Motorola PEBL U6 - opinie
Telefony Motorola Motorola PEBL U6 Opinie o Motorola PEBL U6

Motorola PEBL U6

w sumie: 31
  • 0

    1.  2006-03-10 18:31:53

    a gdyby mu dodać wymienne obudowy ... ? ...i zmienć przycieski na jakieś normalniejsze to by było to co tygryski lubią najbardziej :D :)))

  • 0

    2.  2006-03-21 13:06:17

    O BOŻE !!! JAKI OCHYDNY !!! FUUUJ !! NIC CIEKAWEGO POZA WYSWIETLACZEM. JAJBARDZIE ODRAŻAJĄCE W TYM TELU TO OCHYDNA KLAWIATURA I BEZNADZIEJNE TO TAKI ZŁĄCZENIE KLAPKI

  • 0

    3. ~Gwozdzik  2006-03-21 15:46:10  host: 241net30.net.zeork.com.pl

    Beznadzieja nawet nie ma Mp3 i jeszcze ta ochydna klawiatura!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    4.  2006-05-10 13:14:05

    cena badzo,wysoka jak na to cacko tak jak inne fony w orange.

  • 0

    5. ~Azerak  2006-05-11 22:23:02  host: cls15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajnie się otwiera tylko, że klapka jest na magnesy i trzeba uważaćz kartami przy tym telefonie. Klawiatura jest spoko bo tak naprawdę te kreski to oddzielają przyciski ale fakt zataką cene wolę już swoją nokie 6630 bo funkcji ten telefon prawie nie ma bogadsza od niej jest nawet motorolka v360.

  • 0

    6. ~pol  2006-06-30 16:25:01  host: dia134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A kiedy w Erze?

  • 0

    7. ~dilukii  2006-07-06 09:36:51  host: bpe176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma mp3 jako dzwonki. tylko nie ma odtwarzacza

  • 0

    8.  2006-07-22 11:12:26

    brak mp3 to bolesna sprawa jak na telefonik za taką cenę no i brak pamieci zewnętrznej też doskwiera:(

  • 0

    9. ~k...  2006-10-16 20:34:35  host: zagorzeb.smstv.pl

    ona ma odtwarzacz mp3:/

  • 0

    10. ~ja  2006-10-24 07:40:29  host: ip40.astro.net.pl

    moim zdaniem jako zwtkly tel sie sprawdza i jest b. wygodny. i wizualnie ladniejsz od d 600

  • 0

    11. ~  2006-12-17 22:05:09  host: bua34.internetdsl.tpnet.pl

    mam go od tygodnia... mi sie bardzo podoba :)

  • 0

    12. ~tomjac  2006-12-31 11:24:31  host: fad138.internetdsl.tpnet.pl

    Kto orientuje się jak zmienić zegar na wyświetlaczu zewnętrznym ??

  • 0

    13. ~klaps  2007-01-09 13:15:37  host: dpd19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi sie bardzo podoba, zreszta od lat mam roznego rodzaju motorole z klapka i nigdy sie na zadnej nie zawiodlam, tak wiec kto wie, moze sobie taki sprawie, a czy ktos sie nim juz bawil??

  • 0

    14. ~klaps  2007-01-09 14:32:12  host: dpd19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi sie bardzo podoba, zreszta od lat mam roznego rodzaju motorole z klapka i nigdy sie na zadnej nie zawiodlam, tak wiec kto wie, moze sobie taki sprawie, a czy ktos sie nim juz bawil??

  • 0

    15. ~deszcz  2007-02-05 10:36:55  host: 212.160.172.70

    fajny tel dla kobiet :P pociagamy klapka w dol i sam sie otwiera :D kobiety powinny byc zadowolone bo oszczedza paznokcie :p

  • 0

    16. ~Skajpuś  2007-02-11 18:29:30  host: afw242.internetdsl.tpnet.pl

    Siema ludzie! Ten telefon jest bardzi fajny. Nie mam go, ale sobie sprawię taki. Tylko powiedzicie mi. Czy ten telefon ma dzwonki MP3? Odp. W Komentarzach lub Na mój numer GG albo na Onet-Skype. Mój numer GG to 6389951. A Onet-Skype to "Skajpus_krystian". Pozdro! I proszę bardzo o odpowiedź.

  • 0

    17. ~ja  2007-02-19 11:36:22  host: 80.54.154.213

    On nie ma odtwarzacza MP3 !

  • 0

    18. ~:)  2007-02-23 17:41:08  host: xdsl-11323.wroclaw.dialog.net.pl

    ja nie ma jak ma:) można odtwarzać pliki dzwiękowe w formacie mp3, wave w zależności od softu nawet wma i inne popularne rozszerzenia:) uważam, że telefon jest na prawdę godny uwagii.. śliczny..:)

  • 0

    19. ~Aneczka18  2007-03-03 08:53:45  host: 204.v54.interkam.pl

    hmm mam dylemat, moze mi ktos doradzi?? Mam obecnie samsunga E350E ale on mi sie troche juz znudził... owszem fajny itp ale nie nie moge nic zrobic, ani muzyki wgrac, ani dzwonków, a mogę juz zapomniec o przesłaniu z telefonu na kompa zdjęc i filmików bo kupowałam juz 5 kabli USB i wszystkie musiałam oddawac bo oczywiście nie chodziły...wiec jest wprawdzie bezuzyteczny... i zastanawiam sie nad sprzedaniem go a kupieniem motorolki U6... kiedys miałam motke i bardzo mi odpowiadała...na allegro kosztuje prawie tyle samo co mój samsung i tak myśle czy zamienic...a wy zamienilibyście ? :):)

  • 0

    20. ~buziaczek  2007-03-12 22:03:00  host: acrz251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zegar zmienisz w taki sposób:Meni, narzędzia, personalizacja, ekran główny, Zegar: no i wybierasz czy cyfrowy czy analogiczny

  • 0

    21. ~Carolline  2007-04-06 10:56:41  host: 088156065007.bsk.vectranet.pl

    Telefon jest swietny! Przyciski zreszta tez! I nie orawda ze nie ma odtwarzacza mp3:P ja mam swoj prawie od roku i nie narzekam :) nie nige tylko nigdzie doatc wymiennej obudowy :/

  • 0

    22. ~sylwia  2007-05-16 19:53:47  host: s1-atm.kol.tke.pl

    czy ktoś może mi powiedziec gdzie jest dyktafon

  • 0

    23. ~s,.....  2007-05-16 20:01:22  host: s1-atm.kol.tke.pl

    gdzie jest dyktafon??

  • 0

    24. ~Qrczak  2007-06-04 17:59:02  host: afw242.internetdsl.tpnet.pl

    a jak nie ma kartypamieci to po co tu aarat ?? kolejny ''szit'' nie to co moja v3i ;P

  • 0

    25. ~brzozia  2007-10-29 10:20:40  host: dsa134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo fajny telefon!Obudowa nie rysuje się , klawiatura nie ścieralna( bo metalowa) oryginalny wygląd i wszytkie podstawowe funkcje + dodatki ułatwiające przesyłanei danych :) Ogólnie polecam... :)

  • 0

    26. ~Sztel  2007-12-01 15:36:40  host: proxy20.is.net.pl

    Bardzo dobra koma.Ma głosnik, MP3, polifonie,mam ten telefon rok i jestem z niego zadowolony...

  • 0

    27. ~jargul  2007-12-02 11:18:47  host: aefr79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam taki problem bo w opisie pisze ze odtwarza pliki pm3 a jak przesle sobie jakas piosenke z telefonu od siostry albo od brata to pisze format jest niedostępny wie ktos o co chodzi?

  • 0

    28. ~Oluska203  2007-12-26 13:30:47  host: xdsl-6302.walbrzych.dialog.net.pl

    A wie ktos moze jak ustawic nagranom melodyjke na dzwonek

  • 0

    29. ~Lopik  2008-02-28 11:52:46  host: byp170.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon nawet nawet... Tylko szkoda ze karty pamiecinie ma. :(

  • 0

    30. ~  2009-02-14 10:57:04  host: ip-89.171.16.22.static.crowley.pl

    chcialem zmienic zegar na analogiczny i w ustawieniach nie ma ustawienia zegara

  • 0

    31. ~  2009-07-20 17:05:14  host: gvy117.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam iphona i fajny

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-107-222.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet