Motorola MING A1200 - opinie
Telefony Motorola Motorola MING A1200 Opinie o Motorola MING A1200

Motorola MING A1200

w sumie: 44
  • 0

    1. ~  2007-01-10 21:20:36  host: ti112210a080-9060.bb.online.no

    8 mb

  • 0

    2.  2007-01-12 10:12:26

    Brzydki,ciężki,system Linux,aparat 2.0 bez auto focus,wysoka cena,nie...to nie dla mnie.

  • 0

    3. ~lOLa  2007-01-14 22:04:53  host: afw242.internetdsl.tpnet.pl

    ile bto "cudo" kosztuje ? pierwsze widze ...hmm...co on ma takiego czego inne nie maja >?"

  • 0

    4. ~redharry  2007-01-15 19:17:00  host: efo202.internetdsl.tpnet.pl

    fajny telefonik ale szkoda że tylko 312MHz będzie troche mulić, a pozatym wygląd nie jest najgorszy ;)

  • 0

    5. ~  2007-01-19 22:08:19  host: rv26.internetdsl.tpnet.pl

    Wygląd OK dać nowsze bajery i fonki cylko całować

  • 0

    6. ~  2007-01-25 16:49:00  host: xdsl-5872.wroclaw.dialog.net.pl

    redharry jesli naprawde tak uwazasz to jestes glupi ;] Nic nie bedzie "mulic"... telefonik fajny dla lubiacych wybijac sie z tlumu.... ja do takich nie naleze... Nokia N80 to szczyt moich marzen ;] A aktualnie mam sx1 i jestem z niego bardzo zadowolony... Ciekawe jak bedzie wygladal linux na tej komorce ;]

  • 0

    7. ~ziomek  2007-02-01 12:49:11  host: dvg178.internetdsl.tpnet.pl

    Linux jest super!! to telefonik też musi być super!!!

  • 0

    8. ~  2007-02-13 07:28:48  host: 89-124-39-95.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie

    wszystko jest cooltelefon jest calkiem niezly uzywam go jakies 4 m. problem mam tylko jeden nie mam ustawien na internet browser nie dziala , jest ktos kto moze pomodz kupilem go w stanach bo mi sie podobal a tu w europie leze nie moge slas mms zapomnac o dostepie do internetu, seba

  • 0

    9. ~caray  2007-02-13 12:08:54  host: 164-moc-9.acn.waw.pl

    telefonik spoko, rzeczywiscie z karta 1gb troche wolno chodzi i co jakis czas trzea mu retart zrobic :) ale w uzyciu bardzo mily. problem tylko z obsluga posprzedazna, o jezeli wogole jakas jest to tylko na stronach z krzaczkami wiec ciezko cokolwiek zciagnac...

  • 0

    10. ~pawel  2007-02-13 12:48:13  host: aakf194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefonik jest super bo go mam tylko ze menu po angielsku zadna siec nie umie ustawic mms bateria trzyma góra 2 dni. a i slownik japońsko chińsko angielski

  • 0

    11. ~  2007-02-19 11:41:55  host: vlan.efekt.net.pl

    a ja mam takie pytanie do czego słuzy ta klapka bo z tego co widze to jest tylko na niej logo motoroli i nic wiecej... moze ktos mi to wyjasnic?

  • 0

    12. ~ramzes  2007-02-20 13:18:29  host: basia.kolornet.pl

    w klapce jest glosniczek oraz antena. co do ustawien internet/mms to u mnie internet smiga ladnie (orange) ale z mms'ami niesty nawet oddzial polskiej motoroli jakos poradzic sobie nie potrafi :(

  • 0

    13. ~Tomszyn  2007-03-04 21:38:26  host: chello062179050023.chello.pl

    to ja sie wybijam z tlumu :) Uwielbiam miny wszystkich ktorzy widza ten telefon. Szczegolnie interesujace sa miny posiadaczy Nokii, czasem jakis odwazniejszy pyta co w srodku i nastepuje wymowna cisza :) Tak, to jest telefon dla wybranych :P

  • 0

    14. ~intruder  2007-03-16 07:08:09  host: unknown.net.reach.com

    Zajebisty telefon. Kupiłem w Singapurze za 800 i śmiga jak marzenie.

  • 0

    15. ~madikon  2007-03-30 11:10:05  host: mail.opus.chelm.pl

    Mam takie pytanko czy udało się komuś sprawić by działały mms'y, a może ktoś się orientuje czy będzie Polska premiera tego telefonu...?

  • 0

    16. ~  2007-04-03 01:06:00  host: 80.51.16.2

    madikon - mmsy da się ustawić. A ja z kolei wnoszę o uzupełnienie tabelki, mianowicie w pozycji ekran dotykowy, nie wiem czemu ale jest napisane "nie".

  • 0

    17. ~m@  2007-05-28 23:04:32  host: 78-dzi-6.acn.waw.pl

    Tam jest "dodatkowy", a nie "dotykowy". Dodatkowego nie ma:-)

  • 0

    18.  2007-06-20 23:11:01

    Czy ktoś wie, jaki Linuks siedzi na pokładzie tego telefonu (jaka dystrybucja służy za system)? Można na nim kompilować programy z dowolnego źródła tak jak normalnie w Linuksach?

  • 0

    19. ~Miszcz  2007-07-25 23:16:47  host: chello087206102156.chello.pl

    liko, siedzi tam najnowsze Gentoo z GCC4.3, najnowsze stery ATI i XGL z Compizem. Mozesz kompilowac w czasie rzeczywistym i... Moglbys z siebie nie robic posmiewiska? Na urzadzeniach mobilnych nie ma DYSTRYBUCJI, jest system - a dokladnie kernel obudowany aplikacjami. W tym przypadku QTopia odpowiada za GUI.

  • 0

    20. ~e X t 7 3  2007-07-25 23:18:16  host: nat-94.ghnet.pl

    SUPER działa pod Linuxem coś dla mnie ;)

  • 0

    21. ~k0n1u  2007-07-27 02:24:35  host: acgc142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam proste pytanie: czy to coś ma dzwonki mp3

  • 0

    22. ~Paweł K  2007-08-06 15:03:52  host: 217.97.247.93

    mam problem gdy ustawiam tapete to pokazuje isę komunikat że się powiodło ale tapeta i tak nie jest ustawiona....i jeszczew kilka rzeczy, czy mógłbym prosić o gg kogoś kto jest posiadaczem tego telefonu?

  • 0

    23. ~jammie-lee  2007-08-07 23:10:37  host: squid.dnet.pl

    mam ten telefon od kilku tygodni..jest rewelacyjny. działa bez zarzutu.

  • 0

    24. ~[Diament.PL]  2007-08-10 11:20:03  host: ip-81-15-216-51.unregistered.net.telenergo.pl

    Mam ten telefon od miesiaca. Zaciekawil mnie jego wyglad, to ze smiga na linuxie jak i to ze jest raczej nieznany. Duzo siedzialem po linuxami na pecetach dlatego wiedzialem ze przy odrobinie dobrych checi wycisne z tego telefonu to co bede chcial. Ostatnio udalo mi sie uruchomic emulator Final Burn wersje linuxowa i z powodzeniem odpalac takie gierki z CPS2 czy Neo Geo Street Fighter Alpha, Metal Slug i wiele innych działaja naprawde plynnie. Wczoraj odpalilem tez dosboxa (emu dosa pod linuxa) a na nim z kolei Windowsa 3.11 z nakladka na windowsa 95 :D Dziala tez konsola linuxowa :) Z tym cudenkiem mozna zrobic wszystko, tylko trzeba troche pogrzebac w systemie i nie tylko. Oczywiscie bez pomocy motorolafans.com sie nie obejdzie. Linux RoX :] Pozdra! :)

  • 0

    25. ~[Diament.PL]  2007-08-10 11:26:10  host: ip-81-15-216-51.unregistered.net.telenergo.pl

    PS. skoro zadna siec nie potrafi ustawic mms itd to maja ladnie nasrane. Skonfigurowalem internet gprs, mmsy w pietnascie minut. Nie mam pytan do "specjalistow" pracujacych w niektorych firmach. Chcesz zeby cos bylo dobrze to zrob to sam, a jak nie umiesz to nie kupuj tego telefonu. Simpel As hell. BTW tak wyglada gameplay np w streeta http://www.youtube.com/watch?v=gomBjZ1H4NM ale ja wole moja ulubiona giere z automatow Samurai Showdown 2 yeah yeah! ;p

  • 0

    26. ~[Diament.PL]  2007-08-10 11:31:39  host: ip-81-15-216-51.unregistered.net.telenergo.pl

    ~Miszcz: mowisz troche prawdy ale nie do konca, moza sie postarac i kompilowac sukcesywnie programy zwlaszcza te tekstowe pod konsole. Np ekg tak jak ja to zrobilem wystarczy skombinowac kilka biliotek jak libncurses.so itp . Przed uruchomieniem konsoli wlaczyc polaczenie z internetem uruchomic konsole wpisac ekg i masz ekg na swojej komorce za grosze w przypadku gprsa bo nie sciaga zadnej grafiki ani nic, zadnych reklam. Cudenko i jeszcze raz cudenko.

  • 0

    27. ~[Diament.PL]  2007-08-10 11:42:37  host: ip-81-15-216-51.unregistered.net.telenergo.pl

    Mam ten telefon od miesiaca. Zaciekawil mnie jego wyglad, to ze smiga na linuxie jak i to ze jest raczej nieznany. Duzo siedzialem po linuxami na pecetach dlatego wiedzialem ze przy odrobinie dobrych checi wycisne z tego telefonu to co bede chcial. Ostatnio udalo mi sie uruchomic emulator Final Burn wersje linuxowa i z powodzeniem odpalac takie gierki z CPS2 czy Neo Geo Street Fighter Alpha, Metal Slug i wiele innych działaja naprawde plynnie. Wczoraj odpalilem tez dosboxa (emu dosa pod linuxa) a na nim z kolei Windowsa 3.11 z nakladka na windowsa 95 :D Dziala tez konsola linuxowa :) Z tym cudenkiem mozna zrobic wszystko, tylko trzeba troche pogrzebac w systemie i nie tylko. Oczywiscie bez pomocy motorolafans.com sie nie obejdzie. Linux RoX :] Pozdra! :)

  • 0

    28. ~olo  2007-08-13 14:15:58  host: bwk248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo fajny telefonik :):) Motorola , Linux ( największa zaleta ) :):) Jak zawsze motorole to telefony dla ludzi , którzy lubią się bawić fonem :P Miałem v3 to była przez mnie non stop "tuningowana" :P Teraz sprawie sobie tego fona :P Mam tylko jedno małe pytanko do posiadaczy . Mianowicie miałem okazje mieć go tylko w ręce , a nie pobawić się nim i interesuje mnie to jak wygląda klawiaturka do pisania smsów ?? chodzi mi o to czy " klawisze" na dotykowym ekranie są na tyle duże żeby można je było obsługiwac palcem , czy jest do tego koniecznie potrzebny rysik ??

  • 0

    29. ~caray  2007-08-14 20:17:36  host: 164-moc-9.acn.waw.pl

    jezeli masz bardzo male palce albo dlugie paznokcie to ci rysik nie bedzie potrzebny :D. dac sie da pisac palcem, ale zajmuje to jakos ze 2 razy dluzej bo czesto nie ten klawisz albo 2 sie naciskaja :D

  • 0

    30. ~ja  2007-08-15 03:48:21  host: bre53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A konfigurowal ktos juz moze bluetootha, chodzi o polaczenie z netem, ale nie przez kompa tylko przez liveboxa, ktory ma wbudowanego BT, niby polaczenie uzyskuje trzeba tam wpisac 0000, ale jak juz probuje otworzyc cos w przegladarce wyskakuje ze blad z polaczeniem

  • 0

    31. ~jaa  2007-08-16 03:21:07  host: brc19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    da sie pisac palcem, aczkolwiek szybciej to idzie jak masz w rece rysik

  • 0

    32.  2007-08-23 12:41:28

    Miszcz, KAŻDA postać linuksa moze być nazwana dystrybucją to po pierwsze (linuks-jądro plus otoczka programowa=dystrybucja czy tego chcesz czy nie, do tego QTopię można instalować na innych telefonach obsługujących Symbiana). Po drugie, jeśli czegoś nie można skompilować w systemie, to czy sens jest to nazywać w ogóle linuksem? Linuks to coś więcej niż system, to idea otwartego i łatwego tworzenia oprogramowania wiec nie gadaj głupot. Zresztą aplikacje można kompilować poza komórką i tylko instalować w telefonie.

  • 0

    33.  2007-08-23 12:45:29

    Choć ciekawe czy SDK można nazwać dystrybucją jeśli oparta jest na jadrze Linuksa?

  • 0

    34.  2007-08-23 13:11:59

    Choć ciekawe czy SDK można nazwać dystrybucją jeśli oparta jest na jadrze Linuksa?

  • 0

    35. ~on :-)  2007-10-01 20:14:24  host: bwe149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy jest polska nakładka , lub spolszczenie do motoroli a 1200 ??

  • 0

    36. ~rodzio  2008-01-13 11:05:21  host: hqe182.internetdsl.tpnet.pl

    a ja mam ten tel jakis miesiac. Jest swietny. Pieknie dziala. Polaczylem sie z netem (via WAP - ustawienia operatora PLAY). MMS nie sprawdzalem ale i tak nie wysylam. Komunikuje sie bluetoothem bez problemu. Sciagam pliki i lacze sie z kompem. Nie polaczylem sie jeszcze z netem via BT ale chyba juz mi sie nie chce grzebac. Moze kiedys sproboje wykorzystac go jako modem do lapcoka. Jednak moim zdaniem moj ma modem GPRS-owy tylko. Nie ma EDGE choc miala sie pojawic wersja z ta predkoscia. EDGE by sie przydal bo to jednak duzo szybciej. SMSy wysylam raczej rzadko. Nie jest to telefon dla pisarzy SMSow ale jak mam pogadac z kims smsami to lacze sie z kompem i wykorzystuje klawiature komputera. Dziala swietnie. Motorola dodala fajna aplikacje do zarzadzania telefonem. Jest tam soft do smsow. Jak by co to chetnie nawiaze kontakt z innymi uzytkownikami tego tela bo mam jeszcze pare pytan. Jak by co to chetnie tez pomoge w miare mozliwosci. Pozdrawiam Rodzio

  • 0

    37. ~Atreyou  2008-07-06 17:33:49  host: 089-101-170035.ntlworld.ie

    Telefon mam od ponad roku, bylem z niego bardzo zadowolony... nieststy do czasu. Tydzien temu kladac telefon na stol zaobserwowalem, ze ekran (wczesniej wylaczony) zaswiecil sie na bialo i tak pozostal. Postanowilem wyjac baterie i wsadzic ponownie, ale to nie pomoglo. Jedynie co widze po zalaczeniu A1200 to ekran powitalny (HELLOMOTO) i tak juz pozostaje. Przyciski nie dzialaja, nie idzie telefonu nawet wylaczyc... Jakies pomysly jak przywrocic tel do zycia? Wnioskuje, ze soft padl, ale jak go ponownie wgrac? Da sei przez USB? Z gory dzieki za jakiekolwiek sugestie/podpowiedzi.

  • 0

    38. ~Atreyou  2008-07-06 19:23:21  host: 089-101-170035.ntlworld.ie

    Telefon mam od ponad roku, bylem z niego bardzo zadowolony... nieststy do czasu. Tydzien temu kladac telefon na stol zaobserwowalem, ze ekran (wczesniej wylaczony) zaswiecil sie na bialo i tak pozostal. Postanowilem wyjac baterie i wsadzic ponownie, ale to nie pomoglo. Jedynie co widze po zalaczeniu A1200 to ekran powitalny (HELLOMOTO) i tak juz pozostaje. Przyciski nie dzialaja, nie idzie telefonu nawet wylaczyc... Jakies pomysly jak przywrocic tel do zycia? Wnioskuje, ze soft padl, ale jak go ponownie wgrac? Da sei przez USB? Z gory dzieki za jakiekolwiek sugestie/podpowiedzi.

  • 0

    39. ~Atreyou  2008-07-06 20:53:37  host: 089-101-170035.ntlworld.ie

    Telefon mam od ponad roku, bylem z niego bardzo zadowolony... nieststy do czasu. Tydzien temu kladac telefon na stol zaobserwowalem, ze ekran (wczesniej wylaczony) zaswiecil sie na bialo i tak pozostal. Postanowilem wyjac baterie i wsadzic ponownie, ale to nie pomoglo. Jedynie co widze po zalaczeniu A1200 to ekran powitalny (HELLOMOTO) i tak juz pozostaje. Przyciski nie dzialaja, nie idzie telefonu nawet wylaczyc... Jakies pomysly jak przywrocic tel do zycia? Wnioskuje, ze soft padl, ale jak go ponownie wgrac? Da sei przez USB? Z gory dzieki za jakiekolwiek sugestie/podpowiedzi.

  • 0

    40. ~Atreyou  2008-07-06 22:46:42  host: 089-101-170035.ntlworld.ie

    Telefon mam od ponad roku, bylem z niego bardzo zadowolony... nieststy do czasu. Tydzien temu kladac telefon na stol zaobserwowalem, ze ekran (wczesniej wylaczony) zaswiecil sie na bialo i tak pozostal. Postanowilem wyjac baterie i wsadzic ponownie, ale to nie pomoglo. Jedynie co widze po zalaczeniu A1200 to ekran powitalny (HELLOMOTO) i tak juz pozostaje. Przyciski nie dzialaja, nie idzie telefonu nawet wylaczyc... Jakies pomysly jak przywrocic tel do zycia? Wnioskuje, ze soft padl, ale jak go ponownie wgrac? Da sei przez USB? Z gory dzieki za jakiekolwiek sugestie/podpowiedzi.

  • 0

    41. ~Agoo  2008-08-26 13:35:19  host: 81-186-224-2.citynet.pl

    mam ten telefon... bateria jest tragiczna, muszę ładować praktycznie codziennie:(

  • 0

    42. ~troll64  2008-12-21 19:11:10  host: 80.54.27.31

    [Diament.PL] napisz jak odpaloć tego dos boxa bo mi nie idzie a mam taką motkę jak ty

  • 0

    43.  2009-09-15 17:23:49

    Ogólnie słaby fon, bateria krótko trzyma, nie wszystkie gry działają itp. Nie polecam - ja moją używałem ok. miesiąca i wróciłem do k550i.

  • 0

    44. ~Misiak  2011-09-11 14:07:42  host: 89-68-167-100.dynamic.chello.pl

    Telefon rewelacyjny. Posiadam go od ponad miesiąca i jest bardziej niż zadowolony :) Ma wszystko czego potrzebuję od telefonu do prowadzenia firmy; internet, gmail, system kalendarza, nawet fb śmiga śmiało :) Na początku ciężko było mi pisać dłonią, ale po uzyciu rysika piszę szybciej niż z t9 w nokii :) A co jest w nim najlepsze to wielozadaniowość, mam odpalonego real playera, kompozycję smsów, przeglądarkę i inne aplikacje i działa płynnie i szybko :D Miodzio :D Stary ale jary.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-175-236.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet