Motorola RAZR V3 EDGE - opinie
Telefony Motorola Motorola RAZR V3 EDGE Opinie o Motorola RAZR V3 EDGE

Motorola RAZR V3 EDGE

w sumie: 55
  • 0

    1.  2007-10-28 16:24:51

    ALE LIPA BOZE !! dajcie se siana telefon bez kart pamieci to nie telefon w dziejszych czasach ;/

  • 0

    2.  2007-10-29 15:00:34

    pomyłka? czy naprawde teraz wyszła taka motorola??

  • 0

    3. ~motorola jest  2007-10-29 15:35:09  host: avv93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Po co taki badziew robić tylko o edge więcej motorola naucz się Nie klonuj cały czas V3 i nie dodawaj klonom po jednej opcji to chora (motorola jest i tak chora)

  • 0

    4. ~boczi  2007-10-29 18:18:49  host: host-86-111-106-53.tvk.torun.pl

    Tyle nowego, że ma EDGE? :D

  • 0

    5. ~czachsa  2007-10-29 19:12:51  host: 2-208-149-91.cpe.marton.net.pl

    lool motorola sobie chyba jaja robi

  • 0

    6.  2007-10-29 22:51:41

    ale dziadostwo, dołożyli EDGE i już nowy telefon wypuścili... :(

  • 0

    7. ~*A*  2007-10-31 15:43:56  host: bqp125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam motorole V3 i wcale nie jest taka rewelacyjna.Ok podoba mi się, ale nie GPS-a jak pisze wyżej.

  • 0

    8. ~  2007-10-31 23:20:54  host: chello089079041007.chello.pl

    Co? To jest najnowszy sprzęt? nie pomyliliscie się?

  • 0

    9. ~januszek  2007-11-01 16:46:07  host: chello089076027010.chello.pl

    to już klasyk - nowy software, nowe funkcje. dobry telefon, niedrogi. W plusie jest teraz w promocji z zestawem bluetooth

  • 0

    10. ~Bill  2007-11-01 20:21:07  host: 109-229.echostar.pl

    nie ma radia !!! beznadzieja !!!!!!!

  • 0

    11. ~lio  2007-11-01 23:35:47  host: 212.160.172.70

    bluetooth o zasiegu 100m ? jest cos takiego to normalnie nei dizlaa dalej niz 10 metrow

  • 0

    12. ~DANZI  2007-11-03 11:43:42  host: chello087207206039.chello.pl

    Wyjechany bluetooth ... ale reszta lepiej nie mówić ...

  • 0

    13. ~Mrozik  2007-11-04 11:34:54  host: 088156217161.skr.vectranet.pl

    Co oni chcieli pokazac?? ze umieja wrzucic do v3 EDGE?? i niby nowy telefon hehe

  • 0

    14. ~ktos  2007-11-04 14:32:45  host: dns1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po co motorola robi te same telefony w kółko byle że z dodatkami?? dno

  • 0

    15. ~salamon  2007-11-04 17:03:49  host: edu83.internetdsl.tpnet.pl

    i tak go nikt nie kupi...

  • 0

    16. ~W MIX PLUSIE JEST  2007-11-06 14:06:35  host: 91-193-208-104.eimperium.pl

    KUPIŁEM TEGO FONA DO @@@@@@ JEST TAKI JA V3 TYLKO EDGE SPIERPAPIER Z TYM FONEMW MIX PLUSIE JEST.DROSZA I TAKA SAMA

  • 0

    17. ~xxx  2007-11-06 18:21:39  host: acfe34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oni tylko softa zmienili :]

  • 0

    18. ~HWDP  2007-11-11 08:41:30  host: public-gprs71170.centertel.pl

    ALE LIPA BOZE !! dajcie se siana telefon bez kart pamieci to nie telefon w dziejszych czasach ;/ Nie każdy telefon musi mieć karty pamięci. Np. Nokia N91 czy N95 8GB nie mają kart pamięci tylko dyski twarde 8 GB więc stwierdzenie że karty pamięci są niezbędne jest mylne. Po za tym taki dysk w telefonie jest wygodniejszy bo karty pamięci to osobna pamięc i utrudnia ona dobrą segregacje

  • 0

    19. ~toor  2007-11-11 20:37:07  host: 226.82-134-73.bkkb.no

    To jest po prostu tylko telefon. Mam V3xx ktory jest chyba najbardziej wypasiona "trojka" i mimo ze mam baterie 940mAh to trzyma mi tylko 3 dni. Cos za cos. Mam ochote wrocic wlasnie do normalnego fonu, a najbardziej tesknie do Soniaka T68i ktory trzymal nawet do tygodnia

  • 0

    20. ~lol  2007-11-14 15:31:51  host: dt90.internetdsl.tpnet.pl

    przeczytajcie sobie że karta pamięci w zestawie a do reszty sie zgadzam z wami

  • 0

    21. ~Ester  2007-11-16 13:49:03  host: adns137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wygląd:5, Czytelność liter klawiatury:1, Czytelność ekranu w pogodny dzień:1, Czaspracy:2 Telefon dla pracujących w nocy: dozorców i prostytutek.

  • 0

    22. ~klara  2007-11-18 00:34:11  host: cby65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny fonik to nir dla każdego znaczy wypas.jedni cenia wygląd a inni wnetrze.dla mnie v3 jest takim posredniakiem który jest dla wielu obecnie czyms fajnym,bo jak niektórzy pamietaja ten fon rok temu był za 600-800 zeta. a teraz...ale mimo to ma w sobie cos fajnego.:)

  • 0

    23. ~diabloN-  2007-11-22 08:29:01  host: abl31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka. Halo halo! Ma ona wjazd do karty pamieci lub opcje mp3? Jak tak to ile mb ma?

  • 0

    24. ~radek  2007-11-25 10:28:32  host: acpv234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    muj wujek ją ma a ja ją dostanę na komunię

  • 0

    25.  2007-12-03 13:00:39

    już V3i jest lepsza

  • 0

    26. ~  2007-12-03 21:39:25  host: enw149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wszyscy ( prawie ) jesteście walnięci w dekiel , oto chodzi by trafić do grona odbiorców zainteresowanych takim a nie innym modelem Motorola podtrzymuje życie V3 by nadal była uważana za kultowy telefon ( lecz jak dla mnie mało coraz bardziej modny ) a tak po za to nie wszyscy są maniakami kombajnów mobilnych i nie lecza swoich kompleksów drogimi telefonami by ukryć głupotę a kartę pamięci HWDP możesz sobie wsadzić w dp.e może Ci to w czymś pomoże i powiększy twoja pamięć POZDRAWIAM WSZYSTKICH SPECJALISTÓW

  • 0

    27. ~Ziom  2007-12-06 17:13:24  host: acvs254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co to za szajs! Słyszalem, ze teraz jest dostepna w plusie jako "nowy" telefon. TO KOMPLETNA KICHA, JUZ MOJ SAMSUNG E250 JEST LEPSZY!

  • 0

    28. ~misia  2007-12-08 22:39:32  host: adck140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłam go i nie jestem zadowolona,zbyt duza i bez radia i karty to lipa............

  • 0

    29. ~borek  2007-12-10 09:22:13  host: cxk206.internetdsl.tpnet.pl

    mi sie bardzo podoba z zewnAtrz a jesli chodzi o jej funkcje to troche lipa

  • 0

    30. ~mat12  2007-12-10 09:22:52  host: cxk206.internetdsl.tpnet.pl

    moze byc

  • 0

    31. ~Marcin  2007-12-11 16:34:39  host: chello089077117073.chello.pl

    doradzcie mam zamiar kupic tego fona ale czytając opinie to już niebardzo doradzcie czy warto miec ten telefon!!

  • 0

    32. ~  2007-12-11 17:32:04  host: p03-11.opera-mini.net

    DUPKI Z MOTOROLI NIE MOGLI SPRZEDAC V3 BO JAK0NA DZISIEJSZE CZASY CHCA ZA NIE O DUZO ZA DUZO WIEC DODALI DO NIEJ EDGE I PROBOJA SPRZEDAWAC DALEJ...

  • 0

    33. ~peelo  2007-12-26 15:36:34  host: ejb7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kazdy ma swoje wymagania... Jak komus nie pasuja funkcje w v3 to niech sobie kupi inny telefon zamiast przezywac "oh...ah...eh...". Jak dla mnie telefon wizualnie i funkcjonalnie jest WYPAS! Napewno jest bardzo poreczny a o to mi wlasnie chodzi. Pozdro dla wielbicieli v3:)

  • 0

    34. ~mika18  2007-12-27 12:50:57  host: bhr116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tam ją kupię! telefon jest po to żeby rozmawiać i wysyłać wiadomości a jak ktoś chce muzyki i dobrego aparatu niech sobie kupi mp4 i porządny cyfrowy aparat. nie wydziwiajcie! ten telefon jest bardzo elegancki nic dziwnego że wy (prawie) wszyscy nie dostrzegacie jego fajnosci!

  • 0

    35.  2007-12-27 13:03:23

    a ja kupię ten telefon! jest bardzo zgrabny... telefon służy do rozmowy i wysyłania wiadomości a jeśli ktoś chce mieć fajny aparat i odtwarzacz niech sobie kupi mp4 i porządną cyfrówke! ten telefon jest dla eleganckich kobiet! i jezeli chcecie go kupic w mixplusie to bierzcie ta ze słuchawka bt i nie wachajcie sie bo to jest w tej promocji najlepszy telefon!

  • 0

    36. ~jagódka  2008-01-02 14:29:22  host: abwz2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja też mam zamiar go kupić!A jak się komuś nie podoba to niech sobie kupi inny a nie z dupu strzela i wymyśla jakieś pierdoły!!!!

  • 0

    37. ~raiders  2008-01-02 23:21:33  host: gateway.chelm.gda.pl

    zgadzam sie z poniektorymi tu .ten telefon nadaje sie tylko do smsowania i dzwonienia bo z apmiecia 5mb to sie nie poszaleje ale głównie chodzi w nim o wyglad bo jest bardzo ładny.dzisiaj go kupilem i jest super

  • 0

    38. ~Aja  2008-01-03 15:10:14  host: pas-gw.skranetcan.pl

    Motorole to pomylka!!Niech amerykanie nie produkuja komorek, gdy byly komorki w Europie to w Ameryce mieli jeszcze pagery;P

  • 0

    39. ~V3  2008-01-05 12:41:51  host: chello087206165166.chello.pl

    wcale nijest beznadziejna,fakt troche mało pamięci ale ogólnie jest git ;-)

  • 0

    40. ~  2008-01-08 08:30:38  host: clf70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest taka sobie może i ma jakieś bajery ale nie potrafi zwałić z nóg

  • 0

    41. ~juzek 12  2008-01-10 20:49:54  host: systemy50.toya.net.pl

    czemu v3 umieszczone jest w galerj najnowszego sprzętów?????

  • 0

    42. ~  2008-01-17 09:32:12  host: 80.54.168.110

    Co do porównania z Motorolą L6 różni się tym że V3 ma klapkę a L6 nie ... a reszta funkcji jest taka sama

  • 0

    43. ~zuliaczek  2008-01-26 10:54:17  host: 81.15.190.84

    hej czy moze mi ktos powiedziec jaki telefon bylby najlepszy?

  • 0

    44. ~Czubaka  2008-01-28 21:26:37  host: 213-238-91-53.adsl.inetia.pl

    Według mnie telefon jest do dzwonienia i ta motorola jest wystarczajaca.A jak ktos sobie chce poslóchac mp3 to niech sobie kupi odtwarzacz

  • 0

    45. ~marcin  2008-03-23 22:58:51  host: abgm204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    uzywalem v3 i bardzo ok. :) moze nie jest bardzo funkcjonalna ale jako telefon sprawuje sie bardzo dobrze. v3i ma slot kart i aparat 1 mpix, ale nie ma edge :/ jakby v3e miala slot to bylby super telefon ;]

  • 0

    46. ~ww  2008-05-10 21:30:19  host: chello089077036077.chello.pl

    chyba ktoś miał duuzy problem robiąc ten telefon. to beznadzieja! może i jest ładny, ale to już następny model V3 motoroli, która do europy się w ogóle nie nadaje :/ mój stary soniak, którego kupiłem 3 lata temu miał takie same funkcje! (tylko brak usb ale za to irda i wieksza pamiec wewnetrzna). Żałooosne!

  • 0

    47. ~Pakito  2008-06-22 15:19:36  host: ip-83-2-97-137.static.xcore.pl

    A ja się zastanawiam nad kupnem... Przecież ten telefon to nic złego...

  • 0

    48. ~Ja  2008-07-31 19:11:58  host: miroslaw43.ztpnet.pl

    telefon jest zajebisty dla kogos kto uzywa telefonu do dzwonienia, to nie zabawka dla dzieci iphone lub n95, proty w obsludze, swietny desing i jakosc wykonania

  • 0

    49. ~vip  2008-08-21 20:18:20  host: host130.stimo.net

    ludziska mógłby ktoś swoimi słowami napisać co to jest to edge?? bo mam tego telegona ale nie czaje co to edge:) z góry dzięki..

  • 0

    50. ~Czarek  2008-08-26 20:35:06  host: nat11.1.telkab.pl

    Cześć, kupiłem Motorolę V3 w salonie Plusa, w "promocji". Problem jest taki, że bateria, przy rozmowach rzędu kilku minut dziennie trzyma jakieś 12 - 16 godzin, a serwis gwarancyjny twierdzi, że jest wszystko OK, bateria jest sprawna i wszystko jest cacy. Ktoś się spotkał z takim problemem? Jakieś pomysły, jak z nimi walczyć? Pozdrawiam

  • 0

    51. ~slamal  2008-10-29 12:12:35  host: 90-156-96-95.magma-net.pl

    Ach gdzie te telefony mono. Niektórzy zapominają oni. a do nich może by należało porównywać

  • 0

    52. ~guzek  2008-11-04 00:38:32  host: ust35.p2.interarena.pl

    po prostu motorola słynie z beznadziejnego zasilania. Żadne zabiegi nie pomogą.

  • 0

    53. ~  2009-11-09 19:26:55  host: aagk19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zamierzam kupić tą motorolę!!!!!! jest bardzo ok i nie mam do niej żadnych zastrzeżeń

  • 0

    54. ~Vladimir  2010-01-22 18:22:00  host: aahk143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tez sobie ja kupie bo jest sexy

  • 0

    55. ~lhjf  2010-10-18 18:31:23  host: 195.8.220.207

    to jest najladniejszy telefon jakie kiedykolwiek widzialam i trzymalam w reku. bomba. co do uzytkowania to nie mam pojecia bo nigdy go nie mialam na wlasnosc, ale jest sliczny. mysle ze dlugo nie bedzie tak seksownego telefonu!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-23-23-50-247.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet