze jest to ze niema irdy i niektore telefony niemoga go znalesc chodzi mi o blutocza niewiem czemu

  • 0

    288. ~ANDI  2006-10-17 22:52:15  host: adp143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam motorole L6 i-mode i jest ok:)mialem locka na o2 przywieziony zostal z irlandii 2 tygodnie probowalem sciagnac simlocka az wkoncu trafilem na serwis gdzie koles zaproponowal mi wygenerowanie kodu do niej i udalo sie simlock zjdety bateria trzyma ok tygodnia dziala bez zazutu nie gubi zasiegu niewiem kto wam to powiedzial ogolnie ejst ok:)

  • 0

    289. ~lolek  2006-10-18 08:55:49  host: bxb151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fon super mam go pol roku :) a można do niego dorobić karte ( ja za zamonowanie czytnika kart SD 512 mb max zaplacilem 120 zł) mam troszke większy tył ale co tam :) a oprpgramowanie do motki to trzeba MOBILedit! i sterownik do motki ale to poszukaj na google

  • 0

    290. ~andi  2006-10-21 21:22:06  host: 168.203-247-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be

    jak odczytac mms w motoroli bo dostalem ale nie moge odczytac pomocy

  • 0

    291. ~Paula14  2006-10-23 17:45:05  host: cxc186.internetdsl.tpnet.pl

    Ja też mam problemik z kablem i to jest naj naj gorsza wadw tego fonika,niemoge dostać oprogramowania i co za tym idzie niemam fajnych MP3!Ale poza tym to polecam super fonik ;) ;0 :) :-)

  • 0

    292. ~MnIh911  2006-10-23 23:16:57  host: btj94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sLyszeliscie, że tą motke produkują już tylko w kolorze RÓŻOWYM PS. różowej to ja sobie nie kupię:

  • 0

    293. ~Patryk  2006-10-25 15:21:13  host: ebu25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak popwiekszyc pamiec do noki 6103

  • 0

    294. ~czarnulka  2006-10-25 19:02:29  host: m227.c244.petrotel.pl

    hej zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu czy on ma Mp3? bo sa podzielone zdania na ten temat... oplaca sie go kupic/?

  • 0

    295. ~jAdAm  2006-10-26 14:48:07  host: aczl225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    WITKA!! NIE WIEM CO WY WIDZICIE DOBREGO W L6?? MAM JA OD TRZCH MIESIĘCY BATERIA TRZYMA GORZEJ NIZ W MOJEJ STAREJ NOKI 3650!! 2-3 DNI GÓRA~!! A JAKIE PIĘKNE CZASY PODAJE PRODUCENT:) SMIECHU WARTE!!A JEDNO CO MI SIE W NIEJ PODOBA(ło) TO WYGLĄD:) PEWNIE DLA TEGO JĄ KUPIŁEM:) PIERWSZY I OSTATNI RAZ KUPIŁEM MOTOROLĘ!! CHYBA WOLAŁBYM WYBRAĆ SAMSUNGA LUB PODOBNY SZMELC:) NIE POLECAM!! PS. CO DO PRZERÓBEK?? HI HI TO WOLAŁBYM CHYBA WYPCHAC TO G..NO KOMUS INNEMU DODAĆ TE 120ZŁ ZA PRZERÓBKĘ I KUPIĆ NAPRAWDĘ FAJNY I ŁADNY TELEFON CZYLI NOKIĘ 6230i!!

  • 0

    296. ~rosom  2006-10-26 17:50:09  host: chello083144112164.chello.pl

    Andi czy mozesz napisac w jakim miescie sciagneli Tobie tego simlocka z L6i bo mi do tej pory nie udalo sie znalezc takiego serwisu w trojmiescie.

  • 0

    297. ~fuji  2006-10-26 22:37:54  host: host-84-9-236-224.bulldogdsl.com

    telefon beznadziejny mam go od 0.5 roku i jestem niezadowolona

  • 0

    298. ~KUba 787  2006-10-27 19:37:51  host: ip74.iap.pl

    mam k510i z o2 da sie sim loca sciągnac??

  • 0

    299.  2006-10-28 14:54:11

    ---ANDI--- Prosze napisz dokladnie jak ci sciagneli simlocka, skad ten kod sie bierze i jak to sie robi, tez mam l6 i-mode z irlandzkiego O2 i u mnie w miescie rozkladali tylko rece nikt nie potrafil nic zrobic, w tobie pokladam nadzieje.

  • 0

    300. ~Bianuś  2006-10-29 11:29:57  host: azz49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem super telefonik.Fajny dźwięk i wygląd ogólnie.Troche lipna jakość zdjęć,ale ma zooma 4x no i nie ma Irdy.Ale spoko,polacam:)

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-107-222.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet