Motorola RAZR i - opinie
Telefony Motorola Motorola RAZR i Opinie o Motorola RAZR i

Motorola RAZR i

w sumie: 14
  • 0

    1. ~haxior  2012-09-18 16:37:18  host: 82-160-19-2.tktelekom.pl

    oo intel atom? nie lepiej troche więcej ramu i... coś pośredniego międzi wp8 a win 9 rt? ;d

  • 0

    2. ~  2012-09-18 19:57:09  host: 77-253-60-166.adsl.inetia.pl

    Ten jedno rdzeniowy procek jest wydajniejszy od procków dwurdzeniowych ale pobiera więcej energii niż wszystkie wielordzeniowe. Bateria ma ponoć trzymać 20h :S

  • 0

    3. ~qwerty  2012-09-18 20:54:02  host: public30777.xdsl.centertel.pl

    Aparat robi do 10zdjec na sekunde

  • 0

    4. ~gimzik  2012-09-18 23:00:27  host: 94-40-46-28.tktelekom.pl

    hmm... jeden rdzeń, ale jaki!

  • 0

    5. ~  2012-09-19 17:48:05  host: cyberfox.pl

    Bardzo ciekawy 1 rdzeń o taktowaniu 2gzh jestem ciekaw jak się będzie sprawdzał :) Smartfon ogólnie ładny lecz zastanawia mnie jego cena :))

  • 0

    6. ~Johny  2012-09-19 18:59:32  host: aaln121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    intel atom :D

  • 0

    7. ~maciek  2012-09-19 22:13:53  host: cyberfox.pl

    Uhuhu :) Procesor 2Ghz a o HSDPA i HSUPA nic nie wiedzą :)

  • 0

    8. ~posiadacz razr i xt890  2012-12-19 12:42:35  host: apn-31-1-38-107.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam ten telefon od 2 miesiecy i po przesiadce z mojej milestone jestem bardzo zadowolony, bateria trzyma okolo 3 dni, w milestone trzymala polowe krocej. Na prawde nie mam zadnych zastrzezen. Szczerze polecam.

  • 0

    10. ~mik  2013-02-02 20:50:10  host: ip-91.197.88.97.edial.pl

    Witam,mam Razr I od paru dni,przesiadłem się z Razr i śmiało mogę powiedzieć,że to naprawdę dobry telefon.Smartfon dla indywidualisty co najmniej,wyróżnia się z telefonów oferowanych przez innych producentów,szczerze polecam. Co do jego właściwości nie będę pisać bo w necie cała masa testów i porównań.

  • 0

    11. ~maciek  2013-05-23 23:29:58  host: non-registered.multifox.pl

    ~posiadacz razr i xt890 No słuchaj, RAZR i a Milestone to jest niebo a ziemia :) Super, proc 2GHz i to jeszcze od Intela, a nie jakiś Qualcomm Snapdragon czy ARM Cortex lub Media Tek. Rewelacja :D Jakiś Prestigio też ma już intelowski procesor.

  • 0

    12. ~lukasz  2013-09-14 21:51:25  host: cpc13-tonb3-2-0-cust57.16-3.cable.virginmedia.com

    witam posiadam tą motke od 8 miesiecy przez ten czas ani razu żadnej zwieszki bateria jak na mój gust super normalnego użytkowania dwa do trzech dni oczywiscie jak siedzialem na necie ze wszystkin duperelami powłanczanymi to i tak dał rade cały dzien jak używalem tylko do sporadycznego dzwonienia i sms owania to nawet siedem dni ale to naprawde sporadyczne dzwonienie obudowa rewelacja nic nie trzeszczy nic nie skrzypi spasowanie rewelka wytrzymałość spoko wyleciał mi z kieszeni na beton no fakt z nie dłużej wysokosci ale prost ekranem na beton naprawde niezbyt fortuny upadek i poza delikatną rysą na plastikowej cześci obudowy zero śladu upadku jakość rozmów dobra ja słyszany jestem bardzo dobrze ja słysze różnie zalerzy z jakiego telefonu jest dzwonione głosnik dobry muzyka na słuchawka też daje rady aparat przyzwoity w dzien spoko wieczorem troche gorzej podsumowjac telefon rewelacja niema chyb lepszego telefonu z takimi gabarytami i takim parametrami normalna wielkosc i dobre parametry porownywałem z córki galaxy s3 i nie widze wiekszej rożnicy w użytkowaniu nawet czasami mam wrażenie że motka chodzi płynniej ale te gabaryty no patelnia ja tam wole moja motke naprawdę z czystym sumieniem mogę polecić ten telefon pozdrawiam

  • 0

    13. ~olaf  2014-03-14 16:51:46  host: nzr58.internetdsl.tpnet.pl

    Swietny telefon, niech sie schowają inne z dwoma rdzeniami. Zero zawiech, wszystko chodzi płynnie. Doskonaly wyswietlacz widac wszystko nawet pod duzymi kontami i te kolorki :D Inny niz wszystkie. polecam!

  • 0

    14. ~rafi  2015-01-16 21:18:11  host: ip-93-154-142-120.free.aero2.net.pl

    Witam szukam do motorola razr i xt890 bateria wie ktoś gdzie kupię ??

  • 0

    15. ~do rafi  2015-08-11 20:06:28  host: apn-46-77-124-202.dynamic.gprs.plus.pl

    Chyba nigdzie. kup pora kup nowy fon

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet