Motorola Moto X Play - opinie
Telefony Motorola Motorola Moto X Play Opinie o Motorola Moto X Play

Motorola Moto X Play

w sumie: 13
  • 0

    1. ~oro  2015-08-06 13:14:35  host: 088156137214.dynamic-ra-4.vectranet.pl

    Jestescie pewni z tymi wstrząsami i pyłem? Była mowa o odporności na zachlapania, jak Nexus 6 ale nic więcej

  • 0

    2. ~KaDe  2015-08-09 08:48:05  host: ip-5-172-247-247.free.aero2.net.pl

    Czy oferuje go już ten operator jaki jest w nazwie ???

  • 0

    3. ~:)  2015-10-07 12:24:46  host: 87-205-76-205.adsl.inetia.pl

    Chiński smartphone od Lenovo już.

  • 0

    4. ~Mis6  2015-10-08 08:32:22  host: user-164-126-248-77.play-internet.pl

    Podobno ona nie ma żyroskopu, a tu widnieje że jest...

  • 0

    5. ~asd  2015-12-27 02:20:01  host: aaxg32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktos już ma i moze sie wypowiedziec na temat tego urzadzenia?

  • 0

    6. ~Mmm  2016-01-05 08:00:16  host: public-gprs517168.centertel.pl

    Dobry udany telefon. W zasadzie nie ma czego sie czepic tylko tego ze to jest goly android. To mi osobiscie tylko brakuje procentowego wskaźnika baterii którego trzeba dograc. Dobry zasieg, jakosc rozmow w nornie, bardzo dobre zdjecia i filmy. Tylko szkoda ze aplikacja do aparatu jest bardzo prosta. W zasadzie żadnych recznych ustawien poza jasnoscia zdjecia, dobre spasowanie, nic nie skrzypi. Tylko wiadomo, to ma 5.5 cala to na początku ciężko sie przestawic ;)

  • 0

    7.  2016-01-05 15:49:04

    Jedna zmian do poprzedniej Motoroli z 2014 r. Jest slot na kartę SD do 128 GB

  • 0

    8. ~Michu  2016-02-10 18:42:06  host: user-94-254-237-32.play-internet.pl

    Czy da się wyłączyć podgląd wiadomości przy powiadomieniu?

  • 0

    9.  2016-02-15 22:14:41

    Jeśli się jeszcze weźmie pod uwagę, że można ją bez problemu przerobić na Dual Sima, to całkiem niezły telefonik.

  • 0

    10. ~Mirek  2016-02-18 10:54:34  host: 193.90.120.50

    Wlasnie dostalem aktualizacje do Androida 6.0 Marshmallow.
    Macie jakies uwagi, komentarze po aktualizacji?

    Co do samego telefonu. Ogromna zaleta - goły Android, bez zbędnych i niepotrzebnych nakładek. Telefon bardzo dobrze wykonany. Jakbym mial go porownywac do S5 albo S6, to wygrywa Moto, a jesli jeszcze weznie sie pod uwage cene, to wygrywa juz zdecydowanie.
    Ani przez chwilę nie załowałem zaqpu.

  • 0

    11. ~Simon  2016-09-19 21:01:17  host: mi6353.petrus.pl

    Mam go rok... Dziala super, zdjęcia super bateria 2dni! Jakość do ceny perfekt!

  • 0

    12. ~Qwerty  2016-12-03 22:04:50  host: f95-102.icpnet.pl

    Witam, mam ten telefon od kilku m-c i przyznam, jak do tad jestem z niego zadowolony i w skali od 1-10 daję ocenę spokojnie 8, a jeśli spojrzę w stosunku jakość i cena to nawet 9. Bardzo fajny sprzęt. Służy mi do wszystkiego (gry, rozmowy, sms/mms, prowadzenie firmy, itd.,). Polecam.

  • 0

    13.  2017-03-29 12:34:51

    Telefon miał premierę w 2015. Kupiony prawie nowy z ogłoszenia za 750zł w tym roku. Niezły aparat w tej cenie, bardzo czuły mikrofon przy nagrywaniu dźwięku (podobnie jak w moto g3). Mimo że motorola posiada jeden głośnik multimedialny to dźwięk jest czysty i głośny (podobny do tego w alcatelu idolu 3). No i bateria która bez problemu wytrzymuje jeden dzień (przy średnio 1h Clash Royale) na marshmallow z drobnymi modyfikacjami. X play ma spore możliwości modyfikacji przy trzech wersjach androida 5, 6 i 7. Ma ukrytą diodę powiadomień (kolor biały).
    Wadą mogą być luźne przyciski głośności czy zasilania w niektórych egzemplarzach. U mnie tego problemu nie ma, za to tylna klapka ma minimalne luzy ale nie trzeszczy. Tworzywo z którego jest wykonana powinno być na każdej obudowie telefonów zamiast metalu i szkła. Drobną wadą jest też to że nie ma dostępu do wszystkich ustawień manualnych w aparacie, a konkretnie czasu naświetlania. Motorola nie posiada funkcji podwójnego stuknięcia w ekran w celu wybudzenia ale jest ekran podglądu (glance screen). Wbudowana aplikacja jest dość słaba dlatego polecam zainstalowanie innej. Dzięki temu można machnąć ręką nad czujnikiem zbliżeniowym by włączyć podgląd i 2 razy stuknąć w ekran by przejść do pulpitu.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-23-20-193-33.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Najlepszy odporny na zachlapanie smartfon do 1200 zł to:

10 najlepszych smartfonów z odpornością na zachlapanie do 1200 zł (lipiec 2017)

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet