Motorola Moto E - opinie
Telefony Motorola Motorola Moto E Opinie o Motorola Moto E

Motorola Moto E

w sumie: 16
  • 0

    1. ~qwerty  2014-08-26 00:33:00  host: non-registered.umradom.pl

    tel ma czujnik oświetlenia i ekran gorila glass android 4.4.2 kit kat

  • 0

    2. ~Magda  2014-09-03 15:43:01  host: ip-188-127-30-176.ennet.pl

    Odradzam zakup tego telefonu. Ma wbudowaną na stałe, nie wyjmowalną baterię. Po tygodniu użytkowania zawiesił mi się na ekranie powitalnym i mogę teraz tylko albo czekać, aż bateria sama mu się rozładuje, albo jechać z nim do serwisu na drugi koniec miasta. Żeby włożyc kartę sim trzeba zdjąć tylną klapkę, która jest zamontowana w taki sposób, że trudno ją podważyć nawet narzedziem, już nie mówiąc o zalecanym w instrukcji "paznokciu". Oczywiscie zapasowe klapki są już dostępne w sprzedaży w cenie 100-200 zł. Bezsensowny gadżet, nadaj sie tylko dla osób, którym telefon potrzebny jest co najwyżej do opowiedzenia, jakie buty kupiły dziś w sklepie i co ugotowały na obiad.

  • 0

    3. ~Magda2hahaha  2014-10-31 21:07:54  host: 46.77.124.115

    Do Magdy. a ty czasami nie kłamiesz ??? a chodzby to raz telefonik sie zawiesił to już kompletnie go skrytykowac tak podle. Sama idz na zakupy i ugotój z tych butów obiad. tel. zamierzam kupic bo co ma najwazniejsze bardzo dobry zasieg gsm. Z opini internautów a mieszkam czasami w lesie jak chodze na grzyby i przejezdzam przez wioche jak wracam ze swojego miasta. Pozdrawiam Andrzej

  • 0

    4. ~MM  2014-11-02 14:32:43  host: host17.danex.net.pl

    Droga Madziu, jeżeli nie potrafisz się obsługiwać tak podstawowym sprzętem jak telefon to wyłącz natychmiast komputer bo popsujesz. Wystarczyło przytrzymać dłużej przycisk POWER i telefon by się zresetował, nie trzeba wyjmować baterii. Co do klapek to masz je chyba na oczach skoro nie widzisz że klapka baterii do Moto E kosztuje 40zł w sklepie. Skąd wytrzasnęłaś 200zł...nie wiem:)

  • 0

    5. ~milk  2014-11-11 13:39:54  host: as3-236.starogard.dialup.inetia.pl

    2. Magda - jak jesteś za tępa żeby wyłaczyć telefon który się zawiesił to już twój problem :) Przestań kleić tipsy albo zapuszczać paznokcie po kolana to nie będziesz miała problemu ze zdjęciem klapki.
    Telefon bardzo dobry. Najlepszy zakup do 400zł z androidem.

  • 0

    6. ~jogibaboo  2014-12-09 13:58:52  host: 89-71-36-206.dynamic.chello.pl

    Czy ktoś wie, jak w tym telefonie ustawić sortowanie kontaktów po nazwisku?

  • 0

    7.  2014-12-17 14:24:45

    Polecam ten telefon.10/10 w stosunku możliwości/cena.

  • 0

    8. ~olalaa  2015-01-22 22:51:09  host: 46.205.216.39.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Dostałam ten telefon na gwiazdkę miesiąc temu. Biały ;( jest super. Nie zacina się i wg po necie się szybko serfuje. !

  • 0

    9. ~D.Rivera  2015-02-01 20:16:34  host: cpe-109-207-150-114.docsis.tczew.net.pl

    Zastanawiam sie jak to jest w tym modelu z ta nieszczesna,ruszajaca sie tylna klapka,na ktora skarza sie niektorzy posiadacze tejze Motoroli.Ogladajac testy mozna spotkac sie z opiniami,ze tylna klapke wrecz ciezko jest zdjac,tym samym nasuwa sie spostrzezenie,ze jest bardzo dobrze spasowana.

  • 0

    10.  2015-02-15 11:00:28

    Telefon super :) Ma Androida 4.4.4 a nie 4.4.2 jak pisze kolega z postu nr 1. Bateria wytrzymuje 2 dni intensywnego urzytkowania. Za tą sumę (399 zł) nie ma nic lepszego jeżeli komuś nie potrzebny dobry aparat.

  • 0

    11. ~mocior  2015-04-28 20:18:43  host: staticline-31-183-91-95.toya.net.pl

    telefon mega, to moja pierwsza motorola i jestem kosmicznie zadowolony :) . chodzi szybko kompletnie zero zwiech. rownie szybko co czesc 4dzeniowcow. wymiary idealne, nie za duzy nie za maly. mialem LG z podobnej polki cenowej i byl to dramat jedna wielka zwiecha. mialem tez zte oraz huwaia tak samo dramat. ta motorolka jest super. do tego bardzo ladnie wyglada. dioda powiadomien swietnie dziala (nawet biala na bialej ramce).

    CZAS NA WADY:
    - slaby aparat z bliska (ale ja nie robie zdjec telefonem)
    - nie nadaje sie do najnowszych gier (ale ja gram raz na jakis czas w prostrze gry)
    - jest troche sliski, nie polecam zabierac na libacje alkoholowe, gdyz zalicza latwo gleby

    PODSUMOWYJAC:
    super telefon w super cenie. po dramatach jakie przezywalem z innymi producentami, nastepny moj zakup to na pewno bedzie jakas nowsza motka :)

  • 0

    12. ~mocior  2015-04-28 20:19:47  host: staticline-31-183-91-95.toya.net.pl

    PS polecam bialy, bo czarny jest brzydki

  • 0

    13. ~  2015-05-01 20:07:13  host: adsl-106.176.58.160.tellas.gr

    czy można wam wszystkim wierzyc

  • 0

    14. ~gruzik  2015-07-20 13:34:16  host: static-46-238-243-100.awacom.net

    Miałem dużo Smarthonów, ale Motorola Moto E LTE jest naprawdę bardzo dobrym telefonem, i bardzo go polecam.
    DTR - kę do niego (w języku polskim) można ściągnąć ze strony:
    http://tlp.is/6xz

  • 0

    15. ~alfons  2015-08-11 19:59:32  host: apn-46-77-124-202.dynamic.gprs.plus.pl

    Co to jest DTRkę ?

  • 0

    16. ~Greg zorba  2016-08-27 21:59:15  host: 188.146.136.149.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Mam moto E2 lte i jest to super tel. Jedyny minus ze nie ma diody przy aparacie. Mam na niej antka 6 a podobno bedzie miala aktualizacje do 7 :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-216-242.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet