Motorola ROKR E1 - opinie
Telefony Motorola Motorola ROKR E1 Opinie o Motorola ROKR E1

Motorola ROKR E1

w sumie: 253
  • 0

    1. ~kielbasa  2005-09-12 16:41:02  host: aob226.internetdsl.tpnet.pl

    calkiem calkiem!!! ale z tym aparatem...:( vga to juz staroc. taki fon powinien miec CONAJMNIEJ 1,3MPX. szkoda... ale mozna go uzywac jako odtwarzacza mp3. motka slynie z dobrego dzwieku:) to jest chociaz plus.

  • 0

    2. ~pawel  2005-09-12 18:55:38  host: ami198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale badziew. może i ma głośniki stereo z super dzwiękiem, ale znając motorolę 3h słuchania muzy na głośnikach to max (podejrzewam, że bateria tradycyjnieto szrot). a co do aparatu to szkoda gadać.
    telefon ten może podniecić tych ludzi co nigdy radia niewidzieli.

  • 0

    3. ~  2005-09-13 16:10:12  host: chello212186089200.chello.pl

    No przecież to jest E398 w srebrnej obudowie :/ Dodali kilka gadźetów i już robią z tego nowy telefon?!? :/

  • 0

    4. ~sisiobobek  2005-09-14 17:12:40  host: bnj80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    motorolla ma dobry dziwek chyba snicie samsung ten to ma dzwiek i jakosc wyswietlacza a tak pozatym samsung odstawil konkurencje w rozwiazaniach technicznych o conajmniej rok.

  • 0

    5. ~frontman  2005-09-14 23:24:00  host: aob116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sadze, ze ten fon ma rywalizowac z SE k750i, ale jak dla mnie to tam motka jet poprostu zwykla e398 z ciut lepszym wyswietlaczem. pewnie jak kazda bedzie sie wieszac i blokowac mp3 na karcie transflash. K750i rzadzi.

  • 0

    6.  2005-09-15 15:39:46

    MOTOROLA ROBI CORAZ FAJNIEJSZE TELEFONY I WYMYSLA DLA NICH CORAZ GORSZE NAZWY - V3RAZR,Q, A TERAZ ROKR

  • 0

    7. ~  2005-09-21 18:59:35  host: dns1.techmedia.com.pl

    frontman LOL!!... no tak ma rywalizowac z K750i?! powiedz mi w czym ona jest lepsza? jest chyba tylko rowna z tym wyswietlaczem... i nic nie ma lepszego od K750i... i zreszta motorolka jest calkiem inna niz SE. Sonny Ericson robi duzo lepsze telefony i bardziej stabilne. no cóż... ale pewnie bedzie tez tansza niz k750i chodz on jak na jego mozliwosci jest w bardzo dobrej cenie... nie placi sie za motorole tak jak za nokie

  • 0

    8.  2005-09-22 19:10:12

    fajny design bo e398 byla wydana tylko w wersji czarnej a ty piękna biel ;)

  • 0

    9. ~FalkY  2005-10-26 14:16:06  host: host81-133-24-164.in-addr.btopenworld.com

    mam ten telefonik... fajny jest i niestety... aparat moglby byc wiekszej rozdzielczosci... a co iTunes? hmm jeszcze tego nie rozpracowalem... program pokazuje ze wyslal muzyczke a telefon nic... hmm jak by ktos wiedzial co jest to bede wdzieczny:)

  • 0

    10. ~Ja  2005-11-06 23:38:34  host: ip-83-238-130-220.netia.com.pl

    Motorola ROKR - teraz więcej muzyki w telefonie!

    Motorola ROKR to pierwszy na świecie telefon komórkowy obsługujący iTunes, legendarny internetowy sklep muzyczny i program do zarządzania utworami. Nowe multimedialne urządzenie, stworzone we współpracy z firmą Apple, ma białą obudowę i znany z odtwarzaczy iPod system menu. Wyposażono go w stereofoniczne głośniki oraz kultowe - białe, przewodowe słuchawki z mikrofonem. ROKR ma także dedykowany obsłudze muzyki specjalny klawisz.
    Telefon pozwala zapisać w swojej pamięci do 100 plików muzycznych w formatach MP3 i AAC. Średni czas przesłania utworu o wielkości 4 MB przy pomocy kabelka wynosi 30 sekund. Pliki zapisywane są na karcie pamięci typu microSD (TransFlash) o pojemności 512 MB.

  • 0

    11. ~Endriu3008  2005-11-13 23:12:59  host: prosie16.aster.pl

    Ktoś z was może się orientuje ile ta motorolka może kosztować?

  • 0

    12. ~kamil1221  2005-12-07 20:35:36  host: host-ip131-131.crowley.pl

    Juz lepiej era byzrobila jakby wprwadzila Sagema myX 6-2.
    A co do tej motki to kontynlacja e398 z paroma bajerami wiecej.
    Po co temu telefonu 262tys. kolorow jak ma aparat VGA?? A Popatrzcie tylko na sagem no to jest to ERA zastanow sie co robisz !!!???

  • 0

    13. ~lookass  2005-12-10 21:14:24  host: 159-174.82-139.bia.tkb.net.pl

    Moim zdaniem Era bardzo dobrze robi E398 miała fajna reklame i dobrze sie sprzedała(sam jestem posiadaczem tego telefonu :) i jestem b. zadowolony) wracajac E1 tez ma reklame, a Sagem nic nie słychac nikt nic nie mowi o Sagemach no ale jak kto woli.Co do E1 bardzo udany telefon po co mu 1,3 mpix to jest telefon-odtwarzacz a zdjecia to se mozna zrobic cyfrakiem 5,2 tam jest dobra jakosc.W sumie to V3 to nic ciekawego nie ma w sobie dobra reklama wszystko załatwiła.A E1 ma duzo wiecej niz v3 np 512 co w telefoni jest chyba nowoscia dawac 512 TF odrazu na starcie :)

  • 0

    14. ~Thomson  2006-01-08 00:13:37  host: chello087207168060.chello.pl

    E TAM... nic specjalnego!!! Znalazłęm w necie motke rokr e2 z linuksem wyświetlaczem QVGA i karta 2gb w zestawie i to jest coś!!! a teraz apel do gospodarzy stronki : Dodajcie ten fon do bazy żeby więcej ludu mogło się nią zachwycać!!! :P

  • 0

    15.  2006-01-15 17:22:52

    Czy ktoś z zadowolonych lub niezadowolonych posiadaczy tego tel. może powiedzieć, jak się sprawia joystick w tym fonie? Widziałem w salonie tylko atrapę i joystick mnie trochę przeraził. Był jakiś taki dyży i nieergonomiczny. A poza tym jak dżwiękowo sprawdza się ten tel? Jaki telefon ma na obecną chwilę najlepsze głośniczki i czysty dźwięk?

  • 0

    16. ~r3mik  2006-01-17 21:13:05  host: ayw237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem to najlepsze głośniki ma D500- dołączany brelok...dzwięk jest bardzo czysty i głośny- Polecam d500...a co do Rokr- pewnie szkielety z e398 pozostawały i dodali lepszy lcd i I-tunes..dla mnie zadna rewelacja- za drogi jak na taką "cegłe"..=) Sam wolę k750i.

  • 0

    17. ~KsG  2006-01-29 18:44:38  host: 80.48.143.253

    fajna hujnia z tego telefonu miałem go i sprzedałem bratowi za 400zł bo ma zamało pamieci ja teraz sobie kupiłem siemensa SXG75 ten jest fajny :P nie kupujcie tego szmelca bo sie nie opłaca

  • 0

    18. ~Hubertem  2006-02-04 08:23:34  host: abmx207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie czytałem wszzytkich wypowiedzi ale zauważyłem u niektórych osób "lekkie" zacofanie. Np. czy ktoś z was myśli że motka ma tak głupią nazwę?! Albo że robią z niej nowy telefon? Nazwa jest głupia bo soft tak sie nazywa zmieniający oprogramowanie, dzięki czemu telefon też wydaje sie jak nowy. Np. są nie tylko notatki głosowe ale i dyktafon albo ma kamere wideo, można wgrywać gry java na TransFlash. Tego jest dużo i ten telefon może rowalizować z SE k750i , ale jendak w nim są o wieleeeee lepsze.

  • 0

    19.  2006-02-04 19:59:35

    jesli to jest telefon muzyczny to czemu nie ma radia??!!

  • 0

    20.  2006-02-12 16:03:22

    no... fajny sprzęt. Tylko jak dla mnie - brak IRdy. Dobrze że chociż dali bt. :-|

  • 0

    21. ~bartle  2006-02-20 18:10:32  host: acsp114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fonik to E398 w innej budzie... Wyswietlacz w E398 tez jest w stanie wygenerowac 252k kolorow, itunes mozna bylo wgrac juz jakis czas temu... E1 to tylko chwyt na kase..

  • 0

    22. ~Lakor  2006-02-26 17:08:03  host: w3cache.prest.pl

    bo ma itunes, a itunes ma cos w spolnego z ipodem, a dewiza tworcow ipoda bylo, zeby odciac sie od komercji i nie dawac radia!

  • 0

    23. ~maciejjj  2006-02-27 17:37:36  host: dfl252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    najlepszy jest se w800i to jest telefon i ta cudowna jakosc dzwięku . wiem bo go osobiście posiadam

  • 0

    24. ~ja  2006-03-07 23:52:37  host: aou229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie jak chcecie posłuchac muzyki kupcie sie odtwarzacz mp3....Jak wam nie odpowiada kamerka w e1 to kupcie se cyfrówke, A jak chcecie dzwonic to kupcie se Nokie 6310i i po sprawie :P

  • 0

    25. ~sławek  2006-03-16 16:31:36  host: etv19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie jest zla, obecnie mam se w800i i to ladnie gra i ma 512mg. a nie jakis d500 :)

  • 0

    26. ~paoola  2006-03-18 19:19:52  host: blt245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta motka jest super super i jeszce raz super poprostu fool wypas:)

  • 0

    27. ~jack  2006-03-22 21:49:09  host: bsv163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaki jest skrut do pliku iTunes prosze o odpowiedz

  • 0

    28. ~olcia  2006-03-27 21:14:19  host: buj2.internetdsl.tpnet.pl

    ten fonik jest poprostu boski!ten dzwiek...i taka pamiec..pozdro dla posiadaczy

  • 0

    29. ~kamaloo  2006-03-29 17:49:07  host: ntwklan-81-219-117-54.devs.futuro.pl

    jaka pamięć jest w zestawie

  • 0

    30. ~Gumak  2006-04-04 22:55:55  host: ewz14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moim zdaniem telefonik zajedwabisty :P !!


    p.s. Bluetooth mi wystarczy :P ;)

  • 0

    31. ~MICHASH  2006-04-09 11:28:23  host: jagna.zax.pl

    SLYSZLAEM DZwiek z e398 i z d600 i motorolka ma 2 razy glosniejszy dzwiek moze jaksoc jest troche slabsza ale z motka chodzilem pod kutrka i wkolo bylo slychac dziwek a d600 jakies przygluszone dzwieki

  • 0

    32. ~fan motoroli  2006-04-10 17:10:06  host: crt.adyton.com.pl

    Zajebista koma jak bede miał kase to ją kupuje

  • 0

    33. ~ktsk  2006-04-16 18:00:13  host: proxy.debacom.pl

    chociaz bt ? gdzioe ty zyjesz ze irdy uzywasz ? bo ja np. bez bt sie nie ruszam :)

  • 0

    34. ~Razor  2006-04-27 09:37:28  host: ta194.internetdsl.tpnet.pl

    Fajna koma. Podoba mi się. Szkoda, że nie ma IRDY. Mimo iż jest podobna do E398 to się od niej różni. Mi taka komórka wystarczy.

  • 0

    35. ~badin  2006-04-30 13:09:30  host: ash170.internetdsl.tpnet.pl

    to jest telefon który wszyscy chcieli by miec :D

  • 0

    36. ~mati123  2006-05-12 19:23:51  host: ta194.internetdsl.tpnet.pl

    Widze, ze same dzieci chyba tu pisza ktore nigdy tej komy w zyciu nie widzialy na wlasne oczy i tylko znaja ja z opowiadan (komentarzy) innych dzieci w internecie. To ja wam powiem tak:
    Mam ta komorke. Ma naprawde ladny wyswietlacz, chociaz zdjec jakichs rewelacyjnych nie robi, ale sa lepsze niz w E398 (ma ja moj mlodszy brat, ma do niej wgrane oprogramowanie z ROKR E1). Muzyka brzwi naprawde ladnie. Mi bateria trzyma 3-4 dni przy codziennym sluchaniu muzy, graniu na kompie, rozmawianiu itp. E1 ma szybszy troszkę procesor niz w E398 i szybciej odpowiada na polecenia. Moj brat po wgraniu 256k kolorow do E398 po jakims 1miesiacu musial zaniesc komorke do naprawy bo mu sie zepsul wyswietlacz. Dlaczego? Dlatego ze nie jest on "przyzwyczajony" do pokazywania 256k kolorow.
    Mi ta koma sie bardzo podoba i jestem z niej zadowolony. POLECAM JA SZCZERZE!!!

  • 0

    37. ~bln1987  2006-05-23 20:56:18  host: NAT-2.autocom.pl

    jak mam wgrac mp3 do motoroli E1 ???
    prosze o pomoc

  • 0

    38. ~motorola E1  2006-05-27 10:24:37  host: crowley-nat.greenlan.pl

    chcialabym kupic sobie motorole E1 ale kompletnie nie znam jej instrukcji obsługi czy ktos moze mi podac jaka strone ??

  • 0

    39. ~dilukii  2006-05-27 22:30:52  host: bpy167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w zestawie jest karta 512 mb, osobiscie wybralbym e398 - jest tancsza a karte mozna sobie samemu kupic :p

  • 0

    40. ~as  2006-05-29 12:46:09  host: bfv138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile codzi tel motorola roker e1

  • 0

    41. ~  2006-05-31 21:21:31  host: ask42.internetdsl.tpnet.pl

    ~mati123 smieczny jesteś "Dlatego ze nie jest on "przyzwyczajony" do pokazywania 256k kolorow" E1 ma szybszy troszkę procesor niz w E398 i szybciej odpowiada na polecenia. :P gdyby procesor był szybszy nie można było by używać tego samego softa!!! jak wyswietlacz może być nie przyzwyczajony do wyswietlania kolorów??

  • 0

    42. ~.............  2006-06-03 20:37:09  host: adam65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ta motka odtwarza filmiki??
    byłoby cool jakby tak było.....

  • 0

    43. ~ZIEBA  2006-06-05 16:25:35  host: dup34.internetdsl.tpnet.pl

    BARDZO WAŻNE- czy ta komórka ma dyktafon??

  • 0

    44. ~morda  2006-06-05 18:27:02  host: acwf206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta komurka jest the best

  • 0

    45. ~katja  2006-06-15 13:25:19  host: aakw90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Błagam niech mi ktos w koncu powie czy i jak moge ustawic mp3 z iIunes jako dzwonek bo jak kopiuje to mi pisze ze za mala pamiec tel.(nie mam zadnych zdjec ani plikow video wiec nie wiem o co chodzi)A ponadto czy pliki video tez mozna wgrac?np. teledysk??Help me please bo sie strasznie zaczynam denerwowac:(

  • 0

    46. ~Domsa  2006-06-29 12:31:33  host: pa192.lodz-choralna.sdi.tpnet.pl

    katia musisz zmienić pamięć. Wejdź w zdjecia, wybierz Menu i "przełącz rodzaje pamięci". Wybierasz inną pamięć i już. Powinno pomóc ;)
    ............. - odtwarza i nagrywa fily video.
    Zieba - poszukam :P
    Mam ten telefon od wczoraj, a wcześniej miałam Motorolę E398. E1 jest lepsza :] Jestem z niej zadowolona. Jak coś, to zadawajcie pytania. Mogę też poprzesyłać zdjęcia z tego telefonu.

  • 0

    47. ~katja  2006-06-30 15:07:15  host: aamh119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dzieki DOMSA:) ..tylko ze kurcze nie skutkuje:( przerabialam to.. zmieniam rodzaje pamieci ale nie mam mozliwosci mp3 na dzwonek-nic takiego.A kopiujac na "dzwonki" mam powiadomienie ze za mala pamiec tel.-a juz wszystko co nagralam-video czy zdjecia to wykasowalam... hm..dziwne to.. :(

  • 0

    48. ~IZA  2006-07-02 11:36:17  host: byk134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sorki zna ktos jakas stronke z instrukcja obslugi tego tel po polsku z gory dzieki pomocyyyyyyyyyyyy

  • 0

    49. ~  2006-07-10 11:08:08  host: 80.51.167.166

    może i dobra... ale dla mnie beeeee

  • 0

    50. ~darkroom  2006-07-11 21:21:08  host: bze122.internetdsl.tpnet.pl

    Może ktoś w końcu odpowiedźieć na to odwieczne pytanie jak wgrać do tego jakieś mp3 poprzez kabelek USB ?? Bo nie moge sobie z tym poradzić.

  • 0

    51. ~~Polar  2006-07-12 09:28:48  host: enl68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam to Motke jest zajebista kupilem jA OD kolegi za 500 zl z papierami z wszystkim 2 miesieczna nie zawiesza sie nie sprawia klopotow naprawde polecam ta motke najlepszy telefon muzyczny :)))

  • 0

    52. ~Chicken  2006-07-16 19:49:52  host: w3c-2.f-net.pl

    Mam takie pytanie : jak jeden telefon ma bluetooth a drugi nie to można temu drugiemu przez tego bluetootha coś przesłać (dzwonki , tapety itp.) prosze o odpowiedz Plis

  • 0

    53. ~hero  2006-07-16 20:39:43  host: host-D9ADA5E9.elsat.net.pl

    ****Chicken
    Nie można w takiej sytuacji.
    Oba telefony muszą mieć bluetooth (włączony)

  • 0

    54. ~Domsa  2006-07-17 12:07:49  host: pa192.lodz-choralna.sdi.tpnet.pl

    IZA - też nie mogę znaleźć :/ I moja też nie jest po polsku :/
    katja - mam dla Ciebie rozwiązanie :] Wchodzisz w Multimedia, potem w dźwieki, wybierasz mp3, którą chcesz ustawić jako dzwonek, klikasz Menu, wybierasz Przenieś, potem Telefon. Musisz poczekać aż Ci się skończy przenoszenie. Wychodzisz z tego, włączasz spis telefonów, wybierasz osobę, której ma przysługiwać ten dzwonek i ustawiasz go edytując profil osoby. Jeśli w dalszym ciągu masz zbyt mało pamięci na telefonie może to znaczyć, że ściągnęłaś za dużo dzwonków/tapet/gier lub masz za dużo osób w spisie telefonów. Niestety, nic więcej nie mogę pomóc. Przepraszam. Jeśli to wszystko nie pomoże wybierz się do komisu, aby Ci pomogi. Pozdro :]
    darkroom - podpinasz kabel do komputera, a z drugiej strony przypinasz telefon. Wchodzisz w Mój komputer, wybierasz telefon (dysk wymienny, którego wcześniej nie było), klikasz "mobile", wybierasz "audio" i do tego foldera kopiujesz swoje mp3. Odłączasz kabel, wchodzisz w "multimedia" w telefonie, wybierasz "dźwieki", potem "menu" i "przełącz rodzaje pamięci" wybierasz "przełącz" (inną pamięć) i powinieneś mieć mp3.
    Polar - spójrz na Sony Ericsson W810i...

    W razie pytań piszcie

  • 0

    55. ~C  2006-07-17 12:46:31  host: w3c-2.f-net.pl

    A czy na ten fon wejdzie obudowa z E398 (bo jest czarna) ??

  • 0

    56. ~hero  2006-07-18 12:09:40  host: host-D9ADA5E9.elsat.net.pl

    ***C
    Nie wejdzie, bo motorola E1 ma jednen klawisz więcej (klawisz "iTunes")

  • 0

    57. ~hero  2006-07-18 12:10:32  host: host-D9ADA5E9.elsat.net.pl

    ***C
    Ale podobno są też czarne obudowy do E1, tylko trzeba poszukać.
    Sprawdź na allego, może tam są ;)

  • 0

    58. ~C  2006-07-18 12:27:55  host: w3c-2.f-net.pl

    największy błąd motoroli i tego fona to brak irdy , bo dla mnie jest ona ważna , NIECH MOTOROLA ZROBI TAKI SAM TELEFON ALE TEZ Z IRDA PLIS

  • 0

    59. ~Olaf  2006-07-18 18:45:24  host: cej37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    HEYA
    ile kosztuje ten fon w sklepie ??
    PLEASE

  • 0

    60. ~Domsa  2006-07-18 19:17:52  host: pa192.lodz-choralna.sdi.tpnet.pl

    Olaf - ja kupiłam w komisie nową za 600 zł.

  • 0

    61. ~mikowhy  2006-07-18 23:01:33  host: abcz60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~katja 2006-06-15 13:25 aakw90.neoplus.adsl.tpnet.pl
    Błagam niech mi ktos w koncu powie czy i jak moge ustawic mp3 z iIunes jako dzwonek bo jak kopiuje to mi pisze ze za mala pamiec tel.(nie mam zadnych zdjec ani plikow video wiec nie wiem o co chodzi)A ponadto czy pliki video tez mozna wgrac?np. teledysk??Help me please bo sie strasznie zaczynam denerwowac:(

  • 0

    62. ~mikowhy  2006-07-18 23:05:02  host: abcz60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "~katja 2006-06-15 13:25 aakw90.neoplus.adsl.tpnet.pl
    Błagam niech mi ktos w koncu powie czy i jak moge ustawic mp3 z iIunes jako dzwonek bo jak kopiuje to mi pisze ze za mala pamiec tel.(nie mam zadnych zdjec ani plikow video wiec nie wiem o co chodzi)A ponadto czy pliki video tez mozna wgrac?np. teledysk??Help me please bo sie strasznie zaczynam denerwowac:("

    jeżeli chcesz mp3 użyć jako dzwonek to nie możesz skopiować jej z kompa prze iTunes'a tylko normalnie otwierając tel jako dysk wymienny i tam w folderze audio wpakowac mp3.aha i musi on by ć zapisany na telefonie bo jak masz mp3 na kacie pamięci to nie da sie jej ustawic jako dzwonek-to jest minus tego telefonu.minusem jest tez to ze jak masz zgrane piosenki przez iTunes'a to nie mozna ich pozniej przesłać komuś przez bluetooth..

  • 0

    63. ~Ricko  2006-07-22 09:29:36  host: bmv15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    On jest prawie identyczny jak E398(wizualnie)Ale ten biały kolorek wygląda dużo lepiej. I ma lepszy wyświetlacz.I wiele innych rzeczy ma fajniejszych.
    KUPUJE!!!!

  • 0

    64. ~Malyszuu  2006-07-25 11:11:12  host: ziemia.klodzko.pbsi.pl

    mam pytanko: nie moge wrzucic poprzez kabel USB plikow mp3 do iTunes chociaz w kompie jest niby wrzucony do iTunes... o co chodzi i jak to zrobic?...bylbym bardzo wdzieczny za pomoc:)

  • 0

    65. ~ktostam  2006-07-25 21:55:49  host: duy202.internetdsl.tpnet.pl

    Co zrobic aby odtwarzac mp3 w iTunes a nie w dzwiekach. Jak sciagne mp3 to zawsze sie zapisuje w dzwiekach a nie w iTunes i nie wiem jak to skopiowac.
    Z gory dzieki za pomoc

  • 0

    66. ~hero  2006-07-27 17:57:04  host: host-D9ADA5E9.elsat.net.pl

    Ricko, toś Ameryke odkrył...

  • 0

    67. ~mackio  2006-07-29 13:36:47  host: ecn194.internetdsl.tpnet.pl

    hej!ja mam takie pytanko czy gdybym chciał wymienić k700i na niego to dobrze zrobie? i w ogóel i takie cacko kosztuje?pzdr

  • 0

    68. ~Foxiu  2006-08-03 23:19:05  host: chello087207175146.chello.pl

    Panel z E398 pasuje na E1 sprawdzałem !!!!!

  • 0

    69. ~timon  2006-08-06 16:13:31  host: acwv164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no raczej sie oplaca moj kumpel ma K700i i po porownaniu to mi sie wydaje ze znacznie lepszy(przynajmniej dla mnie) jest E1 pozro

  • 0

    70. ~vizir  2006-08-10 22:26:05  host: awx32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłem ją. jest the best!!! dałem 500zł za nówke w komisie z kartą 512mb

  • 0

    71. ~hero  2006-08-14 14:06:32  host: host-D9ADA5E9.elsat.net.pl

    vizir...
    w jakim to komisie dałeś 500zł za nówke E1?! Dziwne... (no chyba, że jest kradzina) ;)

  • 0

    72. ~ceelu  2006-08-19 18:22:24  host: edo122.internetdsl.tpnet.pl

    ile tak gdzies mmoże kosztować karta pamięci 64 mb albo 128 mb itp odpiszcie plis ale szybko

  • 0

    73. ~Kobza  2006-08-20 15:18:54  host: 80.54.224.67

    Witam
    Ja mam takie pytanko. Mam ta motke e1 rokr i mam pytanko czy w niej jest gdzies equalizer i czy idzie ustawic tak jak w e398 ze te diody po bokach mrugaja w rytm muzy i ta dioda z tylo ta od flesza. Prosze o odp

    Ps. Jest jakis moze dodatek jak tak to dajcie linka to sobie bym ja ulepszyl
    pozdro

  • 0

    74. ~Reactus  2006-08-25 17:05:35  host: enw242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to prawda ja za nowa z gwarancja 2 lata prostu z fabryki Motoroli dalem 510 zl. Ten telefon jest idealny. Nastepnym moim fonem bedzie Nokia 3250 bo tylko ona jest godnym nastepca :)

  • 0

    75. ~Lipa  2006-09-03 10:49:44  host: bml252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema powiem wam ze pasuje bo motorola e398 ma 3 klawisze a e1 ma 4 ale te 3 zostaly podzielone rozmiary ze zmiescily sie 4 dlatego w e1 sa mniejsze klawisze

  • 0

    76. ~sebazzzzzzzzzzz  2006-09-04 15:54:09  host: dwd50.internetdsl.tpnet.pl

    hej wszystkim!!
    mam pytanie...co byscie woleli...tę motke czy soniaka d750?wiem ze soniak ma lepszy aparat...ale w standardzie ma tylko ok 100mb pamieci...a motka 512:)
    prosze o wypowiedzenie sie osob ktore mialy do czynienia z tymi fonami!!

  • 0

    77. ~vizir  2006-09-06 22:50:18  host: ayw200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heyah! mam taki problem. mam rokr i niewiem gdzie jest dyktafon... help me please!!!

  • 0

    78. ~czarexxx  2006-09-17 12:00:09  host: 212.160.69.130

    w rokr nie masz dyktafonu :)

  • 0

    79. ~czarexxx  2006-09-17 12:17:16  host: 212.160.69.130

    domsa - czy da sie w koncu ustawic dzwonek jako MP3 ?? bo na wielu stronach daja info ze nie jest to mozliwe. prosze o odp

  • 0

    80. ~czarexxx  2006-09-17 12:20:14  host: 212.160.69.130

    sebazzzzzzzzzzz - ja bym wział motke ponieważ zwazając na ceny to soniak moze sie schować. Fakt jest lepszy ale ma tylko lepszy aparat. dzwiek napewno nie jest tak dobry jak w e1. osobiscie posiadam telefon motorola e1 a moj braciak ma soniaka k750i. jego opinia na temat motki jest bardzo pozytywna.

  • 0

    81. ~Radek  2006-09-18 22:38:14  host: host-87-99-39-29.lanet.net.pl

    dlatego niemozecie ustawic poniewaz zeby mp3 bylo jako dzwonek musi byc zapoisana w pamieci telefonu to 1 a 2 pamiec telefonu jest mala ok 5 mb wiec mp3 musi zajmowac malo miejsca a zeby miec mp3 w itunsach trzeba podlaczyc motke pod kompa wgrac program z plyty do itunsow i programem wkladacie mp3 do fona miesci sie ok 100 utworkow jesli macie karte pamieci 512 mb a teraz mam pytanko czy sciagal ktos simlocka z tej motki bo mam ja na O2 i nie wiem czy po sciagnieciu sima nic nie zacznie sie sypac w telefonie

  • 0

    82. ~Sony  2006-09-23 23:37:06  host: aawi66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja jutro odbieram ten telefon i jest mi zajebiscie:D wogole podoba mi sie wszystko:)swiatelka w glosnikach i wogole:)telefon mozna porownac w jakims stopniu z w800i:)no E1 to taki starszy brat w800i:)tanszy ale podobny:D

  • 0

    83.  2006-09-25 14:59:08

    a jak z bateria? ile trzyma przy czestych i dlugich rozmowach?

  • 0

    84. ~olej  2006-09-26 20:01:32  host: dju51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten tel to wypas na maxa,mam go do odbioru w piatek i sie bardzo ciesze...wysw jest rewelacyjny i napewno lepszy niz w e398!!ma lepszy dzwiek niz e398 i wogole...tylko szkoda ze ma swojej pamieci tak malo...a na karte 512mb mozna podobno wrzucic 200utworow przez iTunes....czy to prawda?!

  • 0

    85. ~Karolina  2006-09-27 12:53:25  host: host-89-229-173-227.augustow.mm.pl

    Jak wgrać do telefonu przez iTunes obrazki??? Błagam, niech Ktoś da mi odpowiedź

  • 0

    86. ~robak  2006-10-03 14:48:09  host: ip-108-220.ib.tcz.pl

    no własnien jak kolega wyzej sie pytał czy mrogaja te diody w rytm muzyki jak tak to gdzie sie to ustawia mam zamiar sobie ten telefonik kupic a własnie i jak z bateria ile tak trzyma a z wgrywaniem muzy sa jakies problemy???????

  • 0

    87. ~robak  2006-10-03 14:52:48  host: ip-108-220.ib.tcz.pl

    czesc mam pytanko ile trzyma tak na oko bateria a i własnie sa jakies problemy z przesyłaniem Mp3???Bo gdzies czytałem ze sie zacina czy cos takiego

  • 0

    88. ~Piotrek  2006-10-07 20:07:04  host: ebj10.internetdsl.tpnet.pl

    ej dajcie mi linka z oprogramowaniem do e1 usb

  • 0

    89. ~vizir  2006-10-13 21:08:00  host: axw116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    suchajcie. po 1 diody w rztm muzy wlaczasz tak Ustawienia - personalizacja - swiatla klubowe i tam ustawiasy sa rozne rodzaje. ale to gra jak przylozysz do glosnika czy cos takiego. po 2. podobno to proste, ale nie wiem jak sie wrzuca muze przez itunes. po 3. nie sadze zebz zmiescilo sie 200 piosenek. po 3. telefon wzpas ale wzmienie chzba na e1000 i kazedemu radze. cena praktzcznie to samo, a parametrz tamta duzo lepsze, ale ma baterie slaba! po 4. mi nie miga lampka od fasha. 5. odpiszcie o tzm itunes plis

  • 0

    90. ~Boon Bounce  2006-10-14 14:37:55  host: cgn17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej.mam problem z motorolką... mianowicie mój komp nie moze sie z tele skonfigurować tzn. gdy włączam itunes nie wyswietla mi ikonki telefonu i nie moge nic nagrac a w tel. pisze" do not disc connect" co to moze być? jak ten problem rozwiazać? pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    91. ~patrycja  2006-10-15 12:20:29  host: abrh120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy ten telefon można kupić w komisie? Tzn. czy często występuje w komisach? Przeszłam całe moje miasto i w żadnym nie mogłam go znaleść. No i mniej więcej ile za niego bym dała w komisie? Z góry dzięki za odpowiedź ;))

  • 0

    92. ~G>R>A  2006-10-18 14:28:32  host: epk253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM PYTANIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHCE SOBIE KUPIĆ ROKR E1 ALE NIE WIEM CZY NIE MA ZNIĄ JAKIŚ PROBLEMÓW BO NIEKTÓRZY MÓWIĄ ZE TAK I TERAZ NIE WIEM CO LEPSZE CZY MOTKA (jakie są z motką problemy) CZY SONIK |||||||||||||||||ODPISZCIE PROSZE||||||||||||

  • 0

    93. ~nikusia  2006-10-20 21:39:34  host: acz84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "do not disconnect" znaczy nie rozłączać!! ja sie początkowo strasznnie męczyłam z wgraniem muzy w iTunes ale teraz idzie mi to bardzo łatwo. jak wyskakuje ten napis to znaczy ze masz nie odłączać telefonu od kompa i chwilke poczekać...czasami może to potrwać długą chwilke ale warto czekac...a potem w folder "libery" czy coś takiego wrzucasz muze z kompa. potem klikasz na ikonke telefonu która pojawia sie w iTunesie i naciskasz przycisk "autofill" i muza wgrywa sie do motki...i to tyle. :P

  • 0

    94. ~maz  2006-10-21 20:18:51  host: achj160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w danych technicznych (powyzej) jest napisane czarno na bialym ze jest dyktafon w nim ale zza nic nie moge go znalezc, niektorzy twierda ze go niema, czy mozna dograc takie oprogramowanie ze bedzie ten dyktafon? a poza tym w iTunesie muzyka mi sie urywa nie wiem dlaczego co to moze byc?

  • 0

    95. ~PhantomReaver  2006-11-11 21:53:54  host: cjd29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam takie pytanie. Zastanawiam sie nad SLVR L7 i ROKR E1. Ktory fonik jest lepszy?

  • 0

    96. ~henryk214  2006-11-13 14:09:31  host: w3cache.sie.vectranet.pl

    witajcie. Mam pytanie jak usunac piosenki z iTunes?

  • 0

    97. ~henryk214  2006-11-13 14:14:52  host: w3cache.sie.vectranet.pl

    Ja dzwoniac minimum 4 godz. dzennnie to nusze ja ladowac co 2 dzen.

  • 0

    98. ~henryk214  2006-11-13 14:18:10  host: w3cache.sie.vectranet.pl

    dyktafonu ten telefon nieposiada a czy jest jakies oprogramowanie po ktorym jest to niewiem,ale przypuszczam ze tak.

  • 0

    99. ~aw  2006-11-22 13:13:14  host: uwm-a005-171.uwm.edu.pl

    Malo osob wypowiada sie na temat baterii.Moze to oznaczac, ze albo jest do bani, albo jest tak dobra, ze nikt nie zawraca sobie tym glowy.A jak jest w rzeczywistosci? Czy mozna tu zmienic kolor obudowy, bo ta jasna jest, lekko mowiac, dosyc egzotyczna ;-)

  • 0

    100. ~jasiu  2006-11-23 14:11:30  host: czs2.internetdsl.tpnet.pl

    jak się zgrywa muze na iTunes

  • 0

    101. ~Rakal  2006-12-03 16:42:06  host: 212.244.84.214

    Ściągnąłem z e1 simlocka i jak wchodzę w aparat to tel. się wiesza!!!Może ktoś wie jak to zrobić żeby to działało???

  • 0

    102. ~jasiu  2006-12-08 09:15:25  host: eew202.internetdsl.tpnet.pl

    Muze na iTunes trzeba zgrac przez usb bo ja zgrywałem przez przejsciowke ktora wkladalem do odtwarzacza

  • 0

    103. ~Vizir  2006-12-17 18:21:30  host: axn48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    1. Itunes nie używam bo syf i papranie. 2. Bateria może być. Przy dosyć częstym użytkowaniu 2-3 dni. 3. Ja bym wolał rokr od L7 4. Światła klubowe to dziadostwo bo trzeba przystawiać do głośnika a nie przy muzyce z telefonu. 5. Flash u mnie nie miga. 6. Aparat niezbyt zadowalający przy słabym świetle, ale na dworze dosyć OK. 7. Uwaga na wtyki USB bo sie tak rozhulają, że potem trzeba wciskać mocno żeby kabel załapał. Z kablem baterii to samo... 8. A co do dyktafonu. To nie do końca to co piszą w danych. Żeby go włączyć: Wciskamy klawisz menu i w czasie trwania animacji ikony zaznaczonej wpisujemy: 048263* Jesli zrobimy to w miarę szybko, pojawi się menu OPCODE, dalej wpisujemy kody dla konkretnej funkcji, którą mamy zamiar zmienić, UWAGA, po wpisaniu kodu, pownien pokazać się komunikat Results F1:0, co oznacza, że zmiana została zapisana. Możemy wtedy dać wstecz i zmieniać kolejne funkcje. I wpisujemy po kolei Opcode - 47 Field1 - 50 Field2 - 1 Field3 - 8 Field4 - 1 Field5 - 132 (off-128) Jak sie pojawi Results F1:0 dajemy wstecz i wbijamy kolejną funkcje Opcode - 47 Field1 - 91 Field2 - 1 Field3 - 21 Field4 - 1 Field5 - 043. Jak pojawi sie Results F1:0 wyłączamy i włączamy telefon. W Narzędziach mamy opcje notatki głosowe.

  • 0

    104. ~sewweryn  2006-12-28 16:28:15  host: abz46.internetdsl.tpnet.pl

    Niech mi ktos powie jedna rzecz: Czy mozna na ten tel wgrywac przez kabel gry i inne aplikacje java ??

  • 0

    105. ~smolik  2007-01-02 20:39:35  host: byd90.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest dobry diody migaja w rytm muzyki wszystko chodzi jak nalezy mam ten telefon spory czas i jest latwy w opanowaniu...kupujcie go

  • 0

    106. ~  2007-01-05 23:04:08  host: ckd196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dlaczego w iTunes nie wyswietla mi muzyki??tylko musze wejsc w dziewki tak to telefon ok ale to mnie wartwi;/

  • 0

    107. ~mati  2007-01-06 12:38:12  host: ciu150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałem ten telefon jest zajebisty polecam ale musiałem go zamienić na nokie N91

  • 0

    108. ~kjlkj  2007-01-07 12:12:53  host: bxb228.internetdsl.tpnet.pl

    Jak wgrac MP3? proste. Podlaczamy komorke kabelkiem do kompa (zakladajac ze mamy karte pamieci) i w Moj Komputer widzimy dodatkowy dysk. Wchodzimy na mobile/audio i tutaj wgrywamy muze. Po tym zabiegu mamy ja w dzwieki w komorce. Jak wgrac mp3 do iTunes? prosta sprawa. Najpierw w programie ustawiamy w Liblary wszystkie mp3 jakie chcemy wgrac, nastepnie podlaczamy fona i czekamy az sie zaktualizuje. Gdy program pokaze "OK to disconnect" wchodzimy na zakladke z nazwa karty i klikamy "Autofill" i czekamy az sie wszystko wgra. Po wgraniu mp3 do iTunes uzyskujemy opcje "Ukryj". Normalnie jej nie ma w standardowym miejscu w dzwieki :)

  • 0

    109. ~kjlkj  2007-01-07 12:22:53  host: bxb228.internetdsl.tpnet.pl

    Jak wgrac MP3? proste. Podlaczamy komorke kabelkiem do kompa (zakladajac ze mamy karte pamieci) i w Moj Komputer widzimy dodatkowy dysk. Wchodzimy na mobile/audio i tutaj wgrywamy muze. Po tym zabiegu mamy ja w dzwieki w komorce. Jak wgrac mp3 do iTunes? prosta sprawa. Najpierw w programie ustawiamy w Liblary wszystkie mp3 jakie chcemy wgrac, nastepnie podlaczamy fona i czekamy az sie zaktualizuje. Gdy program pokaze "OK to disconnect" wchodzimy na zakladke z nazwa karty i klikamy "Autofill" i czekamy az sie wszystko wgra. Po wgraniu mp3 do iTunes uzyskujemy opcje "Ukryj". Normalnie jej nie ma w standardowym miejscu w dzwieki :)

  • 0

    110. ~kisiellowy  2007-01-07 14:25:37  host: aawl44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy do wgrywania MP3 do iTunes jest potrzebny jakiś program?? Mam motorole E398 z oprogramowaniem od E1 i nie wiem jak to zrobić. Please pomóżcie!!!

  • 0

    111. ~kisiellowy  2007-01-09 21:33:02  host: aawn135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy panel z E1 pasowałby do E398??? Bo w mojej E398 mam iTunes, powiedzcie mi bo mam zamiar kupić nowy panel. a jak by pasował to działałby przycisk iTunes???

  • 0

    112. ~kisiellowy  2007-01-11 18:21:56  host: aawu22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy obudowa od motoroli E1 pasowałaby do motoroli E398. Jeżeli tak to działałby przycisk do iTunes?? W mojej E398 mam wgrany soft od E1

  • 0

    113. ~kisiellowy  2007-01-12 18:22:36  host: aawo228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak nie wiecie gdzie jest dyktafon to poszukajcie w gry i aplikacje tam powinien byc

  • 0

    114. ~Ktos tam  2007-01-12 19:41:53  host: bvp178.internetdsl.tpnet.pl

    Ludzie powiedzcie mi jak wrzucać te cholerne mp3 do iTunesa. Czy potrzeba jakiś sterownik czy h^^ wie co plx piszcie gg 5102026

  • 0

    115. ~~pomocy  2007-01-12 21:22:37  host: xdsl-3877.jgora.dialog.net.pl

    jak wgrac cos z kompa np gierke mam juz na kompie giere i jakis program podlaczam tel i nie ma go jako dysku wymiennego albo cos pomocy prosze

  • 0

    116. ~KAMIL  2007-01-14 12:35:06  host: cey152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co to jest Itunes bo nie mam pojecia co?

  • 0

    117. ~kisiellowy  2007-01-14 16:44:19  host: aawq181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~ pomocy musisz zmienić pamięć na karte pamieci i dopiero podlacz tel do kompa a jak nie pomoże to mocno wciśnij kabel i nieruszaj tela wejdz w moj komputer i sprawdz

  • 0

    118. ~kisiellowy  2007-01-16 23:46:32  host: aawa89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam czekać aż z telefonu zniknie ten napis "do not disconnect"??

  • 0

    119. ~białek  2007-01-19 13:36:49  host: gdk116.internetdsl.tpnet.pl

    jak wgrac mp3 do itunes?

  • 0

    120. ~Miras  2007-01-19 22:20:54  host: acyk126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie- jak wrzucać muze do programu itunes i jak potem dać ją do telefonu?

  • 0

    121. ~jojo  2007-01-21 11:38:33  host: 83.68.72.4.debica72.tnp.pl

    mam problem! nie podswietla mi klawiature!! czym moze byc do spowodowane??

  • 0

    122. ~Kamilo  2007-01-21 15:21:56  host: dvr115.internetdsl.tpnet.pl

    Jak nagrac notatke głosową w motooli E1?? Nic nie dziala?? Pomóżcie

  • 0

    123. ~kisiellowy  2007-01-21 19:11:41  host: aawd60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak podłącze fona do kompa i wejde w mój komputer na karte pamieci i mobile to gdzie wgrać gierki java??

  • 0

    124. ~P!szczyk  2007-01-26 21:27:03  host: akm122.internetdsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich :-) Mam mały problem tzn nie umiem dodawać muzyki do programu "iTunes" . Szukam kogoś kto się na tym dobrze zna lecz nie mogę takiej osoby znaleść . Gdyby ktoś mógłby mnie nakierować lub poprowadzić przez ten skomplikowany dla mnie proces to byłbym bardzo wdzięczny . Mój numer gg to 460450 . Pozdrawiam wszystkich i liczę w końcu na dobrą i wyrozumiałą dla mnie pomoc ;-)

  • 0

    125. ~pilar13  2007-01-28 09:13:24  host: router.tvgawex.pl

    Mp3 na itunes zgrywamy najłatwiej programem Mototunes a jave zgrywamy na karcie pamięci w folderze kjava

  • 0

    126. ~stachddz  2007-01-29 22:29:56  host: w3cache.dzi.vectranet.pl

    sa jakies programy aby bylo mp3 odtwarzacz

  • 0

    127. ~> mOnIkA  2007-02-04 11:15:19  host: abel101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam zamiar kupić to cudo ;D Dobry wybór :P:P ?? Ile bateria trzyma :) ? I działa na niej karta 1GB ??

  • 0

    128. ~ziom2222  2007-02-05 22:26:13  host: staticline10560.toya.net.pl

    mam motke E398 z softem do E1 i k***a niewiem co jest grane bo niemoge ustawic zadnego dzwieku jako dzwonek.:( kto mi pomoze?a tak po za tym to za*****ty fon z za******ym odtwarzaczem mp3.polecam ten fon,jedynie aparat ma 0,3 ale nienazekam:)pomocy

  • 0

    129. ~dobras  2007-02-10 20:40:29  host: absx26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy można odtwarzać pliki video bo nagrywać nie można?

  • 0

    130. ~z74wk4  2007-02-16 20:20:09  host: 158.52.jawnet.pl

    Czesc powiedzcie mi jak zrobic na motoroli E1 mp3 jako dzwonek? Konwertowalam do AAC ale nie da sie wgrac na itunes.. Bede wdzieczna za kazda pomoc.. Z gory bardzo dziekuje

  • 0

    131. ~z74wk4  2007-02-16 20:20:20  host: 158.52.jawnet.pl

    Czesc powiedzcie mi jak zrobic na motoroli E1 mp3 jako dzwonek? Konwertowalam do AAC ale nie da sie wgrac na itunes.. Bede wdzieczna za kazda pomoc.. Z gory bardzo dziekuje

  • 0

    132. ~z74wk4  2007-02-16 20:24:14  host: 158.52.jawnet.pl

    Czesc powiedzcie mi jak zrobic na motoroli E1 mp3 jako dzwonek? Konwertowalam do AAC ale nie da sie wgrac na itunes.. Bede wdzieczna za kazda pomoc.. Z gory bardzo dziekuje

  • 0

    133. ~z74wk4  2007-02-16 20:40:00  host: 158.52.jawnet.pl

    Czesc powiedzcie mi jak zrobic na motoroli E1 mp3 jako dzwonek? Konwertowalam do AAC ale nie da sie wgrac na itunes.. Bede wdzieczna za kazda pomoc.. Z gory bardzo dziekuje

  • 0

    134. ~Tomek  2007-02-19 10:09:44  host: host-89-228-30-146.zamosc.mm.pl

    Fonik jest zajefajny!!! MP3-boskie, aparat jak na 0.3 mpix jest też fajny. Głośniki grają świetnie. Nie wiesza się, bateria trzyma długo nawet przy słuchaniu muzy. Ma bardzo czytelny, ładny wyświetlacz. iTunes jest bardzo prosty w obsłudze. Światła klubowe to bardzo fajny dodatek. Gierki java śmigają aż miło. Nie żałuje żadnej złotówki wydaną na ten fon - coś koło 500zł(mam na karte). Ładny design i dobre klawisze do pisania smsów. Polecam go !!! Jeden z najlepszych telefonów na rynku (i za normalną cenę). Pozdro :-P

  • 0

    135. ~tomek..  2007-02-20 16:13:29  host: byv114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie czy kupic ta motorole teraz mam samsunga ale ma malo pamieci pomoc!!!

  • 0

    136. ~RAFAł  2007-02-22 19:33:37  host: arp124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam się czy zmienic na tego fona bo mam k700i ale ma mało pamieci plis doradcie coś MAM Ją KUPIć CZY RACZEJ NIE??????????????????? GG 257346

  • 0

    137. ~ruchacz  2007-02-25 12:17:20  host: aawj209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak chcecie ustawić MP3 na dzwonek to skopiujcie jakąś mp3 na telefon, przełączcie rodzaje pamięci i weżcie "ustaw jako dzwonek". To wszystko :P

  • 0

    138. ~BANANOWIEC  2007-02-25 12:21:40  host: aawq247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dzwięk ma może dobry ale padło z tego telefonu. Mam już go dwa miesiące i nie jestem zadowolony. Zmieniam telefon na samsunga SGH-E250. NIE POLECAM TEJ MOTY!!!

  • 0

    139. ~jonY  2007-02-25 16:11:05  host: f113.osiedle.net.pl

    siemka program do wrzucanie muzy na fona to jest najleprzy ->P2K_Tools

  • 0

    140. ~Maciek017  2007-02-25 19:10:14  host: ie146.internetdsl.tpnet.pl

    Bananowiec padło czyli co? Chyba masz porażenie mózgowe skoro zmieniasz tą motkę na E250 który ma gorszy dźwięk, o wiele gorszy wyświetlacz i bateria pada mu po 2, max 3 dniach (i to bez szczególnej zabawy, taka cienka bateria, jak we wszystkich samsungach zresztą). No i na dodatek samsung jest droższy i gdyby jego cena była adekwatna do możliwości to kosztowałby może 300zł a nie 500zł (na allegro). pzdr.

  • 0

    141. ~Lianhua  2007-03-02 15:40:17  host: staticline25105.toya.net.pl

    A ja w instrukcji tego telefony w wersji angielskiej znalazłem opis symboli na wyświetlaczy i tam jest symbol EDGE... Czy ktoś to moze potwierdzić??

  • 0

    142. ~Cezar  2007-03-12 17:19:29  host: acgk149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś może wie, jaka jest maksymalna pojemność karty Trans Flesh, którą obsługuje Motka E398? Proszę o odpowiedź.

  • 0

    143. ~torq  2007-03-15 09:48:30  host: ddw61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ta motke juz rok czasu. Dzwiek ma najlepszy z komorek (dwa glosniki) Mp3 wrzuca sie przez iTunes widze, ze dla niektorych to straszny bol.

  • 0

    144. ~krzys  2007-03-23 15:46:05  host: 212.244.35.162

    Mam ta motorole jest super polecam? Mam zamiar kupić kartę pamięci Sandisk micro 1GB Ultra II i nie wiem czy na mojej motoroli będzie dziłac?

  • 0

    145. ~Przemo  2007-03-24 09:38:29  host: n61sik.resetnet.pl

    mam ten model od ponad roku, nie polecam tego fona, ma słaby procek, mało ramu, gdy iTunes działa cały tel się przycina, nie działa więszkość gier na tel komórkowe, są często problemy z ładowaniem (trzeba odpowiednio ułożyć fona); E1 miała konkurować z k700i i 6230i chyba i oba tamte modele biją ją na głowę (mimo że se nie ma gniazda kart)

  • 0

    146. ~motorola rulez  2007-03-24 14:35:43  host: dnd178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wy sie na telefonach nie znacie!motorolka to zajebisty telefon!pilnujcie swoich rzechów

  • 0

    147. ~Maniu  2007-03-29 11:21:32  host: c80-226.icpnet.pl

    co tu pisać wszystkie dobre komentarze sa wporzadku posiadam ten telefonik i jestem zachwycony nic sie niepierdoli i jest w porządku a jak komus niepasuje to niech sobie kupi inny :):):):):) :*:*:*:*:*

  • 0

    148. ~mandzur  2007-03-31 21:22:25  host: abkb208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przemo hcyba spal w szafie... prowadze skup od 3 lat i sam uzywam ten tel chociasz moge miec 1000 innych.. naprawde jak za ta cene jest to suuper telefon w dodatku ten dzwiek...=) i mysle ze to najlepszy telefon dla nastolatka(i) i nietylko =) a jesli komus przeszkadza to ze sie tnie wystarczy zgrac nowego softa(15zł) a k700i i 6230i to chyba chialy by byc tak wspania;lem jak motka :) jednym slowem the best fon =)

  • 0

    149. ~mandzur  2007-04-01 13:35:12  host: abjt138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przemo hcyba spal w szafie... prowadze skup od 3 lat i sam uzywam ten tel chociasz moge miec 1000 innych.. naprawde jak za ta cene jest to suuper telefon w dodatku ten dzwiek...=) i mysle ze to najlepszy telefon dla nastolatka(i) i nietylko =) a jesli komus przeszkadza to ze sie tnie wystarczy zgrac nowego softa(15zł) a k700i i 6230i to chyba chialy by byc tak wspania;lem jak motka :) jednym slowem the best fon =)

  • 0

    150. ~  2007-04-02 22:53:37  host: awg117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmm po 1 nie pierniczcie ze k700i bije rokr na glowe bo sie ośmieszacie po 2 krzys nie polecam karty 1gb bedzie ci sie wieszac. niby wczyta no ale wyczuc idzie spowolnienie. max. 512 po 3 mp3 na dzwonek nie trza konwertowac tylko nie moze byc na karcie tylko na komie noi opcje - uzyj jako dzwonek. po 4 ja jestem bardzo z tego phona zadowolony chociaz niedlugo mam zamiar zmienic na v3x lub k750i i nie wiem co wybrac ;|

  • 0

    151. ~mandzur  2007-04-03 17:21:45  host: abkg216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmmm szczeze odradzam v3x bo sie sypia... juz bym wolal k750i ale szczeze to wolal bym se na cos innego przeznaczyc te pieniadze i zostawic e1 ;P

  • 0

    152. ~agnik  2007-04-10 16:27:02  host: proxy2.is.net.pl

    hey mam problem bo przychodzace połaczenia pokazuja sie tak jak wychodzące.Np jak dzwoni do mnie pewna osoba 4 razy to zapisuje sie tylko ostnia godz. a powinny sie zapisac wszystkie.

  • 0

    153. ~szczudelko17  2007-04-11 23:31:58  host: nat-pra.aster.pl

    Mam do was pytanie kupiłem nowy tel właśnie E398 ale zmienilem odrazu soft i mam od E1 i nie potrafię wrzucić muzyki z karty pamięci do Winampa pomożcie Plis gg 8233110 pozdro...

  • 0

    154. ~Skolo  2007-04-14 19:46:17  host: wolomin.netservis.com.pl

    Na motka jest jedna z najlepszych telefonów mówie wam ma praktycznie wszystko taki telefon powinien byc droszy niż 500zł

  • 0

    155. ~NoWaK  2007-04-26 20:55:59  host: aacy95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam Sagem'a my501x napewno jest on nowszy i ma lepszy aparat i właśnie nie wiem czy go wymieniać na rokr e1 czy nie GG: 9554743 pomóżcie ;)

  • 0

    156. ~m~  2007-05-05 14:43:24  host: a062.netron.cz

    Jak myślice ktury tel jest lepszy ROKR E1 czy sony ericsson w200i??

  • 0

    157.  2007-05-07 16:59:12

    Mam ten model telefonu i mnie się podoba, ale nie wiem dokładnie jak korzystać z iTunes???? Mam tego tela od 31 października i jestem zadowolona, przedtem miała siemensa c65 i jednak gdybym miałabym wybierać to wolę motorolę. Niech mi ktoś powie jak korzystać z iTunes!!! Ja nie mam zielonego pojęcia! pomóżcie:(

  • 0

    158.  2007-05-07 17:02:05

    mówię wam, jak motka wyjdzie ledwie na rynek i jest nówka to kosztuja tak, każda ponad 1000zł dla mnie zadrogo, ale zawsze można trochę czasu poczekać i kupić po niższej cenie...

  • 0

    159. ~przemp  2007-05-08 13:53:56  host: abma67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma edge lub umts??

  • 0

    160. ~  2007-05-08 16:05:18  host: acqh11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak wrzucic mp3 na itunsa w fonie

  • 0

    161. ~zdunek  2007-05-12 08:48:35  host: host-89-228-65-70.olsztyn.mm.pl

    instalujesz program na kompie i po prostu zrzucasz przez kabelek - proste jak budowa dzidy

  • 0

    162. ~  2007-05-12 08:49:20  host: host-89-228-65-70.olsztyn.mm.pl

    Osobiście tej motki nie zamieniłbym na żadną inną

  • 0

    163. ~  2007-05-13 09:58:31  host: cxv98.internetdsl.tpnet.pl

    mam taka motorole 1,5 roku. kupiłem w angli wgrałem polski jezyk i sciagnełem simlocka. oprogramowanie mam takze po angielsku. mam prosbe. czy mógłby mi ktos napisac jak wgrac muzyke do folderu muzycznego itunes. jak wgrywam na karte pamieci to mp3 wgrywaja sie pod dzwonkami i zeby je odsłuchiwac musze kazdorazowo zmieniac utwory na klawiaturze. wkurza mnie to. moze przez kabel wgrywała by sie tam gdzie powinna, ale fabrycznie jest cos nie wporzadku bo rozłacza mi syg z kabla, to samo dotyczy ładowarki. raz ładuje raz nie. brat kupił identyczna i ma te same problemy.z góry dzieki za odpowiedz.

  • 0

    164. ~Niski  2007-05-23 09:38:48  host: 82.160.250.69

    warto ta motorolke kupic?

  • 0

    165. ~Rob16  2007-05-26 09:59:35  host: host-89-229-255-142.grudziadz.mm.pl

    Muzyki niemożna przenieść bezpośrednio do aplikacji iTunes. Aby wgać do tej aplikacji muzyke należy wgrać oprogramowanie z dołączonej do zestawu płyty i podłączyć telefon do komputera,nie jest to trudne,wszystko pisze w instrukcji,gorzej jak ktoś nie ma kmoputera :( nic nie da się zrobić.Aplikacja iTUNES JEST BARDZO PRZYDATNA PONIEWAŻ MOŻNA SŁUCHAĆ MUZYKI NAWET PODCZAS KORZYSTANIA Z APLIKACJI.pOZDRAWIAM WRAZIE JAKIS PYTAN PISZCIE KOMENTARZE WKRÓTCE ODPOWIEM :)

  • 0

    166. ~  2007-05-26 10:02:28  host: host-89-229-255-142.grudziadz.mm.pl

    A CZY WARTO KUPIĆ TĄ MOTOROLE ZALEŻY= (OD CENY).Pomimo aparatu 0.31MPx robi ładne zdjęcia, po wgraniu najnowszego softa można kręcić filmy ile się chce (oczywiscie tyle co się zmieści) :) jego cena w bdb stanie wynosi 400-450zł (nowy) używanyw db stani 280-380

  • 0

    167.  2007-06-10 22:36:26

    jestem posiadaczem tego lelefoniku :D mialem go wczesniej ale mi ukradli.. ae szybko kupilem ten sam model :) telefon jest super... jakos dziewku jest powalajaca... oczywiscie robie wsyztsko zeby telefoik byl jeszcze lepszy.. tzn wgrywam nowe softy.. itunes.. wszystko najnowsze.. a jezeli chodzi o pamiec... to mozecie nawet kupywac 2gb tylko jesli bedziecie uzywali itunes bo w standardowym odtwarzaczu bedzie was straaaasznie zarywalo... mialem kolo 300 piosenek i juz bardzo zarywalo... a co dopiero jak by mial 700? ale telefonik polecam jak najbardziej :) i pierwsze co to podkrecajcie glosniki :D

  • 0

    168. ~patron  2007-06-19 22:33:56  host: aagm197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ta motorola to taki szjs i badziewie że nikt mi nie powie że ten telefon bije Sony Ericsona albo Nokia tnie się co chwila aparat robi takie zdjęcia że lepiej nie mowic ni polecam tego telefonu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    169. ~Rob16  2007-06-26 14:13:06  host: host-89-229-252-214.grudziadz.mm.pl

    Czsemu ty Patron gadasz takie głupoty aż żal mi się ciebie robi. Ta Motorola może nie porównuje si do SE ale od Nokii jest 1000000000 * lepsza podaj mi chciaż 1 model Nokii który przebija tą Motorlę i jest w tej samej cenie ??? No czekam na odpowiedź jest bardzo ciekawy chyba takiego nie ma pracuje już od 12 lat w siecie komórkowej i jeszcze się z takim nie spotkałem. Pozdrawiam

  • 0

    170. ~J.Cobs  2007-06-30 23:54:07  host: bmn169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Rokr e1 jest prze. Ma bardzo dobry wyświetlacz (taki jak w k750i czy samsungu x700). Najlepsze w tym telefonie jest to że ma bardzo głośny głośnik i dobrze słychać basy (głośnik jeden z najlepszych na rynku) jest 100000000% lepszy niż w200 czy inne telefony ;p

  • 0

    171. ~sammer  2007-07-01 21:45:31  host: eae203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posidam owy telefon juz 6 miesiecy i mam jedno pytanko.... w czasie podlonczenia ladowarki do gniazdka telefon nie chce mi sie ladowac gdy poruszam koncowka ladowarki przy telefonie to czasami zalapie i laduje, nie wiem czy to wina telefonu czy ladowarki.POMOZCIE!!!!!!!

  • 0

    172. ~me3lfoy  2007-07-03 10:11:56  host: pc-55190.zdnet.com.pl

    mysle ze motki e398 to telefony dla idiotow bez urazy ale wszystkich debil8i jakich znam posiadaja te fony a e1 oczyiscie groaaaaa

  • 0

    173. ~  2007-07-11 22:23:03  host: abgc62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem bardzo niezadowolony bo nie mam zasięgu, a po drugie bateria trzyma mi tylko jeden dzień

  • 0

    174. ~mateush997  2007-07-18 15:46:51  host: aadc238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ta motka ma kamere???????Jak slychac mp3??????

  • 0

    175. ~vulpix  2007-07-23 22:00:24  host: guc10.internetdsl.tpnet.pl

    Bardzo prosze o zetelno odpowiedz. Gdzie jest lepza jakość dzwieku, w e1 czy SE w200,300, ogólnie w wszystkich walkmanach czy tej motce?? w810, itp.. co lepsze???

  • 0

    176. ~vulpix  2007-07-23 22:04:49  host: guc10.internetdsl.tpnet.pl

    lub czy ew. Lepsza jakość ma e1 czy w200, w300, k750i, k610 bo są w te samej cenie. plis o odpowiedz.

  • 0

    177. ~wojtek  2007-07-25 10:30:34  host: gam162.internetdsl.tpnet.pl

    telefon do dupu lepiej kupic e398

  • 0

    178. ~maxik3  2007-07-28 19:52:34  host: axa206.internetdsl.tpnet.pl

    witam jestem w 100% zadowolony z tej motki ale czy macie jakis link do sciągnięcia tego programu do itunes

  • 0

    179. ~maroń  2007-07-29 14:52:08  host: ip-149-144.piotrkow.net.pl

    vulpix i ty sie jeszcze pytasz przecież to wiadomo że k750i jest najlepszy

  • 0

    180. ~hmm  2007-08-03 23:18:13  host: abfj145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej, słuchajcie, dlaczego nie można wrzucić niektórych piosenek na komę ? Jak próbuje przenieść pliki z playlisty - niektóre wchodzą, a niektóre nie i wyświetla się komunikat, że nie da sie odtworzyć pliku na komie, a nutka jak każda inna - nie rozumiem co jest ...

  • 0

    181. ~ziom  2007-08-05 22:29:42  host: cgs198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    eeeeeee sluchajcie maaam prospe powiedzcie prosze jak mam ustawic dzwonek na przychodzenie smsow bo jak do mnie ktos dzwoni to moge ustawic dzwonek na polonczenia a na przychodzenie smsow nie moge znales prosze napiszcie plllllllsss

  • 0

    182. ~Igorek  2007-08-07 13:29:20  host: abie254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    elo witak all Mam pytanko ,Czemu jak sie laduje bateria to sie caly czas siweci ywswietlacz,czy u was jest to samo ???pls o odpowiedz POZDRO

  • 0

    183. ~elo  2007-08-09 21:16:06  host: abgm172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma ktos strone z instrukcja obslugi?? pilne i mam pytanko czy podczas sluchania mp3 po kilku sekundach wyskakuje komunikat FORMAT PLIKU NIEDOSTEPNY jak tak to dlaczego?? prosze o odp

  • 0

    184. ~chłop z mazur  2007-08-12 09:09:32  host: 241net172.net.zeork.com.pl

    nie znam sie na tym

  • 0

    185. ~  2007-08-14 08:41:42  host: 80.50.233.210

    Hejka. Mnie interesuje coś takiego.. Czy naprawdę w tym telefonie brak takich opcji, jak "Rejestr połączeń nieodebranych" czy "Czas i koszt rozmów" ? Interesuje mnie to, gdyż jest to ważne przy korzystaniu z telefonu na abonament. Oraz 2 pytanie : nie wiecie może, czy SE W300i jest dostępny w salonach ERY?

  • 0

    186. ~rokr e1  2007-08-15 13:55:38  host: aczp65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    motorola rokr e1 to telefon godny pochwały ja miałem ten telefon ale zmieniłem go na se k510 POLECAM!!!ale mam zamiar zmienić go na samsunga X700 albo na motorole e1000 jak myślićie który jest lepszy.

  • 0

    187. ~Robson  2007-08-16 20:22:47  host: ebt111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy karta pamięci jest w standardowym zestawie z Ery?

  • 0

    188. ~mario  2007-08-23 12:35:06  host: bbservice142.mmpnet214.tnp.pl

    Motorola e398 jest dobra ale jak wrzucisz softaz e1! zajebista

  • 0

    189. ~pata  2007-08-25 18:41:51  host: aboy71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon jest boski

  • 0

    190.  2007-08-29 15:09:31

    ja mam ta motke od niespelna roku i jestem zadowolony. Wszystko dziala tak jak trzeba, dzwiek jest jednym z najlepszych jakie slyszalem, jedno z czego nie jestem zadowolony to gniazdo na wtyczke od ladowarki bo czasem nie zaskakuje, ale ta wade maja wszystkie e1

  • 0

    191.  2007-08-29 15:12:46

    Robson 2007-08-16 20:22 w standardowym zestawie z Ery jest karta 512mb:) zadawajcie pytania, sprobuje na nie odp:)

  • 0

    192. ~Maciek  2007-08-30 22:11:25  host: cao185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zastanawiam sie nad kupnem tej motoroli i nie wiem co lepsze e1, e1000, e770 czy BENQ-SIEMENS C81,

  • 0

    193. ~Tutek92  2007-09-09 13:12:33  host: geg170.internetdsl.tpnet.pl

    Witam mam Motorole E1,od dobrego roku,i powiem wam jedno,bylem zadowolony z tego telefonu,do pewnego czasu,już moja motka była 2 razy w naprawie,myślałem że może ja mam takiego pecha,ze mi sie telefon psuje,ale taki sam telefon jak,ja mieli jeszcze moi 2 koledzy,ale oni ta Motorole kupili później ode mnie,i co sie okazało??Jednemu sie już gwarancja skończyła bo mu sie zepsuł 4 razy,a jeszcze innemu,wyświetlacz nawalił,powiem wam tak,lepiej kupić,inny telefon jakąś Nokie,lub Soniaczka jakiegoś niż tą Motorole,no nie powiem dźwięk jest piękny,ale strasznie go muli,gdy jest włączony iTunes,gry na tym telefonie??Nie znajdzie sie dobrych gierek na ten telefon,nie ma on gierek 3D,moim zdaniem lepiej jest kupić motke E398 niż E1 bo E398 można ja lepiej przerobić,teraz chce moją Motorole sprzedać,bo już ma jej dość,jeśli ktoś ma jakieś pytania na temat,tego telefonu,proszę pisać na forum,chętnie odpisze.

  • 0

    194. ~Maro's  2007-09-11 14:25:53  host: bxd8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mateush997 ta motorola jest dosyć dobra i mp3 slychac tez nienajgorzej, szkoda, że aparat ma tylko 0,3 mpx

  • 0

    195. ~everth  2007-09-14 15:57:51  host: bxd118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Rokr e1 jest świetnym telefonem do słuchania muzyki. Jeśli ktoś ma do wyboru e398 a rokr e1 i nie boi się samodzielnych przeróbek to niech bierze e398 (oczywiście taniej). Soft można wymienić na ten z Rokr e1 lub jakiś inny zhakowany (ja osobiście używam softa przerobionego przez panoramixa). Działa na nim dyktafon, kamera, filmy,światła klubowe do muzyki z dzwonka, bezproblemowo można wgrywać javę, działa itunes. Są też inne opcje takie jak możliwość ustawiania dzwonków z pamięci transflash, czy (choć nie wiem czy tylko ja miałem taki badziewny firmowy soft) możliwość zapisywania smsów i mmsów do pamięci wewnętrznej telefonu (wcześniej tylko na sim się dało :(). Ostatnio kupiłem do kartę 2 gb i nie mam z nią żadnych problemów. Tel się nie przycina i gładko chodzi. Jeśli ktoś chce sobie pograć w gierki 3d to ten telefon nie jest dla niego. Jednym słowem - oryginalny soft od motoroli jest do niczego, ta komórka ma sprzętowo więcej możliwości niż on pozwala wykorzystać. Tym którzy lubią się bawić polecam ten adres http://dhost.info/alareel/index.php

  • 0

    196. ~kn..!  2007-09-22 20:11:31  host: 83.18.40.106

    Czy ta motka E1 ma dobre basy.odp

  • 0

    197. ~madry  2007-09-23 17:22:04  host: ip-87-204-77-49.stg.pl

    Lepiej kupić E398 i wgrać soft od E1. a co do dzwięku to jest on lepszy niż w W300i, ale innych Walkmanach podobny

  • 0

    198. ~michal 13  2007-09-24 19:28:56  host: dwu36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a opłaca się ten telefon kupić

  • 0

    199. ~paweł  2007-09-26 19:45:00  host: bip205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie!!! wy nie umiecie korzystac z fonow!! ja mam ten telefon juz ponad rok i jeszcze nic mi sie nie zwalilo. wszystko w jak najleprzym pozadeczku!! te wszystkie SE to sie nie rownaja dzwiekiem do motki!! co prawda jest jeden wczesniej wspomniany minus, gniazdo od ładowarki ale reszta cudo!! dwaj kumple w mojej klasnie maja SE K750i i zawsze jak odpale mp3 to zazdroszcza!! polecam tego fona w 100%%%%

  • 0

    200. ~paweł  2007-09-26 19:49:22  host: bip205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jesli ktos bedzie mial jakies pytania to jak bedze znal na nie odpowiedz to chetnie wam pomoge badz rozwieje wasze watpliwosci.

  • 0

    201. ~BąK  2007-09-28 01:52:46  host: rtr-gw.lanserwis.net

    najlepsza jakość muzyki jest niewatpliwie w e2 potem w e1 a dopiero na samym końcu w SE np w810i lub k750 miałem e1 ale zmieniłem na k750i i bardzo załuje:( se jest znacznie cichszy od motki i nieczyste barwy dzwieku słuchać czasami.0% basów poprosyu kicha:P motka słabsza jest o wiele w fotkach ale w musyce bije WSZYSTKIE SONIAKI I NOKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    202. ~Przemas04  2007-09-29 15:32:05  host: acll115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tez posiadam ta motke i jak narazie jestem z niej zadowolony.... szkoda tylko ze odtwarza muze tylko do 192 kb/s ale poza tym nie mam zastrzezen... fonik godny polecenia i nie jest drogi w porownaniu z innymi telefonami z takimi funkcjami a ten do tego posiada podbicie basow co sie bardzo dopse sprawdza.... POZDROO i polecam ta motke... naprawde spoko fonik..

  • 0

    203. ~Alan.M  2007-10-04 15:18:19  host: atv228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    e398 na e1 i masz tańszy phon z tymi samymi funkcjami.POZDRAWAIM

  • 0

    204. ~Alan.M  2007-10-04 15:20:42  host: atv228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    e398 na e1 i masz tańszy phon z tymi samymi funkcjami.POZDRAWAIM

  • 0

    205. ~Alan.M  2007-10-12 12:05:47  host: aty151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupcie sobie e398. Na matrax.net poszukajcie softa od e1 instrukcji, i program to RSD (nie pamiętam całej nazwy) PS.Jak nie to w google.pl coś znajdziecie.

  • 0

    206. ~misso  2007-10-22 12:12:04  host: cache2.zetosa.com.pl

    to jest spox telefon muj kolega go testoeal zucal i take tam jest the best znawcy komurek

  • 0

    207. ~lukus  2007-11-03 22:42:06  host: 195.117.172.150

    koles chciał kupic karte i mu ja ja sformatowałem a teraz sie rozmysliłem i nie mam zadnych plikow . Jak właczam telefon to sie nie chce właczyc ale jak wyciagne karte to włancza sie wez niczego

  • 0

    208. ~zch!z  2007-11-10 18:01:26  host: 136.190-65-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be

    mam taki problem...po wzuceniu na telefon paru mp3 niektore piosenki dzialaja normalnie zas inne pisze ze jest bad format.o co tu chodzi jakis moze jest potrzebny porgram do zmiany formatu pls o odpowiedz.pozdrawiam

  • 0

    209. ~mat 94  2007-11-12 22:17:04  host: 217.153.42.129

    wie może ktoś jak ustawia się dzwonek mp3 jako połączenie (gdy ktoś do ciebie dzwoni żeby leciała piosenka mp3

  • 0

    210. ~Ribo  2007-11-16 13:08:33  host: bvw122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy do tego telefonu można wsadzić karte 1gb , bo wszędzie pisze , że tylko do 512 mb ??

  • 0

    211. ~Raper  2007-11-16 14:29:58  host: pi100.koscierzyna.sdi.tpnet.pl

    Super telefon,extra jakosc dzwieku!!!E1 najlepsza;)

  • 0

    212. ~marcih  2007-11-21 17:29:06  host: adpf27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam posiadam ten telefon karte 512 i cała pamiec wewnetrzna i zewnetrzna zapełniona i mi sie wcale nietnie ;-] wiele razy upadł mi na ziemie ale popekała tylko obudowa telefon mi sie jeszcze niepopsul jak knarazie mam go 6 miesiecy i nienazekam...

  • 0

    213. ~MacieQQ  2007-11-23 19:14:55  host: xdsl-16389.wroclaw.dialog.net.pl

    Mam owy telefon od 2 lat. Przez dwa lata nic się nie działo. Dopiero teraz zaczęły się problemy - telefon nie łapie ładowarki ( trzeba się męczyć ), gdy podłączam słuchawki , nie działa jedno ucho - a to wina telefonu bo na innych modelach motoroli te same słuchawki działają. Ale mimo wszystko - dla osób które zmieniają jak ja telefon po ok 2 latach telefon jest super. Mp3 gra fantastycznie, słuchawki ujdą, aparat ujdzie ( przy dzisiejszej technologii już nie no ale ujdzie ), joystick działa bez szwanku tak jak klawisze, obudowa trwała, antywstrząd działa i umila życie, bateria trzyma b. długo. Super telefon. Polecam

  • 0

    214. ~siema  2007-11-30 22:55:55  host: gwe26.internetdsl.tpnet.pl

    siema wie ktos jak soknfigurowac wap mms i gprs pomzcie

  • 0

    215. ~Mariano - Italiano  2007-12-06 20:53:34  host: adhc168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon supper ale denerwuje mnie to ze gubi mi zasieg i sam sie wyłącza :/ Ludzie co robić !!

  • 0

    216. ~Mat  2007-12-17 16:37:50  host: h79.ds5.univ.gda.pl

    mam pytanie co zrobić by więcej smsów wchodziło,,, póki co mam 30 i juz jest skrzynka pełna :/ inne rzeczy w porządku!

  • 0

    217. ~Kotlet z bociana  2007-12-20 14:25:25  host: 217.96.82.28

    lepszego telefonu za te pieniądze nie dostaniemy, jest bardzo dobry. Mariano, wgraj sobie jakiegoś modowanego softa.

  • 0

    218. ~robyn  2007-12-22 12:58:31  host: 88-199-26-126.tktelekom.pl

    motorolka zaje..... telefon niema lepszej ten dzwiek mnie przerarza ;]

  • 0

    219. ~KoLeK  2007-12-25 03:37:25  host: host-81-190-139-174.olsztyn.mm.pl

    mama mi przywiozla taki telefon z angli za ile mozna sprzedac taki telefon w polsce ???? (Nowy telefon) Polskie menu

  • 0

    220. ~pynio  2007-12-27 12:43:06  host: hgk26.internetdsl.tpnet.pl

    co to jest itunes? i gdzie kupić orinalna bateria?prosze opomoc.

  • 0

    221. ~telemaniac  2007-12-30 18:00:31  host: abut115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel, kupilem nowy nie uzyw, i chce sie go jak naszybciej pozbyc. Tragedia! Ludzie nie moga sie do mnie dodzwonic!Np: nie uzywam tel, nic nie robie, i nagle sms ze ktos sie probowal z toba skontaktowac! "Kiedy qrwa! jak nic z nim nie robie, wlaczony i nawet go niedotykam" A to co naprawde doprowadza mnie (i jak czytalem nie tylko mnie) do czerw to to, ze trzeba przejsc kurs podlaczania i ukladania (doslownie) tel i jebngo kabelka zeby sie naladowal, cos strasznego! nie polecam! Orucz tego tel b glosny i jak wrzucicie karte 1Gb to jest co robic.

  • 0

    222.  2007-12-31 13:42:56

    telefon spoko tylko ma pare wad!!!!;/

  • 0

    223. ~Tusien  2008-01-03 20:03:51  host: host-81-190-241-64.malbork.mm.pl

    DLA MNIE TELEFON OK NARAZIE NIC MI SIE NIEPIERD*** ALE TYLKO MI ZMULA OD SOFTA I ZAMIERZAM KABEL KUPIC I ZGRAC LEPSZEGO:D:D:D

  • 0

    224. ~  2008-01-07 21:15:58  host: sulechow.md4.ceron.pl

    Jak sie nazywa program iTunes do E1.proszę o odp.

  • 0

    225. ~kaMIL  2008-01-09 21:23:13  host: dnb8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JAK WGRAC MUZYKE DO MOTKI E1 DO ITUNES

  • 0

    226. ~K@CPER  2008-02-25 14:43:05  host: public-gprs111130.centertel.pl

    nie wiem czy wziasc ta motorole czy sgh E250 czy nokie 3110classic szczerze mowiac chodi mi o muze. pozdro

  • 0

    227. ~  2008-02-26 15:47:37  host: evo182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy mozna cos zrobic jak gubi zasieg??

  • 0

    228. ~majkel  2008-02-27 22:12:40  host: abfh213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    motka fajna 4 razy w naprawie wszystko to co u innych brak możliwosci ładowania - wina telefonu!!!!!!!!. Kolejne brak połączeń przychodzących nie mozna sie do mnie dodzwonić sms przychodziły z data miesuąc wczesniejsza wiem to jest niemożliwe prawdopodobnie złe zapisanie na karcie sim -wina telefonu!!! reklamacja uwzgledniona po miesiącu brak mozliwosci ładowania - zainstalowany nowy soft telefon działa 3 miesiace po tym okresie brak ładowania brak połączeń tel sam sie wyłącza sms przychodzacy tylko pół wiadomości pojawia sie napis */brakujący tekst/* łaczy ze soba rózne smsy z datami wczesniejszymi telefon do naprawy reklamacja uwzględniona tydzień temu zaniesiony ponownie teraz wszystko naraz od ładowania poprzez brak połączeń przychodzacych do ni możności włączenia telefonu. tyle wad .Zalety ITUNES po prostu najlepsza rzecz na świecie banalnie prosty w obsłudze dźwiek zajebisty i to tyle zalet

  • 0

    229. ~PUSIA ;o)  2008-03-06 08:33:36  host: bvr8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Motorolka jest nawet spoko szkoda tylko ze nie ma podczerwieni, radia i innych dupereli, ale ogolnie jest SPOX ;)

  • 0

    230. ~skupin27  2008-03-16 15:23:19  host: host205-101.kaskada.net

    Ta motke mial moj kumpel i jest do dupy ;/

  • 0

    231. ~hempgru  2008-03-29 11:09:31  host: 80.54.117.2

    ja mam e398 z softem e1 nie nażekam zajesisty fonik naprawde wszystkim polecam bo muzyka to jest naprawde cudo miałem już chba z 40 fonów ale żaden mi tak świetnie nie grał POLECAM!!!

  • 0

    232. ~dzaskier  2008-04-04 20:54:56  host: nat-6.ingram.com.pl

    czemu mi nie chodzi iTunes

  • 0

    233. ~MArcino  2008-04-08 15:43:37  host: aaav84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie....Czy bateria w tym telrfonie dlugo trzyma??....Gubi zasieg??....Zawiesza sie??...Wylacza sam??Podajcie szybka odp.....Pllliiisssss

  • 0

    234. ~dayday64  2008-05-12 23:42:00  host: adsl-99-141-9-226.dsl.chcgil.sbcglobal.net

    padaka w ch z ladowaniem , ci co go maja widza o czym mowie!

  • 0

    235. ~Artik  2008-06-01 11:44:17  host: public62699.xdsl.centertel.pl

    Mam ten model 3 lata. Bez zadnych problemow. Nawet dzisiaj bateria trzyma dlugo.

  • 0

    236. ~drosik  2008-06-07 11:28:13  host: xdsl-8685.elblag.dialog.net.pl

    jak wgrac piosenki di itunes ???

  • 0

    237. ~Motka  2008-06-25 20:58:58  host: ip-91.189.223.50.skyware.pl

    Jak ustawic na dzwonek Mp3??? Dopiero kupilem motke E398 z softem E1. jEst spoko głośno gra iwszystko mi hula. tylko nie czaje tego dzwonka... POmoze ktos???

  • 0

    238. ~lackiii  2008-07-25 17:20:15  host: adki105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @BąK mialem e398 (oczywiscie ze zmienionym softem), potem ja sprzedalem i kupilem e2 - jest cichsza jesli chodzi o glosniki, ale sluchawki bluetooth (posiadam s805 xD) sa boskie... ;D e1 nie mialem ale to przeciez e398 "na sterydach" i nie ma co tu ukrywac - fon kozacki ale tylko do muzyki i na imprezy (funlights rzadza) pzdr

  • 0

    239. ~jaruszek  2008-07-26 18:43:26  host: abqg79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon uzywam juz 3 rok i do tej pory nie byl ani razu w serwisie. dziala bezproblemowo. wyjatkiem jest tylko gniazdo ladowarki ale wkoncu nie tela bez wad. niespotkalem sie takze zeby ktos ze znajomych mial z tym tellem problem. to jest chyba najlepszy telefon jaki wyrodukowala motorola. zajebiaszczy

  • 0

    240. ~motofun  2008-08-14 17:21:17  host: chello089079006111.chello.pl

    jak wam sie nie podoba rokr e1, to wejdzicie a ww.matrax.net i z nia cos zbrobcie. polowa tu filozofuje a cisnie od roku na standardowym sofcie o_O wgrajcie sobie monsterka jakiegos, elfloadera, zmiencie itunsa na takiego ktory ma DB creatora i bedzie git!

  • 0

    241. ~MOTOFUN  2008-08-14 17:25:29  host: chello089079006111.chello.pl

    jak wam sie nie podoba e to poszperajcie na matrax.net ! polowa sie tlucze na standardowym sofcie a filozofuje strasznie. zmiencie monstera zrobcie sobie elf loadera, itunsa z db creatorem i bedzie chulac!

  • 0

    242. ~matley  2008-10-29 12:54:01  host: chello089079136129.chello.pl

    ciekawaopinia na temat braku basow a probowal ktos go klasc na plastikowy stol|? wszystko sie trzesie w promieniu 2metrow..dobry fon

  • 0

    243. ~KuBaSa  2008-11-24 15:51:20  host: aby62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go juz 3 lata jedyne co mi sie w nim zepsulo to boczny przycisk do podglasniania , ale to nie problem ;p Bardzo latwo mozna ja podgłosnic przez p2ktools'a . Telefonik dobry do słuchania muzyki ale jest wolny (moze tylko moj egzemplarz ). Szkoda ze nie ma t9 tylko jakis smieszny iTap Oocena 3/5

  • 0

    244. ~maska ZaBrZe  2008-11-28 00:16:17  host: 088156096009.stk.vectranet.pl

    ja mam motke e 3 wyglda tak samo jak e 1 tylko ze ona jest z usa i ma aparat 3 mp jest głosniejsza od zwykłych e 1 i ma metalowa obudowe bedzie na allegro zapraszam do licytacji

  • 0

    245. ~  2008-12-05 15:11:07  host: dwn138.internetdsl.tpnet.pl

    ile taki nowy fon kosztuje

  • 0

    246. ~Kryha  2009-01-03 00:44:08  host: inet20909na-0.eranet.pl

    jak chcie muzyke z karty pamiec ustawic na dzwonek połoczenia to musice muze zgrac na pamiec telefonu POZDRAWIAM PODNIecacy mocy motek seri E1 E398 bo te fony nie ma hu we wsisi ze by tego fona ktos pobił to jest jak CONTRA na pegzusa dziekuje

  • 0

    247.  2009-03-04 22:25:08

    A ja taki dzisiaj nowy kupiłem. :P Nie wiem skąd ale się uchował. :)

  • 0

    248. ~miquel  2009-03-27 20:13:51  host: host-89-228-45-199.elk.mm.pl

    mam ten telefonik około 3 lat i wiem o nim prawie wszystko xD . do do karty na orginalnym sofcie pociągnie jedynie 512 MB natomiast zmienimy na @e1 to spokojnie 1 gb bez żadnej zaćmy śmiga . na sofcie od e1 muza gra kilkukrotnie głośnie śmiało polecam wszystkim ten telefonik P.S : przy motce wszystkie soniaki z serii W wymiękają aahhaha ;]

  • 0

    249. ~grzechu  2009-04-23 19:09:53  host: aawg34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej ona ma radio?????? jak tak to niby gdzie go szukac?????

  • 0

    250. ~gresla  2009-06-29 16:48:05  host: 78.8.136.208

    czy ktoś chce sprzedać ten telefon w dobrej cenie w mieście Wrocław

  • 0

    251. ~krysiok  2009-09-12 22:16:48  host: 94-40-97-241.tktelekom.pl

    Jak wgrac piosenke do Itunes ?? piszcie szybko

  • 0

    252. ~miecio  2009-10-15 12:23:53  host: 213.199.195.158

    niewiem zapomocą jakiego programu odczytac pliki skopiowane na poczte z karty pamięci z przełącza

  • 0

    253. ~miecio  2009-10-15 12:28:27  host: 213.199.195.158

    chodzi mi o e1 jak zaa pomocą jakiego programu morzna odczytać pliki przeniesione na poczte z przełacza po zatym zabytek chodzi dobrze choc czasem się zawiesza i jest troche wolny lecz to nie komp z najnowszym oprogramowaniem dzieki

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-17-16.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet