Motorola MPx220 - opinie
Telefony Motorola Motorola MPx220 Opinie o Motorola MPx220

Motorola MPx220

w sumie: 57
  • 0

    1. ~bula  2005-02-24 18:58:00  host: pf22.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl

    Kidy jakas siec udostepni ją?????????

  • 0

    2. ~stefun  2005-05-11 17:25:00  host: aeq154.internetdsl.tpnet.pl

    nie byłem nigdy zwolennikiem motoroli, ale od jakiegoś czasu i to chyba jakaś ekspansja tego producenta która przekonała mnie do swego wyrobu! jeśli ktoś ją już ma to czy mógłby wszystkim zainteresowanym tym modelem opisać jak się sprawuje ta motka, no i czy krajowi operatorzy gsm zamierzają ją wprowadzić do swej oferty.

  • 0

    3. ~On  2005-06-19 10:39:00  host: zagorze.smstv.pl

    Witam, proszę sprawdzić czy ta motka ma naprawdę 256 tys. kolorów na innych stronach pisze że ma 65tys.?????

  • 0

    4. ~frasio  2005-06-24 16:41:00  host: NAT-4.autocom.pl

    tak, gdzie indziej piszą że ma 65. tys. kol. i 32 , a nie 64 mb. A poza tym to ten tel już jest w erze

  • 0

    5. ~WitekT  2005-06-26 17:39:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    Dzięki wszystkim za uwagi, już poprawione! :)

  • 0

    6. ~ochej  2005-08-01 16:17:00  host: au106.internetdsl.tpnet.pl

    mam ta motke i jestem zadowolony w 100 %. mialem wczesniej mpx200 ale niema porownania 220 jest6 bomba zdjecia ideal..... polecam pzd ochej

  • 0

    7. ~Zbysio  2005-08-03 19:12:00  host: aex38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy w tej Motoroli można odtwarzać mp3 jako dzwonki?

  • 0

    8. ~Alex  2005-08-06 18:42:32  host: awd25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam te motorolke od paru miesięcy... szczerze to jest do dupy! Zawiodłem sie bo myślałem , że bedzie miała więcej kolorów a tu lipa. Dalej-wyświetlacz jest do bani bo zdjęcia na nim wyglądają mega lipnie. chowa sie przy nowszych nokiach.
    Ostatnie co jest okropne to menu.. wprawdzie łatwo sie po nim poruszac to wciąż pozostaje listą! W dodatku listą o bardzo słabych walorach graficznych! po prostu jakby telefon był sprzed 10 lat!
    Co do samych zdjęć po przerzuceniu na kompa wyglądają całkiem nieźle. Mp3 też uważam , że śa w porządku. jednak te wszystkie wady sa zbyt duże! Jeszcze w tym miechu wymieniam ją na jakąś nokie.

  • 0

    9. ~olo  2005-11-17 20:36:29  host: gprs10.plusgsm.pl

    bez EDGE ten telefon to kicha

  • 0

    10. ~szogun[pl]  2005-11-21 22:13:02  host: arz90.internetdsl.tpnet.pl

    mozna odtwarzac dzoniki mp3....moj kuzyn mi puszczal on go ma pozatym bardzo fajny telefon..lade zdjecia i wogule ael troche duzy..:P

  • 0

    11. ~szogun[pl]  2005-11-21 22:45:52  host: arz90.internetdsl.tpnet.pl

    mozna odtwarzac dzoniki mp3....moj kuzyn mi puszczal on go ma pozatym bardzo fajny telefon..lade zdjecia i wogule ael troche duzy..:P

  • 0

    12. ~notebook2  2005-12-28 13:33:20  host: 116.179.rev.vline.pl

    Tefon dobry , swietna jakosc polaczen , swietne zdjecia ,stabilna praca.Jednyny mankament (jak dla mnie) brak komunikacji z innymi modelami (n70/90,p910)nie mozna przeslac z telfonow na telefon zdjec czy dzwonkow;-( Pozdrawiam

  • 0

    13. ~Jstoss  2006-01-04 23:24:02  host: boj182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon od 2 dni i coraz bardzie mi sie podoba !!!Naleprzy produkt motorolio!!

  • 0

    14. ~kristoff  2006-01-08 23:41:13  host: aze226.internetdsl.tpnet.pl

    Mam mpx 220 od 3 miesięcy, i niestety lubi się wieszać, w ogole jest dziwny 3 miesiące i nie mogę sie o niego przyzwyczaić. Też myśle o zmianie

  • 0

    15. ~Dimitri  2006-02-23 20:07:05  host: fd19.internetdsl.tpnet.pl

    Alex cos mi sie wydaje ze ktos ci kiche wcisna i powiedział ze to motorola mpx220 :D hehe fonik nie ma sobie rownych jest tak funkcjonalny ze sie w pa... niemiesci :) porownaj mi jakis tel z ta motorola to cie wysmieje :) pozdro P.S. Nokia zeszła na psy jada tylko na wyrobionej wczesniej opini nie wprowadzaja nic nowego tylko małpuja po konkurencji :/

  • 0

    16. ~adasko  2006-03-19 16:49:02  host: aef163.internetdsl.tpnet.pl

    Byłem fanem noki do czasu ten tel jest wypas motorola robi coraz lepsze telefony kto wie czy nie najlepsze za normalne pieniądze

  • 0

    17. ~adasko  2006-03-19 16:49:33  host: aef163.internetdsl.tpnet.pl

    Byłem fanem noki do czasu ten tel jest wypas motorola robi coraz lepsze telefony kto wie czy nie najlepsze za normalne pieniądze

  • 0

    18. ~  2006-03-29 22:23:25  host: wipll-41a-50-158.sandomierz.pilicka.pl

    co kupic nokie 6630 czy mpx220??

  • 0

    19. ~  2006-04-27 23:46:30  host: z-proxy1-do-rs1.ptp.duna.pl

    świetny telefon. Wszystkie Nokie się chowają. Poza tym Nokia to popularny sheet dla ludzi be z polotu! Motorolla robi telefony dla indywidualistów. Wszystkie Motorolle z klapką są piękne od lat. Ale ten telefon ma tyle bajerów że nie równa się z żadnym innym!

  • 0

    20. ~GADUŁA..;]  2006-06-26 21:17:59  host: bwp186.internetdsl.tpnet.pl

    nokie 6630 weś mam ja i polecam mona pelno programow wgrywac pozdro NOKIA IS THE BAST!?"D

  • 0

    21. ~Sith  2006-06-28 11:49:00  host: mail.dmbos.com.pl

    Telefon ma tylko jedna wade brak "edge" reszta wypasik :)

  • 0

    22. ~  2006-07-08 11:00:21  host: ehq59.internetdsl.tpnet.pl

    a po co ci edge jak nawet teraz w polowie 2006 roku nawet dobrze mozna powiedziec ze go w polsce nie ma . nie rozumie takie myslenia

  • 0

    23. ~D.K.system  2006-07-08 11:30:31  host: ece170.internetdsl.tpnet.pl

    Ta motorola jest naprawdę fajna. Jest super... itd. Wielofunkcyjna i uniwersalna. Zgadzam się że nokie to fony dla ludzi nudnych podobnie jak niektóre samochody (fordy).

  • 0

    24. ~mirek  2006-07-13 10:41:18  host: adah227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Prosze o wskazówki jak w motce mpx220 WYŁĄCZYĆ funkcje "numer prywatny" gdy do kogos dzwonimy. Pozdrawiam.

  • 0

    25. ~egaliterrier  2006-07-20 01:21:28  host: net147.netcontrol.pl

    telefonik świetny, tylko mam problem! Co mam zrobić, co jak ustawić, by móc odbierać MMSy!?!?!!

  • 0

    26.  2006-07-20 14:42:50

    czy ktoś mi może powie ile ten tel kosztuje? bo wg mnie jest super!!!!!!!!!!

  • 0

    27.  2006-08-03 16:06:10

    msklep.pl 555 PLN

  • 0

    28. ~k.  2006-08-11 17:15:56  host: cmf150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    rotfl. koles co mowi ze to najlepszy produkt motoroli, stfu jak sie nie znasz. slyszales cos o motce a825,a925,a1000? nie? wiec nie udzielaj sie

  • 0

    29. ~bongo  2006-08-20 00:08:00  host: reserved13.232.daminet.pl

    mam pytanko czy można słuchać normalnie mp3 i czy ma radio, bo jestem nią zainteresowany

  • 0

    30. ~bongo  2006-08-20 00:11:49  host: w3cache.daminet.pl

    ma może radio ta motka a i mp3 można słuchać normalnie

  • 0

    31. ~  2006-12-11 10:15:56  host: bij85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam motorole mpx 220 i się ciesze z tego telefonu bo ma dużo funkcji daw

  • 0

    32. ~limeczka 89  2006-12-22 21:41:19  host: abui194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon super:) mam od roku i jestem zachwycona:D mam tylko pytanie:/ nie moge zgrac pamieci mini SD z pomiecią wewnętrzna:/ pomocy!!

  • 0

    33. ~kila  2007-01-15 21:13:03  host: router.tvgawex.pl

    mpx220 to kieszonkowy komputer z procesorem 266MHz i pamiecia 64 RAM co w zupelnosci wystarczy na zabawy :) co do wieszania sie - windows 2005 tak ma dlatego nie polecam. 2k3 se jest wysmienity. telefon nie ma sobie rownych. POLECAM ale TYLKO tym ktorzy nie potrafia sie odlaczyc od komputera :)

  • 0

    34. ~mpx  2007-02-09 17:21:36  host: bjb194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nnokia 6630 lepsza od mpx220 jak niemiales tych dwoch to sie nie udzielaj. nokia sie wiesza malo programow mozna wgrac gg slabe...przegladarka zwalona ! wez motke !!

  • 0

    35. ~dawid  2007-02-10 19:32:03  host: pa189.chelm.cvx.ppp.tpnet.pl

    zawalista motorolka mam też taką dużo ma funkcji ale nie wiem czy to prawda że BT ma do 10 metrów

  • 0

    36. ~flapjack  2007-02-12 16:33:49  host: cw146.internetdsl.tpnet.pl

    Nigdy nie miałem lepszego phona:) Wcześniej po 2 tygach zmieniałem tel. na inny, wreszcie w moją kieszeń wpadła ta wypas motka:] Nigdy jej nie zamienie, chyba że na jakiegoś pocketa:D

  • 0

    37. ~flapjack  2007-02-12 16:36:36  host: cw146.internetdsl.tpnet.pl

    Nigdy nie miałem lepszego phona:) Wcześniej po 2 tygach zmieniałem tel. na inny, wreszcie w moją kieszeń wpadła ta wypas motka:] Nigdy jej nie zamienie, chyba że na jakiegoś pocketa:D

  • 0

    38. ~omo  2007-02-21 16:24:25  host: eden.tu.kielce.pl

    a jak sie z tel. dzwoni bo mam chyba cos w nim zablokowane i sie nie da. Ewentualnie czy sie zrobic reseta ustawien i jak ?

  • 0

    39. ~DK  2007-04-01 12:08:19  host: xdsl-836.lubin.dialog.net.pl

    Będe miał ten telefonik. ~omo masz w ustawieniach polonczen // prawdo podobnie masz wlonczonom funkcje połufnych polonczen albo nie pokazywanie numerku to musisz to wylonczyc i bedzie dzialac

  • 0

    40. ~zbok  2007-04-04 15:28:13  host: acpz105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do ~dawid tak standardowe bluetooth maja do 10metrow zasiegu, nowsze modluy maja juz 100m np ten w Motoroli V3

  • 0

    41. ~Zainteresowany  2007-06-18 12:43:09  host: 217.11.152.134

    Moze wiecie czy da sie zmienic w niej na polski jezyk ?

  • 0

    42. ~PocketManiac  2007-07-02 18:39:35  host: proxy1.telkonet.pl

    TAK, wgrywasz jakiegoś pocket mobila PL ;] ale ja bym nie ryzykował bo już uwaliłem motke l7 bo chciałem zaoszczędzić 10 zł

  • 0

    43. ~  2007-07-04 08:59:26  host: dua188.internetdsl.tpnet.pl

    Chcial bym kupic ten telefonik, tylko nie jestem pewien czy nie ma zbym malo kolorów.

  • 0

    44. ~  2007-07-04 09:00:35  host: dua188.internetdsl.tpnet.pl

    Chcial bym kupic ten telefonik, tylko nie jestem pewien czy nie ma zbym malo kolorów.

  • 0

    45. ~Miśka  2007-09-23 09:13:20  host: maczo.iapt.pl

    mam takie pytanko czy mozna wymienic obudowe w tym fonie??prosze o odpowiedź pozdrofka

  • 0

    46. ~Miras66  2007-10-03 11:48:43  host: adu64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy jest ktos, kto by mi odpowiedzial co mam zrobic z telefonem aby dzialal na terenie Polski.Dostalem go w prezencie z USA.

  • 0

    47. ~chetoos  2007-12-21 10:52:35  host: bli220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludziska zall ta mota jest wadliwa wady to : wejscie od ładowania, wejscie suchawek i taśma od klapki zalowo ;| ale opcije fona som zajebiste

  • 0

    48. ~/////|LPNE.  2008-01-28 14:17:35  host: bcg6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludze co wy mowicie... ten telefon wymiata. fakt- nie ma go w produkcji a zadna siec go nie udostepnia, za to taki telefon trzyma ok. 7 lat... moj stary ma mpx200 ktora ma 4 lata... wszystko jest ok. ja wlasnie kupilem mpx220 i tez jest wyrombana. karta 1gb, aparacik spoko, windows(mozesz wgrywac wszystkie gry itd. tylko musza byc na PDA platforme :D ). ogolnie polecam tera uzywki takiego fona na allegro chodza po 200-250 zl... :P no jak to co zrobic zeby telefon z usa dzialal w polsce... wymienic karte sim na polska xD tzn z sieci gdzie bedzie tam u ciebie zasieg(orange siega wszedzie:P) no i tak w ogole to jak cos nie pasi to na allegro sa wzmacniacze zasiegu... wystarczy poszukac:D ja mam we wszystkich fonach, moja rodzinka tez ma.;P

  • 0

    49. ~  2008-04-23 20:04:30  host: bsc45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co jak co ale musiałes dorwac jakiegos fona z fabrycznymi wadami. ja mam uzywke i usa i wszystko gra ya lala a kom wyprodukowany w 2003 roku jak widnieje na pieczątce ze sklepu. jeśli komus ładowarka ie ładuje niech zainwestuje 10 zeta w zamiennik i bedzie jitara bo on ma dluzsze bolce i sztywniej w gniazdku siedzi

  • 0

    50. ~Maniek  2008-05-20 18:05:02  host: ckr81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Z ładowanie to zazwyczaj nie ładowarka tylko bezpiecznik w fonie poczytajcie na forum matrax.net

  • 0

    51. ~Tow.Misio  2008-09-09 17:10:54  host: chello087207245096.chello.pl

    Ja mam ten telefon. nie jest najgorszy jak na telefon za 300 zł... w końcu ciężko jest dostać za tą cene komurkę z systemem operacyjnym, co prawda windows mobile nie jest wymiatający gragficznie ale dość praktyczny, nie zawiesza się za czensto (żadziej niż nokie na symbianie s60) aparat do dupy (słaba matryca) zasięg w porządku ogólie oceniam go na 8 na 10

  • 0

    52. ~yaroo  2008-10-23 16:48:54  host: adov120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mpx220... jesli ktos szuka tutaj opinii czy warto ja brac to jasno i wyraznie okreslam - nawet za darmo nie warto. Mam ten zlom od ok. 2 lat z czego ostatni rok przelezala w szafce, NIGDZIE nie chca jej kupic nawet za 50 zl mimo ze sprawna. Nie tylko w samej kwestii modelu tkwi wada, ale rowniez w firmie Motorola Polska, ktora zajmuje sie nie serwisowaniem, ale odwalaniem beznadziejnej roboty i bezpodstawnym anulowaniem gwarancji tak jak zrobili to z moim modelem zrzucajac niby przyczyne na rdze (solaryzacja aparatu) po czym lokalny spec powiedzial ze jedynie tasma do wymiany. Dowod ? wg. tych "specow" tel nie mial prawa chodzic wiecej niz 2 miesiace gdyz rzekoma rdza miala sie rozniesc na reszte podzespolow (co sie oczywiscie nie dzieje). Pomijajac g... warty serwis i sama marke, ktora jest nic nie warta telefon rowniez posiada standardowy blad fabryczny jakim jest naturalnie port ladowarki (2 wymiany i trzeci tez padl). Jako taka sama w sobie wyglada ladnie i funkcji jej tez nie brakuje, ale naprawde - NIE WARTO !!!!!

  • 0

    53. ~motyska  2009-01-31 21:01:50  host: 213.172.175.18

    kurde...mam ta motorole i niemam polskiego jezyka i poprostu niewiem gdzie sie zapisuja pliki mp3!!! niemam pojecie!! moze ktos mi podpowie??

  • 0

    54. ~monoy  2009-06-08 10:38:01  host: dea227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    żalowy telefon :/ Gdybym wiedział to bym go nie kupił ;/ POLECAM NOKIE 16gb N96

  • 0

    55. ~  2009-06-23 01:59:42  host: chello089076166218.chello.pl

    a ja go moze kupie za 120zl nowke z ang menu tak do zabawy..bo strasznie m isie podobala jak byla NOWOŚCIĄ na polskim rynku:) wtedy bylo szkoda kasy..to moze teraz sie pokusze i sobie ja kupie:P mysle nad tym...

  • 0

    56. ~ddddd  2009-09-04 10:10:52  host: chello084010174089.chello.pl

    gdzie taka motorole w polsce mozna kupic? (nowa)

  • 0

    57. ~Kuba123  2009-10-04 21:30:59  host: 91-214-3-146.timplus.net

    Hey mam pytanko mam aktualnie se w300i i zastanawiam sie nad zakupem tej motki gdyz kumple sie smieja z mojego fona podobno babski, widze ze ma troche wiecej funkcji i ogolnie niezle ksztalty. A co do pytan to czy mozna na niej filmy na full screen ogladac i czy ogolnie bardzo skomplikowane menu ma ?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-239-251.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet