Motorola RIZR Z6 - opinie
Telefony Motorola Motorola RIZR Z6 Opinie o Motorola RIZR Z6

Motorola RIZR Z6

w sumie: 47
  • 0

    1. ~hej  2007-01-10 09:37:38  host: actj188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    uzywam go od pol roku, jest super :)

  • 0

    2. ~jasku  2007-01-10 14:19:20  host: abov122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma co, ladne teraz tele robia...

  • 0

    3.  2007-01-10 16:28:33

    Linux...

  • 0

    4.  2007-01-12 09:59:07

    @hej jak mozesz go uzywać od roku,skoro jeszcze nie trafił na półki sprzedaży ? Dla mnie jest to kiepska V3 w nowym wydaniu.Aparat 2.0 ale bez auto focus,tak mi się wydaję.Ładna rozdzielczość i liczba kolorów,jednak Menu napewno spiep...zawalą :) a ten system operacyjny Linux...do kwietnia jeszcze trochę zostało :P

  • 0

    5. ~anonim  2007-01-12 18:34:14  host: etp77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ech... życie jest ciezkie. Mam tego mojego k750i i jest fajny. Mimo to zmienilbym go na inny. Niestety albo pojawi sie jakas piekna nokia n95 cholernie droga, albo jakis wypasiony k800i ale brzydki, albo genialnie wygladajaca motorola RIZR Z6 niestety gorsza od k750i. Wymienilbym na 6280 - tez ładna. Ale aparat ma gorszy mimo ze tez 2MPix..

  • 0

    6. ~germ  2007-01-13 10:05:55  host: amh120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Lipny telefon jak kazda motorola, menu pewnie tez zwalone....gdyby Ci ludzie co te telefony projektuja i robia uklad MENU sie postarali to MOTOROLA mogla by byc calkiem niezleee:)

  • 0

    7. ~no  2007-01-13 14:59:04  host: eao26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nooo niezły.

  • 0

    8.  2007-01-24 18:37:55

    Jeju ludzie ale wy sobie dajecie ciemnote wcisnac!! przeciez 2megapixele to jest bardzo duzo!! Jesli ogladacie zdjecia na komorce to nie bedzie zadnej roznicy czy to bedzie 0,5 mega czy 5 mega..na komputerze tez macie zazwyczaj rozdzielczosc 1024x768, a 2megapix to 1600x1200 dlatego nie ma potrzeby wiekszej matrycy. Nawet jesli chcecie to zdjecie wywowalac, to jesli nie robicie wiekszych odbitek niz 15x10cm, czyli taki rozmiar jak 99% ludzi, to 2mega tez zupelnie wystarczaja! Przestancie w koncu sie mamic, bo smiac sie chce jaka papke z mozgu robia wam specjalisci od marketingu...

  • 0

    9. ~LordY  2007-01-25 16:14:24  host: proxy2.netia.pl

    qbiq -> a jak ktoś chce potem takie zdjęcie wykadrować albo po prostu skorzystać z cyfrowego zooma? Zoom x2 oznacza Mpix matrycy/2 i w ten sposób z 2Mpix robi się 1Mpix. A to tylko zoom x2! Oczywiście, to tylko telefon, ale jak na high-endową nowość Motoroli to nie powala w tym aspekcie. Moim zdaniem mimo to, świetny telefon! ;-)

  • 0

    10. ~gerek  2007-01-25 18:46:10  host: cfw37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem co sie bardziej oplaca doradzcie!!! LG U400 czy Motorola RIZ Z6???

  • 0

    11.  2007-01-25 20:05:46

    LordY producenci raczej powinni sie skupiac na rozwiajaniu optyki i jakosci matryc (i ilosci pixeli nie ma tu nic do znaczenia!)..wtedy nawet wykadrowane i powiekszone cyfrowo na kompie 2megapixele beda wygladaly lepiej niz 4Mpix wykadrowane do 2:) Ale ludziom mozna wcisnac wszystko:)

  • 0

    12. ~dudi_mob  2007-02-01 13:16:16  host: miedzyn.net

    Jak dla mnie ten telefon jest wystarczający!!! qbiq gratuluje, pierwszy raz przegladajac telefony przeczytalem tak trafne spostrzezenia!!! zadko kto ma takie pojecie:-]

  • 0

    13. ~gabar  2007-02-03 19:02:37  host: dgk217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja takze sobie nie zdawalem sprawy z tych pixeli - dzieki za oswiecenie qbiq

  • 0

    14. ~kasia  2007-02-05 20:37:16  host: avp96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od 4miesiecy mam lat 12 i jest super lubie sier nim chwalic

  • 0

    15.  2007-03-04 18:51:13

    Chcecie wiedzieć więcej o tym telefonie? Wejdźcie sobie tutaj jeśli znacie dobrze angielski. http://www.mobile-review.com/review/ motorola-z6-en.shtml Jak dla mnie ten telefon to rewelacja, EDGE całkowicie mi wystarcza, do maili i www, więc się nim z pewnością zadowolę. Linux to fantastyczna platforma, na dodatek Z6 ma ponad 600Mhz procesor a taka Nokia N73 ma 220, więc zgadnijcie co będzie szybciej działać.

  • 0

    16. ~ktos  2007-03-10 11:08:20  host: awh194.internetdsl.tpnet.pl

    Ile kosztuje motorola rizr z6???????

  • 0

    17. ~sanshinron  2007-03-12 20:39:28  host: w3cache.mironet.pl

    Jak mozna powiedziec ze zwalony uklad menu, skoro w motorolach mozna sobie go modyfikowac i to z poziomu menu :D W ogole motorola to telefony o najwiekszych mozliwosciach personalizacyjnych, a linux jest doskonala alternatywa dla symbiana :D Prawda za to jest ze przydalby sie autofokus i lepsza jakosc aparatu...

  • 0

    18.  2007-03-14 17:14:18

    Ciekawi mnie jego dostępność w Polsce, ponoć na rynkach europejskich debiutuje w tym miesiącu. Ciekawe jeszcze ile będzie kosztował na allegro...

  • 0

    19. ~Barthezz  2007-04-19 10:46:22  host: gaq50.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefonik jest spoko.Mimo ze nie mialem go jeszcze w reku to i tak mi sie podoba;)Tylko mam pytanie.Ile onamoze kosztowac i czy trafila juz na Polski rynek.

  • 0

    20. ~MOtOfan  2007-05-09 11:36:42  host: aayr1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a gdzie on ma glosnik do sluchania mp3?

  • 0

    21. ~Geran  2007-05-14 12:44:52  host: kamil8907.net.autocom.pl

    BOZE jak może ktoś wogole pisac o tym telefonie ze bedzie gorszy od k750i BUAHAHA poczytajcie troche a nie piszcie bzdur. Menu to kwestia wyboru tym bardziej ze jest tutaj linux i instalujesz juz poprostu automatycznie skorki przez kabel... I na dodatek swietny telefon do sluchania mp3 w pelni ma byc kompatybilny z windowsem i windows media player'em jestescie smieszni jesli piszecie ze juz go macie - nie jest on jeszcze nawet dostepny nie ma to jak dzieci piszace post o nokiach i sony ericssonach

  • 0

    22. ~coolos  2007-06-04 14:15:52  host: bxp250.internetdsl.tpnet.pl

    czekam na ten telefonik, jeżeli cene bedzie w miare przystepna to pozbede sie mojej e1000 i sprawie sobie z6. Nie ma co motorola rządzi :) a sony ericssony i nokie to zwykłe pustaki :P

  • 0

    23. ~e X t 7 3  2007-06-21 11:49:21  host: 88.220.112.15

    Linux Power jedna z nowych motoroli będzie moja ;)

  • 0

    24. ~domkik  2007-07-22 13:16:53  host: 87-205-212-170.adsl.inetia.pl

    ja mam go sprowadzonego z angli juz mam go 3miechy jest zajebisty przed nim mialam samsunga z650i i mam go nAdal ale mi sie znudzil i teraz uzywam tego jest bombowy super zdjecia ma lampe blyskowa nie ma lepszago

  • 0

    25. ~Oski z ilse of man  2007-08-13 23:28:59  host: adsl87.254.86.47.manx.net

    mam ten telefon od miesiąca i uważam że jest bardzo eleganci, kupiłem na ebay ze słuchawkami bluetooth, wyswetlacz i linux jest wporzo szczególnie to przesyłanie bluetooth 100 metrów, ma tam pare błedów ale jak sie przywyczaisz to da sie ominąc, jest problem z ciężarem ale czc zlodnośc tego telefonu :), motorola inna niz zwykle, tata mam motorole v3i i nie ma szans z moją

  • 0

    26. ~hope13  2007-12-02 12:20:38  host: abrj100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie jak chcecie sobie zdjecia robic to kupcie sobie cyfrowke LOL

  • 0

    27. ~Maciek...  2007-12-06 17:27:56  host: chellonet.pl

    hmmm..wg mnie jak ktos chce miec aparat to nie pozostaje mu nic innego jak kupno aparatu cyfrowego:P ...telefon to wciaz tylko telefon i jeszcze dlugo nim pozostanie:) wg. mnie motka bardzo fajna zreszta jak kazda motka,a linux to tak jak ktos napisal wczesniej super alternatywa dla symbiana:) pozdro :)

  • 0

    28. ~x X x  2007-12-15 21:37:17  host: acws88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktoś, czy ta Mota obsługuje karty wysokiej gęstości? bo nie moge nigdzie tego znaleźć :angry:

  • 0

    29.  2007-12-18 00:26:06

    A jaka jest moc betrii, znaczy ile trzyma przy normalnym użytkowaniu. Bo miałem motke V360 to była tragedia.

  • 0

    30. ~MacieK550 Z6  2008-01-10 19:56:56  host: gcy242.internetdsl.tpnet.pl

    brdzo szbki procesor bije prawie karzdą komórke na glowe super grafa aparat taki sobi.Szybsza moze być tylko n95 lub n93 :)

  • 0

    31. ~szczympek  2008-01-13 14:38:41  host: bpe69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy na tym komie działają aplikacje po prostu na telefon z javą. Czyli czy mogę sobie powgrywać gierki na roz. 320x240 czy muszę szukać specjalnych na linuxa??? A tak w ogóle to może ten kto ma ten telefon, może da stronkę z aplikacjami na linuxa :) Pozdro

  • 0

    32. ~xXx  2008-01-21 20:34:44  host: akt145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oczywiście, że możesz wgrywać na niego zwykłą jave ;) aplikacje, które można wgrać na Linuksa to taki rarytas ;) np. wrzucasz odtwarzacz Rockbox, wrzucasz DOOMa II badz I i grasz sobie na telefonie ;]

  • 0

    33. ~xXx  2008-01-28 11:42:40  host: akt186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Świetny telefon, mam go kilka dni i bez zastanowienia mogę go polecić wszystkim Maniakom Motoroli ;) Do perfekcji brakuje mi tylko słuchawek S9... :] POLECAM!!

  • 0

    34. ~audimaniac  2008-02-06 21:18:23  host: 204.85-237-167.tkchopin.pl

    Jeżeli chodzi o aplikacje na motli i linucha to można tu cos znaleźć www.motorolafans.com / ja własnie nabyłem takową motke :D, jak sie nia troche pobawie to naskrobie jakiegoś dłuzszego posta; narazie tylko powiem że zajebiście odtwarza muzykę ;)

  • 0

    35. ~fuzzy-wuzzy  2008-02-15 22:20:50  host: host12.133.murka.net

    dziś zakupiłem... jak narazie zadowolony. Proszę o pomoc, mianowicie ustawienia internetu (nie wiem czy wap, edge, czy gprs) no i skoro jest linux to skąd można pobrac gierki programy itp. proszę o odp. Pzdr.

  • 0

    36. ~  2008-02-23 20:21:09  host: host12.133.murka.net

    a gdzie znaleźć aplkacje itp itd na linuxa ktore trybia na tym fonie

  • 0

    37. ~KOWALL  2008-02-24 20:33:21  host: 91-145-144-81-net.cnb.com.pl

    SIEMA CZY NA TEJ KOMIE MOZNA NAGRYWAC FILMY I JE ODTWARZAC

  • 0

    38. ~bodziozzz  2008-04-01 20:42:27  host: gau58.internetdsl.tpnet.pl

    jestem szczęsliwym posiadaczem se k750i a jednak wolałbym motorole poniewaz mnie nie zawiodła jeszcze nigdy a było ich kilka:)) mimo ze moj se ma alkaiczna baterie i karte pamieci 2g i sciagnietego symbiana wole motorole a mam jeszcze jedno pytanie czy z6 ma flesza???

  • 0

    39.  2008-04-07 22:54:08

    Czym różni sie RIZR Z6 od ROKR Z6? Ile trzyma bateria w z6?

  • 0

    40.  2008-04-11 15:41:18

    Witam. Długo myślałem i w końcu zdecydowałem się na ten tel. Tel kupiłem za 549zł(zadowolenie) w zestawie znalazła się gigowa karta pamięci co mile mnie zaskoczyło. Wykonanie telefonu jest świetne. Funkcje zupełnie wystarczające dźwięk dzwonka ok. Nigdy wczesniej nie miałem motki ale ten model przypadł mi do gustu. Czekam teraz na ile stać będzie baterie jak na razie 3 dni zabawy sporo smsów i rozmów. Bat wskazuje 50%. Napiszę coś szerzej za następne kilka dni.

  • 0

    41. ~tymek  2008-07-11 09:42:01  host: adcj47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    phone jest superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

  • 0

    42. ~  2008-07-19 20:05:05  host: lan-szombierki-91-6-nat.streamnet.pl

    ja go mam od 5 dni jest ok 6/7

  • 0

    43. ~skodi2  2008-10-07 10:38:04  host: bxm82.internetdsl.tpnet.pl

    Fajny telefonik, miałem poprzednio LG shine. Motorolka to o wiele lepszy telefon, pod każdym względem, nigdy już niekupie badziewnych LG.

  • 0

    44. ~bielik11  2008-11-16 10:43:12  host: 88-199-154-25.tktelekom.pl

    nie działa mi internet w motoroli z6

  • 0

    45. ~bartii  2008-12-07 20:37:14  host: xdsl.202.c86.petrotel.pl

    qbiq nie masz racji optyka to połowa sukcesu reszta to pixele czyli pół na pół ja mam kc550 z optyka schneider-kreuznach i gdyby nie pixele to optyka dużo nie zdziała

  • 0

    46.  2009-05-21 21:02:35

    Mam ten telefon od dwóch miechów. Jestem z niego bardzo zadowolony. Aparat robi naprawdę świetne zdięcia nawet w ciemności. Motka roko z6 ma lampkę błyskową. Zbliżenie zoom x 8, ikonki wyświetlają sie podobnie jak w noki e65 ale menu troszke inne. Bateria jak u mnie ( normalne zytkowanie ) trzyma 7 dni ale odpowiednio ja formatowalem po zakupie. 12 h potem całkowite rozładowanie i tak 3 razy. Polecam tego fona. Chetnie odpowiem na Wasze pytania.

  • 0

    47. ~Maku  2010-01-30 17:18:20  host: 77-253-243-149.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon jakieś 8 miechów jestem zadowolony,jedyny problem to wejście USB często się psuje ;/

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-191-72.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet