Motorola ROKR E6 - opinie
Telefony Motorola Motorola ROKR E6 Opinie o Motorola ROKR E6

Motorola ROKR E6

w sumie: 83
  • 0

    1. ~ja  2006-12-16 09:00:01  host: dwh210.internetdsl.tpnet.pl

    nawet stare telefony mają hscsd

  • 0

    2. ~Beholder  2006-12-16 09:15:28  host: 195.116.35.105

    Niezla jest ale powinni zaprzestac produkowac serii RAZR bo jest juz nudna. Powinni również swoje telefony oferowac siecia komorkowym!!

  • 0

    3.  2006-12-16 09:56:07

    Szkoda ze telefony Motorolii nie sa tak innowacyjne technicznie jak wizualnie;)

  • 0

    4.  2006-12-16 11:45:23

    Fajny fonik i na szczescie nie ma symbiana(nie ze jest zly ale lubi zawieszac sie) Motorola postarala sie i to dobrze bo jak siostra sobie kupila v3 to na pozor spox ale funkcjie :(Pamietajcie to byla pierwsza V3-jka...Ale ta komorka mnie az zadziwila na prawde super!!!

  • 0

    5. ~Oxygene  2006-12-16 12:19:10  host: cpc1-grim9-0-0-cust145.nott.cable.ntl.com

    Jak na Motorole to nawet całkiem ciekawy wynalazek...

  • 0

    6.  2006-12-16 12:52:18

    fajnie wyglada i ma dotykowy wyswietlacz, ale mi jakos motki nie podchodza..

  • 0

    7.  2006-12-16 16:48:30

    motorole są po prustu zaje....ste mam l7 i chyba sobie ta sprowadze jak mi się l7 znudzi //ale chyba nie prędko :))) pozdro dla posiadaczów motoroli :D

  • 0

    8.  2006-12-16 19:27:58

    na takie telefony czekam...z duzym, dotykowym wyswietlaczem i kilkoma przyciskami...do tego mp3, aparat 1,3Mpix< i karty pamieci. nic wiecej!

  • 0

    9.  2006-12-17 16:34:41

    i tak chyba lepiej kupić np. Mda compact za 800zł bo ma wszystko to co motorola ale lepszy procek i irde

  • 0

    10. ~eddy  2006-12-21 15:35:40  host: abrd249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ciekawe urzadzonko ... nie polecam lepjej kupic sobie se k750i... za mniejsze piniazki i mniejszy zachód

  • 0

    11. ~boboo  2006-12-22 18:35:41  host: btx206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wg mnie ten kom. jak zreszta wszystkie motorole fajnie wyglada ale pod wzgledem technicznym nie sa wcale najlepsze

  • 0

    12. ~Sobol  2007-01-02 09:08:25  host: dyv114.internetdsl.tpnet.pl

    ale pod wzgledem wytrzymałościowym sa the best mojego ojca koma Motorola T720i wytrzymała 6 lat i sie nie zaepsuła ani razu nie była w naprawie dlamnie ten telefonik Roker e6 jest the best

  • 0

    13. ~BlackLife  2007-01-04 20:28:13  host: enl49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @edd k750i to sobie w buty wsadz jak i cala Firme SE ;] a motki rzadza :) a ta ladniutka :))

  • 0

    14. ~BisQiK  2007-01-11 14:13:14  host: abum51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon nie ma Symbiana, ale za to ma Linuxa na którym odpalisz dużo fajniejsze rzeczy :)

  • 0

    15. ~black_rider  2007-01-18 23:39:47  host: aab63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dla mnie motorolka chyba cofa się zamist iśc do przodu. zobaczcie na sony ericssona firma działa !!!! robi piękne rzeczy a do tego w normalnych cenach. Ale motorolka postawiła na wygląd telefonu i nic dodac nic ując.

  • 0

    16. ~adiq1033  2007-01-20 17:58:50  host: bno246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie rozumiem,po co ekran dotykowy,skoro nie ma systemu operacyjnego :/

  • 0

    17. ~mjaniszewski2  2007-02-09 14:20:13  host: aru141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakie nie ma? a niby linux to co? nie-system?

  • 0

    18. ~k  2007-02-25 11:50:42  host: bcx230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Beholder, zanim zacziesz krytykowac naucz się pisac po polsku... bo nikt nie weźmie cię na powaznie.

  • 0

    19. ~bosy  2007-02-27 20:27:16  host: aig247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    posiada ktos jakies sample???

  • 0

    20. ~sie nie znam  2007-03-03 22:55:53  host: 85.14.85.118

    a jak się tym esy pisze?;|

  • 0

    21. ~sie nie znam  2007-03-03 23:00:43  host: 85.14.85.118

    a jak się tym esy pisze?;|

  • 0

    22. ~m  2007-03-06 23:12:18  host: auh61.internetdsl.tpnet.pl

    jak troche stanieje to kupie :) motorola robi porządne fony..ktoś tu pisał że k750 lepszy ? buhahaha

  • 0

    23. ~Shambo  2007-03-17 12:08:25  host: w3cache.sistbg.net

    przymierzam sie do kupna E6. linuks na pokładzie, miło :)

  • 0

    24.  2007-04-22 20:15:38

    POZDRO DLA MOTO MANIAKÓW. telefonik prezentuje sie sexownie i widac ze Motorola daje czadu. K750 i ktos porównuje z tym...niech sobie pomysli co mu sie tam zostanie jakby w k750 nie było aparatu. NIC!!! i dlatego motki nie stawiaja na jedna opcje tylko na wszystko. Ja mam A1000 i widze ze tutaj nie ma wideokonferencji...szkoda, no i GPS-u no ale to przeciez nie jest seria A. Zastanawiam sie czy sie na nia nie przenieść ale chyba jednak zostane z moim skarbem:) A smski pewnie sie pisze tak ja u mnie czyli na klawiaturce ekranowej co jest cudowne! czybko i przyjemnie. POZDRO!!!

  • 0

    25. ~taki tam...  2007-05-18 14:45:57  host: staticline610.toya.net.pl

    wzorowali się chyba troche na iPhonie od Apple

  • 0

    26. ~he he  2007-05-22 19:44:37  host: 80.51.175.169

    jak się wam podoba to se go wsadzie w du... dla mnie to następny syf motoroli

  • 0

    27. ~zbok  2007-06-04 11:22:32  host: acqe155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @26 nie kompromituj sie i zachowuj sie !! nie wazne jak ale zachowuj sie. A to ze sobie lubisz telefony w du...wkladac no to juz twoja sprawa. Zycze milej zabawy swoim odbytniczym SE albo innym telefonem :)

  • 0

    28. ~srq  2007-06-18 21:19:26  host: maluch.pcz.pl

    @16 system jest: LINUX!! Wiele większy power od symbiana. Co ciekawe wolny od wirusków.. narazie

  • 0

    29. ~edv  2007-06-25 12:47:37  host: 86-63-107-193.asta-net.com.pl

    Największą zaletą telefonu jest Linux. Mam nadzieję, że więcej firm pujdzie śladem Motoroli i Nokii, i wrzuci na pokład pingwinka, gdyż daje on prawie nieograniczone możliwości ;-)

  • 0

    30. ~bartex  2007-06-25 12:57:44  host: 86-63-107-193.asta-net.com.pl

    doczytalem gdzies ze ten telefon ma rowniez port USB. Wyobrazcie sobie Linux + USB. Z tym telefonem mozna zrobic chyba wszystko !!! Np. podlaczyc sobie klawiaturke komputerowa, GPS'a, czy tuner telewizyjny ;-) A to wszystko dzieki Linuxowi !!

  • 0

    31. ~Voytas  2007-07-06 17:31:39  host: dynamic173-184.tvk.torun.pl

    Moim zdaniem motorola jest lepsza od SE oprocz jednej rzeczy aparatu .ale poza tym motorola rzadzi i wszyscy producenci za motorola produkuja plaskie telefony samsung nokia ,juz nawet SE W880i jest plaski :P .Pozdro

  • 0

    32. ~pytajacy  2007-07-07 13:08:53  host: abgt175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie pomiedzy e6 a w950 ktory lepszy?

  • 0

    33. ~  2007-07-16 18:38:48  host: ool-4570a683.dyn.optonline.net

    czy do tej motki można podpiąć odbiornik wifi przez usb i przeglądać www ?? ma przecież linuxa.......

  • 0

    34. ~CraSher  2007-07-24 09:35:56  host: aabo84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Motorola ok, linux super, tylko że linux w motoroli - nie!!! Czemu? Bo posiada ich własn system X (dla lame - system odpowiedzialny żebyś zobaczył cokolwiek innego niż tryb tekstowy), i nie obsługuje, nawet po rekompilacji żadnych pakietów. I nic się nie da na niego napisać bo nie ma api do tego interfejsu. Więc zostaje java jak w badziewnym K750i. I niech mi jakiś geek nie wyskakuje, że otorola udostępnia żródła, bo tak, ale tylko po to żeby jej za free błędy wyłapać, a api NIE MA.

  • 0

    35. ~Crasher  2007-07-24 09:37:53  host: aabo84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A do 33. Nie ma pakietów = nie ma sterowników = nie ma żadnego podpinania niczego, poza ładowarką i zestawem słuchawkowym.

  • 0

    36. ~motoSebcio  2007-07-31 02:57:58  host: 64.107.88.66

    Hejka, powaznie mysle nad zakupem tego fona, wyjebczy normalnie... mam nadzieje ze sie nie zawiode!!

  • 0

    37. ~marcinnopl  2007-08-08 00:17:34  host: host-62-141-247-222.tomaszow.mm.pl

    mam kłopot, może ktoś doradzi, nie wiem jak skonfigurować mmsy, internet i email w tym fonie, mam go od niedawna i jestem w sieci orange... pomocy...

  • 0

    38.  2007-08-28 12:37:09

    A czy te przednie szklo sie rysuje?

  • 0

    39.  2007-08-30 14:46:37

    A czy te przednie szklo sie tysuje?

  • 0

    40. ~piciek  2007-09-12 16:57:10  host: c206-217.icpnet.pl

    marcinnopl - nie skofigurujesz sobie... dopóki nie ma E6 w Orange to zapomnij.. miałem ten sam problem z Motorola L7

  • 0

    41. ~boo.boo  2007-10-08 13:02:04  host: dyk136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No hey! Ja wciaz jade na V3 i to wersji klasik z '04. W prasie pisza ze motorola sie konczy ale ja widze ze motorola da rade. Czy ten tel jest lepszy od SE K750? No raczej nie?

  • 0

    42. ~mni  2007-10-25 18:07:07  host: bxf251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest 100 razy lepszy od k750

  • 0

    43. ~userrrxx  2007-11-03 10:54:49  host: rysy-user.top.net.pl

    dla chcącego nic trudnego, softu jest dużo tylko trzeba umieć szukać, konfigurację też są dokładnie opisane w necie, to jest telefon dla ludzi myślących a nie dla "lam", "lamy" niech wracają do prostego i głupiego jak but k750i, bo z tym telefonem sobie nie poradzą

  • 0

    44. ~dup-get  2007-11-07 21:56:20  host: adpm132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @crasher Pakiety? Na jakim linuksie Ty sie wychowales? Wszystko mozna zmienic. Wszystko mozna portowac. "Byle byl kernel i troche miejsca na dysku".

  • 0

    45. ~dup-get  2007-11-07 22:00:45  host: adpm132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @userrrxx "bo z tym telefonem sobie nie poradzą" o Jezu, usmialem sie. Ahahahahahahaha. Masz ludzi za idiotow? To ze dzis udalo Ci sie zrobic kupe nie znaczy, ze inni potrzebuja do tego instrukcji obslugi.

  • 0

    46. ~tidum  2007-11-10 16:55:32  host: dmm117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co to za porównania.k750i vs e6 ??? k750i nawet nie nadaje się do porównywania z tym fonem. a tak poza tym gdzieś wyczytałem że to telefon muzyczny. czy to prawda?

  • 0

    47. ~nie znajoma  2007-12-04 20:37:41  host: trzemeszno.serv-net.pl

    czy żeby napisać sms-a to trzeba uzywać tego rysika ?? jak sie pisze te sms-y ??

  • 0

    48. ~jml10  2007-12-08 20:42:55  host: pc5-17.chomiczowka.waw.pl

    Fonik super naprawdę niema za wiele telefonów do których można go porównać. Ten tel to dobry zakup:-)

  • 0

    49. ~normalny  2007-12-29 23:53:46  host: abpg93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Beholder, wez młotek (lepiej gumowy żebyś sobie krzywdy nie zrobił) i puknij się w głowę. To jest ROKR, po za tym jeśli rzeczywiście byłyby nudne, sprzedaż aparatów z tej serii nie była by na tak wysokim poziomie. To sieci komórkowe oferują producentom aparaty do swojej oferty...

  • 0

    50. ~lukas11  2008-01-02 21:06:44  host: 80.54.117.2

    nie ma iTunes błąd!

  • 0

    51. ~Wuja  2008-01-08 17:42:51  host: 82.160.182.200

    Co wybrać W950i czy tez E6 ?? Obydwa rysikowe no i na SE idzie wewalić GPS

  • 0

    52. ~Anonim  2008-01-13 09:47:37  host: acdf62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon kupiłem ze względu na linuxa. Ma nieograniczone możliwości.. można sobie wgrać theme od iPhona i mieć jego kopię dużo lepszą i taniej. Bałem się, że jakość muzyki może być dosyć słaba, ale bardzo dobrze gra z głośnika jak i ze słuchawek. Dźwięk można porównywać z tuningowanymi SE lub dla niektórych może być lepszy. Co do LCD jest pokryty podwójną warstwą ochronną, wiec lekkie stuknięcie nam go nie uszkodzi, co nie zmienia faktu, że telefon jest kruchy i należy uważać :) Jak dla mnie multimedialne cacko.. wiele telefonów powinno przerzucić się z symbiana (nie mówię o innych shitach jak SE - porażka jeżeli chodzi o OS) na linuxa. Daje on nieograniczone możliwości. Jeżeli kogoś odstrasza angielskie menu w tym telefonie, to niech się zapisze na kurs angielskiego, to nie jest trudne, na prawdę :)

  • 0

    53. ~Moloh  2008-01-16 20:11:41  host: dgf69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon juz w drodze do mnie jest... Po prostu jest genialny i z wygladu (ten look Motoroli jest boski) i zapewne z funkcji. Aparat 2mpx spokojnie starczy, wyswietlacz tez spoko. Tymbardziej ze dotykowy jest. Ciekawe tylko jak mi bedzie szło pisanie sms... Z moja dysgrafia telefon moze nie rozpoznac liter i nic nie napisze :P Boli tez na nędzne 8mb pamieci...Normalnie bez karty ani rusz

  • 0

    54. ~gdn  2008-01-18 22:17:03  host: adu54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    też mam ten telefon, zachęcam do zakupu :) rewelacja :D

  • 0

    55. ~elo_ziom  2008-01-28 02:38:24  host: 82.160.182.200

    Super telefon. Mam od niedawna. Jakiś 2 tyg tego roku. Genialna sprawa, mnóstwo modów, aplikacji, patchy (np. na EDGE którego idzie jeszcze przyspieszyć kolejnym patchem), skinów, emulatorów, odtwarzaczy, nawigacje też idze wgrać. Telefon super mocny. Procesor daje na maxa, zaś jeśli komuś mało ramu to niech sobie aplikacje swamp zamontuje. No i telefon pozwala na uruchomienie dosa takiego jak na PC i wszystkich aplikacji pod dosa np. Win 3.1. Na dodatek do telefonu są wszelakie zarąbiste odtwarzacz i inne bajery. Wi-Fi przez SD to ponoć kwestia czasu bo moderzy już pracują nad kernelem i ponoć coś tam dostali od motoroli czy sami dorwali (zresztą sam nie wiem, ale prace trwają bo wiele ludzi o to pyta), polacy już robią do tej motki polski język, fajnie działa syntezator mowy i czytnik kodów kreskowych które sami sobie tworzymy (np. piszemy sms, podajemy numer, i skanujemy to co mamy na monitorze a po chwili telefonik to wysyła), jest poprostu full bajerów LINUX to rasowy system mogący nazywać sie systemem, a symbian to padło klikadło dla laików

  • 0

    56. ~vbbv  2008-02-13 11:53:03  host: chello089078224056.chello.pl

    bartex to port komunikacyjny ale tylkoz kompem nie podlaczysz zadnej klawki czy tunera....

  • 0

    57. ~jar  2008-03-15 09:25:36  host: chello089079175033.chello.pl

    @56 skad aplikacje wziasc ??

  • 0

    58. ~misha  2008-03-23 09:38:10  host: 81-63.89-161.tel.tkb.net.pl

    Właśnie zamówiłem sobie ten telefon i już do mnie idzie. Przez dłuższy czas zastanawiałem się nad kupnem v8, ale ostatecznie zrezygnowalem na rzecz E6:) Mam nadzieje, ze to nie bedzie błąd

  • 0

    59. ~Barti  2008-04-21 20:30:12  host: epq195.internetdsl.tpnet.pl

    szkoda że tylko 2,6 cala wyświetlacz...

  • 0

    60. ~V3x  2008-05-19 23:58:27  host: host8925180134.netpol.net.pl

    Ten telefon jest dosyc fajny. Mam Motorole V3x od roku i mi się jeszcze nie popsuła. Linux dobrze pasuje do tego telefonu, ekran wystarczający, tylko mógłby mieć jeszcze menu w j. polskim (i tak rozumiem angielski :) )

  • 0

    61. ~DaZ  2008-06-28 17:18:21  host: ilf211.internetdsl.tpnet.pl

    wyświetlacz dotykowy -tak linux -tak brak wifi - NIE!!!

  • 0

    62. ~3330  2008-07-05 10:40:54  host: gie82.internetdsl.tpnet.pl

    jak jest syst. operac. typu np LINUX to mozna naprawde duzo.. a telefonik wypas..

  • 0

    63. ~germanista  2008-07-06 21:21:58  host: acza44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    juz to pytanie tu padło ale chyba nikt nie opdowiedział: jak się na tym smsy pisze?? on ma coś w rodzaju rozpoznawania znaków??

  • 0

    64. ~lolek  2008-07-11 18:33:09  host: acdw62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmmm no tak, autor opisu zapomnial dodac ze telefon posiada: czytnik barcode, kamere ktora moze pracowac w trybie kamery internetowej po poedpieciu telefonu do komputera, daja nawet plytke ze sterami :]

  • 0

    65. ~anty bobo  2008-07-11 23:11:42  host: chello089079015104.chello.pl

    pewnie motki nie miales nigdy, a jak miales to w taim stanie jak kupiles... 0 zmian

  • 0

    66. ~lolek  2008-07-11 23:31:53  host: acct75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmm no tak moj poperdni komment si enie dodal, wiec dopisze raz jeszcze, telefon dodatkowo posiada funkcje pracy jako kamerka internetowaoraz czytnik barcode ;)

  • 0

    67. ~zasław  2008-07-13 13:41:36  host: cjf129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Da się zainstalować jakąś nawigację np. tomtom czy garmin xt żeby chodziła jako nawigacja?

  • 0

    68. ~lolek  2008-07-16 21:51:40  host: accm50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik ok, niedawno kupilem ma jedna duza wade - budzik, jak ustawi sie dzwonki na zero, to budzik takze milknie ;( natomiast reszta to juz plusy, co do pisania smsow, idzie sie przyzwyczaic i nie jest tak tragicznie jak sie wydaje - z poczatku takze bylem sceptyczny, z ciekawostek, telefon moze pracowac jako kamera i nternetowa po podpieciu do kompa ;)

  • 0

    69. ~Adrian  2008-07-20 14:07:40  host: 77-253-136-139.adsl.inetia.pl

    Grrrr czemu nie ma WIFI!!!

  • 0

    70. ~  2008-07-27 14:53:50  host: acdy170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nawigacje hmm, w chwili obecnej dzialaja: mgmaps + j2memaps + navig8... reszta niestety nie ma wsparcia dla ekranu dotykowego, i w sumie jest to jedyny powodow dla ktorego nie dziala, tomtom nie dziala z powodu tego iz telefon jest pod kontrola systemu: Montavista Linux (Moto EZX)... i poki co tomtom nie udostepnia zrodel by sobie mozna bylo przekompilowac..

  • 0

    71. ~domel  2008-08-13 11:17:39  host: 77-253-115-209.adsl.inetia.pl

    ~taki tam... ten telefon to rok 2006, juz predzej apple sie wzorowal na nim

  • 0

    72. ~arekj  2008-08-28 18:31:32  host: acnn200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam! czy ten telefon naprawdę nie ma EDGE bo spotkałem rozbieżne opinie??

  • 0

    73. ~maćko  2008-10-02 15:34:36  host: aavp70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, było już takie pytanie, ale nie było satysfakcjonującej odpowiedzi. Czy mógłby ktoś powiedzieć mi, czy wygodnie i szybko pisze się sms'y na tym telefonie? Mam w planach jego zakup, ale trochę straszy mnie ten dotykowy wyświetlacz.. Dziękuje za odpowiedzi, pozdrawiam ;)

  • 0

    74. ~Nick  2008-10-08 01:26:51  host: nemezis.interblock.pl

    Masz kilka mozliwosci pisania smsow. Jest pelna klawiatura qwerty, pismo reczne lub przy uzyciu dodatkowej aplikacji piszesz masz na wyswietlaczu klawiature numeryczna i piszesz jak na normalnym telefonie. Do dwoch pierwszych raczej trzeba uzywac rysika, ale nawet z nim idzie szybko (pod warunkiem, ze nie jestes w ruchu).

  • 0

    75. ~Kaziu  2008-10-25 15:43:28  host: 77-45-31-78.sta.asta-net.com.pl

    mialem ten telefonik rok temu i bylem zadowolony, teraz to dla mnie prymitywne urzadzenie, ale mimo wszystko polecam jezeli nie stac na zakup Xperii lub touch pro :) Bardzo wygodnie i szybko sie pisze sms'y - warunek : rysik.

  • 0

    76. ~xxx89  2008-11-01 15:56:58  host: 89.108.200.2

    Czy jest moze jakas nowsza wersja motoroli e6? Pozdrawiam:)

  • 0

    77. ~MOTOMANIAK  2008-12-03 21:37:11  host: eiu221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hee to zaczne tak:D mialem w960 hehe SZAJS:D teraz mam mote z8 ;] ale obloookalame wlasnie E6 i powiem... NAPALILEM SIE... HORNY MOTOMANIAK^^

  • 0

    78. ~Motomaniak  2009-06-12 12:18:42  host: auc250.internetdsl.tpnet.pl

    Świetny telefon :) miałem, używałem bardzo przypadł mi do gustu, świetnie gra i jest szybki :) Teraz pora na kolejną MOTKE :D

  • 0

    79. ~Myszka  2009-08-28 17:50:00  host: apn-77-113-6-214.dynamic.gprs.plus.pl

    Ile kosztuje ten telefonik?Bo jestem zainteresowana kupnem;]

  • 0

    80. ~xxx  2010-03-03 18:06:19  host: 91.146.192.9.ip.abpl.pl

    HSCSD kto z tego korzysta ?

  • 0

    81. ~Pff  2010-03-31 22:35:06  host: 095160185029.olsztyn.vectranet.pl

    Drogie dzieci oraz dorośli. Skoro jesteście specami od kochanego linuxa, napiszczcie mi jakiś skrypt który dzała na tym telefonie ;) Powodzenia!

  • 0

    82. ~tajiresu  2011-11-07 09:08:11  host: 210.120-246-81.adsl-static.isp.belgacom.be

    Miałam ten telefon kilka lat. Działał bardzo sprawnie i nie przysparzał żadnych problemów. Ma specyficzny system ale jak się taki telefon wybiera to raczej świadomie. Nie jest to banalny i popularny telefon dla zwykłych zjadaczy chleba. Jest oryginalny i mimo, że w dzisiejszych czasach wydaje się być niby prymitywny, to średnio mam ochotę go zamieniać na jakiś inny. Niestety za oryginalność trzeba płacić. Popsuł mi się wyświetlacz (ale dopiero po kilku latach intensywnego użytkowania) i nie ma jak i gdzie go naprawić. UNIKAT :) Telefon zasługuje na dobrą opinię, nawet jeśli nie jest już spotykany czy sprzedawany. Działa sprawnie, szybko, ma bardzo ciekawe niebanalne rozwiązania systemowe i z tego co wiem to można go upgraidować (coś dla odważnych). Pisze się na nim bardzo szybko, nawet za pomocą paznokcia. Zdjęcia takie sobie, ale wiadomo do zdjęć używa się normalnego aparatu. Polecam dla prawdziwych koneserów. ;)

  • 0

    83. ~maciek  2012-03-28 14:06:03  host: cyberfox.pl

    eddy, Sony Ericsson K750i w tamtych czasach (2005r) kosztował 1350 zł, to ile ona mogła kosztować? Kolejne muzyczne cacko z serii ROKR, ale jednak E398 i E1 są najlepsze, i ani E2, ani E6 ani E8 nie dają im rady :) Właśnie, dziwicie się że telefony niektóre nie mają CSD, HSCSD czy EDGE, i po co to, jak i tak się tego specjalnie nie używa, bo to nie podczerwień, bluetooth czy radio. Jak jest GPRS to wystarczy!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-121-0.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet