Motorola MPx - opinie
Telefony Motorola Motorola MPx Opinie o Motorola MPx

Motorola MPx

w sumie: 14
  • 0

    1. ~Daff  2005-03-15 08:40:00  host: wa174.internetdsl.tpnet.pl

    Nareszcie telefon na jaki czekałem all in 1
    Poprostu wypas

  • 0

    2. ~FreaKyGuy  2005-05-18 20:19:00  host: Emil130.203.wp3.ptc.pl

    Tylko dodam że prawidłowe oznaczenie tego modelu to MpX300 a nie samo MPx tak jak jest podane. ;)

  • 0

    3. ~Damian  2005-07-22 09:03:00  host: dyg196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    KIedy ją bedzie mozna kupić i za ile

  • 0

    4. ~ziomanek  2006-07-13 20:07:34  host: egh181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chyba cie poje...
    prawidlowe oznaczenie to mpx a nie mpx300 , mam taka to wiem , pod wysweitlaczem jest naklejka z napisem mpx, mpx300 to nazwa nieoficjalna.

  • 0

    5. ~mad  2006-08-03 15:59:19  host: 212.160.172.70

    nie ma EDGA ani UMTS - wiec nie jest to all in 1 !!!

  • 0

    6. ~Sobol  2007-01-07 20:07:35  host: ans208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kiedy będzie mozna ja kupić ??? Bo bym sobie ją kupił =D

  • 0

    7. ~a  2007-08-12 12:31:56  host: aub79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    śmiać się do rospuku to chore żeby z telefonów robić komputery o słabych parametrach ! ludzie maks. ile telefon powinien mieć bajer ów to karta pamięci,video i oczywiście Bluetooth albo irda jak kto woli,SZAJS

  • 0

    8. ~  2007-09-05 14:44:02  host: pc1-55.chomiczowka.waw.pl

    Daff: Nareszcie telefon na jaki czekałem all in 1 Poprostu wypas Pan chyba zartuje albo w motoroli pracuje, ekran do dupy, kamera tez, nie ma radia ani umts/edge (nie wspomne o hsdpa). O istnieniu gps'u najstarszy producent telefonow chyba zapomnial, a wygladlad jest zalosny... Wpisz sobie w google: "nokia e90" a zobaczysz gdzie teraz jest technologia...

  • 0

    9. ~Roman  2007-09-14 07:54:57  host: gaja.tpnet.pl

    Jedno jest pewne - przemyślana konstrukcja sprawia, że klawisze nie odbijają się na ekranie (nie tak jak w nokii e90 - wpisz sobie w google "e90 klawisze dotykają") :) Mi ta motka się podoba.

  • 0

    10. ~  2007-09-17 20:08:58  host: apn-101-26.gprsbal.plusgsm.pl

    następny gniot od motoroli, może służyć jedynie jako telefon do skype chyba ;(

  • 0

    11. ~zbok  2007-09-22 20:34:39  host: acng136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    #8 fajnie fajnie ze masz jakies swoje zdanie ale zanim cos napiszesz to zapoznaj sie z tematem jak nic nie wiesz o czyms, bo z twojego mądrowania to tylko sie osmieszasz :) Co do funkcji i mozliwosci MPx-a odsylam na strone producenta bo te opisy na Telepolis sa bardzo czesto d*** warte a po drugie jak dobrze poczytasz o tynm modelu to powinienes zauwazyc te ten model powstal w latach 2004/2005 a wiec w czasach kiedy jeszcze Noki E90 nawet nie bylo na deskach kreslarskich

  • 0

    12. ~damian  2007-10-25 18:17:24  host: host-89-229-64-110.szczecin.mm.pl

    siemka, możecie mi powiedzieć czy i jak można zainstalować nowsze oprogramowanie do tego palma, takie jak Windows Mobile 6, czy sobie z tym jego procesor poradzi??

  • 0

    13. ~  2008-01-26 18:47:31  host: 078088162206.elb.vectranet.pl

    witam mam na sprzedaz ten telefon jak ktos chetny to oferty prosze kierowac na meila: mmaciek16@poczta.onet.pl cena w granicach rozsadku a i mam pytanie czy udalo sie komus wrzucic programik ktorym mozna odtwarzac avi na tym fonie ?? jak tak to prosze o przeslanie takiego programu albo przynajmiej podania jego nazwy z gory dzieki

  • 0

    14. ~bartek  2008-03-22 22:34:03  host: xdsl-60.elblag.dialog.net.pl

    najlepszy telefon jaki widzialem . Wszystko w nim jest = D Polecam !

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-147-211-117.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet