Motorola RAZR maxx V6 - opinie
Telefony Motorola Motorola RAZR maxx V6 Opinie o Motorola RAZR maxx V6

Motorola RAZR maxx V6

w sumie: 337
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1.  2006-07-26 08:52:45

    Mniej wiecej tak V3 powinno wygladac od poczatku!!!!!
    Sporo pamieci,slot na karty,dobry aparat.
    Mozna sie zainteresowac. Jedyne co pozostaje to kwestia przestawienia sie na klawe w postaci matrycy(przyciski nie doskakuja).
    Ciekawe ile bedzie kosztowac??? Ale znajac zycie to troche!!!

  • 0

    2. ~  2006-07-26 10:47:26  host: bmd179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten mi się podoba najbardzie ze wszystkich trzech modeli.

  • 0

    3.  2006-07-26 10:53:17

    Mniej wiecej tak od poczatku powinna wygladac V3. Sporo pamieci,slot na karte,dobry aparat.
    Uwazam ze ma szanse.
    Jednynie pozostaje kwestia przyzwyczajenia sie do klawiatury w formie matrycy(przyciski nie odskakuja!)!

  • 0

    4. ~nieznajomy  2006-07-26 11:58:48  host: aqg38.internetdsl.tpnet.pl

    posiadam w810i i jak dla mnie parametry tego telefonu nie robia najmniejszego wrazenia... moze wyglad poprawili ale motorola zawsze pozostana amerykanskim gniotem jak dla mnie.... pozdrawiam

  • 0

    5. ~Lechu  2006-07-26 12:17:38  host: atn42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    woow prezentuje sie naprawde nieźle, duży wyświetlacz =] ciekawe kiedy w Polsce :(

  • 0

    6. ~wojtas  2006-07-26 12:18:44  host: acgo93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Myslalem ze nazwa maxx to bedzie jakis max opcji albo nie wiem cos nowego w telefonach co przerocilo by wszystkich do gorynogami jakas nowa rewolucja a tuy zwykla pospolita motka z paroma ulepszeniami.

  • 0

    7. ~hania  2006-07-28 21:39:24  host: nat-224-117.man.bydgoszcz.pl

    gdzie go dostane ???

  • 0

    8. ~avacs  2006-07-31 12:03:23  host: abzz206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo fajny telefon... mam go jakiś tydz. i jestem bardzo zadowolony... polecam... ma mase pamięcii mp3... super fon...

  • 0

    9. ~dilukii  2006-07-31 19:41:42  host: bqo230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co tu duzo gadac - wyjebista!

  • 0

    10. ~Arek  2006-08-04 14:23:49  host: ip-195-140-236-183.unreg.tvk.wroc.pl

    gniot straszny, nie zmienili niestety designu za bardzo...v3 nigdy mi sie nie podobała...
    co ciekawe, zmienili chyba parametry wyświetlacza, bo wygląda lepiej, kamerka też...
    ale niestety to motorola- chore menu, chora obsługa...samsung rlz

  • 0

    11. ~wilku  2006-08-05 15:42:05  host: host-217-172-252-30.lodz.mm.pl

    do Arek: hahhahahaha Samsung rzadzi , nie rozsmieszaj mnie to sa gnioty dopiero

  • 0

    12. ~cinek  2006-08-06 13:55:33  host: aje91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny fon, ale jak widziałem że się nazywa maxx to myślałem że to super!!! A to tylko poprawiona motka.

  • 0

    13. ~Ania  2006-08-07 21:19:30  host: 195.85.229.2

    Hej! Ten fonik jest swietny! Kto wie kiedy bedzie go mozna kupic w Polsce?

  • 0

    14. ~azk  2006-08-28 18:23:39  host: efr164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do nieznajomego. Podobno o gustach się nie dyskutuje jak jednak Ci powiem, że abstrahując od jego danych technicznych, to wygląd motoroli V3 jest naprawdę dopracowany i piękny. A na pewno nie jest gniotem(wygląd). Większość telefonów, to zwykłe klocki.

  • 0

    15. ~azk  2006-08-28 19:54:22  host: efr164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do nieznajomego. Podobno o gustach się nie dyskutuje jak jednak Ci powiem, że abstrahując od jego danych technicznych, to wygląd motoroli V3 jest naprawdę dopracowany i piękny. A na pewno nie jest gniotem(wygląd). Większość telefonów, to zwykłe klocki.

  • 0

    16. ~azk  2006-08-28 20:10:54  host: efr164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do nieznajomego. Podobno o gustach się nie dyskutuje jak jednak Ci powiem, że abstrahując od jego danych technicznych, to wygląd motoroli V3 jest naprawdę dopracowany i piękny. A na pewno nie jest gniotem(wygląd). Większość telefonów, to zwykłe klocki.

  • 0

    17. ~maan  2006-09-08 09:22:56  host: 1.umwd.pl

    Arek: widać jesteś masochistą - Motorola ma najlepszą obsługe i menu (wygodna i można sobie dowolnie zorganizować funkcje). Nokia czy samsung się chowa

  • 0

    18. ~  2006-09-08 17:56:11  host: aayi83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Motorolae sa najlepsze wiecie co ona ma na zewnetrznym ekranie ma przyciski do odwarzacza mp3 jest w technologi 3g ma duzy wyswietlacz niech sie se nokie i samsungi chowaja nie mowia juz nic o siemensach i sagemach czy widzieliscie motorole e398 ma zajebiste swiatla klubowe nie widzialem tego w zadnym innym telefonie ten twoj w810i moze sie schowac
    pozdor dla ludzi z motami

  • 0

    19. ~T80  2006-09-09 19:41:47  host: dvd194.internetdsl.tpnet.pl

    Witam!Czy ktos wie moze gdzie mozna kupic ten telefon w Polsce lub kiedy znajdzie sie w ofercie ktoregos z operatorow?

  • 0

    20. ~ble...ble...  2006-09-20 19:55:00  host: dva216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pierdoły wy wszyscy gadacie... hehehehehe...

  • 0

    21. ~Sharqi  2006-09-27 23:27:45  host: 212.87.241.110

    Ble..Ble.. masz kupe racji ;) Fajny fonik.. lubię motkę.. ale przydało by się już coś więcej ;) ja już nie potrafiłbym wrócić do menu nokii w którym trza się naklikać, żeby cokolwiek zrobić. SE to już masakra;) czasami mi się taki trafia to mam spore kłopoty z nim (troche nielogiczne menu) no i SE poprostu brzydkie są ;)

  • 0

    22. ~pudd  2006-10-11 18:28:11  host: ayn90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoko telefonik dużo funkcji i tak dalej

  • 0

    23. ~adam  2006-10-16 09:29:17  host: 209-224.is.net.pl

    Tego telefonu jeszcze nigdzie nie można kupić. I tym miejscu chciałem wyśmiać pana avacs, bo chyba sobie go z nieba wziął. Dostępny będzie w pierwszej połowie 2007 roku, w polsce najszybciej pojawi się na allegro. Zanim wejdzie do operatorów to sobie jeszcze poczekamy z rok. Widziałem obecną cenę tego telefonu i nie każdego będzie stać na niego, bo po przeliczeniu na złotówki to wyjdzie ponad 5300 zł. Pozdrawiam

  • 0

    24. ~ada  2006-10-16 09:31:40  host: 209-224.is.net.pl

    Chciałem jeszcze dodać że telefon pracuje również w sieciach HSDPA, gdzie prędkość przesyłania wynosi 3.6 Mbps. A takich operatorów na świecie nie jest dużo. U nas ledwo się rozwija 3G a co dopiero HSDPA- na to sobie poczekamy może z 5 lat. Pozdrawiam

  • 0

    25. ~Jarek  2006-10-25 18:50:34  host: bdc54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik jest na prawdeprofesjonalny... kumpela ściągnęła go z Angli i w obsłudze jest bajeczny :) polecam :)

  • 0

    26. ~  2006-11-01 08:50:50  host: xdsl-119-245.wist.com.pl

    ma orgazizer?

  • 0

    27. ~poli  2006-11-03 17:09:35  host: 84.38.209.3

    do ada nie za 5 lat tylko już era wystartowała z hsdpa

  • 0

    28.  2006-11-21 16:41:57

    Moim zdaniem Motorole z serii V wyglądałyby o wiele ładniej bez tego zgrubienia na dole, ale wiadomo, jak zrobili taki płaski telefon, to musieli gdzieś resztę bebechów upchnąć...

  • 0

    29. ~  2006-11-25 10:41:02  host: p02-02.opera-mini.net

    Widzę że tu sami motomaniacy. Zabiliby każdego kto śmie skrytykować kochane motobadziewie :)

  • 0

    30. ~Paulus  2006-11-28 13:34:29  host: rv26.internetdsl.tpnet.pl

    Hej ludzie dobrej woli doradzcie mi którą motorolka sobie wybrać i kupić V3i czy maxx V6. Czekam na odpowiedzi.

  • 0

    31. ~Paulus  2006-11-28 13:38:57  host: rv26.internetdsl.tpnet.pl

    Mała poprawka między Moto V3x a Maxx V6

  • 0

    32. ~  2006-12-03 12:56:27  host: xdsl-119-245.wist.com.pl

    ta motorola to jeden bubel wole samsunga z540 jest o dużo lepszy mój dziadek który ma orzeszek zamiast mózgu woli to dziadostwo i w ogóle chyba nie wyjdzie w polsce.

  • 0

    33. ~mam 1998 lat!!!!  2006-12-04 17:11:10  host: xdsl-119-245.wist.com.pl

    nie ludzie??

  • 0

    34.  2006-12-30 22:03:59

    Czy ktoś wie kiedy dostępny będzie ten telefon w Polsce i za jaką cenę? Tylko proszę o pewne informacje a nie spekulacje.

  • 0

    35. ~WsA  2007-01-21 16:55:55  host: abps225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    1700zl na allegro :)

  • 0

    36. ~Osmola  2007-01-24 13:58:58  host: amh198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    xo to kur.. jest?? tylko se

  • 0

    37. ~Osmola  2007-01-24 14:00:12  host: amh198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    xo to kur.. jest?? tylko se

  • 0

    38. ~k800i  2007-01-25 11:55:57  host: chello087207111071.chello.pl

    beznadziejna za taka cene to ma sie k800i o niebo lepszego motorola jest beznadziejna

  • 0

    39. ~Kaziu  2007-01-25 18:12:59  host: ffm42.internetdsl.tpnet.pl

    Najlepiej to poszukaj na Allegro tam bankowo znajdziesz

  • 0

    40. ~Igusia  2007-01-29 12:54:00  host: 233.162.wmc.com.pl

    Telefon Full wypas, Moze być, ja mam Motke V3x spoko telefon bardzo polecam, jak się ten Teraz pokarze To Moze wymienie.:P pozdrawiam

  • 0

    41. ~antoni  2007-01-30 22:29:03  host: axr20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzi ladny ale nie takladny jak ,oj samsung d900 no i ja mam 3,14mpx a to roznica ale oggolcie spoc. mialem wczesniej v3x - to fajne foniki

  • 0

    42. ~okraglaczek  2007-01-31 22:44:24  host: hsiproxy.astra-net.com

    telfoniki sa juz na allegro juz nie dlugo bede w plusie i erze

  • 0

    43. ~tryku  2007-02-04 20:46:35  host: dtu138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jest telefon moich marzeń :D:D:D , narazie mam motke V3x lecz ona jest za wielka. Jak cena spadnie do 900 1000 zł napewno sobie ja sprawie ;];];]

  • 0

    44. ~majhen  2007-02-15 16:52:20  host: public-gprs22353.centertel.pl

    Sami moto maniacy jak to bezimienny napisał i mówił że boi się napisać że motorola to badziewie a ja sie nie boje. Prawie taka sama jak sony ericsson k750i ale 1000 zł droższa i taka płaska (niech no wam na podłoge otwarta spadnie hehe dużo z niej nie zostanie).Ale najbardzdziej mi się nie podobają przyciski (ciekawe jak to nazwać)takie , takie mało dotykalne są tak jaky dotykać ekranu.I to by było na tyle przestrzegam przed kupywaniem tych motoroli( sony ericssony są najlepsze).

  • 0

    45. ~motov3i  2007-02-24 21:08:31  host: auh61.internetdsl.tpnet.pl

    nie widzieliście ani nie mieliście a się wypowiadacie ? oczywiście wasze se są lepsze.. nie rozumię tylko czemu tu zagladacie a nie na se?? macie żal że nie ma ich w żadnych mixach..

  • 0

    46. ~Blue  2007-03-02 19:47:14  host: pc-77-46-22-12.euro-net.pl

    Hehe oj Majhen gratulacje ze szczera wypowiedz ale pozwol ze sprostuje twoja wypowiedz ;] odrazu mowie ze nie jestem motomaniakiem po prostu kupuje telefony ktore ladnie wygladaja i maja fajne funkcje. Poruszyles cene heh no widzisz tu chodzi o to ze telefon jest zlozony z pomniejszonych czesci ktore sa znacznie drozsze wiec z tad taka cena no a jesli ktos nie umie obslugiwac telefonu i spada mu na ziemie to niech zainwestuje w niesmiertelne cegly :) przeciez wiadomo ze skoro telefon ma takie rozmiary to trzeba uwazac na niego. A jesli chodzi o przyciski to sa dwa razy lepsze niz w SE jest to laserowa klawiatura ktora napewno ci sie nie zatnie i klawiesz sa wieksze niz zazwyczaj w SE, jak dla mnie jest bardziej poreczna. Ok przestrzegasz przed kupnem to czy testowales jakis telefon motoroli, chodzmi mi glownie o ten nowsze modele? Jak dal mnie telefony dobre choc nie nadzwyczajen osobiscie mam motorole v1075 i jest zadowolony. jesli chodzi o v6 telefon zapowiada sie ciekawie choc tak bardzo daleko nie odbiego od v3xx czy v3x.

  • 0

    47. ~SaDOcH  2007-03-11 18:30:17  host: bvw69.internetdsl.tpnet.pl

    Jakby mi ktoś go dał zamiast mojego rozpi***olonego k700i to bym wziął bo ma duuużo lepsiejszy aparat i slot karty pamięci... Ale po co komu jakiś odjebany aparat w telefonie? Lepiej wyłożyć trochę kasy i mieć aparat np. 7Mpix. Pozro

  • 0

    48.  2007-03-16 14:01:45

    Motorola raz zrobila cos fajnego (V3). Ale po co to odświeżać non-stop? Lepiej niech wymysla cos nowego...

  • 0

    49. ~lol2  2007-03-16 21:05:07  host: dhs152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma nawet gier i nie ma kolrorowego wyswietlacza

  • 0

    50. ~zbok  2007-03-22 18:14:19  host: acpo59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kopaneek porazasz mnie swoja wypowiedzia... to tak jakbys powiedzial ze jak ktos raz zrobil telefon zeby juz wiecej ich nie robil. Idac Twoim tokiem myslenia to mozna powiedziec ze zadna firma nic nie robi!!!

  • 0

    51. ~martinaa  2007-03-23 13:37:57  host: ip-89-200-164-215.system-net.pl

    ktory lepszy fon? motorola maxx v6 czy samsung z400 ???

  • 0

    52. ~XX-Menn  2007-03-23 21:53:30  host: rv26.internetdsl.tpnet.pl

    Wole Motorola RAZR maxx V6 FC.

  • 0

    53. ~Blue  2007-03-25 12:06:45  host: pc-77-46-22-12.euro-net.pl

    ~lol2 tak brawo inteligentna odpowiedz wygrywa pan/pani poloneza! Nie wiadomo czy sie smiec czy palkac skoro juz od paru lat kolorowy wyswietlaczi gry sa podstawa kazdego telefonu to oczywiscie najnowasz motorola tego nie ma. Gratuluje tworcom! A dla komentujacego z pod niku lol2 to gratuluje inteligencji albo dobrego poczucia humoru Pozdrawiam :)

  • 0

    54. ~saskey  2007-03-26 10:53:03  host: 125-mi3-1.acn.waw.pl

    aj tam ... gadacie żeby pogadać ... ja jestem właścicielem od tygodnia takiej i moge powiedzieć ze ma pare niedociągnięć jak każda motorola ale to bardzo sympatyczny telefon i nie jest brzydki jak te v3 ki wszystkie, zastanawia mnie czemu każdy tu jest teoretykiem ? ;o ? ja np. moge napisać że bardzo funkcjonalnie jest wykonana tylna obudowa ponieważ jest stworzona z tworzywa które nie powoduje że telefon się ślizga ...

  • 0

    55. ~Blue  2007-03-27 21:17:20  host: pc-77-46-22-12.euro-net.pl

    saskey czy moglbys podac jakie mniej wiecej ma niedociagniecia i jakie blede naprawiono z poprzednich wersji? ja mam v1075 i obudowa tez jest wykonana z podobnego tworzywa, podobnego do gumowego?

  • 0

    56. ~zbok  2007-03-28 10:39:57  host: acon241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co do obudowy V6 ma spod wykonyny wlasnie z takiego gumowatego tworzywa ktore jest mile w dotyku i sie nie slizga, a gora czyli klpka jest chyba wykonana z chartowanego szkla

  • 0

    57. ~  2007-03-28 23:34:33  host: dic173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko który telefon lepiej wybrać motorola maxx V6 czy samsung Z630 ??

  • 0

    58. ~Joasia  2007-03-29 15:23:45  host: abbw189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wiecie moze jak zdjac z tego simloka albo gdzie to można zrobić w Wawie?

  • 0

    59. ~werba  2007-03-30 13:48:28  host: cmpc010-222.cnet2.gawex.pl

    ten fon jest dostepny w nowej sieci komorkowe play wejdzie na www.playmobile.pl i seobie looknijcie w play-u na abonament juz na 49 zlotych ;d;d

  • 0

    60. ~dj_marcos91  2007-04-01 08:58:52  host: 80.51.226.46

    ludzie!! nie kupujcie tych telefonow!! tak szybko sie psuja... ja mam motke v3x... po miesiacu poszla zewnetrzna szybka, za tydzien maly wyswietlacz a potem jeszcze zaczela szwankowac klawierka, konkretnie 4. plus juz chyba ja wycofuje (tak slyszalem) wzamian za x680 (nie jestem pewien)

  • 0

    61. ~zbok  2007-04-01 12:09:56  host: acpe179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    psuje sie psuje...naucz sie obchodzic po ludzku z telefonem a nie uzywasz go jako mlotka pewnie...tluku :) A w Plusie nie ma V3x ! aniw zadnej innej sieci chyba...

  • 0

    62. ~zbok  2007-04-01 12:10:57  host: acpe179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest juz nowszy modelek V6 maxx, nazywa sie maxx Ve ma 2,2cala wyswietlacz wewnetrzny i wiekszy wyswietlacz zewnetrzny. A pozatym Obsługuje szybką technologię EvDO, GPS, stereo Bluetooth i OTA.

  • 0

    63. ~luki  2007-04-02 17:45:48  host: 83.68.73.224.debica73.tnp.pl

    nie lubie motoroli choc sam ja mam hehe

  • 0

    64. ~lewy  2007-04-03 11:23:45  host: w3cache.aon.edu.pl

    motorola v6 maxx czy samsung z630??.... mam ten sam problem... porownywalem te telefony juz kilka razy i musze powiedziec ze maja podobne funkcje. Teraz tylko zalezy co ci sie bardziej podoba. Samsung z reszta ceny telefonow nie trzyma wiec raczej motorolka.

  • 0

    65. ~lewy  2007-04-03 12:08:46  host: w3cache.aon.edu.pl

    martinaa zdecydowanie wybierz motorolke jesli sie zastanawiasz pomiedzy nia a z400. O niebo lepszy telefon =)

  • 0

    66.  2007-04-03 13:13:48

    Mam ta motke od niedzieli w playu i jest.... ZAJEFAJNA!! lepsza od nokii, szajsungow itp cuda. Jak ma sie odpowiednie gry to smiga, cudny, wielki wyswietlacz i piekne kolory, na zewnatrz klawisze dotykowe dzialaja i sa super!

  • 0

    67. ~~gites  2007-04-03 15:52:38  host: esv38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moze z400 jest i lepszy ale wygląda jak ... upiór z opery !!! v6 to zajefajny telefon i wystarczajacy no i jeszcze rozkaldana klapka ... szkoda ze nie ma radia !!!!!!!!!!!! :(

  • 0

    68. ~alavaro  2007-04-04 18:38:29  host: atx118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam v6 od kilku dni i napatrzec sie nei moge! dotychczas mialem rozne telefony, roznych firm ale ten mi sie podoba NAJbardziej i napatrzec sie na niego nie moge;) P.S. nei bierzcie motorolki K3 to najnedzniejszy telefonon XXI w.ma do dupy wyswietlacz srodkowy i rozdzielczosc z dupy...

  • 0

    69. ~zbok  2007-04-07 13:35:27  host: acon113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do ~alavaro zgadzam sie z toba co do V6 bo to zajefajny telefon i ma klase i styl! ale nie zgodze sie z toba co do K3 -przeciez ona ma dokladnie te same wyswietlacze co V6 :) i tez jest zajefajna :) K1 ma wewnetrzny wyswietlacz o mniejszej rozdzielczosci (176x220) sam mam taki w swojej juz starej Motoroli V635 i to naprawde bardzo dobre wyswietlacze! nie ma co na nie narzekac bo poprostu bardzo dobrze pokazuja kolory (262tys) a piksele sa male tak ze obraz jest bardzo wyrazny i w ogole! A w nowszysch modelach (np V3i, K1) napewno te wyswietlacze sa jeszcze lepsze

  • 0

    70. ~Grafi  2007-04-09 01:33:25  host: cpg33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Mialem V3i teraz zakupilem V6maxx. V3i podobala mi sie natomiast miala sporo wad i niedociagniec. V6maxx jest natomiast dociagnieta pod kazdym wzgledem. Nie dopatrzylem sie jak na razie zadnych minusow! Naprawde bardzo przyjemny telefonik ktorego juz pewnie nigdy nie zamienie..(a lubie czesto zmieniac fony w poszukiwaniu tego najbardziej idealnego:)) Polecam V6- jest swietnie wykonana, dopracowana, cudwonie sie prezentuje i cala jest super. Pozdr

  • 0

    71. ~ktoś  2007-04-11 07:31:22  host: 87-205-88-136.adsl.inetia.pl

    Witam. Czasami czytam opinie i trzymam się za brzuch. Napinacie się, że ma to i tamto, że ma GPRS i internet i wszelkie inne koniobijstwa, a połowa z was ledwie styka na kartę za 30 zł/mc. typowe Polaczki. TELEFON MA DZWONIĆ !!! Z pewnością Motorolę V6 MAXX możecie połozyć po chamsku w restauracji na stół, albo głośno rozmawiać przez nią w miejscach do tego nieprzeznaczonych i wszystkie tępe blachary się zwilżą. Jednym słowem - ma bardzo fajny wygląd. Przepraszam, jeśli uraziłem kogoś. Pozdrawiam.

  • 0

    72. ~Ołner Motomarioli  2007-04-16 09:52:41  host: 87-205-89-251.adsl.inetia.pl

    Witam. Moja opinia na temat Motki V6 Maxx: Bardzo ładna, bateria do dupy, menu bardzo zagmatwane, niefunkcjonalne, mało intuicyjne. Brak możliwości ustawienia raportów dla wszystkich wiadomości (trzeba ręcznie ustawiać do każdej wysyłanej). Pozdrawiam.

  • 0

    73. ~Ołner Motomarioli  2007-04-16 09:58:52  host: 87-205-89-251.adsl.inetia.pl

    Witam. Moja opinia na temat Motki V6 Maxx: Bardzo ładna, bateria do dupy, menu bardzo zagmatwane, niefunkcjonalne, mało intuicyjne. Brak możliwości ustawienia raportów dla wszystkich wiadomości (trzeba ręcznie ustawiać do każdej wysyłanej). Pozdrawiam.

  • 0

    74. ~  2007-04-16 12:20:51  host: apn-99-88.gprspla.plusgsm.pl

    menu to moze ma zagmatwane ale tylko dla kretyna ;)...normalnie masz kilkanascie przycisków które wywołują daną funkcję no ale jeśli ktoś nie potrafi tehgo skonfigurować to współczuję zagmatwania...

  • 0

    75. ~Camilous69  2007-04-18 10:19:11  host: enk74.internetdsl.tpnet.pl

    zajebisty telefonik.Mam od kilku dni i wszystko mi sie w nim podoba.Bateria do dupy?kup samsunga zobaczymy co o nich powiesz hehe jestem bardzo zadowolony z tego phona i polecam wszystkim:)

  • 0

    76. ~  2007-04-18 15:16:28  host: fif18.internetdsl.tpnet.pl

    jaka maksymalnie karta pamięci wchodzi do niego?CZy ma jakieś wady i czy jest trwały,??

  • 0

    77. ~zbok  2007-04-19 10:55:59  host: acol104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Karta wchodzi 2GB bo narazie to chyba najwieksze TransFlash jakie sa na rynku. trwaly jest napewno bo jest wykonany z solidnych materialow. Co do wad i zalet..to juz zalezty czego wymagasz od fona :) jak dla mnie nie ma :) Ewentualnie proponuje wejsc na strone Play i sciagnac sobie instrukcje obslugi (w jezyku polskim) do tego telefonu i poczytac :)

  • 0

    78. ~czlowiek  2007-04-19 18:14:42  host: ars231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiecie może czy ta komórka ma radio??

  • 0

    79. ~szefik  2007-04-19 20:51:45  host: chello084010038027.chello.pl

    z tego co sie zorientowalem na tym forum to wszystkie telefony z oferty play maja slaba baterie...nie ukrywam ze jest to dla mnie najwazniejsze w telefonie-czy ktos moze powiedziec mi ile obiektywnie trzyma bateria w tym tel?

  • 0

    80. ~Klakier  2007-04-19 22:44:10  host: aate104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od tygodnia i jak narazie spisuje się bardzo dobrze. Wytrzymała bateria Dobry aparat, (tylko troche długo się uruchamia[aparat]), muzyka ma leprze brzmienie niż z mojego mp3. hm co do wad to sie moge przyczepić to że jak czegoś nie odbiore np kosztów połaczenia z orange, albo jak jest słaba bateria, To będzie to przypominał co około 2 minuty do upadłego ;/ no i nie ma funkcji informacje lokalne a nie lubie napisu "MILEGO DNIA" z orange i nie da się tego wyłaczyć. a tak to to żadnych wad nie widzę. Więc bardzo polecam.

  • 0

    81. ~Papik  2007-04-20 22:24:48  host: dwi226.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytenie do użytkowników tego telefonu. Czy obudowa wykonana jest tak samo jak w V3 z aluminium, czy plastik? Pozdrawiam.

  • 0

    82. ~Tom  2007-04-23 12:40:18  host: ogorek.akron.net.pl

    Jednak da się ustawić informacje lokalne :)Należy wejść w menu wiadomości -> Usługi informacyjne-> Opcje->Ustawienia , następnie włączyć ustawic aktywny kanał jako 50.Następnie przejść do manu dzwonki i ustawić wiadomości informacyjne na SILENT, gdyż jak się tego nie ustawi za każdym razem telefon będzie krzyczał, że otrzymał wiadomość informacyjną. A co ponadto, telefon mam od ponad tygodnia. Jest bardzo fajny, podoba mi się, jednak już znalazłem w nim pare wad. Mianowicie słownik iTap jest beznadziejny, po t9 w SE przestawianie idzie mi dość opornie. To kółko w środku powinno być większe, bo nie zawsze się w nie wceluje. Telefon ma czasem tendencję do zawiszania. Nie mogę znaleźć w nim usłyge budzenia wielokrotnego i nie umiem nastawic domyslego dźwięku budzika, muszę za każdym razem na nowo nastawić. Ogólna ocen atelefonu to 8,5/10.

  • 0

    83.  2007-04-28 01:52:30

    Mam pytanie do uzytkownikow tego modelu - czy w sesji danych jesli jestescie w hsdpa - macie znak H ? bo w mojej motoroli tego nie ma ... Papik mam v3xx i v6maxx i powiem tyle jedna i druga sa ok :) v6maxx jest mniej aluminiowa ale to tylko powierzchownie bo jest pokryta warstwa gumy i nie jst taka zimna jak v3xx...

  • 0

    84. ~  2007-04-29 00:19:42  host: eip90.internetdsl.tpnet.pl

    kupcie sobie nokie 6310 jak wam bateria sie nie podoba lamy. NAjlepiej jakby bateria czerpala moc z głupoty jaki prezentujecie wtedy napewno bateria trzymalaby wiezcność. a co do telefonu coz chyba kazda motka ma zrypane menu, ale dzieki bogu istnieja ludzie ktorzy potrafia zdzialac cuda i wykorzystac potencjal motek i publikuja wlasne zmodowane softy ktore znacznie zwieksza funkcjonalnosc i estetyke obslugi

  • 0

    85. ~BorYseK911  2007-04-30 10:03:42  host: ann114.internetdsl.tpnet.pl

    Motka spoko fonik Oczywiscie A1000 wymiata :)

  • 0

    86. ~........  2007-04-30 17:03:40  host: blr217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej! chce sobie kupic fonik i nie wiem co wybrac.....doradzcie mi cos pliiiiisss... chcialam nokie 7390 ale stwierdzilam ze jest brzydka....a czy motorola v6maxx nie jest za duza bo mi sie wydaje ze wyglad jak cegla...nigdzy jej nie mialam na zywo w rece dlatego odp. mi czy nie jest ona za duza i czy mozna ją kupic(jak sie zdecyduje) w sieci era...

  • 0

    87. ~shuteam  2007-04-30 18:10:30  host: xdsl-3109.lubin.dialog.net.pl

    w erze jej niema sam dzisiaj zchodzilem wszystkie sklepy i serwisy jest tylko w play i na allegro;d i w co niektorych punktach sprzedazy, telefon jest odrobine mniejszy niz zwykla v3 czyli dosc maly a prezentujew sie bosko;dczekam az mi dojdzie z allegro pozdro

  • 0

    88. ~pankracy  2007-05-02 12:31:21  host: host8514114127.byt.3s.pl

    Telefon wart swojej ceny, to nie to co nokie, gdzie placi sie za nic (oczywiscie nie twierdze, ze nokie sa lepsze tylko nieuzasadnienie droższe). Simlock po kodzie koszztuje ok 40zł wiec nie ma problemu.

  • 0

    89. ~pankracy  2007-05-02 13:02:40  host: host8514114127.byt.3s.pl

    Telefon wart swojej ceny, to nie to co nokie, gdzie placi sie za nic (oczywiscie nie twierdze, ze nokie sa lepsze tylko nieuzasadnienie droższe). Simlock po kodzie koszztuje ok 40zł wiec nie ma problemu.

  • 0

    90. ~cabo  2007-05-05 11:55:08  host: 193.239.36.246

    Chcialem uzywac tego telefonu jako modemu do laptopa. Interesuje mnie ze wzgledu na HSDPa, mam jednak pytanie czy da sie tak ustawic telefon, aby dzialal bluetooth i transmisja danych po jego zamknieciu?

  • 0

    91. ~bercik  2007-05-05 18:09:07  host: abkb9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam miałem samsunga d900 ale teraz zmieniłem na v6 i jestem zachwycony jest o niebo lepszy.

  • 0

    92. ~bulka  2007-05-08 12:49:05  host: klient-75-213-75.petrus.com.pl

    Mam pytanie czy ta komorka dostepna jest w sieci ERA?

  • 0

    93. ~nic  2007-05-08 16:52:28  host: 87-205-163-214.adsl.inetia.pl

    hay!!! motorola v6 maxx jest spoko ale jest lepsza nokia n 73. tel bez oprogramowania sie szypko nudzi a z... jest spoko. sp v6 maxx jest prosta w obsłódze a JA nie lubie teli takich

  • 0

    94. ~pracownik ERY  2007-05-10 17:27:27  host: inet20908nb-3.eranet.pl

    W tym momencie PTC nie ma w swojej oercie telefonow z HSDPA, maja pojawic sie wkrotce, byc moze bedzie w niej takze motorola v6 maxx. Poa tym latwiej jest pojsc do punktu i zapytac niz pisac o tym na forum, hmm?

  • 0

    95. ~  2007-05-10 21:58:59  host: p09-10.opera-mini.net

    Witam, mam pytanie do posiadaczy. Jak sprawuje się aparat przy zdjęciach z bliskiej odległości? Jestem studentem i często potrzebuje cyknac fotke jakichś notatek itp. Obecnie mam w810 i pod tym względem sprawuje się całkiem ok. Jak będzie z ta motka?

  • 0

    96. ~Tommz76  2007-05-12 12:39:01  host: auh3.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy wam tez klapka przy zamkniętym telefonie trochę chodzi na boki ? Przy otwartej klapce wszystko jest ok. Chciałbym iweidzeć czy tylko mój model tak ma czy wszystkie. Pozdrawiam

  • 0

    97. ~Greenthumb  2007-05-14 01:02:20  host: c36-21.icpnet.pl

    Spokojnie - aparat nie jest szczytem mozliwosci, ale notatki mozesz smialo fotografowac (testowalem :) @Tomzz76 - tak, przy zamknietym telefonie widoczne sa luzy... dosc denerwujace, bo to "norma" - w jednych egzemplarzach mniej to czuc, w innych bardziej. Ciekawe czy mozna cos na to poradzic :) A co do samego telefonu - musze przyznac, ze naprawde wart jest swojej ceny; wiadomo - rzecz gustu, ale moim zdaniem ten telefon jest po prostu ladny, a dodatkowo calkiem funkcjonalny :)

  • 0

    98. ~  2007-05-14 01:05:23  host: c36-21.icpnet.pl

    @komentarz nr 86 Jezeli szukasz telefonu dla siebie (kobiety) to zdecydowanie lepiej wyglada np. K3. W rece faceta wyglada smiesznie, ale dla kobiety w sam raz :) V6 maxx nie jest mniejsza od V3. Jest delikatnie grubsza i wyzsza, ale to niewielka roznica.

  • 0

    99. ~beliar  2007-05-15 21:04:58  host: ecz10.internetdsl.tpnet.pl

    czy w tym fonie sest przeglądarka www

  • 0

    100. ~Tom  2007-05-16 20:26:01  host: ogorek.akron.net.pl

    ~Tommz76: Klapka się lekko rusza, to normalnie. Wszystkie modele V tak mają.

  • 0

    101. ~zbok  2007-05-19 20:29:44  host: acoj86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czytałem że któraś sieć tzn Orange Era albo Plus ma mieć ten telefon w limitowanej wersji Ferrari -wiecie może która to sieć bedzie miała?

  • 0

    102. ~zbok  2007-05-20 10:23:21  host: acqf171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    słyszałem że jeden z operatorów tzn Orange Era albo Plus mają mieć ten telefonek w swojej ofercie w limitowanej wersji Ferrari. Wiecie może która to będzie sieć? Jak znam los to pewnie będzie Era albo Plus bo w Orange to nigdy nie mają fajnych telefonów :(

  • 0

    103. ~SONY  2007-05-21 14:55:00  host: rv26.internetdsl.tpnet.pl

    Zbok super dzięki za tą infotmacje z wersja Ferrari Motki już niemoge sie doczekać kiedy ją kupie.

  • 0

    104. ~allan771  2007-05-21 18:58:19  host: djl75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam ten telefonik od 4 dni i naprawde go polecam, tylko mam pytanie, czy mozna go jakos skonfigurowac, aby móc łączyć się z internetem, jezeli tak, to bardzo proszę o pomoc Pozdrawiam

  • 0

    105. ~Greenthumb  2007-05-22 16:28:50  host: c36-21.icpnet.pl

    Osobiscie watpie zeby to byl Orange... Zreszta te ich Orange Menu skutecznie niszczy design kazdego telefonu. @allan771 - jasne, ze mozna ;) W koncu nie na darmo dali HSDPA :) Jezeli chodzi Ci o korzystanie z netu z telefonu, to wejdz na strone swojego operatora i poszukaj instrukcji konfiguracji (dla Orange'a np. http://ustaw.orange.pl)

  • 0

    106. ~allan771  2007-05-23 14:37:22  host: eqe163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ah... to dzięki Bogu, że można, dzięki za info :) Pozdro

  • 0

    107. ~allan771  2007-05-23 14:42:21  host: eqe163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    może być problem ze skonfigurowaniem motki v6 maxx w sieci PLUS GSM aby móc się łączyć z internetem ;/

  • 0

    108. ~adadad  2007-05-25 11:58:20  host: alpha.earth.pl

    bulka oczywiscie ze tak ;) jak kupisz na karte ten telefon on kosztuije na karte ok 2 tysiace zł ... kupisz go i sobie sciagniesz simlocka :} ja sobie go kupuje na karte :P

  • 0

    109. ~zbok  2007-05-30 14:30:04  host: acqc120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niby jakie moga byc problemy z konfiguracja V6maxx w Plusie? Moim zdaniem to bzdura

  • 0

    110. ~Monika  2007-05-30 19:05:59  host: ewq80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Greenthumb mylisz się. Nie wystarczy tak po prostu wejśc na stronę swojego operatora. Np sieć orange nie posiada mozliwosci skonfigurowania motoroli v6 maxx i tu jest wlasnie problem. Czy ktos z was wie w jaki sposob ja skonfigurowac? chodzi mi o internet, mms i wap. Proszę o pomoc! :)

  • 0

    111. ~sscorpions  2007-05-31 15:20:04  host: end114.internetdsl.tpnet.pl

    Ma ten telefon nagrywanie filmików???? Jak tak to prosze napisać ile secund.

  • 0

    112. ~  2007-06-01 12:15:34  host: p09-10.opera-mini.net

    Witam, mam pytanie do osób, które mają te komórkę w playu. Czy to prawda że nie możecie wybrać systemu pracy gsm lub umts? Bo słyszałem że play zablokował te możliwość w oprogramowaniu telefonu i predefiniowany jest umts. Pytam bo chciałbym sobie taka kupić z playa i ściągnąć simlocka a jak wiemy zasięg umts pozostawia obecnie wiele do życzenia:/

  • 0

    113. ~majk  2007-06-01 17:50:23  host: public-gprs87478.centertel.pl

    Nie chcę Was zniechęcać, ale raczej ostrzec. Mój kolega ma taki fon i pękła mu na całej szerokości ta niby hartowana szybka na wierzchu klapki. Co najśmieszniejsze nie stało się to przy upadku, ale najpierw miał ryskę od kluczy, a potem ta mała ryska przeobraziła się w pęknięcie. Ale może to była wada szkła, może nie dotyczy to każdego egzemplarza. Pozdro.

  • 0

    114. ~explo  2007-06-02 11:15:25  host: host12-193-110-229.limes.com.pl

    heja.mam pytanko czy ktos probowal sie polaczyc bluetoothem z jakims innym urzadzeniem typu radio samochodowe z bluetooth?probowalem wczoraj sie polaczyc ale nie wyszukiwal.nie wiem czy to tylko u mnie czy nie zawsze wyszukuje inne urzadzenia na bluetooth A2DP.jesli tak ile mniej wiecej trzyma bateria przy wlaczonym bluetooth.pozdr

  • 0

    115. ~Greenthumb  2007-06-02 17:42:35  host: c36-21.icpnet.pl

    @Monika - telefon konfiguruj np. wg Motoroli V3xx - sa na tyle podobne, ze bez problemu sobie poradzisz :) @komentarz 112 - nie, soft PLAY'owy nie umozliwia zmiany UMTS, GSM. Duzy minus, bo czesto przy slabej 3G lapie ja i jest kiepska jakosc polaczenia, podczas gdy 2G radziloby sobie doskonale. Znika ten problem bo wgraniu oryginalnego softa. Osobiscie tego nie robilem - dzialam na PLAY'owskim sofcie, a w Poznaniu problemy wystepuja rzadko (ale jednak wystepuja - wowczas pozostaje tylko zmiana firmware'u). @majk - nic nie jest wieczne, a przy telefonie, ktory ma cala przednia klapke wykonana z jakiegos rodzaju szkla na pewno trzeba uwazac... Sprawa rozbija sie o to jak kto dba o telefon - ja np. w kieszeni pilnuje zeby nie bylo zadnych kluczy ani ostrych metalowych rzeczy i na razie wyglada jak nowa :)

  • 0

    116. ~bluetooth  2007-06-05 15:06:12  host: sunwalker.hapay.pl

    mam taki problem dostaje poprzez bluetooth ruchoma grafike zapisuje ja w telefonie i za chiny nie moge znalesc miejsca gdzie ona sie znajduje. prosze o pomoc. telefon mam w play czy to ma znaczenie

  • 0

    117. ~nowy  2007-06-06 13:48:10  host: 82-8-2-83-chelmno.marton.net.pl

    który telefon wybrać tą motke czy benq siemens ef81 lub ef91??

  • 0

    118. ~nowy  2007-06-06 16:08:16  host: 82-8-2-83-chelmno.marton.net.pl

    który telefon wybrać motke razr v6maxx czy benq siemens ef81 lub ef91

  • 0

    119. ~ptaku  2007-06-08 20:43:30  host: systemtech.pl

    ja też tak dbałam,a pajęczynę mam na pół wyświetlacza.ale powiedz majk, jak Twój koles sobie z tym fantem poradził? bo czeka mnie wymiana,kolega mówi ( z serwisu),że to jakieś 20-30 zł.boje się,ze nagrzebie i te wszystkie dotykowe funkcje szlag trafi.

  • 0

    120. ~natalka  2007-06-09 00:41:28  host: acqe162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma ktos moze ten telefonik?:)jesli tak,to prosze o napisanie mi wiadomosci na maila: natalka7777-89@op.pl z informacjami: jaka jest grafika,jakosc dzwieku:)z gory dzieki:P

  • 0

    121. ~natalia  2007-06-10 11:45:21  host: abzi134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    prosze o pomoc;) moze ktos z was zna sie ogolnie na motorolkach i moglby mi doradzic, ktora lepsza: maxx, v3x czy moze v3xx??:)

  • 0

    122. ~zneta  2007-06-10 20:40:46  host: static-62-233-204-250.devs.futuro.pl

    zastanawiam się nad kupen moto V6maxx,ale nie wiem czy lepsza jest może K1. Chciałabym się doradzic co do tych rtelefonów. Który z nich szybciej sie rysuje. Miałam samsunga i dosc kiepsski,bo szybko sie rysuje,natomiast SE zaliczył dużo upadków i wygląa prawie jak nowy. Proszę o pomoc.

  • 0

    123. ~Aro  2007-06-11 19:26:46  host: ur170.internetdsl.tpnet.pl

    Powiecie mi,czy ten telefon ma wporzo wyświetlacz?A nie jekiś badziew?Bo już sam niewiem!

  • 0

    124.  2007-06-13 16:55:09

    mi sie stlukla szyba od przedniego wyswietlacza ;/czekam juz 3 tygodnie na nowa

  • 0

    125. ~Krzysiek  2007-06-15 22:44:29  host: 87-205-211-97.adsl.inetia.pl

    Miałem zamiar kupić tą motorilke ale wole nokie N70 ta to ma wypas !

  • 0

    126. ~  2007-06-16 20:51:52  host: 87-205-195-200.adsl.inetia.pl

    powiedzcie mi szczerze czy oplaca sie kupywac ten telefon? prosze pomozcie mni;)))

  • 0

    127. ~zbok  2007-06-17 06:43:51  host: acpi101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    #123 wyswietlacz ma zajebisty jakosciowo! nie masz sie co obawiac

  • 0

    128. ~  2007-06-23 15:12:06  host: rv26.internetdsl.tpnet.pl

    Kiedy u nas będzie Motorola V6 Ferreri. Bo wiem, że ma sie pojawić w Erze lub plusie i mam ochote sobie ją kupuć. Jeśli ktoś coś wie naten temat prosiłbym na odpisanie na tej stronie. Pozdrowienia.

  • 0

    129. ~jojo  2007-06-24 01:20:23  host: efj241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Piszecie, że Samsungi są gorsze o Motoroli...? A co to za uogólnianie. Znacie wszystkie modele Samsungów, szczególnie te z wyższej półki. Z tego, co widzę to chyba nie. Nie chodzi mi tylko o Samsungi dostępne w Polsce. A kolejna sprawa - "wspaniała" seria telefonów Motoroli ze szkła. Powiem Wam szczerze, że nigdy nie kupiłbym takiego telefonu. Jest po prostu nie praktyczny. Łatwo go zarysować (oby tylko zarysować), a poza tym trudno go utrzymać w czystości (ciągle trzeba przecierać ściereczką, żeby usunąć ślady paluchów) - jak ja to lubię. Menu w Samsungach również jest funkcjonalne, a już na pewno zdecydowanie ładniejsze. Pozostałe parametry także nie odbiegają od tych z Motoroli. Co do wyglądu uważam, że to właśnie Samsung od dawna ma najładniejsze telefony z klapką. Jeszcze raz powtarzam - wszystko zależy, jakie Samsungi przyrównujemy do tej Motoroli… i do innych także. Pozdrawiam "motorolników". ;-)

  • 0

    130. ~jojo  2007-06-24 01:30:46  host: efj241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A zapomniałbym dodać jeszcze troszkę smaczku. Takie kiepskie te Samsungi i mają t9, a taka wspaniała Motorola wciąż jedzie na swoim "oryginalnym" iTAP-ie. Chyba jednak przyznacie, że ten pierwszy system jest bardziej dopracowany. Mnie na pewno nie przekonacie do tego, że iTAP jest lepszy. Jeszcze raz pozdrawiam. ;-)

  • 0

    131. ~Dari  2007-06-24 16:47:23  host: eff35.internetdsl.tpnet.pl

    3 pytania. W jakiej rozdzielczosci kreci filmy? Czy flasha można użyć jako latarki ?? i jak mocno on świeci w porównaniu np. do K750??

  • 0

    132. ~daniel  2007-06-27 15:06:24  host: 87-204-198-3.ip.netia.com.pl

    witam a d asie moze wylaczyc Orange pl Milego dnia ? :(

  • 0

    133. ~@damian@  2007-06-29 13:18:38  host: dsk130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hey.mam jedno pytanko,czy moglby mi ktos powiedziec czy sie oplaca kupic ta motorolke v6 maxx czy jest wadliwa i jej nie kupywac???z gory dzieki.

  • 0

    134. ~Greenthumb  2007-07-01 14:25:25  host: c36-21.icpnet.pl

    @nowy - Ja bym sie nei zastawial, bo zmienialem wlasnie z BenQ-Siemensa, mimo, ze bylem fanem Siemensa... Jedynie otwarty system plikow przemawia za B-S chocaiz to nie to co kiedys. @all_z_zbitymi_szybkami - to czy bedzeisz mial rysy, czy zbijesz szybke zalezy tylko i wylacznie od tego jak uzywasz telefonu. Ja osobiscie szanuje wydane pieniadze wiec nie rzucam telefonem, nie siadam na niego ani nie trzymam w kieszeni razem z kluczami... Od czasu kiedy jej uzywam (ponad 2 miesiace) nie ma ani jednej rysy. Ktos kto kupuje telefon z przednim panelem pokrytym szklem musi sie liczyc z tym, ze wyglada super - ale wymaga tez wiekszej uwagi. @natalia - poczytaj o kazdym z nich i wybierz ten, ktory Ci sie najbardziej podoba (osobiscie odrzucilbym V3xx :) @zneta - jak dla mnie to dla kobiety zdecydowanie bardziej pasuja telefony z serii K - V'ki sa zbyt wielkie i malo kobiece :) @Krzysiek - N70 - dobry telefon, ale nigdy nie wybralbym jako glowny aparat. A to ze wzgledu na klawisze - V6 to moja 1 motorola, ale juz sie uzaleznilem od wygodnych klawiszy, w ktore nie musze celowac i nie irytuje sie naciskajac 2 naraz. Ale moze po prostu mam zbyt duze palce :) @jojo - uogolnienie faktycznie bezsensowne. Telefony ze szkla - cos za cos - wyglad za przymus utrzymywania w czystosci :) Opinia o menu... hmmm - tutaj akurat Motoroli naleza sie brawa za menu w V6 (nie wiem jak w innych, ale pamietam te z v547 i byly MOCNO tragiczne). A to czy ladniejsze czy nie... to juz kwestia mocno subiektywna :) O wygladzie sie nie dyskutuje - patrzysz na jeden telefon i na drugi i wybierasz ladniejszy - Ty wybierzesz Samsunga, ja wybiore V6 :) Co do iTap'a czy T9 nie zajme stanowiska, bo nie korzystalem z zadnego :) Byly-Siemensowiec-aktualny-motorolowiec pozdrawia samsungowca :) @Dari - AD 1. filmy 176 px x 144 px - osobiscie uwazam, ze to zbyt malo jak na taki telefon... AD 2. Tak, mozna AD 3. Nie mialem w rece K750, ale w porownaniu do K700i swieci zdecydowanie mocniej :)

  • 0

    135. ~Greenthumb  2007-07-01 14:25:51  host: c36-21.icpnet.pl

    @daniel - tak, mozna - poszukaj na forach Motoroli (np. na Matraxie).

  • 0

    136. ~szefik  2007-07-02 21:32:08  host: 80.51.184.57

    jakie dlugie filmy mozna nagrywac???? czy na smsa mozna ustawic mp3??? czy do kazdego numeru mozna dopasowac inny dzwonek??? czy mozna zminimalizowac odtwarzacz mp3 i pisac esa albo grac??? jaka rozdzielczosc maja nagrywane filmy??? za odp z gory dzieki!!!!!

  • 0

    137. ~jojo  2007-07-03 14:03:26  host: eel231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pozdrawiam wzajemnie. Właśnie taka wypowiedź mi się podoba "Greenthumb" ;-) Subiektywna ocena, a nie walenie z grubej rury na daną firmę. Zgadzam się z tym, że swoje pieniądze należy szanować - i właśnie dla tego nie wybrałbym tej Motoroli. Nie mam po prostu ochoty i czasu na dbanie o jej szklaną powłokę. Jeżel chodzi o wygląd, to była jedynie moja subiektywna ocena. Zgadzam się z tym, że kto inny może mieć zupełnie odmienne zdanie. Wnerwiają mnie jedynie puste wypowiedzi w stylu Motorola to najlepsza firma, a inne firmy to tylko szajs. ;-)

  • 0

    138. ~Greenthumb  2007-07-04 22:40:49  host: c36-21.icpnet.pl

    @ @damian@ Radzilbym jej nie "kupywac", ale wadliwa nie jest wiec mozna ja kupic :) @szefik Znakow zapytanai to Ty narobiles za caly rok... :) AD 1. Limit na filmy to limit pamieci (aktualnie pozwala mi na zapis ok. 9 min); AD 2. Telefon ma obsluge MP3, wiec nie ma powodu, dla ktorego nie moznaby ustawic tego formatu jako dzwonek SMS'a :) AD 3. Tak - mozna, rzecz jasna, o ile kontakt jest zapisany w telefonie, a nie na SIM'ie :) AD 4. Tak, mozna - wlaczasz playliste i wychodzisz z menu nie przerywajac odtwarzacza i masz muzyke w tle. AD 5. Rozdzielczosci poszukaj w moim wczesniejszym poscie.

  • 0

    139. ~kadilak  2007-07-05 14:16:34  host: efg188.internetdsl.tpnet.pl

    mam motorolke v6maxx i potrzebuje konfiguracji na mms i wap i gprs a tel mam w plusie nie moge nigdzie dostać..prosze o pomoc z góry dziękuje.. p.s obdzwoniłem już nawet biura obsługi i nic

  • 0

    140. ~K91  2007-07-10 14:35:38  host: proxy.leczna.enterpol.pl

    jak możecie brać v6 maxx to nie zastanawiajcie się... full wypas pod każdym względem.. mam ją od 2mcy

  • 0

    141. ~Motomaniak  2007-07-15 14:25:30  host: chello087206203070.chello.pl

    ej sluchajcie chce sprzedac nokie n90 i kupic tom motke ale za nokie daja mi 500 stow . bo ekram przedni mam kilka rozlanych pikseli co zrobic pociagnom go na gwarancji (mam go dopiero 11 miesiecy ? ? ?. Pilne z gory dzieki za odpowiec!

  • 0

    142. ~twojstary  2007-07-22 20:34:23  host: aks116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakie zdjęcia robi ta motka, który tel wybrać maxxa czy se k550 , nie wiem jakie zdjęcia robi motka ale se robi zaj....., proszę o odp

  • 0

    143. ~twojstary  2007-07-23 13:55:32  host: akn63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aha i jak bedzie z zasięgiem ( w playu ) (jestem z łomży) bo słyszałem że soft play-owy nie umozliwia zmiany UMTS, GSM ? proszę o odp

  • 0

    144. ~antonio  2007-07-27 13:19:15  host: bmg173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta motorolka jest wypasiona... mialem n 70. tak sie sypala, wieszala, filmy slabe, strasznie. ma jeszcze do dupy glosnik. sie ciela, to poprostu byl zlom. ale ta motorola v6 maxx to jest wypas robi 1000 razy lepsze zdjecia niz n70... to jest telefon. n 70 ma symbiana a to jest cos glupiego. po co ktos wymyslal takie gowno. to spowalnia telefon. jak chca wsadzic symbiana to niech wsadza procesor do tego telefonu.

  • 0

    145. ~antonio  2007-07-27 13:19:29  host: bmg173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta motorolka jest wypasiona... mialem n 70. tak sie sypala, wieszala, filmy slabe, strasznie. ma jeszcze do dupy glosnik. sie ciela, to poprostu byl zlom. ale ta motorola v6 maxx to jest wypas robi 1000 razy lepsze zdjecia niz n70... to jest telefon. n 70 ma symbiana a to jest cos glupiego. po co ktos wymyslal takie gowno. to spowalnia telefon. jak chca wsadzic symbiana to niech wsadza procesor do tego telefonu.

  • 0

    146. ~I  2007-07-29 13:52:40  host: drs77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam motorole a1000 od 2 imesiecy i jakos mi sie nie zawiesza ;) UIQ sprawuje sie swietnie :D ogolnie nie mam zaufania do noki bo uwazam ze sa za drogie i nie oferuja chocby polowy tego co inne firmy, ale to tylko moje zdanie =) Co do v6 max, to wyglada swietnie. Szkalny panel nie musi byc przeszkoda - w a1000 mam ponad 3" wyswietlacz dotykowy. Myslalem ze bez etui sie nie obedzie. Etui mam, ale telefon radzi sobie i bez niego ;) 0 rys. Pozdrawiem

  • 0

    147. ~marko  2007-07-31 21:54:39  host: chello062179093196.chello.pl

    modele ferrari już można kupić na allegro i to nawet z polskim menu. A tak przy okazji to w gadżecie była nawet o nim mowa więc wiadomo że jest to komórka naprawde dobrej klasy.

  • 0

    148. ~  2007-08-02 16:49:59  host: coa65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od miesiąca i jest świetny, polecam wszystkim

  • 0

    149. ~sokol  2007-08-04 15:09:32  host: 213-238-68-70.adsl.inetia.pl

    czy ten telefon dostepny jest tylko w sieci play ? jak z ta przednia szybka jest w koncu ? bardzo podatna na pekniecia ? i czy mozna ja gdzies w razie pekniecia dostac ? z gory dzieki za inf .

  • 0

    150.  2007-08-05 15:12:52

    Szybka jest z hartowanego szkła, więc rys nie będzie natomiast jak się tel niefortunnie upuści to może pęknąć.

  • 0

    151. ~Bea  2007-08-12 19:18:58  host: gvr10.internetdsl.tpnet.pl

    może powtórze pytanie które juz było.. ale.. co ze zdjęciami?? aktualnie mam nokie 6230i i z fotek jestem bardzo zadowolona :) czy ktoś w takim porównaniu się orientuje?

  • 0

    152. ~:p  2007-08-15 23:00:45  host: 088156143146.rad.vectranet.pl

    wie ktos moze czy p ozdjeciu simlocka z playa jakies opcje sa niedostepne czy cos takiego?? proze o odpowiedz z gory dzieki :)

  • 0

    153. ~:p  2007-08-15 23:06:16  host: 088156143146.rad.vectranet.pl

    wie ktos moze czy p ozdjeciu simlocka z playa jakies opcje sa niedostepne czy cos takiego?? proze o odpowiedz z gory dzieki :)

  • 0

    154. ~  2007-08-24 15:07:50  host: dcy243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MIalem nokie N70 wymienilem sie na ta motorollke i bardzo zaluje :(

  • 0

    155. ~Misiek  2007-08-25 18:44:48  host: proxy.tivnet.pl

    Zdjęcia są świetne,a dzięki wspaniałemu wyświetlaczowi oglądanie ich na ekranie to sama przyjemność.Nokie się chowają co do grafiki i czcionki - pod tym względem nowe motki są nie do pobicia.Jedyna wada to iTap,ale jak ktoś nie używa T9 to telefon jest super,ale w sumie tą jedną wadę można przeboleć,a zalety są nie do podważenia - ,świetny wygląd,łatwość obsługi,i ogromne możliwości personalizacji,można nawet dowolnie zmieniać kolejność w menu,a co do dźwięków to nie ma żadnych problemów z ustawianiem dowolnych na sygnał dzwonka czy sms-a.Telefon godny polecenia w 100%,i wspaniale wykonany - żadnych skrzypień jak w Nokiach nie mówiąc już o cenie - solidna obudowa z metalu.Pozdrawiam.Do Bea - nie wiem jak wychodzą fotki w 6230i ale sądząc po jakości motoroli raczej wątpię aby były choćby takiej samej jakości.

  • 0

    156. ~Redzi  2007-08-26 21:03:27  host: aaph222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilem ta v6 maxx i niestety nie czyta mi krty pamieci wiecie moze czemu bo ja juz sie zalamuje ostro ;-( pomocy !!!!!!! co robic i czy to juz sie komus przytrafilo ??

  • 0

    157.  2007-08-27 07:08:00

    witam czy wiecie czy to normalne ze moj nmowy v6 nie widzi karty pamicie czy ktos juz tak mial ?? kupilem go i nie dziala karte od kumpla bralem bo myslalem ze moze moja jest rozwalona ale niestety jego tez nie dzialala wiec pytam czy wy wiecie co robic ?? ;-(

  • 0

    158.  2007-08-28 01:34:07

    wie ktos moze czemu nie czyta mi moja motka V6 MAXX KART PAMIECI ?? PLSSS HELP KUPILEM NOWA I KISZKA ;-(

  • 0

    159. ~  2007-09-02 22:16:19  host: staticline40313.toya.net.pl

    Przy zdjęciu sim locka z play nic sie nie dzieje wszystko jest tak jak było, u mnie sim lock był zdjęty kodem, zdjęcia z V6 maxxa są zaje... miałem wcześniej sony ericssona k750i więc mam porównanie, ta sama rozdzielczość a zdjęcia w lepszej jakości, a do tego mnóstwo uaktualnieni i softu, jestem bardzo zadowolony z tego telefonu, bateria przy maxx użytkowniu trzyma 3 dni to tak na początek trzeba poznać telefon myślę, że przy normalnej eksploatacji pociągnie do tygodnia, polecam wszystkim ten model motoroli, po prostu nie można oderwać od niego oczu to jest dzieło sztuki

  • 0

    160. ~lisi  2007-09-07 10:20:01  host: abnt34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy karta której używacie jest orginalana?niektóre tel nie czytają podróbek muszą być orinały:)

  • 0

    161. ~Bender  2007-09-08 00:01:23  host: host12-193-110-229.limes.com.pl

    Czy można dograć do tej Motki RAZR V6 słownik T9? Może ktoś próbował? Ostatecznie przeżyję i bez T9, ale jeśli możliwość to niech się ktoś nią pochwali i ewentualnie napisze jakieś porady. Pozdrawiam

  • 0

    162. ~riki  2007-09-08 11:21:21  host: host-89-228-157-210.gorzow.mm.pl

    siema, chcialem sie zapytac jaki zoom ma aparat w tym telefonie

  • 0

    163. ~  2007-09-08 16:57:45  host: c36-21.icpnet.pl

    @lisi - wszystkie posty o pamieci pochodza od jednego czlowieka :) @Redzi - dlaczego Ci nie czyta to powiedza Ci w serwisie - masz gwarancje to po prostu idz, a wczesniej sprawdz karte w normalnym czytniku, np. na komputerze.

  • 0

    164. ~  2007-09-14 12:34:26  host: bus178.internetdsl.tpnet.pl

    Witam. Misiek(komentarz 155) napisał, cytuję :"solidna obudowa z metalu". Czy dobrze rozumie, V6 ma (choć częściowo) METALOWą OBUDOWE ?? Pyt2 czy ktos może się wypowiedzieć na temat wytrzymałości fizyczej V6?? bo każdy wie że przyjdzie taki dzień i godz kiedy tel upadnie np na chodnik. Np widziałem v3 u których 1upadek=śmierć.Ja posiadam N6020 którą "uczę latać" już 2 rok i żaden upadek jej nie straszny.

  • 0

    165. ~  2007-09-14 22:23:44  host: staticline40313.toya.net.pl

    @Bender V6 maxx ma słownik iTab to jet to samo co T9. @riki poczytaj w internecie o tym telefonie i nie zadawaj głupich pytań.

  • 0

    166. ~Malina  2007-09-14 22:48:02  host: gvr10.internetdsl.tpnet.pl

    motorolka jest świetna... hmmm poza małym szczegółem... nie wiem czy to we wszystkich motorolach tak jest (wcześniej miałam nokie i nie było takiego problemu) ale problem mój polega na tym że kiedy ktoś mi wyśle sms'a z internetu (najczesciej bramka gg) cała skrzynka wiadomosci przychodzących "czyści" sie samoczynnie... trzeba wyłączyć komórke i ja włączyć ponownie by sms'y powróciły i żeby móc odczytac sms'a którego sie dostało... :/ nie wiem o co chodzi...może wy wiecie? mieliście taki problem..? generlanie to w strsznym tempie dochodzą eski z netka na motorolki.. jak ktoś może niech pomoże :) z góry bardzo dziękuje :)

  • 0

    167. ~Malina  2007-09-14 23:12:12  host: gvr10.internetdsl.tpnet.pl

    motorolka jest świetna... hmmm poza małym szczegółem... nie wiem czy to we wszystkich motorolach tak jest (wcześniej miałam nokie i nie było takiego problemu) ale problem mój polega na tym że kiedy ktoś mi wyśle sms'a z internetu (najczesciej bramka gg) cała skrzynka wiadomosci przychodzących "czyści" sie samoczynnie... trzeba wyłączyć komórke i ja włączyć ponownie by sms'y powróciły i żeby móc odczytac sms'a którego sie dostało... :/ nie wiem o co chodzi...może wy wiecie? mieliście taki problem..? generlanie to w strsznym tempie dochodzą eski z netka na motorolki.. jak ktoś może niech pomoże :) z góry bardzo dziękuje :)

  • 0

    168.  2007-09-18 18:55:03

    czy komuś zdarzyło się żeby tel upadł na twardą powierzchnie, jak się zachował??

  • 0

    169. ~kazzior  2007-09-18 21:04:55  host: et114.internetdsl.tpnet.pl

    mam od ponad 4 miesięcy ten telefon.. i jestem z niego bardzo zadowolony :) spełnił wszystkie moje wymogi co do telefonu: głośne mp3, aparat 2Mpix, i poręczny...bateria mi trzyma 4 dni..jedyne co jest wadą nie da sie wyłaczyć zakresu 3G na 2g tylko sam automatycznie wyszukuje :/ ale jesli mało sie znasz na tym zakresie to nie obchodzi Was to.. polecam użytkownikom V'łek

  • 0

    170. ~kocanka  2007-09-20 16:22:36  host: gate-12.informel.pl

    mam ten telefon od ponad 2 tyg. i jestem bardzo zadowolona, nie zawiesza sie, bateria dlugo trzyma, polecam :P hihi

  • 0

    171. ~878542221  2007-09-24 13:42:21  host: aun107.internetdsl.tpnet.pl

    witajcie jestem szczesliwym posiadaczem SE k800i i mam mozliwosc zamiany na motorolke V6 maxx czy mi sie oplaca ???

  • 0

    172. ~czapla  2007-09-29 11:37:38  host: chello087206087133.chello.pl

    mam pytanie odnośnie menu, czy sie zmieniło w porównaniu do starych modeli?? i jak jest ze słuchaniem muzyki z tego telefonu?? dźwięk jest dobry??

  • 0

    173. ~ziom  2007-10-04 15:58:07  host: acnk205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A jak w slychac z glosnika? Mozliwie jest??

  • 0

    174. ~ziom  2007-10-04 15:58:25  host: acnk205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A jak w slychac z glosnika? Mozliwie jest??

  • 0

    175. ~hiena  2007-10-08 18:50:37  host: host-81-190-226-124.wroclaw.mm.pl

    witam jakiej maxymalnie długosci mozna nakrecic video ?? czy sa jakies ograniczenia jak w V3 ?? w nokii moge ustawic zapis na karte i moge nakrecic 3h, a jak jest w motoroli V6 maxx ??

  • 0

    176. ~b  2007-10-08 23:30:48  host: public-gprs34414.centertel.pl

    kubaz86 ... powiem Ci ze tel spadl mi z gorki i sturlal sie po kamieniach na dol po tym ze jest porysowany sprzodu na panelu to stylu ma typowo zdarta obudowe ale tak to normalnie dziala:P

  • 0

    177. ~gocha  2007-10-16 20:02:09  host: dza144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon świetny bez zadnych wad !!! POlecam warto !

  • 0

    178. ~Kaska ;))  2007-10-18 15:56:32  host: aaal30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon hmm.. świetny, nie narzekam:) Apart 2 mpX, jak na telefon to jest wypas...Mp3 super słychać, czysty dźwięk, filmy dosyć dosyć jakościowo, chociaż mogło być lepiej, smsy z bramki na Motorole normalnie dochodzą *szybka prędkość* Ogólnie telefon wygląda bardzo ładnie, od razu się rzuca w oczy... Ma klasę. Jest bajeczny. Niestety upadł mi raz i troszkę klapka zaczęła się poruszać, ale nie przeszkadza to w użytkowaniu. Jest tylko jeden minus, że jak upadnie to zostają spore ślady na telefonie, mocno je widać... Rysy dość widoczne, ale myślę, że tak to jest w większości telefonów.. Miałam juz 4 telefony i ten uważam za najlepszy model. Każdemu polecam zakup! Nie pożałujecie, na pewno!! Aha.. Bateria trzyma około 2 dni, ale to dlatego, że ma dużo bajerów... Czasami też zdarzy mu się zawiesić, ale to bardzo rzadko. Wszystko jest ogółem w jak najlepszym porządku. Pozdrawiam!!!

  • 0

    179. ~pr3dator3k  2007-10-19 19:32:18  host: drj158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka. Doradźcie mi co wybrać motke V6 maxx czy nokie 6300? w ktorym jest lepsza jakos muzyki zdjec itp.?

  • 0

    180. ~Tecza  2007-10-21 11:23:27  host: acfo242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema chciałbym więcej info na temat tego fona i czy ma takie cos jak słuchanie w tle

  • 0

    181. ~+ mAxioR  2007-10-26 16:56:25  host: wimax51.telbeskid.com.pl

    wYbiErZ se MoTkE Bo JeSt superrr włAsNiE Ja kUpIłEm =) sWietNy TeLefoNiK pozdro =)

  • 0

    182. ~mAxioR o Telefo niQ =)  2007-10-26 17:01:05  host: wimax51.telbeskid.com.pl

    telekomunikacyjna i multimedialna zamknięta w eleganckiej i solidnej obudowie z metalu. Telefon działa w technologii HSDPA, umożliwiającej błyskawiczną transmisję dużych ilości danych oraz przeprowadzanie wideokonferencji. Przednia klapka urządzenia pokryta jest utwardzanym szkłem, pod którym, poza wyświetlaczem, umieszczone są podświetlane klawisze dotykowe sterujące odtwarzaniem muzyki. Maxx V6 wyposażony jest w dwie kamery cyfrowe (w tym 2 megapikselową kamerę z ośmiokrotnym zoomem i lampą błyskową LED), 50 MB wbudowanej pamięci, gniazdo kart microSD oraz odtwarzacz multimedialny. Telefon oferuje ponadto obsługę standardów EDGE i GPRS. Podstawowe MOTOcechy: dotykowe przyciski do obsługi odtwarzacza muzycznego; dedykowany przycisk do rozmów wideo; nagrywanie i odtwarzanie wideo oraz wideo streaming (odtwarzanie w trakcie ściągania).

  • 0

    183. ~k0n0p  2007-10-26 22:18:30  host: cge37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie do posiadaczy bo wiem ze w V8 razr2 przyciskami dotykowymi na przednim wyświetlaczu można odczytywać sms'y oglądać wideo i robić inne rzeczy czy w V6 Maxx też tak można? Prosiłbym o szybką odpowiedź. Pozdrawiam k0n0p :)

  • 0

    184. ~michalusa  2007-10-27 16:50:14  host: edm74.internetdsl.tpnet.pl

    Czy w waszych modelach jak zlapiecie za ta czesc co sie otwiera i podniesiecie caly tel do gory to klapka sie juz troche otwiera, nie dociska dobrze?

  • 0

    185. ~Pawci23  2007-11-02 17:03:51  host: apn-100-131.gprsbal.plusgsm.pl

    czy w tej motoroli jest głośne mp3?

  • 0

    186. ~ziomek~  2007-11-04 17:55:46  host: cfg148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zastanawiam sie czy nazbierac jeszcze troche i kupic motke razr2 v8 czy juz kupic maxx v6? Czekac? czy brac ta jest duza roznica? Pozdro

  • 0

    187. ~Matys  2007-11-05 06:01:19  host: 80.50.230.170

    Witam,Czy jest opcja odrzucania połączenia którymś z bocznych przycisków?. wiem zę w v3 teg nie bylo jak ktos mial ustawiona aktywna klapke.

  • 0

    188. ~wenth  2007-11-05 14:36:45  host: adow206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema, czy w tym telefonie mozna w jakis sposob zmienic obudowe? bo gdyby mi się porysowała lub pękła .. jesli nieda się samemu moze mozna zaniesc do serwisu i tam zmienia

  • 0

    189. ~Tom  2007-11-06 03:35:18  host: 217.98.37.231

    Mam problem z tą motką. Dłuższe esy (pow. 450 znaków) pakuje i wysyła jako mmsy. Zaznaczam, że nie korzystam z polskich znaków. Ktoś wie może, co z tym zrobić?

  • 0

    190. ~vetas2284  2007-11-06 13:31:22  host: bxo17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fonik jest super. Pierw zamowilam fonik LG ale byla kompletna kaszana wiec zamienilam na te motke .Wrazenie super w wygladu i trzymania w rece.SZybko jasne ze sie palcuje skoro ma dotykowe przyciski ale do telefoniku dostaje sie bryloczek -gąbke ktora doskonale sciera.Szybkosc- pierwsza klasa i lepiej , jest bardzo szybki:).Kolory swietne!!ESy sie pisze wygodnie..!Bateria- mi trzyma w sumie b.dobrze..:) oglna ocena jest doskonala ode mnie . Polecam bardzo ale to bardzo bardzo:) Nigdy nie mialam zamiaru kupywac motoroli-nigdy- ani nie bralam jej pod uwage.... . Ale jak sie zdecydowalam i kupilam ja to musze powiedziec , ze NIEzaluje!!!!Bedzie mi sluzyc dlugggo :) pozdrawiam

  • 0

    191. ~Michał.  2007-11-08 22:07:41  host: proxy.tivnet.pl

    Do k0n0p - przyciskami dotykowymi można tylko sterować odtwarzaczem mp3 -Motka V8 ma cały dotykowy wyświetlacz zewnętrzny,przez co jest to możliwe.

  • 0

    192. ~x X x  2007-11-11 11:15:23  host: acyo15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale inne rzeczy z tego co widzialem tez zrobisz, ale bocznymi przyciskami ;) Tez zamierzam go kupic, tylko dopiero za jakies 2 miechy ;) a jak na razie jade na mojej E1000 ;] MOTOROLA RLZ!!!

  • 0

    193. ~egon  2007-11-11 12:45:47  host: def223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Która komóra ma bardziej wytrzymałą obudowe v3x czy v6 maxx???

  • 0

    194. ~Marczak  2007-11-11 21:34:59  host: chello089079077206.chello.pl

    witam, mam pytanko, czy ktoś kupił ten telefon w sieci play,? bo jeśli tak to odpowiedzcie czy dają do tego modelu słuchawki stereofoniczne, bo we wszelkich recenzjach pisze że powinny być, wiec, są czy nie?

  • 0

    195. ~dollar  2007-11-12 20:22:18  host: pc-77-46-5-56.euro-net.pl

    a filmy mozna odtwarzac? :]

  • 0

    196. ~maksiu  2007-11-12 21:37:02  host: 83-238-227-246.adsl.inetia.pl

    Do Marczaka:-)!Oczywiście że są!!Byłem dzisiaj właśnie w Play-u i bawiłem się nią parę chwil.Tele jest poprostu wypas:-))).Jutro idę podpisac umowę

  • 0

    197. ~green  2007-11-13 15:50:08  host: c12-130.icpnet.pl

    @Marczak: Tak, sluchawki sa dolaczane w PLAY'u. @xXx: Mozesz np. zmienic profil - pytanie tylko kto zdecyduje sie na dziubanie bardziej skomplikowanych operacji klawiszami bocznymi tudziez dotykowymi, gdzie po otwarciu telefonu wszystko jest zdecydowanie latwiejsze do osiagniecia :)

  • 0

    198. ~Ewka  2007-11-13 15:51:20  host: dmu133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej, mam pytanie: czy klawiatura pod klapką w v6 maxx jest rowniez dotykowa? z gory dzieki :)

  • 0

    199. ~Ewka  2007-11-13 15:56:30  host: dmu133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej, mam pytanie: czy klawiatura pod klapką również jest dotykowa? Z góry dziękuję :) Pzdr

  • 0

    200. ~meva  2007-11-16 10:01:11  host: adi238.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon super! Jak na razie sprawuje się bez zarzutu. Obawiałam się kupna tego modelu z względu na to ze wszyscy mówili jak to motorola ma beznadziejne menu itd. Wszystko prościutkie i jasne. Poprzednio miałam NOKIE i nie odczywam róznicy. Przyciski boczne ułatwiają obsługe i a także indywidualne dostosowanie menu. Design dopracowany, efektowny. Bardzo dobra jakość dzwięku(mam słuchawki stereo) Oczywiscie panel dotykowy niestety zmusza do tego aby telefon był w jakimś pokrowcu.. zresztą kupując iPhone tez trzeba zaopatrzyć się w pokorwiec bo nie dość ze cały dotykowy to jeszcze wiekszy... Jak zobaczyłam czyścik to nie mogłam powstrzymać śmiechu ale się przydaje:D Zresztą nie musze przyczepiać zamiast niego diamentowych wisiorów :D Bateria trzyma mi 3-4 dni. Aparat niezły choć mi niepotrzebny bo po co mi zdjecia 2.0 megapix jak mam aparat 7.0 i jest niewiele większy :) Telefon służy mi jako telefon! V6 Maxx zdecydowanie polecam !!!!

  • 0

    201. ~Kubczinho  2007-11-17 13:19:06  host: btb133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chciałbym wiedziec ile trzyma bateria

  • 0

    202. ~xXx  2007-11-18 14:51:18  host: acyp252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    V6 ma metalowa ubodowe, V3x chyba nie.. A poza tym one się teoretycznie niczym nie róznią.. teoretycznie ;]

  • 0

    203. ~madziulinka  2007-11-18 19:14:40  host: aegk239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam:) Mam takie pytanie, ponieważ nie mogę się zdecydować: który telefon jest lepszy Motorola v6 maxx czy SE k550i? Z góry dzięki za odpowiedź

  • 0

    204. ~  2007-11-19 19:29:35  host: abvk42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w playu dozucaja do fonika karte 1 gb, czyscik, ladowarke, sluchawki stereo i kabelek do kompa.nic poza tym.

  • 0

    205. ~Aneta  2007-11-20 13:44:47  host: 62.148.78.182

    Witam! Mam mały problem. Co jest lepsze: Motka V6 maxx czy Samsung D900? Pomóżcie!!!

  • 0

    206. ~ankaaa  2007-11-21 14:04:30  host: aehy72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon obsluguje tylko karty do 1 gb ?? jaa

  • 0

    207. ~vobis  2007-11-22 13:21:19  host: 088156008227.ols.vectranet.pl

    do Marczak Tak są w zestawie słuchawki w play

  • 0

    208. ~ktos  2007-11-22 21:12:51  host: aavb67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam was mam chrapke na ten telefon, ale ktory wybrac: ten czy samsunga u600?? ktory lepszy??

  • 0

    209. ~Martinez  2007-11-22 21:36:36  host: abxw83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak sie trzyma ja w kieszeni spodni, to te klawisze dotykowe sie nie włączają??

  • 0

    210. ~garfield_12  2007-11-24 18:40:39  host: aaog12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czym sie różni wersja FERRARI?

  • 0

    211. ~  2007-11-25 17:01:25  host: aalu231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi bardzo podoba się ten telefon, mam zamiar kupić go sobie na gwiazdkę. Tyko małe pytanko, do ilu [G] da się go rozszeżyć???!

  • 0

    212. ~Zedar  2007-11-25 22:49:37  host: data-03.subscribers.sferia.net

    Czy wie ktoś może czy ta motorola v5maxx działa w 100% w sieci Orange. Chodzi mi czy połącza się z internetem i wysyła MMS-y. Proszę o szybką odpowiedz. Z góry dzięki:-)

  • 0

    213. ~1  2007-11-26 12:30:31  host: v194.wat.edu.pl

    Zestaw słuchawkowy jest w zestawie w play sprawdz na stronie www.

  • 0

    214. ~zenek  2007-11-28 11:25:08  host: acyw201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chciałbym wymienić se k750i na ten... Dobry interes czy nie bardzo ? Słyszałem że przednia szybka to tragedia ale może to tylko kilka przypadków ? :)

  • 0

    215. ~gosia  2007-11-28 16:33:03  host: public-gprs103152.centertel.pl

    czesc mam ytanko pisalam juz wczesniej ale nieiwem czemu moje wied niezostaja na forum odnonie tego fona czy taeka ktora sie da n taetke np animacje jak sie da to czy ona sie rusza jako tapetka bardzo mi na ty zalezy prosze o odp pozdrawiam

  • 0

    216. ~liberto  2007-11-28 17:59:15  host: ebx90.internetdsl.tpnet.pl

    motki nie mam ale wiem ze w zestawie sa telefon ladowarka karta pamieci 1 gb sluchawki gwarancje i inne papiery

  • 0

    217. ~wiola  2007-11-28 19:08:03  host: aeha107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wideokonferencja - od kiedy w małych miastach będzie można korzystać z tej opcji w telefonach?

  • 0

    218. ~xXx  2007-11-29 12:18:19  host: acxa1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam takie pytanie do uztkowników V6 maxx - czy tel posiada funkcje makro w aparacie??

  • 0

    219.  2007-11-29 21:00:56

    egon po co pytasz o takie rzeczy? Chcesz rzucać tym telefonem? :D O telefony trzeba dbać, a każdy po upadku może mieć jakąś ryskę albo pęknięcie. To nie są czołgi ;)

  • 0

    220. ~Tomek  2007-11-30 06:31:28  host: chello089079023177.chello.pl

    Cześć, jak skonfugurować ten telfon żeby działał internet? U mnie wyskakuje błąd strony. I 2 pytanie czy można ustawic potwierdzenie wysłania smsa? Bo narazie nie widzę takiej opcji :) Pozdr

  • 0

    221. ~goska  2007-12-01 15:05:07  host: public-gprs100579.centertel.pl

    pisze praz kolejny i nadal niema mojej wiadomosci na forum nawet zglaszalam to teefoniecznie i dlaczego taks ie dzieje prosze o wyrozumialosc

  • 0

    222. ~Marczak  2007-12-02 11:14:44  host: chello089079077206.chello.pl

    dollar, raczej tak, w koncu odtwarzanie filmów jest już w kazdym telefonie z lepszym aparatem^

  • 0

    223. ~Pelus1991  2007-12-03 18:19:08  host: acmd81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do ~Redzi spróbu sformatować karte jak nie widzi ja na motce to sprobuj w jakims innym telefonie

  • 0

    224. ~Darew  2007-12-03 20:59:59  host: host892514915.waldex.net

    Razr2 od Razr rozni sie tym ze jest tylko troche ciensza

  • 0

    225. ~Stworek11  2007-12-04 13:37:03  host: dib241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka ... Mam pytanie czy przednia szybka jest naprawdę trwała czy nie ?? Bo na innej stronie spotkałam się z wieloma opiniami w ,których osoby twierdzą że szybka bardzo łatwo pęka ... Prawda czy nie ?

  • 0

    226. ~  2007-12-04 16:30:13  host: 87-205-206-20.adsl.inetia.pl

    do ewka . klawiaturka dotykwa to jest tylko ta zewnetrzna do mp3. a takto wewnatrz klapki nie ma .

  • 0

    227. ~grzegorz  2007-12-06 21:33:41  host: dxf121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś wie, co oznacza biała cyfra "3" na pokrywie baterii. Część telefonów ją ma, inne nie?

  • 0

    228. ~liberto  2007-12-07 17:31:57  host: ebx90.internetdsl.tpnet.pl

    klawiatura pod klapką jest zwykła- tzn. nie jest dotykowa

  • 0

    229. ~dachu  2007-12-07 21:14:46  host: chello087206252111.chello.pl

    u was tez sie świeci zewnetrzny wyswietlacz podczas ładowania??

  • 0

    230. ~misiu7531  2007-12-08 11:20:27  host: dynamic-87-105-235-25.ssp.dialog.net.pl

    "szukajcie a znajdziecie" video prezentacji na temat tego telefonu. Ja widzialem na jednej z takich prezentacji ze ta Motka v6 maxx ma mozliwosc odbierania telewizji. Dzwiek w niej jest super. Moim zdaniem SE w wygladzie i kilku innych rzeczach nie ma szans pobic motoroli. I to nie tylko tej. :P

  • 0

    231. ~pp;;  2007-12-08 12:27:22  host: 83.238.150.25

    Ten telefonik jest bardzo dobry i nie żałuje jak tu ten kolega powiedział w cale sie myli!!!on jest extra MOTOROLA GóRA!!!!!!!

  • 0

    232. ~adam  2007-12-08 20:19:25  host: ebx90.internetdsl.tpnet.pl

    klawisze pod klapka sa zwykle- w sensie ze nie dotykowe

  • 0

    233. ~gos  2007-12-08 20:29:46  host: public-gprs71963.centertel.pl

    ja juz kupilam na poczatku grudnia i jest super telefon ma dotykowe na wierzchu tylko klwiature nie ale tez jest super pozdrawiam

  • 0

    234. ~sonia  2007-12-09 01:03:42  host: ns2.sti.net.pl

    hej, mam pytanie czy u was też tak jest, że cały czas świeci zewnętrzny wyświetlacz? można go jakoś wyłączyć?:)

  • 0

    235. ~anastazjjjjjjja  2007-12-09 12:20:08  host: aehy1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    elo!ile dni bateria pika w tym fonie?prosze o info.pozdro

  • 0

    236. ~mbuabu  2007-12-15 17:16:22  host: gw-wlan.peters.com.pl

    meva a po co pokrowiec skoro przyciskaja dŁuzej ktorys z bocznych klawiszy mozna zablookowac wszytski klawisze zew. ? ogolnie fona polecam chociaz moja nokie 5200 glosniej odtwarzala mp3 ;/

  • 0

    237. ~bac  2007-12-17 09:04:11  host: hjg182.internetdsl.tpnet.pl

    Może głupie pytanie - czy / jak wyłączyć dźwięki powitania przy włączaniu / wyłączaniu telefonu?! Bo niestety nie widzę ani w menu ani w instrukcji a jest to denerwujące...

  • 0

    238. ~Polcccia  2007-12-17 09:51:44  host: aog162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałam Nokię 6230i, którą wymieniłam na Motorolkę V6 Maxx. Bez porównania. Motorola jest o wieeele lepsza! Zdjęcia prawi jak w normanym aparacie cyfrowym, świetny wygląd, bardzo dużo fajnych gadżetów, ten telefon ma swój styl! Koooocham go

  • 0

    239. ~uht  2007-12-17 17:24:01  host: nat-8.autocom.pl

    Telefon ok, nawet bardzo, jeśli chodzi o design to nr jeden, jeśli chodzi o system plików to średnio; co do wyłączenia 3g to wchodząc w ustawieniach w opcje sieci i ustawienia sieci można wybrać na 'sztywno' zakres 900/1800 (gsm) z defaulowo ustawionego automatcznego. Wydaje mi się, że wtedy tel przestanie ciągle szukać zasięgu 3g co trochę skraca żywotność na baterii, ale jestem dopiero w fazie testów tych ustawień, więc jeśli ktoś już próbował to będę wdzięczny za info.

  • 0

    240. ~uht  2007-12-17 18:29:48  host: nat-8.autocom.pl

    Telefon ok, nawet bardzo, jeśli chodzi o design to nr jeden, jeśli chodzi o system plików to średnio; co do wyłączenia 3g to wchodząc w ustawieniach w opcje sieci i ustawienia sieci można wybrać na 'sztywno' zakres 900/1800 (gsm) z defaulowo ustawionego automatcznego. Wydaje mi się, że wtedy tel przestanie ciągle szukać zasięgu 3g co trochę skraca żywotność na baterii, ale jestem dopiero w fazie testów tych ustawień, więc jeśli ktoś już próbował to będę wdzięczny za info.

  • 0

    241. ~V6 Maxx  2007-12-17 21:04:43  host: acvu244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tel od tygodnia i wypas. Jedyne co mi sie nie podoba to ze trzyma 1 dzień, zdrowego katowania, w szkole koledzy, w domu ja i dziewczyna, i rozmowy po 30 min. Tak to myśle że ze 3 dni potrzyma.Zdjęcia wypas, mp3 bardzo głośne i super jakość. Przyciski pod klapką nie są dotykowe, normalne fajne :D Co do filmów na małym wyświetlaczy to nie wiem ale wiem że da się robić zdjęcia patrząc na niego. Polecam

  • 0

    242. ~Tusia  2007-12-19 13:06:55  host: chello087207223179.chello.pl

    Hej! Ja już jutro kupuje ten fonik i nie mogę się już doczekać!

  • 0

    243. ~Pablo  2007-12-21 14:25:55  host: chx231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To moja kolejna motorola. Ogólnie model udany. Co do uwag to uważam że klapka trochę za słabo dociska, czego nie było w innych modelach V. Obawiam się że po kliku miesiącach użytkowania może dostać sporych luzów. No i faktycznie na tą przednią szybkę trzeba uważać. Gdyby nie to szkło to obudowie nie straszny by był żaden upadek, bo jest dość solidna.

  • 0

    244. ~thrinity  2007-12-24 18:07:45  host: host-81-190-8-225.gdynia.mm.pl

    Dostałam ten telefonik dzisiaj na gwiazdkę. To moja pierwsza motorola, a po przetestowaniu jej na pewno nie ostatnia. Normalnie cudeńko. Muzyka z głośniczka- miodzio. Ze słuchawek też super. Wyświetlacz 10/10 wielki i kolorowy :D. W dodatku piękny design, ładne robi zdjęcia. Menu przejrzyste, a słyszałam że w motkach jest niezakonieczne. Mi się podoba. @grzegorz Cyferka 3 nic nie znaczy- to logo zagranicznego operatora ;). A i mam pytanko- proszę o jak najszybszą odpowiedź: Jak w tym telefonie dobrze sformatować baterię?

  • 0

    245. ~Alithia  2007-12-26 12:23:19  host: host-89-230-6-232.konstantynow.mm.pl

    mam dylemat chce wziąć tel w play i zastanawiam sie pomiędzy tą motką czyli v6maxx a v3xx. Która byście doradzali?

  • 0

    246. ~Dorka94  2007-12-27 13:04:27  host: 195.117.19.2

    Heeej:). Dostałam ten telefon na gwiazdkę i jestem z niego bardzo zadowolona;). Jak go włączyłam to się aż zdziwiłam że ma takie fajne kolorki, i robi extra foty ;P. Polecam jak najbardziej i pozdrawiam;*

  • 0

    247. ~liberto  2007-12-28 11:37:41  host: ebx90.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon mam już ponad tydzień i jest po prostu zawalisty!!! Menu trochę za mało intuicyjne i na początku można się w nim gubić (nie to co w moim poprzednim tel se k510i), ale wszystko poza tym jest spoko. Fotki super, muzyka- po prostu cudo, reszta też będzie odpowiadać nawet najbardziej wymagającym!!! I rzeczywiście- to jest telefon, który ma klasę....

  • 0

    248. ~liberto  2007-12-29 19:17:18  host: ebx90.internetdsl.tpnet.pl

    '3' oznacza ze telefon zostal sprowadzony z anglii i ma lub mial simlock na tamtejsza siec '3' (tak jak u nas logo orange)

  • 0

    249. ~EsiowY  2007-12-30 07:39:25  host: mickiew-m-ce17719522377.c195.msk.pl

    Mam ten telefon od 3tygodni i jestem bardzo zadowolony. a teraz kilka odpowiedzi. Sa sieci PLAY sa słuchawki dołączone. Jest tak jak zwykła motorola z Menu i oprogramowania. troszeczke sie rozni. ale tylko troszke. Telefonik bardzo ładny z wyglądu a panel zewnetrzny dotykowy nie wiesza sie i szybko reaguje. Karta pamieci pasuje z motoroli e398. Oceniam telefon 9/10 Pozdro MOTOROLA RULEZ. :)

  • 0

    250. ~marta^_^  2007-12-30 16:55:53  host: apn-77-112-164-158.gprs.plus.pl

    mam okazję kupic ten telefonik ale słyszałam kilka negatywnych komentarzy o nim;-( co radzicie SE k750 lub nokie6120 czy ta motoorolke v6maxx czy Se k800??? Czekam na odpowiedz;];]

  • 0

    251. ~mateo  2008-01-01 14:00:25  host: 80.244.146.79.ip.tnp.pl

    czy ta motka robi zdjęcia na cały wyświetlacz

  • 0

    252. ~FKS*STAL*MIELEC  2008-01-03 18:21:12  host: ayf138.internetdsl.tpnet.pl

    siema osobiście posiadam taki fon od 5 miesiecy i jestem z niego zadowolony ale telefon ma strasznie słabą szybke zewnęczną ktura pęka i brzydko to wygląda ja osobiście wymieniałem 2 razy taką szybke w swym fonie

  • 0

    253. ~Madagos  2008-01-05 16:08:08  host: 226.zanet.pl

    Mam ten telefon, jest super... Dzwieki czyste, wcale nie jest taki duzy, zdjecia lepsze niz z cyfrowki, ekran bajka i wygodna klawiatura... Maly ekran zewnetrzny ale na co to komu?? Przyciski dotykowe i inne bajery... Zdecydowanie polecam!!

  • 0

    254. ~HELMP!!!  2008-01-07 14:41:15  host: ajw114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie oplaca sie wziać ten telefon?? prosze pumuzcie mi :) dzienki!

  • 0

    255. ~asdasf  2008-01-09 20:33:28  host: bru98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jak z tą przednią klapką?? i ile ona kosztuje??

  • 0

    256. ~4324  2008-01-10 14:05:33  host: brx130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. gdzie mogę kupić obudowę do tego telefonu lub ta niby wadliwa przednia szybke?/

  • 0

    257. ~Przemcio1422  2008-01-10 16:13:54  host: centronet.eth0.raptor-cl-centronet2.lubman.net.pl

    Siemka... Mam zamiar sobie kupić to motkę ale niewiem czy coś się w niej psuje?? Proszę o odp... z góry dziędki... :)

  • 0

    258. ~DaVid  2008-01-14 12:00:03  host: bzv50.internetdsl.tpnet.pl

    mam 2 pytania bo bardzo mi sie podoba ten telefon i chce go zakupic :). Wiec czy mozna wymieniac w nim ta szybke przednia albo obudowe?? I czy mozna odluchiwac mp3 za pomoca normalnych guzikow czy tylko tych dotykowych?? Prosze o szybka odpowiedz bo telefon jest super i chcialbym go miec jak najszybciej pozdrawiam :) i z gory dziekuje za odpowiedz. :):)

  • 0

    259. ~bez  2008-01-18 12:02:01  host: pc-89-195.akademiki.uni.torun.pl

    Ktos orientuje sie, jak to jest z dostepnoscia v6 w ofercie play? Cena fajnie spadla, ale od dluzszego czasu w salonie slysze, ze nie ma tej motki nawet na magazynie i nikt nie jest w stanie mi powiedziec czy kiedykolwiek jeszcze sie pojawi.

  • 0

    260. ~FanMotoroli  2008-01-18 14:08:06  host: 213.25.189.50

    Ad1. Jesli czytalbys to co napisali koledzy czy kolezanki wyzej wiedzialbys ze mozna wymienic ten wyswietlacz wrazie gdyby sie spsul oczywiscie.. Ad2.Tak mozna jesli nie chcesz uzywac przyciskow dotykowych mozesz otworzyc tel. i recznie sobie wszystko powlaczac.. te przyciski dotykowe sa po to abys nie musial wlasnie "wchodzic do srodka" tylko odrazu skrotem sobie odpalil odtwarzacz mp3.

  • 0

    261. ~ty  2008-01-19 00:25:53  host: ip-83-142-204-226.profiline.pl

    ile sms mieści skrzynka odbiorcza??

  • 0

    262. ~martuślaa  2008-01-19 17:10:35  host: host-217-172-246-186.lodz.mm.pl

    cześć mam zamiar kupić sobie ten telefonik w sieci PLAY ale słysząłam ze trudno wgrać oprogramowanie itp. mam kilka pytań jezeli będą jacyś chętni do pomocy to moje gg:6148826

  • 0

    263. ~roni  2008-01-21 18:52:05  host: alj11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Psuje się, psuje - KLAPKA. To największa porażka tego telefonu! Gdyby nie to, to fon jest fajny. Wygląd przede wszystkim. Ale klapka strasznie lata i nie trzyma.

  • 0

    264.  2008-01-21 20:22:38

    witam full wypas fon zamierzam se nie długo takie cudo techniki kupić. Mam takie małe pytanie ile ona kręci filmu ile minut czy godzin jeśli mam karte 1 gb bo u mnie w rodzinie posiada wiele osób motorole v3 i ona tylko 1 minute kręci i ten film zajmuje 0,5 mb a jest wolnego 4 mb i powinno czyli nakręcić około 4 miut i w jakiej rozdzielczość są. Byłem w komisie przez chile pobawiłem się taką nie zapomniane chwile lecz zapomniałem o kamerce i nie sprawdziłem ile kręci ale zdjęcia fjanie na fonie wygladają jak robi to widać na ekranie nie jak w poprzednich wersjach np w v3 czy e398 że jest pasek na dole owszem jest ale jest przezroczysty i mało widoczny tylko w kamerce jest pasek bo sprawdziłem ale zapomniałem nakręcić film bo zobaczyłem drugą kamerka jak zdjęcia robi. Jak słyszałem mp3 po prostu wupas i że ma dźwięk przestrzenny to ważne dla mnie bo mam tera motorole e398 i ma dźwięk nawet czysty ponieważ ma 2 głośniki i to jest "+" ale v6 ma 1 ale chyba dobry? Ogólnie motorolki są wporzo najbardziej mi się podobają sam mam motorolke i super Ogromnie polecam:D Pozdrawiam

  • 0

    265. ~P!-CK  2008-01-22 15:15:13  host: 80.48.137.3

    Mam takie pytanie : opłaca mnie się wziąść ten telefon za 200$, nowy...? + ok. 100zl przesyłka. Patrzyłem na allegro i tam stoją na 600 zł... (ale zawsze coś tam jest...) , a w sklepach internetowych od 1000zł. Jak by ktoś nie wiedział 200$ to ok. 500 zł. Proszę o szybką odpowiedź.

  • 0

    266. ~  2008-01-23 20:54:00  host: host56-178.tvk.torun.pl

    Jak na moje to telefon byl super choć pierwszego dnia użytkowania pekła szybka a dziś na domiar złego przestał mi działać klawisz "1" w telefonie :( powoli sie zawodzę...

  • 0

    267. ~  2008-01-24 20:44:10  host: chello084010135022.chello.pl

    najlebszy fonik dostałem go na urodziny kozak extra zdjęcia ma lampe błyskowom 2megapiksele 100/100

  • 0

    268. ~czesio  2008-01-24 20:45:49  host: chello084010135022.chello.pl

    daje 1000/1000

  • 0

    269. ~kuzan  2008-01-26 17:15:40  host: ackz157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kevin123 Mam 1gb karte i na pewno mozesz krecic film 20-22minuty, nie wiem czy mozna jeszcze to jakos przedluzyc bo oczywiscie pamieci starczy na wiele wiecej. Jesli chodzi o jakosc to zadawalajaca:) Ogolnie polecam ten telefon!!:) jesli chodzi o cene to za ~600zl znajdziesz w Polsce ten telefon z gwarancja na 2 lata + karte qgb;) wiec nie wiem czy warto go 'sciagac' zza granicy:)

  • 0

    270. ~Marcin  2008-02-02 14:16:51  host: gjn178.internetdsl.tpnet.pl

    do kevina: Kręci tyle, ile ma miejsca. Ja nakręcicłem 2, 24 godz.

  • 0

    271. ~Martunia :)  2008-02-04 14:29:27  host: 87.116.201.52.kutno201.tnp.pl

    Dzisiaj byłam w salonie Play i ten telefonik ma być w środe:D jupi:D czyli na urodzinki będę miała :D

  • 0

    272. ~Emazet  2008-02-06 18:43:25  host: chello089079195220.chello.pl

    Wie ktoś jak skonfigurować internet w telefonie w sieci era?

  • 0

    273. ~Kubaaa  2008-02-07 19:14:37  host: apn-77-113-71-174.gprs.plus.pl

    w jakim formacie powinny byc pliki video i jaki programem konwertowac pliki zeby odtworzyc je w motoroli v6 maxx??

  • 0

    274. ~Joggy  2008-02-10 19:33:21  host: chello084010006222.chello.pl

    Elo mam pytanie: czy to prawda że ten telefonik nie ma radia ? ;( Jeśli nie to dużaaa szkoda ...

  • 0

    275. ~...  2008-02-11 12:53:42  host: chello083144075034.chello.pl

    może i telefon fajny, ale bateria do niczego... to paranoja, żeby u małoużywanego telefonu (mam na myśli: brak słuchania na nim muzyki, nie robienia zdjęć, a tylko rótkie rozmowy i pisanie smsów) bateria w chwili obecnej wytrzymywała zaledwie kilka godzin! Po kupieniu, trzymała max 2 dni, teraz z godzinę lub dwie... Mimo iż telefon bardzo symapyczny, jestem z niego coraz mniej zadowolona....

  • 0

    276. ~asiula  2008-02-12 14:49:58  host: host-81-190-153-54.olsztyn.mm.pl

    Nie, już teraz na allegro ten telefonik nie jest aż taki drogi...

  • 0

    277. ~adom87  2008-02-27 16:17:47  host: cgu190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    superek jest ten fon. ta 3 to oznacza telefon trzeciej generacji :D bo ma 2 kamery zew. i wew. mam go prawie pol roku i jedyną wadą jaką posiada ten fon to krótko trzymająca bateria!!!! co mnie strasznie niestety denerwuje.

  • 0

    278. ~Mausik :*  2008-02-28 13:41:03  host: aasx191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiedzcie mi głośny telefonik ? zalerzy mi na głośnych mp3

  • 0

    279. ~Julaj  2008-02-28 16:55:42  host: nat-14.autocom.pl

    No cuż TEN TELEFON JEST ŚWIETNY ! Mp3, super zdjęcia, internet, możliwość pisania długich smsów! Mówie wam telefon cudeńko. Tylko jak ma sie za dużo muzyki i wczasie puszczania jej zmieniasz kolejność telefon może sie zaciąć ... Trzeba także uważać na tą szklaną obudowe z przodu. Ale także jest wytrzymała gdyż w pierwszym dniu telefon spadł ze schodów na klatce i nic sie nie stało GORĄCO POLECAM TELEFON SZCZEGÓLNIE ŻE CENY SPADAJĄ!

  • 0

    280.  2008-02-28 20:11:14

    czy ta motka głośniej odtwarza muze od np. k530i lub nokii e50??

  • 0

    281. ~Wudi  2008-03-05 16:19:47  host: 80.240.165.180

    Wcześniej korzystałem z V3xx,niezawodny tel,niezniszczalny jak na moje użytkowanie.Spadł mi ze schodó i nawet ryski nie było.Niestety siadła płyta.Teraz mam v6maxx i jestem bardzo zadowolony super fonki polecam:)

  • 0

    282.  2008-03-05 16:45:55

    kupiłem ten telefon miesiąc temu nie pisałem bo czas szybko leciał bawiąc sie tym telefonem:D bardzo fajny zdjęcia w dzień bardzo ładne można nawet nie rozróżnić czy to zdjęcie z cyfrówki czy z komórki w nocy troszkę gorzej pewnie że z fleszem filmy na kompie nawet ładnie wychodzą wyświetlacz duży czytelny mp3 fajnie słychać dotykowe klawisze są znakomite blutucik szybciutki telefon szybki nie zacina się tak jak mój drugi telefon e398 karta 1 gb i jedziemy:D fajnie że można używać flesza podczas kręcenia filmów cena no troche wachająca się na allegro nowy od 600 do 720 widziałem no zależy jaki ile gwarancji i simlock na jaką sieć ale warty swej ceny gorąco polecam 10/10 +:D

  • 0

    283. ~DariA  2008-03-11 21:39:52  host: public10300.xdsl.centertel.pl

    telefon mam już dobre pół roku. sprawuje się dobrze, choć już drugi raz będę musiała odwiedzić serwis. początkowo fabrycznie obudowa lekko odstawała. okazało się, że jakiś tam haczyk w środku się złamał i wymienili mi klawiaturę z ramką. teraz mam problem z sowtem. od czasu do czasu wyskakują błędy i różne dziwne komunikaty typu error.... z wad można jeszcze dodać sporą wrażliwość na niewielkie lekkie upadki->odrazu czarny ekran....lub biały i tel nie kontaktuje. przez pół roku zawiesił mi się z kilkanaście razy, czyli w normie. aparat taki sobie. se k750 robi o niebo lepsze. boli brak funkcji makro. ale to tylko komórka. zdjęcia nadają się do oglądania na wyświetlaczu komórki. tel kilka razy mi upadł, lecz nie były to jakieś drastyczne upadki, a tel łapał zawieszkę. delikatny! przednia szybka miała być odporna na zarysowania... ale chyba tylko wtedy gdy ktoś ją chroni pokrowcem. mimo dobrego traktowania posiada już z 7 małych rysek.ale nie rzucają się one tak w oczy, zwłaszcza, że szybka z regóły jest nafaszerowana odciskami. a czyszczenie jej co minutę w koncu każdego znudzi. niemal każda klapka posiada luzy i nie dociska. to norma. ale można się do tego przyzwyczaić. kolejnym minusem jest dość krótka żywotność baterii. trzyma ok 3 dni przy normalnym użytkowaniu. ja z reguły ładuję co dwa, bez względu czy bateria ma 2 czy 1 kreskę. acha 3 kreski utrzymują się ok 1,5 do 2 dni, później leci z górki. baterię trzeba wyczuć. wkurza jeszcze brak możliwości ustawienia automatycznego potwierdzenia wysłania wiadomości. dla każdego sms trzeba ustawiać osobno. to chyba na tyle. więcej wad przez te pół roku nie odkryłam. ogólnie gorąco polecam. tlefon wart swojej ceny. nie żałuje wyboru. i pewnie jszcze przez długi czas mi posłuży. zalet ma sporo, zbyt wiele, by opisywać, więc skupiłam się tylko na wadach. a jak widać ne ma ich zbyt wiele. pozdrawiam

  • 0

    284. ~mariusz  2008-03-24 17:18:37  host: netpanel-212-182-110-217.olechnowicza.lublin.pl

    nie jest prawdą że telefon się wiesza chyba że nie udał się egzemplarz.9 miesięcy mam V6 i nigdy nie miałem z nim problemów. Poprzednie nokie co chwilę leżały w serwisie a ten nawet raz się nie zawiesił. jeśli ma wady to najwyżej takie że nie potrafię pisać ani odczytywać poczty e-mail, długo się włącza aparat, i za krótko żyje bateria. Internet w tym telefonie nieźle śmiga, zdjęcia super - wywołałem kilka i rewelacja, filmy kręci niezłe jak na telefon, muzyka brzmi świetnie, świetnie odtwarza filmy, ładnie wygląda, jak się nim nie rzuca i nie niszczy to telefon będzie idealny w nieskończoność. Brakuje w nim pilota do telewizora :) polecam.

  • 0

    285.  2008-03-28 18:54:11

    Myśle nad kupnem Motoroli v6 maxx ,więc zaczołem czytać różne opinie to niewiarygodne jak były odmienne to że się psują często to że są wytrzymałe . Błagam pomużcie co sądzicie o tym telefonie ( chodzi mi głównie o awaryjność tego modelu awaryjna czy nie ? , boniechce kupićtelefonu który co tydzień będzie w komisie ) z góry dzięks

  • 0

    286. ~Madagos  2008-04-03 12:36:33  host: 226.zanet.pl

    Hmmm... Byłam wniebowzięta gdy go kupiłam, a teraz załuję... Cały sie rozwalił!!! Dzisiaj całkiem sie zepsul... Dbam o niego i szanuje a on sie juz calkiem zepsul... Masakra.... ;/

  • 0

    287. ~PoPak  2008-04-18 00:08:04  host: acsb138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    #285 - Posiadam V6maxx od pół roku i nic się z nią nie dzieje. Jest trwały, soft stabilny, klapka trwała (mam tik i lubię otwierać i zamykać po kilka razy pod rząd ;) Oczywiście trzeba dbać, nie nosić z kluczami, a jeśli w kieszeni to szybką do ciała!!! To ogólne rady, które tyczą prawie wszystkich tel. Na koniec uwaga odnośnie mp3, tel. był projektowany do odtwarzania WMA, ale mp3 też bardzo dobrze tylko że bitrate nie może przekroczyć 192kbs (moim osobistym zdaniem znacznie lepszy format od mp3 jeżeli chodzi o urządzenia przenośne).

  • 0

    288.  2008-04-19 15:49:09

    moto jak to moto są raczej awaryjne (ale ja się o tym nie przekonałem).

  • 0

    289. ~frelaczek  2008-04-19 19:17:25  host: aban181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy motka v6 odtwarza pliki w formacie flv

  • 0

    290. ~Bart  2008-04-24 15:15:06  host: aja52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon bardzo spoko, tylko niestety spadl mi na chodnik i jakies kamienie i mi pekla obudowa z przodu (to a'la szklo). czy ktos wie czy w serwisie mi to zrobia ( bo na gwarancji to raczej watpie) albo czy moze sa jakies wymienne te "panele" z przodu i jak to sie zdejmuje?

  • 0

    291. ~PS  2008-04-24 15:52:47  host: dvh172.internetdsl.tpnet.pl

    czekam z niecierpliwoscia az mi przysla, telefon zamowilem na allegro, ceny sa nawet nawet przy farcie mozna ten telefon kupic juz za okolo 350 zl a srednia to tak okolo 450-500zl. To bedzie moja pierwsza motka. wczesniej mialem same nokie najpierw 3310, pozniej 3200 i niedawno 6230i wtedy 6230i wydawal mi sie prawdziwym kombajnem multimedialnym, ale teraz po przeczytanie opinii o tej motce i jej opcjach, uwazam ze ten telefon jest dopiero multimedialnym potworem :) tylko troszke sie obawiam o ta szybke przednia czy przy moim uzytwkowaniu wytrzyma kilka dni ;p chociaz moj kolezanka ma MOTO K1 rowiez z szklana szybka i mowi ze upadla jej pare razy i nic tylko irytujce jest to ze caly czas zostaja na niej odciski palcow i przez to czasami nie mozna odczytac godziny. ale cos nie ma rzeczy idealnych. co do wygladu ten motki (v6 maxx) wg mnie jest fenomenalny chociaz te dodatkowe podswietlane paseczki na szybce sa zbednie i tylko zjadaja baterie. czy mozna to ustawic w opcjach zeby sie nie swiecily? kuurcze nie moge sie doczekac az przyjdzie paczka z moja ukochana nowitka MOTORAZR V6 MAXX! :)

  • 0

    292. ~josef  2008-04-24 22:51:58  host: 81.210.222.191

    czy ta motka ma faktycznie swiecace te dwa paski po bokach?

  • 0

    293. ~aguuusia  2008-05-25 13:52:54  host: ebo67.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon juz 4 miesiace i jestem z niego baaaaaaaaaaaaardzo zadowolona ! :) na poczatki mozna sie troszke pogubic w menu ;) ale to tylko kwesia czasu i wszystko bedzie wporzo :D zdjecia wychodza bardzo dobrze na cały wyświetlacz, czysta dżięk przyciski dotykowe wszystko ok ;) POLECAM !!!!!!

  • 0

    294. ~  2008-05-27 16:11:19  host: 212.160.169.222

    tel.jest super nie mam większych zastrzerzeń do V6maxx ale czasami mnie denerwuje to że się tak zawiesza!!! ?????

  • 0

    295. ~22.22  2008-05-28 22:23:38  host: acnn201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak ma. Czy zauwazyl ktos przy swojej V6maxx aby ten okrągly przycisk do potwierdzania po srodku strzalek oberwal sie z tej bialej gumki z ktorejs strony i wpadl letko do srodka???? U mnie tak sie stalo i widoczny jest w tym miejscu kawalek blaszki.

  • 0

    296. ~aa  2008-05-31 15:47:12  host: edm74.internetdsl.tpnet.pl

    Tak ma. Wkurzajace jest przy tym fonie to ze nie mozna robic zoomow zdiec przy przegladaniu i ze filmiki nagrywa tylko w 176x144, gdzie przy gorszej motce W510 mozna nagrywac w wiekszej i zoom zdiec jest...

  • 0

    297. ~pawelord  2008-06-26 16:56:52  host: 217.98.102.8.ip.airbites.pl

    telefon do du**. wiesza sie, lampa błyskowa miała być 2 diodowa a jest jedno no i przedewszystkim po okolo 4 miechcach klapka skrzypi. ne wiem czy wytrzyma 2 lata

  • 0

    298. ~Beata  2008-06-27 19:11:17  host: k014-174-48-80.flash-net.pl

    mam ten telefon już okolo roku...i planuje zmiane..po prostu moj egzamplarz jest chyba taki wyjątkowy..eh smski z netka nie dochodzą (trzeba wyłaczyć i ponownie włączyć teelfon by je odczytać) a jak już to w żółwim tempie...głośnik nawala.. jednyne co mnie satysfakcjonuje to zdjęcia..robi genialne :)

  • 0

    299. ~Przemusss15  2008-07-02 16:42:38  host: ip-193-138-118-91.nette.pl

    cześć mam już ten telefonik od długa i pękła mi szybka i gdzie jąmogę kupic?? w lublinie?? i dokładniej na jakiej ulicy jeśli można ... z góry dzięki...

  • 0

    300. ~  2008-07-17 09:25:27  host: host-89-228-35-12.elk.mm.pl

    ten telefon jest do bani ... kupilam go w grudniu i caly czas latam z nim do naprawy. ODRADZAM

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-171-35.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet