Motorola RAZR V3 - opinie
Telefony Motorola Motorola RAZR V3 Opinie o Motorola RAZR V3

Motorola RAZR V3

w sumie: 922
‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | Następna ›
  • 0

    1. ~=-X  2004-12-12 18:25:00  host: proxy2.tkdami.net

    Cholernie drogi...

  • 0

    2. ~Radek.fmg  2004-12-20 16:03:00  host: 80.51.250.218

    Jestem posiadaczem tego telefonu od kilku dni i jest pare nieścisłości w waszym opisie:
    1. wyświetlacz nie jest 256 tys kolorów tylko 65 tys i to wew. bo zewnętrzny to 4096 maksymalnie
    2. bateria ma pojemność 700 mha
    3.pamięc ma 5,6 mb
    4.profile dzwonków występują jako tryby
    5.polifonia 24 głosy + mp3
    6.obudowa jest "metalowo plastikowa" tu duży plus.
    7.usunięto z niego wadę v600 polegającą na częstym gubieniu zasięgu.
    8.soft jest identyczny jak w v600.
    Podsumowująć jest to v600 w nowej obudowie.

  • 0

    3. kj  2005-01-11 02:24:53  host: kl2-2.kielce.net.pl

    czy ma potwierdzenie dostarczenia sms'a ?

  • 0

    4. ~Radek.fmg  2005-01-21 10:20:00  host: 80.51.250.218

    Tak ma potwierdzenie z tym że do pamięci przyjmuje tylko 10.

  • 0

    5. ~Radek.fmg  2005-01-21 10:27:00  host: 80.51.250.218

    Do Admina, dlaczego piszecie że ma wyświetlacz 256tys kolorów a tak nie jest w żeczywistości ten wyświetlacz jest wyświetlaczem z motorolo v600 rozproszonym przez soczewkę a jeśli chodzi o bluetooch to zasię jego nie wynosi 100m tylko 10m. Moje informacje biorą się z tąd iż go używam. Ponadto do waszej inf. moę dodać że jakość zdjęc wykonywanych przez ten telefon jest gorsza od tych z v600

  • 0

    6. ~WitekT  2005-01-21 11:29:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    Radek.fmg: nasze dane oparliśmy na danych z Motoroli. Co do BT - to jest Class 1, czyli 100mW. Miales drugie urządzenie w tym standardzie, żeby sprawdzić te 100m?

  • 0

    7. ~Radek.fmg  2005-01-22 07:10:00  host: 80.51.250.218

    Tak mam BT motoroli i na tym sprawdzałem ale być może coś zaszwankowało, sprawdzę jeszcze raz.Pozdrawiam.

  • 0

    8. ~motofun  2005-01-22 22:48:00  host: c44-29.icpnet.pl

    Radek.fmg:

    1. Ten telefon MA 256k kolorów :)
    2. Zew. faktycznie ma 4096 kolorów
    3. BT class 1 = zasięg 100m
    4. Większość słuchawek typu HF mają zasięg max 10m

  • 0

    9. ~zbok  2005-01-24 21:11:00  host: eden.tu.kielce.pl

    Nie wiem jak jest naprawde ale nawet na stronce (M) Motoroli podaja ze wyswietlacz ma 256tys kolorow a Bluetooth ma zasieg 100m (pewnie Radek chcialem sie polaczyc z jakims telefonem ktory ma zasieg bluetootha 10 metrow i dlatego nie mogles sie polaczyc z wiekszej odleglosci poniewaz aby nawiazac polaczenie oba telefony musza byc wzajemnie w kontakcie -sprobuj sie polaczyc np z drugim RAZoRkiem a wtedy zobaczysz ze fatktycznie bluetooth ma 100metrow zasiegu)

  • 0

    10. ~wim  2005-01-24 22:07:00  host: zl58.internetdsl.tpnet.pl

    ten fon ma 256 kolorow pozatym jest spox

  • 0

    11. ~Ravau  2005-01-26 13:13:00  host: qc10.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ktoś wie, czy ten sprzęt akceptuje wizytówki z nokii ?

  • 0

    12. ~WitekT  2005-01-26 13:42:00  host: pollux.ds.pg.gda.pl

    Ravau: vCard jest ogólnym standardem, więc nie powinno być z tym problemu. :)

  • 0

    13. Ravau  2005-01-26 14:05:52  host: qc10.internetdsl.tpnet.pl

    WitekT: Tak, ale jak wysyłam vCard z Nokii, to do V3 docierają w formie zwykłego sms'a "wzbogaconego" o dodatkowe znaki i informacje.

  • 0

    14. ~WitekT  2005-01-26 14:17:00  host: pollux.ds.pg.gda.pl

    Ravau: hmmm... Przyjdzie niedlugo do testów to sprawdzimy co nie gra. :)

  • 0

    15. ~yo_mama  2005-02-01 18:20:00  host: ayi19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co to jest ten bluetooch i do czego sie tego uzywa

  • 0

    16. ~Radek.fmg  2005-02-04 13:48:00  host: 80.51.250.218

    do zbok.
    Miałeś 100%racji, pomyliłem się zrobiłem tak jak napisałeś.Pozdrawiam.

  • 0

    17. ~tomi  2005-02-11 19:48:00  host: pb129.pila.cvx.ppp.tpnet.pl

    jestem posiadaczem v3i za nic nie moge połączyc sie z kompem przez oryginalny kabel pomóżcie!!!

  • 0

    18. ~Radek.fmg  2005-02-12 07:56:00  host: 80.51.250.218

    sprawdz sterowniki czy są własciwe, potem ustawienia portu

  • 0

    19. ~sgre  2005-02-14 11:57:00  host: agz139.internetdsl.tpnet.pl

    Do Admina??? Ktoro mozecie polecic mi telefonik V3 czy Nokie 6260 ??? bo ja nie mam pojecia???

  • 0

    20. ~WitekT  2005-02-14 12:01:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    sgre: z takimi pytaniami zapraszamy na forum. :)

  • 0

    21. ~ikam  2005-02-14 14:48:00  host: bye83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No niby fajny ale co to jest 5 MB mogli by juz dac mozliwosc portu kart tak jak np w e398 !!!!

  • 0

    22. ~zbok  2005-02-28 22:00:00  host: eden.tu.kielce.pl

    do tomi: nio jak sie nie mozesz polaczyc to daj mi tego RAZoRka a mnie juz tam nie bedzie przeszkadzac ze sie nie moge polaczyc z kompem hehe:)

  • 0

    23. ~adrian  2005-04-13 22:39:00  host: host-62-141-197-89.swidnica.mm.pl

    czy v3 moze nagrywać film

  • 0

    24. ~szypa  2005-04-16 16:25:00  host: dial-1855.lodz.dialog.net.pl

    słuchąjcie, mam problem ze skonfigurowaniem motorolki V3 z z zestawem głośnomówiącym.
    Czy ktoś może mi pomóc?

  • 0

    25. ~PIT  2005-05-16 20:20:00  host: gw.se.com.pl

    czy ktos moze powiedziec ile naprawde wytrzymuje bateria w motoroli V3 przy sredniej czestotliwosci rozmow

  • 0

    26. ~jarek  2005-05-21 14:41:00  host: wit-r2.virnet.pl

    nie ma iRdy nawet... pfff... co za porażka ;) ale tak na serio to ten telefon nie jest najładniejszy i pamięc 5mb bez możliwości rozbudowy to troche za mało jak na tę klasę...

  • 0

    27. ~mick  2005-05-22 11:13:00  host: cho192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy po pewnym czasie, czarna obudowa się nie "wyciera". Czy w takim razie nie lepsza jest srebrna???

  • 0

    28. ~czarek  2005-05-27 12:52:00  host: asa21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super komóra najlepsza na świecie

  • 0

    29. ~michal  2005-05-30 18:04:00  host: bhr165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Radek.fmg,nie wprowadzaj ludzi w blad.Tez jestem posiadaczem tego telefonu,(wersja czarna z ery),i wyswietlacz ma 262 tys.kolorow,a nie tak jak napisales 65tys.,sprawdz na oficjalnej stronie motoroli,ulotkach informacyjnych,itp.
    Po drugie motorola posiada bluetooth klasy 1,to znaczy ze ma zasieg 100 m,a to ze tego nie zauwazyles,wiaze sie prawdopodobnie z tym ze zaden inny telefon nie posiada bluetootha tej klasy,srednia to 10 m i dlatego nie mogles zrealizowac polaczenia.Co do jakosci zdjec,mialem wczesniej motorole v500 i jakosc jest identyczna,bo to ten sam aparat.
    Polecam ten telefon wszystkim ktorzy cenia styl,wyglad,jakosc telefonu,ktos szuka multimedialnej zabawki ala nokia 6600 raczej sie zawiedzie.
    Naprawde warto.

  • 0

    30. ~Manhaiman  2005-06-10 09:49:00  host: cex19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ..Powiem jedno, pisanie smsów na V3 to wyższa szkoła jazdy! Mam z tym problem. Napiszcie coś o tym..

  • 0

    31. ~  2005-06-12 21:54:00  host: dbq10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    5 MB ... to nawet na "disco polo" nie starczy... Sami wiecie do czego...

  • 0

    32. ~Asica  2005-06-15 21:58:00  host: chello062179040017.chello.pl

    Jest to cegła , która z pozoru wydaje się super.Jedynie ma dużą rozdzielczość wyświetlacza i 5 mb pamięci.Polifonie ma taką samą jak Motorola C650

  • 0

    33. ~kamerun  2005-06-17 08:00:00  host: pb221.szczecin.sdi.tpnet.pl

    telefonik jest ok korzystalem v600 v500 v66 v66i v180 i inne ale jak to chora ola ma zjebane menu na maxa,ale fajny wyglad i jak ktos korzysta z noki to se nieda rady

  • 0

    34. ~Blade  2005-07-08 10:51:00  host: 82.177.27.9

    1 pytanie: Czy ten telefon ma dłygie wiadomosci ze mozna duzo bardzo pisac i długie wiadomosci bardzo odebieracmi wysyłac
    2 pytanie: co to jest słownik iTap prosze pomózcie

  • 0

    35. ~luki  2005-07-11 00:16:00  host: ph178.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl

    krotkie pytanie - ile wytrzymuje bateria?

  • 0

    36. ~laal  2005-07-11 16:57:00  host: dfy63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy mozna nim nagrywac...video gdzie jest ten dyktafon...moj kumoel tez ma ta komorke i jakos ma wiecej pamieci bo moze sobie wiecej niz 1 mp3 ke wgrac jak mozna to zrobic co jest potrzebne do tego?:>

  • 0

    37.  2005-08-18 16:20:50

    Witam. Czy ktos moze mi pomoc, jak ustawic raporty doreczenia sms-ow?

  • 0

    38. ~Karpik  2005-08-29 22:02:26  host: pa141.widawa.sdi.tpnet.pl

    v3 ma mp3 ale nie ma złącza na karte pamięci?? Bez sęsu! A fotki jakiej robi jakości? Podobne do Noki 6260? Troche dziwnie robić nowy telefon a zostawiać duzo ze starego czyli z v600,niesądzicie?

  • 0

    39. ~ZIbi  2005-09-05 20:13:49  host: 81.15.189.252

    z tego co tu przeczytałem - te wszystkie opinie to mam mętlik w głowie i nie wiem czy mam jednak kupić ten telefon bo sie napaliłem na niego:) dajcie konkreta TAK czy NIE ???? Pozdrowienia dla wszystkich

  • 0

    40. ~yog-sotho  2005-09-21 01:34:21  host: axe22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam pytanko o baterie. konkretnie chodzi mi o wytrzymalosc baterii przy tzw. "normalnym uzytkowaniu telefonu"?i jeszcze jedno: czy na tej innowacynej klawiaturze ciezko (tzn. wolno czy szybko?) pisze sie smsy?no i moze jeszcze trzecie, ostatnie pytanko:) czy ten 4-krotny zoom w aparacie jest zoomem cyfrowym czy zwyklym optycznym?

  • 0

    41. ~yog-sotho  2005-09-21 01:54:48  host: axe22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam pytanko o baterie. konkretnie chodzi mi o wytrzymalosc baterii przy tzw. "normalnym uzytkowaniu telefonu"?i jeszcze jedno: czy na tej innowacynej klawiaturze ciezko (tzn. wolno czy szybko?) pisze sie smsy?no i moze jeszcze trzecie, ostatnie pytanko:) czy ten 4-krotny zoom w aparacie jest zoomem cyfrowym czy zwyklym optycznym?

  • 0

    42. ~pawelek  2005-09-26 01:33:44  host: c-67-163-43-14.hsd1.il.comcast.net

    gdzie dostane sterowniki do v3

  • 0

    43. ~AnS  2005-09-28 15:32:47  host: abt250.internetdsl.tpnet.pl

    Ten Telefon Jest Zajebisty!!!Klimatyczne wychodzą zdiecia!i jako dzwonek mozna ustawic MP3!
    ZajEbiSty

  • 0

    44. ~rawel  2005-10-19 20:15:49  host: 82.160.21.134

    Ten telefon jest spoko, ale baterja woła o pomste!!!

  • 0

    45. ~natala  2005-10-21 21:34:45  host: eck176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja wlasnie dzis dostalam ten telefon. Jak na razie baaaardzo mi sie podoba ;) jest super :)

  • 0

    46. ~lkmrc  2005-10-25 19:58:07  host: 74-dom-2.acn.waw.pl

    TOTALNA PORAZKA !! Telefon ma zajebisty design, troche powolna jak kazda motka, jednak to sie jeszcze da przezyc. ALE BRAK W TELEFONIE TAKIEJ KLASY KART PAMIECI DYSKWALIFIKUJE GO Z MIEJSCA !! Za taka cene tylko 5 mb?? powiem krotko, nie warto, a kazdy kto powie ze zlacz pamieci ine jest az tak wazne, to albo bedzie moim ojcem odziedzajacym ta strone ;) albo nigdy nie mial telefonu ze zlaczem i nie zdaje sobie sprawy jak fantastyczna to sprawa

  • 0

    47. ~SebuS  2005-11-12 11:27:27  host: drb254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka All. Mam wazne pytanko i prosze o szybka odp: czy ten tel ma mozliwosc nagrywania filmow camera czy tylko foty? odp plz

  • 0

    48. ~ktostaki  2005-11-13 18:22:02  host: chello084010006142.chello.pl

    czy warto kupic ten telefonik??

  • 0

    49. ~bartek_0505  2005-11-15 15:19:30  host: dgy108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon posiada karty pamięci?

  • 0

    50.  2005-11-15 20:11:24

    Witam,

    Mam pytanko: niedługo ten telefon zapuka do moich drzwi i chiałbym się dowiedzieć czy ten telefon ma karty pamięci ??? Pozdrawiam.

  • 0

    51.  2005-11-15 20:19:16

    Witam,

    Mam pytanko: niedługo ten telefon zapuka do moich drzwi i chiałbym się dowiedzieć czy ten telefon ma karty pamięci ??? Pozdrawiam.

  • 0

    52. ~zbok  2005-11-22 15:30:24  host: eden.tu.kielce.pl

    Podobno jest juz nowy RAZoRek Motorola V3i. W porownaniu z V3 ma: 10MB pamieci wbudowanej, zlacze kart pamieci i chyba iTunes i aparat 1,3Mpixela

  • 0

    53. ~maniak  2005-11-24 21:10:16  host: cbu35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak zrobić żeby smsy zapisywały się w pamięci telefonu a nie na karcie sim w v3? bo teraz po 15 smsach pisze mi skrzynka odbiorcza pełna.

  • 0

    54. ~OWSIK  2005-11-26 19:35:53  host: NAT-4.autocom.pl

    TO WKONCU ILE MA TA MOTROLA KOLOROW WYŚWIETLACZA WEWNĘTRZNEGO?? 256 TYŚ KOL. CZY 65 TYŚ KOL. ???????????? TO WAZNE!!

  • 0

    55. ~kasku  2005-11-26 22:31:35  host: 62.29.133.86

    a ile ona kosztuje? w tej promocji w erze?

  • 0

    56. ~szycha  2005-11-27 23:46:33  host: chello087207218092.chello.pl

    co mam zrobic jesli w v3 miesci mi sie tylko troche ponad 20 smsów??pomocy.

  • 0

    57. ~maga  2005-11-29 13:33:37  host: byy210.internetdsl.tpnet.pl

    pomóżcie! mam V3 4 dzien i zauważyłam,że nie za każdym razem podświetla mi się klawiatura. to normalne? czy biec z nią do serwisu gwar.?

  • 0

    58. ~Mandrax  2005-11-30 16:28:50  host: adch11.marton.net.pl

    Pytanie konkretne: do czego jest taka malutka przejściówka w komplecie do motki V3. Dodam że jest to w cudzy słowiu przejściówka bo ma takie samo wejście jak i wyjście więc nie może pełnić roli reduktora końcówki. Do czego ona służy. Pozdrawiam

  • 0

    59. ~  2005-11-30 17:53:32  host: host-n2-73-90.telpol.net.pl

    gdzie mozna przeczytac instrukcje obsługi na necie?

  • 0

    60. ~Verb  2005-12-03 08:45:53  host: gprs9.orange.pl

    Wymienili mi w pracy S55 na V3. Owszem jest elegancki lecz jako menadzerski szalenie niepraktyczny. Porownujac telefony, wady w V3 sa nastepujace: tragicznie prymitywna ksiazka telefoniczna i jej przeszukiwanie, budzik i terminarz, ograniczona konfiguracja ograniczonej liczby profili. Funkcjonalnosc w stosunku do 3 letniego S55 oceniam na 60% ... ale jest ladny...

  • 0

    61. ~Jakcio  2005-12-07 08:34:04  host: aso202.internetdsl.tpnet.pl

    Panowie! Wyświetlacz to oczywiśćie 256 tyś kolorów. Obudowa to absydowane aluminium. Nie zamieszczajcie niepewnych informacji. Nie wspominając że ten Bluetooth ma zasięg 100m. Mam V3 i jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam

  • 0

    62. ~zbok  2005-12-07 20:49:15  host: eden.tu.kielce.pl

    Widac WitekT sie troszke obija ;) bo sa juz nowe modele RAZoRka:) V3c i V3i Tak ogolnie mowiac V3c w odroznieniu od V3 ma: kamerke 1,23mpixela z 8x zoomem, pamiec 30MB, odtwarzacz MP3 i polifonie 72glosy, zewnetrzny wyswietlacz 65tys kolorow Natomiast Motorolka V3i ma rowniez kamerke 1,23mpixela z 8x zoomem, zewnetrzny wyswietlacz 65tys kolorow, iTunes, zlacze kart pamieci i bajerek w postaci podswietlanego znaczka Motoroli na klapce roznymi kolorami:) i pewnie wiele innych rzeczy bo dane te mam takie ogolne:P

  • 0

    63. ~timei  2005-12-08 04:08:10  host: bwg26.internetdsl.tpnet.pl

    kurcze ludzie tyle tu piszecie ze nie wiem czy mam w końcu kupi c to motke czy nie?..:)Jedni mowia o tak zajefajny inni ze badziewie ale w koncu kazdy lubi co innego prawda?Krotko mowiac(piszac..:))KUPOWAC czy NIEUPOWAC?

  • 0

    64. ~  2005-12-08 22:35:57  host: dsl-033-112.cust.imagine.ie

    mam kilka utworow w f. mp3 ktore chce nagrac na v3 nic jeszcze nie nagrywalem
    wiec pamiec nie jest przepelniona gdy probuje cos przegrac program informuje ze nie mam tyle miejsca czy ktos wie oco tu chodzi

  • 0

    65. ~quaris  2005-12-09 20:06:38  host: c55-162.icpnet.pl

    Posiadam v3 od okolo miesiąca, przesiadłem się z noki i jestem zadowolony. Działa bardzo stabilnie, zasięg ok. Godny polecenia!

  • 0

    66. ~Pawelll  2005-12-09 21:56:40  host: w2.lomza.rtg14.4lan.pl

    Ten telefon nie ma kart pamieci? Jego pamiec to tylko i wylacznie 5 mb?? CZekam na odpowiedz:)

  • 0

    67. ~czarek  2005-12-10 00:33:07  host: prosie1.aster.pl

    a dlaczego EMS-y / graficzne sms-y / przechodzą tylko z Nokii na Motkę, a w drugą stronę - z Motki na Nokię już nie ?

  • 0

    68. ~tommy  2005-12-10 14:29:09  host: 83.9.22.137

    witka. v3 jest spox tylko rozczarowało mnie to ze niema sekwencji nagrywania wideo! tez mam problem z połączeniem do pc. kto mi powie gdzie sciągnąc naprawdę dobry driver do xp?

  • 0

    69. ~Czeko  2005-12-10 16:32:45  host: ip.82.144.219.57.dyn.sub-2.broadband.voliacable.com

    Co kupic? V3 czy siemensa CX75?

  • 0

    70. ~Caro  2005-12-10 23:30:26  host: dao156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam

    mam syetm XP jak wgrywam oprogramowanie oryginalne tak samo kabel do V3 w ogole jak podlaczam komorke pod kabel to komp jej nie czuje caly czas jest napisane INICJALICJA czy wie ktos co to w ogole onzacza?? czy na Xp ten program nie dziala ??

  • 0

    71. ~Caro  2005-12-10 23:49:19  host: dao156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam

    mam syetm XP jak wgrywam oprogramowanie oryginalne tak samo kabel do V3 w ogole jak podlaczam komorke pod kabel to komp jej nie czuje caly czas jest napisane INICJALICJA czy wie ktos co to w ogole onzacza?? czy na Xp ten program nie dziala ??

  • 0

    72. ~tomsi  2005-12-11 13:45:44  host: dial-1245.walbrzych.dialog.net.pl

    kupil bym ten tel ale nie ma zlacza kart a 5 Mb to jest troszke malo pozdro moj se ma 45 i troche nie starcza tej pamieci

  • 0

    73. ~mario  2005-12-12 11:03:11  host: atm.ssnet.pl

    mam pytanie moja kobieta chce motorole v3 czy mozna w niej nagrywac pliki video?

  • 0

    74. ~SaNdErKa  2005-12-12 13:23:06  host: 87.192.251.14

    Hej.
    Mam pytanko.
    Posiada ktoś Może Instrukcje na Kompie do tego telefonu albo zna strone gdzie faktycznie sciagnać ja można?/
    Jest to dla mnie pilna sprawa i prosila bym o info a jak bede mogla to napewno si ew jakis sposob odwdźęcze.
    Z gory dziekuję.

  • 0

    75. ~Marcin{@@}  2005-12-12 17:32:52  host: hyp-net-72-245.lodz.msk.pl

    Mam ptytanie czy da rade zwiększyć pamięc, i czy można odblokować kamerke?

  • 0

    76.  2005-12-13 17:21:25

    Re Caro: Czasem w rpzyapdku softu motoroli tak jest. Mialem v547 też tak robi ;) musisz poprsotu cierpliwie instalowac, albo sprobowac wykryc i zainstalowac telefon z softwaru ktory Ci się zainstaluje. Może brzmi to nie logicznie, ale spróbuj. Telefony motoroli mają tak czasem, ze soft na XP nie do końca dobrze działa..

  • 0

    77. ~kris  2005-12-14 13:51:54  host: apj134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co na moim miejscu byście zrobili hm mam do wyboru Motke V3 czy Nokie 6630

  • 0

    78. ~cv27  2005-12-18 11:25:13  host: abxj51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko odtyczace mp3 jak to ma sie do rzeczywistosci ile mozna pomiescic utworow i jaka jest jakosc bo zastanawiam sie nad kupnem

  • 0

    79. ~siksa  2005-12-22 21:05:41  host: NAT-4.autocom.pl

    czy ktos moze szczerze napisac ile trzyma bateria w V3? bede duzo dzwonic..
    i czy spowalnia jak sie pisze smsy?

  • 0

    80. ~kk  2005-12-23 19:48:05  host: 80.50.88.102

    mialam go ale tylko 1 dzien :(

  • 0

    81. ~areczek22  2005-12-27 00:22:52  host: cez243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak tu siedze i patrze na te wasze niektore wypociny no i szkoda mi was ja mam V3 i jest cool i ma 256tys kolorow i 8mb pamieci;P

  • 0

    82. ~Spec od komórek  2005-12-27 17:37:46  host: host-ip97-225.crowley.pl

    co to za złom?? lepszy już jest siemens c65:)

  • 0

    83. ~  2005-12-28 13:36:09  host: ceq72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak właczyc bluetooth?mam instrukcje po angielsku i nie bardzo wiem jak co robic?pomozcie

  • 0

    84. ~Kodi  2005-12-31 13:17:17  host: orange-ipfw.gni.pl

    cze. mam pytanko jak ustawic wampa i co jeszcze zeby poslac mp3 z koma na koma, i jeszcze jedno jest w tym telefonie kamera jak tak to jak ja wlaczyc ?? z gory thx

  • 0

    85. ~Kodi  2005-12-31 13:22:29  host: orange-ipfw.gni.pl

    mam jeszcze jedno pytanko, gdzie znajde 1 gb karte pamieci do v3 podacie link albo cusik plix o inf.

  • 0

    86. ~Kodi  2005-12-31 13:22:44  host: orange-ipfw.gni.pl

    mam jeszcze jedno pytanko, gdzie znajde 1 gb karte pamieci do v3 podacie link albo cusik plix o inf.

  • 0

    87. ~NIKA  2006-01-02 19:10:11  host: host-D9ADA4B6.elsat.net.pl

    JAK WGRAC NOWY SOFT??.I PRZESTANCIE SIE CZEPIAC TEGO TELEFONU BO ON JEST ZAJEBISTY!!

  • 0

    88. ~bartix  2006-01-03 09:31:16  host: 82.160.4.9

    wiecie może czy ta fałka moze zapisywac smsy na telefonie?na karcie sim miesci sie tylko 15-zabawne i zapisują sie one automatycznie na simie,mozna jakos to zmienic?

  • 0

    89. ~sola  2006-01-05 18:35:21  host: 217.153.136.195

    czy v3 kreci sekwecje wideo

  • 0

    90. ~Gee...  2006-01-11 12:13:09  host: nat-mi2.aster.pl

    Moze wiecie jak...
    Nie moge sie polaczayc z laptopem przez bluetooth'a.Albo pokazuje mi sie,ze port zajety albo cos z ustawieniami.Co moge zrobic i jak to zmienic zeby wszystko dzialalo na cacy, bo za chwile bede mial pelna pamiec,a zeby bylo ciekawiej kablem tez nic wyslac nie moge :/

  • 0

    91. ~Sylwek  2006-01-12 18:17:48  host: adao202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam jeszcze nir jestem posadaczem tego cack ale nie mogę sie zdecydowac co wząsc np.NOKIE6101--Motorole V3 prosze pomuszcie

  • 0

    92. ~Tomek960  2006-01-12 20:16:53  host: aou82.internetdsl.tpnet.pl

    Nie rozumiem po co dawać odtwarzacz MP3 do telefonu, który ma 5 mb pamieci bez możliwości rozszerzenia.

  • 0

    93. ~Łukasz  2006-01-15 09:17:32  host: ayo88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem z v3 po 2 sekundach rozłancza się połonczenie smsy wysyła normalnie coto może być pomocy

  • 0

    94. ~prosiak  2006-01-19 13:54:06  host: pf71.radom.sdi.tpnet.pl

    hej Może wie ktoś, 1. czy klapka w motoroli V3 się po jakimś czasie pasuje?? Słyszałem, że po ok. roku. 2. Czy do V3 można wprowadzac nowe słowa do slownika T9?? 3. Czy można na stałe ustawić raporty doręczeń SMSow?? Jakby ktoś mógł odpowiedzieć to byłoby fajosko :)) narka

  • 0

    95. ~kamil  2006-01-21 16:39:18  host: wlan0-4.srem.net

    1. psuje sie po 2dniach 2. po co? sa wszystkie slowa chinskie i murzynskie 3. po co ci raporty ? w czsie wysylania smsa wsiadaj w auto i jedz do adresata smsa i sie dowiedz od niego czy dostal eske ... i fajowsko

  • 0

    96. ~papryka  2006-01-22 15:16:42  host: w3cache2.swietochlowice.org

    ile ten tel kosztuje bo ja nigdzie nie widze ceny!!!

  • 0

    97. ~monika  2006-01-22 19:38:32  host: abnt75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos wie jak to mozliwe aby tel sam wykonywal jakies polaczenia? Dostałam kosmiczny rachunek i jestem pewna ze to nie z mojej winy. Teraz mam karte w innym tel i jest ok ale gdy wloze do V3 znow samoczynnie sie łaczy i nabija rachunek.

  • 0

    98. ~SzOsCiU!  2006-01-23 22:41:45  host: dl66.internetdsl.tpnet.pl

    Witam 8 marca konczy mi sie umowa ale biore tel miesiac wczesniej i zastanawiam sie nad motorola v3 oplaca sie?? aha i czy ona ma caly zestaw[kabel itp??]

  • 0

    99. ~/martka/  2006-02-01 18:55:53  host: ostrow-217.75.61.166.ostrow61.ptc.pl

    czy ten fonik ma wytrzymalną baterię tzn.na ile wystarcza bateria?

  • 0

    100. ~marcia  2006-02-01 19:28:25  host: ostrow-217.75.61.166.ostrow61.ptc.pl

    A tak wogóle to na ile wystarcza bateria tego fonika przy normalnym urzytkonowani?odpiszcie pliska bo tu nigdzie nie wspomniano...pliska

  • 0

    101. ~trebor  2006-02-03 14:40:45  host: bgo231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moja v600 ostatnio gubi zasięg albo nie ma go wogule co zrobić z tym.proszę o odpowiedzz

  • 0

    102. ~maras  2006-02-18 17:25:39  host: pradnikd.gemini.net.pl

    mam maly orpblem,jak chce wykasowac jaki kolwiek dzwiek(nie te standardowe)to wraca do folderu multimedia i nic nie kasuje.z filmikami i zdjeciami jest wszystko ok.zna ktos ten problem?z gory dzieki.pozdrawiam

  • 0

    103. ~maras  2006-02-18 17:26:29  host: pradnikd.gemini.net.pl

    mam maly orpblem,jak chce wykasowac jaki kolwiek dzwiek(nie te standardowe)to wraca do folderu multimedia i nic nie kasuje.z filmikami i zdjeciami jest wszystko ok.zna ktos ten problem?z gory dzieki.pozdrawiam

  • 0

    104. ~Młody71  2006-02-18 18:31:15  host: py181.wroclaw.sdi.tpnet.pl

    Uzytkownicy V3 czy wam tez piszczy w sluchawce po otwarciu klapki??

  • 0

    105. ~sienia  2006-02-22 22:26:46  host: chh215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Młody mi nic nie piszczy. Do wszytkich -- telefon ten jest oferowany... fakt tylko 5 mb to nie duzo ale jak ktos chce ładny mały telefon to czego sie spodziewa. Dla osób które chca mniec telefon z duzymi mozliwosciami polecam MDA ery bardzo rozbudowane z wieloma funkcjami wiec będziecie zadowaoleni. :)

  • 0

    106. ~Młody71  2006-02-25 12:56:14  host: py181.wroclaw.sdi.tpnet.pl

    No ja mam wielki problem z tym piszczeniem, poniewaz po oddaniu do servisu-autoryzowanego dostalem taka odp..cytuj" niedogodnosc ta wystepuje we wszystkich tel tego modelu i nie jest traktowane jako usterka!!!!"w centrum motoroli powiedzili mi to samo!!! po dlugiej walce z salonem, otrzymalem mozliwosc wymiany na nowy- inny model co polecacie?? Albo gdzie znalesc V3 ktora zaspakaja moje potrzeby, gdyby nie to piszczenie ktore jest denerwujace i po 5 min rozmowy ma sie ochote walnac tym tel w sciane!!! NIech mi ktos cos poradzi z gory THX

  • 0

    107. ~turzanin  2006-03-01 19:25:39  host: cfo182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie radze go brac on jest bardzo wadliwy i czesto sie psuje wina nowych innowacji w telefonie jaki ch nie ma w dotychczasowych motorolach np nowa klawiatura z wyglady ladna ale nie sprawdzona i latwo sie psuje

  • 0

    108.  2006-03-02 20:36:38

    jak telefon który ma mp3 może mieć 5Mb pamięci to lekka przesada będziemy się cieszyć jedną mp3 ?!

  • 0

    109. ~ziom  2006-03-05 13:16:03  host: bnk182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy warto kupic ten telefon czy raczej nie odpiszcie

  • 0

    110. ~Piotrek  2006-03-07 15:41:23  host: 213-238-79-230.adsl.inetia.pl

    czy na tym tel można ustawić dzwonek formatu mp3 prosze oszybką odp

  • 0

    111. ~lotos  2006-03-07 21:31:49  host: cpn251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ciekawe gdzie ma ten odtwarzacz mp3

  • 0

    112. ~koper  2006-03-12 11:35:12  host: egl120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam v3 przesyłam z kompa na telefon przez buetooch tapetki, dzwonki, mp3 ale niewiem dlaczego nie moge przesłac gier java i aplikacji pomocy!!!

  • 0

    113. ~Młody71  2006-03-12 15:08:09  host: py181.wroclaw.sdi.tpnet.pl

    Piotrek Można

  • 0

    114. ~kmieciu  2006-03-17 23:23:53  host: aas76.internetdsl.tpnet.pl

    ile kosztuje??

  • 0

    115. ~Szympans  2006-03-18 15:23:31  host: cft139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmm ciekawi mnie, czy Era grzebała w sofcie telefonu, bo kurde w książce są opisywane takie funkcje co ich nie ma w telefonie, np. pobieranie gry lub aplikacji z kompa :/. Może wie ktoś skąd pobrać soft do tego telefonu?

  • 0

    116. ~alexandra  2006-03-21 19:40:26  host: staticline10540.toya.net.pl

    Dla wszystkich zdesperowanych :) Sterowniki do V3i można pobrać ze strony http://rapidshare.de/files/13328980/MotPCSDriver.zip.html

  • 0

    117. ~MX  2006-03-22 18:58:03  host: phantom.teldom.pl

    Czy mozna do V3 dołaczyć karte pamięci albo ja zwiekszyć?

  • 0

    118. ~goire  2006-03-23 01:47:24  host: pa216.przysietnica.sdi.tpnet.pl

    Przepraszam bardzo ale mam ten telefon i nie jestem sie w stanie doszukać tego dyktafonu???????? gdzie on jest i jaki on cholernie drogi?? osobiście nie polecam tego telefonu chyba ze w mieście bo na wsiach nie zbyt dobrze łapie zasięg NOKIE sa w tym o wiele lepsze niech mi ktos powie z tym dysktfonem gdzie on jes????

  • 0

    119. ~bartek  2006-03-23 14:48:16  host: klik_blonie.klik.bydgoszcz.pl

    Czy ta motka ma kamerę ?

  • 0

    120. ~dawid  2006-03-26 18:26:00  host: buo202.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie po slyszalem ze motorole szybko sie psuja czy to prawda bo mam zamiar kupic taki telefon tylko z komisu czy to bedzie dobry wybor?

  • 0

    121. ~RG  2006-03-27 22:35:39  host: axt220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    LCD ma 262tys kolorów.

  • 0

    122. ~mArCeLiNa  2006-03-30 12:35:26  host: nat-10_0_50.rev.inter-c.pl

    Mam motorole V3 i tak dokładnie nie wiem ile ona ma MG.Raz pisza na necie że 10 a raz ze 5,5. Pomóżcie mi i powiedzcie mi prawde .bede Wam bardzo wdzięczne .czekm na odpowiedz!

  • 0

    123. ~  2006-03-31 19:58:22  host: ebq34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bede mieć to (chyba) ale wacham się między motorola V3 a K608i

  • 0

    124. ~Radekk3  2006-04-02 22:48:24  host: ap114.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telfonik i to już od 6 miesięcy i on ma 256tys kolorów a co do fotek to v600 npewno lepszych nie robi bo tez miałem z nią styczność a co do potwierdzenia sms to potwierdzam że ma!! telefonik jest super jakość rozmów znakomita tj sygnału obudowa wytrzymała i ładnie zrobiona jedna wada to na wyświetlaczu odbija sie klawiatura najabrdzie klawisz 2 czeste czyszczenie i telefonik super. wszystko ok !!!POLECAM

  • 0

    125. ~MARTA  2006-04-05 14:16:05  host: proxy4.satfilm.pl

    mam od kilku dni motorolle V3 i nie dochodzą do mnie sms-y i co oznacza ta linia 1 na wyświetlaczu bo jak ustawie linia 2 to nie moge się nigdzie dodzwonic.POMÓŻCIE MI!!!

  • 0

    126. ~tesla-x  2006-04-08 12:55:11  host: abzi225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon nie ma złącza kart pamięci!!!to poprostu złom!!!Zobaczcie jakich telefonów używa się za granicą np. w Japonii.Tylko w Polsce chyba kupuje się takie telefony.

  • 0

    127. ~KamS  2006-04-09 14:39:36  host: eui165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sluchaj cie nie wiem jak jest u was z zasiegiem ale u mnie jak sie lacze potafi byc 5 kresek a po chwili automatycznie spadaja do 2 i nie weim jaka jest tego przyczyna ??

  • 0

    128. ~monia  2006-04-16 14:13:21  host: host-160.skynet.net.pl

    PROGRAM DO NAGRYWANIA WIDEO. Wie ktoś moze skad ściaganc program do nagrywania filmów , mam tylko w telefonie mozliwośc ich odtwarzania a nie moge sama nagrywać, Prosze o pomoc

  • 0

    129. ~jatoja  2006-04-16 23:07:48  host: host-81-190-218-39.wroclaw.mm.pl

    siema, ile trzyma w niej bateria, tylko szczerze :D

  • 0

    130. ~fijo55  2006-04-17 19:34:57  host: abwg217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Radek.fmg: Nie rób z siebie takiego specjalisty, bo wcale nie widać, że nim jesteś. Otóż: też mam V3 i mylisz się co do ilości kolorów, bo możesz wejść na stronę producenta i tam jest napisane, że ma 256 tys., także chyba tam się nie mylą, no nie???

  • 0

    131. ~ania  2006-04-19 19:47:20  host: 80.244.143.9.unregistered.brzesko.tnp.pl

    czyli ta koma jest fajna czy nie?opłaca się ją kupić czy nie?????????????????????????????????

  • 0

    132. ~krzyś  2006-04-24 16:23:27  host: kramer.delta.com.pl

    a czy telefon ma możliwość nagrywania video?

  • 0

    133. ~Mała  2006-04-26 07:09:27  host: xdsl-1253.zgora.dialog.net.pl

    Czy v3 ma T9? bo z opisu wynika, że nie... czym różni się iTap id T9? czy jest równie wygodny?;) z góry dzięki za odp.

  • 0

    134. ~Franklin  2006-04-29 21:31:57  host: bnn209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik o d 3 dni i narazie jest najlepszym telefonem jaki miałem! Polecam każdemu. Zero problemów z kompem!!
    Szkoda tylko że pamięci mało ;/

  • 0

    135. ~Aguśka  2006-04-30 14:28:42  host: abnq221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czytałam Wasze wypowiedzi kilka dni temu i bała się że to wszystko prawda, te narzekania...jest inaczej!!narzekacie na braki słownika.. i takie tam...jest zamiennik slowanika i dziala na tych samych zasadach.. czytajcie instrukcje jak czegoś nie wiecie...a tym kórzy sie wahają co zrobic: kupić czy nie? KUPIC!!!!!!!

  • 0

    136. ~  2006-05-07 10:00:02  host: cdz52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeste kom po prostu supcio z 2 lata będę ją miał. Mamm teraz Sony Ericssona D750i

  • 0

    137. ~OLA  2006-05-07 11:49:16  host: gw2.knc.pl

    CZY TO PRAWDA ZE MOZNA ZAINSTALOWAC FUNKCJE NAGRYWANIA VIDEO???

  • 0

    138. ~tomek.g06  2006-05-09 07:05:48  host: dwg202.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon makamerke tylko zalezy czy ma wgrane nowe oprogramowanie

  • 0

    139. ~kama  2006-05-17 11:26:33  host: icce-nt.man.polbox.pl

    HEEEEEEELLPPPPPPPPP!!! mam moto V3 i za nic nie moge sie dopatrzec w jaki sposob uwuwa sie pojedyncze wpisy z ksiazki telefonicznej????????????????????? bede wdzieczna za pomoc :)

  • 0

    140. ~iki  2006-05-18 16:20:47  host: cil62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pojawia mi się czasami ikonka filiżanki z kawą... mniej więcej na środku u góry pomiędzy ikonami zasięgu i stanu baterii... wie ktoś co to?

  • 0

    141. ~kasia  2006-05-18 23:38:17  host: dxk15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja własnie dzisiaj dostałam w prezencie ten telefonik od kuzyna z Irlandi jest sliczny chciałam zeby był w kolorze rózowym i taki własnie dostałam jest super bardzo sie ciesze

  • 0

    142. ~moto:)  2006-05-19 22:27:59  host: abmf56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakie są dzwonki w tym telefonie? chodzi mi o nazwy?

  • 0

    143. ~Olaf  2006-05-19 23:31:41  host: dslb-084-058-210-218.pools.arcor-ip.net

    skad wziasc sterowniki do motorola razr v3?
    Plx msg me

  • 0

    144. ~gg  2006-05-21 20:57:10  host: chello087207252011.chello.pl

    jak ustawić w V3 raport , że ktoś dostał sms-a.Bardzo prosze o pomoc. Dziękuje pa pa pozdrawiam

  • 0

    145. ~Ktos  2006-05-22 16:57:27  host: cdp123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon ponad 4 miesiace i jak narazie bateria trzyma mi 8 dni przy normalnym korzystaniu z telefonu. Gdy robie zdjecia i wiecej rozmawiam, trzyma 7 dni wiec polecam ten telefon!! (warto ladowac telefon dopiero po calkowitym rozladowaniu...)

  • 0

    146. ~Edward Sprawiedliwy  2006-05-25 23:57:47  host: bnz231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przecież ten telefon NIC NIE MA !
    Jedynie co prezentuje to ładny wygląd,ale w kolorze różowym,dla kobiet!
    Siemens ef81 TO już jest coś...

  • 0

    147. ~marek  2006-05-26 07:42:07  host: on-88.optnexus.gdansk.pl

    "Ten telefon nic nie ma"
    Ma i to dużo do zaoferowania, model skierowany jest do konkretnego odbiorcy, napewno nie do dzieciaków.

  • 0

    148. ~boss  2006-05-26 13:11:12  host: proxy.gd.marton.net.pl

    jak wysy łasz esa to pojawia sie zapytanie czy przysyłac raport ystarczy zaznaczyc "tak" i to wszysko:)

  • 0

    149. ~Goosiak  2006-05-26 14:33:18  host: abcf244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon niby dobry ale niekoniecznie...Jestem przyzwyczajona no Noki i nie mogłam sie odzwyczaić... Wady ma takie,że bateria trzyma mi max 1 dzień :/ i bardzo częśto sie zacina... np.smsy nie dochodzą...Plusy to zdjecia i wygląd... Wymieniam ja na nokie n70.. Jeśli ktoś chce kupić to poradze tyle,że jak nie bedzie jej dużo używał i chce przyszpanować jej wygladem to niech ja kupuje,ale jeśli często używa telefonu,to nie polecam... PS.Ktoś tam pytał o filiżanke z kawą na wyświetlaczu.... To znaczy,że nie masz gier wyłączonych...

  • 0

    150. ~anna22  2006-05-26 18:53:03  host: abol50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest bardzo dobry, niemam z nim żadnych problemów, polecam dla wszystkich. Jest super, a ten "style", odrazu się rzuca w oczy :)))

  • 0

    151. ~ZADOWOLONA  2006-05-26 22:29:50  host: anw190.internetdsl.tpnet.pl

    WEDŁUG MNIE TELEFON JEST SUPER :) MAM TYLKO JEDNO MAŁE ZASTRZEŻENIE... BATRIA SZYBKO SIADA :( ALE CZY TO AŻ TAKI WIELKI PROBLEM ;D?!

  • 0

    152. ~~~sjuxik  2006-05-29 15:16:11  host: 195.212.51.220

    niestety marny to telefon jesli potrzebujesz na prawde telefonu a nie zabawki: bateria 4 dni, slownik porazka, oduczylem sie pisac smsy na niej, w rece slabo sie trzyma (wąska i ladna ale co wiecej?), menu w stylu : wysylasz smsa? na pewno wysyslasz? a moze jeszcze do kogos? wyslij..., piekny design a reszta szkoda mowic

  • 0

    153. ~~~sjuxik  2006-05-29 15:39:03  host: 195.212.51.220

    niestety marny to telefon jesli potrzebujesz na prawde telefonu a nie zabawki: bateria 4 dni, slownik porazka, oduczylem sie pisac smsy na niej, w rece slabo sie trzyma (wąska i ladna ale co wiecej?), menu w stylu : wysylasz smsa? na pewno wysyslasz? a moze jeszcze do kogos? wyslij..., piekny design a reszta szkoda mowic

  • 0

    154. ~koxz  2006-05-29 23:51:41  host: ppp-70-226-222-186.dsl.spfdil.ameritech.net

    zajebisty fonik polecam

  • 0

    155. ~jou  2006-06-01 18:41:20  host: ato234.internetdsl.tpnet.pl

    oznacza to ze jakas gra jest wlaczona

  • 0

    156. ~Jose  2006-06-02 19:53:02  host: host-81-190-72-146.gdynia.mm.pl

    Mam V3 od kilkunastu dni. Jest po prostu superasta.Poprzednio miałem V600.Polecam każdemu.

  • 0

    157. ~  2006-06-03 18:25:10  host: egb82.internetdsl.tpnet.pl

    To jak w końcu z tym telefonem ? jedni mówią że bateria trzyma 1 dzień inni 4 a jeszcze inni 8???? Już sam nie wiem

  • 0

    158. ~needAhero  2006-06-04 17:35:06  host: dyp189.internetdsl.tpnet.pl

    a dowiem sie jaki format java to obsluguje? jar czy jad? ;o

  • 0

    159. ~Anula  2006-06-07 21:19:19  host: 82.160.111.34

    Mam swoja wyrabista MOTOROLE E398 od dłuzszego czasu jestem do niej bardzo przywiazana, bo mam ja juz ok.2lat ale zaczela mi sie nudzic..zastanawiam sie czy kupic sobie V3..co wy na to?zostac przy tej motoroli czy brac nowa?Jak mysliscie?

  • 0

    160. ~Jola  2006-06-09 08:51:42  host: ayp201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon tylko ładnie wygląda mam go ale jak dla mnie jest za duży!!!! I o ile wiem to nie ma innch kolorów niz srebrny i czaeny więc niewiem z kąd ktoś wziął różowy;/ ale szczerze mówiąc marze o SIMENSIE EF81

  • 0

    161. ~Nikola  2006-06-09 08:55:55  host: ayp201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bateria trzymam mi góra 3 dni(ale ja sie nią ciągle bawie)i można nagrywać filmy oraz ustawiać dzwonki mp3

  • 0

    162. ~pochwa  2006-06-12 20:19:22  host: 82.160.98.16

    gdzie jest dyktafon w tej motce ?

  • 0

    163. ~peter  2006-06-15 15:59:14  host: klient-219-88.petrus.com.pl

    super motka moze dostane taką mam nadzieje ze tak
    git

  • 0

    164. ~tmsl  2006-06-16 01:32:53  host: fat42.internetdsl.tpnet.pl

    Mam do was pytanie a zarazem prosbe...:/ Jak powiekszyc dostępną pamięc (5mb) bo mnie to ze moge tylko 1dną mp3-jkę wgrac :/ i w ogole to ile ta komorka ma mb pamieci ?(64mb?) z gory dzieki za pomoc

  • 0

    165. ~ronin  2006-06-20 09:47:00  host: ade106.internetdsl.tpnet.pl

    O Boże .. Goosiak .. filiżanka parującej kawy to znak firmowy Javy. Nie, niewyłączonych gier, choć może to być akurat w konkretnym przypadku powiązane.

  • 0

    166. ~Łukasz  2006-06-20 21:03:17  host: m184.c157.petrotel.pl

    telefon zdecydowanie za duzy jesli ktos chce przyszpanowac ze ma kawe to prosze bardzo , i telefon jak byscie nie zauwazyli telefon jest do dzwonienia a nie do mp 3 czy do zdjec, jak chcecie sluchac mp3 to kupcie Ipoda a nie telefon ;)

  • 0

    167. ~Ciciol  2006-06-22 14:18:21  host: r2chelmno.marton.net.pl

    MAm wielki problem rozlancza mnie po 2 sekundach i niewiem co jest:/ Prosze o pomoc z gory dzieki

  • 0

    168. ~Paweł  2006-06-23 15:41:11  host: w3cache.g.intelink.pl

    Wszyscy tak ją chwalili, a ja tu patrze i ma tylko 5 mb pamięci ?? Z tego co wiem to jak na telefon ze wszystkimi bajerami(aparat, mp3 itd) to dość mało pamięci. A może to jakiś błąd w opisie? Odpowiedzcie, bo może ma więcej pamięci, a jeśli tak jest, to już jest moja :)

  • 0

    169. ~Damol  2006-06-23 19:59:24  host: iB2.rudanet.pl

    Witam!
    Mam mały problemik kupilem niedawno motke V3 i czasem mi jakby ekran pulsuje przez kilka sek. a jeszcze jedno jak otworze fon to przy klawiaturze w prawym górnym rogu słychać jakiś pisk ?? prosze o pomoc co to może być??? z gory dzieki

  • 0

    170. ~Paweł  2006-06-24 21:25:39  host: w3cache.n.INTELINK.pl

    Chciałbym sie dowiedzieć od kogoś kto posiada tą motkę, czy MOŻNA NA NIEJ NAGRYWAĆ FILMY????? Bo czytam i czytam, ale tego znaleźć nie mogę. A więc czekam na odpowiedzi. Dzięki :)

  • 0

    171. ~maciek49  2006-06-24 22:35:54  host: cwv118.internetdsl.tpnet.pl

    Siemka mam problem a dokladnie jechalem sobie dzisiaj autobusem w kieszeni z motololka V3 jak zwykle bylo bardzo groaca wiec sie troche nagrzala.Chce robic fotke a tu patrz ze cos mi miga na wyswietlaczu a jak wlaczam aparat to jest napisane ze "Zajety, ponow probe" co mam robic? gg 2563288

  • 0

    172. ~  2006-06-27 20:11:25  host: dfn204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam motorole v3 i ma ona rózowy kolor. nie wiem jak mam tam zmienic ustawienie godziny . nie moge tez nagrywac filmów bo nie wiem gdzie to sie włancza. prosze o pomoc .

  • 0

    173. ~pochwa  2006-06-27 22:39:17  host: 82.160.98.16

    Mam prozbe powiedzcie mi jak wlaczyc dyktafon w motoroli v3 bo ja nie iwme gdzie jest

  • 0

    174. ~Nieważne kim jestem  2006-06-30 14:12:13  host: bmd205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    filmy włącza się w : "Menu"->"Multimedia"->(pod ikoną do robienia zdjęć jest ikona do robienia filmu)włączamy to -> jak już jest okno to naciskamy w prawym dolnym rogu "Ujęcie" i możemu nagrać jakieś 50 sek. filmu. Po minięciu czasu film się powinien zapisać sam, a jeżeli nie to w prawym dolnym rogu naciskamy "zapis", a potem "tylko zapis". Następnie w "Menu"->"Multimedia"->"Video"(obok ikony do nagrywania filmu)

  • 0

    175. ~misiu  2006-07-02 10:04:57  host: dis223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiecie jak utawic zeby wyswietlalo mi stan konta?? albo jak sprawdzic stan konta w plusie

  • 0

    176. ~Dreemy  2006-07-02 11:22:35  host: ip-83-238-214-80.netia.com.pl

    Dyktafon???W takim razie ja go jeszcze nie odkryłam:/Nagrywanie filmów???Ja moge jedynie oglądać 1 wgrany filmik(reklama motoroli).Telefon jak za tą cene ma malutka pamiec i nie posiada funkcji mp3 tylko real music! Mam go od pól roku...ogólnie jestem zadowolona:-)

  • 0

    177. ~meja  2006-07-03 14:15:30  host: aco176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dopiero dzisiaj bede miała ten telefonik dlatego wszelakie rpoblemy jeszcze przede mna powodzenia mi zyczcie

  • 0

    178. ~as  2006-07-04 17:06:31  host: eji45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    musze przyznac ze bardzo mi sie podoba ta motorolka i zastanawiam sie czy kupic pomozcie!! Polecacie te fon czy rozejrzec mam sie z czyms innym ??

  • 0

    179. ~aga  2006-07-04 17:49:46  host: fas146.internetdsl.tpnet.pl

    w mojej motoroli nie zapisuje sie muzyka i nie wiem co z nią jest?

  • 0

    180. ~jusia  2006-07-04 21:45:48  host: 16-244.89-161.tel.tkb.net.pl

    Ojejku ten telefon wygląda tragicznie :/ Wezciee mi wytlumaczcie co w nim pięknego, eheheh ;]]

  • 0

    181. ~AGa  2006-07-05 09:21:04  host: dyb73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    opłaca się go kupić??

  • 0

    182. ~skiptik  2006-07-06 11:08:24  host: aci162.internetdsl.tpnet.pl

    Ja pod ikona do robienia zdjec mam ikone MotoMixer i nie moge krecic filmow to ona moze czy nie ?

  • 0

    183. ~asia  2006-07-06 14:30:12  host: eir223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłam takiego fona sobie ale niewiem czy mam mp3 jak moge to sprawdzic?
    dodam ze niemam kabla do komputera!
    i jeszcze jedno mam pytanko moge nagrywac tu filmiki? dajcie znac :)

  • 0

    184. ~Domi  2006-07-07 17:52:13  host: bdt211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak sprawdzic stan konta w motoroli v3

  • 0

    185. ~annnna  2006-07-09 18:53:18  host: abol46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest świetny, żaden fon niema takiego "dizajna" i mówcie sobie co chcecie że jest za duży albo inne.... pierdołyt, ten telefon jest super. Piękny jest i tyle:)

  • 0

    186. ~ewelina  2006-07-10 18:16:53  host: btu7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka. mam v3 ale zastanawiam sie gdzie tu jest dyktafon? i jak można przegrywać mp3? czy kabel usb podłancza sie do tego samego wejscia co ładowarke??? please pomóżcie

  • 0

    187. ~Tinka  2006-07-14 23:33:16  host: bzn90.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy ktoś może wie jak sie ustawia mmsy w motoroli razr v3 bo nie może ani wysłać ani odebrać mmsa prosze pomóżcie

  • 0

    188. ~ELDO  2006-07-15 22:05:31  host: tf38.internetdsl.tpnet.pl

    a mi wszytko chula :)

  • 0

    189. ~  2006-07-18 19:34:52  host: blz88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja osobiście nagrałem nią mnóstwo filmów. MotoMixera mam w Muzyce. Więc nie wiem dlaczego wy nie możecie nagrywać filmów.

  • 0

    190. ~Tomson  2006-07-20 09:15:19  host: 213-238-71-56.adsl.inetia.pl

    sa 2 modele ja sam kupilem ten co ma funkcje z nagrywaniem filmow ta bez funkcji nagrywania kosztowala 30zl mniej pozdro telefon zajebiocha ktos wie jak pozbyc sie z tego tela podstawowych dziwiekow i gier

  • 0

    191. ~lio  2006-07-21 20:40:08  host: bxd22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tą motkę i jest spoko . jedyny mankament to że palce się na klawiaturze odbijają . wcześniej miałem se k 500i z joystickiem . nie polecam telefonów z tym bajerem ( joystickiem ) po roku się przycina a czasem wogóle nie działa szajs

  • 0

    192. ~Petik  2006-07-22 22:10:36  host: 80.51.167.34

    instrukcjs obsługi polecam

  • 0

    193. ~lipari  2006-07-23 22:45:49  host: srodmiescie8.trustnet.pl

    szajs jak każda (prawie) motorola. Bateria po jednym dniu pada, słaby aparat, zdjęcia z innych telefonów się nie otwierają bo są za duże, nawet mój stary myX 6-2 był lepszy nie mówiąc o k750i

  • 0

    194. ~jamal  2006-07-24 14:09:35  host: abqt91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dobry telefon ale niestety tylko dla ludzi madrych...mi sprawuje sie znakolmicie,jestem z niego bardzo zadowolony.polecam kazdemu kto chce miec telefon dobry funkcjonalnmy i inny niz wszyscy!

  • 0

    195. ~MASTERFON  2006-07-24 15:39:49  host: cdl173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Masakra jak laska wypowiada sie o v3 to ehh.. ten telefon ogólnie jest dobry posiada nietypowy wygląd który nudzi już niektórych ludzi a co do karty pamięci to można sobie kupić Motorole V3i lecz niestety jest troszke droższa

  • 0

    196. ~  2006-07-24 19:32:10  host: host-62-141-228-69.kalisz.mm.pl

    co jest lepsze nokia 6230 czy v3?

  • 0

    197. ~zerdek  2006-07-25 12:23:24  host: efg106.internetdsl.tpnet.pl

    Jest OK ale troche malo pamieci szkoda poza tym wszystko dziala znakomicie

  • 0

    198. ~Qba  2006-07-30 15:03:23  host: m067.c241.petrotel.pl

    nie wiem dlaczego na mojej v3 niechce zapisywac sie muzyka pomozecie ??

  • 0

    199. ~m  2006-07-30 21:05:47  host: alo62.internetdsl.tpnet.pl

    jest okej ładna lekka po prostu idealna

  • 0

    200. ~ewelina  2006-07-31 18:23:38  host: host-n3-86-228.telpol.net.pl

    czy ktos mi moze powiedziec jak zapisuje sie smsy w telefonie a nie na karcie, zeby miescilo sie wiecej niz 30?????

  • 0

    201. ~Didi  2006-08-01 16:06:52  host: axr139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik kozacki :P jedyna wada tego telefonu jest odbijajaca sie klawiatura na ekraniku ;/ no ale da sie przeczyc..i kurde jeszcze mi sie same dzwonki kasuja..znikaja =| ..mam rózowa v3 XD pozdro :)

  • 0

    202. ~  2006-08-03 10:57:29  host: dvn203.internetdsl.tpnet.pl

    myślałam ze ten telefon jest zajebisty dopuki nie sprubowałam go do kompa podłaczyć. filmy nagrywa bardzo dobre. trzeba mieć tylko softa. ja muzyki kasować nie mogę na telefonie a do kompa za nie mogę się podłaczyć. trzeba będzie iść chyba do salonu bo stym żyć się nie da.

  • 0

    203. ~madzia  2006-08-08 12:53:17  host: s178pc106.mmj.pl

    mam ten telefon juz od ponad 8 miesiacy jestem zadowolona z niego jest fajny jest tylko jedna wada malo pamieci ma ten telefonik ale ogolem spoxik

  • 0

    204.  2006-08-09 03:45:27

    Cześć!Mam pytanie!Czy ta motorolka jest warta zakupu czy nie?Niech ktoś pomoże!Czekam na odp.I jeszcze jedno.Czy ma pożądną obudowe!?

  • 0

    205. ~kara  2006-08-12 18:47:02  host: blh195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka ! Mam pytanie. W tej chwili mam SE k700i mam zamiar zamienić go na motorole v3. Jak myślicie opłaca się ?? A i czy do v3 można dokupić karte pamięci ??

  • 0

    206. ~Zoldan  2006-08-12 21:56:15  host: dri73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie, jeśli chcecie mieć Motkę, to kupcie V360! Jest o wiele lepsza od V3 i do tego tańsza! A dlaczego? Bo właśnie jest tańsza, ma złącze do kart pamięci, ma normalną klawiaturę i większe możliwości tuningu (zmienianie oprogramowania itp.) Sam mam V360 i serdecznie polecam ten telefon wszystkim tym, którzy chcieliby kupić V3.

  • 0

    207. ~DAniel  2006-08-13 10:33:49  host: eff34.internetdsl.tpnet.pl

    nie wiecie może ile taka motka kosztuje w niemczech??

  • 0

    208. ~  2006-08-15 15:24:05  host: acfd2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    >>>>>DAniel taka nowa motka z salonu w Niemczech kosztuje 800 zł czyli jakąś połowę taniej niż w Polsce
    A tak poza tym to ludzie nie kupujcie tego badziewia bo jest przereklamowane. 5 mega pamięci to chyba jakiś żart, 12-sekundowe filmiki, dodatkowo nie można usunąć badziewnych dzwonków, które wgrał producent. Mp3 i bluetooth oraz nienaganny wygląd są spoko ale reszta jest do bani. Jeszcze ładne zdjęcia robi-widać to zwłaszcza po wrzuceniu na kompa. Bateria cholernie krótko trzyma. Nigdy jej nie kupię i nie wiem z czego cieszy się mój znajomy, który ją posiada :/ Może ktoś wie z czego?

  • 0

    209. ~Daniel  2006-08-16 13:25:59  host: efa66.internetdsl.tpnet.pl

    dziex za informacje:)

  • 0

    210. ~aszer17@op.pl  2006-08-16 14:17:13  host: pa177.goszczyn.sdi.tpnet.pl

    Lobster to taki sam szrot, jak Motorola, nawet V3 (taką mam), bo miała mieć dobrą pamięć, lepszą od Nokii baterię, klawiaturę, co się nie niszczy, a po Siemensie chciałem mieć coś bardziej w porządku wobec mnie.
    KUPIŁEM ORYGINALNĄ V3 w salonie. Jestem zawiedziony, bo bateria jest beznadziejna - trzyma 1 dzień, chociaż dobrze ładuję, klawiatura się wyciera i ma teraz gdzieniegdzie kolor miedziany, pamięć do multimediów i cały software to oszołomstwo, bo ściągnąłem sobie plik, który mogłem odsłuchać, ale nie dało się go ustawiać, bo menu sie wyłączało, a poza tym nierozeźlony, bo nie mam go gdzie sprzedać i zwątpiony, bo ostatnio się całkiem zepsuła, jak poleżała w łazience z 30 minut i jestem teraz prawie odcięty od świata. Bateria jest beznadziejna. Miernik nie jest w porządku, bo oszukuje. Niby pełny, a po kilku godzinach pada. Praktycznie trzeba ładować codziennie. Nokia jest ok. Marzę o jakimś aparacie tej marki.

  • 0

    211. ~???  2006-08-18 22:25:56  host: skylan.com.pl

    ile mieści się SMSów w skrzyne odbiorczej????

  • 0

    212. ~arti123  2006-08-21 14:52:54  host: xdsl-4537.walbrzych.dialog.net.pl

    opyla się kupić motorole V3 za 500zł???

  • 0

    213. ~Kamil  2006-08-22 14:50:46  host: p508EA9D5.dip0.t-ipconnect.de

    Wlasnieprzed chwila kupilem w T-mobile za 99euro ten telefon pierwsze wrazenia ok. Moj poprzedni telefon Nokia 6310i byl juz troche zuzyty wiec zobaczymy czy ta Motorola jest jej godna następczynią.

  • 0

    214. ~odeek  2006-08-23 14:57:41  host: buo18.internetdsl.tpnet.pl

    taa dobryy telefon? jak dla mnie nie za bardzo ! ja prowadze rozrywkowy tryb zyucia i za duzo musial bym zwracac uwagi na niega ten telefon jest bardzo delikatny jak lekko upadnie z niewielkiej wysokosci rozlatuje sie niedosc tego paka ekran !! ten tel...wyglad ma zaje....ale nic poatym nie moze nagryuwac dluzszych niz kilka sekund filmikow hm....nie dla mnie :**

  • 0

    215. ~tomek  2006-08-26 22:40:39  host: aaly139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cze mam pytanko mam v3 i od pewnego czasu nie moge usunąć mp3 któtre wgrałem jakieś 2 tygodnie temu ? jeśli ktoś wie dlaczego tak jest prosze o pomoc??

  • 0

    216. ~bartek  2006-08-26 22:45:27  host: 83.68.71.45.kutno71.tnp.pl

    wiecie może jak się ustawia żeby było można więcej smsów zapisa niż tylko 30??? odpiszcie prosze

  • 0

    217. ~marcyśka  2006-08-28 21:14:33  host: bod131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzieki za wszystkie informacje teraz wiem zeby jej nie kupować!Mam zamiar kupić sobie samsunga e530!polecam

  • 0

    218. ~patrycja v3  2006-08-30 02:35:08  host: host-87-74-87-65.bulldogdsl.com

    jestescie do bani mam ten telefon jest zajebisty bo mp3 są mi niepotrzebne a jeśli sie ją ładuje po 3godz.to sie nie dziwie ze krutko trzyma jesli niewiadomo cą z nią robicie nie potraficie jej uszanowac to tylko telefon a ja swoja kupywałam w londynku i mam ją tydzien za 100funtuw z vodafone niemiecka i jest okej nic sie w niej niepsuje hahahaha oczywiście muwie to tym kturym ona sie niepodoba tak to jest jak sie niezna na telefonach lole haha

  • 0

    219. ~patrrrycja; ]]  2006-08-30 03:18:28  host: host-87-74-87-65.bulldogdsl.com

    gadajcie se gadajcie se o niej złe zeczy niemacie stylu jest zajebista nieprzejmuje sie tym ze ma tylko 5 mb frajerzy hahahahaha

  • 0

    220. ~  2006-08-30 03:30:29  host: host-87-74-87-65.bulldogdsl.com

    niewiem o co wam łazi ale ta motorola jest zajebista moze tylko w polsce takie sprzedają ale napewno nie za granicą sama kupywałam za granićą

  • 0

    221. ~kasia  2006-08-30 16:48:13  host: btr218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam pytanko zna ktoś kod na odblokowanie połaczeń bo nie moge dzwonic ani odbierać tel. bardzo prosze jeśli ktoś zna niech napisze

  • 0

    222. ~PATRYCJA ; ]  2006-08-30 19:16:22  host: host-87-74-87-65.bulldogdsl.com

    NIEMUWIE TEGO DO OSUB KTURE MUWIĄ ZE JEST FAJNA ITP.OKEJ ALE CI CO MUWIA ZE TO JEST BADZIEWIE TO SIE MYLICIE BO SIE NIEZNACIE NA TELEFONACH MUSICIE WIENC KOMUS JĄ ZAZDROŚCICIE BO SAMI TAKIEJ NIEMACIE TO PROSTE TO JETS POPROSTU MOTOROLA DLA NORMALNYCH LUDZI CO NIE HEHEHEHEHEHEHEEH

  • 0

    223. ~  2006-08-30 19:22:46  host: host-87-74-87-65.bulldogdsl.com

    I JESZCZE JEDNO TĄ MOTOROLE SIE OPŁACA KUPIC JESLI CHCE KTOŚ FAJNY DELIKATNY I SZPANERSKI TELEFONN KUPUJCIE ICH JAK NAJWIENCEJ OKEJ NIESUCHAJCI SIE INNYCH MUWI WAM .

  • 0

    224. ~Y4Ro  2006-08-31 00:43:33  host: kuba.szczesliwa.net

    Siemano mam ta motke(v3) i jest cudna,podoba mi sie bo moj poprzedni tel do sagem myx-6 ;/i mowcie co chcecie ale ten tel jest spox aha i mozna nagrywac filmy do 3 min ;d
    tylko trzeba ustawic w opcjach
    nagrywania ;d.Kupilem telefon za 630zl ale on mial dopiero 2 dni i byl jeszcze nawet nieotwierany koles go kupil za 1000zl a sprzedal za 630 oczzywiscie wszystko orginalne i gwarancja na 2 lata ;d,Caly komplet tel,kabelusb,papiery pudelko i ladowarka,instrukcje, sluchawki i plyta z oprogramowaniem i nawet jeszcze byla foli wszedzie nawet na ladowarce

  • 0

    225. ~lika  2006-08-31 20:18:58  host: pD9E022E8.dip0.t-ipconnect.de

    Mam pytanie. Chodzi mi o mms-y w motoroli v3. czy mozna je odrazu wysylac i otrzymywac czy trzeba je jakos uaktywnic?? jak tak to jak?? prosze niech ktos mi odpowie na to pytanie z gory dziekuje, pozdrawiam wszystkich, jesli chodzi o ten telefon to mam go od paru dni w sumie muglby byc leprzy ale jakosc zalezy od ceny. pa

  • 0

    226. ~lika  2006-09-01 14:20:58  host: pD9E038CA.dip0.t-ipconnect.de

    ej czego niewyswietlila moja opinia z pytanie??

  • 0

    227. ~wer  2006-09-03 19:42:21  host: xm166.internetdsl.tpnet.pl

    5mb pamięci i mp3 to bezsensu

  • 0

    228. ~maan  2006-09-05 16:39:52  host: 1.umwd.pl

    W sprawie czasu działania baterii: jeśli ktoś kupuje telefon komórkowy w "promocji" w salonie żeby zaoszczędzić, to niech ma pretensje do siebie, że jest frajerem. Telefony w promocji często mają GORSZE BATERIE niż oryginalne, gorsze niektóre akcesoria (np. antenki) oraz nie posiadają wszystkich funkcji (np. dyktafonu). Ja kupiłem 4 lata temu Motkę T720 w "salonie" - gruba bateria (i wybrzuszona obudowa), brak dyktafonu (w ofercie był) i kilka innych rzeczy było tańszymi zamiennikami, na których sieć ERA oszczędzała. Zastanówcie się więc (ci, którzy tak ujadają), czy na pewno macie ORYGINALNE części w ręce. Ja sam przymierzam się do zakupu Motki V3, V3i albo V3x i jak na razie jestem nastawiony pozytywnie (sprawdzam u znajomych, którzy ją mają, jak się sprawuje).

  • 0

    229. ~matikus33  2006-09-06 10:04:20  host: car172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie kupujcie tego złoma!!!!! sam go miałem i jezeli myslicie ze piernicze to sie prekonacie!!>> w tym telefonie jest mało pamieci:/ kalwiatura sie ściera a jezeli spadnie to od razu na kawałki !!! nie mówiąc juz o uszkodzeniach wyswietlacza!! zeby usłyszec mp3 to se musisz przykleic ucho do fona!!! >>badziewie

  • 0

    230. ~Lasetun  2006-09-08 09:41:15  host: 87-204-67-67.ip.netia.com.pl

    Kupilem nowa motorole. Po 3 dniach uzywania V3-ki zdazyl mi juz pasc zewnetrzny wyswietlacz, po otworzeniu klapki trzeba czekac na aktualizacje czasu (wyswietla sie ten ktory byl przy poprzednim otwarciu) i w sluchawce slychac dziwne bzyczenie. Mozliwe, ze trafilem na wadliwy egzemplarz. Jedye dobre w tym wszystkim jest to, ze polski serwis akceptuje angielskie gwarancje. Ciekaw tylko jestem czy po naprawie dlugo jeszcze wytrzyma. Juz rozgladam sie za nowym telefonem. Jednak nie ma co ukrywac - design ma ciekawy.

  • 0

    231. ~dlugii6  2006-09-14 09:55:57  host: abde107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nauczcie sie pisać po polskiemu.......

  • 0

    232. ~  2006-09-15 10:33:24  host: aif223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co poniektórzy powinni chyba pisać te komentarze z słownikiem ortograficznym...

  • 0

    233. ~Pudzian  2006-09-15 17:39:21  host: aje126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dzisiaj Kupiłem ten telefon. Moim zdaniem naprawde jest super leciutki płasciutki jednym słowem zajebisty :) nie wiem tylko jak sie włacza Blutacza :/

  • 0

    234. ~=) tedy  2006-09-19 15:31:25  host: eff34.internetdsl.tpnet.pl

    nie no ludzie wy jesteście pojebani:P ten telefon jest zajefajny i bardzo chciałbym takiego mieć a wy narzekacie że jest do dupy!!! nie wiem o co wam chodzi :) ideą telefonów jest wykonywanie połaczen i wysyłanie sms a wy narzekacie że kamera za krótkie filmy kreci itp. zastanówcie sie co piszecie bo wielu chciałoby miec taki telefon a wy nie umiecie docenić tego co macie :P:P:P tyle:):)

  • 0

    235. ~daniel  2006-09-19 15:39:38  host: eff34.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam pytanko do kamila:) w jakim kraju kupiłeś tą motke w niemczech czy w angli?? z góry dziex za odpowiedź:)

  • 0

    236. ~gajusz c +  2006-09-19 17:34:42  host: 82.160.254.181

    czemu to ma tak malo pamieci :/

  • 0

    237. ~scarlett  2006-09-20 11:22:31  host: lan.big4.pl

    proszę, napiszcie mi dokładnie jak uruchomić raporty doręczen w v3? to dla mnie bardzo wazne, poza tym telefon jest super.

  • 0

    238. ~Daria  2006-09-20 17:01:20  host: abcd21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałam ten telofon i byłam z niego zadowolona do czasu...zaczął się zawieszać,nie wysyłał smsów i niestety-mała pamięć :( wygląd extra ale dla ludzi którzy lubią muzykę i prowadzą szybkie tempo życia-to telefon nie dla nich :( ogólnie telefon działa z opóźnieniem :( i nie rozumiem dlaczego naskakujecie na siebie...to forum na którym można podawać te złe jak i dobre strony tego telefonu więc trochę dojrzałości moi mili :] to tylko telefon...

  • 0

    239. ~marver  2006-09-21 09:39:57  host: imf416.atr.bydgoszcz.pl

    czytalem komentarze i widze ze wiekszosc ma pretensje dotyczace softa , jeden pisze ze sie zawieszal inny ze aktualizacja czasu byla kipeksa itd. ok macie racje motki v3 z pierwszych 4 parti fabrycznych mialy blednie napisane softy! dopiero od 5 parti wychodzily odrazu z nowymi softami ! sam osobiscie mialem w robocie chyba ze 800 sztuk ktore trzeba bylo przesoftowac i aktualizowac ! naprawde jesli macie takie prblemy to pedzcie to punktow naprawczych i wklejcie cos kolo 20 zl na przesoftowanie wtedy wasze problemy sie skoncza ! pozdro ps- dotyczy to tez szumow w sluchawce i wszystkiego co za mula, nie chodzi czy sie zawiesza !

  • 0

    240. ~50  2006-09-23 19:39:49  host: cju250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest zajebisty.głupoty gadacie żę się zawiesza.było nie kupować używanego

  • 0

    241.  2006-09-25 14:47:16

    Ile trzyma bateria przy czestych i dlugich rozmowach??

  • 0

    242. ~kerapap  2006-09-25 17:00:05  host: abra188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon mi się podoba tylko szkoda ze ma tak malo pamieci a czy was to tez denerwuje

  • 0

    243. ~szum  2006-09-25 20:34:56  host: terminal-1-149.retsat1.com.pl

    Telefonik superowy :)
    tylko powiedzcie mi pls skad wziac sterowniki do kompa :)

  • 0

    244. ~  2006-09-26 01:07:30  host: 83.238.145.60

    fajnie wygląda jest mala ale tylko 5 mega pamieci- śmiech na sali!! Ja mam 330mb w moim LG ;-P , ale kupujcie, przynajmniej bede orginalny i bede mial coś innego niz wszyscy, bo w życiu go nie kupie! jesli juz to v3x ;-) A wyswietlacze padają bo znajomi mieli przygody... Ale za design 6! Tylklo zbyt popularny...

  • 0

    245. ~???  2006-09-26 16:45:27  host: 86.42.4.94

    mam v3x od 2 mies.i nie zaluje.Nie mam z nia zadnych problemow.Polecam!

  • 0

    246. ~wesoly1601  2006-09-26 20:24:49  host: host-81-190-214-132.wroclaw.mm.pl

    a jak z ta bateria w niej???

  • 0

    247. ~wesoly1601  2006-09-26 20:32:26  host: host-81-190-214-132.wroclaw.mm.pl

    a jak z ta bateria w niej???

  • 0

    248. ~JUSTA_OKA  2006-09-27 17:36:15  host: bye114.internetdsl.tpnet.pl

    WITAM WSZYSTKICH MAM PYTANIE DLACZEGO MI SIE NIE SWIECI KLAWIATURKA HMM JAK KTOS WIE DLACZEGO PROSZE O ODPISANIE

  • 0

    249. ~ksys  2006-09-27 23:02:51  host: ogrody.nsm.pl

    Super fajny telefon...jest odjechany, wygląd, mozliwości chociąż jest i mała plamka na mundurze...pamięć mogłoby jej być więcej niż tylko 5 mb...

  • 0

    250. ~ewelina810  2006-09-28 15:50:27  host: ayh130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon ogolnie jest ok ,tylko szkoda ze ma taka mala pamięć

  • 0

    251. ~  2006-09-28 19:03:33  host: dfh16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja kupiłem nowego ze sklepu i nic w nim nie szwankuje {nie kupuje sie kota we worku}

  • 0

    252. ~redon  2006-09-28 23:47:05  host: akm173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefonik od ponad tygodnia i musze powiedziec,ze jest to jak dotychczas najlepsza koma jaka mialem:)to prawda,ze jesli otworze klapke to wyswietla sie godzina ta ktora byla przy wczesniejszym otwarciu telefonu ale po chwili pojawia sie nowa:)fakt,ze 5MB to nie jest duzo pamieci ale sporo mozna wrzucic tapetek i nutek.Ale i tak nie rozumiem tych narzekan telefon w koncu ma sluzyc do dzwonienia:)Telefonik jest bardzo cienki a co za tym idzie jest delikatny wiec nie polecam go dla osob ktorzy otwieraja telefonami piwko czy tez rzucaja nimi,chocby na lozko.O ten telefonik poprostu trzeba dbac jezeli chce sie,aby dlugo nam posluzyl.Za taka cene trudno znalezc lepszy telefonik(takie jest moje zdanie)Oczywiscie sa lepsze komy takie jak np.V3i ale to wogole inna bajka...Ci,
    ktorzy wahaja sie nad kupnem i lubia telefony z fajnymi bajerkami napewno sie nie zawioda po zakupie:)

  • 0

    253. ~mela  2006-09-29 18:25:26  host: bxg162.internetdsl.tpnet.pl

    kto mi podpowie jak moge wyslac wiadomosc sms-owa na czyjegos e-maila? Mialam stary telefonik i nie bylo problemu a w tym nie umiem tego uruchomic.

  • 0

    254. ~  2006-10-03 19:20:14  host: fgw194.internetdsl.tpnet.pl

    nie jest zbyt dobry MAŁO PAMIĘCI brak irdy lampy błyskowej jedynie wygląd jest ok

  • 0

    255. ~sylwia  2006-10-05 18:18:03  host: acsx79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    piszecie ze motorola v3 ma 5 mega a wcale nie prawda ja mam ten telefon i jego pamiec wynosi prawie 7 mega co przwda kupilam go w anglii ale to bez znaczenia a poza tym telefon tan jest zajebisty robi bardzo dobre zdjecia wiec polecam!!!

  • 0

    256. ~sylwia  2006-10-05 18:24:28  host: acsx79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi bateria trzyma nawet do 7 dni normalnego uzytkowania to bardzo fajny talefon a 7 mega pamieci spokojnie starcza wkoncu to telefon a nie mp3 nie dorownuje mu nawet se k750i no moze tylkp ta pamiecia

  • 0

    257.  2006-10-06 15:59:47

    a kto mi powie czy to cacko ma "dżojstik" ? bo na tym zdjeciu nie widac :)

  • 0

    258.  2006-10-06 16:00:47

    aha sorka ale chodzilo mi o motorolr v 235 :))

  • 0

    259. ~korzen  2006-10-08 12:06:55  host: daj145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    PO CO ZROBILI MP3 SKORO MA TYLKO 5MB PAMIECI???

  • 0

    260. ~nina  2006-10-09 20:57:54  host: cgl152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy to cacko ma dzwonki MP3 ??

  • 0

    261. ~absolut  2006-10-11 10:53:25  host: ip-89.171.83.162.crowley.pl

    telefon poza designem jest zuplenie nieergonomiczny. Kolejne wady to: - w momencie pisania sms'a gdy zadzwoni telefon to sms jest kasowany i trzeba pisac od nowa - w moim przypadku (byc moze to kwestia starego softu) gdy chce wybrac osobe wpis z ksiazki telefonicznej powiedzmy MU to klikajac w klawisz M a pozniej U przechodzi mi na wpisy spod litery "U". Czyli trzeba recznie przesuwac kilkadziesiat wpisow zeby dotrzec do pozadanego - ostatnio zauwazylem ze zdarza sie ze nie wysyla i nie odbiera sms'ow (dopiero po wylaczeniu ponownie zaczyna to robic) - zeby nastawic budzik to trzeba naklikac sie bezsensownie zbyt duzo razy (ergonomia) - plus pare innych rzeczy mniej badz bardziej irytujacych. Mam rowniez Nokie 6680 i na ten telefon poza faktem, ze dlugo sie wlacza to nie moge powiedziec zlego slowa. Natomiast Motorola tak jak zawsze z nia byla - toporna w uzyciu.

  • 0

    262. ~panasonic vs3  2006-10-12 11:45:01  host: chello084010233202.chello.pl

    ja polecam panasonica vs3 dużo lepszy o cena podobna aparat 1,3 wyswietlacz 16mln kolorów

  • 0

    263. ~morfioza  2006-10-12 16:37:12  host: dwd218.internetdsl.tpnet.pl

    w tym cacku można osiągnąć powyżej 10mb pamięci tylko trzeba umieć!! =) kupuje go jutro/pojutrze w sakonie.. mam nadzieje że mi troche posłuży

  • 0

    264. ~jacool  2006-10-14 10:47:56  host: dak137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie.. czy v3 ma solt kart pamieci.?? jedni twierdza ze tak, inni ze nie?? jaka jest odp? prosze....o odpowiedz.!! aha nina tak ten tel ma mp3

  • 0

    265. ~ronnie  2006-10-14 18:37:24  host: bja236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy w odtwarzaczach mp3 do telefonow moga byc sloty na karty pamieci bo trocha malo w v3 jest

  • 0

    266. ~patrycja  2006-10-14 20:02:50  host: abrh120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Słuchajcie mam do was pytanie, a w sumie kilka. Miałam zamiar zakupić ten telefon, ale po przeczytaniu jakiegoś forum zaczęłam się wahać. Chodzi mi konkretnie o to, że pisali tam o tym telefonie jako o bardzo delikatnym urządzeniu. Niestety mój obecny telefon jest po przejściach, tj. często spadał. Na tamtym forum było napisane, że jak V3 spadnie to rozpada się na kawałki lub, że prawie zawsze zrywa się taśma łącząca klawiature i wyświetlacz. Dlatego zwracam się do osób, które mają ten telefon już jakiś czas, żeby napisali jak to jest naprawdę. Z góry bardzo wam dziękuję ;)).

  • 0

    267. ~Wienio:)  2006-10-15 09:43:40  host: bdp118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hejka:)ja mam juz od kilku misiecy ten telefon i kiedy go kupowalem nie byl nowy...patrycjo powiem Ci ze moj telefon raz dziennie upada na asfalt plytki podlogo. nie szanuje go...jak narazie znisczyla i porysowala sie troche obudowa. nic poza tym sie nie stalo.moze mam szczescie ale watpie zeby przy "zwyklym upadku" rozpadala sie na kawalki.ogolnie fajniutki mala pamiec. soft to klikanie ciagle itp co tam wyzej pisza to jak w kazdej motorolli. pozdro:)

  • 0

    268. ~lala  2006-10-15 19:09:40  host: afi30.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon ile kosztuje ??

  • 0

    269. ~magda  2006-10-16 17:57:57  host: sggw137-005.sggw.waw.pl

    hej! slyszalam opinie ze w tym telefonie strasznie "majta" sie klapka po dluższym uzytkowaniu. Co o tym myslicie? Ja zastanawiam sie miedzy v3 a nokia 6230i Ktora wybrac??

  • 0

    270. ~krolik  2006-10-16 19:11:38  host: bnq17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kompletne bagno,zaluje ze go kupilem.wyglad owszem ok,mozliwosci tez,ale dziala jak dziala,bardzo skomplikowana obsluga,niewspomne o usb poprostu niedziala.niepolecam

  • 0

    271. ~Agacia  2006-10-18 13:53:40  host: abom9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam wszystkich! motorola V3 jest super telefonikiem to najlepsze cacko jakie miałam pomimo ze ma tak mało pamieci jest wystarczajaco polecam i pozdrawiam

  • 0

    272. ~ja:)  2006-10-18 16:51:13  host: dgt199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej!mam pytanie mogłabym się dowiedzieć jaki program trzeba mieć aby z komputera kalblem USB wgrać dzwonki do motoroli V3??prosze to dla mnie wazne..

  • 0

    273. ~ziomek  2006-10-23 18:05:28  host: aiz109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam straszny problem nie wiem co wybrać Motke v3 czy N6070 bo oba mi śię strasznie podobają PPOOMMOOCCYY!!!

  • 0

    274. ~lotos  2006-10-25 08:48:01  host: cpn209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZY WEWNĘTRZNY EKRAN TEZ JEST WYKONANY ZE SZKŁA,CZY Z PLASTIKU?

  • 0

    275. ~Koyot  2006-10-25 21:52:07  host: dxx18.internetdsl.tpnet.pl

    Według mnie telefon jest zajebisty z wyglądu..fakt ma jeszcze pełno opcji ale sory jezeli ma tylko 5mb pamieci to po co ma mp3??!!

  • 0

    276. ~bani  2006-10-26 14:47:47  host: 213.199.235.222

    hejka ja mam pytanie czy wziasc v3 czy samsunga x680 ale chyba wezme v3 jest zajebista ale mam mało pamieci

  • 0

    277. ~motozłom  2006-10-26 20:22:37  host: cpw126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TOTALNY BUBEL,SZROT!!!KUPIŁEM TEN TELEFON W MIXPLUSIE I PO TRZECH DNIACH PRZESTAŁ DZIAŁAĆ W NIM APARAT VGA!!!!NIEDORÓBA NIE Z TEJ ZIEMI-MOTOROLA OSZCZĘDZA I TŁUCZE SWOJE TELEFONY W CHINACH LUB SINGAPURZE I EFEKTY WIDAĆ!WYKOŃCZENIE TELEFONU MA WIELE DO ŻYCZENIA,ZŁE SPASOWANIE WSZYSTKICH ELEMENTÓW - KLAWIATURA,KLAPKA OD BATERII ITD.MIAŁEM TRZY MODELE MOTOROLI I KAŻDY LĄDOWAŁ W SERWISIE NA GWARANCJI!!!PO PROSTU DZIADOSTWO!

  • 0

    278. ~asia  2006-10-27 23:26:18  host: eff58.internetdsl.tpnet.pl

    powiedzcie mi gdzie jest dyktafon co???????

  • 0

    279. ~ania  2006-10-28 21:47:20  host: 87-246-201-30.ar.akademiki.lublin.pl

    nie pakujcie sie w ten tel. zacina sie strasznie, a jak kiedys pozadnie zatnie sie to juz go nie uruchomicie ;/

  • 0

    280. ~Al  2006-10-29 11:40:34  host: bhj58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tego samego dnia co go wziąłem z ery padło podświetlenie klawiatury! Powiedzcie czy w najgorszym Panasonicu zepsuło by sie cos juz pierwszego dnia! Tyle

  • 0

    281. ~Ancicho  2006-10-30 13:45:07  host: bkt111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Widze że nie ktore wpisy mówią ze ta motorola to tragedia ciekawe ciekawe w sobote kupuje ja wiec zobaczymy :PP

  • 0

    282. ~LOTOS  2006-10-30 14:00:47  host: coe220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZY W KAŻDEJ MOTOROLI V3 DZWIĘK W SŁUCHAWCE JEST TAKI,JAKBY KTOŚ MÓWIŁ PRZEZ ŚCIANĘ?MOMENTAMI LEDWO IDZIE ZROZUMIEĆ ROZMÓWCĘ?

  • 0

    283. ~m.aaart  2006-10-30 14:08:33  host: 82.177.244.150

    heh.. najwyraźniej trzeba miec szczescie i trafic na Dobry telefon, ja mam swoja V3-kę juz... 1,5 roku i ani razu nic mi się z nią nie stało, zero problemów, wszystko działa tak jak pierwszego dnia:)

  • 0

    284. ~LOTOS  2006-10-30 14:09:50  host: coe220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZY W KAŻDEJ MOTOROLI V3 DZWIĘK W SŁUCHAWCE JEST TAKI,JAKBY KTOŚ MÓWIŁ PRZEZ ŚCIANĘ?MOMENTAMI LEDWO IDZIE ZROZUMIEĆ ROZMÓWCĘ?

  • 0

    285. ~D.O.S.I.U.N.I.A  2006-10-30 15:40:44  host: 82.177.183.173

    HEhe..po waszych opiniach sama nie wiem czy go chce..ale teraz nie mam juz odwrotu..gdyż tatko ma przywieść za 3 dni...

  • 0

    286. ~pozdro, pozdro ziom!!!  2006-10-30 16:47:53  host: abnu247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    róż to fajny kolor !!! dla motoroli.

  • 0

    287. ~ARCHI  2006-10-30 17:21:49  host: cam88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon to BADZIEW. v3i jest OK choc troche drozsza ale WARTO zainwestowac. A dyktafon to jak przytrzymasz knefel po prawej (przytrzymaj gadaj i nie puszczaj go) opanowalem to dzisiaj :P Raporty doreczen na stale nie da sie wlaczyc ale podczas wysylania wyskakuje komunikat z zapytaniem. Wiec ujdzie.

  • 0

    288. ~mario72  2006-10-31 08:21:23  host: public-gprs6635.centertel.pl

    strasznie dużo żółci wylaliście na tego fona. Ja mam go od wczoraj i zaczynam go testować. Jeśli po 2 tygodniach nie będę do niego dobrze nastawiony to zacznijcie go szukać na Allegro :)) Póki co nie natrafiłem na jakieś słabe jego punkty. Zaznaczam, że pojemność pamięci nie ma dla mnie znaczenia. Najważniejsza dla mnie jest żywotność baterii. Dużo rozmawiam więc mój fon musi wytrzymać minimum ok. 4,5 godz rozmów dziennie.

  • 0

    289. ~drakay  2006-10-31 16:30:27  host: bfa144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja go am od 2 dni i mi sie podoba.wymienilem nokie 7610 i jestem zadowolony.co wy ludzie mowicei o problemach....mi tylko bzyczy nic wiecej:)telefonik wporzo:)

  • 0

    290. ~kamil0083  2006-11-01 13:05:41  host: aly240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Motorola V3 jest super! Wygląd- odjechany, funkcje super, duzo bajerów i wogule polecam:)

  • 0

    291.  2006-11-02 23:16:27

    Ogólne wrażenie jest super !!! Poza jedną bardzo ważną wadą tego telefonu. Podobnie jak LOTOS ( czytaj wyżej ) mam straszny problem ze zrozumieniem osoby z którą rozmawiam. Momentami nie rozumiem ani słowa, a słuch u mnie jeszcze OK. Nie wiem może to wina jakiegoś ustawienia ?? Nie ma różnicy czy rozmawiam w budynku czy na dworze. Czy ktoś potrafi rozwiązać ten problem?? Czekam na rady

  • 0

    292.  2006-11-02 23:42:01

    Ogólne wrażenie jest super !!! Poza jedną bardzo ważną wadą tego telefonu. Mam straszny problem ze zrozumieniem osoby z którą rozmawiam. Momentami nie rozumiem ani słowa, a słuch u mnie jeszcze OK. Nie wiem może to wina jakiegoś ustawienia ?? Nie ma różnicy czy rozmawiam w budynku czy na dworze. Czy ktoś potrafi rozwiązać ten problem?? Czekam na rady

  • 0

    293. ~Ania  2006-11-03 09:53:30  host: prx.is.net.pl

    Są szanse ze bede miala ten zajebisty telefonik:D i jesli bede go kupowala to nie zawacham sie ani sekundki :P pozdro ...

  • 0

    294. ~kalina  2006-11-06 20:10:40  host: en116.internetdsl.tpnet.pl

    kurde przeczytalam duzo waszy opini i kurde juz sama nie wiem czy chce go czy nie:/

  • 0

    295. ~Nena  2006-11-06 21:16:44  host: polsl2-65.rybnet.pl

    Czy ten telefon ma Odtwarzacz MP3 ?????

  • 0

    296. ~lukasz  2006-11-06 21:22:21  host: abvv84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam problem smsy dochodzą mi po 2, 3 dniach. Proszę o pomoc i poradę.

  • 0

    297. ~ANECIA  2006-11-08 11:42:21  host: jawor.jaw.vectranet.pl

    Mam ten tel od miesiaca i wszystko jest ok to jest chyba to czego szukalam jestemzajebiscie zadowolona

  • 0

    298. ~fireblade  2006-11-08 14:43:09  host: w3cache.mironet.pl

    hehe no tak mi sie zdaje ze te telefony czesto siadaja moj brat ma i wiem ze sa z nim czsem problemy:( no ale ja i tak ta v3 sobie kupuje bo mi sie zdaje ze to wszystko zalezy od szczescia a ten telefon jest w deche jak bede mial to napisze osobiscie polecam

  • 0

    299. ~lotos  2006-11-08 15:45:44  host: cpi40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon nie ma odtwarzacza mp3,ponieważ ma śmieszną pamięć 5mb,czyli jeden utwór mp3-więc po co mu odtwarzacz!

  • 0

    300. ~arielos  2006-11-09 09:52:32  host: xdsl-1231.zgora.dialog.net.pl

    wjaki sposób i jakim programem mogem sie polaczyc z kompem

‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-150-215.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet