Motorola RAZR2 V9 - opinie
Telefony Motorola Motorola RAZR2 V9 Opinie o Motorola RAZR2 V9

Motorola RAZR2 V9

w sumie: 261
  • 0

    1. ~Shade  2007-05-17 17:28:40  host: adaq235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No,no telefon całkiem całkiem,a zwłaszcza ten EDGE class 12 - naprawde robi ta motka wrażenie i nadotatekma 2 wyświetlacze po 256 tys. kolorow. Stylowa, wypaśna z niezłym aparatem, ale jak pomyśle ile będzie kosztowała to przestaje mi sie podobac :D

  • 0

    2. ~Aniulka =)  2007-05-17 18:01:06  host: awm170.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jeste suuuperowy komu sie nie podoba niee moja wina...pewnie sie nie zna i tyle =)

  • 0

    3. ~empireus  2007-05-17 19:22:16  host: ema117.internetdsl.tpnet.pl

    Wyglad wreszcie sensowny, bez tego "grubego konca" pod klawiatura, ktory to szpecil poprzednia serie... Parametry sa rewela, szczegolnie dwa ogromne wyswietlacze, a kto wie, czy ten zewnetrzny nie jest dotykowy? Jak dla mnie, aparat wart kupna... Ciekawe ile bedzie kosztowal :/

  • 0

    4. ~zbok  2007-05-17 19:37:17  host: acqv143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SUPER :) a do tego procek 500MHz !! robi wrazenie :)

  • 0

    5. ~Vegeta;*  2007-05-17 20:17:57  host: czv202.internetdsl.tpnet.pl

    Taki sobie ten fon :P Ale wydaje mi się , że Nokia 6280 jest 3x lepsza :P

  • 0

    6. ~plo  2007-05-17 23:16:01  host: chello087206097127.chello.pl

    martwi mnie tylko bateria.. obecnie jestem w posiadaniu V3xx ( ma taką samą ) .. a i tutaj bateria trzyma już raczej krótko... co dopiero będzie w tym modelu... żeby to nie była tylko rozładowana ozdoba ;)

  • 0

    7.  2007-05-18 10:20:07

    ewolucja a nie rewolucja, to dobrze bo po co psuć coś co jest dobre? i pomyśleć że pierwszy pecet którym miałem się okazję bawić miał 12 MHz...

  • 0

    8. ~  2007-05-18 16:03:38  host: 80.51.16.2

    ~empireus - zewnętrzny wyświetlacz nie jest dotykowy, ale posiada dotykowe trzy przyciski w dolnej części, dzięki którym można sterować odtwarzaczem lub odebrać wiadomość, bez otwierania telefonu, a nawet można rozpocząć połączenie, używając zewnętrznych trzech przycisków. Moim zdanie bardzo dobre i innowacyjne rozwiązanie. Chociaż osobiście wolę V8.

  • 0

    9. ~ -  2007-05-20 09:53:08  host: 193.239.62.45

    gdzie jest druga kamerka do rozmów video?

  • 0

    10. ~zbok  2007-05-20 22:46:52  host: acoh218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest jedna kamerka. zewnetrzyn wyswietlacz jest przeciez taki duzy (220x320pixeli) ze wideo rozmowe przeprowadza sie pewnie przy zamknietej klapce :)

  • 0

    11. ~adasko  2007-05-21 12:38:57  host: aacy157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja bym dodal troche lepszy aparat...matryca dwa megapiksele jest nieco przestarzała i bez autofocusa......

  • 0

    12. ~zbok  2007-05-21 13:38:54  host: acqv140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sorki za blad wyswietlacz zewnetrzny ma 240x320pixeli :p

  • 0

    13. ~Sebek  2007-05-21 15:00:54  host: proxy2.telkonet.pl

    Do mvt: mój tata ma palmtopika malutkiego z prockiem 650 mhz XD i kart. graf 16 mb

  • 0

    14.  2007-05-22 08:28:40

    w motoroli cały czas ładują ten sam aparat...2mpix

  • 0

    15. ~zbok  2007-05-22 09:48:22  host: acpu90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do ~Sebek no moze i ma 650MHz tylko spojrz sobie ile on jest wiekszy i grubszy od tej Motki :)

  • 0

    16. ~sl@wek  2007-05-22 18:56:48  host: olimp2219.resetnet.pl

    fajna motka, ale bateria bedzie wytrzymywala 1 dzien z dwoma wielkimi wyswietlaczami:/ dlatego dla mnie ten model odpada:P

  • 0

    17. ~plo  2007-05-22 20:47:26  host: chello087206097127.chello.pl

    Ciekaw jestem jak bateria w tym w rzeczywistości będzie trzymać? Mam V3xx z taką samą baterią i przy słuchaniu muzyki raczej intensywnie trzyma 1 dzień, a jak się oszczędza telefon( tylko rozmawia i to nie często ), to do 3 dni.

  • 0

    18. ~zbok  2007-05-23 16:42:51  host: acps183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Motorola wlasnie opatentowala ładowanie komórki za pomoca promieni słonecznych :) Pod wyswietlaczem telefonu (oczywiscie jest to specjalny kolorowy oczywiscie wyswietlacz ktory przepuszcza promienie sloneczne) umieszczone jest ogniwo sloneczne ktore laduje baterie :) Dzieki temu nie bedzie potrzeba urzywac w podrozach zwyklej ladowarki tylko wystarczy polozyc telefon w slonecznym miejscu lub poprostu podczas urzywania telefonu bedzie on sie sam ladowal :) jak to sie sprawdzi to konkurencja dostanie po du...pach :)

  • 0

    19. ~Geran  2007-05-26 22:17:11  host: kamil8907.net.autocom.pl

    Motorola wraca do formy :) moze wreszcie nastapi jakies poruszenie.... Co do aparatu rzeczywiscie troche motorola zostala w tyle bo ma telefony tylko i wylacznie z aparatem do 2 mpix jednak to sie zmieni - zostala podpisana umowa z kodakiem :) i juz w tym roku mozemy oczekiwac telefonu motoroli z 5 mpix apartem

  • 0

    20. ~A  2007-05-27 00:04:44  host: chello087206105019.chello.pl

    Jak sie sprawdzi taki system ladowania to ci słońce w motce wypali w diably te piekna obudowe :-)

  • 0

    21. ~DaNTe  2007-05-29 13:14:44  host: adw70.internetdsl.tpnet.pl

    Geran a po co wiecej Mpix w telefonie?? chcesz robic zdjecia to kup sobie lustrzanke (najpierw naucz sie robic zdjecia). Jak przystalo na motke to ładny telefon z bardzo dobrymi funkcjami

  • 0

    22. ~zbok  2007-05-30 14:32:42  host: acqc120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jasne.... :) a świstak siedzi bo wiewiórka była nieletnia :)

  • 0

    23. ~anitka  2007-06-01 09:06:49  host: 195.117.8.155

    mam ten fon i musze przyznac ze jest super.bateria tak szybko nie wysiada jak piszecie w komentarzach pomimo tego ze korzystam z niego caly czas.jest wypasiony i polecam kazdemu!!!

  • 0

    24. ~zbok  2007-06-01 13:37:08  host: acoj233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z tym swistakiem to rzecz jasna bylo do ~A (nr20) :p

  • 0

    25.  2007-06-02 20:12:29

    to gdzie moge kupić taki tel i za ile????:>

  • 0

    26. ~nei  2007-06-07 20:26:37  host: gtr34.internetdsl.tpnet.pl

    szkoda tylko ze motorola dalej uparcie nie montuje radia w serii V

  • 0

    27.  2007-06-09 20:03:55

    Może ktoś mi taki odda za darmo. Ktoś chętny? :D:D:D:D:D:D:D

  • 0

    28.  2007-06-09 20:05:08

    Nie no teraz powaga....czekam na ten telefon jak małe dzieci na prezenty spod choinki:) jak sie pojawi i cena stanie sie bardziej dostępna to atakuje to cacko!

  • 0

    29. ~Pu94  2007-06-12 09:31:05  host: eij119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Popieram DaNRe mona ma byc multimedialny ale bez przesady pozatym aparatem 1.3 juz mozna robic fajne foty tylko trzeba umiec moj kodak stary z 3.0 daje to samo co v3i wiec bym sie tka nie podniecal.

  • 0

    30.  2007-06-12 22:14:33

    super motka! a gdzie mozna ja dostac?

  • 0

    31.  2007-06-14 21:31:43

    anitka czy tyn masz jakies urojenia o tym telefonie? jeszcze nigdzie go nie ma

  • 0

    32.  2007-06-14 21:33:01

    anitka czy tyn masz jakies urojenia o tym telefonie? jeszcze nigdzie go nie ma

  • 0

    33. ~Filippooo  2007-06-29 13:24:32  host: ecy30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Te motorole to są już takie przereklamowane... Ciągle płaskie o metalicznym kolorze i tych klawiszy tyle nawalonych... Ja tam wole Nokie i Samsungi...

  • 0

    34. ~Czesio  2007-07-01 19:50:47  host: ggd252.internetdsl.tpnet.pl

    hójowy telefon ja mam lebszy nokie 3310

  • 0

    35. ~  2007-07-01 21:06:51  host: ool-18bd1e4b.dyn.optonline.net

    madzikka, niektórzy - dzieci neostrady lubią zaszpanować w internecie anitka w innym portalu zapewne napisze że ma Apple Iphone'a

  • 0

    36. ~aga  2007-07-04 11:37:55  host: ehr66.internetdsl.tpnet.pl

    Fajny phone...ale ile kosztuje????????

  • 0

    37. ~  2007-07-04 13:10:01  host: host-n2-77-216.telpol.net.pl

    Motorolki mają fajny,ale jedynie wygląd.Wlaśnie 3 dni temu pozbylam sie V3,a kupilam Samsunga E250.Menu o WIELE bogatsze.W porownaniu z Motorolka,Samsung jest EXTRA

  • 0

    38. ~zbok  2007-07-11 11:35:00  host: acqw218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    #37 a ty jestes gupi nie zaleznie z ktorej strony by na ciebie patrzec ;)

  • 0

    39. ~godi  2007-07-14 23:33:13  host: host89-200-226-168.atupartner.pl

    #37 od kiedy wartosc telefonu i jego fajnosc okresla sie po menu :D:D:D::D smiech na sali... jesli macie cos napisac to lepiej sie dobrze zastanowcie...

  • 0

    40. ~lumar 21  2007-07-24 11:03:17  host: host-ip133-131.crowley.pl

    ten telefon jest lepszy od motoroli razr v6 maxx prosze o odpowiedz pilne

  • 0

    41. ~  2007-08-02 08:36:29  host: p04-03.opera-mini.net

    a ja pisze ten komentaz z v3xx. lepszego telefonu nigdy nie mialem (a milem wiele roznych modeli). seria razar to wypas, a uzywanie opery mini na takim wyswietlaczu to prawdziwa przyjemnosc

  • 0

    42.  2007-08-02 12:22:05

    Motorola v8 na allegro kosztuje 1.700. a roznia sie chyba pamiecia wewnetrzna.

  • 0

    43. ~mlody21  2007-08-09 18:28:59  host: host-ip19-133.crowley.pl

    za ile ten telefon mozna kupic w jakich sieciach bedize dostepny w playu prosze o kontakt pilne i za ile mozna go kupic czy sie rozni od motoroli v6 razr maxx prosze o odp pilne

  • 0

    44. ~lumar21  2007-08-09 18:31:38  host: host-ip19-133.crowley.pl

    prosze o pomoc ktory jest lepszy ten telefon czy razr v 6 maxx czym sie rozni prosze o odp

  • 0

    45.  2007-08-14 09:22:24

    basiulenkaa największa i podst różnica to taka że V8 miała być oparta na systemie linux

  • 0

    46. ~wo49  2007-09-07 13:02:48  host: gmo233.internetdsl.tpnet.pl

    Skoro wszystkie NOKIE i SE są lepsze od MOTKI, to dlaczego V3 góruje nad innymi modelami pod wzgledem sprzedarzy?

  • 0

    47. ~wo49  2007-09-07 13:11:49  host: gmo233.internetdsl.tpnet.pl

    Skoro wszystkie NOKIE i SE są lepsze od MOTKI, to dlaczego V3 góruje nad innymi modelami pod wzgledem sprzedarzy?

  • 0

    48. ~zbok  2007-09-09 13:54:55  host: acnj110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlasnie...bo V3 ma styl i klase i nawet za 10 lat ten telefon bedzie atrakcyjny a inne...beda tylko cegielkami :) tak jak dzis chocby Nokia 3210 :p

  • 0

    49. ~nat  2007-09-19 16:32:33  host: abxz126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ok ok, a kto sie orientuje kiedy ten tel dokladnie bedzie dostepny?? na stronce motoroli pisza o III dekadzie roku, na allegro jeszcze nie widzialam, moze ktos wie cos dokladniej;)

  • 0

    50. ~  2007-09-19 21:14:48  host: 81.219.10.165

    ;| brak systemu operacyjnego jak zwykle w seria v z wyjatkami !! czyli ladny wyglad ale gowniany soft z ktorym nie mozecie cos zrobic pozdro.

  • 0

    51. ~m,adzikka  2007-10-10 19:25:52  host: pc13-196.cable.tmark.pl

    W Europie nie bedzię V9 tylko V8 może jakaś siec sobie go wprowdzi bo jak chcesz V9 to muszisz ją sobie ściągnać z USA bo tylko tam jest dostępna

  • 0

    52. ~znawca  2007-10-15 18:17:00  host: 87-205-239-160.adsl.inetia.pl

    v9 jest spoko, ale v8 lepsza. Do #46 wo49: v3 ma taką dobra sprzedarz, bo ludzie lubią szpanować eleganckim telefonem zamiast z niego kożystać. Kupują tanie v3 dla szpanu, bo do tego tylko się nadają (funkcji nie mają żadnych). Co innego kobiety, im telefon musi do torebki pasować. v9 i v8 nie będą się tak dobrze sprzedawać jak v3, bo maja za dużo funkcji (szpanerzy by sie pogubili) i będą za drogie.

  • 0

    53. ~SimonBytom  2007-10-17 23:26:29  host: host-d9ada69b.elsat.net.pl

    A co chcesz od tych klawiszy?? chciałbyś mieć tylko klawisz "odbiór" i cyferki od 1 do 4? tyle Ci do życia wystarczy? życze szczęścia. A telefon świetny, tylko szkoda, że nie ma go na rynku a jego "prawie" brat bliźniak V8 nie posiada kamery do videorozmów, jesli by ową miał to telefon już grzałby sie w mojej kieszeni :)

  • 0

    54. ~tytan.ma  2007-10-24 19:00:38  host: apn-100-176.gprsbal.plusgsm.pl

    Ten telefon powinni dawac za darmo do płatków sniadaniowych;-)

  • 0

    55. ~stefanB  2007-10-26 13:22:44  host: epd74.internetdsl.tpnet.pl

    simon mozesz juz go grzac bo kamera do wideorozmow jest z przodu ten telefon ma "tylko" 2 ekrany qvga

  • 0

    56.  2007-10-26 15:44:54

    brak wifi w takim modelu, przecież to jak lokata!

  • 0

    57. ~hubcio  2007-10-26 20:13:55  host: bjo77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktos czemu zadna motortola nie ma irdy???

  • 0

    58. ~adass  2007-10-26 20:51:39  host: adass.chilan.net.213.160.82.in-addr.arpa

    telefonik wyglada wporzadku. kiedys bylem nastawiony na anty motorola ale do czasu az sobie nie sprawilem motki l7. teraz szukam godnego nastepcy tego tela czyli motka oczywiscie juz teraz sie liczy v8 l9 albo z10 :) a nokia z ze swija n seria odpada a se z natury nie lubie mialek 2 modele tego i jakos byly wadliwe. tak wiec teraz motka rulez

  • 0

    59. ~  2007-10-28 19:42:53  host: bvu218.internetdsl.tpnet.pl

    Dostępny w ERZE ,trzeba wybulić jakieś 400zł ale warto ! :)

  • 0

    60. ~  2007-10-28 22:08:00  host: dfe48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    RAZR 2 Jest oparta na Linuxsie Fajny Telefonik z tej RAZR 2 Polecam x)

  • 0

    61. ~grzgrz  2007-11-03 22:05:04  host: dvx132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    i po co się spierać co ładniejsze i lepsze chyba każdy wybiera to co lubi nie:P a fonik fajny baaardzo:)

  • 0

    62. ~KABI  2007-11-04 11:18:53  host: asm23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam Nokie 3100 i zastanawiam się czy nie zmienic jej na tę wlaśnie motorolke....?jak sądzicie.

  • 0

    63. ~pretorian 87  2007-11-07 00:45:46  host: eaa163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wo 49 czlowieku V3 góruja w sprzedazy dlatego ze ludzie czesciej kupuja telefon dla ladnego wygladu niz dla funkcji a przewaznie to z V3 lataja kobiety

  • 0

    64. ~posiadacz v8  2007-11-12 23:21:14  host: chello084010187092.chello.pl

    pomylka v9 bedzie oferowana w plusia a v8 jest juz od jakis 3 tygodni w erze roznia sie tylko kolorem i tym ze v8 ma 512mb pamieci i brak slotu na karte pamieci a v9 ma 45 mb i slot na karty pamieci uzywam v8 razr2 od 2 tygodni i powiem jedno kozak telefon mialem n95 padlo bateria 1 dzien mialem duzo telefonow zmieniam je czesto ale zawsze wracam do motki najlepszy telefon poprostu sliczny nic sie niewiesz itp ALE POCZEKAJCIE NA MOTOROLE V8 LUXURY EDITION NOKIA 8800 SIROCCO GOLD TO ZABAWECZKA DLA DZIECI PRZY LUXURY EDITION (ZLOTO I SKORA WEZA) NAPRAWDE SZPAN !!!!

  • 0

    65. ~  2007-11-14 19:54:25  host: dbr42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    WOLE NOKIE 3310

  • 0

    66. ~aga  2007-11-14 19:57:08  host: dbr42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Taki telefon jest bardzo tani ..:) i jestem zadowolona ale mam jeszcze nokie n93 tak wiec mam dwa telefony ale motorola v9 jest fajniejsza:D

  • 0

    67. ~aaaaaagniecha  2007-11-20 11:52:37  host: dtj243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hubicio, bo irda juz wyszla z mody i wchodzi bluetooth... tak samo jak ja juz nie uzywam dyskietek, bo sa pendrivy....

  • 0

    68. ~kamina  2007-11-20 17:39:29  host: abqm132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    był fajny jak go nie miałam ale ...teraz eee nie jest taki bajerancki :( źle zrobiłam , że go wybrałam niestety ;////

  • 0

    69. ~agunia  2007-11-21 14:46:53  host: dhs37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam nokie n93 i n95 ale niewiem bo mi sie znudzily i chyba kupie motorole v9 :)))) i niewiem czy warto pomozcie!!!

  • 0

    70. ~chocolate1984  2007-12-10 16:43:43  host: x775.bremultibank.com.pl

    mam ten telofn bateria trzyma niecały dzien a tylko rozmawiam i pisze sms-y codziennie to draństwo trzeba ładowac zdjecia wychodza bjaka przy tragicznym oświetleniu sony ercson samsung nokia howa sie w tym punkcie,i wejscie do ładowania mi sie naderwłao bo jak sie codziennie je rusza a tam guma jest przytwierdzona do metalu i zaczeło pekać, bardzo szybko sie rysuje o nie wiadomo co ;/ czesto pod czas pisania na klawiaturze przy nacinieciu na 9 moga wyskoczyc kilka liter naraz ;/ ogólnie fajnie wyglada ale bateria kicha i to wejscie na ładowanie

  • 0

    71. ~af0u  2007-12-25 14:56:47  host: bwj94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dobra, a teraz może ktoś kompetentny wypowiedzieć się na temat tego telefonu ?

  • 0

    72. ~PLAY  2008-01-10 15:36:06  host: aaut219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon bedzie dostepny 11 stycznia w Play:) Cena w ofercie dla osoby fizycznej zaczyna się od 249zł:) pozdrawiam wszystkich zwolennikow motoroli:)

  • 0

    73. ~mistrzunio  2008-01-11 18:01:38  host: ajn184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zrąbali sprawe ludzie z motoroli... tak sie fajnie zapowiadal... mogli dac już lepiej aparat 3.2 albo 5 mpx...

  • 0

    74. ~skinhead  2008-01-17 18:59:27  host: cde21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale z was nooby ten telefon po prostu jest cool!!!

  • 0

    75. ~robert.patryk  2008-01-24 17:29:35  host: nat-narut.net-partner.pl

    a może ktoś ma ten telefon i podzielił się wiedzą, w jaki sposob odbywa sie wideorozmowa? pytałem w Playu gdzie ten telefon ma drugi aparat, odpowiedzieli mi, ze jesli nie ma drugiej kamery, to wideorozmow nie ma! :D no coz, nie ma idealnych sprzedawcow... ale jak to jest z wideorozmowami?

  • 0

    76. ~kfiatkova  2008-01-25 14:32:52  host: host-62-141-250-100.tomaszow.mm.pl

    a mi sie bardzo podoba ten telefon jest wspaniały ma wszystkie funkcje na ktorych mi najbardziej zalezy noi wyglada super!! juz jest dla mnei zamowiony nei moge sie doczekać xD dwa ekrany tej samej wielkosci to dopiro jest bajer. i na dodatek dotykowe są... cud miód malinka! :)

  • 0

    77. ~RAZR V3 xx  2008-01-28 18:18:02  host: bwf81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    RAZR V3 xx wyglada o wiele lepiej i delikatniej.ten natomiast ma wiele niepotrzebnych wstawek które bym zmieniła na miejscu projektantów tego modelu.wyglada jak jakaś taniocha czy świecidełko z bazaru!!bleee ~>aż niesma3ne na nią patrzeć.po co wprowadzili 2 prawie takie same modele...one sie prawie niczym nie różnią...żenada!

  • 0

    78. ~  2008-02-13 12:05:25  host: chello089078224056.chello.pl

    smiesza mnie goscie bredzacy cos o systemie operacyjnym - a niby co jest w tym telefonie?a czgo bys chcial?do windowsa to dzieciaku kup sobie komputer albo cos na win mobile irda?czlowieku mamy 21 wiek - irda juz dawno wyleciala z uzycia.....

  • 0

    79. ~devil girlxD  2008-02-15 14:21:20  host: ebf86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zalezy jaka motore sie ma...moja fajna jest...troche starsza ale spox. ja nie lubie samsungow bo im szybko baterie siadaja, ewentualnie nokie jeszcze(tez mam:P), ale tak to motki:D

  • 0

    80. ~znany  2008-02-16 15:08:51  host: 088156096017.stk.vectranet.pl

    ten fon jest dupiaty, za przeproszeniem.Lepsza jest już motorola V6maxx, przynajmniej ma lampę błyskową

  • 0

    81. ~diablica  2008-02-19 17:10:30  host: host-81-190-247-6.malbork.mm.pl

    dzis wszedł ten telefon do orange na klienta biznesowego:-)

  • 0

    82. ~Alyienka  2008-02-21 23:47:17  host: h82-143-136-17-static.e-wro.net.pl

    Czym on się różni od V8? :/ Bo ja się w sumie nicego nie dopatrzyłam prócz możliwości dokupienia karty pamięci, wiekszej wagi no i dłużej trzymającej baterii...

  • 0

    83. ~Timor  2008-02-26 15:18:40  host: hbg94.internetdsl.tpnet.pl

    @Alyienka np. HSDPA ^^

  • 0

    84.  2008-02-26 18:24:13

    dotykowy wyświetlacz zewnętrzny i brak linuksa

  • 0

    85. ~  2008-02-27 19:44:30  host: abzi159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    słuchajcie ja chcę sę tą motorole kupić i nie wiem czy jest dobra bo oceny są negatywne i to mnie zmusiło do zastanowienia proszę o szybką odpowiedź :-)

  • 0

    86. ~Dragonita  2008-02-27 19:46:36  host: abzi159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam proźbe czy ta motorola V9 jest dobra bo opine są negatywne proszę o natychmiastową odpowiedź

  • 0

    87. ~  2008-02-27 21:05:04  host: d90-129-73-251.cust.tele2.pl

    do #77... mowisz tylko tak dla tego wzgledu ze posiadasz Motke V3. jakie niby ma ten wstawki niepotrzebne, co? raczej do v3 xx jest taniocha a po 2 ma dwa takie same wyswietlacze a poza tym jeden dotykowy. TO JEST CACKO. a dla ciebie dziecinko radzilbym nokie 3310. bo na twoja wyobraznie taki by sie przydal telefon... mniej takich ludzi na opiniach... zal.pl

  • 0

    88. ~TaYMeN  2008-03-08 10:45:28  host: and77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to znaczy ze jesli ta motka nie ma linuxa jak v8 to jest lepsza ??

  • 0

    89. ~emes  2008-03-08 14:27:46  host: nat198.skomur.pl

    telefon mam od kilku dni, więc dokładnie się nie wypowiem odnośnie baterii i innych spraw wynikających z dłuższego użytkowania; generealnie nie mam zastrzeżeń, zaskoczyła mnie pozytywnie solidna metalowa obudowa, trzeba przyznać, że zadbali w tym modelu o detale

  • 0

    90. ~bionikl  2008-03-09 17:13:39  host: eac81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zasada jest prosta, jak ktoś używał noki to się za chiny na moto nie przestawi. Ja próbowałem na V3x ale nie mogłem go polubić. Teraz mam 7390 hi hi super jest.

  • 0

    91. ~Bibi  2008-03-09 21:20:08  host: aaih166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytaniue ile kosztuje ten telefon ?

  • 0

    92. ~dudaa  2008-03-11 10:54:57  host: public893.xdsl.centertel.pl

    90. ~bionikl 2008-03-09 17:13 eac81.neoplus.adsl.tpnet.pl Zasada jest prosta, jak ktoś używał noki to się za chiny na moto nie przestawi. Ja próbowałem na V3x ale nie mogłem go polubić. Teraz mam 7390 hi hi super jest."" oo niee! mam nokie i niigdy w zyciu juz nie bede miała!! miałam v3 i była siwetna nie było an co anzekac!! a teraz czekam na te v9 az przyjdzie bo zamowiłam!! oby byla tak sobra jak reszta motorolli:)

  • 0

    93. ~OLO  2008-03-11 16:05:42  host: 87-204-71-98.ip.netia.com.pl

    jestem szczesliwym posiadaczem V9 od 5 dni. dziala niezle, kupilem j za 997 pln netto czyli za 1216,00. calkiem dobra cena, perfekcyjnie wykonany aparat telefonczny uwazam ze tworzy sam dla siebie klase. martwi mnie jedynie zywotnosc baterii (co prawda jest wlasnie formatowana) ale po drugom ladowaniu padla po jakis 36 godzinach. ale polecam pomimo jej wielkosci i wagi.

  • 0

    94. ~asia  2008-04-01 17:24:18  host: ip-89-174-125-6.multimo.gtsenergis.pl

    Motorola RAZYR V9--To jest najlepszy telefon jaki miałam, choć ubolewam nad tym że: nie posiada on radia, lampy błyskowej do aparatu (zdj. wykonywane w gorszym świetle, lub po ciemku są po prostu złe), nie ma tych fajniutkich minek, które lubię wstawiać w smsy-które posiada np. nokia 6103, no i kolejna ważna rzecz(!!!) ten telefon jest troche ciężki, i duży (choć bardzo płaski), i nie wygodnie pisze nim się smsy- jeśli ktoś pisze smsy trzymając tel. w prawej ręce i pisze kciukiem :( !!!No i tyle > reszta to same pozytywy......polecam kartę 2 GB do niego....na początek :):) Motorola RAZYR V9 jest dostępna w Play oraz Orange z tego co wiem ...

  • 0

    95. ~rani  2008-04-01 17:57:25  host: ip-89-174-125-6.multimo.gtsenergis.pl

    Motorola RAZYR V9--To jest najlepszy telefon jaki miałam, choć ubolewam nad tym że: nie posiada on radia, lampy błyskowej do aparatu (zdj. wykonywane w gorszym świetle, lub po ciemku są po prostu złe), nie ma tych fajniutkich minek, które lubię wstawiać w smsy-które posiada np. nokia 6103, no i kolejna ważna rzecz(!!!) ten telefon jest troche ciężki, i duży (choć bardzo płaski), i nie wygognie pisze nim się smsy- jeśli ktoś pisze smsy trzymając tel. w prawej ręce i pisze kciukiem :( ! No i tyle > reszta to same pozytywy......polecam kartę 2 GB do niego....na początek :):)

  • 0

    96. ~~V9 jak idła  2008-04-04 18:30:09  host: dib184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon perełka! Polecam !!

  • 0

    97. ~new  2008-04-04 23:38:42  host: chello089077181192.chello.pl

    Bardzo fajny telefonik.Polecam naprawde WARTO KUPIĆ!

  • 0

    98. ~Nikt  2008-04-10 22:03:43  host: xdsl-119-245.wist.com.pl

    jesli ktos nie ma pojecia na temat telefonu V9 niech nie dyskutuje.telefon jest ok.najlepiej wykonana motorola na polskim rynku :).ma piekne podswietlenie , wzgledny czas czuwania.mam go i polecam

  • 0

    99. ~dana  2008-04-22 14:58:19  host: dynamic-87-105-66-87.ssp.dialog.net.pl

    Faktycznie bateria trzyma dość krótko,przy wyłączaniu na noc,ładuję co trzeci dzień.Ale pomimo tego,bardzo mi się podoba,no i jest bardzo funkcjonalna.Wygodnie się pisze sms-y,i pazurki nie przeszkadzają,czytanie bez otwierania klapki,odbieranie też.Pamięć mozna rozszerzyć do 4GB.Odporna na zarysowania,robi fajne zdjęcia,dobrze gra.Mam go ponad miesiąc i ciągle mi się podoba.Pozdrawiam :)

  • 0

    100. ~lock  2008-04-24 15:55:10  host: host-ip66-238.crowley.pl

    ona jest super jestem z niej bardzo zadowolony kosztowała mnie 49 złotych w play

  • 0

    101. ~barttata  2008-04-26 17:22:00  host: 62.233.225.194

    Włąśnie go kupiłem. Kocham go. Jest piękny, ma hadespę i piękne wyświetlacze. Wisi mi, czy jest na lin czy win. Zasuwa jak się patrzy. W tym momencie jest w play za 1zł ;)

  • 0

    102. ~  2008-04-27 10:27:10  host: pc202a38.interpc.pl

    Jakoś ja mam V9 kupioną w Polsce ;P

  • 0

    103. ~szip  2008-04-27 17:15:16  host: xdsl-7943.jgora.dialog.net.pl

    hej. czy działa wam gg w tym telefonie?

  • 0

    104. ~~Nikt~  2008-04-28 19:00:22  host: evdo-78-30-102-234.subscribers.sferia.net

    Telefon jest kozacki ;D Tylko ta bateria z deka lipna... A to, że V8 ma lampę błyskową, to mała różnica :] Poza tym fon wygląda świetnie i taki właśnie jest ;D

  • 0

    105. ~Aszke  2008-04-28 21:53:16  host: 81.219.189.56

    Mialem V3 a teraz sie przezucilem na V9 !!! Bo zakochalem sie juz w V3 ktora jest juz legenda a teraz szukalem godnej nastepczyni no i V9 jest super . Ogolnie mysle ze jak ktos pisze negatywne komentarze to sie poprostu nie zna i już , tego telefonu nie kupuje sie dla funkcji tylko dla pienego niepowtarzalnego desingu. ten tyelefon podstawowe funkcje ma i wiecej mu nie trzeba . mozna oczywiscie kupic sobie telefon z radiem , latarka , wypasionym aparatem , ale bedzie on brzydki jak noc (np:SonyE K 800) Moim zdaniem telefon dla wielbicieli Motoroli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

  • 0

    106. ~wroonx  2008-05-07 09:47:11  host: lan22.covernet.pl

    dlaczego piszecie ze tych telefonow nie ma w PL? przeciez sa na allegro...

  • 0

    107. ~aqa  2008-05-09 10:40:52  host: public-gprs74917.centertel.pl

    V8 to bardzo ładny telefon.Bez zastrzezen gdyby nie bateria.Jest słabsza niż w V3 i moje.Dramat!!!Trzyma jeden dzień .Łącznie rozmawiałam może 10 min.I wysłałam 2 smsy. Sms pisze się ok!Menu proste.Telefon polecam osobom, które jednak nie mają duzo do pogadania:)

  • 0

    108. ~  2008-05-11 10:22:53  host: nat-w3.itcomp.pl

    A co Ty pierdolisz ze go nie ma w Europie.. Na Allegro jest chyba ze 100 tych fonow.. Pozdro

  • 0

    109. ~kasiaaa  2008-05-11 16:41:04  host: chello089077167248.chello.pl

    Mam takie pytanie do tych którzy już ten tel posiadają... Czy da sie ustawiać na dzwonek sms jakiś utwór mp3? Czy mogą być tylko te badziewne tony?

  • 0

    110. ~aqa  2008-05-12 14:36:22  host: public-gprs90435.centertel.pl

    telefon jest super.Jest tylko jeden mankament ,słaba bateria.Trzyma jeden dzień,jak w ogóle nie rozmawiam to 2 dni .

  • 0

    111. ~mr_raf  2008-05-15 12:16:16  host: xdsl-9501.wroclaw.dialog.net.pl

    Na początku sprostowanie, w opisie stoi, że V9 ma słownik T9, niestety nie jest to zgodne z prawdą, model jest zaopatrzony w słownik iTap (przynajmniej te z Play`a). System operacyjny to żaden linux m (skąd użytkownicy mają takie info?).V9 jest bardzo dobrym telefonem, ale... mimo karty pamięci narzucony jest limit 3min przy nagraniu video. Pobrane przez bluetooth aplikacje znikają (niezależnie czy je zainstalujemy, czy nie). Ochrona praw autorskich, też wadzi, a znaczy tyle, że jeśli pobierzemy plik bez certyfikatu, to tel go nie zobaczy. Brak flesza przy aparacie... w telefonie tej klasy? nieporozumienie. I jeszcze jedna kropla do czary goryczy, brak swobodnej edycji danych na karcie, choćby przeglądania, czy tworzenia folderów... a to już bardzo spore niedopatrzenie i z aspiracji do wypasionego mFonu, dostajemy co najwyżej dobry videofon, bardzo ładny oczywiście. Czy polecić? Są lepsze modele, ja czekam na nowe wersje softu, może naprawią te rażące niedopatrzenia (no za wyjątkiem flesza), wtedy telefon stanie się jednym z nejlepszych na rynku.

  • 0

    112. ~rnt_out  2008-05-17 02:26:19  host: cmpc-089-239-112-220.cnet.gawex.pl

    Po opisie telefon wygląda faktycznie na fajny. Rozwazam jego kupno w play, i zastanawiam się czy wziąć go czy samsunga u700?

  • 0

    113. ~KAMIL  2008-05-17 16:12:21  host: 078088113212.dzi.vectranet.pl

    Powiem wam ze V8 I V9 roznia sie tym ze V9 ma 3g wiedeorozmowy HSDPA i slot na karte pamieci

  • 0

    114. ~mam motke v9  2008-05-18 20:46:41  host: dja48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam swoja motorole od 4 dni sprawuje sie zajebiscie ale jedna wada cicho gra muza bateria trzyma ok. 1,5 dnia jak sie bawie ;D jest troche ciezka, karta pamieci to max. 4 GB ALE TROCHE SIE WIESZ BO MAM 120GB I SIE TNIE W HUJ ;D

  • 0

    115. ~Glisnki92  2008-05-19 16:32:56  host: pc-77-46-31-76.euro-net.pl

    Ahoj! Ludzie mam pytanie mam zamiar kupić sobie tą oto właśnie komóreczkę tylko się jeszcze zastanawiam. Co mnie zastanawia to to czy ta komóreczka się nie psuje (nie ścina się i czy do naprawy często latać nie musi), dwa to czy komóreczka jest głośna tzn czy ma dodatkowy głośniczek do muzyki i jak głośno gra, proszę o odpowiedź dzięki i pozdrawiam !

  • 0

    116. ~adam  2008-05-19 19:40:24  host: dkc134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy moze mi ktos powiedziec jak dostac sie do karty sim umieszczonej w tym piepszonym telefonie bo zaraz mnie kurwica strzeli...

  • 0

    117.  2008-05-20 13:25:39

    Ahoj! Ludzie mam pare pytań odnośnie tej komóreczki bo zamierzam ją kupić, ale jeszcze się wacham. Więc mam pare pytań pierwsze to czy komóreczka nie psuje się szybko, nie ścina się. Drugie czy komóreczka jest głośna i czy ma oddzielny głośniczek do muzyki i trzecie jak naprawde z tą baterią jest. Dzięki z góry i pozdrawiam !

  • 0

    118. ~MoTo  2008-05-25 22:31:30  host: e1-156-j6.elartnet.pl

    Moim zdaniem gdyby był tam aparat chociaż 3 mpx to by było poprostu cudo! Uważam że jak na w miarę nowy telefon, za ponad 1000 zł aprat powinen być lepszy...Ciągle wacham się czy go kupić...a może Samsung U700...?

  • 0

    119. ~;D  2008-05-27 19:04:52  host: evdo-78-30-94-51.subscribers.sferia.net

    ~adam, żeby wyjąć karte sim, musisz wyjąć baterie i karte sobie wysunąć :)

  • 0

    120. ~;D  2008-05-27 19:14:47  host: evdo-78-30-94-51.subscribers.sferia.net

    Glinson, Komóreczka nie psuje się szybko, pod warunkiem, ze będziesz na nią bardzo uważał i unikał upadków :D. Tylko czasem się ścina, ale to bardzo rzadko, np. przy włączaniu gier. Ta motka nie jest może super głośna, ale dźwięk ma ładny... Głośniczek jest z tyłu, tak oddzielny (muza nie leci z głośniczka przez który słyszymy jak rozmawiamy). No, i bateria. Różnie z nią bywa. Zależy ile się bedziesz komórą bawił :D Ale za to szybko si ładuje :P

  • 0

    121. ~Amator Motoroli  2008-05-28 18:34:03  host: inet20908ni-2.eranet.pl

    Wiecie, telefon- istne cudo, ale gdyby miał wyświetlacz 16,7 mln kolorów: byłoby to cream de la cream!

  • 0

    122. ~Bos  2008-06-03 19:52:49  host: ecp202.internetdsl.tpnet.pl

    Czym różni się V8 od V9? Poza klawiszmai? V8 ma 512mb pamięci i to koniec, a czy V9 ma slocik na karty większe niż 512mb?

  • 0

    123. ~LOL  2008-06-04 17:31:30  host: bfp128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej ludziki mam problema.. chyba;) no bo nie wiem czy cos zle jest z moja motka v9;) mam taki problem ze rysuje mi sie wyswietlacz wewnetrzny... tzn np zamykam ja i wkladam ja do kieszeni i caly czas w jednym miejscy sie rysuje wyswietlacz... i nie wiem co z tym zrobic wie ktos moze ocb??:)

  • 0

    124. ~:):)  2008-06-06 21:55:43  host: ip134-83.vf.pl

    czy odtwarza filmy pełnometrażowe??

  • 0

    125. ~dzedi  2008-06-11 10:20:26  host: 87-205-188-114.adsl.inetia.pl

    masakra, nigdzie w Rybniku/Raciborzu nie mogę kupić tej komórki

  • 0

    126. ~Spider  2008-06-11 20:29:21  host: aadg209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od jakichś 4 miesięcy i musze powiedzieć, że mnie bardzo pozytywnie zaskoczył. Wcześniej używałem tylko SE i tak z ciekawości zdecydowałem się na V9. Naprawde gorąco polecam ten telefon. No może jedyna wada jest taka, że krótko trzyma bateria, ale od tego jest ładowarka w domu i samochodzie. A wideokonferencja się odbywa poprzez zamknięcie klapki i normalnie widać rozmówce i on Ciebie też widzi. Od tego jest ten drugi ekran ;) Pozdrawiam

  • 0

    127. ~simeon  2008-06-19 09:53:30  host: 213.180.137.170

    Witam, jestem świeżo upieczonym szczęśliwym posiadaczem motki v9. Zacznę od minusa, którym niewątpliwie jest słaba bateria (szkoda). Utrudnieniem może być również ta płaska klawiatura, do której trzeba się przyzwyczaić. I na tym koniec minusów. Telefon jest pięknie wykonany, estetycznie wykończony, solidnie zbudowany, wydobywa z siebie czyste dźwięki, żadnego stukania, chrapania, brzęczenia, świstania nie słychać. Telefon posiada dwa duże czytelne wyświetlacze - raj dla oczu. O systemie w nim zawartym nie mogę jak na razie się wypowiedzieć bo mam go stanowczo za krótko ale z moją karta 1GB chodzi wszystko płynnie i szybko. Aparat jest klasą samą w sobie chodź szkoda, że nie zamontowali mu 3,2 Mpix. Muszę powiedzieć, że nastawiony byłem na kupno N76 jednak kiedy dotknąłem obu telefonów nie było porównania. Na pierwszy rzut oka było widać, że materiały, z których telefon był wykonany nie dorównywał v9. Później już było tylko gorzej. Nokia musi jeszcze popracować nad telefonami tego typu.

  • 0

    128. ~Carpath  2008-06-22 03:07:35  host: chello081018215183.chello.pl

    Mam to cacko i jest rewelacyjne.Mam zero problemow z nim.Super wyglada i super sie sprawuje.Pzdr dla tego kto uwaza ze jest taka sama jak V3.

  • 0

    129. ~Patrycjusz  2008-06-22 12:55:38  host: gaja.tpnet.pl

    Telefon zdecydowanie nie dla plebsu. Dizajn zdecydowanie wycelowany w kobiecy gust, ale niektórzy faceci też nie pogardzą tym cackiem w kieszeni (czy w torebce ;]). Telefon pasujący drogich ciuchów i jest doskonałym dodatkiem do np. ciemnych okularów armaniego czy diora. Jeżeli chodzi o funkcjonalność urzekł mnie częściowo dotykowy wyświetlacz zewnętrzny.. częściowo, bo są tylko 3 małe fragmenty, które reagują na dotyk - pod światło łatwo je dostrzec. Szkoda. Prócz tego nie ma co narzekać na dźwięk w słuchawkach, nie jest jakiś super - słuchawki absolutnie tylko do rozmów. Przyjemne wykończenie.. materiał z tyłu przyjemny w dotyku.. wyświetlacze są bardzo podatne na zabrudzenia.. polecam zakupienie polimeru, który częściowo to niweluje.. straszne są te tłuste smugi po paluchach - ajć! Na stronie producenta podali, że jest funkcja redukcji szumów podczas rozmowy.. jest - widzę wyraźną różnicę w jakości wydobywającego się dźwięku w stosunku do nokii. Podsumowując telefon ciekawy, myślę że zostanę przy nim kilka miesięcy.. idealny na sezon letni, kobiety lęgną do takich stylowych rzeczy.. z natury wszystkie są materialistkami Panowie, pamiętajcie. Pozdrawiam ;]

  • 0

    130. ~fgh  2008-06-23 10:59:25  host: aake157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hehe pozdrawiam racibórz!!

  • 0

    131. ~dominika2703  2008-06-24 15:18:15  host: staticline13375.toya.net.pl

    mam pytanie kupiwlam sobie motorolke V9 i ze starego telefonu przeslalam przez bluetootha muzyke i nie moge jej znalezc teraz w telefonie szukalam chyba wszedzie myslalam ze moze sie skasowalo czy cos ale jakj probuje jeszcze raz rpzeslac to pisze ze juz jest na telefonie pomożcie gdzie moge znalezc?

  • 0

    132. ~Kolo  2008-06-25 10:23:44  host: h232021.net.pulawy.pl

    witam. telefon kupilem 3 dni temu w play za 99zl, abo 20zl potem 40zl. jestem mile zaskoczony w porownaniu do V3 ktora kiedys mialem, ten telefon jest juz duzo lepszy. ogolnie zawsze mialem SE (ostatnio k810i), ale V9 mi się wizualnie spodobała i dla tego ją kupiłem. Słaba w telefonie jest bateria, ale 2 dni przy normalnym użytkowaniu powinna wytrzymac. Wyświetlacz wewnętrzny ma słabe odświeżanie jeśli tak to można nazwać, ruszając nim widać jak miga, tego w se nie mialem... Nie wiem czy to wada mojego egzemplarza, ale tam gdzie kolegi k800i ma 4-5 kresek (poza miastem), ta motorolka nie ma zasiegu wcale, stawałem wyżej, rękę do góry i też nic... :( (oczywiście operator ten sam). Telefon gra nawet ładnie, chociaż nie za głośno, k800i gra głośniej, ale w V9 jest basiwo lepsze hehe. Oczywiście jest możliwość ustawienia dzwonka i wibracji jednoczesnie ja tak mam ustawione. GADU GADU mobile wersja 3.1.5 mi nie działa, staje na 8%. Opera Mini 4.1 działa elegancko, gmail mobile też luks, jeszcze musze google maps mobile sprawdzić. Aparat w tym telefonie jest bo w tych czasach musi być, ale jest słabszy niż chociażby ten w SE k550i, a to telefon z dużo niższej półki. kupując ten telefon radzę się przyjrzeć czy klapka jest równo na telefonie (widziałem w play taki egzemplarz troche jakby krzywy...). Telefon będę musiał reklamować jeśli z zasięgiem będzie tak jak jest obecnie, sprobuje jeszcze softa zaktualizowac, moze pomoze.

  • 0

    133. ~Acroma Angel  2008-06-28 19:23:25  host: bim251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Chcial bym kupic sobie motorole v8 lub v9 i nie wiem ktora wybrac ;/ czy mogli byscie mi doradzic? z gory dziekuje i pozdrawiam.

  • 0

    134. ~kubala  2008-07-03 13:33:44  host: ept75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy Wy użytkownicy V9 macie również problemy z zasięgiem? inne telefony takie jak samsung czy sony ericsson w sieci PLAY mają zasięg u mnie w domu a ja mam z tym problemy i ne wiem czy wszystkie V9 mają ten sam problem czy tylko mój jest jakiś inny

  • 0

    135. ~vanillabutter  2008-07-07 23:19:48  host: 87-205-170-109.adsl.inetia.pl

    Jestem użytkowniczką motoroli v9, uważam ,że to super telefon! Jeden w fajniejszych i z klapką ,a nie nudny wysuwany jak wszystkie...

  • 0

    136. ~jacek84  2008-07-12 13:12:18  host: client-86-27-76-194.brhm.adsl.virgin.net

    hejka.telefon jest bardzo ladny i dobrze wykonany ladnie sie prezentuje,ale bateria rzeczywiscie nie trzyma dlugo(5-6 dni)jak sie malo rozmawia a jak duzo to jeszcze nie wiem.Nie ma lampy blyskowej nie ma video rozmow 3G a w tej klasie to juz powinien ten telefon miec choc jeszcze nie jest to tak potrzebne to powinno byc na przyszlosc w koncu telefon troche kosztowal.I nie wiem jak to jeszcze jest ale nie da sie za bardzo ustawic vibracji na cichym dzwonieniu na glosnym mozna sobie ustawic co dusza zapragnie a na cichym nic.ogulnie telefon na 4+

  • 0

    137. ~jacek84  2008-07-12 13:15:30  host: client-86-27-76-194.brhm.adsl.virgin.net

    aaa i jeszcze jedna zecz w bardzo sloneczny dzien slabo widac na wyswietlaczu porownywalem z nokia 6300 to na noki bylo widac dosc dobrze a na mojej motce bardzo slabo

  • 0

    138. ~ArcziK  2008-07-13 10:09:45  host: chello083144124242.chello.pl

    Co wy gadacie... V9 jest ładna to fakt ale większość tej piękności jest z obudowy a nie funkcji. lepsza moim zdaniem jest V6 MAXX. ma lampe błyskową, v9 nie ma. mają panele dotykowe. No i v9 ma solidna obudowe z metalu to mi sie podoba. ogolnie powiedziałbym że nawet gorszy niż v6 maxx.

  • 0

    139. ~niki  2008-07-14 15:14:40  host: w3cache.dzi.vectranet.pl

    mam motorolkę v9 od kilku dni i uwielbiam ten telefon. jedyny mankament to słaba bateria, jak wspomniano wczesniej. całe zycie miałam nokie i juz mi się przejadły. telefon super, polecam!

  • 0

    140. ~Kolo  2008-07-17 11:24:52  host: h232015.net.pulawy.pl

    do kubali: dzwoniłem do serwisu motoroli, powiedziano mi, że Play wprowadza zmiany w sofcie ze telefon nie jest w stanie odbierać zasięgu GSM, tylko 3g, 2g, Hsdpa. Trzeba oddać telefon do serwisu i napisać prośbe o wgranie nie brandowanego softu... jak play mogl tak sie wyglupic, przeciez nie kazdy mieszka w warszawie...

  • 0

    141. ~DAniel  2008-07-17 22:40:53  host: gue28.internetdsl.tpnet.pl

    Witam mam ta motke tydzien jestem zadowolony z niej tylko ze to jest któraś z kolejnych v a dalej niema lampy błyskowej i strasznie cicho gra a pozatym jest the best:)

  • 0

    142. ~mmm  2008-07-18 13:45:25  host: ghi201.internetdsl.tpnet.pl

    Czy na zewnętrznym wyświetlaczu można odczytywać sms-y, albo coś innego? Telefonik czyta może pliki pdf? Jak jest z przegadaniem zdjęć na telefonie po powiększeniu czy przesuwa większymi fragmentami, czy strasznie powoli jak to mam obecnie w motce V547. Mam zamiar kupić telefonik, albo poczekam może na coś podobnego albo jakaś wersje i jeśli taka by wyszła co by mogla posiadać radyjko FM i aparat 3,2Mp to już był super fonik :) pozdrawiam!

  • 0

    143. ~cukier  2008-07-19 15:48:59  host: aafe30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam pytanie. dziewczyna ma v9 nowa. pomijajac to ze bateria trzyma 1,5 dnia to jeszcze sie wyłancza , wydaje dziwny dzwiek i pada nawet na pełnej bateri.. powiecie mi o co chodzi?????????? pozdrawiam

  • 0

    144. ~Kamis_89  2008-07-26 19:25:38  host: bva199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Telefonik jest super!! Tylko mam dwa pytania: Pierwszy problem dotyczy zmiany sygnału sms:/ nie wiem jak go zmienić wybieram jakikolwiek dzwonek daje opcję „Użyj jako” no i właśnie jest tylko opcja jako dzwonek a o sygnale sms nie ma mowy, i nie wiem jak zmienić ten dzonek :/?... Drugi problem dotyczy pobierania „real miusic”, otóż pobrałem taki dzwonek i ona się zapisał w notatce głosowej automatycznie :/ i niestety z „real miusic” zrobił się dzwonek, ale jak nagrany z radia :( wiecie może jak zmienić to, aby pobrane utwory zapisywały się w folderze muzyka...

  • 0

    145. ~Snadzek18  2008-07-29 11:24:37  host: d90-141-32-181.cust.tele2.pl

    Jacek84 nie wiem co ty masz za motke bo moja v9 ma videorozmowy a gdy jest sloneczny dzien widze bardzo dobrze mozna powiedziec ze nawet lepiej niz przy swietle sztucznym.......moze to moj egzeplaz jest wyjatkowy....wkurza mnie to ze po 3 miesiacach uzytkowania troche klapka sie rusza na boki.....sluchawki zeczywiscie sa do du... , mam karte 2 gb i pryka swietnie zero zacinek dla porownania jestem rowniez nieszczesliwym posiadaczem lg ke970 shine i 2 gb karta to dla mnie i dla niego meka....przelaczanie piosenki w odtwarzaczu trwa jakies 10s :/ tak wiec dla mnie v9 to najlepszy telefon...jak narazie ;D

  • 0

    146. ~  2008-07-29 11:51:46  host: d90-141-32-181.cust.tele2.pl

    Kamis_89 na pierwsze pytanie Ci odpowiem na droogie niestety nie bo nie zciagam dzwonkow....no wiec tak wchodzisz do menu rodzaje dzwonkow i masz profil zaleznie od tego jaki masz wybrany profil pod spodem bedzie szczegoly tego oto profilu wybierasz to i masz glosnosc dzwonka, polaczenia, wiadomosci- wchodzisz w wiadomosc, a potem juz chyba wiesz ja np mam wszytko w muzyka potem wszytkie utwory i wybieram...no to zycze udanego uzytkowania PZDR ;]

  • 0

    147. ~Snake  2008-07-30 16:19:52  host: aaff158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Naprawdę super telefon, i wcale bateria nie trzyma słabo wystarczy ustawić wyłączenie wyświetlacza po 1 minucie

  • 0

    148. ~Carmox  2008-08-01 14:29:00  host: gsu66.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon mam ok.3 miesięcy, super jestem zadowolona, jedyna wada jak dla mnie to bateria krótko trzyma... mp3 mogloby grac troszke głosniej ^^, panel i wyswietlacz sie nie rysuje, nawet przy duzym upadku, jedynym czułym punktem jest miejsce przy styku klapki z reszta telefonu podczas otwierania, tam telefonik ma kilka rysek... wiec jestem zadowolona, smsy mi sie łątwo pisze o dziwo, rozmiar telfonu mi nie przeszkadza.

  • 0

    149. ~essen  2008-08-02 16:15:50  host: 80.50.236.50

    czym sie rozni V9 od V8 i ktory tel polecacie?

  • 0

    150. ~tobim  2008-08-04 13:59:26  host: abaj218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon z 2 miesiące jest świetny:niezłe zdjęcia,dobry odtwarzacz,wuświetlacze,wideorozmowy-super jakość,nie rysuje się no i ten wygląd. Jedyny minus to dość słaba bateria polecam bo warto

  • 0

    151. ~xnoangelax  2008-08-05 19:49:03  host: 078088161045.elb.vectranet.pl

    hola hola..czy ktos tu powiedzial ze k800 i sony eriscon jest zły...?! oczywsicie ze dobry! bo ma 3,2 aparat, video mms,radio i w ogole.. flesha ...czwego nie ma motorola V9 i jest droższa! amskara motorole są drogie ale i tak je lubie

  • 0

    152. ~ANDZIA  2008-08-05 19:53:30  host: 078088161045.elb.vectranet.pl

    DLACZEGO NIE MA NIGDZIE MOTOROLI Z RADIEM I APARATEM WIęKSZYM NIZ 2.0 MGX ?>!!!! CO ONI INNYCH NIE UMIEJA PROFUKOWAC ..PRAKTRYCZNIE KAZDY FOTNIK MOTOROLI Z KLAPKA JEST TAKI SAM!!

  • 0

    153. ~  2008-08-07 10:56:31  host: abwu28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na pocz atku pragne przeprosić za pisownie i wulgaryzmy ale juz nie moge z tego złomu:(gówno,gówno,gówno i jeszcze raz gówno.trzeci raz mam go juz w serwisie a telefon jest nowy i ma 1,5miesiąca dzisija rozwiazuje umowe z siecia ktora mi go sprzedała albo wymieniaja na nowe gowno

  • 0

    154. ~  2008-08-07 11:43:41  host: abwu28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    włąsnie zawiozłem,go poraz trzeci do naprawy hehe jakie to szczęscie ze mam jeszcze tel w innej sieci i są to NOKIE.rzeczywiście potwierdza sie hasło że warto jest zapłacić drożej za NOKIE ale ciszyc sie aparatem długie lata a tu pokusiło mnie i żałuje no naprawde a kto mi oddaz za nerwy i paliwo na dojazdy do sieci "PLAY"?

  • 0

    155. ~Agata  2008-08-08 12:08:55  host: nat.olesno.info.pl

    Telefon jest super...Nie narzekam(pomijając słabą baterie).Na motorolke przestawiłam sie po samsungu x680,który był nie co zgrabniejszy od motoroli,ale do rozmiaru można sie przyzwyczaić.Telefonik bardzo ładny,łatwy w obsłudze no i wiadomo,trzeba lubić telefony z klapką:)Jestem bardzo zadowolona z tego telefonu i polecam innym:)

  • 0

    156. ~dyniek  2008-08-12 02:22:51  host: dgb125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon genialny. ja zawsze mialem motorole od c160 przez c510, v50,Timeport po v500 i teraz v9(wyjatki to nokia 5110 i 6310i oraz samsung d900). Motorole trzeba kochac. tak v9 jest droga, brakuje funkcji, oprogramowanie nawala, bateria jest slaba(a w ktorej motoroli byla dobra?), itd. Ale ten telefon jest piekny, masywny, trzymajac go wiem ze jak mi spadnie na beton to nic sie nie stanie,wiem ze mnie nie zawiedzie bo to jest motorola totalnie beznadziejna ale jedyna w swoim rodzaju i nie do pobicia. Motorola jest jak alfa-romeo(fani top gear i posiadacze alfy wiedza o co chodzi)

  • 0

    157. ~SWirek  2008-08-20 15:13:59  host: ds-131.netmax.net.pl

    Bardzo dobry telefonik stabilny a mi bateria trzyma 2-3 dni niestety dość krótko ale gorąco polecam!!!

  • 0

    158. ~Subi  2008-08-24 20:54:49  host: ip-94-42-15-98.multimo.gtsenergis.pl

    Odrazu dla sprostowania powiem czym się różni V8 i V9: V8 nie ma systemu operacyjnego a V9 ma V8 ma procesor 3xx mhz(dokładnie nie wiem) a V9 ma 589 mhz V8 ma 420mb wbudowanej pamięci ale brak możliwości rozszeżenia pamięci V9 ma 45mb wbudowanej i do 4GB zewnętrznej i teraz wam podam odpowiedź na najbardziej nurtujące wszystkich pytanie, mianowicie dlaczego motorola nie montuje w aparatach większych matryc niż 2Mpx otórz odpowiedź jest prosta w aparacie nie liczy się tylko rozdzielczość trzeba też brać pod uwagę jakość zdjęcia (jakość soczewek, ostrość, kontrast, czułość iso, czas reakcji matrycy) a w tych punktach motorola spisuje się bardzo dobrze i jest w stanie robić lepsze zdjęcia niż aparaty np. w SE o rozdzielczości 3,2mpx a tak do kolegi Arczik to v6 maxxx jest dużo gorsza gdyż nie posiada systemu operacyjnego ma słabszy procesor i słaby wyświetlacz zewnętrzny osobiście bardzo polecam motorolę v9 i sam sobie ją kupie :) Jak macie jeszcze jakieś pytania to piszcie akurat o motoroli wiem dużo:) i dość często tu zaglądam

  • 0

    159. ~Klaudynka  2008-08-26 19:38:52  host: adhc242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a już miałam sobie kupić taki telefon... teraz to już nie wiem... piszecie:bateria krótko trzyma i cichy jest... więc co polecacie?

  • 0

    160. ~spox  2008-08-28 13:51:32  host: chello087206251156.chello.pl

    czym on sie rozni od v8?

  • 0

    161. ~nokia  2008-08-28 16:01:08  host: ebj10.internetdsl.tpnet.pl

    kurde..takie badziewie.. najlpszee są nokiee !!

  • 0

    162. ~agatu  2008-08-30 23:13:40  host: host-81-190-143-57.olsztyn.mm.pl

    kupujac tel z dwoma wielkimi wyswietlaczami, trzeba sie liczyc z tym, ze bedzie zjadac energie bardzo szybko ;) jak na te parametry wyswietlaczy 3 dni to i tak dobry wynik. a tak poza tym przekonaly mnie wasze dobre opinie na temat tego foniku i jutro po niego maszeruje do sklepu :)))) to bedzie moja pierwsza motka. zawsze musi byc ten pierwszy raz ;) mam nadzieje, ze sie nie zawiode. pzdr.

  • 0

    163. ~  2008-08-31 14:18:08  host: host-81-190-143-57.olsztyn.mm.pl

    MAM JA OD DZIS!!! JEST CUDOWNA!!! MOJA PIERWSZA MOTKA :) KTOS WYZEJ PISAL, ZE NIE MOZE ZNALEZC SWOJEJ MUZYKI. JA TEZ TAK MIALAM, ALE SOBIE PORADZILAM. WYJMIJ KARTE Z TELEFONU, WLOZ JA DO KOMPUTERA (PRZEZ CZYTNIK NP). TAM SIE UTWORZYL NOWY FOLDER mobile. TAM WLASNIE DO ODPOWIEDNICH PODFOLDEROW TRZEBA POWRZUCAC WSZYSTKIE SWOJE RZECZY :) U MNIE DZIALA BEZ ZARZUTU. NIE MOGE SIE JESZCZE NIA BAWIC TAK DO KONCA, BO CZEKAM NA KOD ZDEJMUJACY SIMLOCKA ;) ALE OD WT NIE WYPUSZCZE JEJ Z DLONI :)

  • 0

    164. ~aga  2008-09-04 19:39:16  host: ip-85-202-37-37.eltronik.net.pl

    moja motorola ma jakieś robi jakieś dziwne zdjęcie mają dziwne kolory dleczego?? czy jest zepsuta?? mam ją tylko jeden dzień

  • 0

    165.  2008-09-06 12:30:53

    ktoś probował włożyć 4 giga do fonu ??

  • 0

    166. ~mateusz21  2008-09-06 18:26:10  host: gcj54.internetdsl.tpnet.pl

    powiem tak...przyedlem do ery i Pani zaproponowala nawet fajna promocje z Motka V8 w promocji... patrze na ten tel. no i z nog mnie powala ten lsniacy design no i te dwa wyswietlacze xD dziiz wywalilo mnie z rytmu dalem zaswiadczenie no i mam teraz taka sobie V8, powiem wam tak: prawie 420 mb starczy na jakies tam piosnki, bo po kiego wrzucac filmy po 700 mb ;/, no a V9, gdyby mieli wzialbym i te ;p fajne telefoniki, oj chyba z motkami to ja sie nie rozstane xD tak piekny telefon, swojej dziewczynie nie oddalem i nikomu nie oddam :P :P polecam goraco ten tel.

  • 0

    167. ~  2008-09-10 01:08:02  host: 80.51.91.252

    Jacomg, zmieści nawet 500 Giga! :D

  • 0

    168. ~ANETA  2008-09-12 17:21:34  host: nat-4.ingram.com.pl

    mam takie pytanie do tych ktorzy juz posiadaja MOTOROLE V9.czy w tym tel mozna dzwonki MP3 ustawic na SMS-A,i czy dzwonek sms-a jest długi.

  • 0

    169. ~mkoko  2008-09-14 22:04:47  host: nat-dom-1.aster.pl

    Mojej V9 nie wykrywają inne telefony(prze bluetootch).Czy kots mial taki problem??czy to wada i musze oddac do serwisu:/?

  • 0

    170. ~dyziek  2008-09-19 17:16:11  host: chello084010120077.chello.pl

    jasne że V9 przyjmuje karty pamięcia 1 i chyba 2 giga

  • 0

    171. ~ajwen  2008-09-24 19:06:08  host: aaoo179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłam v9 przed miesiącem, pohulała 1 tydzień, niby wszystko OK a nie bardzo współpracowała z Phone Tool - nie dało się fot zrzucać ani wejść w kontakty. Później ściągnęłam program do aktualizacji softu w telefonie i nie wykrywał telefonu. W Motoroli polecono wysłać go do serwisu bo pewnie ma wywalony sof. Wysłałam, minęło 14 dni i ani telefonu ani wieści co z nim się stało. Teraz w Motoroli zalecają wysłać pismo z żądaniem nowego telefonu. Chyba mam pecha. Miałam wcześniej Nokię N70 wiecznie się zawieszała, kupiłam V9 i też kiszka. Co do baterii - to fakt krótko trzyma ale to zasługa dwóch dużych wyświetlaczy i tego że na zewnętrznej obudowie ma przyciski dotykowe, często więc przypadkowe dotknięcie wywołuje wibrację. Co do karty 4GB - włożyłam i daje rady. Moto widziała tą kartę. Zapisuje na niej jednak tylko fotki i chyba muzę ale kontaktów nie da się tam zapisać ani skopiować.

  • 0

    172. ~hvc  2008-09-24 19:21:55  host: ip-85-198-224-235.broker.com.pl

    ta komorka jst pieknea i oszlalam na jej punkcie kocham ja i biore z nia slub^^ a tak pozatym to duzo opcji ui wogole to jest fajna i polecam ja wszystki nie zdecydowanym dotykowy wyswietlacz najbardziej mnie skusil na kupno jej mega sie ciesze ze mam ten telefon

  • 0

    173. ~Madziula2lp  2008-09-25 22:37:43  host: 80.51.92.2

    Czy ktoś mógłby mi powiedziec który fonik jest lepszy, motka v9 czy se k800i ??? bo sie strasznie waham miedzy tymi dwoma:) z góry dziekuje :)

  • 0

    174. ~przemek  2008-10-07 11:39:23  host: dynamic-78-8-82-21.ssp.dialog.net.pl

    mym pytanie mozna gdzies dostac klapke tylna na baterie bo zgubilem i szybke na ekran dotykowy bo mi pekla z gory dzieki

  • 0

    175. ~kamilo  2008-10-10 20:18:06  host: ago226.internetdsl.tpnet.pl

    PODSUMOWUJĄC :przeczytałem wasze wszystkie komentarze i muszę wam powiedzieć że się trochę zniechęciłem. Myślałem że przedni wyświetlacz jest w całości dotykowy a tu okazało się że tylko w 3 miejscach.. trochę wioska. Problem będzie tak też i z kontaktami bo się ich nie da skopiować? Z tego co już wiem V9 z PLAY odpada bo ma zmiany w sofcie i gubi zasięg. Ciche odtwarzanie muzyki nie robi z V9 telefonu muzycznego, aparatu też rewelacyjnego nie ma... Głównie telefon ten miał być cieniutki i ładnie wyglądać i to może się udało, ale co do funkcjonalność to mam wiele zastrzeżeń :)

  • 0

    176. ~jacoo  2008-10-20 17:48:23  host: 195.136.118.3

    To prawda, że v9 z playa gubi zasięg?! Własnie po to chcialem zmienic telefon, zeby uniknac tego problemu a tu taka lipa...

  • 0

    177. ~Blacky  2008-10-24 18:54:59  host: 87-205-138-214.adsl.inetia.pl

    Posiadam Motorolkę V8 RAZR2 Luxury Gold Editin.. Telefonik naprawdę super.. tak się składa, ze jestem szczęśliwą posiadaczką tego cacka. Rzeczywiście czasami kaprysi i odmówi posłuszeństwa ale jakżeż tu go nie kochać. Wystarczy wyłączyć i włączyć, uruchamia się naprawdę szybko. Do tej pory byłam wierną fanką Nokii ale teraz dałam się również przekonać do innej marki. Funkcjonalność super, sporo bajerów, wygląd dopieszczony maksymalnie, bateria bez zarzutu. To najlepszy prezent jaki w życiu dostałam. Polecam.

  • 0

    178. ~mati XDD  2008-11-04 19:15:01  host: acix56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie no tel jest fajny. jedyna wada to że nie ma radia i ma słabą baterie resztę ma super. polecam gorącą miałem samsunga e250 lg kg 290 se k310i - nie ma z nimi porównania

  • 0

    179. ~Ayla  2008-11-05 11:54:49  host: 80.51.49.111

    Śliczna 'brzytwa' ;))) Mobile jest solidnie wykonany, wy3mały i ładny:) Telefon się nie zawiesza, wszystko działa tak jak trzeba, bardzo prosty w obsłudze program do komunikacji z PC, wszystko łatwo i przyjemnie się z nim robi:)Zdjęcia robi ładne jak na aparat z taką matrycą,ja jestem zadowolona. Muzyka gra dość głośno,można ustawić sobie różne pierdoły odtwarzacza takie jak dźwięk przestrzenny czy wzmocnienie basów:) Co do zasięgu, to jeśli jestem przez parę godzin tam gdzie nie go nie ma (Play) i jest ciągle 'wyszukiwanie' na wyświetlaczu, to ja sobie ustawiam tryb samolotowy OFFline, wtedy nie łączy z siecią a z telefonu można korzystać, i bateria się tak szybko nie rozładowuje jak przy wyszukiwaniu;)Być może aktualizacja softu coś w tej sprawie pomoże... No i właśnie:bateria. Fakt, do takiego telefonu z dwoma dużymi wyświetlaczami, mogli inżynierowie Motoroli zaprojektować lepszą... Radzę ustawić sobie 'oszczędzanie baterii', wyłączyć wygaszacz, u poustawiać wyłącznie światła na najmniejsze wartości:) Co do śladów palców na ekranach, fakt, zostają, no ale to już taki maleńki i niezbyt ważny szczegół jak dla mnie:)) Fajnym bajerem dla mnie jest sterowanie multimediami z ekranu zewnętrznego, na którym można oglądać zdjęcia, filmy, słuchać muzyki, albo odczytać sms'a:) Telefon polecam szczególnie tym, którzy chcą mieć ładne cacko w kieszeni/torebce...;)))Robi wrażenie;)

  • 0

    180. ~OKA  2008-11-08 13:19:52  host: chello087206070117.chello.pl

    NIE POLECAM tego telefonu - Motorola V9. Dałam się złapać na jego urodę i jakość wykończenia. Jeśli chodzi o użyteczność to jest niewielka: gubi zasięg, słaba bateria, błędy w oprogramowianiu (nie przesyłał danych do komputera), słaby mikrofon (słabo słychać) i miał juz 2 awarie w ciągu 3 miesięcy. Nadmieniam, że egzemplarz kupiony w sklepie, nowy. Zdecydowanie telefon dla gadżeciarzy nie dla ludzi pracujących "telefonem". Pozdrawiam.

  • 0

    181. ~mmm  2008-11-08 15:16:15  host: egi163.internetdsl.tpnet.pl

    V9 lepsza od V8 bo jest wieksza i ma wideorozmowy a V8 nie ma wideorozmow

  • 0

    182.  2008-11-09 10:44:21

    mam v9 z pleja i nie gubi zasiegu...

  • 0

    183. ~olka  2008-11-12 11:31:03  host: systemy65.toya.net.pl

    do jacek 84 ; od kiedy motorola v8 czy v9 nie ma wideo rozmow co ? masz chyba jakis wybrakowany egzemplarz albo nie chce ci sie czytac instrukcji badz nie umiesz tego ustawic . :)

  • 0

    184. ~stefan  2008-11-17 10:17:08  host: abwn161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak firma MOTOROLA naprawia swoje telefony?WGRYWA SOFT:)i po sprawie hehe urwie ci sie klapka soft nie chodzi wyswietlacz SOFT:)ODRADZAM ODRADZAM ZAKUP telefonów tej firmy!!!

  • 0

    185.  2008-11-17 11:48:32

    Kubala: zasięg troszkę poprawia zmiana softu na zwykły, nie z Play'a. Wiem, bo mam zmieniony:)

  • 0

    186. ~marcys  2008-11-17 21:59:20  host: abws62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jeszcze raz ja telefon poraz 5 sie zepsuł o dziwo wytrzymał 14 dni:)klawiatura znow pali sie cała mimo zamkniecia klapki co powoduje bardzo krótkie(4 godzin)trzymanie baterii:(wiec co idzie po raz 5 do naprawy gwarancyjnej:(juz sie z tego smieje bo nie mam sił sie denerwować:)ale jak sie spojrze na te pozytywne komentarze to az sie we mnie gotuje:(jak u was ten telefon działa wogole dzwonicie z niego?przez ten model aparatu i podejscie do serwisu oraz klienta gdzie wmawia mu sie ze jest wporzo a naprawa gwarancyjna polega na wgraniu softu gdy nie gasnie klawiatura zenada znienawidziłem tą firme:(ILE RAZY MOZECIE WGRYWAC JESZCZE TEN SAM SOFT????JA JUZ NAWET NIE DODAJE KONTAKTÓW W TYM FONIE BO I TAK SIE ZEPSUJE A ONI WGRAJA SOFT I WSZYSTKO USUNA:(

  • 0

    187. ~maksymilian  2008-11-29 18:45:24  host: dwo92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam ;) mam do was pytanie zastanawiam sie nad kupnem tej motorolki na ale kurde nie wiem czy sie nie przezuce na nokie 6650 ;/ ma ktos dlugo ten telefon i moglby mi okreslic co nawala i jak czesto

  • 0

    188. ~Martin3542  2008-12-06 10:43:44  host: bvg87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam zamiar kupić taki tel. ale przeczytałem komentarze i nie wiem co sądzić. Że bateria krótko trzyma to mi nie przeszkadza ale czy naprawde tak cicho gra??

  • 0

    189. ~Huua  2008-12-13 13:28:01  host: 078088175050.elb.vectranet.pl

    mi kiedys sie zepsul telefon motorola L6 - blutu nie dzilalo .xd oddalem na gwarancje. i po tygodniu dali mi nowy ten sam telefon .. beka .xd motorola super naprawia fony .oplaca sie. zamiast naprawiac dają nowy ;p

  • 0

    190. ~xsxsx  2008-12-13 13:28:56  host: 078088175050.elb.vectranet.pl

    aaa co do tej motorolki to jest super. mam sony ericssona k800i i zaluje ze go wybralem od tej motki ..;/

  • 0

    191. ~Mroowka  2008-12-14 01:09:34  host: proxy.sgh.waw.pl

    Mam jedno pytanko. Nie wiedzie, czy można w jakimś salonie playa w warszawie dostać taką motorolkę ale w kolorze śliwkowym a nie czarnym? Ta śliwkowa jest piękna...

  • 0

    192.  2008-12-18 20:48:18

    Mam takie pytanie : ile wam trzyma bateria w motoroli V9 ?? Prosze o odpowiedź. Z góry dzięki

  • 0

    193. ~sylwia  2008-12-21 10:58:05  host: acve114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lol po prostu nie umiecie sie chyba tel obslugiwac moja ma 2 miesiace i w ogole nie mam z nia problemow po prostu o tel trzeba dbac a nie rzucac i potem sie dziwicie ze sie pieprzy.

  • 0

    194. ~Robal  2008-12-25 12:49:46  host: 77-253-155-73.adsl.inetia.pl

    Siemano, mam V9tkę poprzednio miałem V3 i troszkę jestem zawiedziony. Aparat tylko 2mpix, nie ma radia, głupiego stopera, ekran wewnętrzny wydaje się mały (przez szerokie obramowanie nie wiem po co). I myślałem że będzie tu więcej ciekawych funkji. Niestety menu wypełnione jest rzeczami typu budzik czy kalendarz, co powinno było się znaleźć raczej w narzędziach. Spodziewałem sie wiekszej ilości dodatków. Za to IMO mp3 bardzo dobrze, ekran zewnętrzny bardzo funkcjonalny. pozdrawiam

  • 0

    195. ~KayserSoze  2009-01-05 11:06:41  host: m170.c149.petrotel.pl

    do kolegi ~Subi! Głupoty opowiadasz!!! V8 posiada system operacyjny. I tutaj niespodzianka dla ciebie: jest to Linux.

  • 0

    196. ~iźź  2009-01-07 00:07:57  host: s53.zabrze.net.pl

    Mam ten telefon od roku.! Jest super. Upadł mi na ziemię chyba z 20 razy, a nic wogule nie stało się znim :) Jestem zadowolona. Pozdrawiam wszystkich posiadaczy Motoroli v9!!

  • 0

    197. ~olkaa  2009-01-11 16:47:28  host: abhc75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko.. Ile tak mniej wiecej bateria trzyma??

  • 0

    198. ~ma  2009-01-23 18:40:45  host: cuf66.internetdsl.tpnet.pl

    ja polezam v8!

  • 0

    199. ~Ronin  2009-01-27 12:25:30  host: station-79-137-87-77.ticom.pl

    ~Subi, a jakiż to motorola v9 mam system operacyjny?? hehe bo ja pierwsze słysze zeby jakis miała, chyba ze moja ma srodek z V8 ;)

  • 0

    200. ~ppp  2009-01-29 10:23:02  host: ho2.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie nigdy nie miałam motoroli czy ma ona tak jak nokia buźki?

  • 0

    201. ~GarGameL  2009-01-29 18:01:53  host: public64464.xdsl.centertel.pl

    Bla bla bla, po co lepszy aparat w telefonie ? aparaty cyfrowe są tanie. I jakość zdjęcia nie porównywalna.

  • 0

    202. ~karolka ..  2009-01-29 21:29:28  host: cable-78.29.201.247.coditel.net

    motorola v8 czym rozni sie od v9? w v9 jest mozliwosc karty pamieci! a w v8 nie! wystarczy porozgladac sie po kilku stronkach i juz widac! wystarczy poczytac tu i owdzie ;p

  • 0

    203. ~TomSS  2009-01-30 17:41:50  host: gtn234.internetdsl.tpnet.pl

    siemano, mam motke już dobre 3 miechy. Niestety gdy ją kupiłem od razu miała bardzo słaby mikrofon i musiałem ją oddać do gwarancji. Teraz działa rewelacyjnie i mnie nie zawodzi. Fotki powiedziałbym nawet że robi ponad-przeciętne muzyka gra wystarczająco głośno, bateria trzyma nawet 3 dni gdy jest nieczęsto używany. Czego chcieć więcej od telefonu? Może tylko przejściówki zestawu słuchawkowego na jack.Polecam:)

  • 0

    204. ~bolo  2009-01-31 16:53:17  host: chello089077200009.chello.pl

    ktos wie jak przyblizyc zdjecie na telefonie?

  • 0

    205. ~Kami:)  2009-02-16 13:31:39  host: dvt210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej:)długo czytalam wasze opinie i wystraszyłam się tylko tej bateri ...ale mam nadzieję ze będzie fajniutka, bo właśnie jutro kurier ma mi ją dostarczyć xD była ponoć ostatnia i nie miałam wyboru w kolorze więc ma być zielona -tyle ze jeszcze u nikogo nie widziałam zielonej. ktoś widział ? ładna ? co sądzicie ?

  • 0

    206. ~Oleńka :)  2009-02-20 16:15:56  host: 87-205-233-173.adsl.inetia.pl

    mam tą motorolę od ponad pół roku i jestem z niej bardzo zadowolona :) bateria faktycznie nie trzyma długo, ale jak już wcześniej ktoś wspomniał to przez 2 duże wyświetlacze, GORĄCO polecam ten telefonik ;)

  • 0

    207. ~meeg  2009-02-28 19:08:14  host: rt-bras1.welnowiec.net

    mam pytanie, czy ma wejście na kartę pamięci i czy działa taka na nim?

  • 0

    208. ~mr_t  2009-03-07 14:12:27  host: d46-164.icpnet.pl

    Czy ktoś może orientuje się, czy Era planuje wprowadzić do swojej oferty Motorolę V9?

  • 0

    209. ~urko17  2009-03-09 09:10:58  host: ip-83-2-87-104.static.xcore.pl

    A ja mam i bardzo się cieszę.Miała moja V9 awarię przesyłania zdjęć na kompa ale szybko naprawili i jest ok. Polecam!

  • 0

    210. ~slawek19840  2009-03-16 10:46:28  host: 89.174.27.158

    witam mam v8 od v9 ruzni sie tym ze v9 ma slot na karte pamieci a v8 ma wbudowane 512m niczym innym super telefon

  • 0

    211.  2009-03-19 15:12:38

    Do 207. Ma i można do niej włożyć kartę pamięci max 4 GB. Do 209. Mam to samo. Motorola wypuściła V9 z wadliwym softem, trzeba tylko wgrac nowy i śmiga. Niestety odmówiono mi naprawy, powód: ślady cieczy. Zaskoczony pytam sie serwisanta o co chodzi gdyż telefon nie był zalany w żaden sposób, nie używałem go podaczas deszczu itd. On mi na to, że mogłem mieć cytuje :"wilgotne dłonie" i to mogło spowodać zawilgocenie V9. Niezła lipa wg mnie. Dzięki temu nie mam już gwarancji. SZOK. Więc uważajcie.

  • 0

    212. ~karolka  2009-03-26 17:02:31  host: cable-78.29.201.247.coditel.net

    v8 nie ma mozliwosci karty pamieci! a to dla MNIE jest duzy minus! pozdrawiam ;**

  • 0

    213. ~  2009-03-28 14:26:12  host: 195.93.162.118

    207 - Do cholery jasnej, masz wyżej opisane wszystkie parametry. Nt. karty pamięci też jest napisane!

  • 0

    214. ~strawberry  2009-03-29 19:55:13  host: chello083144120122.chello.pl

    Ja mialem duzo motek, ale k1 wymiaaaaaata! Co prawda ja swoja kupilem od kuzynki za 10zl :) ale ma rozbity przedni panel. Nawet z tym jest zarąbista!

  • 0

    215. ~Misyo  2009-03-30 15:23:41  host: 3.tpvaoc.com.pl

    Miałem V6 i była genialna. Szybka, prosta i bezawaryjna. I chyba dam sie skusić na V9.

  • 0

    216. ~Moto  2009-04-02 20:31:37  host: apn-77-115-17-156.gprs.plus.pl

    polecam telefon osobom którym zależy na funkcjonalności ponieważ telefon bardzo dobrze trzyma się w ręku wygodnie pisze sms-y rozmawia nie gubi zasięgu, polecam gorąco

  • 0

    217. ~marcin  2009-04-05 16:18:10  host: 89.231.212.1

    fajny telefon ale przy niezbyt intensywnym użytkowaniu praktycznie codziennie trzeba go ładować. Jest to nieco uciążliwe.

  • 0

    218. ~drago  2009-04-30 18:45:24  host: aarj207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta v9 to niezły szajs...kupiłem nowy-padła taśma-a obchodziłem się z tym telefonem jak z jajkiem,kupiłem drugi,padł wyświetlacz po miesiącu-brat mi oddał kolejny z abonamentu-ładowanie siadło po tygodniu,szajs szajs szajs-mam 3310 i topił się kilka razy,spadał z każdej wysokości i działa mi już ponad rok...a przecież użytkowany jest już sporo więcej...

  • 0

    219. ~Marek Koszalin  2009-05-08 22:18:51  host: ajw248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon V9 to reprezentacyjny dobrej jakosci telefon kuszacy niebanalną stylistyką, łatwy w obsłudze ale wymagajacy wiekszej inteligencji technicznej od użytkownika. Nie posiada zbędnych wodotrysków bo przeciez podstawowym zadaniem jest dobra łacznosc a nie konsola do gier czy też testy w topieniu w wannie czy upadki na ziemie. Fakt Nokia pod tym wzgledem mocno wyprzedza konstrukcyjnie V9 ale Nokia widocznie jest dla osób idiotopodobnych toporna i technicznie przecietna.Ja nie mamm problemu z łacznoscia (jestem w orange" czy z przesyłem danych na kompa. Aplikacja dobrze wspólpracuje z V9Dobrej jakosci aparat czytelne menu, bardzo orginalny zestaw dzwonków.Nosze w futerale przy pasku, wiec nie narazam na kontakt z piaskiem czy kluczamu w kieszeni, nie bawie sie klapka bo oczywiste jest ze konstrukcje dwuczłonowe maja skończona wytrzymałośc na zamykanie i otwieranie.Telefon V9 to optymalne rozwiazanie dobrego smaku,stylistyki,jakosci z ceną. Podobna jest analogia z samochodami. Nie kupuje sie Passata po to aby brac udział w wyscigach ulicznych czy scigac sie na torze formuły 1. Jeśli ktoś tego nierozumie to wcale nie dziwie sie ze jest tyle rozczrowań. To telefon dla dojrzałego faceta a nie dla guwniaza szpanera a takich jak widze jest multum

  • 0

    220. ~lewar  2009-05-11 16:08:07  host: ip-83-238-23-214.netia.com.pl

    jest bardzo ładna ale słabą baterje i słabą obódowe bo prze wkładanie do kieszeni mam całą porysowaną i szybko lakier z tylnej klapki schodi bo w 1 miesiąc mam tylko połowe lakieru na niej.a tak to jest bardzo fajny

  • 0

    221. ~chomidło  2009-05-31 11:31:06  host: nat-91-94.trustnet.pl

    mam motorole v9 dopiero pol roku, jak do tej pory nic sie z nia nie podzialo zlego, jestem zadowolony z uzytkowanie. nie nadaje sie jednak jako telefon sluzbowy, bateria nie trzyma dlugo...

  • 0

    222. ~Czytelnik  2009-06-06 12:15:30  host: 195.116.179.79

    Marek Koszalin, na taką opinie czekałem. Dzieki! :)

  • 0

    223. ~Zgadzacz  2009-06-07 11:17:13  host: public40513.xdsl.centertel.pl

    220. Trafiłeś w samo sedno.

  • 0

    224. ~Borek  2009-06-12 10:31:14  host: ip-83-238-132-173.netia.com.pl

    Co wy gadacie telefon jest zajebisty wszystko działa mi bardzo dobrze kupiłem na allegro używany ponad rok i mam go już miesiąc i jest dalej na gwarancji wszystko jest ok muzyka gra wystarczająco głośno łatwy w obsłudze przednia szybka mogła by być cała dotykowa ale i tak jest spoko no ok jedyny minus jaki?? Że bateria bardzo krutko trzyma tylko 3.7V. A i mam w Play no ok czasami ale tylko czasami gubi sygnał a tak jest ok choć nie zawsze na max. Pytanie czy jest możliwość dokupienia do niej pojemniejszej bateri ktoś wie?? Z góry dzięki za odpowiedz. I przepraszam za ewentualne błędy języczne i ortograficzne :)

  • 0

    225. ~Monk  2009-06-13 13:51:53  host: host-91-123-212-44.ssh.gliwice.pl

    Zgadzam się z Panem Markiem Koszalinem, który wypowiedział się kilka komentarzy wcześniej. :)

  • 0

    226. ~big b  2009-06-27 13:12:56  host: brx83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Powiem krótko telefon jest skopany, jego jedyna zaleta jest tylko wygląd. Mam go już 6 miesięcy z czego był 5 razy w serwisie, zawiesza się(minimum 3 razy dziennie), gubi zasięg, szybka się rysuje, klawisze dotykowe się same włączają. Nie polecam.

  • 0

    227. ~KALIFAKTOR  2009-06-29 21:52:18  host: ip-093157118031.mikolow.net

    to samo co e8 tylko z klapką i dużo droższe...

  • 0

    228. ~Piotr  2009-07-16 23:32:22  host: gue29.internetdsl.tpnet.pl

    zepsuł mi sie aparat w motce ekran mam jak nastrajany tv i nic sie nieda zrobic pomocy:(

  • 0

    229. ~ewelinkie87  2009-07-28 14:26:26  host: public-gprs124176.centertel.pl

    Mam telefon od czerwca tego roku... Zdążył mi już paść w nim soft, wgrywanie i usuwanie nowych skórek to czarna magia, a poza tym teraz ma problemy ze znalezieniem sieci... (cały czas ją wyszukuje, bez jakichkolwiek efektów). Pozostało mi tylko robienie zdjęć i granie w gry, oczywiście te które są w standardzie, bo znalezienie do niej gry graniczy z cudem.... NIE POLECAM V9!!! ZŁOM NIE WARTY SWOJEJ CENY!!!

  • 0

    230. ~  2009-07-28 16:24:03  host: eht178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jacoo, a jaki masz telefon. Spróbuj w ustawieniach dać wybór sieci manualny/ręczny i wybierz PLUS GSM, ponieważ PLAY to młoda sieć i korzystają z zasięgu plusa. Ja w nokii też tak miałem. Teraz mam playseta i wszystko jest ok. Jestem zadowolony z prezejścia do sieci PLAY. A co do Motorolki to z podanych informacji nawe fajny fonik. Pozdrawiam

  • 0

    231. ~oNa!  2009-09-01 12:44:44  host: aczg2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi bateria trzymała 15 wiec sprzedalam co za badziewie totalne;/ porażka;/ wiadomosci zapisane w telefonie a przy zmianie sim wszytsko poszlo spać;/ a do tego aparat sam w sobie siadl i robil mi linie;/ porażka!!

  • 0

    232. ~snake  2009-09-03 08:57:32  host: kwp-gw.man.poznan.pl

    do marek koszalin no facet ale strzeliłeś monolog prawie jak na wykładzie w uczelni, na przyszłość jeśli można to tylko mała podpowiedź, że gówniarz pisze się przez "ó" i "rz", ale to mały szczegół chyba, biorąc pod uwagę cały ten Twój nieprzeciętnej inteligencji wywód... A tak na marginesie nie wiem zupełnie stary co masz do tych jak to nazywasz gówniarzy i szpanerów. Telefon przy pasku wyprasowanych na kant spodni to każdy może sobie ponosić i zachwalać, że jest cudowny i się nie psuje i ach i och. W telefonie Marek chodzi o to, że ma zadowolić nie tylko inteligencików takich jak Ty, ale też wszystkich dookoła, łącznie ze szpanerami i gówniarzami. A jeśli chodzi o V9 to osobiście nie posiadam, należę, jak to ująłeś do osób idiotopodobnych, ale lubię prostotę i mocny charakter, dlatego od zawsze jest przy mnie Nokia. Mój syn natomiast używa V9 i nie raz telefon był na ziemi czy w piachu, nosi go przede wszystkim w kieszeni z kluczami bo futerał przy pasku to obciach i wiocha, klapką bawi się nawet dla zabicia nudy i nie raz na nim usiadł. Jakoś jest cały czas z niego zadowolony i oprócz kiepskiej wytrzymałości baterii nie bardzo można coś więcej mu zarzucić, choć osobiście uważam, że jest po rozłożeniu zbyt długi i wygląda się z nim jak z notesem przy uchu. Ale to kwestia gustu. To tyle w wielkim skrócie. Pozdro dla Koszalina.

  • 0

    233. ~M@teu$z  2009-09-13 20:29:33  host: 21.zw.pl

    Mam motorolę v9 i jestem z niej bardzo zadowolony.Klawiatura dotykowa działa bardzo dobrze.Ma rewelacyjny wyświetlacz dodatkowy. Wchodzi karta pamięci nawet 16 GB.Ogulnie bardzo polecam.

  • 0

    234. ~LL  2009-09-29 14:07:44  host: ekl82.internetdsl.tpnet.pl

    mam V9 1,5 roku. Jest ok oprócz wagi- bo jest stosunkowo ciężka --a w torebce damskiej to ważne -zwłąszcza gdy sie duzo podrózuje i ma znaczenie waga tego co w bagażu. Poza tym jet właśnie jak telefon -duzy wyświetlacz -nawet w pośpiechu nie myle sie - aparat tez dobry - jak chce utrwalić rodzinne świeto to nie uzywam telefonu tylko aparat - a ten jest na takie tam niespodziewane fotografowanie. Muzyczka jest ok.Po to właśnie jest telefon jak powiedział 219 a nie zeby grać w gry, używać jako kamienia w obronie czy inne takie. Nosze go w torebce bez futerłu i nie jest porysowany. polecam dla kobiet -dobrze się prezentuje - mam czarną bo fioletu nie było.

  • 0

    235. ~tonio  2009-10-22 13:05:57  host: apn-77-113-241-227.dynamic.gprs.plus.pl

    ciekawy wyglad i latwa obsluga

  • 0

    236. ~  2009-11-16 19:39:18  host: aet109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie tu jest wejscie na karte pamieci?

  • 0

    237. ~  2009-11-23 19:04:29  host: cnt198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon juz 1,5 roku i ogólnie nie narzekam. ciekawy model, jedyna wada to bardzo słaba bateria... ale juz do tego przywykłem, zepsuł mi sie tylko raz, coś z softem było nie tak a poza tym zadnych problemów z nim nie miałem.

  • 0

    238. ~bik  2009-11-24 12:39:12  host: 088156242208.belchatow.vectranet.pl

    hej powiedzcie mi czy po otwarciu ten telefon jest dlugi ??

  • 0

    239. ~dzeju  2009-11-30 20:52:14  host: host-89-228-153-73.gorzow.mm.pl

    pod klapką jest miejsce na kartę... obok sim

  • 0

    240. ~dami1995zg  2009-12-05 10:57:10  host: arz202.internetdsl.tpnet.pl

    co moze byc powodem zepsutych kilku klawiszy w motorloli v8 ???? proszę o odpowiedz

  • 0

    241. ~lily  2009-12-06 15:21:36  host: 188.147.229.160.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    gdzie mozna kupic aktualnie te motorole??? play. plus czy era??? odp

  • 0

    242. ~aaa  2009-12-14 17:29:48  host: 213-238-86-215.adsl.inetia.pl

    Ja także posiadam ten telefon od 1,5 roku jednak jestem nim troche zawiedziony. Telefon po pewnym czasi zaczął gubić sygnał. Często z tego powodu nie można gdzieś zadzwonić lub odebrać telefonu. Po upadku z wysokości 10 cm pekła obudowa w miejscu dziury na ładowarke. Jest to chyba najczulsze miejsce tego telefonu. Z metalowej obudowy z tyłu która jest ściągana odpadł całkowicie lakier. Jest to częste w czarnych modelach (nie wiem jak to jest z innymi kolorami bo nie widzialem). Lakier z klawiatury przeciera się w niektórych miejscach. Po za tym reszta ujdzie w tłumie. Odtwarzacz mp3 jest w miare wporzadku. No to tyle. Pozdrawiam!

  • 0

    243. ~aaa  2009-12-14 17:31:24  host: 213-238-86-215.adsl.inetia.pl

    PS. Jeszcze jedna wada bateria trzyma 1 dzień.

  • 0

    244. ~kazzior  2010-01-11 07:15:02  host: c49-104.icpnet.pl

    a ja miałem ten telefonik i zawsze tylko motorola in my life i stwierdzam ze bateria krótko trzyma odtwarzacz mp3 (jeśli tak można nazwać) jest kiepski aparat taki sam jak w v6maxx lecz bez lampy błyskowej dobra jakość videofoni i dobre wykonanie jakoś mi nic nie szwankował i byłem bardzo zadowolony z niego teraz mam Motke Aura i jestem zafascynowany nią :) pozdrawiam wszystkich motofanów

  • 0

    245. ~Motorola RAZR2 V9  2010-04-03 20:21:04  host: 193.138.243.203

    Cześć. Mam do was pytanie: Czy ten telefon ma wygaszacz ekranu? Jeśli tak to czy odczyta format SWF? Bo mam wygaszacz "Skyline.swf" i nie wiem czy komórka go odczyta. Proszę o odpowiedź i z góry dziękuję.

  • 0

    246. ~edzia  2010-04-22 08:37:26  host: dun114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam, czy ten tel laczy sie z internetem???? poozdrowka

  • 0

    247. ~Sanczo  2010-05-17 21:39:20  host: 93.159.160.121

    Duży minus za baterie, która trzyma 1-1,5 dnia. A takto telefon w porządku.

  • 0

    248. ~edka  2010-05-22 09:23:38  host: aape44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja kupilam sobie niedawo ten telefon.. Wydał się dobry bo znam paru ludzi którzy maja go bardzo dlugo. Został zakupiony przez allegro, a działał dopóki sie nie rozładował i nic. Musiałam odesłać. Teraz po tygodniu przysłali mi drugi i pojawił sie inny problem. Ekran mi sie co jakis czas zaswieca, telefon wydaje niepotrzebne dzwieki, a najgorszy z tych to to że słuchawki nie działaja, a o dziwo to samo wejscie bez problemu podłacza ładowarke i kabel usb. Ponadto niewiem czy tylko w tym czy innych równiez nie odtwarza mi niektorych mp3 oraz zdjec które rzekomo są zaduze. Wczesniej miałam Nokie n76 i był *** cool, tylko szybko ulega zniszczeniu i musiałam go sie z nim pozegnac, jest bardzo delikatny no i się ściera I huk niewiem moze ktoś doradzi.. czy po raz trzeci powinnam odesłac ta Motorole? Telefon kosztował niemało bo jest Nowy.

  • 0

    251. ~ja  2010-05-25 18:57:55  host: aapq172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ej moze ktos wie czy naprawa wejscia do sluchawek jest realna wogole? usb i ladowarka zalaczaja a mimo sluchawek telefon odpala glosnik

  • 0

    252. ~mieczysław  2010-06-23 13:00:13  host: abbl110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    edzia telefonik ma calkiem spoko internet mam go juz okolo pol roku i jest super tylko uwazaj na tylny panel bo guma schodzi a tak to zajefajny i ma extra aparat i karta tylko KINGSTONA bo mi na innej nie chodzi mam 4 giga i nie muli sie pozdrawiam

  • 0

    253. ~Satch  2010-07-17 18:40:42  host: chello084010149247.chello.pl

    do "ja" - miałem problem z wejściem taki, że słuchawki i kabel usb działały, a ładowarka nie. dałem do reklamacji i mi wymienili całe wejście i działa wszystko.

  • 0

    254. ~justi  2010-12-08 16:24:11  host: host-87-101-18-174.proxnet.pl

    Mam ten telefon od 2 lat. Telefon z gatunku UNISEX, czyli i dla mężczyzny i dla kobiety. Fotki robi OK (drukuję je spokojnie na formacie 10x15). Odtwarzacz OK. Wyświetlacze naprawdę duże. Wewnętrzny daje obraz jak brzytwa. Obudowa trwała. Spadł mi w ciągu tych dwóch lat wiele razy na różnego rodzaju podłoża. Nic się nie ściera, nie pęka, nie łamie się ani z zewnątrz ani wewnątrz. Prawie same plusy. Jedyne minusy jak dla mnie: 1. Bateria wytrzymuje bardzo krótko. W nowym telefonie max 4 dni jeśli telefon tylko czuwa. Teraz po 2 latach muszę go ładować co 2 dni. To jest cena za dwa duże, jak na zwykły telefon z klapką, wyświetlacze. 2. Jeśli chcesz dostawać raporty doręczeń SMSów, to musisz to zaznaczać w opcjach wiadomościprzy każdym SMSku który chcesz akurat wysłać. 3. Dotykowe pola na zewn. wyświetlaczu są niepotrzebnym wodotryskiem. Korzystałam z nich dosłownie kilka razy a przy każdym przypadkowym dotknięciu powodują rozświetlenie wyświetlacza zewn. i bezsensowne zużywanie baterii.

  • 0

    255. ~Zosia22  2011-01-08 12:35:11  host: 89-73-85-9.dynamic.chello.pl

    mam i nie narzekam a nawet polecam :)

  • 0

    256. ~gosc  2011-01-11 21:43:35  host: gen43.internetdsl.tpnet.pl

    pytanie ile wchodzi wiadomosci do tej motki lacznie z wysylanymi lub zapoisanymi prosze o odpoweidz

  • 0

    257. ~mario  2011-01-22 17:58:42  host: z08-15.opera-mini.net

    czy teraz w 2011 roku ją można gdzieś nową dostać oprucz allegro i lombardów, bo jest to super koórka, bardzo proszę o pomoc

  • 0

    258. ~Alex1146  2011-02-25 22:38:46  host: 89-77-107-64.dynamic.chello.pl

    No pewnie ze tak! w salonach kupisz taką wszędzie

  • 0

    259. ~Gusia  2011-11-11 20:59:27  host: 107.46-29-147.tkchopin.pl

    Beznadzieja nie ma nawet formata nth żenada!!!!

  • 0

    260. ~LOL  2012-01-18 02:15:10  host: 178235203152.unknown.vectranet.pl

    @259 No tak, brak formatu Nokia Theme w Motoroli to żenada... :) BTW formatU.

  • 0

    261.  2012-03-08 11:00:08

    Po 6 latach pastwienia się nad V8 chciałem kupić ponownie ją lub v9 i kicha :( Jak żyć??? (jak ktoś nie chce smartfonu a chciałby robić np. export SMS-ów?)

  • 0

    262. ~kiszka  2012-06-10 09:57:05  host: aemu113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nowość musze go mieć ...dam nawet 3tyśie za to cuduszuńko

  • 0

    263. ~xyz  2012-07-05 18:30:27  host: host199-6.kaskada.net

    ma tą motorolę i bateria wytrzymuje mi jeden dzień!! czy to normalne w tym telefonie, czy to dlatego, że nie sformatowałam baterii??

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-150-143.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet