Motorola RAZR V3i - opinie
Telefony Motorola Motorola RAZR V3i Opinie o Motorola RAZR V3i

Motorola RAZR V3i

w sumie: 388
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1.  2006-02-11 20:15:31

    co sie zmienilo ?? ... hehe nie ma IRDA :D

  • 0

    2. ~XXX  2006-02-11 23:15:42  host: bma84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    motorola v3 z dodatkowymi funkcjami:) ale ogólnie spox:D:D:D

  • 0

    4. ~Gawron  2006-02-14 15:24:25  host: cp164.internetdsl.tpnet.pl

    no nie wiem czy to "V3 z nowymi funkcjami"? Według mnie to zupełnie nowy telefon w obudowie od V3!

  • 0

    5. ~rybka  2006-02-21 14:55:33  host: atc82.internetdsl.tpnet.pl

    miala byc taka funkcjonalna ale niejest niejestem zadowolona tylko tyle ze jest ladna

  • 0

    6. ~avantime  2006-02-22 18:46:34  host: ebn98.internetdsl.tpnet.pl

    Czy koś się orientuje jaka jest liczba klatek/sekundę przy rejestracji wideo Motorolą V3x -?

  • 0

    7. ~zbok  2006-03-01 12:00:29  host: 80.51.247.37

    rybka jak nie jetses zadowolona to ja chetnie Cie pociesze:) i wezme od Ciebie ten fonek hehe:D dla mnie BOMBA!!!

  • 0

    8. ~moto fan  2006-03-04 10:47:53  host: d54C3855F.access.telenet.be

    telefon piekny, ale wyposazenie biedne. Porownujac do telefonu z tej polki a nawet nizej, wezmy SE k750i. Super foto, genialny wyswietlacz i intuicyjnie zkafigurowany. Ten v3i lub c jest naprawde biedny jesli chodzi o wyswietlacz i glosnik jest beznadziejny, przy jakimkolwiek basie - najslabszym - charczy i szumi. SE przegonil go i to ile...
    No ale jest piekny, troche sie nabralem...

  • 0

    9. ~zbok  2006-03-07 09:05:52  host: 80.51.247.37

    jest juz w Erze :))) szkoda tylko ze nie w Orange :( Ale w Orangutanie to zawsze lipa byla i jest z tymi telefonami...zadnych nowosci nie ma jesli przynajmniej chodzi i Motke...:(

  • 0

    10. ~snuki  2006-03-14 22:39:54  host: pa70.pakosc.sdi.tpnet.pl

    V3i telefon takim sobie za tom cenę już kupisz noki n70 a ten telefon to dopiero jest cacko dla mnie v3i ma tylko wygląd a z funkcjami niedorównuje noki n 70

  • 0

    11. ~  2006-03-16 02:09:29  host: dld3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja własnie kupiłem v3i (jeszcze go nie mam bo leci z allegro) i mysle ze to jest to :)
    byłem posiadaczem juz cyba 50 foników i z czasem zrozumiałem ze telefon ma byc do rozmów telefonicznych a bajery schodzą na dalszy plan i to co ma v3i wystarczy. Czekałem na cos takiego bo v3 mi nie pasowała (brak pamieci), wiec jesli komus chodzi o wypas z bajerami to niech kupi cos innego bo v3i jest nie do bawienia.

  • 0

    12. ~1  2006-03-30 18:18:02  host: abxn169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czlowieku, skoro zrozumiales ze telefon jest do dzwonienia a nie do zabawy to po co ci full pamieci? kup sobie nokie bosha i dzwon a nie pisz ze ten tel nie jest do zabawy. bo jest.

  • 0

    13. ~tajemniczy  2006-03-31 12:08:29  host: dynamic252-186.tvk.torun.pl

    telefon nie dlugo będzie w polsce;)

  • 0

    14. ~CoPeR  2006-04-06 13:24:29  host: 82.160.30.242

    Wygląd taki sam... Troszke rozbudowali... Ale dla mnie dalej lipa... I za te cene.. :| Poje**ło tych z motoroli... Za te cene mamy wyjeba** w kosmos nokie n70!!!

  • 0

    15. ~PRODUCENT  2006-04-08 20:51:10  host: dxc244.internetdsl.tpnet.pl

    SPOKO telefonik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    co sie zmieniło: Odtwarzacz mp3 Tak, Wyświetlacz dodatkowy 65 tys. kolorów, Aparat fotograficzny (param.) 1.23 Mpix, 1280x960 pix, zoom x8, wideo. I JESZCZE MOZNA TROCHE WYLICZAĆ. ZAJEBISTY

  • 0

    16. ~carefree  2006-04-09 08:37:47  host: ppp-68-251-66-193.dsl.chcgil.ameritech.net

    a ile smsow udalo sie wam wpakowac? Wypiszcie tez problemy, jakie z v3i macie, bo zastanawiam sie nad kupnem. Technicznie v3 to podobno tragedia, same bledy i niedopracowania.

  • 0

    17. ~arek  2006-04-09 12:23:43  host: atd211.internetdsl.tpnet.pl

    a czy w tej kom. jest odrazu dolanczany przy zakupie kabel usb i jakas karta pamieci i sluchawki??i czy w RAZR L7 tez??

  • 0

    18. ~mach  2006-04-12 17:18:34  host: bqp208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    najfajniejsze w tym telefonie to jest pudełko.
    super się rozsówa, nie widziałem jeszcze czegoś takiego.
    W komplecie jest usb i ładowarka, niestety nie ma słuchawek ani karty. Obudowa strasznie się brudzi, po chwili używania trzeba czyścić wyświetlacz bo nic nie widać. Ale telefonik wygląda świetnie

  • 0

    19. ~datko  2006-04-15 12:47:33  host: ayh99.internetdsl.tpnet.pl

    Ma ten telefon słucahwki HP do słuchania mp3 ?

  • 0

    20. ~k3u  2006-04-18 09:44:52  host: efw72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie ktos moze czy ten telefon bedzie w najblizszym czasie dostepny w Orange??

  • 0

    21. ~vs. Tubus  2006-04-22 12:08:55  host: edz120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ciekawszy Telefon. Lepszy Aparat. Lepszy LCD zewnetrzny, złącze Karty Pamięci do 512 MB.

    Po co IrDA ?
    Telefon wyższej półki wystarczy "blutututu".
    Wiesz TUBUS ile miejsca w telefonie zajmuje układ IrDA ?

    Telefon musiałby mieć małe wygrubienie na obudowie, coś jak Turbina Silnika w Charger lub Ford Mustang GT ;-D

  • 0

    22. ~Tricatel  2006-05-10 18:07:29  host: host-ip130-93.crowley.pl

    Zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu. Zniechecaja mnie tylko 2 rzeczy:
    1. podobno bateria wystarcza na makabrycznie krotko
    2. problemy techniczne z telefonem (bugi i niedopracowania softu...)

  • 0

    23. ~nico  2006-06-01 15:00:33  host: arr.gov.pl

    jakie robi zdjęcia, jakie filmiki. Ma flash

  • 0

    24. ~kaisa79  2006-06-05 11:53:28  host: absa216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    uzywałam Motki V3 i niestety zgubiłam ją....byłam zrospaczona. Musiałam zdecydować się szybko na nowy tel gdyz abonament trzeba płacić....wybrałam MOTOROLA V3I WYRĄBISTA!!!! Nie zamienię jej na żaden inny

  • 0

    25. ~zbok  2006-06-08 12:08:03  host: eden.tu.kielce.pl

    widzieliscie juz RAZR II ? :)) wezsza a mozliwosciami cos ala V3x ale ma wiekszy wyswietlacz:) zresezta zobaczcie sobie:)

  • 0

    26. ~indiano  2006-06-27 23:25:12  host: enr143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy wie ktoś jakiej długości jednorazowe sekwencje video można zapisać tym aparacikiem. Np motka L7 zapisuje maxymalnie 30 sekund jednorazowej sesji video,mimo zainstalowania 512 pamięci, mam nadzieję że tu jest inaczej

  • 0

    27. ~adasko  2006-07-05 17:07:24  host: asb171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka, mam wielki dylemat otóż: nie wiem czy kupić motorrole v3i czy n-gage qd , czy k750i, w800i?? prosze was pomóżcie wszystkie sa super i dlatego się zastanawiam :) czekam na odpowiedzi:)

  • 0

    28. ~little_girl  2006-07-08 12:44:27  host: bcs173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja niedługo będę miała MOTOROLE RAZR V3i od Dolce&Gabbana :D dla mnie bomba :) :D

  • 0

    29. ~Moto  2006-07-11 19:33:47  host: 87.203.136.226

    czy to coś ma AUTOMATYCZNĄ BLOKADĘ KLAWIATURY???

  • 0

    30. ~grgon  2006-07-14 07:01:10  host: p54A4E020.dip.t-dialin.net

    Jestem posiadaczem MOTTOROLI od 10lat sa to naprawde super aparaty

  • 0

    31. ~kamilllll  2006-07-15 18:04:31  host: dhost-83.mtm-info.pl

    czym sie różni v3 a v3i????

  • 0

    32. ~INDIANO  2006-07-17 22:58:13  host: enq92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest do bani bateria 2-3 dni to max przy znikomym korzystaniu po tygodniu użytkowania zgasł wyświetlacz zewnętrzny, zaczął skrzypieć przy otwieraniu a dziś to normalnie zgroza pękł wyświetlacz główny przy zamykaniu klapki(ciekawe ile zapłacę za srewis). Ładny jest na obrazkach oraz na półce.

  • 0

    33. ~Mario_BATORY  2006-07-20 16:46:28  host: host-n1-68-20.telpol.net.pl

    witam ja mam V3 i jestem zadowolony jak stanieje V3i to napewno zamienie sobie chocby na fakt ze ma lepszy aparacik i wiecej pamieci...
    Jesli chodzi o filmiki to w V3 mozna kręcic max 1-30 ale po ustawieniu na "brak" w ograniczeniach MMS...mam nadzieje ze jak sprawie sobie V3i to bedzie porównywalnie zajebista jak V3 a mam nadzieje ze nawet lepsza dzieki paru dodanym bajerom...

    Jeśli chodzi o porównywanie telefonów przeciez jestescie na stronie która umożliwia porównanie i zestawienie koło siebie 3 telefonów...

    ...........POZDRO........

  • 0

    34. ~bleblu  2006-08-19 09:06:14  host: 87.192.12.65

    @CoPeR! Co to znaczy za te cene? Kosztuje 100 euro. A to chyba nie jest za duza ta cena.

  • 0

    35. ~Ania  2006-08-25 16:53:17  host: dhw192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dlaczego do skrzynki odbiorczej mozna wcisnac tylko 25 sms czy mozna je jakos zapisywac na zewnetrznej pamieci? a jesli nie to czy mozna pamiec sms powiekszyc np w serwisie GSM

  • 0

    36. ~sivi  2006-08-25 17:13:02  host: bwp187.internetdsl.tpnet.pl

    moja v3 spadła z trzeciego piętra i jeszcze lepiej chodzi ale leżała na chodniku nic się nie otworyło teraz zmieniam na v3i ponieważ ma wymienne karty pamięci i lepszy aparat !!! :)

  • 0

    37. ~BiLeK  2006-08-30 18:24:03  host: dih25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie, miałem ten Telefon po 2 miesiącach go sprzedałem!. Naprawde niepolecam go może i fajnie wygląda ale funkcjie i wszystko ma do bani (Oprócz aparatu). Kupiłem go bo podobał mi sie jego wygląda, W słuchawkach mp3 Prawie nic niesłychać, Fon jest kiepski naprawde! Niepolecam go!!. Mam teraz Nokie 3250 Musze wyznać jesto niebo lepsza od tego telefonu!!!, Moze i ma gorszą ocene ale tylko dlatego że innych niestać! I muszą dopiec. GG 400029, Wrazie pytań to na GG :)

  • 0

    38. ~darasek  2006-09-01 15:32:24  host: euc177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bawiłem się tym telefonem przez jakiś miesiąc... Przy dużym użytkowaniu bateria trzyma góra 2 dni. I to raczej największy minus tego telefonu. Ładnie słychać mp3. Zdjęcia też wychodzą niczego sobie ;) Zdarza się, że się zawiesi... Ale Motorola już ma to coś w sobie, że po jakimś czasie się psuje... ;) Pozdrawiam ;)

  • 0

    39. ~matson  2006-09-03 01:17:39  host: host-89-228-222-180.kalisz.mm.pl

    dzis zakupilem v3i. jest zajebiasta. jezeli chodzi o funkcje ma wszystko czego potrzebuje, no i ten niepowtarzalny design!! ah ah

  • 0

    40. ~Lance  2006-09-03 11:07:54  host: ip-89.171.49.147.crowley.pl

    Psuje sie... hmmmmmmm... moja Babcia ma 12 lat Motorole i nic sie znia nie dzieje... moj brat i wujek korzystaja tylko z Motoroli i nie narzekaja... tak samomoi inni znajomi.. wiec z tym psuciem to nie jest tak do konca prawda...;)

  • 0

    41.  2006-09-04 10:58:24

    Zastanawiam sie nad kupnem tego tel ale slyszalem ze slot do karty czasem nawala i ze klawisze sie odciskaja na wyswietlaczu!! Czy to prawda?? Pozdro.

  • 0

    42. ~:)  2006-09-05 23:23:46  host: ckz133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ile kosztuje wymienna karta pamieci>>??

  • 0

    43. ~QOQ  2006-09-14 07:43:49  host: 82.160.19.129

    dzęki za ostrzeżenie a ja chciałem go kupić

  • 0

    44. ~Bzyk_mm  2006-09-17 14:58:43  host: ebe138.internetdsl.tpnet.pl

    A tak na serio to ile w tej Motce trzyma bateria i czy ma złącze kart pamięci??

  • 0

    45. ~Bzyk_mm  2006-09-17 15:02:24  host: ebe138.internetdsl.tpnet.pl

    I czy da sie ustawic MP3 jako dzwonek??

  • 0

    46.  2006-09-18 18:03:15

    mam V3 i od 3 tygodni. Przed zakupem sam się zastanawiałem, czy warto, czy może jenak 6230i.Ale nie mam zastrzeżeń. Baterię trzeba porządnie sformatować. po pierwszym formacie bateria rozładował się pod wieczór 2 dnia, a wcale się nie bawiłem telefonem. Teraz trzyma spokojnie 4 dni. Naprawdę nie jest źle - a tak bardzo się o to bałem. Ani razu mi się nie zacięła, w ogóle nie miałem z nią problemów. Polecam taki zakup. Bałem się też o jakość/słyszalność rozmów, ale jest ok.

  • 0

    47. ~artek  2006-09-19 10:50:38  host: host-ip220-91.crowley.pl

    a mi ten telefon gubi zasieg i nie wiem czemu tam w domu gdzie wszystkie aparaty go maja to ta motka go nie ma a jest nowiutka nie wiem co robic :/ soft nowy

  • 0

    48. ~BZJ  2006-09-20 21:44:08  host: 88-199-36-146.tktelekom.pl

    Da sie ustawic mp3 na dzwonek, da sie krecic dlugie filmy, da sie miec nawet 100 smsow w skrzynce odbiorczej-wystarczy prosty, bezpieczny i samodzielny Tuning. Ja mam V3 i sam wszstko w niej zmienilem. Baterie laduje codziennie, nigdy mi sie nie zawiesza i jestem bardzo zadowolony. A z ludzi, ktorzy pisza takie straszne rzeczy o V3 z pozniejszymi zmianami mam zwale. Kazdy telefon telefon jest projektowany z jakimis zalozeniami. Moto V3 miala byc piekna i luksusowa.... mimo, iz teraz kosztuje grosze chyba im sie udalo

  • 0

    49. ~Zephi  2006-09-21 19:30:30  host: 106-17.espol.com.pl

    Do ~Moto:
    Hahaha przeciez to telefon z klapka. Po co tutaj mialaby byc blokada klawiatury xD?

  • 0

    50. ~atmpitbull  2006-09-27 18:39:40  host: efs206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile maksimum mozna nagrywac filmik?

  • 0

    51. ~koi  2006-10-02 19:15:15  host: epk238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zjebany telefon nieradze go kupować już wole k700 albo jak kogoś stac k750

  • 0

    52. ~polak  2006-10-02 20:12:41  host: abmw11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest super i tyle

  • 0

    53. ~rokipat  2006-10-05 22:32:56  host: apg66.internetdsl.tpnet.pl

    Mi udało się V3i nakręcić filmik 3:28, nagrywałem z TV, nie wiem czy da się więcej jednak 3:28 idzie. Może zależy od jakośći. kręciłem w wysokij. Telefon mam od miesiąca, zero problemów, bateria trzyma 3 dni przy dosyć intensywnym użytkowaniu. Wada: nie odtwarza poprawnie wszystkich MP3, jeśli zrzucamy poprzez dysk wymienny, tyle dostrzegłęm, jak dostanę 512 to pokombinuję. Może to tylko przypadek. Jak narazie chodiz jak nówka, jednak mam obawy czy nie załąpie luzów po dłuższym użytkowaniu. Się zobaczy...

  • 0

    54. ~bartek1823  2006-10-09 11:12:51  host: 80.48.158.156

    Poradźcie mi nie wiem czy go kupić?? a MAM MOZLIWOść BARDZO TANIO GO ZłAPAć

  • 0

    55. ~Demon  2006-10-13 10:19:50  host: proxy.leczna.enterpol.pl

    kupiłem nowa motorloe v3i i zaczołem formatowac baterie ładował sie 14 godzin i probuje go właczyc i wciaz nic czy ma sie ładowac dłuzej co jest?

  • 0

    56. ~waldek  2006-10-15 20:30:16  host: eei128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moja V3i byla kupiona w Singapurze, w Polsce wrzucilem nasz software ale nie widzi sluchawki H500 na bluetooth'ie. Moze ktos mi cos doradzi?

  • 0

    57. ~Arek  2006-10-17 14:42:11  host: efn210.internetdsl.tpnet.pl

    Mam dlygie pytanie czy motorola v3i ma karte pamieci czy nie(znaczy ze ma wbudowana?????) A i czy mozna miec mp3...w tym telefonie :-):-)

  • 0

    58. ~Gabusia  2006-10-24 19:14:58  host: ebx228.internetdsl.tpnet.pl

    MAM PYTANIE ILE STOI TAKI TELEFONIK?

  • 0

    59. ~  2006-10-25 19:49:33  host: e1-206-K5.elartnet.pl

    >Wada: nie odtwarza poprawnie wszystkich MP3, >jeśli zrzucamy poprzez dysk wymienny... MP3 muszą byc ze stałym bitrate do 192kb/s

  • 0

    60. ~  2006-10-25 21:36:47  host: ebb210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ILE kosztuje ta motorola v3i używana i nówka????Może ktos wie?? bo zastanawiam sie nad zakupem a w necie nie pisze!CZEKAM na odp!

  • 0

    61.  2006-10-28 16:25:09

    Jak chcesz sie dowiedziec ile kosztuje to allegro.pl lub ceneo.pl Pozatym ona ma chyba słownik itab a nie t9. V3x i tak duzo lepsza.

  • 0

    62. ~Denis  2006-10-29 19:54:42  host: router.tvgawex.pl

    motka v3i to kozak mam ja 3 miechy i jest luzik polecam!!!!

  • 0

    63. ~Galu  2006-10-30 15:42:50  host: ayl21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam pytanko. Gdzie ma slot kart Motka V3i? Bo nigdzie nie moge znaleść tej informacji:/

  • 0

    64. ~Pietras  2006-11-04 00:23:36  host: arw241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakiej wielkości robi zdjęcia będą takie jak wielkości monitora? czekam na odpowiedź...:)

  • 0

    65. ~Olcia  2006-11-04 10:50:42  host: aly96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    właśnie ile moze trwać film????

  • 0

    66. ~Major  2006-11-04 21:17:15  host: ip3.imperiumpw.pl

    Chciał bym kupic ta motorolke ale nie wiem czy warto???poradzcie.Mam takie pytanko klawiatura jest dotykowa czy normalnie sie naciska.Jak klapka nie odpada???Prosze o odpowiedz

  • 0

    67. ~ania  2006-11-10 10:20:57  host: 82.139.11.4

    Hey! Mam taki dylemat - ktory telefon lepiej kupic? Sony Ericssona Z520i, czy ta motorole V3i?

  • 0

    68. ~...  2006-11-10 10:38:31  host: 82.139.11.4

    Mam dylemat - ktory telefon jest lepszy, w ktory lepiej zainwestowac - SEz520, czy ta motorolke V3i?

  • 0

    69. ~  2006-11-11 12:23:07  host: abiz15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i jestem zadowolany, obudowa ekskluzywna, szkielka mineralne, aparat bardzo dobry karta pamięci (ja mam 512mb) i wszytko się zmieściło;-) polecam, poprzednio miałem e398 i jak kupiłem V3i to tak jakbym przesiadł sie na ścigacza, v3i jest o wiele, wiele szybsza i nie wiesza sie na karcie pamięci.

  • 0

    70. ~olka v3i  2006-11-11 14:57:21  host: host-89-228-66-133.olsztyn.mm.pl

    mam pytanko ile on kosztuje tak mniej wiecej przy abonamecie 25 zl??

  • 0

    71. ~6899912  2006-11-11 16:16:30  host: acgr116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zamierzam kupic ten tele za 130 €O dorzdzcie mi czy warto kupic

  • 0

    72. ~Marzena  2006-11-12 22:03:11  host: 213.25.189.50

    hej. Mam zamiar kupic sobie ten telefonik ale nie wiem czy warto, mozecie mi doradzic?

  • 0

    73. ~Kinia  2006-11-12 22:03:37  host: 213.25.189.50

    Marzenka gdzie Twój wpisik?Pozdrowionka:)

  • 0

    74. ~Marzena  2006-11-12 22:07:38  host: 213.25.189.50

    hej. Mam zamiar kupic sobie ten telefonik ale nie wiem czy warto, mozecie mi doradzic?

  • 0

    75. ~??????  2006-11-14 20:01:30  host: cqo253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TEN TELEFON JEST SUPER!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    76. ~slons  2006-11-15 14:22:06  host: chello087207236004.chello.pl

    jaha że warto kupować...!!! tylko powiedzcie mi PO CO KARTA PAMIĘCI?? skoro nie ma MP3 odtwarzacza!!??

  • 0

    77. ~Wolfii  2006-11-16 21:37:44  host: lesna2-64-0-127.euro-net.pl

    Czytajac niektore wypowiedzi napisane tutaj mozna sie zalamac :/ wszystko jest napisane na gorze a zadajecie takie idiotyczne pytania. Jesli chodzi o nagrywanie filmikow to z tego co slyszalem ustwaia sie to (np. bedzie nagrywac tyle ilke jest pamieci itp.) karte pamieci wklada sie kolo karty sim. Ja osobiscie posiadam zwykla V3 i jestem z niej zadowolony dlatego chcem kupic v3i ktora uzupelnia braki swojej poprzedniczki. Jesli chcecie miec telefon ktory ladnie wyglada ma "podstawowe" funkcje jak na te czasy to polecam v3i jesli wolicie bardziej rozbudowane telefony to proponuje SE. Jak by ktos mial jakies pytania zwiazane z telefonem v3i i v3 to prosze pisac na mail: wolfii4@o2.pl moze bede w stanie jakos pomuc. Pozdrawiam

  • 0

    78. ~M_azu_R  2006-11-21 13:25:23  host: chello084010175170.chello.pl

    Mam pytanie, mianowicie w jakiej rozdzielczosci nagrywa filmiki ta motka, ile klatek na sec i czy rzeczywiscie tylko 55 sec mozna nagrywac nia jednorazowo.

  • 0

    79. ~X-Core  2006-11-22 16:26:35  host: ava46.internetdsl.tpnet.pl

    Jeśli ktoś potrzebuje wypasionego telefonu o malych wymiarach to tu go nie znajdzie!!!

  • 0

    80. ~Kasik  2006-11-23 18:32:49  host: nat4.tychy.msk.pl

    Zauważyłam ze tylko na czerwonej V3i jest na klawiaturze symbol ,, nutki '' tam gdzie w innym kolorze V3i jest taka ,, koperta '' . Czy to znaczy ze tylko czerwone V3i mają odtwarzacz mp3 ?? Prosze o odp.

  • 0

    81. ~Agata :)  2006-11-30 18:21:10  host: bvl155.internetdsl.tpnet.pl

    Hej. Kupiłam niedawno ten telefon i niestety nie mam instrukcji po polsku. Możecie mi powiedzieć, jak włączyć słownik i jak poprawnie skonfigurować ustawienia MMS i wap. Ogólnie to telefon bardzo fajny. Polecam :)

  • 0

    82. ~Kasik  2006-12-01 22:26:53  host: nat4.tychy.msk.pl

    Mam tą motke jeden dzień czy moglby mi ktos powiedziec gdzie w niej dokladnie jest dyktafon bo jakos sie doszukac nie moge :)) :D

  • 0

    83. ~~PrEzEnCiArA  2006-12-07 18:11:44  host: cyi188.internetdsl.tpnet.pl

    zamieżam kupić motkę V3i na gwiazdkę swojej kumpeli..napiszcie o niej cosik więcej.czy to prawda że się zacina? że ma mniejszą pamięć od swojej poprzedniczki?i czy tylko czerwona motka ma odtwarzacz mp3?często się psuje,rysuje czy odciskają sie na ekranie (zostają ślady)klawiatury?ile tak na dobrą sprawę trzeba ją naładować żeby bateria potem dobrze i długo działa? SORKI że was zadręczam pytaniami ale to pilne bo niedługo Gwiazdka...jak możecie dopiszcie o niej cos więcej

  • 0

    84. ~ktos  2006-12-13 10:57:39  host: 83.238.8.177

    skad wy macie te dane slabi jestescie

  • 0

    85. ~Jaro  2006-12-14 11:21:58  host: bxg226.internetdsl.tpnet.pl

    Sam nie wiem gdzie moze byc dyktafon mam ta motorolke i jest bardzo fajna tylko wlasnie jeden jest bol ze nie ma podczerwieni(IRDA) ale jest blootoch i jest zajebiscie ale nie wiem wlasnie gdzie jest ten dyktafon?? jak wiecie dajcie znac jakos prosze was :P:P

  • 0

    86.  2006-12-14 22:58:07

    dostałem ją już jako przedwczesny prezent, jest naprawdę fajna:). ale mam małe pytanie..zgrywałem muzykę do v3i, po zgraniu 2 piosenek dalej się nie chciały przesyłać, a teraz nawet w programie do konfiguracji Motorola Phone Tools jak jest ramka'TELEFON', która pokazuje jakie pliki są na komórce-to jest pusta i nic się w tym oknie nie wyświetla;>. wiecie może w czym problem?

  • 0

    87. ~wolt  2007-01-01 17:16:30  host: chello087206203070.chello.pl

    Do Wolfi która lepsza v3 czy v3i

  • 0

    88. ~ADSTAR  2007-01-02 10:15:11  host: 213-238-72-127.adsl.inetia.pl

    Witam. Chciałbym napisać parę słów o tym telefonie. Po pierwsze każda motorola V3i posiada ostwarzacz mp3, jako aplikację java. Ponadto dzwięki można ostwarzać w menadzerze plików. Telefon charakteryzuje się wysoką jakością wykonania, wygląda ekstra i to jest jego największym atutem. Aparat robi zadziwjająco dobre zdjęcia, pod warunkiem dobrego oświetlenia (w nocy używanie aparatu nie ma sensu). Wiele osób poruszało temat maksymalnej ilości pamięci zewnętrznej. Otóż oświadczam że ten telefon pomimo zastrzeżeń producenta co do ilości pamięci zenętrzej ograniczonej do 512MB może z powodzeniem obsłużyć kartę 1GB! i taką też obsługuje w telefonie mojej dziewczyny. Telefon działa bardzo szybko, nie wiesza się, ale nie jest pozbawiony wad: nie czyta wszystkich obrazów, nie czyta mp3 z VBR i powyżej 192kbps. Skonfigurowanie go z MMS nie jest łatwe, ale nie jest też nie możliwe. Instrukcję obsługi możemy użyć do przypalenia papierosa bo i tak nic nam nie powie;) Oczywiście że telefon posiada dyktafon, a także notatki głosowe. W odpowiedzi na pytanie "voyteck", jeżeli chcesz dostać się do danych np:audio(mp3) na karcie pamięci przez program "Motorola Phone Tools" to musisz najpierw wejść do katalogu karta pamięci i dopiero wybrać katalog audio, a nie jak to najpewniej robisz odrazu wchodząć w katalog audio, a najlepiej to wyżuć ten program bo jest beznadziejny i kopiuj pliki na kartę bez tego programu;) Pozdrawiam wszystkich posiadaczy V3i:)

  • 0

    89. ~zYz ;p  2007-01-02 14:58:09  host: afw242.internetdsl.tpnet.pl

    mam Question...wiecie po ile mozna go kupic przy abonamencie 100 zł ?? bylam sie dzis zapytac w plusie i powiedzieli ze ten telefon tylko dla biznesu,,ale oco chodzi nie wiem ;( pomóżcie ;p;p

  • 0

    90. ~nieznajomy  2007-01-04 22:34:43  host: chello089078077138.chello.pl

    nie kupujcie jej !!!!!!!!!!!!!! szajs moło powiedziane tylko polecam lg lub nokia

  • 0

    91. ~Narki  2007-01-10 00:22:17  host: bpt208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak tak was wszystkich czytam commenty, to mi słabo sie robi... idźcie spać... kupujcie jakie chcecie telefony... i ja kupie jaki chce. SYA

  • 0

    92. ~budzynek xD  2007-01-15 21:12:11  host: big185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale z was mi sie smiac chce jak widze to niektórzy pisza ze v3i nie ma mp3 ja mam v3 i ma mp3 ;] dla mnie moze byc ten telefonik ale zmieniam sobie na v3i bo w v3 nie ma wejscia na pamiec i jest jej tylko 5900kb a pozatym w v3i jest aparat o rodzielczosci 1.3MPx a w v3 tylko 0.3MPx chodz jesli ktos nie zrzuca zdjec na kompa to nie bedzie widac róznicy pomiedzy v3 a v3i ;]

  • 0

    93. ~budzynek xD  2007-01-15 21:15:38  host: big185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale z was mi sie smiac chce jak widze to niektórzy pisza ze v3i nie ma mp3 ja mam v3 i ma mp3 ;] dla mnie moze byc ten telefonik ale zmieniam sobie na v3i bo w v3 nie ma wejscia na pamiec i jest jej tylko 5900kb a pozatym w v3i jest aparat o rodzielczosci 1.3MPx a w v3 tylko 0.3MPx chodz jesli ktos nie zrzuca zdjec na kompa to nie bedzie widac róznicy pomiedzy v3 a v3i ;]

  • 0

    94. ~kwasu  2007-01-15 21:30:19  host: chp215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak czytam to to naprawde troche mnie zniecheca. ale jedno decydujace pytanie czy sie oplaca a i czy mp3 wchodza kazdre chodzi mi np o 76mb albo cos takiego czekam i pozdro

  • 0

    95. ~szukajacy sterownika  2007-01-16 09:11:05  host: host-195-66-73-134.leon.com.pl

    szukam i szukam nie moge nigdzie znalesc sterownika (v3i)pod windows XP zeby wykrywały ten telefon porgramy do zmiany motywów (skinow)gier i jeszcze paru innych rzeczy wykrywa mi tylko program Motorola Phone Tools

  • 0

    96. ~DaViD  2007-01-16 14:41:13  host: host-195-66-73-134.leon.com.pl

    Jest MP3 odtwarzacz wy poprostu piszecie bzdury jakies plotki ze nie ma tego i tamtego Mam ten telefon 2 tygodnie i jest ok ma odtwarzacz nagrywanie wideo ustaiwanie mp3 jako dzwonkow i wiadomosci a wy ciagle o jedno pytacie w koło ach:/

  • 0

    97. ~Kropek  2007-01-16 19:43:52  host: 194.75.238.137

    dobra wszyscy jestescie tacy madrzy to powiedzcie mi skad moge sciagnac polskie menu do telefonu V3i ??

  • 0

    98. ~marthap  2007-01-17 11:25:57  host: 83.238.147.198

    czesc... Męcze sie już oddawna ale nie moge znaleźć w MV3i dyktafonu... Czy ktoś wie gdzie on jest? Plizzzzz

  • 0

    99. ~PalUSiA  2007-01-18 09:33:57  host: 82.177.11.163

    Czytając wasze wypowiedzi na temat motki v3i sama zaczęłam sie wachać czy ją kupić...Bardzo mi sie podoba a ,,bajery'' nie są dla mnie aż tak ważne.Boje sie tylko że po jakimś czasie odpadnie klapka albo klawiatura odciśnie się na wyświetkaczu!! Błagam pomózcie..kupic czy nie?

  • 0

    100. ~  2007-01-19 18:45:11  host: wd85.internetdsl.tpnet.pl

    Klawiatura sie nie odbija na pewno nie porysuje wyswietlacza wszystko fajnie ale skad wziasc sterownik do (v3i) zeby wykryc telefon do zmiany Motywów i Gier wszystkei programy pod (v3)nie wykrywaja tego telefonu:( chyba producent zapomniał o tym Polecam ten telefon ale trzeba sie delikatnie obchodzic z nim i bedzie na lata ;)

  • 0

    101. ~pako  2007-01-20 00:16:36  host: ejz171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Od 18 stycznia V3i jest dostępna w promocji dla fizoli Wielka Wyprzedaż Plusa, czyli pierwszy raz plusowcy nie od biznesu mogą kupić ten telefonik :) Ja slorzystałem z tej okazji i pierwsze wrażenie jest jak najbardziej ok co prawda dali małą kartę bo 64mb, ale niektórym to staracza, zwłaszcza ze jest jeszcze wbudowana 12mb. Aparat mnie mile zaskoczył, ale fakt przy słabym oswietleniu rozmazuje zdjęcia, ale ogólnie aparat na plus! Zadziwiająco dobry jest również dźwiek mp3 z głośniczeńka tego telefonu :) Dla tych co się boją go zakupić: nie lękajcie się, obecnie sprzedawane V3 i V3i są pozbawione tych niedorobek co były w pierwszych seriach. POLECAM

  • 0

    102. ~bLaaaaaa  2007-01-20 08:06:09  host: afw242.internetdsl.tpnet.pl

    aLe Wy lUdzie jestescie ;] jak taka maszyna moze nie miec mp3 skoro v3 ma?? Swietny telefonik i fuLL pamieci-->poLecam ciepLutko ;)

  • 0

    103. ~Kama  2007-01-20 14:49:54  host: chello062179034233.chello.pl

    witam, proszę o pomoc! Jak mogę wyłączyć słownik T9 w motoroli V3. Będę wdzięczna za szybką odp.

  • 0

    104. ~Angela  2007-01-23 11:25:22  host: 195.116.83.4

    Jak uruchomić dyktafon, jak nagrać prowadzoną rozmowę telefoniczną prosze pomózcie

  • 0

    105. ~MICHAEL  2007-01-25 17:25:42  host: pc03.wsd.kielce.pl

    siemka mam takie pytanko bo ponac maksymalnie v3i moze obsłuzyc 512mb karty micro sd mam takie pytanko czy jak bym włożyół karte sd 1gb nic by sie nie stało nie korzystnego i czy by wszystko było ok prosze o odpowiedz pozdrowka:)

  • 0

    106.  2007-01-27 18:46:13

    jak usunąc nr wprowadzony pod klawisz 1 czyli pocztę głosową??wpisałam omyłkowo nr kumpeli i teraz jak ona dzwoni to wyświetla się że dzwoni poczta głosowa?!!? ;0(

  • 0

    107. ~Martino  2007-01-28 13:14:55  host: ip-85-198-226-178.broker.com.pl

    Orientuje się ktoś może, czy w tym telefonie mozna ustawić wgrany wcześniej plik MP3 jako dzwonek?

  • 0

    108. ~Martino  2007-01-28 13:23:42  host: ip-85-198-226-178.broker.com.pl

    Orientuje się ktoś może, czy w tym telefonie mozna ustawić wgrany wcześniej plik MP3 jako dzwonek?

  • 0

    109. ~Kaska  2007-01-28 15:28:31  host: static-62-233-189-66.devs.futuro.pl

    Mam pytanie, czy ktos wie czemu, gdy podlaczam v3i do komputera w celu przeniesienia filmikow z telefonu na komputer, one mi sie nie wyswietlaja jak wchodze w folder video? Pozdrawiam.

  • 0

    110. ~  2007-02-03 21:03:40  host: pd9fffeb5.dip.t-dialin.net

    zajeb... tel mam go juz trochu czasu i nie narzekam mp3

  • 0

    111. ~artur  2007-02-04 12:05:02  host: atm147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie, czy do V3i sa wymienne obudowy? bo niebardzo mi podchodiz ta srebrna,a i jeszce jedno: czy w zestawie sa sluchawki?

  • 0

    112. ~Amigo  2007-02-06 11:30:26  host: 106-13.espol.com.pl

    Zastanawiem sie który telefonik lepiej odtwarza muze e1 roker czy v3i?? Slyszalem ,ze jakosc dzwieku w rokerze jest najleprza a w v3i do dupy. Niech ktos kto mial doczynienia z tymi 2- telefonami odpowie :)

  • 0

    113. ~Łukasz  2007-02-07 08:55:32  host: bcs74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam Sterowniki do Motki nazywają się MOTOROLA PST (najlepsze w wersji 7 i więcej) Polskie menu można pobrać z www.motux.us Opis wgrywania sterowników, polskiego menu, oraz wielu innych rzeczy znajdziecie na www.matrax.net/forum Pozdrawiam

  • 0

    114. ~kasia:*  2007-02-07 22:40:02  host: ate16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko, jak dobzre sformatowac baterie? wiem ze trzeba rozladowac do konca i naaladowac, ale nieiwem czy do pelna czy 12 godzin:( prosze, pomozcie:*;*:*

  • 0

    115. ~asia  2007-02-08 11:50:20  host: atb65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam pytanie, czy w v3i da sie zminimalizowac odtwarzacz mp3, zbey moc w tym czasie np pisac smsa? odp, prosze:*

  • 0

    116. ~  2007-02-13 11:26:49  host: karwiny.multicon.pl

    mam motorole V3i i mam problemy połączeniami, jak z kimś rozmawiam to mam zakłócenia, albo ktoś mnie nie słyszy, trwa to sekundy ale jest denerwujące,zastanawiam się może to jest wina tego że ten telefon nie ma antenki na zewnątrz, proszę o radę, czy macie podobne problemy

  • 0

    117. ~Marta  2007-02-18 18:44:40  host: unregister018009144195.c9.msk.pl

    Teraz każdy nowoczesny telefon ma wbudowaną antenkę do telefonu i każdy może mieć zakłócenia. Pozdrawiam

  • 0

    118. ~diabolo pomidor :)  2007-02-19 14:28:05  host: azk89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wszystko w telefonie ok, jest super... sam go mam :P, mala wpadka w nim, bo ogolnie "mp3-ma" gdy wgramlem te swoje "mp3-ki" to niektore leca sabie kawaleczek, a potem sie urywaja wyskakuje "file format not supported"... :( moze ktos mial, i rozwiazal ten problem...

  • 0

    119. ~złomek  2007-02-25 18:58:18  host: eas89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten problem jest mi znany ponieważ muzyka jest w niej odtwarzana do 192 kb/s ale jak pójdziesz do serwisu to wgrają ci program do 500kb/s

  • 0

    120. ~mentoR  2007-02-26 15:09:21  host: bcj73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Jestem posiadaczem Motoroli L7 i ten telefon nie obsługuje kart pamięci, których pojemność przekracza 512MB. Stad moje pytanie... Czy Motorola V3i na pewno obsługuje karty pamięci 1GB? Prosze o odp.

  • 0

    121. ~mentoR  2007-02-26 15:46:53  host: bcj73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Jestem posiadaczem Motoroli L7 i ten telefon nie obsługuje kart pamięci, których pojemność przekracza 512MB. Stad moje pytanie... Czy Motorola V3i na pewno obsługuje karty pamięci 1GB? Prosze o odp.

  • 0

    122. ~diabolo pomidor :)  2007-02-26 15:56:47  host: abpo66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmmm.... a moze jakies inne rady i koncepcje, bo nie mam zamiaru isc do jakiegos pana Kietka, czy kogos, ktory bycmoze mi skopie cala kom (mialem taka akcje :/) a potem zazada kasy i powie mi ze to wina telefony, bo cos przy nim majsrowalem... ;| ||takwiec jakies inne koncepcje??

  • 0

    123. ~diabolo pomidor :)  2007-02-26 15:57:21  host: abpo66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lolz... nie kietka tylko Mietka :PP

  • 0

    124. ~abcdef  2007-02-28 17:05:59  host: host-81-190-42-247.szczecin.mm.pl

    Co lepsze : V3i czy SE W300i bo nie wiem co kupić? Prosze o odpowiedź !!!

  • 0

    125. ~mihalv3i  2007-02-28 19:26:41  host: auh61.internetdsl.tpnet.pl

    "ten problem jest mi znany ponieważ muzyka jest w niej odtwarzana do 192 kb/s ale jak pójdziesz do serwisu to wgrają ci program do 500kb/s" złomek gdzie to wgrałeś w serwisie motoroli ??

  • 0

    126. ~madziatpi  2007-03-01 00:03:30  host: bkh37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie znalezc jakis odtwarzacz mp3 do mot v3i bo nie mam wcale????? prosze o odpowiedz

  • 0

    127. ~ok!  2007-03-01 14:04:51  host: 85-219-224-52.kamelot.pl

    Można wgrać Mp3 ale żeby go ustawić na dzwonek trzeba go przenieść z pamięci karty na pamięć telefonu!!!

  • 0

    128. ~franio82  2007-03-03 15:53:23  host: cdr209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko jak wgralem mp3 na karte v3i jak mam je potem odtwozyc bo jest tak jakbym nie mial ich wcale poprostu ich nie widac

  • 0

    129. ~ert  2007-03-04 19:21:03  host: est53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    odtwarzacz mp3 w v3i jest w pliku gry "dygital audio player" sprawdź napewno tam jest:)

  • 0

    130. ~  2007-03-10 18:17:24  host: ave231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ktoś wie jakie formaty filmowe obsługuje?

  • 0

    131. ~DaV^D  2007-03-15 21:23:48  host: eju2.internetdsl.tpnet.pl

    Motorola... hmm jedyny mankament brak irdy

  • 0

    132. ~ksiezniczka  2007-03-16 15:14:33  host: warmijska.fema.krakow.pl

    a jak wgrac muzyke na itunes bo mam w v3i ten program i nie umiem nic wgrac na niego. a jak mam normalnei i zamykam klapke to si emuzyka wylancza ! pomocy !!!!!!!

  • 0

    133. ~m  2007-03-16 20:00:45  host: auh61.internetdsl.tpnet.pl

    Motorola... hmm jedyny mankament brak irdy po co irda? przecież jest Bluetooth i to dużo lepsze rozwiązanie od przestarzałej irdy

  • 0

    134. ~ert  2007-03-16 23:44:50  host: eqp219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    motorola v3i wykozystuje do odtwarzania filmów format 3gp do ripowania filmów proponuje program "acela 3gp movies free" jak sama nazwa wskazuje program jest za free:)

  • 0

    135. ~kyoist  2007-03-19 20:52:07  host: 213-238-86-93.adsl.inetia.pl

    mały problem, mam słuchawki do v3i ale mp3 graja strasznie cicho wina telefonu, słuchawek czy mp3??? prosze o odpowiedz >

  • 0

    136. ~fiolmen  2007-03-20 16:52:13  host: 80.48.166.86

    v3i jest extra ale mam maly problem: gdzie mozna zmienic dzwiek odbioru wiadomosci (prosze o dokladna instrukcje)

  • 0

    137. ~rovam  2007-03-23 21:07:42  host: bpo40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja niestety mam odmienne zdanie...mam telefon około 6 miesięcy i zaczął mi się rozklejać...gumki...osłonka wyświetlacza...jestem zaskoczony bo mam go od nowości i ma na zegarze tylko 120 godź połączeń więc nie jest super intensywnie używany...teraz jest w pokrowcu więc jest ok i problem z odklejającymi elementami już się skończył ale chętnie się go pozbędę za ok 470zł... jeśli macie inne opinie moje gg 6807059

  • 0

    138. ~ert  2007-03-23 23:22:54  host: equ134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aby zmienić dźwięk wiadomości musisz mieć wybrany sygnał w pamięci telefonu a nie na karcie doroga... menu --> ustawienia --> dzwonki --> szczegóły --> wiadomości

  • 0

    139. ~W300i  2007-03-26 14:11:52  host: 088156037200.ols.vectranet.pl

    w300i ma wade najgorsza ta klapka na boki sie rusza i mnie to wkurza. a te nie maja i fajna chyba jakosc dzwieku

  • 0

    140. ~Miszel  2007-03-31 21:43:59  host: aaju101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam motke v3i od 5 miechow kupilem ja w francji ale powoli zaczynaja sie glosniczki pierdolic wie moze ktos czy da sie wgrac jakis program naprawczy bo podobno to jest wina programu

  • 0

    141. ~  2007-04-08 15:15:40  host: enp51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy motorola V3i razor ma odtwarzacz mp3 i jaka ma karte pamieći.

  • 0

    142. ~mała  2007-04-10 23:02:11  host: nat-11.ghnet.pl

    ile kosztuje ten telefon???

  • 0

    143. ~Shevchenko  2007-04-13 14:37:04  host: acqg108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy ten telefon zamula sie jak starsze wersje Motorolek?? Miulaem kiedys E365 to soft byl tak"dziurawy"ze masa!! Czy jak pisze sie smski to im dluszy text to telefon zaczyna coraz wolniej przerzucac literki??!! Tak milaem w e365 ;/ Jak mozna najwieksza karte wrzucic do tego fona?? Podro dla wszystich..

  • 0

    144. ~gh  2007-04-14 18:31:46  host: chello087206092187.chello.pl

    polecam Motorolę V3xx zamiast V3i ;) Duża różnica, nowe wnętrze, lepsze wykonanie, wygodniejsza obsługa, troszkę wyższa cena;)

  • 0

    145. ~Mniam  2007-04-16 19:10:21  host: sunwalker.hapay.pl

    Czy V3i rózni się od V3 tylko kartą pamięci?? proszę o szybką odpowiedz

  • 0

    146. ~gucio  2007-04-17 22:07:26  host: dpj138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie jak podłaczam kabel usb do moti i zrzucam mp3 na pam. telefonu to jest okk ale gdy zrzucam na karte pamięci to wyskakuje mi błąd(x50 czy coś ) poradzi mi ktoś co zrobić a jeszce jedno jak zmienić szybkość odsłuchiwanej mp3 z 192 kb/s na więcej

  • 0

    147. ~  2007-04-21 18:18:55  host: bxa10.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie jaka karta pamieci jests w motoroli V3i?????????????

  • 0

    148. ~bartas  2007-04-26 21:44:24  host: aaav83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie da się na v3i odtworzyć muzyki w lepszej jakości niż 192kb/s. jak jest więcej to wyskakuje komunikat "nieobsługiwany format"

  • 0

    149. ~evoona  2007-05-05 12:18:12  host: 82-38-122-126.cable.ubr01.hali.blueyonder.co.uk

    Do motki v3i jest gniazdo kart microSD™ mozna w nia wlozyc do 1 GB. Pzdr

  • 0

    150. ~Gartek  2007-05-06 17:09:13  host: dsu235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile srednio kosztuje uzywana w dobrym stanie motorolka V3i

  • 0

    151. ~macu66  2007-05-08 12:23:54  host: abie102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no i jeszcze jedno niema raportów sms..jesli jest innaczej to prosze o wskazówki.

  • 0

    152. ~zbok  2007-05-08 16:03:30  host: acpo242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    raporty sa :) tylko przy kazdym wyslaniu musisz zaznaczyc opcje ze taki raport chcesz.

  • 0

    153. ~SeBek  2007-05-11 12:02:17  host: 85.232.252.9

    Mam tego fona od 2 tygodni i jestem mile zaskoczony... wszyskto działa idalnie, fajny duzy wyświetlacz i poręczny (niektórzy mówią ze cegła, ja tez tak myslałem do puki nie wziąłem go do ręki!) Denerwuje mnie tylko aparat bo gdy chce się zrobic w oświetlonym pokoju zdjęcie to takie dziwne plamy kolorów sie pojaiają (niewiem czy to normalne...)POzdrawiam motorowiczów ;p

  • 0

    154. ~NIUNIA  2007-05-16 13:23:07  host: dbo125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja chcę kupić V3i w Erze ale jej nie mają! skandal!

  • 0

    155. ~tanCereCzka  2007-05-22 14:23:11  host: 241net172.net.zeork.com.pl

    Ja właśnie teraz planuję kupić motorolę V3i i zastanawiam się czy dobrze robie??Czy da się zmienić obudowę ?? Proszę o odp. :)

  • 0

    156. ~Agus  2007-06-01 20:05:23  host: ahs17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polecam v3i jest super, chodz mam ja od niedawna to dziala super. :) pozdrawiam xD

  • 0

    157. ~  2007-06-03 13:28:01  host: 87-205-93-199.adsl.inetia.pl

    Polecam wszystkim którzy cenią sobie swą indywidualność. Do tej pory jedyny na rynku ktory Cie wyrużnia!

  • 0

    158. ~monika25  2007-06-05 17:00:48  host: xdsl-17561.wroclaw.dialog.net.pl

    Wlasnie kupilam nowa motorolke V3i, wszystko sweitnie dziala, tylko mam problem z podlaczeniem bluetooth'a, komputer znalazl sprzet, ale jak przychodzi co do czego pisze, prosze wlozyc dysk F, a telefon jest normalnie podlaczony do komputera. Prosze o rade, nie wiem rowniez w jaki sposob mozna sciagac pliki mp3 i zdjecia przez to lacze.

  • 0

    159. ~aga.24  2007-06-09 23:33:46  host: xdsl-17561.wroclaw.dialog.net.pl

    mam problem z usawieniem mms, nie moge ich przyjmowac ani wysylac. Raz dostalam wiadomosc od operatora, ze mam wpisac jakis kod, wyslalam bezplatnego sms na podany numer i nadal nic, czy moze sa jakies ustawienia, gdzie bede mogla ustawic mms? prosze o pomoc, ps telefon mam w sieci era

  • 0

    160. ~Pu94  2007-06-12 07:54:00  host: eij119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie pdoba mi sie w niej tylko to ze dziwki lub foty musza byc w pamieci telfonu by mogly byc czemus przypisane. Pamiec fona gumowa nie ejst a na tej karcie to mam tylko te mp3 trzymac + foty na tapete troche to tandetne.Wszystko inne jest ok

  • 0

    161. ~TuNIa 3386585  2007-06-12 17:34:04  host: rejon206.ztpnet.pl

    mam motorolke juz prawie rok na poczatku bylo super dzialala idealnie pozniej zaczelo cos sie psuc...wymiana obudowy kosztowala mnie 200zl...takze tel jest dosc kosztowny..teraz ja sprzedaje bo troszke mi sie znudzila..Ale ogolnie telfon fajny..!!

  • 0

    162. ~BobeK  2007-06-12 20:38:30  host: glf242.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jest super i naprawdę warto wydać trochę kasy żeby go mieć ale nie pożałujecie.Telefon jest lepszy od v3 bo ma kartę pamięci do 2G i aparat 1.3. Mam jedno pytanie na ktorej v3 idzie robić graffiti bo słyszałem, że idzie. Jak wie ktoś to niech da odpowiedz.

  • 0

    163. ~Shevchenko1987  2007-06-15 11:37:35  host: acqt90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie co do sms'ow.. czy prawda jest to ze da sie miec TYLKO 25 smsow w skrzynce odbiorczej??!! prosze o odpowiedz bo nosze sie z zamiarem kupna tego tela.. pozdrawiam!!

  • 0

    164. ~gielon  2007-06-15 22:26:15  host: chello089079211196.chello.pl

    Jak dla mnie super tel, mam ja jakies 2 miesące. Bylem mile zaskoczony jakoscia zdjec po zgraniu ich na kompa, przy aparacie 1.23 jakosc super. Mam jedynie problemy bluetooth'em, telefony innej marki wykrywaja mój tel ale nie chca przesyłac plików.

  • 0

    165. ~Shevchenko1987  2007-06-16 06:26:57  host: acpm93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy w tej motce da sie miec wiecej niz 25 smsow w skrzynce odbiorczej!?????!!! prosze o odp!! pozdro!!

  • 0

    166. ~Ferag  2007-06-17 17:02:28  host: 194-144-91-206.du.xdsl.is

    Jak sluchac muzyki przy zamknietej klapce?

  • 0

    167. ~Omen  2007-06-17 21:14:06  host: drm208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam zamiar ja kupiś i mam zapytanie czy jest ok bo z wyglądu jest super katre pamięci ma mp3 świetny aparat czego chcieć więcej

  • 0

    168. ~majster  2007-06-20 23:45:43  host: dfp3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmmm a wiec mam ten fonik od pol roku , wlasnie jest w naprawie , trzymalem ja na deszczu:(((. ogolnie tel. fajny, ogolem mozna miec chyba cos ponad 100 esek ,muza leci normalnie przy zamknietej klapce,a co do bleutha to tzreba co chwile go wlaczac , to jest jego minus ... a tak fonik ok:P

  • 0

    169. ~Ferag  2007-06-22 21:02:11  host: 194-144-91-206.du.xdsl.is

    Niepytalem czy leci tylko jak to zrobic zeby zamknac klapke i sluchac MP3 bo mi sie wylancza MP3 i niewiem co zrobic. POMOCY!!!

  • 0

    170. ~masło  2007-06-25 18:50:11  host: eqx116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam pytanko mam zamiar kupić motke V3i i chciałbym sie dowiedziec czy jest tego warta . czy nie psuje się za szybko prosze o odpowiedz:) pozdrwaiam :)

  • 0

    171. ~  2007-06-27 19:34:25  host: 194-144-91-206.du.xdsl.is

    Moze mi ktos odpowie na pytanie jak sluchac muzyki przy zamknietej klapce bo gdy zamykam klapke to MP3 przestaje grac. Mam motorole V3im.

  • 0

    172. ~gaga  2007-07-01 14:45:28  host: system8589175112.mtvk.pl

    te;efon jaki jest bo nie wiem czy kupic??????

  • 0

    173. ~Maestro  2007-07-02 12:45:27  host: 213-238-91-19.adsl.inetia.pl

    ~Ferag - moja znajoma ma zwykłą v3 i jak chce posłuchać muzyki to włącza plik z muzyką i daje prawym klawiszem funkcyjnym na ukryj. Wtedy można słuchać z zamkniętą klapką. A jak jest w v3i to nie wiem, bo ona ma odtwarzacz mp3, ale może będzie podobnie. Pzdr.

  • 0

    174. ~Kinia  2007-07-03 13:52:41  host: 213.25.189.50

    mam problem z uruchomieniem mms ponieważ jak konfiguruje telefon to pojawia sie komunikat brak miejsca na serwerze. Czy ktoś wie jak to zrobić żeby te mmsy działały?

  • 0

    175. ~jun  2007-07-03 15:34:42  host: dwz131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zacina sie i bateria 2 dni trzyma kapiasty fon!! niepolecam

  • 0

    176. ~Davidek  2007-07-03 19:45:26  host: nat-pra.aster.pl

    wlasniew przyszla mi nowa morolka v3i i jak narazie nie moge dojsc wlasnei jak sluchac muzy przy zamknietej klapce... nawet jak podlacze zestwa sluchawkowy to tez lipa... musze miec otwarta klapke... a i mam jakis itunes i nei wiem jak zrbnic zeby wykrywalo mi moje piosenki ktore mam na karcie zeby sluchac przez ten itunes. prosze o pomoc

  • 0

    177. ~Ala94  2007-07-04 10:34:20  host: fh67.internetdsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupić ten fonik z wyglądu jest bardzo ladny ale nie wiem czy wszytski w nim jest ok.? odp.

  • 0

    178. ~Davidek  2007-07-04 11:15:51  host: nat-pra.aster.pl

    Ja mam pytanko... da sie ogladac filmy na tej motorolce na pelnym ekranie?? jesli tak to prosze powiedziec jak

  • 0

    179. ~Kinia  2007-07-04 13:18:49  host: 213.25.189.50

    Mam pytanko jak uruchomić mmsy w V3i bo jak konfiguruje to pojawia sie komunikat "brak miejsca na serwerze)mam heyah. Pomóżcie!!!!!!!!!

  • 0

    180. ~Ferag  2007-07-04 21:22:41  host: 194-144-91-206.du.xdsl.is

    Przykro mi ale niestety niema takiej opcji UKRYJ. Wiecie co niedlugo kupie Nokie N95 i pozbede sie problemu.Dzieki Maestro

  • 0

    181. ~urbi  2007-07-05 19:59:45  host: bpd214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    poprostu popatrz w ustawieniach i jak chcesz słuchać muzy z zamkniętą klapką to wyłącz aktywną klapkę czy jakoś to się tam tak zwie...po zamknięciu nie powinno wyłączaćmuzyki...przynajmniej tak jest w innych telefonach a na motkę dopiero oczekuje:)pozdrawiam

  • 0

    182. ~PRZEMASSS  2007-07-05 22:11:06  host: abql63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Prosze was doradzcie mi bo mam zamiar kupic Motorole V3i albo V3x.Ktura Motorowa jest lepsza.Z gory wam dziekuje.Prosze o szybka odpowiedz

  • 0

    183. ~  2007-07-06 00:48:43  host: nat-pra.aster.pl

    Ferag ja juz doszedlem jak sluchac muzy na zamknietej klapce... mam oprogramowanei z itunes i tam wgralem muze no i smiga jak ta lala:P

  • 0

    184. ~Ferag  2007-07-08 12:55:19  host: 194-144-91-206.du.xdsl.is

    Za prawde powiadam wam to dziala !!!! Dzieki.

  • 0

    185. ~Grzepcio  2007-07-09 20:49:58  host: host892514354.3s.pl

    Fon jest super ale mam problem z przesyłamniem danych przez blutoth

  • 0

    186. ~alph  2007-07-12 11:49:51  host: nat2.giganet.biz.pl

    Mialem v3 v3i i v3x żadnych problemów z nimi nie miałem no jedynie z v3x, bateria w v3 trzymała coś koło 2 tygodni (przy normalnym użytkowaniu) w v3i około tydzień przy codziennym słuchaniu muzyki, aparaty maja świetne (ale tylko w dzień) ktoś tam pisał jeszcze o tym że mp3 nie chciały mu się odtwarzać do końca ... też tak miałem wystarczy w byle jakim programie muzycznym (sound forge czy nawet vegas) przerobić mp3 na np 96kbps jakości przy tym nie straci a dużo mniej miejsca zajmie - aktualnie posiadam v6maxx i to dopiero jest zajebisty telefon :) btw. ktoś jeszcze pisał ze wrzucił 2 mp3 na telefon i nie mógł za uploadować kolejnych bo program coś tam ocipiał ... :P wystarczy odłączyć telefon i podłączyć jeszcze raz, jak to nie pomorze to przeinstalować program... ja jak wrzucam coś na telefon to korzystam z total comandera, karte pamięci widzi jak pen-driva. Polecam wszystkim v3i - v6maxx. Pozdrawiam

  • 0

    187. ~Sanderka  2007-07-13 15:10:18  host: 12.prenet.pl

    a ja nie mogę wysylać mms'ow;/ mam orange, prosze odp :*

  • 0

    188. ~kamtix  2007-07-14 12:02:36  host: router.tvgawex.pl

    witam mam takie pytanko z jaką rozdzielczością ten fonik nagrywa filmy? :-)

  • 0

    189. ~kamtix  2007-07-14 12:04:30  host: router.tvgawex.pl

    witam mam takie pytanko z jaką rozdzielczością ten fonik nagrywa filmy? :-)

  • 0

    190. ~Pawlik  2007-07-14 12:27:02  host: dud34.internetdsl.tpnet.pl

    3/4 z was to są tak żałośni ludzie że aż dupe ściska. Chcecie mieć zajedwabisty aparat to sobie cyfrówke kupcie. Nie podoba sie menu bo jest zamotane to spier****jcie bo jak człowiek chce to sie nauczy i nie bedzie przeszkadzało. Polskim ludziom w dupach sie poprzewracało i już nie wiedzą czego chcą. Osobisce uważam za telefon świetny. Wygląd - bez komentarza, bo według wielu osób to najładniejszy fon jaki można sobie kupić. Odtwarzacz mp3 - tylko do 190ileśtam kb/s, ale jak jest np 300 to sobie przekonwertujcie na np 96kb/s (patrz - post 'alpha'186). Irda - po co, to jest przeżytek. Ludzie jak bedziecie dbali to nic wam sie nie bedzie psuło. Kupcie sobie pokrowiec za 20 zł i nie bedzie sie rysowała. Kupcie sobie karte 512mb lub 1gb jak dla was 64mb (w zestawie) jest za mało. Jak macie kase kupcie sobie nokie n95 za 2500zł i nie bedziecie narzekać. Polecam ten telefon jak najbardziej. Aparat jak robi słabe zdjęcia przy słąbym oświetleniu to se kurwa kupcie cyfrówke. Ja kupiłem nowy za 480zł na allegro. CO wy chcecie za te pieniądze? Aparat 3,2MPix? 16 mln kolorów na wyświetlaczu? jakichś innych dupereli które są nie potrzebne? no comments dla takich osób... moim zdaniem jedynym błędem w tym komie jest drugi wyświetlacz który jednak ciągnie z baterii troche. Moim zdaniem mogłoby go nie być, ale jak juz jest, to niech bedzie. Pozdro dla wszystkich. POLECAM!!!

  • 0

    191. ~Ferag  2007-07-15 01:05:53  host: 194-144-91-206.du.xdsl.is

    W poniedzialek kupuje N95 to jest najlepszy w tej chwili telefon na swiecie. Tylko 2 tygodnie pracy i mam na nowego fona juz sie doczekac niemoge na przelew :) A Motorola no coz powedruje do szufladki. Pozdrawiam.

  • 0

    192. ~majster  2007-07-15 13:50:44  host: dfs199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heh ladnie kolega pojechal , ale ja o swoja dbalem, zero rysek , nio jak nowka , ale na deszczu mialem ja w kieszeni ... no i dupa 150 zl do tylu po znajomosci walnela tasma , jakies czujniki itd. telefonik fajny , ale delikatny !!! fotki robi w nocy lepsze niz k750i , tylko trzeba troche pogrzebac w ustawieniach:P! w k750i lampa jest tylko do parady! papa

  • 0

    193. ~Pawlik  2007-07-15 18:16:53  host: dud34.internetdsl.tpnet.pl

    Siemka, to znowu ja. Jeżeli ktoś chce sobie zmienić szybkośc transmisji bitów tak aby wszystkie mp3 mu chodziły to proszę bardzo oto link http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?p=1150969#1150969 a do majstera: gdybyś jej nie miał w kieszeni na deszczu tylko schował gdzieś głębiej to by nie zamokła i miałbyś 150 zł w kieszeni zamiast przemoczonej komórki. Ale zgadzam sie z tobą: bardzo delikatny. Pozdro 4U

  • 0

    194. ~patrycja  2007-07-15 22:41:55  host: acww222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ama takie pytanko czy to prawda ze podłuszłym czasie tego telefonu psuja sie klawisze odp plis szybko

  • 0

    195. ~roberto60  2007-07-17 18:30:39  host: csknet-84-234-37-169.csk.pl

    mam problem... nie odtwarza mi mp3!! wyskakuje mi ze format pliku niedostepny! kiczowaty telefon! lezal dwa razy w serwisie i nie moga dojsc co to jest i mowia ze to uszkodzone pliki a tak nie jest gdyz na nokii 5300 chodza wszystkie! prosze o odp:)

  • 0

    196. ~Leczkov  2007-07-17 18:56:58  host: anp142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam dylemat-kupić Motke V3i czy v3x,pierwsza świetnie wygląda,druga jest nieco bardziej wypasiona.Czy duża jest różnica jakości między 1,23 mpix ,a 2 mpix??

  • 0

    197. ~  2007-07-17 23:05:52  host: ags118.internetdsl.tpnet.pl

    siemka z czego est ta obudowa bo mnie to martwi a zamiezam sobie kupic tego tela :)

  • 0

    198. ~Mot v3i  2007-07-19 12:07:08  host: 80.244.135.170.mielec135.ptc.pl

    siemka mam zamiar kupic motorolke i mam dylemat jaka czy v3i czy e398 pomocy !!

  • 0

    199. ~piotr73  2007-07-22 18:53:16  host: w3cache.promontel.net.pl

    mam pytanie, miałem motke v3 i okazalo sie bagno niestety, bateria trzymala 1 dzien, ale to jeszcze nie koniec. wyswietlacz nie ma seryjnie montowanej szybki tylko taki miekki panel lsd, i strasznie sie kurz do niej przylepia/takie paskudne wloski wlaza pod obudowe!!!/ czy modelach v3i i v3x poprawili te wady???

  • 0

    200. ~izbam@vp.pl  2007-07-23 00:27:15  host: host-195-66-73-134.leon.com.pl

    mam ten telefon juz 8 miesiecy i powiem ze ma fajne funkcje ale niestety niedopracowane 1)jesli przypiszemy dzwonek dla osoby to dostajac SMS'a wlancza sie dzwonek a nie dzwiek sms nie ma mozliwosci zmiany tego 2) bład to niedopracowane odtwarzanie płynnosc filmikow MP4 MPEG-4 bo przy wiekszej ilosci klatek na sekunde po prostu sie blokuje 3 bład to mozliwosc nagrywania wideo maksymalnie do 1MB czyli okolo 1 minuty po czym automatycznie przerywany jest filmik i zapisywany 4)blad to brak ustawienia na stale raportow dostarczenia nawet przez edycie seemow 5 bład i chyba najbardziej głupi to, to ze jesli chcemy zeby pokazywala sie nam miejscowosc z ktorej jest nadajnik to musimy ustawic jako sms informacyjny haha czyli jesli telefon lapie kilka nadajnikow to ciagle dostawac bedziemy sms'a Jak dla mnie to za duzo niedopracowania mają telefony MOTOROLA smeiszne to w dzisiejszych czasach produkowac taką niedorobke !!! a no i wysylanie MMS to juz calkiem tragedia przelanczac sesje wap

  • 0

    201. ~wnekuu !  2007-07-23 22:18:06  host: ztpnet-77-240.ztpnet.pl

    Super fonik. Po co kupywac nie wiadomo jakiej komorki ten jest wsystko majacy dobry aparat i wogole fonik jest the best pzdr ;)

  • 0

    202. ~iluś  2007-07-24 20:13:39  host: 217.153.82.202

    hej.. chciałam zapytać wszystkich posiadaczy motoroli v3i jakie ten teleofon posiada dzwonki bo z tego co przeczytałam to polifonia a real miusic czy cos takiego bo ja sie nie znam za bardzo :P

  • 0

    203. ~Jin  2007-07-29 00:49:56  host: i120.zicom.pl

    Telefon świetny!! troszeczke bateria trzyma słabo ale to moja wina bo dobrze nie zformatowałem=P mp3 wszytskie chodzą po skonwertowaniu ale to jest + bo mniej miejsca zajmują, swietne zdjęcia aparatem. Telefon spadł mi juz nie raz i tylko troszke sie obił ale nic nie pękło ani nie zepsuło sie. POLECAM !!!

  • 0

    204. ~zdenek  2007-08-04 09:29:14  host: chello084010254037.chello.pl

    a czy wam tez cichutko brzeczy klawiatura jak swieci? kiedys w nocy pisalem smsa i bylo bardzo cicho, przylozylem ucho to klawiatury bo cos brzeczalo bardzo cicho i okazalo sie to ona:| a jak sie ja lekko minimalnie chociaz dotknie to brzeczenie sie zmienia :| o co cho? zepsute?

  • 0

    205. ~Monia  2007-08-07 09:49:37  host: abym78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja też mam Motorolke,wygląd nadrabia wszystkie niedoskonałości.Mi też brzęczy głośnik:)

  • 0

    206. ~Slawek  2007-08-10 20:05:24  host: 77-252-72-2.ip.cybergrota.com.pl

    a ja nie moge wysylac mmsów

  • 0

    207. ~Buster-79  2007-08-12 20:28:06  host: host-89-230-138-233.inowroclaw.mm.pl

    pytanko????jak jest z baterią?ile dni trzyma przy normalnym użytkowaniu??bo mam samsunga e 250 i PORAżKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bATERIA LEDWO TRZYMA 2-3 DNI!!!!!!czy motorolka sprawuje sie lepiej???

  • 0

    208. ~shadow  2007-08-13 23:29:38  host: 85.232.252.9

    POMOCY chcialem ustawic w tym fonie MP#jako dzwonek i niemampojecia jakim cudem... A niemam instrukcji pomuzcie oile to wogole mozliwe z gory dzięki

  • 0

    209. ~angela  2007-08-15 23:23:54  host: p508d41f0.dip.t-dialin.net

    do BUSTER-79 tez mam niestety samsunga e 250 ibateria trzma mi tak jak Tobie :/ mozna dostac do glowy :/ mam nadzieje, ze motorolka trzyma dluzej :) pzdr.

  • 0

    210. ~Agnieszka  2007-08-17 09:44:34  host: bxp187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moj maz kupil motorole v3i i miał w niej instrukcje w jezyku chinskim moze ktos mnie poratuje

  • 0

    211. ~moto v3i  2007-08-19 17:10:40  host: acme64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Swietny telefonik POLECAM WSZYSTKIM! Super Swietny Bajerancki Cudnobajeczny :) POLECAM !!!

  • 0

    212. ~codeine :*  2007-08-20 18:18:34  host: host-89-191-165-4.tvteletronik.pl

    Witam. Dziś zakupiłem ten telefon i jak na razie mam 1 problem. Gdy chcę wysłać SMS'a to wysyła go jako 3 wiadomosci. Jak temu zaradzić ? Proszę i dziękuję z góry za pomoc. pzdr

  • 0

    213. ~Kinia  2007-08-22 15:36:45  host: 213.25.189.50

    Czy wie ktoś z Was jak uruchomić mmsy w V3i w sieci heyah, odbieram mmsy ale nie da się wysyłać z mojej motorolki?pomóżcie!!!

  • 0

    214. ~damian  2007-08-24 14:10:48  host: proxy.inter-line.kom.pl

    jakiej firmy karty obsluguje ta motka??? bo mialem Kingstoma 1 gb to mi nie dzialala ...

  • 0

    215. ~Just  2007-08-26 15:25:37  host: host851466113.galileusz.3s.pl

    Ja dostanę dopiero Motorole V3i w przyszłym tygodniu, chcialam poczytac recenzje i widze ze są bardzo zróżnicowane. Trzymam się jednak tych pozytywnych opinii...

  • 0

    216. ~Just  2007-08-26 15:30:54  host: host851466113.galileusz.3s.pl

    I mam pytanie - ile smsów wejdzie do skrzynki ? Bo w philipsie mogłam miec ... 20 :|

  • 0

    217. ~adi  2007-08-27 20:28:12  host: 87-205-234-137.adsl.inetia.pl

    mam pytanko kupiłem motorolę v3i ale nie mogę zamknąć tylniej klapki. Czy w waszych telefonach też się nie domyka. Proszę o odpowiedz pilnie!!!

  • 0

    218. ~andzej  2007-08-28 10:06:59  host: acnr1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mysle ze wy bzdury opowiadacie ja mam i nic sie nie rysuje bateria trzyma tydzien mp3 chodza a film mi nagrywa 8 min

  • 0

    219. ~Aga~~~~  2007-08-28 16:10:39  host: eow130.internetdsl.tpnet.pl

    Ja kupiłam ten telefon niecały miesiąc temu. ! nie dochodzą mi mms-y i nie mogę ściągnoąś dzwonków z internetu na dodatek nie wiem jak sie nagrywa (bo jak chce nagrać to napisane jest: aby nagrać notatkę głosową, naciśni i przytrzymaj przycisk GŁOs podczas nagrywania) i co ja mam zrobić? :?? Help...

  • 0

    220. ~  2007-08-30 23:46:28  host: host-195-66-73-134.leon.com.pl

    moze piszesz za dlugie wiadomosci no bo motorola ma ustawione 450 znaków co daje jakies 3 sms'y musiał bys zmiescic sie tak by zostało ci 290 znaków :)

  • 0

    221. ~maty  2007-09-07 14:01:28  host: czu146.internetdsl.tpnet.pl

    AgA chyba trzeba sonfigurowac telefon jak chesz dostawac mms'y i sicgac dzwonki brak mi slow

  • 0

    222. ~czaki  2007-09-07 14:02:55  host: czu146.internetdsl.tpnet.pl

    Zdenek tez mi tak brzeczy bylem z tym w komisie powiedzili ze to normalne

  • 0

    223. ~szajn14  2007-09-07 15:51:40  host: acxt210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ejludzie nie wiem czy mozna slucham mp# przez sluchawki bo ja w pudelki ich nie mialem jak ktos wie czy mozna to prosze odp

  • 0

    224. ~agnieszka  2007-09-07 21:41:43  host: 89.174.228.130

    Qrde jak tak czytam te wszystkie opinieo v3i to uhhh sama juz nie wiem ...zakupic ten tel czy eee ? ? ? ... chyba sie z tym przespie :)

  • 0

    225. ~Jaras  2007-09-08 10:51:21  host: 129.85-237-172.tkchopin.pl

    Niektore komentarze zostaly napisane przez typowych tepakow... np "ja nie moge wysylac mms-ow" trzeba byc idiota... wyslij z neta ustawienia to bedziesz mogl... proste... ja z Motki jestem zadowolony... trafilem na dobry model ktory sie nie sypie

  • 0

    226. ~wodzunio  2007-09-11 08:57:52  host: chello089076086064.chello.pl

    do shadow.mp3 ustawiasz w profilach jesli normalnie nie potrafisz.wchodzisz ustawienia,profile,personalizuj...i wybierasz dzwiek dzwonka.PS.mialem w swoim zyciu jak narazie 24 telefony(nie prowadze komisu;)i nigdy nie czytalem instrukcji,bo po co.wszystkie telefony sa takie same,i tak samo sie je obsluguje.w obsludze N6230i jest tak samo prosta jak 6020,motka V3 to to samo w obsludze co V3i,V3x,V3xx,nawet menu to samo chyba ze ktos dorwal z tym badziewnym menu ORANGE...pozdrawiam szczesliwy posiadacz samsunga d600E ;-)

  • 0

    227. ~kargooll  2007-09-12 19:41:26  host: 87-205-169-252.adsl.inetia.pl

    ~codeine masz pewnie wlaczone polskie litery i piszesz je w smsach dlatego jeden sms wysyla jako trzy. nie pisz polskich liter

  • 0

    228. ~v3i  2007-09-12 21:16:28  host: aacz166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    V3i obsluguje karty kazdej firmy.. lol.. kazdej firmy o ile jest to micro sd i nie wiecej niz 512mb ;) Bateria trzyma srednio 5 dni. Notatki glosowe nagrywa sie przytrzymujac przycisk po prawej stronie wyświetlacza (o ile w ustawieniach nie jest inaczej). W skrzynce mieści sie wiecej niz 20 smsow :D Zeby moc wysylac smsy trzeba miec skonfigurowany telefon- zależnie od operatora sieci (szukajcie na stronach operatorów). Co do pytan czy kupicz, czy nie kupic... powiem tak- aparat nie jest ani dobry ani zly, jest sredni. Jakosc odtwarzanych mp3 wg mnie jest dobra, jesli chodzi o jakieś specjalne funkcje- to za wiele ich nie ma. Ma za to wszystko co miec powinien. Co do wygladu to pozostawiam to waszej ocenie.

  • 0

    229. ~Przem  2007-09-15 22:04:58  host: chello089078015016.chello.pl

    eeee zeby wysyłać mms trzeba uaktywnic wysyłanie

  • 0

    230. ~judasz  2007-09-15 22:23:34  host: 10-204-149-91.cpe.marton.net.pl

    noo Buster-79 jest to mozliwe tylko pod jednym warunkiem... żeby ustawić mp3 jako dzwonek musisz ją mieć w pamięci telefonu a nie na karcie pamięci... wiem bo sam mam motorolle. pzdr

  • 0

    231. ~pppp  2007-09-16 15:03:31  host: ackp27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon 5 miesiecy najwieksze wady: -nie mozna sluchac mp3 z zamknieta klapka -przy wysylaniu czegos bluetoothem nie mozna nic robic -aparat oceniam ten telefon 7/10

  • 0

    232. ~rocky  2007-09-23 14:52:33  host: host81-153-103-185.range81-153.btcentralplus.com

    chce sciagnac sim loka na motorolke V3i i niewiem gdzie i jak

  • 0

    233. ~sieelik  2007-10-08 21:34:21  host: ajw93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi się mieści koło 50 smsów... Telefon mam od tygodnia i szczerze mówiąc żałuje, że zmieniłem go z nokii 5300. Fakt, że design motorola ma ciekawszy, ale mp3 jest do bani- ciche i czasem utwór przestaje grać i wyskakuje mi "błąd systemowy", soft tak samo- ciągle się zacina, bateria krótko trzyma, wgrywanie gier JAVA, czy wgrywanie skórek to katorga. Męczyłem się z tym koło godziny, podczas gdy w nokii to minutka. Są dwa pozytywy- wyświetlacz i design. Następnym razem jak będę zmieniał telefon to na pewno nie na motorole- tylko Nokia i SE. Jeszcze tylko półtorej roku będę się męczył. Ten telefon będzie pasował komuś kto nie słucha muzyki i telefon służy mu tylko do rozmów i smsów, ewentualnie do robienia fotek.

  • 0

    234. ~Kinia  2007-10-09 11:16:22  host: 213.25.189.50

    pppp można słuchac mp3 z zamkniętą klapką!

  • 0

    235. ~czekająca na odpowiedź (mama)  2007-10-09 19:24:21  host: aciw206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłam motorole dosyć dawno prawie rok temu. Córka chciała mi wysłać parę mp2 ale nic z tego. Jak łączymy się prze blue..... to jej telefon mnie nie znajduje ani ja jej.Więc postanowiła mi nagrać notkę głosową ale nic z tego. piszę aby nagrać notatkę głosową,trzeba notatkę trzeba wcisnąć przycisk Głos wcale nie mam taki przycisku.nie wiem co mam zrobić. czekam na odpowiedzi. POZDRAWIAM=)

  • 0

    236. ~Paluaaaa  2007-10-10 12:53:32  host: bpn46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka:) mam pytanko jak robi sie w tym tel duze litery? jakos nie moge tego wykminić.... z gory dzieki za odpowiedz. POZDR!!!! :):):):D

  • 0

    237. ~mateo  2007-10-11 08:20:09  host: th153.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon już prawie 2 miesiące. Bateria trzyma mi średnio od 3 do 5 dni. Głośnik troszeczkę za cichy, ale jakość dźwięku super. Kupiłem do niego kartę Kingston micro sd 1Gb. Aby ściągać dzwonki z internetu i odbierać mms-y należy zmienić to w ustawieniach WAP. Pozdrawiam :):D

  • 0

    238. ~mateo  2007-10-11 08:30:53  host: th153.internetdsl.tpnet.pl

    Ludzie, co wy za głupoty wypisujecie. Wyjaśnię: Duże litery zmienia się po kliknięciu klawisza O. Muzykę można słuchać z zamkniętą klapką, tylko trzeba zmienić to w ustawieniach. Aby zamknąć tylną klapkę trzeba ją lekko docisnąć. A format pliku "Mp2" chyba nie istnieje:). Żeby połączyć się z innym urządzeniem przez bluetooth-a trzeba go włączyć a jeśli dalej nic nie odpowiada trzeba wcisnąć "przeszukiwanie akcesoriów". POZDRO :)

  • 0

    239. ~pimp  2007-10-12 08:37:29  host: host-89-238-12-39.smgr.pl

    dobry telefon tylko bateria tragedia

  • 0

    240. ~tomiś  2007-10-13 15:05:57  host: beta.cebit.com.pl

    jak wgrać motywy do motoroli v3i przez kabel usb?????

  • 0

    241. ~buńczos  2007-10-13 17:59:03  host: ald137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    człowieki doradźcie mi czy kupić tą kome czy nie...waszym zdaniem lepsza jest v3;v3i;v3x;v3xx??????????...odpiszcie... plisss...;*

  • 0

    242. ~BoLeK  2007-10-17 14:19:12  host: cvw34.internetdsl.tpnet.pl

    he v3i powinna ci wystrczyc

  • 0

    243. ~ludzie  2007-10-17 19:24:13  host: w3cache.promontel.net.pl

    Ludzie napiszcie szczerze czy pod ta szybka to tez tak kuz sie zbiera jak w wersji V3?

  • 0

    244. ~slawex1983  2007-10-23 20:20:05  host: abrh66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Od niedawna mam ten telefonik i musze powiedzieć, że jestem całkiem zadowolony. W moim głośnik nie charczy i gra ładnie, choć mógłby głośniej (ale i tak głośniejszy niż w C650). Wyświetlacz jest nawet zajebisty, ale często "odciska" się na nim klawiatura, to nie problem, gdyż łatwo usuwa się te ślady. Zdjęcia oceniam na dobre, ale przy słabym oświetleniu (np. w domu przy lampce nocnej) są raczej słabe. Nagrywa filmiki w formacie 3GP lub MP4 z szybkością 15 fps i wyglądają nawet spoko. Da się ustawić, żeby nagrywać tyle, ile jest miejsca na karcie. Można nawet podczas nagrywania zmieniać zoom i inne efekty. Dobrze się przez niego rozmawia, ponieważ jest dość duży no i przede wszystkim ładnie słychać (nie ma szumów i trzasków). Na pewno ma lepszy zasięg od Motki C650, Sagema MyX400,401, Samsunga x480 i paru innych. W moim pokoju mam słaby zasięg i żadnym telefonem oprócz tego nie mogłem normalnie rozmawiać. To jest największa zaleta tego fonu. Kolejna rzecz to solidna aluminiowa obudowa, która nie rysuje się tak łatwo. Jeszcze nie wiem jak długo bateria ostatecznie będzie trzymała. Narazie do 2 dni, ale jeszcze formatuje. Tel obsługuje pliki AMR, MP3, MP4, M4A, JPG, BMP, AAC, 3GP, 3GP+ (w kompresji MPEG, DivX oraz XviD). Ma stereofoniczne wyjście słuchawkowe. Napewno działają w nim karty pamięci o pojemności 1GB, a możliwe, że więcej. Tylko raportów sms nie da się włączyć na stałe, no i słownik iTAP zamiast T9. No ale może ktoś woli iTAP. Ogólnie fajny elegancki telefon. W Motkach jestem trochę obcykane.

  • 0

    245. ~Marcin  2007-10-25 19:55:01  host: exf157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon uwazam za swietnie zrobiony, jest wykonany z bardzo dobrych materiałów (aluminum i plastik), daje to duzą ochronę przed rysami i zadrapaniami. Ma bardzo duzy i wyrazny ekran co pozwala patrzenie z duzej odległości. Ma dobry odtwarzacz MP3 i stereofoniczne słuchawki. Jedyny minus brak radia i kabel USB 1.1 a nie .2.0, ale to nie jest nic strasznego poniewaz mozna miec duzo muzyki na wymiennych kartach pamięci.

  • 0

    246.  2007-10-27 10:31:16

    HEJ CHCE kupic ten fonn (wogole go kupie) mam pytanie- - czy da się na nim oglądać filmy 3gp na pełnym ekranie?? i jaka jest ich jakość?? taka jak w v3??? - jak odtwarza mp3?? tak jak v3?? czy lepiej?? da się ich słuchac z zamkniętą klapką?? - czy obrazy i zdjęcia da się oglądać na pełnym ekranie?? a nie jak w v3 w malym okienku. - jeszcze jedno czy jak dzowni ktos do mnie to jakiej wielkości pojawia się zdjecie z jego wizerunkiem?? na pełnym ekranie???????????? prosze ODPISZCIE

  • 0

    247.  2007-10-27 10:35:21

    do ~moto fan słyszalem piosenkę z basem w motorli v3 a w sony ericsson k700i??? to sobie posluchaj- w motorli ładny basik a w sony er. charczy i chrzeszczy. to ze jestes zwollennikiem soniaków (dla biedaków) do nie pisz głupot o motoroli (a wyświetlacz w motroli v3i jest duzzy i piekny a w k750i po jakims czasie szybka na min zmatowieje i bedziesz mial mgłę

  • 0

    248. ~Darth Q-Bol  2007-11-05 14:38:45  host: drr205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MOTOROLA między innymi telefonami to jak MAYBACH pomiędzy zwykłymi samochodami. To są telefony dla ludzi z klasą, z wyrafinowanym gustem. Nie takie cegły jak Sony Ericsson (SE to też dobre fony, mają dużo funkcji i są tanie ale słabo wyglądają). Moto są drogie, bo za klasę trzeba płacić. MOTORAZR RULEZ

  • 0

    249. ~Kinia  2007-11-06 13:09:47  host: 213.25.189.50

    krystiang3 mp3 odtwarza nieźle, zdjęcie można sobie ustawić przy osobie jak dzwoni, da się oglądać je na całym ekranie. Da się słuchać mp3 z zamkniętą klapką. ja ogólnie jestem zadowolona z telefonika

  • 0

    250. ~tarak  2007-11-06 15:15:40  host: host-201-47.accessnet.com.pl

    w media markt za 499zeta w promocji. to tyle ile na allegro:)

  • 0

    251. ~  2007-11-06 17:02:13  host: absg217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Filmy nie są odtwarzane na pełnym ekranie, ale wyglądają dobrze. Za to zdjęcia można przeglądać w trybie pełnoekranowym. Nie bawiłem się specjalnie V3, ale wydaje mi się, że V3i lepiej sobie radzi z MP3.

  • 0

    252. ~baranek  2007-11-07 09:39:24  host: dls18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co oznacza ,że tel tel ma wsparcie dla iTunes ? można go synchronizować z iTunes jak IPODa ? Zastanawiam się nad zakupem v3i ,6300 lub 6120 Co polecacie ? Osobiście wizualnie mi się najbardziej podoba V3i i mogę ją dostać w tej samej cenie co 6300 za 6120 musiał bym dopłacić 120pln brutto Co o tym sądzicie?

  • 0

    253. ~ewcia  2007-11-07 12:23:27  host: xdsl-15451.lubin.dialog.net.pl

    Chce sobie kupic ten telefon...i nie wiem czy on jest dobry...bo nie razsa dobre opinie nie raz sa zle opinie i nie wiem komu mam wiezyc...napiszcie mi prawdziwa odpowiedz...aha i jeszcze ile ten telefon moze kosztować...bo na allegro kosztuje ok.500zl a w normalnych sklepach sie orientujecie w jakich granicach???prosze o szybka odpowiedz..POZDRO!!!

  • 0

    254. ~Antropobambus  2007-11-07 16:06:08  host: acub188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałem ten telefon i nawet na nim poszla karta 1gb. Z tego co slyszalem to nie mozliwe... Milem tez Motorole E398 i w niej mialem 2gb chociaz bardzo muuulil.

  • 0

    255. ~julka  2007-11-08 14:10:48  host: wct-vpn.wortech.ac.uk

    ja mam motorole bordowa V3i-m i jestem z niej bardzo zadowolona...mam juz ja b.dlugo i nadal swietnie sie sprawdza...a iTunes jest super i mam pamiec 512mb ;))

  • 0

    256. ~drozdzu  2007-11-14 10:01:45  host: bln195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co wy wogule gadacie ta motorola nie obsługuje przecież mp4

  • 0

    257. ~b_c_a  2007-11-14 21:13:56  host: abxd163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mom ten fonik od nie dawna i jestem zadowolona tylko ma jedną wadę że jak się przez niego gada to słabo słychać ale nie jest tak źle :)Polecam

  • 0

    258. ~Wado  2007-11-19 16:21:47  host: 82.160.141.104

    Witam ma pytanie co to tej Motki... :)A więc Czy odtwarzacz nie gra za cicho i dzwonki ustawione nie grają za cicho bo w V3 glos dzwonka był nie zagłośny jak dobrze pamiętam :) i mam pytanie związane z tym czy można ustawiać na dzwonek MP3 z karty pamięci czy tylko z pamięci wewnętrznej ??? Z góry THX za odpowiedz :) Pozdro :)

  • 0

    259. ~Krzysztof  2007-11-25 16:29:05  host: host-62-141-205-224.swidnica.mm.pl

    Kupiłem se telefon zaj.... motorolkę RAZR v3i ale instrukcja obsługi jest hu....* *jest po angielsku

  • 0

    260. ~czdz  2007-11-25 22:02:53  host: cup30.internetdsl.tpnet.pl

    witam czy ktoś wie jak przełączyć pamięć w książce telefonicznej żeby była tylko z telefonu. Obecnie dublują mi się z sim i z tele. Pozdrawiam

  • 0

    261. ~seba  2007-11-26 16:39:30  host: axi242.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie gdzie ustawic zeby przychodzily raporty ??????

  • 0

    262. ~torbba  2007-11-27 20:04:46  host: xdsl-6015.zgora.dialog.net.pl

    mam motke v3i ogulnie fajna i takie tam mam w niej karte 2gb niestety trzeba bylo softa zmienic ale dziala co do kolesia ktory sie pytal o trzymanie bateri malo slucham muzyki nie zawiele dzwonie i trzyma mi tak 4-5dni nie liczylem tak dokladnie

  • 0

    263. ~cinek921  2007-11-30 17:59:44  host: akg47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam pytanie czy mozna wysać gre na toł v3i przez bluetooth ???? z innego telefonu dzięki z góry bo niewiem czy go kupuwać

  • 0

    264. ~Leczkov  2007-12-02 10:57:10  host: aru114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na allegro nową V3i można kupić za 450zł,a w takim media markt czy electro world zdzierają po 750-900zł

  • 0

    265. ~  2007-12-04 16:11:36  host: cai34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jakie zdjęcia wychodzą z aparatu? Nie są zamazane?

  • 0

    266. ~AM  2007-12-07 19:43:00  host: cbm233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jakie zdjecia wychodzą? Dobra jakość?

  • 0

    267. ~matt  2007-12-12 17:03:58  host: bmz83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ello nie wiecie czy ta motka ma flash ????

  • 0

    268. ~Koss  2007-12-17 22:23:52  host: 195.116.32.153

    Ja ją mam (wiśniowa)+karta 512.Bardzo fajna.Sprawdza się.Ma małe wady ale niezauwazalne...

  • 0

    269. ~  2007-12-19 20:43:16  host: 195.116.23.150

    NIe ma flasha a zdjęcia wychodzą nawet spoko.

  • 0

    270. ~xmartin  2007-12-20 22:11:41  host: access1.mielec253.tnp.pl

    kupiłem ten telefon i jestem zadowolony. Wszystko działa jak trzeba, ogólnie spoko. Polecam :)

  • 0

    271. ~gosia  2007-12-21 15:38:12  host: adby145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmmm....wlasnie przed chwila zrobilam taki zakup i sama nie wiem czy dorze na tym wyjde..

  • 0

    272. ~aaaaaa  2007-12-25 15:47:51  host: chello087206067113.chello.pl

    nie wiem co jest ale moj telefon miesci tylko 20 wiadomosci.... nie wiem co z tym zrobic zeby bylo wiecej ? moze ktos wie?

  • 0

    273. ~SPonner  2007-12-26 16:58:38  host: 87-205-94-252.adsl.inetia.pl

    nie dawno zakupi?em v3i i musz? powiedzie? ze to najbardziej nieudany tel jaki mia?em w r?ce. fakt jako?? po??cze? to du?y plus no i design, ale co w ?rodku... nie dostajemy nic wi?cej. je?eli kto? przesiada sie z se lub nokii to gorzko po?a?uje! ludzie nie kupujcie tego fona bo ?adnie wygl?da to nie wszystko! gor?co polecam se które wed?ug mnie s? najlepszymi fonami obecnie.

  • 0

    274. ~gosc  2007-12-27 18:55:53  host: n47.pro-internet.pl

    a klawiatura sie odciska na ekranie (V3I)

  • 0

    275. ~gibon2008  2007-12-27 19:40:23  host: bcn92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam pytanie w sprawie Itunes nie moge wladowac tam muzyki WIe ktos co z tym zrobic ?????

  • 0

    276. ~sylwia  2007-12-27 22:13:40  host: public-gprs6737.centertel.pl

    mam pytanko czy dzwieki z karty pamieci da sie ustawic do wybranych osób??

  • 0

    277. ~mathijs  2007-12-28 10:35:39  host: evq250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od około trzech miesięcy kupiłem Se go jako nowego bateria mi trzyma ok. 3 dni ale co prawda piszę co dziennie ok. 200 sms-ów i czasami słucham muzyki ogólnie fajny telefonik polecam go.

  • 0

    278. ~Werka  2007-12-28 22:03:54  host: host-80-54-90-38.eimg.pl

    Siemka mam pytanko jak sie wgrywa gry w dym telefonie? ;p

  • 0

    279. ~TRC  2007-12-29 16:25:40  host: adsx43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    motka niema flesha nie jestem posiadaczem telefonu ale moja siostra go ma, wedlug mnie porazka, wole moja N73 :)

  • 0

    280. ~gosia  2008-01-02 19:23:22  host: ebo226.internetdsl.tpnet.pl

    mi się in podoba świetny i wogóle.co prawda mam dopiero tydzień ale niezła jazda.Polecam

  • 0

    281. ~Leczkov  2008-01-03 13:43:06  host: asj145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak słuchać mp3 przy zamknietej klapce i nie piszcie ,że w ustawieniach się zmienia tylko dokłądniej,da się to robić tylko przy uzyciu iTunes?;]

  • 0

    282. ~fortel  2008-01-03 20:08:49  host: user4.foke.pl

    Werka-gry wgrywamy poprzez kabel,metoda ,,przeciagnij i upusc'',instalujemy.wyl/wlacz telefon!

  • 0

    283. ~czarnaDBWA  2008-01-04 21:18:59  host: l-009.pai.net.pl

    mialam sobie kupic ten telefon ale czytajac te komenty rezygnuje.pozdro:*

  • 0

    284. ~Cycu 25  2008-01-05 14:33:10  host: alr125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co wy ludziska wygadujecie!? Przecież ten telefon to czyste złoto! Bateria jest jedynym, niewielkim minusem tego zaje... FONU. muzyke odtwarza cudnie i ogólnie jest super! Ludzie kupujcie go i cieszcie sie nim!

  • 0

    285. ~Majka  2008-01-06 19:44:38  host: ans124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 4 m-cy i jestem bardzo zadowolona. Spełnia wszystkie moje oczekiwania. Poprzednio miałam 2 Siemensy, więc ta Motorolka jest nieporównywalna do nich. Jedyną jej wadą jest to, że jak wysyłam SMSy do kilku osób, nie powiadamia mnie, czy do wszystkich ta wiadomość została wysłana, powiadamia tylko, czy do pierwszej zaznaczonej jest wysłana. Ogólnie uwielbiam ten telefon. Polecam Wszystkim :)

  • 0

    286. ~fffff  2008-01-09 21:00:41  host: ip-83-142-204-226.profiline.pl

    wam też mieści się tylko 20 smsów??? jak z tym wytrzymujecie? bo ja dlatego muszę zmienić telefon!!!

  • 0

    287. ~woj  2008-01-12 16:27:02  host: 82.160.21.2

    Ja mam nokie 5300 ale myśle na zmiane na motke v3i poradźcie

  • 0

    288. ~razorv3i  2008-01-17 18:10:42  host: 217.98.38.5

    mozina dobrze na tym oglondaci cale filmy i mozina oglondaci filmy na dixixsie bo bardzo hce oglondaci na tym fonie filmy

  • 0

    289. ~Monia@@@  2008-01-18 13:11:36  host: 80.50.251.69

    potrzebuje oprogramowanie do motorolki gdzie moge je znalesc do pobrania??

  • 0

    290. ~HG  2008-01-21 12:46:57  host: pckomp3.metrointernet.pl

    Tel spoko tylko łatwo go uwalić a soft tragedia. wystarczy rozkręcić i po klawiaturze nikomu go nie polecam. Motka razr V3i to złom

  • 0

    291. ~mostek  2008-01-23 09:08:56  host: nat-a1.itcomp.pl

    ktos tu napisal ze trzeba zmienic sluchanie muzyki z zamknieta klapka w ustawieniach to opiszcie dokladnie jak bo szukalem w kazdym miejscu tel(chyba) i nie moge znalezc niech ktos opisze dokladnie pozdro a ten telefonik ogolem jest ok

  • 0

    292. ~man  2008-01-29 14:41:40  host: eau231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam dwa pytania a nigdy nie mialem telefonu "klapki" 1 czy na zewnetrznym wyswietlaczu pojawia sie numer dzwoniacy? 2 czy "otwarcie " telefonu powoduje automatyczne "podniesienie sluchawki" gdy ktos dzwoni

  • 0

    293. ~lord  2008-02-02 12:44:02  host: l-sky.pai.net.pl

    kupilem, zobaczylem, sprzedałem. Bateria trzymala mi 24h bez zabawy. dzwonki graja tak cicho ze czesto nie slyszalem ze ktos do mnie dzwoni. na + jest aparat jak na 1.3 to robi niezle fotki. ogolnie nie polecam telefonu.

  • 0

    294. ~romik6  2008-02-02 21:21:29  host: efm90.internetdsl.tpnet.pl

    szlag mnie trafia bo nie moge odbierac ani wysyłac mms ów mam tel w siei orange kupiłem nie dawno motorole v3i i lipa jak nie wiem nikt nie potrafi mi pomóc jesli możecie to prosze :( :) bede wdzieczny:) romik6@interia.pl

  • 0

    295. ~  2008-02-06 23:17:33  host: w3cache.tsi.tychy.pl

    ja dzisiaj kupilam ten telefonik:)nie zaluje mysle ze to dobry zakup.mialam nokie przez pol roku ale jakos nie moge sie przyzwyczaic motorolka jest najlepsza:Da co jeszcze bardziej mnie sklonilo do kupna to cena-389zl NOWIUTKA!!!!!na allegro byla taka aukcja ale ja pojechalam osobiscie do sklepu w bielsku i zakupilam.ich stronka to e-halo

  • 0

    296. ~śliwex93  2008-02-08 20:42:09  host: chello087207075011.chello.pl

    posiadam ów telefonik :) jestem z niego bardzo zadowolony no cóż ... Ja trafiłem na czarna wersje z itunes TYLKO W MOTOROLI V3i iTUNES MOŻNA SŁUCHAĆ MUZY PRZY ZAMKNIĘTEJ KLAPCE wchodzisz w itunes wybierasz piosenke dajesz play potem menu i Hide i już odtwarzacz schowany :)

  • 0

    297. ~ŁuCzuSia  2008-02-20 18:57:54  host: g1.lupro.net

    Jestem zadowoloną użytkowniczką tej oto motorolki... i musze powiedziec ze nie narzekam:) tylko ludziska powiedzcie mi jak sie slucha muzy z zamknieta klapka?? po kurde nie umiem do tego dojść... :( poza tym to mowie szczerze bateria za dlugo nie trzyma ale to jest chyba jedyny "-" tak to widze same plusy m.in.: duzy wyswietlacz, dosyc glosny glosnik, nawet spoko zdjecia i... ten design- z wyglądu jest na serio boska.... pozdro dla wszystkich uzytkownikow V3i

  • 0

    298. ~mostek  2008-02-22 13:49:33  host: nat-a1.itcomp.pl

    no to tak na zewnetrznym wyswietlaczu wyswietla sie numer a mozna odbierac rozmowy klapka a jesli nie chcesz odbierac to w ustawieniach sie to zmienia

  • 0

    299. ~mala  2008-02-28 11:23:43  host: xdsl-2825.walbrzych.dialog.net.pl

    czy ktos moze wie czy telefon ten ma karte pamieci??

  • 0

    300. ~przemo  2008-02-28 14:05:09  host: gox22.internetdsl.tpnet.pl

    a ja chcialem sie zapytac o baterie ile wam trzyma???bo ja kupilem ten telefon rok temu i bateria mi trzymala jede dzien,ale pozniej kupilem zamiennik oryginalnej bateri i tez trzymala jeden dzien nie wiecie co moze byc???bo telefon smiga bezproblemow jest wszystko ok.tylko ta bateria?????

  • 0

    301. ~wiola  2008-03-06 14:20:42  host: 213.25.189.50

    pytacie jak słuchać muzyki z zamkniętą klapką wejdzicie w utwór i jak zacznie być odsłuchiwany to włączcie srodkowy przycisk wyboru i zamknijcie klapkę.gotowe:-)

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-107-222.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet