Motorola ROKR E2 - opinie
Telefony Motorola Motorola ROKR E2 Opinie o Motorola ROKR E2

Motorola ROKR E2

w sumie: 52
  • 0

    1. ~Thomson  2006-01-24 10:09:07  host: chello212186083206.chello.pl

    fajny tel. szkoda tylko że nie ma edge i irda. ciekawe jak będzie sie spisywał ten linux. słyszałem że w zestawie ma mieć kartę o pojemności 2gb!!!!!!!!!!!!! to sporo.Wszystko ładne piękne ale cena też będzie wystrzałowa...

  • 0

    2.  2006-01-24 12:19:35

    niezly tylko wygladem nie okazuje swojej klasy przypomina C200. szkoda ze nie ma irda

  • 0

    3.  2006-01-24 12:51:29

    Suuuuuper telefonik :) Nareszcie jakiś producent zdecydował się na karty pamięci SD :) Są one duuużo tańsze.Telefon do brzydkich też się nie zalicza.Ciekawe jak w praktyce sprawdza się linuks :), ale wszystko psuje troszkę kiczowaty jak na tę klase aparat :|

  • 0

    4. ~Tila  2006-01-24 17:43:09  host: 80.51.16.16

    Błąd w tabelce. Telefon będzie posiadał iRadio, a nie będzie posiadał iTunes, tak informuje wiele innych stron o nowinkach ze świata telefonii komórkowej. Telefonik ładny, ciekawe jak będzie sprawował sie linux.

  • 0

    5.  2006-01-24 18:06:40

    bardzo duzo telfonow ma karty sd np moja motka a925. 3300 tez ma. ngage tez i wiele wiele innych nokii. a ta potka juz mogla by miec lepszy aparat. a co do irdy to juz sie od niej odchodzi bo jest strasznie wolna

  • 0

    6. ~mike  2006-01-26 12:00:19  host: dus225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dobrze, że ma bluetooth zamiast irdy, bo to jest lepsze i szybsze rozwiazanie. z doświadczenia wiem, że przez irdę nie wszystko przejdzie, więc szkoda by było żeby te 2gb się marnowyały ;-)

  • 0

    7.  2006-01-26 17:23:13

    No,no MOTOROLA sie nawet spisala chociaz wg. TUBUS ma racje ona jest podobna do C200 (mialem taka).Ale i tak mi sie podoba :) Dlaczego??Bo jest niezbyt duza a to plus (jak dla mnie) :))

  • 0

    8. ~LOL  2006-01-26 20:45:41  host: w3cache.polsl.pl

    nie wweim czemu ale nie podoba mi się wygląd tego telefonu, ale tak ogulnie z funkcji i wyświetlacza to super

  • 0

    9.  2006-02-02 12:54:48

    wyglada ja c200 z kolorowym wyswietlaczem bleeeeee... jajko !!!!!!!!!

  • 0

    10. ~Tila  2006-02-04 14:20:49  host: 80.51.16.16

    Sami wyglądacie jak C200. Ja tam nie widzę podobieństwa zabardzo. Telefonik elegancki na www.mobile-review.com juz jest dostępny BARDZO obszerny test (chyba) prototypu. Wyniki ma niezłe, tylko wygląd ikonek i ogólnego menu móglby być nieco ładniejszy wygląda nieco noeandertalsko.

  • 0

    11.  2006-02-10 16:23:22

    jeszcze nie spotkałem motoroli z IRDĄ, ale mogę sie mylić i już takowa istnieje.

  • 0

    12.  2006-02-13 15:37:09

    piszecie ze nie ma irdy. przeciez ma bluetootha.jest to o wiele lepsze rozwiazanie do przesylu danych.telefon ma dzwonic i wysylac sms.a rozpisujecie sie ze nie ma edge. czy korzystacie ze wszystkich funkcji telefonu?

  • 0

    13. ~lukascom1  2006-02-14 20:12:39  host: dyr163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    może i fajny telefonik, ale motorola!!!! a z własnego doświadczenia wiem, iż telefony tej firmy są dosyć zawodne, mimo wszystko wole k750i albo w800

  • 0

    14. ~Sikor  2006-02-17 14:39:41  host: 80.54.154.221

    dobry telefonik chyba zamienie swoj obecny na niego, a co do zawodnosci motorolek to nie zgadzam sie z opinia luka, jakos mialem motke e398 a teraz mam e1000 i zadnych problemow od poczatku ich posiadania nie mialem

  • 0

    15. ~piter  2006-02-26 18:23:00  host: pf101.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl

    Czy ktoś orientuje się kiedy ten telefon wejdzie na rynek i ile mniej więcej będzie kosztował?

  • 0

    16.  2006-03-05 19:46:32

    Misiek18 - mpx200,mpx220.;)

  • 0

    17. ~anonimus  2006-04-21 13:04:36  host: adar239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aparat w telefonie ma 5Mpix, a kamera ma 1.3 Mpix. Na każdej stronie jest błąd. Obecnie na rynku telefonów, Liczy się kamera a nie aparat. Telefon Ma wyjść we wrześniu. Jego cena niepowinna być wysoka, Jak za telefon tej klasy

  • 0

    18. ~Anonymus  2006-04-21 13:07:25  host: adar239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do lukascom1 Chyba się pomyliłeś. Telefony z motoroli są niezawodne.Twój SE jest dużo gorszy od tej motoroli. Poczekaj jak wejdzie na rynek. Wtedy zobaczysz róznice.

  • 0

    19. ~Anonymus  2006-04-21 13:10:20  host: adar239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do Tila. Motorola E2 ma:Radio i iTunes.A co do linuxa napewno się sprawdzi.Fakt jest to nowość, Ale wykonano wiele testów, które dały same pozytywne wyniki.

  • 0

    20.  2006-05-17 16:54:29

    Planuje kupić go za rok,kiedy skończy się umowa z ORANGE,on jest w sprzedaży w sieci ERA ?

  • 0

    21. ~  2006-05-28 13:03:19  host: eff166.internetdsl.tpnet.pl

    A propo. Czy będzie lepszy od Sony Ericsson W810i?

  • 0

    22. ~Dari  2006-06-04 13:19:27  host: elg202.internetdsl.tpnet.pl

    Powiedzcie mi tylko czy jest już w jakiejś sieci w Polsce. A jak nie to kiedy będzie dostępny w Polsce.

  • 0

    23. ~motek  2006-07-01 01:31:29  host: xdsl-10821.wroclaw.dialog.net.pl

    do wszystkich pytajacych " kiedy i po ile" wejdzcie kurcze na google i poszukajcie ale wiekszosci piszacych takie rzeczy rodzice nie dadza kasy na to :D , jak chcecie swiecic przed znajomymi to kupcie SE :/
    e2 na 95% pojawi ise we wrzesniu w ofercie urodzinowej ery cena ? tez chcialbym wiedziec :D

  • 0

    24. ~Qba  2006-09-19 19:22:29  host: bkx218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktos juz ma tego fona?? czy slyszeliscie jaka jest jakosc z glosnikow stereo (ktorych nie widac??) :/

  • 0

    25. ~Art  2006-09-23 22:35:05  host: aayj12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten fon ma jeden glosnik niestety:/:/:/

  • 0

    26. ~Dj Lukas  2006-10-27 15:27:13  host: 121-66.espol.com.pl

    Motorlki sa niezawodne. Wiem z wlasnego doswiadczenia bo mam 3 i na zadnej sie jeszcze nie awiodlem. E2bedzie moja czwarta. Jest juz do kupienia na alegro ale za ponad 9 stowek, wiec poczekam az stanieje, chociaz jak na telefonik tej klasy to i tak nie jest drogi

  • 0

    27. ~kapiszon  2007-03-15 13:16:53  host: host-80-48-226-166.wyszkow.mm.pl

    mam pytanie -gdzie motorolka e2 ma głosnik

  • 0

    28. ~Moto  2007-03-19 20:37:30  host: aayd95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kapiszon z tylu po prawej stronie od aparatu

  • 0

    29. ~matajsen  2007-04-03 14:18:12  host: ip-82-177-97-242.nm.e-zet.pl

    mi sie podoba ale gdzie go mozna kupić kontaky jakub_92@poczta.onet.pl prosze o odp

  • 0

    30. ~kapiszon  2007-04-08 16:46:38  host: host-80-48-226-154.wyszkow.mm.pl

    mam jeszcze jedno pytanie - czy jakosc mp3 w motoroli e2 jest porownywalna z jakoscia mp3 w motoroli e1 ????????

  • 0

    31. ~kapiszon  2007-04-15 22:19:30  host: host-80-48-226-126.wyszkow.mm.pl

    nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanie /: ?????????

  • 0

    32. ~zbok  2007-04-16 23:10:54  host: acqn163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do ~kapiszon osobiscie nie wiem jaka jest jakosc ale nalezy przypuszczac ze jest lepsza -tak na logike:) bo kazdy nowy model zazwyczaj jest lepszy :)

  • 0

    33. ~rage  2007-04-23 21:28:15  host: abnk93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten tel jest zaje... mam go od 2 tyg !! jest przedewszystkim ladny, ma swietny wyswietlacz faktycznie najlepszy w swojej klasie !! glosniki graja glosno ale nie jest to to samo co w e398 albo e1...glosniki nie sa stereo stad dzwiek jest gorszy, zato lepiej gra przez sluchawki !! juix spisuje sie dobrze tele chodzi dosyc szybko bo ma procek 200 mHz !! jesli chodzi o aparat to niemozna nazekac... ja kupilem go za 800 zl w pelnym komplecie z karta 1gb i 2 letnia gwarancja...ogolnie jestem bardzo zadowolony :)

  • 0

    34. ~Toomek  2007-04-28 21:10:01  host: bop166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy motorolka E1000 gra gosniej od sony ericsona D750i?????

  • 0

    35. ~copa  2007-06-07 16:20:16  host: static55.debica197.tnp.pl

    jaowaty szajs!!!!!

  • 0

    36. ~  2007-06-18 18:08:28  host: ip81-15-251-120.isp.tvkg.net

    ma fajna gałke oraz przycisk odbierania

  • 0

    37. ~hot-tom  2007-06-26 15:45:58  host: cvu210.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy e1 ma wmiare dobry aparat

  • 0

    38. ~arekel  2007-06-28 11:16:35  host: nat-1.elb.vectranet.pl

    Przeciez ten telefon jest do niczego... kosztuje kupe kasy i placi sie tylko za to ze ma linux-a z tego co widac sprzetowo sie nie postarali

  • 0

    39. ~zbok  2007-07-08 11:55:19  host: acqn100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    #38 wiesz co....? raz ze ten telefonik nie jest juz nowy tylko ma juz chyba kilka latek a po drugie: co to ma znaczyc "sprzetowo sie nie postarali" Dla firm telefonicznych to przeciez nie problem upakowac w telefonie wszytsko co najlepsze tylko powiedz mi madralo kto bedzie pozniej kupowal takie telefony skoro kosztowalyby duzo kasy? W ogole sie nie znasz na rzeczy!!! Poprostu kazdy telefon jest projektowany pod okreslona grupe klijentow. Osiagi telefonu osiagami a kasa kasa-tak naprawde to zyski ze sprzedazy sie najbardziej licza dla danej firmy...tak wiec nastepnym razem pomysl-to naprawde nie boli, zanim cos napiszesz.

  • 0

    40. ~  2007-07-09 21:30:52  host: host23.stimo.net

    Ten telefon do najlepszy odtwarzacz muzyczny !!!!! żaden ipod go nie przebije.. sony ericsson ma dobry dzwięk ale motorola go wyprzedza pod względem wyglądu :) motki w ogóle są najpiękniejsze:)

  • 0

    41. ~Gryzmol  2007-07-15 10:09:18  host: 217.96.82.28

    To jest następca E1, ciekawe czy będzie jeszcze głośniejszy od E398@E1. Już mam na niego chcęć. NIECH ŻYJE MOTOROLA A NIE JAKAŚ SZAJSKA NOKIA!!!

  • 0

    42. ~Hooligan  2007-07-25 21:35:41  host: abm146.internetdsl.tpnet.pl

    hehe a ja już mam tato mi przywiózł z Japoni ... Pozdro

  • 0

    43. ~kevineczko  2007-12-23 14:32:51  host: 078088148085.jaw.vectranet.pl

    hehe bardzo fajny fonik z tego co piszece no racja motorole są wypasiste mi się podobają sam mam motorole e398 no i ma troche latek ale z rokr e2 niema poruwnań ale niedługo mzieniam na jakąś mote v6maxx czy v3xx bo moja mi się już znudziła a pozatym ja żadko muzy słucham, ale motorolki z muzy lepij pochodzą niż nokie i sony ericsony chyba właśnie przez mote e398 była wypuszczona na polski rynek w 2004 gdzie wtedy mało jaki telefon miał mp3 czy dwa głośniki i odtwarzacz wiedo :D Pozdro

  • 0

    44. ~pasta725 e398@e1 tuningmasters  2008-02-23 20:54:11  host: 213-238-69-73.adsl.inetia.pl

    słuchajcie wszyscy co pytali o e398 czy e1 a wiec ten telefon jaki posiadam jest stary bo ma ze 2 lata ma aparat VGA(0,3mpx)ale jakość muzyki na e398 po tuningu na e1 i rozkreceniem glosników na maxa jest nieporównywalna z zadnym innym telefonem a po za tym motka e398@e1 ma dźwięk w 3D super efekt jakby grała jakaś wieża a wiec e2 jest lepsza tylko pod wzgledem nowości aparatu 1,3mpx oraz 262tys.kolorów a tak i kasy wiecej idzie na ta e2 bo e398 kosztuje ok.200zł i można ja samemu przerobić jak sie chce :)

  • 0

    45. ~styko 91  2008-10-25 00:19:42  host: static-158-196-112-85.radom.pilicka.pl

    kocham ten telefon

  • 0

    46. ~olo  2009-03-30 23:47:27  host: dzl145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiecie czy ten fon sie opłaca kupic czy jak bo jestem zainteresowany tym fonem

  • 0

    47. ~KaRi  2009-11-28 22:21:20  host: aby197.internetdsl.tpnet.pl

    A da się go gdzieś kupić w polsce jeszcze ? Bo też jestem zainteresowany.

  • 0

    48. ~Lagoona  2010-03-31 21:38:57  host: acmk122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Też byłam na początku zakochana w tym telefonie, dopóki go nie kupiłam :] Sprowadziłam go z Chin (nowy rzecz jasna) :) Powiem wam że ulżyło mi kiedy się go pozbyłam. Farba a raczej cienka warstewka czegoś.... jakby gumy, pokrywająca boki telefonu zaczęła się zdzierać po dosłownie paru dniach użytkowania. Ten telefon był tak WOLNY, tak cholernie WOLNY że np. po napisaniu smsa otwieranie książki telefonicznej (w której miałam raptem może z 15 wpisów) zajmowało (kiedyś liczyłam) około siedmiu sekund! Masakra! Powolność tego telefonu doprowadzała mnie to białej gorączki, a naprawde nie jestem w tej kwesti jakaś bardzo wymagająca. Odradzam wam ten telefon, pomimo jego pięknego wyglądu... moim zdaniem to wyjątkowo niegodny następca starej dobrej motoroli E1 (którą też miałam, i byłam zachwycona). Odradzam!

  • 0

    49. ~maciek  2012-03-02 21:27:28  host: cyberfox.pl

    Gdzie to ma Linuxa? Nie sądzę żeby to takiego czegoś włożyli Linuxa.

  • 0

    50. ~maciek  2012-03-27 15:03:39  host: cyberfox.pl

    Telefon ma złącze jack - 3,5 mm, poprawić :) Wystarczy spojrzeć na zdjęcia, tylko tutaj na tych nie widać, bo nie ma zdjęcia góry telefonu.

  • 0

    51. ~maciek  2012-05-07 00:46:31  host: cyberfox.pl

    Mam ten telefon od niecałego miesiąca, nabyłem go na allegro za 150 zł w licytacji, teraz trochę żałuję że tyle wydałem :( 100 zł to bym dał max, widać że gościu był chciwy, bo widać było wyraźnie że nabijał sobie ceny z drugiego konta. No ale cóż, spodobała mi się, nigdy tej motoroli nie widziałem w żadnym komisie, a była jedyna, więc byłem gotowy dać za nią każdą cenę, no może prawie każdą :) Mój też był sprowadzany z Chin jak i ~Lagoony, bo na klawiaturze ma jakieś dziwne znaczki i instrukcja obsługi jest angielsko-chińska. Ale dobra, ok. Od razu odpowiadam na pytanie kapiszona i innych zainteresowanych tym telefonem, a raczej dźwiękiem tego telefonu, choć minęło już trochę latek jak się pytał, ale może komuś się to jeszcze przyda :) Osobiście na żywo nie słyszałem jeszcze dźwięku z motoroli E1, ale sądząc po komentarzach wszystkich że dźwięk ma super i na głośność i na grubość - bass stwierdzam że następczyni E2 nie ma tak wspaniałego dźwięku jak poprzedniczka E1. Owszem E2 przy max rozgłośnieniu gra nawet głośno, jakoś tam nadzwyczajnie głośno to nie, ale cicha też nie jest, jak niektóre telefony że dźwięk mają cichy i taki stłumiony. Dźwięk jest głośny, ale cienki - żadnego basu. A szkoda, skoro to jest muzyczny telefon to powinni włożyć więcej starań co do głośnika. ~Lagoona, fakt że nie robi wszystkiego w pół sekundy jak wszystkie inne telefony, zdarza mu się zatrzymać na czymś i dopiero po paru sekundach zareaguje, ale tobie widać musiał się trafić jakiś trefny egzemplarz, bo ja ją mam niecały miesiąc i jeszcze mi się nie zdziera ta warstwa z boku. A to że jest wolny to wyjaśnia jedno - podobno to smartfon z systemem Linux, a smartfony zwykle są wolniejsze od zwykłych telefonów. I tu moje pytanie : Skoro ona ma Linuxa, to co z tym linuxem można zrobić? Czy są na niego jakieś specjalne gry jak na symbiana, androida, windowsa, iOS'a czy badę? Bo szukam szukam i naszukać się nie mogę. Wie ktoś coś o komórkach z linuxem jak to jest?

  • 0

    52. ~maciek  2012-07-27 01:04:27  host: cyberfox.pl

    Telefon jest jakiś dziwny, niby jest wejście mini jack 3,5 mm wszystkie słuchawki działają, ale podłączyłem głośnik - nic, muzyka leci w telefonie, tnie się i muli jak smartfon, ja to nie wiem czy to czasem nie są bzdury z tym linuxem w tej komórce, pierwsza E1 to zwykły telefon, następne E6 i E8 to zwykłe telefony, to czemu by mieli wkładać system do E2? Praktycznie żadna wgrana gra nie chce działać, bo wywala jakiś błąd że "Aplikacja nieoczekiwanie zakończyła działanie" i jeszcze jeden ale po angielsku, a te same gierki wrzucam na soniaka K700i i działają, nie wiem, jakąś słabą javę ma, czy co? (dodam że tak samo jest z Motą E1) Ciekawe czy aktualizacja oprogramowania przyśpieszyłaby nieco ten telefon i wywaliła te błędy.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-107-222.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet