Motorola RIZR Z3 - opinie
Telefony Motorola Motorola RIZR Z3 Opinie o Motorola RIZR Z3

Motorola RIZR Z3

w sumie: 88
  • 0

    1.  2006-07-26 09:00:56

    He he,a to dobre slider od specjalistow od V'ek.
    Nie da rady-na bank zezre go konkurencja w postaci Samsunga(najlepsze slidery) i Noki(zaraz sa Samsungiem).
    Ciemno to widze..

  • 0

    2.  2006-07-26 10:54:37

    He he, a to dobre slider od amerykanskich liderow V'ek.
    Nie wytrzyma konkurencji ze strony Samsunga(najlepsze slidery) i Nokii(zaraz za Samsungiem).
    Nie podchodzi mi!!!!!!!!!!

  • 0

    3.  2006-07-27 20:32:11

    No pewnie, że nie wytrzyma konkurencji.

  • 0

    4.  2006-08-02 12:00:12

    cudo!!!!!!!!!!!!!!!!ciekawe kiedy bedzie w PL bo chyba przegoni D600 cos tak czuje

  • 0

    5. ~  2006-08-04 10:06:34  host: apb153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w jaki sposób jakaś tam motorola moze przegonic samsunga D600:o??

  • 0

    6. ~Arek  2006-08-04 14:21:46  host: ip-195-140-236-183.unreg.tvk.wroc.pl

    brzydal niesamowity...wygląda jak tandeta z tajwanu...chociaż kij wie gdzie te motorole klepią...

  • 0

    7. ~jag10  2006-08-05 18:34:40  host: static-62-233-204-42.devs.futuro.pl

    Tam je klepią gdzie Nokie, Samsungi, Sonyericssony i inne . Czyli Made in China

  • 0

    8. ~Math 15  2006-08-07 14:06:42  host: ecn194.internetdsl.tpnet.pl

    Hm...zajebisty phon, tylko szkoda, że nie wrzucili do niego tego nowego aparatu 3.2 mpx tak jak w SE k790i i k800i.pzdro

  • 0

    9. ~sada  2006-09-22 21:55:39  host: dvo21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    napewno nie jest lepszy od d600 z tym wyswietlaczem i pamiecia wewnetrzna !!!!! ja mam d600:d i najlepszy fon jaki miałem

  • 0

    10. ~  2006-09-24 10:38:27  host: 193.24.198.102

    Nokie aurat to made in germany....

  • 0

    11. ~777  2006-11-20 14:28:32  host: cpw215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam nokie i robili ja na Węgrzech(6020)

  • 0

    12. ~kaliedition  2006-12-02 08:51:01  host: abox123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ona ma aluminiowa obudowe?

  • 0

    13. ~rootix  2006-12-02 14:13:38  host: 80-47-247-228.lond-th.dynamic.dial.as9105.com

    Ha ha ha Motorola to nie telefony dla prostych ludzi, wysmakowane, twarde i zimne wyglądy podkreslaja wysaka klase, to nie zabawki tylko dziela stuki, a model z 3 napewno nim jest;) Pozdro!

  • 0

    14. ~kaliedition  2006-12-02 16:15:30  host: abox123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ona ma aluminiowa obudowe?

  • 0

    15. ~Nikuska95  2006-12-16 12:57:47  host: 83.238.149.81

    Do rootix. Ja też nie lubie Motek ale to jest śliczne. I ma 4 zakresy.. :]

  • 0

    16. ~kaliedition  2006-12-28 13:20:39  host: abpd167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no kur** odpowie mi ktoś czy nikt nie wiem czy ma aluminiową obudowe?????

  • 0

    17. ~lucas  2006-12-31 17:28:58  host: egy167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie napiszcie coś o tym telefonie!!!! nic się tu nie dzieje. Ma ktoś już go??? Pierwsze wrażenia??? Wady??? Pozdro i Szcześliwego Nowego Roku !!!!

  • 0

    18. ~c  2007-01-29 12:43:25  host: przyjazni.wroc.zigzag.pl

    telefon ma aluminową obudowę. Ale wykonany jest raczej tandetnie.

  • 0

    19. ~jimena  2007-04-07 11:31:18  host: aate14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie co wy mowicie, telefon jest w porzadku.da sie go kupic w Polsce?

  • 0

    20. ~Bart  2007-05-04 23:10:04  host: abnu241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy wy nie odwiedzacie Allegro?? tam juz sa na sell :D

  • 0

    21. ~z@j@c  2007-05-10 09:40:44  host: emm58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pytanko, ma szkiełko mineralne, tak jak w modelu L7??

  • 0

    22. ~michal  2007-05-12 18:44:00  host: abml22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest już z6 z systemem operacyjnym linux

  • 0

    23. ~Wojtas  2007-06-11 16:05:50  host: dynamic173-184.tvk.torun.pl

    Ja mam L7 i stwierdzam ze motorola robi najlepsze wyswietlacze do telefonow lapsze niz samsung czy nokia ,Kolory w motoroli sa jak zywe w porownaniu do np Nokii .Pozdro

  • 0

    24. ~natkla  2007-06-15 20:40:49  host: aabd221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    :D l& i żywe kolory bez ubliżania mam nokie n70 i l7 przy niej to tandeta (pod wzgedem wyswietlacza) ... ładniutka ale juz jej nie przygaduj pszesadnie :) pozdrawiam

  • 0

    25. ~zbok  2007-06-24 11:11:48  host: acpo105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    #24 masz N70 i L7 a nie wiesz co piszesz :)

  • 0

    26. ~lancer145 :D  2007-06-30 11:28:12  host: boe243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hym tu sie cos nie zgadza bo mam tego phona ale zjest cool zaje :) :P

  • 0

    27. ~m-s  2007-07-06 21:07:30  host: 213-238-97-128.adsl.inetia.pl

    Moja Nokia jest Made in Finland.

  • 0

    28. ~RastaMan  2007-07-19 21:01:31  host: host-89-229-194-126.gizycko.mm.pl

    a ja wygralem ten fonik na pepsi.pl :P jest zajebis.ty!! :P

  • 0

    29. ~aga  2007-07-25 12:18:48  host: gw-www.lublin.enterpol.pl

    Czy ten telefon ma polskie menu??

  • 0

    30. ~kolomh  2007-07-25 18:45:28  host: abjd7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokie to nie Niemcy ani Wegry :)Tylko Finlandia.

  • 0

    31.  2007-08-17 17:30:05

    Telefon jesy rewelacyjny:D Zmieniłem d900 własnie na Z3 i jestem zadowolony:D Boski wygląd + niezłe funkcje:) Polecam

  • 0

    32. ~martka  2007-08-19 11:37:52  host: static-81-219-32-60.devs.futuro.pl

    Telefonik jest boski, menu normalne, aparat robi wrazenie, jest to na maksa stylowy telefon polecam go wszystkim!!

  • 0

    33. ~martusia927  2007-08-22 21:48:13  host: host-89-230-151-2.inowroclaw.mm.pl

    mam tą kome...i nie jest tandetna tylko super...w salonie jej się nie kupi narazie...ale na allegro można ją dostać bez problemu...ja ją kupiłam w komisie za 550... pozdro

  • 0

    34. ~Rodrigo  2007-09-01 12:33:05  host: cdh210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile wam trzyma bateria w tym fonie?? U mnie góra 3 dni!! Przecież to jest przesada... W ogole sie nim nie bawie, a bateria leci jakbym non stop cos na nim robil...

  • 0

    35.  2007-09-01 14:00:46

    Ile wam trzyma bateria w tym fonie?? U mnie ok 3 dni!! Przeciez to jest przesada... W ogole sie nim nie bawie, a bateria schodzi jakbym non stop coś nim robił...

  • 0

    36.  2007-09-01 18:45:28

    Ile wam trzyma bateria?? U mnie tylko 3 dni!! przeciez to jest lekka przesada...

  • 0

    37.  2007-09-07 17:44:24

    Mi też z 3 dni, ale przy intensywnym używaniu (mp3, gry i dużo rozmów) :) Więc dobry wynik...

  • 0

    38. ~Take_Your_Time  2007-09-12 00:38:25  host: 193-34-3-1.chelmnet.pl

    Nie jest zly ale wczesniej mialem SE k700i i wedlug mnie byl zdecydowanie lepszy. Pomimo braku kart pamieci nadrabial wyswietlaczem, porzadnym glosnikiem i radiem. Motorola zrobila dobry telefon ale jesli ktos wczesniej uzywal ktoregos z Sony Ericssonow to ciezko bedzie mu sie przestawic na cos innego. Z3 w przeciwienstwie do k700 ma o niebo lepszy wyglad lecz jesli chodzi o soft to nawet taki stary model jak k700 przerasta z3 o glowe. Jesli ktos potrzebuje telefonu do rozmow i pisania smsów to zdecydowanie motorolka. Jesli telefon ma byc porzadna wielofunkcyjna zabawka to polecam SE k800i, lepiej doplacic 200 zł i miec cos naprawde fajowego :) Pozdrawiam

  • 0

    39. ~Z3  2007-09-16 20:45:26  host: 53-pra-7.acn.waw.pl

    Witam, mam ją od miesiąca, telefon rewelacja. Miałem wcześniej 5300 i nie umywa się do Z3. Przede wszystkim - wyświetlacz, w porównaniu z 5300 bije na kolana. Mam ipoda, więc nie korzystałem z "muzyczności" tego telefonu. Muzyczne przyciski w 5300 i biały-szary wygląd mnie denerwowały, wyglądała jak zabawka. Z3 ma niesamowitą klasę, jak się rozsuwa, jakie wydaje dźwięki i w jaki sposób się ją obsługuje. Jest rewelacyjna, nie spodziewałem się takiej rewelacji po pierwszym sliderze jaki zrobiła motorola. Telefon ten dostałem na urodziny, używam jej w sieci PLAY, dużo dzwonię, bo byłem testerem i mam co miesiąc 1000minut do PLAY. Telefon przy takim dzwonieniu trzyma około 4 dni. Rewelacyjnie pisze się smsy, klawiatura o niebo lepsza niż ta w V3, (zygzakowata), dodatkowo bardzo wyczuwalne naciskanie klawisza, wiesz kiedy nacisnąłeś, a kiedy nie. Zdarzyło mi się również dla testu słuchać mp3 na słuchawkach (które przyznam - nie są najlepsze, zarówno pod względem technicznym jak i estetycznym - potrafią wypaść z ucha :) ), ale jakość dźwięku jest naprawdę super. Zdjęcia również wychodzą bardzo dobrze - pod warunkiem, że jest dobre światło i ma się mocną, nieruchomą rękę. Mimo tego aparat jest lepszy niż w testowanym przeze mnie Samsungu Z370. Natomiast jeśli mamy zamiar przeglądać zdjęcia głównie na telefonie to jest to rewelacja - dzięki wspomnianemu wyżej wyświetlaczowi. Jedyna wada jaką dostrzegłem, to to, że żeby wyjąć/zmienić kartę pamięci należy ściągnąć tylną klapkę. Mogli umieścić takie gniazdo gdzieś z boku. Potwierdzam również informację, że karta microSD 2gb radzi sobie bez problemu z tym telefonem. Cena w jakiej oscyluje RIZR Z3 na allegro, to w granicach 600-650zł, i na prawdę nie ma sensu dokładać do RIZR Z6, która właściwie jest identyczna, nawet pod względem wyświetlacza, bo obie mają 262k. Mimo, że to Motorola, jestem niesamowicie pozytywnie zaskoczony. W tej chwili nie zamieniłbym jej na nic innego. Chyba, że na Nokie N95 8gb :D

  • 0

    40. ~slawinek  2007-10-09 09:38:43  host: azi130.internetdsl.tpnet.pl

    Hejka ziomale i ziomalki.Mam te cudo.Szkielko mineralne ma a jak !bo ktoś pytał z tyłu klapka aluminiowa-mniód mocny fonik.Podoba sie mojemu 2 letniemu synkowi :)Ogólnie powiem ze ma wszystko prócz radia i wideorozmów ale po co to?reszta mniód.szybko się ładuje.za 6paczek pokupiłem z 1gb microSD.JEDNO TYLKO NIE WIEM????JAK ZROBIĆ ŻEBY WYŚWIETLIAŁO ZEGAR NA WYŚWIETLACZU-tak już się przyzwyczaiłem do zegarka w fonie i ni uja nie umiem inaczej :) jak ktoś wie niech napisze bo wszystko już próbowałem i zupa-nie chce się pokazać a powinien być w prawym dolnym rogu wyświetlacza

  • 0

    41. ~miechoo  2007-10-09 22:50:01  host: aafp158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tez wygrałem tą motke na pepsi i bardzo jestem zadowolony najlepszy moj telefonik jaki miałem troche cicho muzyczka gra moim zdaniem

  • 0

    42. ~ZiPPi  2007-11-03 22:46:15  host: kiepury.metrointernet.pl

    38. ~Take_Your_Time Jak ktos sie zna i ma kabel do motki to mozna kombajn zrobic a z SE mozesz se ikonki nowe wgrac i pare patchy. Hello MOTO najlatwiej zmodowac i rozbudowac. Jak ktos chce to umie. A stwierdzenie ze z3 jest tylko do smsow i rozmow to jestes w wielkim bledzie. k700i to taki badziew jak tajwanskie skarpetki z gumka. W z3 masz 2mpx a w swoim K masz vga. Mialem ten telefon i zalowalem po dwoch dniach ze go kupilem. K700 to zabawka dla dzieci

  • 0

    43. ~  2007-11-25 15:42:08  host: 87-205-199-225.adsl.inetia.pl

    Hej.Mógł by ktoś podać wysokość i szerokość wyświetlacza w centymetrach??

  • 0

    44. ~Voytec  2007-12-05 16:21:23  host: host-86-111-101-200.tvk.torun.pl

    Zippi ma racje k700i ma slaby wyswietlacz(ktos tam wyzej napisal ze lepszy niz w Z3 tam widac kazdy pixel i jest jasny balde kolory ,w Z3 kolorki 1 klasa :D ppozdro

  • 0

    45. ~boberekkk  2007-12-13 20:58:21  host: 80.54.171.235

    wlasnie kupilam ten telefon :D wyglad zbytnio nie zachwyca jak dla mnie ale funkcje :D no cuddooo :D:D:D:D polecam!! tylko mogl by byc z deka tanszy ;p

  • 0

    46. ~Barabango  2007-12-15 13:06:44  host: sobieszow.clk.pl

    Cześć,chcem kupić sobie ten telefon i mam kilka pytań :) -Jaka jest pamięć na sms-y ? -Czy da sie zminimalizować czy przełączyć muzykę żeby grala calay czas ,żeby w tym czasie np: pisać sms-a czy coś ? -czy jest funkcja autowyzwalacza w aparacie ? proszę o odpowiedź :D

  • 0

    47. ~ARTUR  2007-12-16 11:49:32  host: 213.25.140.254

    MAM TEN TEL OD 2 TYGODNI JEST SWIETNY MA SUPER BATERIE TRZYMA MI 5 DNI PRZY SłUCHANIU MUZYKI GADANIU PRZEZ 5 MINUT DZIENNIE I PISANIU OK 20 SMESóW DZIENNIE, WYSWIETLACZ SUPER , WYGLąDA TELEFONU NA ZYWO BARDZO BARDZO FAJNY W TYM TELEFONIE JEST TYLKO JEDNA WADA ZE STASZNIE WIDAć ZNAKI PALCóW NA OBUDOWE TO ZNACZY NA PRZYCISKACH I WYśWIETLACZU U KURZ SIE ZBIERA NA NICH WłAśNIE A TAK POZATYM SUPER POLECAM

  • 0

    48. ~Mechanoid  2007-12-20 17:39:59  host: adcb234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem włascicielem takiej motki, wszystko sprawdzilem i stwierdzam jak zawsze, motorola super wyglada, ale z funkcjonalnoscia troszke gorzej wypada, jesli ktos potrzebuje telefon do sms-ow, dzwonienie i czasem posluchania jakiejs muzyczki oraz chce miec maly telefono, ktory swietnie sie prezentuje to jak najbardziej polecam, Ja wlasnie takiego telefonu szukalem i jestem jak najbardziej z niego zadowolony Ps.Najlepiej sie prezentuje w kolorze "black"

  • 0

    49. ~victorcop  2008-01-02 10:31:11  host: 195-128-242-183.static.akk.net.pl

    witam moze mi ktoś pomóc i odpowiedziec czy ta motorolka ma blokade klawiatury ale na pin kod tak by nikt po za mną nie mógł do niej wejść dzięi

  • 0

    50. ~z3  2008-01-05 14:13:49  host: host132.stimo.net

    czy można oglądać wideo na całym ekranie??

  • 0

    51. ~Isa00  2008-01-05 16:03:33  host: adpm242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam pytanie. który telefon jest lepszy motorola z3 czy motorola k1?? który wybrać?

  • 0

    52. ~Zulik :D  2008-01-06 21:45:27  host: ery104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ogolnie polecam z3 ma te same funkcjie i uklad menu co k1 lecz wyglad , zdecydowane wydlad ;D jest 1 klasa :D polecam dla tych co cena solidne wykonanie i nietuzinkowy wyglad !!!! Pozdro :D

  • 0

    53. ~x X x  2008-01-10 21:18:14  host: ake113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "Cena w jakiej oscyluje RIZR Z3 na allegro, to w granicach 600-650zł, i na prawdę nie ma sensu dokładać do RIZR Z6, która właściwie jest identyczna, nawet pod względem wyświetlacza, bo obie mają 262k." ej Z3 ty chyba sam nie wiesz co piszesz... Z6 jest identyczna tylko pod względem wyglądu, no i może aparatu (nie wymieniam pozostałych części, z których telefon się składa, bo to chyba jasne). WEWNĄTRZ to są kompletnie inne telefony! Wystarczy napisać, że Z3 chodzi na procesorze ARM7 o taktowaniu 68 MHz, a Z6 na ARM11 o taktowaniu 490 MHz (i można go kręcić do ponad 600 MHz), a także Z6 ma system operacyjny by Linux ;) Kupiłem ten telefon za 280 PLN, stan igła, jedynie z niechodzącym głosnikiem, którego mam nadzieję bez problemów naprawię ;)

  • 0

    54. ~Luka$  2008-01-30 23:30:35  host: cmq130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Jestem zadowolonym posiadaczem tego telefonu i muszę stwierdzić ze jest naprawde spoko... Wyswietlacz wystarczajaco wielki no, ale kolory sa bardzo wyraźne :) . apracik jak to w komorkach nic wielkiego... chcesz mniec dobre zdjecia kup sobie aparat cyfrowy... ale i w tym tele wychodza dosyc niezle(przy dobrym oswitleniu). Jest lampka blyskowa ktora daje cos do gora 2m :p . MP3 sa swietne, dzwiek jest czysty. Najbardziej podoba mi sie wygląd dzielo sztuki :)...no i ta cena na allegro po 450-500zl !! Pozdrawiam.

  • 0

    55. ~Anus  2008-02-07 17:56:53  host: chello084010033221.chello.pl

    Hmm, mam pytanko.. czy ten telefon ma lampe błyskową. .? bo na zdjęciach wydaje mi się, że ma.. ale nic o tym nie pisze, więc wolałabym się upewnić .. z góry dzięki :)

  • 0

    56. ~Anus  2008-02-07 18:59:55  host: chello084010033221.chello.pl

    Hmm, mam pytanko.. czy ten telefon ma lampe błyskową. .? bo na zdjęciach wydaje mi się, że ma.. ale nic o tym nie pisze, więc wolałabym się upewnić .. z góry dzięki :)

  • 0

    57. ~Loko  2008-02-10 13:25:29  host: 77-45-32-254.sta.asta-net.com.pl

    Telefonik ładnie się prezenutje i zamierzam go własnie zakupić dla mojej dziewczyny na walentynki w moim miejscu pracy dlatego tez zamowilem go w swojej hurtowni;-))) z oryginalnym softem motoroli i oczywiście bez blokady sim zdjętego fabrycznie:-))

  • 0

    58. ~ja  2008-02-27 11:48:27  host: 193.111.144.177

    czy na wyswietlaczu widac cos w słoneczny dzien???

  • 0

    59. ~??  2008-03-08 01:25:44  host: szaf-171-tp.go.net.pl

    hejka czy ktoś wie czy jest w nim funkcja szybkiego przewijania lub przeskakiwania o kilka sekund przy oglądaniu klipów 3gp?? pozdro

  • 0

    60. ~jk  2008-03-14 08:29:34  host: 088156192045.slp.vectranet.pl

    mam bardzo gnebiace mnie pytanie- czy w tym telefonie klapka szybko sie wyrabia????? z gory dzieki

  • 0

    61. ~michał W.  2008-03-22 15:03:19  host: dt.vip-net.pl

    telefon jako tako z wyglądu jest ładny ale w środku to on nie jest taki hiper haper fajoski. On się strasznie zacina przez te swoje pieerdułki. zdecydowanie NIE POLECAM!!!

  • 0

    62. ~  2008-03-25 10:50:01  host: nat.ip-point.pl

    hi mam pytanie czy ma nagrywanie wideo? I jeśli tak czy ma jakieś ograniczenie czasowe?thx

  • 0

    63. ~..  2008-03-25 21:42:33  host: nat.ip-point.pl

    hi mam pytanie czy posiada nagrywanie wideo? Jeśli tak to czy ma ograniczenie czasowe? thx

  • 0

    64. ~adr  2008-04-09 19:11:27  host: ewb246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajefajna komóra

  • 0

    65. ~raz-dwa  2008-04-26 20:42:17  host: acuj187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pondto z3 ma A2DP. Jakos nie moglem sie tego doszukac wiec pisze ;)

  • 0

    66. ~abecik  2008-05-03 23:27:46  host: 88-199-111-2.tktelekom.pl

    Maja tutaj nieprawdziwe dane, ta koma ma GPRS class 12, a nie 10. :/ zawiedli mnie

  • 0

    67. ~Dabram  2008-06-15 10:26:32  host: abhb76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Obiektywnie - kupiłem nową z gwarancją na 24 m-ce za 347,00 zł. Kupiłem bo mam cholerny sentyment do Motoroli.V3 z pierwszych serii z Orange miałem prawie 3 lata i zero problemów.Potem zacząłem wydziwiać i szukać kij wie czego i wdepnąłem najpierw w totalną szmirę z powalonym menu czyli Samsunga E250 a potem w Nokię 3250. O Samsungu szkoda pisać - PORAŻKA i przereklamowany bzdet z baterią na 2,5 dnia.Zresztą nie znam Samsunga który powala na kolana. Nokia 3250 - ciężkie i mało funkcjonalne kopyto dla małolatów z częstymi zawiechami i tak już z natury beznadziejnego i leniwego Symbiana. Teraz wróciłem do Motoroli i do modelu Z3 za śmieszne ( jak na jej możliwości, ekskluzywność oraz przepiękną urodę)pieniądze.Jest to przepiękny, funkcjonalny i prosty aparat który posiada to co powinien posiadać telefon dla normalnego człowieka.Mało tego - po pierwszym cyklu formowania bateria trzymała 6 dni !!!I dlatego mam nadzieję,że służyć mi będzie co najmniej tyle czasu co V3. O co za bardzo się nie martwię bo jest 24 m-ce gwarancji.A wszelcy oponenci Motoroli niech dalej bawią się swoimi beznadziejnymi w większości przypadków gadżecikami.

  • 0

    68. ~mlody0708  2008-06-24 09:31:43  host: anr183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilem za 300 zloty telefonik super

  • 0

    69. ~  2008-06-26 12:02:06  host: 89-125-212-39.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie

    ja mam ten telefon i wymieniuałem go już 3 razy bo był wadliwy 1.pasy na zdjęciach 2.nie działała blokada klawiaturu 3. nie działał budzik....co jeszcze przy następnym zobaczę.....

  • 0

    70. ~cassie  2008-06-30 11:33:29  host: 088156192045.slp.vectranet.pl

    pasy na zdjęciach to pojawiają się zawsze, gdy robisz zdjęcia obrazom z kompa albo z telewizora. nawet ja tak mam. a jesli chodzi o blokade klawiatury , to wogole sie nie zablokuje (chyba, że przytrzymasz *) jeśli go ładujesz. ogólnie to telefon zajefajny i ładny- to co potrzebuję :)

  • 0

    71. ~  2008-08-06 19:08:27  host: 82.160.128.10

    Jak się ten fonik prezentuje w rzeczywistości???

  • 0

    72. ~niedzwiedz  2008-09-20 16:55:09  host: 80.51.118.38

    czy ten tel ma lampe blyskowa???

  • 0

    73. ~  2008-09-22 16:07:08  host: esp149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja kupilem za 250

  • 0

    74. ~metalhords  2008-09-29 18:13:18  host: fhy3.internetdsl.tpnet.pl

    tak jasne nokia made in finland. jakos juz od dawien dawna nie widzialem nokii z finlandii, moja ostatnia byla klepana na wegrzech i powiedzialem dosc przesiadlem sie na motorole i nie zaluje tej decyzji.

  • 0

    75. ~Julencja  2008-11-13 14:11:57  host: pa152.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl

    Czy w każdym modelu jest problem z zegarkiem na wyświetlaczu? Czy u kogoś występują jeszcze podobne wady? Zależy mi na tym, zamierzam kupić tę Motkę :D

  • 0

    76. ~Kapa07  2008-11-23 19:00:01  host: fie242.internetdsl.tpnet.pl

    Witam! Mam ten tel od ponad roku. Wtedy dałem za niego 630 zł. Jak dla mnie po prostu ten tel jest niesamowity ! :) Na początku nie podobało mi sie menu i ikonki, ale dzięki kablowi można z nim zrobić dosłownie wszystko. Wady - Trochę wolne reakcje (może przez softa), guziki (strzałki i ten w środku) się odkleiły i jak dla mnie troszkę za mały wyświetlacz. Poza tym - marzenie ! Jak na 2 mpx wychodzą świetne zdjęcia, jak dla mnie ma wszystko, co potrzebne. Wygląd - zajebi.sty :) Wydaje mi się, że wytrzymały, ponieważ upadł mi już wieeeele razy w tym na beton. Pomimo roku intensywnego użytkowania nie jest pozdzierany ! Polecam go każdemu. Pozdrawiam.

  • 0

    77. ~kamilek  2009-02-23 09:59:07  host: byt91.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten fon i jestem zadowolony,jedynym problemem jest bateria

  • 0

    78. ~madzia  2009-03-03 16:58:02  host: chello083144106192.chello.pl

    mam telefon od roku i powiem wam ze zaczynaja sie problemy. zawiesza sie odtwarzacz muzyki, srodkowe guziki odklejaja sie i nie moge dostac nigdzie drugiej klawiatury na wymiane...pozatkowo bylam bardzo zadowolona aale teraz zmieniam zdanie.

  • 0

    79. ~Zurit  2009-05-09 13:05:22  host: fhd11.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest super mam go od ponad poltora roku i jestem zadowolony oczywiscie przycisk sie odkleil ale to nie problem a co do klawiatury bez problemu mozna zamowic w internecie ( nie mowie tu o allegro ) o niebo lepszy od se bo wiadomo ze sie nie zepsuje ;)

  • 0

    80. ~mqy1  2009-05-16 08:41:43  host: drp151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Mam ten telefon od niedawna.Kupiłem na Allegro za 300 zł.nowy w folii.Jestem bardzo zadowolony-nie ma udziwnień,głośny dzwonek, intuicyjne menu,Ma jeszcze parę niedoróbek ale w trakcie użytkowania wszystko ustawimy.Reasumując: mały, lekki ,głośny,i poręczny.Za rok będzie napewno jakaś nowość więc nie martwię się co będzie.Pozdrawiam.mqy1

  • 0

    81. ~donia  2009-08-08 17:07:19  host: 78.133.205.158

    cześć niewiem co zrobić, mam zamiar go kupić lecz znalazłam troche negatywnych opini , co robić pomóżcie...

  • 0

    82.  2009-12-15 21:08:23

    Telefon jest ok,wytrzymały i wygodny ja bym się niezastqanawiaj się doniu

  • 0

    83. ~  2009-12-17 11:48:19  host: public37424.xdsl.centertel.pl

    a ma ten telefon lampe

  • 0

    84. ~fabio  2009-12-17 11:48:55  host: public37424.xdsl.centertel.pl

    ma ten telefon lampe

  • 0

    85. ~dawid3f  2009-12-27 12:26:57  host: akx120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie można do niego dać gry poprzez kabel usb

  • 0

    86. ~  2010-02-21 19:02:35  host: public-gprs111643.centertel.pl

    siema mam pytanie nie wie ktos gdzie jeszcze mozna go kupic nowego?

  • 0

    87. ~dann  2010-02-24 18:38:01  host: host86-164-211-111.range86-164.btcentralplus.com

    motorole to swietne telefony, w samsungach szybko siada pase i tasma, wejdzcie na angielskiego ebaya tam moze dostac ja za 30 40 funtow czyli okolo 170 zyla, polecam

  • 0

    88. ~creative21  2011-12-11 17:38:35  host: public123228.xdsl.centertel.pl

    Telefon dla osób które używają telefonu do tego do czego został pierwotnie przeznaczony. Da się zainstalować jakieś gierki ale ja się w to nie bawię (...) Solidna metalowa obudowa (wiele już przeszła 3 lata) :d Środkowy guzik ma tendencję do odklejania się (chyba jedyny minus jak dla osoby o niskich wymaganiach) super glue załatwił sprawę... Chętnie kupię nowszą wersję tego modelu

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-120-181.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet