Motorola MILESTONE 2 - opinie
Telefony Motorola Motorola MILESTONE 2 Opinie o Motorola MILESTONE 2

Motorola MILESTONE 2

w sumie: 51
  • 0

    1. ~Pido  2010-09-01 17:08:50  host: user-188-33-75-169.play-internet.pl

    Hmmm...niezły. 1 GhZ, dobra bateria, aparacik nie najgorszy, wygląda nieźle. Ciekawe ile ma RAMu

  • 0

    2.  2010-09-01 19:06:53

    fajny tylko ciekawie ile będzie kosztował

  • 0

    3. ~  2010-09-02 12:03:49  host: client-certico-2.wroclaw.dialog.net.pl

    ale zeby bez radia? słaby...

  • 0

    5. ~@  2010-09-02 14:47:39  host: 212.160.172.70

    jakoś tandetnie wygląda wobec milestone 1

  • 0

    6. ~Tommy-Ka  2010-09-02 23:01:31  host: host-89-228-214-253.kalisz.mm.pl

    ... tylko ten Motoblur... Wolałbym tę nakładkę, co ma Droid 2 w Verizon'ie...

  • 0

    7. ~Goral  2010-09-03 12:33:32  host: 212.160.172.70

    WRESZCIE wychodzi telefon : procek 1 ghz, ekran 800x480, sprzetowa qwerty, z NORMALNYM systemem na ktory są aplikacje ( = WM lub Android) , czekalem na ruch HTC albo SE z jakąś Xperią X10 Pro, ale jak widac wolą żebym dał pieniądze komuś innemu

  • 1

    8.  2010-09-03 17:45:58

    zauwazylem, ze teraz w wiekszosci smartfonow aparaty sa przewaznie 5mpix i bardzo dobrze,bo po co wieksza matryca :) sam mam satio i troche zaluje... zastanawiam sie nad wymiana telefonu

  • 0

    10. ~Symbianowiec Damian Nokia E61  2010-09-04 09:19:13  host: user-109-243-155-171.play-internet.pl

    Ciekawe ile ma RAMu...? Pewnie z 512 MB albo i wiecej... A tak z innej beczki to mogliby dac najnowszego Androida 2.6, ale moze bedzie upgrade... A tak poza tym to telefon doskonaly!

  • 0

    11. ~czyzyk  2010-09-04 14:04:53  host: duw8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja wam polecem czekać na HTC HD3 a ostatni się mówi że tentelefon będzie miał nazwę HTC HD7 bo będzie miał windows phone 7 zachęcam bo warto 1,5GHz procek 1GB ramu 1GB ROM nagrywanie filmów W HD , aparat 8mp myślę że zaraz po wyjściu cena ok 3000 ale warto , musze sobie taki sprawić , oraz 4,5 " ekran dotykowy

  • 0

    12. ~nie kupię  2010-09-04 20:04:35  host: public50647.xdsl.centertel.pl

    prawie jak laptop, przynajmniej jeśli chodzi o cenę

  • 0

    13. ~krisboss  2010-09-05 13:20:12  host: chello089075023179.chello.pl

    htc hd3 nie będzie istniał to już pewne jak w banku nazwa to htc hd 7 taka jest nazwa i taka pozostanie

  • 0

    14. ~Kolin  2010-09-05 14:39:55  host: 77-253-9-4.adsl.inetia.pl

    Telefon bardzo dobry ale samsungowi wave nie dorównuje

  • 0

    15. ~Przemo  2010-09-08 08:15:01  host: chello089078114036.chello.pl

    Raczej lepiej go porównać z Galaxy S, ten sam system mają, jeśli chodzi o serię Droid/Milestone Motoroli to są to świetne telefony zarówno pod względem jakości wykonania jak i szybkości. Nie wierzę by nawet największy malkontent po zakupie tego telefonu nie był zadowolony.

  • 0

    16. ~  2010-09-09 16:34:28  host: 212.160.172.70

    milestone lepsza, bo ma multitouch :)

  • 0

    17. ~  2010-09-09 21:42:39  host: t20-01.opera-mini.net

    @10 nie martw sie, nie długo będzie miał upgrade do Androida 6.0 :)

  • 0

    19. ~fazer  2010-09-11 14:46:59  host: user-188-33-152-245.play-internet.pl

    nadal nie ma radia!!!!!!

  • 0

    20. ~abeso  2010-09-17 09:47:56  host: komp-95-171-217-131.protonet.pl

    Wytłumaczy mi ktoś, o co w tym chodzi? Wpisuje na allegro motorola milestone 2, wyświetlają się oferty a tam procek 750. Czy to jest na pewno aby ten model?

  • 0

    21. ~mkmck  2010-09-17 14:38:35  host: hix218.internetdsl.tpnet.pl

    Kocham wypowiedzi typu "bez radia? słaby". To trzeba być malkontentem xD ~czyzyk a te 4,5' zmieści Ci się do kieszeni? I to 1,5ghz pewnie i tak nie będzie wspomagane przez GPU jak ma to miejsce w przypadku Milestonów (OMAP+vr), więc będzie mniej wydajny. Milestone 2 bardzo fajny. Byłem ciekaw, czy Motka wróci jeszcze kiedyś do czołówki. Dali rade :D

  • -1

    22. ~xD  2010-09-22 06:38:06  host: 94.254.181.128

    XD FAJNY FON XD KUPIE SOBIE XD BEDE SZPANOWAL NIM W BUDZIE XD

  • 0

    23. ~zriel  2010-09-24 00:39:11  host: host191.218.146.194.generacja.pl

    @ czyzyk : Wyzsze taktowanie procka nie zawsze oznacza ze jest on lepszy. Liczy sie architektura procesora. Juz w pierwszem modelu Milestone motorola pokazala o co w tym chodzi. Wiekszosc topowych modeli konkurencji byla wyposazona w budzetow Snapdragon 1ghz qullcomu ktory odpowadial za wszystko. Motorola wyposazyla swoj telefon w procesor ARM Cortex A8 600MHzprodukowany przez Texas Instruments, ktory posiadal o wiele wydajniejsza architekture wiec nie potrzebowal wysokiego taktowania. Dodatkowo telefon posiada specjalizowany procesor graficzny firmy PowerVR oraz osobny uklad obslugujacy tylko iterfejsy komunikacyjne. Dzieki temu pomimo ze glowny procesor mial niskie taktowanie(za tobyl bardziej energooszczedny) motorola bila wydajnoscia konkurencje. W przypadku Milestone 2 bedzie podobnie i jestem pewien ze wyposazona w 1 GHz procesor TI OMAP + dodatkowe specjalizowane układy motorola przebije wyposazonego w chinsko-loreanski Snapdragon 1,5 GHz HTC.

  • 0

    24. ~tibbery  2010-09-25 19:47:46  host: 213-238-125-55.adsl.inetia.pl

    Srysly, słuchasz radia w komórce? Bo mi 8gb muzyki którą lubię wystarcza w zupełności, i nigdy w mojej komórce nie włączyłem radia by z...zapędów sadomaso? posłuchać lecącego tam popu.

  • 0

    25. ~radio  2010-09-27 20:15:27  host: chello087207146252.chello.pl

    ja tam słucham radia w milestone 1 via sieć i jest git.

  • 0

    27. ~  2010-10-01 15:02:24  host: doz168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A orientujecie się czy w tym telefonie można korzystać z usługi Orange World? Czy do tego potrzebne są jakieś specyfikacje techniczne ?

  • 0

    28. ~sebsli1  2010-10-04 17:41:24  host: afja18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @mkmck oni nigdy z tego szczytu nie zeszli tylko nie wydawali zbyt dużo telefonów w europie/polsce, tam w stanach to motorole dotykowe są już od dobrych paru lat ( w sumie były one od początku kiedy to wszyscy producenci zaczęli takie telefony robić ) ;)

  • -1

    29. ~  2010-10-07 14:29:10  host: t15-16.opera-mini.net

    Dwie b.ważne sprawy: - ADOBE FLASH PLAYER 10.1 - KLAWIATURA SPRZĘTOWA Milestone 1 po upgradzie do Androida 2.2 oczywiście też ma Flasha. Windows Phone 7 będzie (chyba tylko na początku) bez Flasha 10. Jedyny mankament: Android to przeciętny system, UPYCHANY LUDZIOM PRZEZ WIELKI KONCERN ŻYDOWSKO-AMERYKAŃSKI Google.

  • 0

    30. ~  2010-10-31 04:23:46  host: t02-13.opera-mini.net

    Euro zapowiada go na styczeń 2011. Cena 1900.

  • 0

    31. ~ikey  2010-11-01 09:19:43  host: 81-219-201-222.adsl.inetia.pl

    Ciekawe kiedy będzie w Polsce no i chyba jeszcze ważniejsze pytanie - za ile $?

  • 0

    32. ~xXx  2010-11-03 23:25:29  host: bxj18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Z tego co widze to na allegro juz sie jakies pojawily ^^. BTW. Ma ktos jakies info gdzie mozna zassac flasha 10 pod Milestona 1:D?

  • 0

    33. ~  2010-11-07 10:21:40  host: t23-11.opera-mini.net

    ^ Na Allegro nie ma Milestone 2. ^ Milestone 1 oficjalnie Flasha 10.1 będzie miała po updacie do Androida 2.2, czyli prawdopodobnie w grudniu br.

  • 0

    34. ~kskula  2010-11-10 01:09:36  host: 77-252-243-28.ip.netia.com.pl

    przyjzyjcie sie co sprzedaja na tym na allegro xt720 milestone 2 - mieszaja dwie nazwy modeli, kupta se i żałujcie braku qwerty xD

  • 0

    36. ~radek  2010-11-21 16:29:58  host: systemy40.toya.net.pl

    Mam milestone 1 i jestem zadowolony. Czekam w pierwszej kolejnosci na upgrade do android 2.2pozniej na premiere milestone 2.

  • 0

    39. ~ik`ey  2010-11-27 12:31:57  host: user-46-113-217-119.play-internet.pl

    Pytanie kiedy wreszcie pojawi się u naszych operatorów?

  • 0

    40. ~yas  2010-12-06 14:44:28  host: awd209.internetdsl.tpnet.pl

    Czy jeśli kupię na allegro moto mm2, który został przywieziony np. z Anglii, to będzie on objęty w Polsce gwarancją producenta?

  • 0

    41. ~alskjd  2010-12-11 00:24:28  host: cpc7-sutt4-2-0-cust186.perr.cable.virginmedia.com

    Używam tego telefonu od kilku dni i jestem naprawde zadowolony. bateria mogla by trzymac troch dluzej, przy normalnym uzytkowaniu: rozmowy, sms ciagla zynchronizacja danych, gtalk, skype,okolo godziny sluchania muzyki troszke www bateria trzyma ponad 24 godziny. jednak jesli sie bawie telefonem nonstop i uzywam internetu to jestem w stanie zarznac baterie w ciagu 4 godzin

  • 0

    42. ~radża  2010-12-17 22:47:13  host: public-gprs51161.centertel.pl

    witam, mam ten telefon juz od 3 miesiecy , jestem zadowolony, bateria trzyma 4-5 tygodni polifonia całkiem ładnie gra, budzik też niczego sobie, wyswietlacz ma kolory,ostatnio też odkryłem ze ma tajną klawiature qwert ale nie wiem czy moge wam o tym mowic i to by było na tyle. aa dodam jeszcze że ma funkcje wyłaczania dzwieków- super opcja

  • 0

    43. ~andrzejigor  2010-12-23 13:53:57  host: sub198-141.elpos.net

    Telefon genialny. Nie ma do czego się przyczepić. Rewelacyjne wi-fi. Bateria pomimo intensywnego użytkowania trzyma całkiem nieźle.

  • 0

    45. ~deee  2011-01-28 11:15:30  host: bui107.internetdsl.tpnet.pl

    lepiej kupic DEFY jest najlepszym smartfonem jaki widzialem a nie htc z pseudo prockami i ta ich oszczednosc energi sdtarcza na jeden dzien uzytkowaina smartfona za ta kase w zyciu ...

  • 0

    46. ~Hans  2011-01-31 15:41:34  host: public-gprs112181.centertel.pl

    Wszystkich znawców gloryfikujących Szajsungi odsyłam do szpitala psychiatrycznego. Jak coś z ekranową klawiaturą może być lepszego od fizycznej QWERTY?? Osobom uważającym, że bateria trzyma zbyt krótko proponuje doedukować się. Jak bateria w urządzeniu o takich parametrach ma wytrzymywać ponad 4 dni??? Nierealne! Dlaczego?? BO TO JEST PDA Z FUNKCJĄ TELEFONU!!! Telefon dosyć masywny oraz wykonany solidnie. Wszystkim płaczącym o to że jest zbyt cięzki proponuje zdjęcie ortalionowych spodni bo wam mogą z tyłków pospadać. Slider wykonany solidnie (czego nie można powiedzieć o HTC Desire Z gdzie trzyma się na 4 cienkich bolcach). Niektórych może razić, że to jest motorola która powiedzmy sobie szczerze troche zapomniała o polsce/europie ale teraz nadrabiają te zaległości. Stosunek ceny/jakości produktu oceniam 8/10 (molgi dorzucić już to radio, 8MPX jak w wersji XT720 i nie blokować tego cholernego bootloadera) no ale za te pieniądze to nie ma co płakać ( 1400zł na allegro nówka).

  • 0

    49. ~NordWalker  2011-02-14 00:51:29  host: 178-37-84-248.adsl.inetia.pl

    Jak dla mnie ten telefon nie jest zbyt praktyczny - jest sporo błędów w oprogramowaniu i lubi się przywiesić, co w połączeniu z faktem, że jest dość duży i ciężki czyni go raczej przedmiotem, który może nas ośmieszyć w oczach posiadaczy bardziej dopracowanych rozwiązań. Na pewno nie jest wart swojej ceny - to pewnik.

  • 0

    50. ~mjkl  2011-03-01 13:09:30  host: edy160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś mógłby określić które dokładnie części obudowy są wykonane z metalu ?

  • 0

    51. ~Gerhard  2011-03-22 19:49:36  host: 88-199-89-124.tktelekom.pl

    Na pewno tylna klapka;p

  • 0

    52. ~QualCOM  2011-03-23 09:25:46  host: 212.87.237.219

    telefon ten mam i uważam że jest jest warty tej ceny nic się nie wiesza a nakładka jest całkiem fajna z tyłu ma nakładkę która się nie rysuje a wokół ekranu jest to metal telefon całkiem zgrabnie wygląda i jestem z niego zadowolony slider jest o niebo lepszy od desire z naprawdę polecam ten telefon

  • 0

    53. ~kammmm  2011-04-06 21:21:25  host: user-46-113-222-215.play-internet.pl

    Jestem posiadaczem już od 2 m-cy. Nie będę pisał o zaletach, bo to już wszyscy wiedzą. A wady? są oczywiście, m.in. aktywna blokada szumów często działa wręcz odwrotnie, zamiast poprawiać jakość rozmowy, zupełnie ją zniekształca. Miałem już parę zawieszek, takich że w ogóle panel dotykowy nie działał. Polskiego oprogramowania nie będzie - bo telefonik nie przyjął się w Polsce, więc Motorola nie wprowadza go na nasz rynek. Parametry są super, ale przy tak dużym zużyciu baterii, dla przeciętnego użytkownika są tylko zmorą, pożerającą prąd. Ceny telefonu spadają, i to szybko - ja już przepłaciłem. To na razie tyle...

  • 0

    54. ~  2011-04-16 01:52:04  host: systemy40.toya.net.pl

    Telefon jest świetny. Nie czekając na upgrade do froyo na mm1 kupiłem mm2. Jedyny spory minus to nieładna obudowa. Kolejny krok ---> Atrix :-)

  • 0

    56. ~bartek  2011-06-17 17:39:22  host: aiz119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @16 hahahaha lepsza bo ma multitouch ? To ty myslisz ze taki telefon jak Galaxy S nie ma multitouch'a ? buahaha widac expert sie znalazl godny zaufania

  • 0

    57. ~Marcin  2011-08-16 13:15:30  host: 212.160.172.70

    czy głośnik jest głośny? jaka jest jakość muzyki na słuchawkahc,szukam czegoś do odtwarzania muzyki

  • 0

    58. ~jam  2011-10-03 14:11:46  host: dtm160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    57 kup se łokmena telefon to nie grajek a po za tym tylko idioci bez kultury sluchaja muzy na glosniczku tel

  • 0

    59. ~Marcin  2011-10-17 20:59:47  host: 217.153.234.81

    Jam jesteś komplentym debilem, czy napisałem że do słuchania na głośniku itp. Mam tel. z andkiem i mam badziewny głośnik, którego nie słychać na ulicy. Jakbym chciał walkmana to bym go sobie kupił i zagracał kieszenie. NIE POTRAFISZ ODPOWIEDZIEĆ NA PYTANIE to się nie udzielaj gamoniu... a poza tym to wróć do szkoły bo w podstawówce uczą czytania ze zrozumieniem

  • 0

    60. ~eM  2011-10-20 20:00:36  host: 217.153.234.81

    jakbym chciał "łokmena" to bym sobie kupił i nie pytał o jakoś muzyki, nie pomyślałeś że pytam się o głośność, żeby telefon było słychać w centrum dużego miasta w godzinach szczytu, no tak niektórym myślenie ciężko przychodzi

  • 0

    61.  2011-10-31 20:17:23

    O czym dyskutujecie??? Motki mają wykonanie lepsze niż apple i HTC...1ghz w motkach ma wydajnosc tj. 1.3-1.5 ghz w HTC

  • 0

    62. ~pawlak2305  2012-02-25 09:24:58  host: agdi97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam Milestone 1 andoridem 2.3.7 CM. Procesor jest podkrecony do 1GHz... w pelni obsluguje flash player 11... internet przegląda się jak w komputerze, a klawiatura to prawdziwe bóstwo! powiem tak, jesli Milestone 2 bedzie miala 512ram lub wiecej kupuje ja od reki... i polecam ja kazdemu kto ma jakiegos srajsunga! prosze nie wypisywac bzdur typu... nie dorownuje wave! bo w rzeczywistości bije go na głowe... z pewnościa procesor Milestone 2 da sie wykrecic na ok. 1,5 - 1,8GHz i to przy godnej trwalosci baterii... motorola modelem Milestone prawdziwie wyprzedza konkurencje! to świetny telefon.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-121-0.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet