Motorola RAZR V3xx - opinie
Telefony Motorola Motorola RAZR V3xx Opinie o Motorola RAZR V3xx

Motorola RAZR V3xx

w sumie: 184
  • 0

    1. ~  2006-10-22 20:35:33  host: rtr-pasterza.wienia.ceti.pl

    czym sie roznia te wszystkie v3i xxx xxx od siebie bo ja laik kompletny jestem...

  • 0

    2. ~Fire Lord  2006-10-27 14:45:59  host: 195.116.35.105

    kolejna odswiezona wersja v3 ale bardzo podobna do v3i

  • 0

    3. ~MaRlEnKa  2006-10-28 11:36:12  host: eov42.internetdsl.tpnet.pl

    Ślicznutka ta motka pięknie się prezentuje na 2 fotce po prostu cudeńko-tlko kiedy zagości na polskim rynku?? :(

  • 0

    4. ~qwerty  2006-10-28 18:21:25  host: etna.magma-net.pl

    już niedługo, bo wprowadzi go P4 może wczesniej jeszcze zostanie wprwadzony przez naszych starych operatoów.

  • 0

    5. ~juzek  2006-10-28 20:13:37  host: fec138.internetdsl.tpnet.pl

    ja mysle ze ten telefon bedzie jak v3 v3i v3x... nie kupie jej narazie czekam na v3x do szescianu

  • 0

    6. ~:-)  2006-10-31 08:01:11  host: 82.139.11.4

    No tak, ale ile on ma pamieci? Bo to w sumie wazne - bo jesli ma 1,5, jak Motorola W3754 to przelipa. Tym bardziej skoro ma MP3 - ktora piosenka wejdzie?!

  • 0

    7. ~simon  2006-11-07 08:32:53  host: bwa162.internetdsl.tpnet.pl

    Ta motka ma 2 kamerki oraz miejsce na karte. Jak sie domyslam to w komplecie napewno bedzie karta pamieci, bo raczej zawsze daja do Motoroli:)

  • 0

    9. ~~Pawlus  2006-11-15 16:36:43  host: proxy-lesna.unicity.pl

    roznia sie funkcjami i troche wygladem... ale ostatecznuie to sie roznia cena:/ niestety ich cena jest wysoooka:/ ale ten telefonik jak najbardziej jest sliczny:)

  • 0

    10. ~Znam SiĘ na tYM  2006-12-05 21:57:38  host: cay240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Więc tak V3i (1,3 MPIX) raczej NIE!! (ordadzam zakupu) V3X natomiast zachęcam do zakupu gdyż ma 2MPIX aparat V3xx odradzam od zakupu gdyż jest to prawie V3i (1,3 MPIX) Jestem fanem telefonów NOKIA i osobiście nie kupiłbym żadnej MOTOROLI (wieszają się softowo) każda z eyjątkiem KRZR K1 ta jest fajna. Jeżeli ktoś chce kupić Nokie to polecam 5300 Stworzona wręcz do MP3, jeżeli ktoś chce bardziej biznesmeński telefon to E60 ewentualnie 6310/i lub 6230-według mnie jest to jeden z najlepszych modelii Nokii.

  • 0

    11. ~torture  2006-12-09 10:13:02  host: efc85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale nazwy dla tych telefonów to mają beznadziejne...

  • 0

    12. ~kokolino  2006-12-09 16:37:21  host: p5090d97a.dip.t-dialin.net

    Popieram "ZnamSienatYM" obecnie 1,3 Mpix to troszke za malo!Wole osobiscie swoja Nokie N80 przynajmniej ma 3Mpx

  • 0

    13. ~ajt  2006-12-25 17:54:39  host: 69-go3-1.acn.waw.pl

    Znam SiĘ na tYM: nie ma to jak nastoletni znawcy :) Zawsze się można trochę pośmiać z takich, hehe.

  • 0

    14. ~david997  2007-01-01 17:55:05  host: 212.244.59.66

    jak mozesz mowic ze sie znasz jak piszesz ze v3i ma 1,3 mpix!!!!!!!!! ona ma 1,23 a na telu jej pisze ze ma 1mpix. wiem napewno wiecej od ciebie!!

  • 0

    15.  2007-01-05 14:10:22

    david997: Przecież to i tak są te same matryce, więc fotki będą takie same.

  • 0

    16. ~CaillaIN  2007-01-08 18:24:01  host: nat-b.bsk.vectranet.pl

    V3xx rozni sie od wczesniejszych modeli slotem na karty miniSD oraz wbudowanym modemem obslugujacym HSDPA (max transger do 3,6Mbita :D).Poza tym ma czesciowo aluminiowa obudowe i lepsza jakosc wykonania od v3x.A nastoletni znawcy ogladajacy telefony jedynie za posrednictwem danych na stronkach takich jak ta niech w koncu zrozumieja,ze te megapiksele w komorkach sluzyc beda jedynie szpanowaniu przed rownie rozgarnietymi kolegami dopuki nie stanie za nimi odpowiednia optyka.No offence lads ;)

  • 0

    17. ~;domelo  2007-01-18 10:47:03  host: user-87-248-69-50.promax.media.pl

    nie popieram bo od kiedy nokia jest najlepsza tylko stare telefony miala dobre a teraz to dla mnie posmielisko w porownaniu do se i do samsunga to sa telefony ;d;d;d nokie maja male wyswietlazce i chociaz mam dobry wzrok nie polecam nokii dla ych ktorzy lubia duze wyswietlacze dla takich osub polecalbym se lub samsunga ja mialem samsunga c210 ale w nim to byl maly wyswwietlacz ale nie mal aparatu to byl niepotrzebny duzy wyswietlacz a teraz mam se k 700 i i tu to duzy wyswietlacz wrecz jest wskazany bo ma aparacik i kamerke wiec to jest wskazane a co do motoroli to teraz robi zajefajne telefony a zwlaszcza z wygladu i w srodku tez ;d;d;d;d

  • 0

    18. ~Suchutka  2007-01-30 18:23:49  host: dox222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefonik i jestem bardzo zadowolona :D

  • 0

    19. ~absolwent_kier.telekomunikacji  2007-01-31 13:55:06  host: dqe21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest o.k., a na dzieci, które lubią robić telefonem zdjęcia nie powinno się zwracać uwagi. Do robienia zdjęć służą aparaty cyfrowe. Są już co prawda telefony których aparat robi super zdjęcia, ale ja nie mówią tu o dziecięcych 3 MPX tylko o 10 Megapikselach i 3-KROTNYM ZOOMIE OPTYCZNYM. Takie cos można określić mianem jakości!!! Ten tel. ma dobre parametry w porównaniu do innych modeli motorolii. Jest wart swojej ceny.

  • 0

    20. ~Rubic  2007-02-03 09:04:06  host: ip-89.171.88.58.crowley.pl

    Nastepny dzieciak?? Kurcze wytłumacze coś... Jesli chcemy zrobic dobre zdjecie to nie telefonem i nie aparatem cyfrowym, takie zdjecia robimy stara poczciwa kliszówką. Tam mamy dostep do wszystkich parametrów zwiazancch ze zrobieniem zdjecia a nie wszystko praktycznie w automacie tak jak sie to ma w przypadku "cyfrówek". Tel. kom. służy do robienia tzw. zdjec okazyjnych które umiescimy sobie na blogu czy forum. Nie znam czlowieka który chcial wywolac zdjecia zrobione aparatem w tel!! Wracając do tematu. Osobiscie mam V3xx i wizualnie telefon prezentuje sie bardzo dobrze. Niestety jej obudowa jest plastikowa. Ogolnie wizualizm okreslil bym na 8 w skali 1-10. Co do funkcjonalnosci. Aparaci robi bardzo fajne zdjecia, kamera tez jest sympatyczna. bateria długo trzyma a i jeszcze tel. wysyła SMS i można z niego zadzwonić :P A tak na poważnie to lepiej nie czytać podsumowań na jakis stronach ponieważ parametry sie nie zgadzaja :( Najlepiej zobaczyc je w salonie. pozdro

  • 0

    21. ~  2007-02-03 14:11:14  host: barman.brzeziny.net

    #18 Do robienia naprawdę DOBRYCH zdjęć służą aparaty analogowe i odpowiedniego rodzaju filmy

  • 0

    22. ~  2007-02-03 14:12:12  host: barman.brzeziny.net

    moja wypowiedź odnosiła się rzecz jasna do notki nr 19, przepraszam za pomyłkę

  • 0

    23.  2007-02-03 16:33:49

    dzis go dostalem do testu P4 i jestem mile zaskoczony, jak lepiej poznam ten telefon cos wiecej napisze.

  • 0

    24. ~Palacz  2007-02-04 16:07:36  host: r.escom.net.pl

    PYTANIE ?? jak w tej motorolce ustawić na stałe potwierdzenie dostarczenia wiadomości...wiem tylko że przy pisaniu smsa mozna to sutwaic ale tylko jednorazowo ?? ja też mam ją z p4..ogólnie sympatyczny...brak przycisku do bezposredniego kasowania tylko całe menu trzeba przejsc..a moze nie znalazlem ;) no i bateria...trzyma nie caly dzień...bawilem sie nim średnio...troche muzyki i ogólne grzebanie w menu. Jak dla mnie troche ceglasta ale moze to tylko takie odczucie bo na codzień uzywam SE k510i :)

  • 0

    25. ~palacz  2007-02-04 16:18:03  host: r.escom.net.pl

    jeszcze chcialem ododac ze obecnie w profesjonalnej fotografi uzywa sie aparatów cyfrowych ale specjalnie do tego produkowanych...tak samo cyfrowych uzywaja paparazzi...analogowe stają juz sie przezytkiem i uzywaja ich przewaznie pasjonacia chodzi głuwnie o koszty wywoływania i o czas w jakim sie otrzyma rezultaty co np w pracy fotografa jest dosyc wazne...i dla wtajemniczonych oczywiscie najważniejsza jest wielkość matrycy a potem megapixele :) tak twierdzenie że do DOBRYCH zdjeć używa sie tylko analogowych jest troche błędne :)

  • 0

    26. ~:(  2007-02-14 09:50:11  host: chello087206192233.chello.pl

    błagam niech mi ktoś napisze czemu nagle mi przestał działać odtwarzacz mp3!!!! ;(

  • 0

    27. ~DJ Dario  2007-02-14 10:00:36  host: ip-81-210-22-17.netia.com.pl

    Telefon mam również z P4, jest to mój pierwszy telefon od 3 lat nie wyposażony w żaden system operacyjny :(, brakuje mi kilku moich ulubionych aplikacji z symbiana np smartmovie czy oggplayer ! Natomiast co do materiałów uzytych do produkcji tego telefonu to trzeba przyznać że naprawdę wysokiej klasy i sprawia bardzo solidne wrażenie a jak bedzxie w rzeczywistości to sie okaże za 3 m-ce. Rzeczą naprawdę godną uwagi i która zrobiła na mnie b,duże wrażenie jest rewelacyjny 2,2 calowy wyswietlacz o rozdziałce 320x240 i 256 tys kolorów ! Niektóre tapety wyglądają nawet lepiej niz na monitorze komputera ! Ale.... potwierdza sie stare góralskie powiedzenie ze nie ma tel. idealnych ! W opisie gdzies wyczytałem ze telefon obsługuje pliki wideo mp4 ! Niestety nie udało mi sie żadnego odpalic i na to wychodzi że smigają na nimtylko0 3gp a co gorsza sciągnąłem kilka progrmów do przeróbki na 3gp i żaden film zrobiony w 3gp w rozdz. 320x240 mi nie odplił :(( Jak na tak multimedialny tel. to moim zdanie totlna porażka ! Chyba że komuś się to udało to b.bedę wdzięczny za podpowiedź jak to zrobić ! Podsumowując 8 w skali do 10 Polecam jako telefon jest naprawdę b.dobry.

  • 0

    28. ~Javero  2007-02-14 20:10:44  host: aayo8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Koego palaczu, racz zwrócić uwagę na to, że paparazzi to nie profesjonalni forografowie. paparazzi to ludzie szukający szybkiej sensacji do jakiegoś brukowca. A na profesjonanej sesji zdjęciowej nie uświadczysz cyfrówki, bo cyfrówki są tandetne i na chwile obecną nawet się nie równają do dobrego analogowca. A aparat w telefonie wg mnie jest zbyteczny, tylko, że ciężko teraz dostać fajny telefon bez aparatu...

  • 0

    29. ~york  2007-02-15 10:41:06  host: nat16.piotrkow.net.pl

    niestety motka V3xx jest jeszcze zdecydowanie niedopracowana. ma skłonnkosci do wieszania sie nagłego off i tym podobnych kaprysów. co do samych mozliwosci nie da sie ukryc ze jest tu zachowany jedynie wygląd popularnej V3 wszelie organy wewnetrze zostały zastapione zupełnie nowymi organami dzieki czemu motka staje sie juz kombajnem multimedialnym. wideorozmowy czy wedrowanie po necie staje sie czyms naturalnym i bezproblemowym. jezeli tylko poprawia oprogramowanie i dadza dobra cene napewno przyblizy wielu technologie 3G.

  • 0

    30. ~msgcw  2007-02-16 13:01:06  host: aaqm160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moim zdaniem teleon jest do niczego to fakt że wygląda bardzo elegancko ale jest bardzo nie funkcjonalny nie polecam a nawet odradzam

  • 0

    31. ~msgcw  2007-02-16 13:33:12  host: aaqm160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moim zdaniem teleon jest do niczego to fakt że wygląda bardzo elegancko ale jest bardzo nie funkcjonalny nie polecam a nawet odradzam

  • 0

    32. ~  2007-02-17 23:34:28  host: 80.51.101.146

    Javero, nie to żebym twierdził ze analogi to przeżytek ale jakbys zobaczył kilka odbitek z mojej lustrzanki cyfrowej to myslę ze nie miałbys 100 % pewności czy to analog czy cyfra wiec pisanie ze lustrzanki cyfrowe są tandetne jest głęboko idącym uproszczeniem które nie znajduje uzasadnienia w rzeczywistości ! a prawda jest taka że analogi są powoli wypierane z rynku i za pare lat zaden liczący się fotograf nie bedzie juz takowych uzywał :) pozdr fanów fotografii

  • 0

    33. ~martina  2007-02-24 20:13:12  host: ip-89-200-164-215.system-net.pl

    jakiego fona wybrac motorole v3xx czy sony ericssona k800i ??

  • 0

    34. ~Dziadek Mróz  2007-02-27 23:10:03  host: 80.51.101.146

    martina weź N73 ;)))

  • 0

    35. ~dziwadix  2007-02-27 23:24:28  host: chello089078033002.chello.pl

    Kolego Javero, chyba jednak jesteś w błędzie odnośnie profesjonalnej fotografii. Muszę cię zmartwić ale profesjonalni fotografowie używają włąśnie apartów cyfrowych w swojej pracy np: Canona EOS 1D Mark II. Bo dają one większe moźliwość i znacznie skracają czas oczekiwania na efekt końcowy. A co do tel to jest OK!!

  • 0

    36. ~agba  2007-02-28 12:14:27  host: azw98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie! nigdzie nie jest napisane jak długo wytrzymuje bateria. proszę Was o dpowiedź jeśli posiadaci ten tel. Ja mam nokie 6131, ale nie wiedziałam że bateria wytrzymuje zaledwie 1-2 dni. proszę o odpowiedź

  • 0

    37. ~mmario  2007-03-01 15:28:43  host: ip-213-17-162-20.project4.pl

    bateria w telefonie wytrzymuje w zależności o intesywności uzywania np; ostatnio wytrzymała mi 20 godzin - w tym było 5 godzin słuchania muzyki, 1,5 godziny rozmawiania

  • 0

    38. ~DJ  2007-03-10 18:45:56  host: ip-81-210-22-17.netia.com.pl

    przy normalnym uzytkowaniu tel wytrzymuje 2 dni !

  • 0

    39. ~jan.k  2007-03-12 13:34:13  host: fdt30.internetdsl.tpnet.pl

    nie wytrzymuje dwóch dni,chyba ze "normalne użytkowanie" to noszenie telefonu w kieszeni bez rozmawiania itd.

  • 0

    40. ~kolecik  2007-03-13 13:22:48  host: host55.polish-airports.com

    Od prawie tygodnia posiadam ten telefonik i uważam, że jest oki! Przesiadłem sie na niego z Siemensa C75 i różnica na korzyść Moto jest znaczna. Mam jednak problem z budzikiem - nie mogę ustawić cyklicznego budzenia. Studiowałem zarówno instrukcję oraz menu i nie mogę znaleźć tej funkcji. Czy ktoś może mi napisać czy taka funkcja istnieje? Pozdrawiam,

  • 0

    41. ~Konrado  2007-03-14 00:31:06  host: aapo50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat HSDPA w v3xx? Czy rzeczywiście prędkości proponowane przez operatorów są do osiągnięcia?

  • 0

    42. ~stefanB  2007-03-19 17:56:41  host: epd74.internetdsl.tpnet.pl

    czy da sie z niej zdjac simlocka

  • 0

    43. ~$uchy  2007-03-20 21:46:42  host: gfq54.internetdsl.tpnet.pl

    tak mozna zdjaci sim lock

  • 0

    44. ~berdys  2007-03-22 03:12:36  host: aait24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    12* aja wole canona 5D - ma 12.8 mpix :)

  • 0

    45. ~berdys  2007-03-22 03:17:33  host: aait24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    35. ~dziwadix* akurat tu sie mylisz, bo profesjonalisci ( a kto to ? ) zazwyczaj uzywaja sredniego formatu, ostatnio cyfrowego- patrz np Hasselblad H1D z 22 mpix matryca. Taki aparat daje mozliwosci! I to za cene okolo 90 tys zlotych. Pozdro!

  • 0

    46. ~mateoo1987  2007-03-26 18:03:49  host: aajd108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w jaki sposob mozna sciagnac z v3xx simlocka?? jest ktos w stanie mi pomoc... bardzo byl bym wdzieczny

  • 0

    47. ~amorr  2007-03-28 09:19:57  host: dvh114.internetdsl.tpnet.pl

    bleeeeeee w porownaniu z se K300i ... wole starego k300i - TEN telefon nie ma NOTATNIKA !!!!!!!!!!! a gdy wpisuje jakies dane do kalendarza /kalendarz jako notatnik - zajebiscie w 2007 roku/ 01.01.2007 fajnie ale po jakims czaqsie znika mi ten termin i .. ujjj strzelil notatke. Ogolnie z funkcjonalnoscia QPA - jak naciskam strzalke w dol wlacza mi sie net !!!! no moze ma takie niezgrabne paluszki ... lecz powinni to wziasc pod uwage. Jako telefonik - gadzecik oki lecz strzasznie zaluje, ze nie wziolem K800i FAK... wiem, ze mozna notatnik java ale nie o to chodzi ten telefon powinien to miec i tyle

  • 0

    48. ~vizir  2007-04-02 22:48:21  host: awg117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    coto za syf? miala byc następcą v3x a tu widze 100 razy gorsza tylko wygląd jakitaki a kosztowac tez pewno bedzie niemalo

  • 0

    49. ~Jose  2007-04-05 09:54:23  host: abwx18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Uzywam telefon od tygodnia i oto moja opinia! Telefon zdecydowanie lepszy od V3, faktycznie jak ktos chyba wczesniej zauwazyl to taka dopracowana Vtrojka. Draznia moze male zmiany w obsludze menu ale to kwestia przyzwyczajenia. Szybki internet (nawet pod postacia EDGE, choc wyzej niz UMTS jeszcze nie testowalem) chodzi bosko, nawet w EDGEu da sie ogladac TVN24. Przy normalnym uzytkowaniu (co u mnie oznacza dziesiatki otrzymywanych i pisanych SMS i kilka-klikanascie polaczen codziennie i wylaczaniu telefonu w nocy bateria wytrzymuje ponad 4 dni! Jedyne co ja szybko wykancza to wlasnie ogladanie TV on-line (nawet odtwarzacz mp3 nie jest tak energochlonny). Reasumujac POLECAM! Jesli komus podoba sie pomsl samej V3 i szuka czegos wiecej niz telefon to V3xx wydaje sie byc ciekawym rozwizaniem! POzdrawiam

  • 0

    50. ~Ewunia  2007-04-08 08:37:53  host: cxy211.internetdsl.tpnet.pl

    Dostałam 2 telefony : motorole v3xx i samsunga E250 ktorego wybrac bo mam straszny problem, w ktorym sie miesci wiecej tapet i dzwonkow??

  • 0

    51. ~joker  2007-04-10 19:47:13  host: bvs84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oczywiście motka! ten samsung to syf

  • 0

    52. ~goldhand  2007-04-14 18:21:44  host: chello087206092187.chello.pl

    szczerze, to nawet jestem zadowolony z tego telefonu. Może i siedzi teraz w serwisie, ale to wina softu z Play :/ Mam nadzieje, że wymienią mi go na oryginalny Motoroli - ten się nie wiesza. Jeśli chodzi o baterię to w zależności od użytkowania trzyma od 1 do 4 dni. Brak takich aplikacji jak dobry odtwarzacz ( standardowy jest całkiem dobry jak dla mnie), notatnik i inne takie można nadrobić wgrywając je wykorzystując programy w Javie. Potwierdzenie dostarczenia można ustawić na stałe ( jest o tym dużo w internecie) jeśli ktoś się troszeczkę zna. Pozytywem dla mnie są duże przyciski, duży wyświetlacz oraz wysoka jakość rozmów ( pierwszy telefon, przez który naprawdę dobrze mi się rozmawia - do tego jest bowiem telefon). Jeśli chodzi o aparat, to do typowo spontanicznych zdjęć się nadaje (ale tylko w dobrym oświetleniu), wiadomo lepsze coś niż nic;) Nie chcę porównywać go do innych telefonów tego nie będę robić, bowiem każdy ma inny gust i inne wymagania dotyczące telefonu. Pozdrawiam

  • 0

    53. ~Jasiek  2007-04-26 00:46:37  host: wlnet-host-251.wlnet.com.pl

    Mam ten telefon od 1 lutego i uwarzam ze to totalny groz. Telefon sie resetuje, aplikacje sie zawieszaja, przegladarka www wykonuje automatyczne odswierzanie do strony startowej, Aparat zadna lewracja lepszy jest (jakosciowo) w noki 6600, klawiatura szybko sie psuje szczegulnie strzalki dwa razy na gwarancje z tego powodu byl oddawany oraz oprogramowanie bylo w nim wymieniane rownierz gwarancynie, podsumowujac wrzadbym wypadku nie kupowac tego telefonu. Znajomi tez maja te telefony i tez byly one juz niejedno krotnie na gwarancji.

  • 0

    54. ~stefanB  2007-04-27 10:56:17  host: epd74.internetdsl.tpnet.pl

    Uzywam tego telefonu 3 tygodnie i wszystko dziala ok przegladarka internetowa jest swietna zarowno do wapu jak i www, nie miala zadnego zwisu, klawiatura jest bardzo dobra, zdjecia sa chyba ok ale nie wiem bo aparatu nie uzywam. po podlaczeniu do komputara srednia predkosc internetu to 800-900 kb

  • 0

    55. ~kas  2007-04-30 00:02:29  host: ekb104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mi wytrzymuje bateria jeden dzien;///

  • 0

    56. ~Sabi  2007-04-30 19:50:10  host: duy74.internetdsl.tpnet.pl

    około ile ona może kosztowac.. ??

  • 0

    57. ~bzee  2007-05-04 15:34:10  host: chello087206097127.chello.pl

    do Jasiek - bo prawdopodobnie jedziesz na sofcie Play ( na oryginalnym już takich problemów nie ma ) ;) ja tam z klawiaturą problemów nie miałem, aparat jak to aparat w komórce ( jest i tyle ) do kas - przy takiej liczbie funkcji, włączonym bluetooth, słuchaniu muzyki i ciągłym użytkowaniu każdy będzie tyle trzymać :/ takie niestety są obecnie nowoczesne telefony ;( Wiadomo są wyjątki, ale takie zachowania tyczą się większości do sabi - około 700 zł na Allegro ;)

  • 0

    58. ~Piotrek  2007-05-04 17:00:40  host: aayo149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja mam pytanko. Czy ktoś wie jak ustawić aby w Menu Głównym były ikony zamiast listy. Ja jak zmieniam z Listy na Ikony to zmieniają się tylko w tym dalszym menu jak sie coś wybieże a w tym głównym zawsze jest lista.

  • 0

    59. ~:D:D  2007-05-08 21:45:04  host: inet20909nb-1.eranet.pl

    jesteście smieszni... :) oczywiście ze cyfrowe lustrzanki sa aparatami lepszymi od zwykłych analogowcow-przedewszyskim sa bardziej wszechstronne! i w prawdziwie profesjonalnym studiu znajdziesz naprawde drogie cyfrowki z naprawde drogimi obiektywami nie zaś analogi- ktore powoli odchodza w zapomnienie (wciaz jednak wspierane przez pasjonatow i ludzi bez gruuubych portfeli ktorzy wymyslaja swoje teorie)...przykro mi.

  • 0

    60. ~Przemek  2007-05-09 18:40:01  host: gw1.jutra.pl

    Ja będe właśnie kupywał ten fonik i chcem sie was zapytać czy sie go opłaca kupić.Czekam na opowiedź.

  • 0

    61. ~adek..  2007-05-10 09:22:46  host: nat-36.mikolow.net

    heyka mam pytanko moze mi ktos odpowiedziec jak moge , albo wogole czy idzie dac swoja mp3 na dzwonek SMS? bo niemoge sie doszukac .. mam v3xx po angielsku.. a niemam ksiazeczki doniej.. wiec prosze o pomoc

  • 0

    62. ~MaTeK_666  2007-05-11 20:20:13  host: bhq43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta v3xx nie jest wcale lepsza od mojej v3i taki sam aparat i ma mniej funkcji..bezsens i jest mniej warta...:/:/

  • 0

    63.  2007-05-15 22:42:27

    *MaTeK v3i ma hdspa?

  • 0

    64. ~bzee..  2007-05-16 13:41:29  host: chello087206097127.chello.pl

    do Matek .... chyba ma więcej funkcji.... co najwyżej, jeśli korzystałeś z takiego telefonu z softem Play to masz rację, w oryginalnym sofcie naprawdę jest dużo więcej funckji;)

  • 0

    65. ~iiii  2007-05-26 14:32:11  host: net1.chomiczowka.net.pl

    Słuchajcie mam ten telefon od wczoraj .. Jest bardzo fajny ma wiele funkcji . Jednym dodatkiem co bardzo mi się podoba jest moja karta 512 mb mieści się do ok. 80 piosenek ! Polecam serdecznie ten tel . Jeśli macie jakies pytania odpowiem na wszystkie piszcie..

  • 0

    66. ~moniaaa  2007-05-28 13:21:14  host: rout.152-14.gorka-narodowa.betanet.pl

    telefonik genialny.. jezeli mozna cos powiedziec po trzech dniach uzytkowania.. pozostaly czas lezy w serwisie.. a co najlepsze nie potrafia go naprawic. ehh szkoda gadac

  • 0

    67. ~micky  2007-05-29 18:58:30  host: nat-tor.aster.pl

    co polecacie?? K1 czy V3xx??

  • 0

    68. ~bzee  2007-06-01 23:07:03  host: chello087206097127.chello.pl

    oczywiście,że V3xx !!!

  • 0

    69. ~HellBoy  2007-06-02 18:59:22  host: 80.51.38.245

    K1 praktycznie równa się V3 lub V3i. Ciut inna obudowa i wymiary. Osobiście posiadam V3i, a teraz zamierzam zmienić na V3xx. Do ludzi którzy piszą, że jest problem z softem - wystarczy poszukać w necie i jest masa softów sprawdzonych przez innych. Przewaga [KOLOSALNA] nad Nokią - soft zmienia się samemu w kilka minut. Nie pasuje? Zmieniasz na następny :) Kolejna przewaga - nowe Nokie [N series] mają nowego Symbiana. Jak każdy nowy system zawiera błędy oraz ma zablokowane wgrywanie nieautoryzowanych aplikacji. Kolejna przewaga Nokie obecnie są: - tanie i badziewne - bajeranckie i drogie Motka może nie jest super rewelacyjna jak np N93, ale jest to dobry fonik za przystępną cenę.

  • 0

    70. ~killer  2007-06-05 12:28:24  host: 82.160.199.196.fuz.pl

    Który telefon jest lepszy: Motorola V3xx czy Motorola V6 MAXX

  • 0

    71. ~Ramcia  2007-06-05 21:30:41  host: acow94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A niech mi ktos zorientowany podpowie, gdzie sie wylacza dzwiki klawiszy w tym telefoniku???

  • 0

    72. ~gregor9051  2007-06-06 22:18:47  host: 213-238-92-177.adsl.inetia.pl

    Jak myślicie bardziej opłaca mi się kupić Motorolę V3xx czy Samsunga E250?

  • 0

    73. ~ann  2007-06-07 15:29:53  host: host-ip26-252.crowley.pl

    mam pytanko, czy kupujac ten telefonik na allegro, a pochodzi on z salonu orange w innym miescie, to czy bede mogla oddac go do serwisu orange w moim miescie w razie usterki? czy dostaje tylko gwarancje producenta i bede ,musiala odsylac ten telefon bog wie gdzie? nie znam sie na tym, a chcialabym bardzo ten telefon

  • 0

    74. ~pytanie  2007-06-11 10:21:15  host: xdsl-119-245.wist.com.pl

    co jest lepsze k3 czy v3xx?????

  • 0

    75. ~Regis  2007-06-11 18:51:30  host: 212.244.210.66

    A ja mam takie pytanie, jak w tym telefonie zachowuje się odtwarzacz MP3?? jest mozłiwość jego zminimalizowania?? Jak z jego obsługą itp??

  • 0

    76. ~macie odpowiedziec  2007-06-18 18:26:25  host: xdsl-119-245.wist.com.pl

    jaki telefon polecacie: Motorola Razr V6, Motorola v3xx, Motorola KRZR K3??????????

  • 0

    77. ~ania  2007-06-18 21:00:23  host: enleczwrzo1.enterpol.pl

    czy w tym telefonie jest język polski

  • 0

    78. ~Jacek  2007-06-19 20:35:38  host: ad.wolapark.com

    Czy może mi ktoś powiedzieć ile smsów mieści się w pamięci tego telefonu????

  • 0

    79. ~cdx  2007-06-23 11:06:23  host: xdsl-119-245.wist.com.pl

    do Jacek:nie mam tego fona takze nie powiem...ale jak go bede mial toci napisze ale daj mi numer gg jestem zainteresowany ta motka ale tez ciekawi mnie samsung z630 albo chocby razr maxx v6.co byscie polecali?

  • 0

    80. ~asiula  2007-06-25 21:28:37  host: dbv150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak ustawic w tym tel. dzwonki indywidualne? bo znalazlam tylko opcje wlacz/wylacz. No i czemu nagrywaqne notatki glosowe sam sie kasuja?;/ z gory thx za odp.

  • 0

    81. ~strjtrs  2007-07-02 16:34:08  host: abqp244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polecam V6 !! pzdr dla tego co sie pytał..

  • 0

    82. ~expert  2007-07-11 21:28:37  host: abrh230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wypasiony fonik!! ma wszystko czego potrzeba.. cienka a jej poprzedniczka V3x jest gruba 20 mm blee.. polecam zdecydowanie V3xx pozdro dla ziomali co maja ten fon :*

  • 0

    83. ~marcinekk  2007-07-13 09:00:32  host: abir122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do gregor bardziej oplaca ci sie kupic v3xx mowie ci nie pozalujesz.

  • 0

    84. ~APe  2007-08-02 13:56:33  host: planetoida-150.ekspres.net.pl

    Z tego co wiem to V3xx jest lepsza od V6 MAXX. Podobno K3 jest trochę lepszy ale według mnie gorzej wygląda...

  • 0

    85. ~nastka  2007-08-03 14:07:08  host: czf83.internetdsl.tpnet.pl

    Hey. za pare dni prawdopodobnie bede miala ten tel (v3x) . chcialabym sie dowiedziec pare rzeczy. czy moglby ktos powiedziec czy sie oplaca dlaczego itd. i jakie ma wady. z gory dzieki :* pozdrawiam

  • 0

    86.  2007-08-06 17:58:33

    to nie są te same model (v3x i v3xx). Jak dla mnie to ja mam dylemat miedzy v6 a k3, ale jeszcze nad tym pomyśle ;p

  • 0

    87. ~Sopel  2007-08-06 21:09:40  host: nat-pr2.aster.pl

    mam v3xx 48godzin i jak narazie jestem z niego zadowolony jedyny minus (dla mnie), podczas rozmowy nic nie słychać. Ps. mam telefon bez simloca a kartę w erze niestety nie mogę z konfigurować internetu (w erze go nie ma) zna ktoś na to jakąś rade?

  • 0

    88. ~Barthezz  2007-08-07 12:59:46  host: alo150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do tych co piszą że ten telefon jest. Ludzie. Albo wcale nie mieliści tego telefonu w rękach albo macie cholerne uprzedzenie do motoroli. Fakt motka v3xx jest bardzo podobna do v3i ale to tylko plus. w porównaniu do v3x jest o niebo ładniejsza. Jedynym ładniejszym telefonem od v3xx jest maxx v6. Jedynym minusem motki v3xx jest aparat ale mi to osobiście nie przeszkadza bo do zdjęć ma cyfrówke;) Natomiast funkcje które ma ta motka po prostu przebijają inne telefony. BT 2.0, HSDPA, EDGE i wiele wiele więcej. A co najlepsze jest w motkach. Można je samemu serwisować. Jeżeli zacznie się sypać oprogramowanie to nie ma problemu bo zmieniam sobie je na inne. I to wcale nie jest trudne. Poza tym można tak wyżyłować ten telefon że będzie on o jedną klase do przodu.

  • 0

    89. ~tepek88  2007-08-15 20:40:38  host: 87-205-236-55.adsl.inetia.pl

    ja chciałbym wiedziec jak ten telefon ma głosnik ?? do porównani z jakims innym telefonem

  • 0

    90. ~jaa  2007-08-17 16:34:33  host: w3cache.zetosa.krakow.pl

    czy ten telefon posiada lampe blyskowa??

  • 0

    91. ~Dre4mL4nd  2007-08-22 15:56:45  host: 114.201.54.80.static.rdi.pl

    Barthezz dokladnie. Wiekszosc z tych ktorzy tu pisza nigdy tego telefonu nie mieli. Ja powiem tylko tak dla tych ktorzy sie jeszcze zastanawiaja: aparat 1,3mpix to nie jest cudo ale ja potrafie zrobic nim naprawde sliczne zdjecia. Co do baterii - po zakupie i srednim uzywaniu lekkie rozczarowanie mnie ogarnelo - tylko 2 dni trzymala, dzisiaj jestem po 2 formatowaniu baterii i zajezdzam baterie ostro i trzyma prawie 3 dni. Troszke cichy glosnik ale ogolnie telefon na dyszke :) polecam i pozdrawiam

  • 0

    92. ~Mateusz  2007-08-30 09:39:34  host: bex188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy może v3xx być zamknięta i grac muzyke?? albo odbierac tylko odkrywać klapke??

  • 0

    93.  2007-09-04 07:28:55

    czy mozna przypisac do kazdej osoby z ksiazki adresowej osobny dzwiek z mp3??i czy sms moze miec dowolny dzwiek z mp3?trzeba to robic na zasadzie grup czy nie?

  • 0

    94. ~bart  2007-09-07 21:12:38  host: xdsl.129.c89.petrotel.pl

    nie wiem co motorola chciała osiągnąć tym telefonem po co ulepszac cos co jest dobre v3 potem v3i potem v3x teraz x3xx mozemy sie spodziewac nastepnej seri xxxxx;D wogule co to ma byc za fon 1,3 mega pixela to v3x ma 2 a ten to poprostu chyba sprzataczce w motoroli sie nudziło i sama cos skleciła i postanowili to wypromowac jako gorsza wersja v3x nie polecam tego szajsu po co wydawac tyle kasy jak mozna za to miec juz 3,2 mega pixela niech motka sie wezmie za siebie bo juz zaczynają sie powtarzac tak samo bylo najpierw l6 potem l7 potem l7e albo l7i teraz l9 do 2012 roku to juz bedzie v20 ;D pozdro 4 all

  • 0

    95. ~PMu.  2007-09-15 22:50:56  host: ip-157-25-235-151.multimo.gtsenergis.pl

    Mógłby mi ktoś życzliwy proszę wyjaśnić, czy można w V3XX zestawić polączenie z internetem na stałe? Kwoli wyjaśnienia chodzi o to, aby po połączeniu z inetem, łącze nie było zamykane przy bezczynności i zestawiane "na żadanie". Innymi s łowy, aby zachowywał się tak jak SE-910 a nie tak jak SE-K600.

  • 0

    96. ~fatality80  2007-09-22 23:50:01  host: chello087207210206.chello.pl

    Witam!Powiem krótko dostałem ten telefon do testów w P4(PLAY).Zatrzymałem go i to był błąd faktycznie przez niecałe 6 m-cy było ok ale zaczął się zawieszać i wyłączać.W przeciągu ostatniego miesiąca jest już 2-gi raz w naprawie:(i nadal to samo.Stanowczo odradzam!

  • 0

    97. ~shakal  2007-09-29 12:43:12  host: 80.240.165.180

    Super telefon mam go już długi czas i jestem bardzo zadowolony,spadł mi ze schodów,z szafki,raz mi wypadłi nie ma nawet ryski,bateria długo trzyma nawet,mp3 fajnie się sprawuje,niezniszczalna koma,porównywałem ostatnio z sghU600 i nie zamieniłbym na inny:)

  • 0

    98.  2007-10-01 18:08:18

    Bo to jest telefon desingnerski raczej. On nie ma mieć 1215megapixeli. A ostatni RAZR to V3i, który jest raczej wyraźnie słabszy od V3xx. A po co ulepszać i wydawać kolejne wersje tak samo wyglądającego telefonu? Bo to wielki sukces jest i ludzie ciągle kupują. Więc może dla hajsu?

  • 0

    99.  2007-10-01 18:11:57

    92. Gra na zamkniętej. Można ustawić odbieranie przez klawisz odbierania albo przez samo otwarcie klapki. 93. Można przypisać ale wtedy chyba też ten dzwonek działa przy sms od tej osoby i nie da się tego zmienić. Ogólnie można ustawić dowolny dzwonek na sms.

  • 0

    100.  2007-10-01 18:18:31

    A ogólnie o telefonie zdanie to tak. Zalety: Ładny jest :), duży dobry wyświetlacz, bardzo ładnie grają dzwonki dzięki funkcji wzmocnienia basów, szybkie menu, szybkie otwieranie filmów i przeglądanie obrazów, szybka komunikacja z komputerem jak czytnik kart. Wady: Popieprzony układ i obsługa menu, nie można tworzyć folderów itd. jak to w Motoroli. Nędzny aparat. Słabiutka jakość mp3 na słuchawkach.

  • 0

    101. ~pompidu  2007-10-01 23:41:52  host: acyu220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś moze mi doradzić, Chce kupić V3xxx w miedzi, czytając opinie mam mieszane uczucia co do tego tel

  • 0

    102.  2007-10-02 03:56:51

    Telefon mam od tygodnia. Jakość wykonania powala na kolana. Ekran, klawiatura, materiały nannajwyższym poziomie. Na razie nic nie odstaje, nie skrzypi itp. Jedynie zewnętrzny wyświetlacz - masakra, ale do odczytania kto dzwoni wystarczy. Jest to moja pierwsza w życiu Motorola. Przedtem używałem SE i Nokii. Fakt menu i logika funkcji w SE i Nokii jest lepsza. Nawet Siemens ma tu lepsze roziązania. W Motoroli nie można podzielić pamięci na katalogi, wszystko jest w jednej "kupie". Podgląg tapet jest tragiczny, nie można powiększyć ikonek. Itap to już odrębna historia. Tu trzeba stalowych nerwów żeby coś napisać. I można by tak długo wymieniać wady. Ale telefon ma swój urok. I tego nie można mu zabrać. Przedewszystkim jest bardzo szybki. Jakość dźwięku jest rewelacyjna. Zarówno w czasie rozmowy jak i słuchaniu MP3. W zestawie w Playu są słuchawki BT stereo. Gadżet pierwsza klasa. Na karcie 1GB telefon śmiga aż miło. Brak raportu dostarczenia smsów można szybko rozwiązać. Tak samo jest z innymi bolączkami. Ogólnie telefon dla mnie rewelacyjny, ma wady ale zalety zdecydowanie je przebijają. Wiem że następnym moim telefonem będzie V8 RAZR2.

  • 0

    103.  2007-10-02 04:00:19

    Można przypisać do każdego kontaktu dzwonek i zdjęcie. Można wykorzystać dowolne mp3 jako dźwięk smsa. Może być zamknięta przy słuchaniu muzyki, steruje się wtedy klawiszami bocznymi. Można odbierać tylko przez otwarcie klapki.

  • 0

    104.  2007-10-02 13:04:21

    Można przypisać do każdego kontaktu dzwonek i zdjęcie. Można wykorzystać dowolne mp3 jako dźwięk smsa. Może być zamknięta przy słuchaniu muzyki, steruje się wtedy klawiszami bocznymi. Można odbierać tylko przez otwarcie klapki.

  • 0

    105. ~OLa  2007-10-16 19:58:37  host: aaji166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestesm nastolatką i wiadomo co mlodziez robi z telefonami..... czytalam bardzo duzo opisow motoroli V3xx .... ale i ak sie na nia zdecydowalam jestesm z tego wbory bardzo zadowolona ma bardzo duzo funkcji ma badzo latwe meni:] bardzo polecam ten model motoroli

  • 0

    106. ~terror  2007-10-17 09:28:16  host: aaav141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no przekoanliscie mnie biore go :D

  • 0

    107.  2007-10-18 13:15:02

    slveck - to czemu ja odbieram po otworzeniu klapki i dopiero po przyciśnięciu zielonej słuchawki? Ustawienie na odbieranie przez samo otworzenie ma taki minus, że nie da się wtedy odrzucić połączenia. Bo przy zamkniętej można najwyżej wyciszyć dzwoniący telefon. Chyba że o czymś nie wiem :)

  • 0

    108.  2007-10-18 13:17:24

    Ale zgadzam się co do tego, że ten telefon ma po prostu ten swój urok. Z praktycznego punktu widzenia jest.. powiedzmy - nie najlepszy. Ale ma to coś. Bardzo dużo ma "tego czegoś" :)

  • 0

    109. ~Maroslav  2007-10-18 21:24:36  host: host-n1-97-3.telpol.net.pl

    Mam pytanie: Dostałem telefon z Play'a Motorole V3XX i mam problem z wykryciem przez bluetooth bezprzewodowych słuchawek. Może mi ktoś pomóc w tym. Działam wg instrukcji i nadal nie działa. Z góry dzięki...

  • 0

    110. ~ja :P  2007-10-24 17:01:08  host: fd19.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 3 m-c na początku miałem problem z płytą ale jakos sobie poradziłem. Teraz jestem bardzo zadowolony z zakupu na moje bardzo częste uzytkowanie trzyma mi bateria jakies 3-4 dni, zgadzam sie ze ma troche cichy glosnik i nie ma lampy ale nadrabia to wygladem i jakoscia wyswietlacza tel okgulnie bardzo dobry

  • 0

    111.  2007-10-25 13:00:55

    Niestety urok nie zawsze idzie w parze z funkcjonalnością;) Fakt nie da się odrzucić połączenia przy zamkniętej klapce. 109 Przytrzymaj dłużej w słuchawce znaczek M aż zacznie migać na czerwono - niebiesko. Potem włącz w telefonie wykrywanie nowych urządzeń. Mi sparowało w kilka sekund. No i przedewszystkim naładuj słuchawki;)

  • 0

    112. ~Mungo  2007-10-26 20:43:28  host: 89.187.233.194.ip.airbites.pl

    Zastanawiam się nad zakupem tego telefonu. Oprócz funkcji dzwonienia i wysyłania SMSów potrzebuje także możliwości przeglądania stron www poza domem. Jak oceniacie działanie wbudowanej przeglądarki? Czy ktoś instalował i korzystał z Opery Mini w tym telefonie - czy działa płynnie? I jeszcze pytanie dotyczące aparatu: czy jeśli zrobię tym telefonem zdjęcie kartki A4 zadrukowanej czcionką 12, to czy tekst będzie dość czytelny?

  • 0

    113. ~ziut3k  2007-10-28 20:26:56  host: 77-253-254-70.adsl.inetia.pl

    Hej. W instrukcji jest napisane iz moze nie odtwarzac mp3 powyzej 128 kbps. Czy to prawda

  • 0

    114. ~1020  2007-10-29 15:10:35  host: chello087207161201.chello.pl

    napisali że nie ma WiFI a mój model ma

  • 0

    115. ~Szwedoslaw  2007-10-30 09:42:14  host: chello089077100129.chello.pl

    Byłem testerem w Nadchodzi4 i stwierdzam jedną zasadniczą rzecz iż ten telefon poprostu jest prawie do niczego.Aparat posiada bardzo duże szumy i naprawdę ci ludzie twierdzący iż jest to dobry aparat mogę im przesłać zdjęcia wykonane tym aparatem. Tzw wieszalność jest straszna nie można nawet dobrze przesłać pliku przez bluetooth`a. A teraz dobre strony wygląd jest naprawdę super, głośniczek gra naprawdę dobrze i głośno ten kto mówi iż głośniczek jest za cichy sprawdźcie SE k750.

  • 0

    116. ~pline  2007-10-31 12:54:02  host: cpg101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chcę kupić M tyle, że którą?? V3i czy V3xx ??? niech pomoże ktoś kto się zna lub miał obie :)

  • 0

    117. ~qba  2007-11-02 14:45:31  host: aasj188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    O ile sam telefon dziala wporządku, to niestety jego serwis jest fatalny!(przynajmniej ten w warszawie i bydgoszczy) i z tego względu jest to moja ostatnia Motorola. po 5 miesiącach przestała działać klawiatura, napisali w karcie ze wymienili. Dzień później znow nie działała klawiatura (czyli pewnie tylko przeczyścili..). oddałem ponownie do serwisu,tym razem warszawskiego. Tutaj klawiature wymienili i wgrali nowy soft. Po tej operacji okazało się ze telefon sie resetuje. Próbowali mi wmówić iz wina leży po stronie karty sim. Do salonu daleko nie bylo, wiec karte wymienilem...bez zmian. Okazalo sie ze trzeba było wymienić płyte główną. Teraz "aż" tydzień telefon działa jak trzeba. ciekawe jak długo...

  • 0

    118. ~szmil  2007-11-05 15:53:41  host: avx250.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma GPS czy niema

  • 0

    119. ~ja  2007-11-09 20:47:47  host: abgm160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ten telefon nie posiada gps niestety

  • 0

    120. ~marta277  2007-11-11 13:04:47  host: dyl122.internetdsl.tpnet.pl

    A możecie mi powiedzieć ile trzyma bateria?

  • 0

    121. ~  2007-11-11 20:31:07  host: adkq32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    te tel sa bez sensu po wyciagnieciu karty sim znikaja smsy.

  • 0

    122. ~Darth Q-Bol  2007-11-14 15:40:15  host: dqv188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~pline: Proponuję Ci Moto V3xx. Wygląda prawie identycznie jak V3i, ale ma więcej funkcji. Porównaj sobie. Ja na twoim miejscu zastanowiłbym się nad V3x. W porównaniu do V3i i V3xx wygląda "zwyczajnie", ale ma aparat 2MPix i świetny wyświetlacz. No i jest tańsza - na Allegro używana ok 400 zł, nowa pewnie ok. 550 zł. Zresztą zobacz sam.

  • 0

    123. ~prosze o ODP.  2007-11-25 11:22:14  host: crd132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile ten fon kosztuje w play w miksie za 30 doladowan po 30zl?????????????

  • 0

    124. ~ciapek  2007-11-29 09:39:18  host: ip-83-142-119-210.enterpol.pl

    ja sie wlasnie zamienilem za samsunga e250 na ta motorole ale mi wibracja nie dziala a nowy tel:/

  • 0

    125. ~Luc  2007-12-10 19:41:59  host: c8-157.icpnet.pl

    Witam. V3xx jest juz moja 5 motorola i jestem z niej zadowolony. Trzyma tak jak inne fony. Aparat slaby to fakt.Ja i tak nie uzywam wiec mi jest to obojetne. Wyglada i wykonanie super. W mojej nic nigdy sie nie wiesza. Wszytko lata tak jak powinno.Muza filmiki fotki. Dobry glosniczek. Jak ktos lubi rozkladane fony to polecam.

  • 0

    126. ~123456789  2007-12-10 20:53:15  host: bcz2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nowy jest wart 600zł.a tak jak mowicie ze ten telefon jest do bani to sie mylicie...

  • 0

    127.  2007-12-12 00:20:58

    Bardzo zawiodłem się na tym tel. Upadł mi z wysokości ok 30 cm i pękła mi szybka zewnętrznego wyśietlacza. Coś okropnego. Wie ktoś może ile będzie kosztować naprawa ?

  • 0

    128. ~bastek.75  2008-01-08 14:15:10  host: dxj193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Z pełną odpowiedzialnością polecam ten model; muszę powiedzieć, że użytkowałem już wiele różnych modeli i to producentów różnych marek, ale Motorola modelem V3xx bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła; dotychczas tej marki wypróbowałem już V300, V600, V3 i teraz V3xx; ten model posiadam już od sierpnia 2007; to długo zważywszy, że nie użytkuję przeważnie telefonów dłużej niż 5 m-cy; po prostu lubię nowości i szukam takiego, który będzie mi najbardziej odpowiadał; i tak właśnie jest z V3xx; są oczywiście i mankamentem tego modelu jak brak automatycznych raportów doręczeń sms, kiepski aparat fotograficzny czy uboga w funkcje przeglądarka zdjęć i obrazów, ale generalnie telefon powiedzmy w skali 6 stopniowej oceniam na 5+; nie mogę zgodzić się opiniami, co do nietrwałości baterii – dziennie wykonuję średnio około 80-100 połączeń zarówno przychodzących jak i wychodzących oraz wysyłam przynajmniej z 20 sms-ów i bateria starcza mi na ponad 2 dni; to dużo przy takiej eksploatacji, biorąc pod uwagę, że np. bateria w Nokii N70 nie starczała mi nawet na jeden pełny dzień; dużym plusem telefonu jest także obudowa – jest odporna na otarcia a materiały użyte do jego produkcji sprawiają, że telefon wygląda jak nowy; czego nie można powiedzieć o Nokiach gdzie materiały są po prostu kiepskiej jakości i podatne są na szybkie zużycie np. Nokia N50 już po 3 tygodniach wyglądała jakby miała przynajmniej 0,5 roku. Podsumowując polecam :)

  • 0

    129. ~don  2008-01-17 22:00:43  host: dmf187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Prosze o radę, czy jest możliwość w tym tel. ustawić lepszą jakość głośnika przy rozmowie ponieważ mam wrażenie głos jest przytłumiony. PROSZĘ O RADĘ czy tak jest czy mozna cos podkręcić i nie chodzi mi tu oczywiście o głośność.

  • 0

    130.  2008-01-18 08:07:30

    PROSZĘ O RADĘ czy jest możliwość ustawienia JAKOŚCI GŁOSU, moje pytanie bierze się stąd że w Motoroli v3xx podczas rozmowy głos osoby z którą rozmawiam jest po prostu przytłumiony, nie jest wyraźny. NIe pomaga pogłośnienie na maksa. MOŻNA COŚ Z TYM ZROBIĆ, czy po prostu trafił mi się taki egzemplarz, a może Motorole tak mają, bo to moja pierwsza motorola. Dzięki za pomoc. POzdrawiam

  • 0

    131. ~ps.piotr  2008-01-22 14:10:48  host: cpn18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No właśnie też szukam odpowiedzi na to pytanie.Mam zamiar kupić ten telefon do transmisji HSDPA i do rozmowy.Czytałem gdzieś w opiniach ,że głos w słuchawce pozbawiony jest wysokich tonów przez co jest zle słyszalny nasz rozmówca.Nikt nie rozmawia przez ten telefon skoro nikt nic nie wie na ten temat???

  • 0

    132. ~RAZR  2008-01-28 18:33:34  host: bwf81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fonik jakieś 3 miechy i jesz3e mi sie nie znudził a to duży plusik xD wygląda śli3nie i wszystkim sie podoba...nawet tym którzy nie lubią klapek.ma świetne wykoń3enie~>projektanci tego modelu zadbali nawet o najmniejszy sz3egól!ten fonik pasuje do każdego bo ma ponadczasowy design,który zawsze bd modny!!!!!!!!!polecam

  • 0

    133. ~Hiu  2008-01-28 22:54:50  host: chello089079026254.chello.pl

    Nie da się poprawić jakości głosu a jest ona mniej niż średnia, często ja słabo słyszę i mój rozmówca też - przy co drugiej rozmowie ktoś po drugiej stronie prosi mnie bym mówiła głośniej ... Mam go od pół roku i nie jestem zadowolona, nie potrzebuję super wypasu a i tak mnie rozczarował - słuchawki działają jak chcą co jakiś czas poprostu przestają działać po czym po tygodniu znów działają, zdarzyło mi się że się wieszał tzn. wyświetlacz świecił cały czas, trzeba było wyłączyć i włączyć tel., wyświetlacz nie sygnalizował, że już się naładowała bateria, kiepsko też trzyma nawet bez dużej eksploatacji (3-4 dni). Moja znajoma po 3 tygodniach musiala go oddać do serwisu bo wyświetlacz padł... Nie polecam dla osób, które chcą rozmawiać przez niego a nie tylko bawić się bajerami!

  • 0

    134. ~Hiu  2008-01-29 00:00:27  host: chello089079026254.chello.pl

    Nie da się poprawić jakości głosu a jest ona mniej niż średnia, często ja słabo słyszę i mój rozmówca też - przy co drugiej rozmowie ktoś po drugiej stronie prosi mnie bym mówiła głośniej ... Mam go od pół roku i nie jestem zadowolona, nie potrzebuję super wypasu a i tak mnie rozczarował - słuchawki działają jak chcą co jakiś czas poprostu przestają działać po czym po tygodniu znów działają, zdarzyło mi się że się wieszał tzn. wyświetlacz świecił cały czas, trzeba było wyłączyć i włączyć tel., wyświetlacz nie sygnalizował, że już się naładowała bateria, kiepsko też trzyma nawet bez dużej eksploatacji (3-4 dni). Moja znajoma po 3 tygodniach musiala go oddać do serwisu bo wyświetlacz padł... Nie polecam dla osób, które chcą rozmawiać przez niego a nie tylko bawić się bajerami!

  • 0

    135. ~ps.piotr  2008-02-02 23:07:51  host: apn-77-114-144-185.gprs.plus.pl

    Zaryzykowałem i kupiłem ten telefon.Dzwięk jest w słuchawce bardzo czysty i wyrazny.HSDPA w Warszawie też świetnie działa.Przy otwieraniu obszernych stron przekracza 1Mb/sek.Bateria doładowuje się z gniazda USB przy transmisji danych.Telefon kupiłem fabrycznie bez simlocka więc ma gwarancję i paragon.Nic się nie wiesza tylko trochę przeszkadza przycisk do internetu,który jest pod klawiszem nawigacyjnym.Łatwo go nacisnąć przypadkowo.Trzeba zablokować funkcje internet w menu.W przypadku naciśnięcia zapyta się o kod odblokowania ale nie połączy się z netem przypadkowo.Jeżeli chcemy skorzystać z internetu w komórce wpisujemy tylko kod czyli 1234.Świetny telefon.polecam osobom którzy nie piszą dużo sms-ów.

  • 0

    136. ~Evcia  2008-02-06 22:11:06  host: dynamic-78-8-74-44.ssp.dialog.net.pl

    czy jest blokada (kod) na smsYy? filmiki i zdjecia? prosze o jakies inf. na ten temat ;)

  • 0

    137. ~posiadacz  2008-02-09 18:22:16  host: bgk167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bart widać że ty telefon to tylko po aparacie oceniasz... Zal mi takich ludzi i Ciebie... Chcesz robic dobre zdjecia to kup sobie aparat a jak chcesz miec stylowy telefon kupujesz cos z serii V3 motoroli ew. jakis inny model tej marki.

  • 0

    138. ~Martyna  2008-02-10 21:15:32  host: dwe175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon wypasiony, łatwa obsługa, zdjęcia jak na telefon wychodza bardzo ładne, muzyke telefon otwarza świetnie. Niestety cena sciągnięcia simlocka jest wysoka - okolo 70 zł. System w motoroli szwankuje, mam nowy telefon i nie ejstem zadowolona, gdyby nie to iz cały czas psuje sie system bym poleciła :).

  • 0

    139. ~Krzysiek  2008-02-16 18:39:36  host: 87-205-243-30.adsl.inetia.pl

    Ja problemów z usłyszeniem rozmowcy nie mam. I inni , którzy korzystali z mojego telefonu, też nie mieli.Może trzeba myć uszy?

  • 0

    140. ~emilcia  2008-02-17 13:46:54  host: 8-235.89-161.tel.tkb.net.pl

    czytalam bardzo wiele opinii o tym telefonie i sa one naprawde rozne zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu wiec chcialabym wiedziec czy warto kupic ten telefo bo jedni mówią ze jest wspaniały a inni ze jest beznadziejny.

  • 0

    141. ~host  2008-02-28 20:50:35  host: abpx104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdze w bydgoszczy dostać te ze smokiem??

  • 0

    142. ~klarea  2008-03-03 10:20:39  host: aecz1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktoś wie ile kosztuje zdjęcie simlocka z v3xx?

  • 0

    143. ~Szymcio  2008-03-03 22:52:38  host: bsu176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ta motorolka udźwignie karte 2gb?? odp plx

  • 0

    144. ~Szymcio  2008-03-03 22:53:33  host: bsu176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy udźwignie kartę 2Gb ta motka??

  • 0

    145. ~pik  2008-03-07 02:06:19  host: nat6ip11.bazapartner.pl

    klarea: 30 zl zdalnie kodem, zagoogluj "v3xx simlock" i znajdziesz ;) Szymcio: udzwignie wlasnie do 2 gb

  • 0

    146. ~Lala  2008-03-09 09:40:55  host: chello087207114233.chello.pl

    A ja wam podam obiektywna opinię.Telefon mam dokladnie od 31 sierpnia 2007-wybór nie najlepszy jeśli chodzi o system-juz drugi raz jest w serwisie:za pierwszym razem bateria nagrzała sie na maxa...Kompletnie nie funkcjonalne manu,ale..nie potrafię go sprzedac,bo ma to"coś"w sobie-wygląd nieprzeciętny i ten wyświetlacz...Chyba jeszcze długo z nim zostanę;)

  • 0

    147. ~str1  2008-03-15 07:30:53  host: pc74-197.cable.tmark.pl

    a czy ten fonik ma USB dfo lacznosci z kompem? Bo niektorzy pisza cos o USB inni nie ;|

  • 0

    148. ~Madzia  2008-03-19 00:13:19  host: 087204101124.swc.vectranet.pl

    mam pytanko co byście mi doradzili bo podoba mi sie ten telefon i jeszcze K1 i nie wiem jaki wybrać ;/ z góry dzieki za pomoc

  • 0

    149. ~zuziaczek  2008-04-14 13:13:37  host: host-217017046233.maspex.com.pl

    hej, krótkie pytanie: co jest z raportami przyjęć, można je ustawić w opcjach ogólnych, czy trzeba grzebać przy każdym esku, i wklepywać ten raport w opcjach wiadomości?

  • 0

    150. ~Boss  2008-04-15 21:10:36  host: ecp202.internetdsl.tpnet.pl

    Czym się różni Motorla V3i od V3xx? Bo już nie wiem, poza tym że V3xx ma kamerkę do wideorozmów...

  • 0

    151. ~Boss  2008-04-18 15:05:34  host: ecp202.internetdsl.tpnet.pl

    Czym się tak naprawdę różni Motorola V3xx od V3i poza tym, że V3xx ma kamerkę do videorozmów...

  • 0

    152. ~  2008-04-22 17:47:35  host: acct87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chcę kupić ten telefon ale koledzy mówią mi ze to badziewie. Proszę doradźcie mi jeżeli ktoś ma ten telefon czy warto go kupić.Z góry dzięki.

  • 0

    153. ~  2008-04-22 19:22:50  host: xdsl-119-245.wist.com.pl

    Bierz V3

  • 0

    154. ~parowka  2008-04-24 20:58:12  host: esx79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dostalam ten telefon od siosrty z irlandii i zaden komis nie potrafi sciagnac mi simlocka:/ i telefon lezy...

  • 0

    155. ~bartii  2008-04-25 17:45:05  host: xdsl.160.c90.petrotel.pl

    ej powiedzcie jak zrobić żeby chodzić se po necie nie mając zbyt dużych środków na kłońcie i żeby to było za darmo xD ??

  • 0

    156. ~Iza  2008-04-26 00:15:33  host: chello087207114233.chello.pl

    Szczerze mówiąc pare dni temu doprowadził mnie niemal do ostateczności,debil nie chciał wykonać żadnego połączenia,ale mimo to kocham ten telefon i niepotrfię kopnąćgo w D...mimo sporej chrapki na samsungaD900/i! Przekonałam się,że mtoki to faktycznie specyficzne telefony,dla ludzi o stalowych nerwach,bo czasem ma się wrazenie,ze telefon chce zrobic porpstu na złość,totalnątragedią jest brak obrobki zdjęć,albo chociaż mozliwość ich powiększenia.Zadowala natomiast jakośc wykonania,moja zaliczyla juz beton z wynikiem lekkiego zarysoania,no i na kafelkach lekko splaszczyla mi sie plastikowy przód komórki.Geberalnie,jak juz raz się poobcuje z tym telefonem,jest się go cieżko pozbyc,bo ja juz rpobuje pare m-cy i cały czas stwierdzam,ze jesczze nie moge...to jest "to coś".

  • 0

    157.  2008-04-30 18:33:10

    telefon ma gniazdo usb, przez ktore bez uzycia oprogramowania mozna sciagac na tel i z tel pliki 9muza, fotki), wykonanie ogolnie fajne, mam go pare dni od firmy, i jakos sie sprawdza ;)

  • 0

    158. ~JURAS  2008-05-06 22:20:02  host: public-gprs56139.centertel.pl

    V3xx jest cool a v3i to kibel bo v3i niema videorozmów wogóle v3i to jest śmiec

  • 0

    159. ~bartt  2008-05-08 16:02:15  host: xdsl.125.c84.petrotel.pl

    do posiadacz: gdy pisałem tą opinie ten fon kosztował koło tysiaka wiec sie nie dziw czereśniaku że tak napisałem bo było dużo telefonów po takiej cenie jak on wtedy i o wiele lepszy a ja sobie go teraz kupiłem za 449 zł nówkę sztukę z gwarancją na www.e-halo.pl pozdro 4 all

  • 0

    160. ~wojtek2208@op.pl  2008-05-13 15:25:31  host: 217.97.184.3

    Siema mam pytanko jak przesłac cos przez kabel na ten tel..poniewaz wyskakuje mi błąd zapis niemozwliwy

  • 0

    161. ~bartt  2008-05-19 08:09:22  host: xdsl.122.c78.petrotel.pl

    zmień w ustawieniach koło ustawień bluetooth jest usb to zmień na "karta pamięci" albo "synchronizacja multimediów"

  • 0

    162. ~bartt  2008-06-19 12:40:20  host: xdsl.010.c71.petrotel.pl

    ej teraz to ja mam pytanko gdy włączam aparat zewnetrzny to jak jest bez powiekszenia to sa 2 pasy jeden na górze 2 na dole raz juz tak miałem i mi znikneło i teraz znów sa ale jak sie powiekszy to pasy znikają a wyswietlacz działa prawidłowo help

  • 0

    163. ~paula  2008-07-03 13:07:05  host: azi114.internetdsl.tpnet.pl

    Jejciu ten fon jest super. Tylko nie mam zaufania do Motoroli. Moja poprzednia motrola byla 4 razy u naprawy w ciagu pół roku.... ;/

  • 0

    164. ~Paaollccciaa  2008-07-10 13:27:21  host: hez74.internetdsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich chce sobie kupic motorole v3xx ale nie wiem czy głosno chodzi głosnik ? miałam motorole po Tacie l7 i trzeszczała ;/ a jak ktos do mnie dzwonił to wogule mnie słychac nie było:( doradzcie mi czy ten telefon kupic czy inny ?

  • 0

    165. ~Bos  2008-07-17 10:56:50  host: bcv107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam już ponad tydzień. Wszystko ok, menu nawet fajne, aparat słaby, głośnik też, wygląd świetny, reasumując telefon do wyglądania, dzwonienia i pisania^ Jedyne,co przeszkadza to to, że klawisz neta jest od razau nad 2 i łatwo go wcisnąć przez przypadek pisząc smsa. Ja kupiłem prawie nówkę za 450 złotych i jak narazie nie żałuję :P Polecam :]

  • 0

    166. ~FirE  2008-07-20 22:50:17  host: user44.187.udn.pl

    Ja tez kupiłem na allegro bardzo tanio...Tel fajny tylko trzeba na niego uwazac:/

  • 0

    167.  2008-08-09 23:37:16

    $ dni temu oddałem fona do naprawy, tzn. żeby wgrali soft Motoroli, bo miałem Play'a. Nie dośc, że telefon się resetował, to Play blokuje niektóre funkcje :| Telefon godny polecenia. Aparat jak na 1,3 mpx robi swoje, bo foty czasem wychodzą jak na porządne 2 mpx. Słuchawki dali lipne. Odtwarzacz przeciętny. Wyświetlacz bardzo dobry. Głośny. Wygodnie pisze się smsy. Za minus uważam źle umieszczony klawisz internetu, który bardzo łatwo jest wcisnąc podczas pisania smsa. Na wyświetlaczu zostają ślady klawiszy, na których osadza się brud(klawisze są jakąś wersją plastiku, natomiast podświetlenie składa się w wypukłych gumowych częściach, na których to osadza się ten brud). Telefon łatwo się otwiera. Spadł mi już 3 razy i dalej działa:P Menu jest dużo lepsze nijeżeli np. w V3. Bateria trzyma ok. 3 dni. V3xx w porównaniu z V3 to 2 różne światy. Polecam V3xx bardziej od V6 Maxx gdyż w tej drugiej często pęka szybka zewnętrzna i moim zdnaiem nie ma tego coś, co ma V3xx :]

  • 0

    168. ~.........  2008-08-12 23:24:50  host: 83.230.35.154

    odradzam kupna. Motka przestala sie wlaczac po 8 dniach uzytkowania , a w serwisie powiedzieli ze poszedl procesor i ze naprawa tel. nieoplacalna...

  • 0

    169. ~telefon the best  2008-08-20 12:17:40  host: xdsl-119-245.wist.com.pl

    jak ktos mowi o glosniku...PIEKNIE DZIALA!!!nie sluchajcie tych lamusow telefon sie nie wiesza nie trzeszczy nie szkrzypi wszystko do siebie pasuje!!!a do tych co im upadl ten telefon...troche wulgarnie powiem: czego debile nie uwazacie na telefon?!telefony mam od 6 lat i zaden mi sie nie popsul...telefon mam od 28.07 2007 rok jak sie zastanawiacie kupic ten telefon to bierzcie go od miejsca

  • 0

    170. ~kuku  2008-08-31 22:53:25  host: 77-253-244-74.adsl.inetia.pl

    Info dla osób które twierdzą ze brak raportów doręczeń w motoroli to wada, otóż szanowni państwo, w motoroli każdy doręczony sms jest odhaczony czarnym ptaszkiem w skrzynce nadawczej, niedostarczony czerwonym kółeczkiem, a taki który jest jeszcze w trakcie wysyłania ma tylko zielona strzałeczkę i oczekuje na ptaszka. Uważam że jest to przecudowna rzecz, raporty doręczeń zasmiecaja skrzynke w tempie kosmicznym i rozwiazanie ktore wprowadzila motorola jest genialne!!!

  • 0

    171. ~twoja stra  2008-10-13 23:34:48  host: aeiz60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten tefon jest naprawde dobry tak jak i v3x ale troche delikaty zwracam sie z prosba do producenta motoroli aly wyprodukawli jaki masywniejszy telefon . mam projekt dobrego telefonu ktory sie napewno kazdemu spodoba

  • 0

    172. ~eagis  2008-11-21 19:55:24  host: chello089074143130.chello.pl

    Nie tak dawno nabyłem ten telefon. Jako że wcześniej posiadałem zawsze nokie to menu wydawało się być trochę trudniejsze, ale po chili dało się przejść wszystkie opcje. Telefon działa świetnie, ma fajne oprogramowanie na komputer, tak że polecam!

  • 0

    173. ~demenfaris  2008-12-03 14:50:01  host: staticline13546.toya.net.pl

    Mam pytanie jak w tym telefonie działa java?? bo zmieniam z samsunga j600 a tam java była tragiczna np.p jedna na 98 gierek działa proszę o szybką odp.

  • 0

    174. ~  2008-12-19 18:14:01  host: ret.4web.pl

    motorolki sa super kiedyś miałem v3 zalała mi sie z 3 razy ale i tak wspaniale chodziła nie ma lepszego tele od niej

  • 0

    175. ~yyg  2009-01-20 19:50:32  host: euv-swh-abs.euv-frankfurt-o.de

    piekny design.DLatego zrezygnowalem z nokii n70 na rzecz tego tela.

  • 0

    176. ~jolwie  2009-03-06 14:18:37  host: router-task.umwp.pl

    Ten telefon to prawdziwa katastrofa. Już 6 razy był w serwisie ponieważ notorycznie nie działa, zawiesza sie, nie dzwoni lub jest zajęty jak ktoś próbuje sie z Tobą połączyć. Zdecydowanie odradzam!! Proszę zapomnieć że po 3 naprawie RR Serwis stwierdzi że można wymienić na nowy, ponownie go naprawią albo i nie.

  • 0

    177. ~+++  2009-03-11 13:36:10  host: 133-tar-9.acn.waw.pl

    mialem od cholery telefonow, wlacznie z omnia ,iphonem i nokia n95 , ta V3 mam tydzien i nie zamienilbym jej za zaden inny :))

  • 0

    178. ~KIKO  2009-03-15 20:51:56  host: cbm209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DO 50 (ewunia) to zaleeży od karty pamięci jak masz 1gb to miesci tyle tapet ile chcesz i jeszcze zostanie połowa a tak w ogłole to ja bym radził V3xx, samsung e250 tez jest dobry, wytrzymały ale v3xx jest bardziej elegancka

  • 0

    179. ~  2009-05-20 22:50:38  host: chello089076191065.chello.pl

    jaki jest glosnik tego telefonu i chodzi mi o puszczanie mp3 na glos?odpiszcie szybko bo jestem na kupnie

  • 0

    180. ~Jutrzenka  2009-08-19 21:56:52  host: ety92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon od kilku miesięcy i muszę powiedzieć, że sprawuje się świetnie:) jest to dla mnie miłym zaskoczeniem, bo ogólnie motoroli żadnej mi nie polecano. Dźwięk w słuchawce jest rzeczywiście cichszy niż np. w SE które miałam wcześniej ale jeśli nie jesteś przygłuchy to nie powinien być problem:P poza tym jak już wcześniej pisano przycisk do internetu często się włącza przez przypadkowe kliknięcie. I to jedyne dwie wady które znalazłam w tym fonie, mam kolor miedziany, wygląda super myślałam że będzie rażący a tu miłe zaskoczenie bo jest taki miedzieny matowy- w sam raz:D POLECAM GO - ma w sobie to COŚ :)

  • 0

    181. ~kozi1604  2009-12-02 19:35:33  host: aiw109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko, do ilu MB komoreczka obsluguje karty pamieci?

  • 0

    182. ~user-109-243-7-235.play-interne  2010-05-18 17:37:09  host: user-109-243-7-235.play-internet.pl

    do kozi1604 - zalecana to 512mb ale na luzie wejdyie 1gb , 2gb moze mulic telefon przy yapalnieniu karty

  • 0

    183. ~yar000  2010-06-10 17:02:27  host: static-78-8-163-218.ssp.dialog.net.pl

    nie polecam telefonu ! mialem gwarancje ja 2 lata a minelo 2 i poł roku i zgasła kompletnie, ładowarka nie działa jak podłacze. ! komorka jest do kosza zaplaciem kiedys za nią 900zł a naprawa kosztuje 200zł ... nawet jesli bym naprawil to by za pare miechy sie by zepsół ... ehh (shit) najgorsza wersja z motoroli !

  • 0

    184. ~licho  2010-09-12 17:36:51  host: user-109-243-148-208.play-internet.pl

    Telefon kiepski, wręcz żałosny. Jedyne co oferuje to design. Jakość rozmów tragiczna, bateria słabiutka. Wielokrotne awarie skutkowały .. wymianą karty gwarancyjnej, bo zabrakło miejsca na wpisy. Zawsze soft. Pomoc techniczna Motoroli to żałośni frajerzy golący użytkowników na kosztach połączeń do ich firmy, vide proszę sprawdzić minutę połączenia. Kompetencje ich polega na słowach "proszę przysłać do serwisu" To moja była moja ostatnia motka. Naprawdę nie polecam, to jest telefon dla masochistów i frajerów. Już lepszy jest Samsung, mimo że też nie cierpię tej firmy.

  • 0

    185. ~  2013-02-12 00:01:23  host: user-109-243-198-241.play-internet.pl

    jak włączyć wywwoływanie głosowe w motoroli v3xx

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-147-211-117.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet