Motorola MILESTONE XT720 - opinie
Telefony Motorola Motorola MILESTONE XT720 Opinie o Motorola MILESTONE XT720

Motorola MILESTONE XT720

w sumie: 21
  • 0

    1.  2010-08-04 19:39:55

    Nie jestem pewny ale chyba tydzień temu czytałem gdzieś jego recenzję gdyż zainteresował mnie xenon ;) Recenzent niezbyt pochlebnie wyrażał się o tej Motce.

  • 0

    2. ~kokkjkh  2010-08-10 21:43:09  host: fm130.internetdsl.tpnet.pl

    wyglada super:)ale chyba pozostane wierny blackberry:)

  • 0

    3. ~wow  2010-08-12 12:21:42  host: plus-96-192.polkomtel.com.pl

    wow niezły sprzet

  • 0

    4.  2010-08-16 15:46:16

    telefon kompletny - idealny :)

  • 0

    5. ~namste  2010-08-20 15:57:28  host: host217-42-28-29.range217-42.btcentralplus.com

    Cortex 720MHz, czy to nie za mało? Galaxy S też jest na Androidzie i ma 1GHz, moja omnia i8000 ma 800MHz. Wszystko idzie do przodu i zanim ten tel będzie dostępny w powszechnej sprzedaży będzie już do tyłu w stosunku do konkurencji. Nie chodzi mi tylko o cyferki, ale o szybkość obsługi i możliwość np: uruchomienia kilkunastu aplikacji bez tzw: mulenia. Chyba że posiada dedykowany układ do obsługi grafiki i pozwoli to odciążyć procesor? A poza tym na specyfikacji wygląda super, ciekawe jak z obsługą w realu.

  • 0

    6. ~brak  2010-08-21 19:44:54  host: 81-210-123-94.ip.netia.com.pl

    Jak dla mnie brakuje klawiatury qwerty, jesli to ulepszenie modelu milestone :)

  • 0

    7. ~do brak  2010-08-28 13:41:58  host: plus-96-192.polkomtel.com.pl

    on ma klawiature qwerty...

  • 0

    8. ~  2010-08-31 13:54:44  host: chello089077011197.chello.pl

    Wysuwanej jakos nie widac . . .

  • 0

    9. ~@1  2010-09-01 14:04:13  host: 213.155.179.66

    zapewne na gsmarena...fakt autor testu nie wyraża się pochlebnie ani o aparacie, ani o nagrywaniu video ani o xenonie..i rzeczywiście patrząc na fotki wygląda to kiepsko...dla odmiany za to model chwalony jest za jakość dźwieku:)

  • 0

    10. ~HKN  2010-09-01 20:49:42  host: ip-85.128.56.114.static.crowley.pl

    W porównaniu do htc desire fotki wypadają rewelacyjnie....a słabszy procesor uznaje za zalete ( bateria dłużej wytrzyma).

  • 0

    11. ~Adam R.  2010-09-03 23:14:10  host: apn-95-40-195-38.dynamic.gprs.plus.pl

    Jest już w play w przedsprzedaży,ale ceny kosmiczne... Ciekawe,czy faktycznie takie tragiczne te fotki.

  • 0

    12. ~MHz to nie wszystko  2010-09-17 12:55:04  host: epl210.internetdsl.tpnet.pl

    ~namste Nie ważne ile ma MHz. ARM są wspaniałą architekturą, a już Cortex A8 720 MHz to naprawdę szybki sprzęt. Ten twój samsung nawet jakby go z 2 GHz taktował to będzie miał niższą wydajność.

  • 0

    13. ~liverpol  2010-09-18 17:25:53  host: 77-255-28-134.adsl.inetia.pl

    fotki są dobre jak na telefon mam go od kilku tygodni i jak narazie niewidzę dla niego konkuręcji co do procka to można pokręcić do 1200Mhz bez problemu

  • 0

    14. ~  2010-10-14 12:17:08  host: 212.160.172.70

    @12 - hummingbird w sgs jest zmodyfikowanym ARM-mem, więc nie widzę podstaw do krytyki w tym momencie

  • 0

    15. ~xav  2010-10-18 15:48:56  host: ennyn.dsv.agh.edu.pl

    Witam. Posiadam ten telefon tydzien. Wszystko ok, ale mam pytanie czy wam tez bateria trzyma max 1 dzien?? Jak sie zaczne bawic to wysiada po 4 godzinach... tragedia.

  • 0

    16. ~przem  2010-10-19 22:19:20  host: apn-77-114-182-19.dynamic.gprs.plus.pl

    miałem ten tel.przez chwilę i przesiadłem się na galaksy s lecz dla mnie motorolka była lepsza jeśli chodzi o jakość dzwięku zdjęcia(zwłaszcza przy zmroku i zmiennym świetle) oraz jakość wykonania. mam zamiar wrócić do niej. samsung miał tylko lepszy wyświetlacz. niejednokrotnie zwlniał zwłaszcza przy pisaniu a wtrakcie rozmów miał lekki pogło co niezdarzało się w motce.

  • 0

    17. ~Mike  2010-11-24 20:03:41  host: 87-205-142-95.adsl.inetia.pl

    Jednej rzeczy nie mogę pojąć. Ta Motka ma CPU Cortex A8 i bardzo wymagającego Andka 2.1 w porównaniu do Symbiana^3. Motka chodzi w wielu recenzjach płynnie, wszyscy piszą tu o niej jki to pocisk a Nokia n8 na 20x "lżejszym" Symbianie z CPU taktowanym 680 MHz ARM11 to już jest syf, dno, g, zero, muł, bla, bla. Dlaczego tylu abderytów jest na tym forum, powie mi ktoś?

  • 0

    18. ~  2010-11-28 21:46:31  host: 212.160.172.70

    Mike => proste, każdy idzie "za ciosem", jak jeden ze "znafców" gani nokie że symbian jest błe to drugi, trzeci, enty.. ;)

  • 0

    19. ~piotras  2011-01-10 18:22:23  host: 94.254.135.220

    mam milestona a ostatnio bawilem sie n8 i w zyciu bym swojej zabawki nie zamienil nb moze i ma 12mpx - owszem zdjecia robi super ale symbian przy androidzie nawet nie lezal

  • 0

    20. ~Hans  2011-01-30 20:56:42  host: public-gprs196838.centertel.pl

    @Mike Może dlatego że tym symbian jest nie zoptymalizowany?? PS. Ta motka ma oddzielny układ graficzny i GPU także główny procek jest odciążony o jakieś 90%.

  • 0

    21. ~bliss  2011-08-01 23:18:29  host: public-gprs130076.centertel.pl

    Mam SE VIVAZ - także cortex 720Mhz, 8mpix (świetna jakość w przeciwieństwie do tej Motki), reklamowany jako "kamerofon", vidHD 24fps [dziś to mało, ale za to z funkcją continue autofocus(!)], jest grafa PowerVR, symbian (i dobrze przy tym hardware), ekran tylko TFT (630x360), 12 mm w najgrubszym miejscu (jest zaokrąglany w przekroju), waga

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-65-227.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet