Motorola MC70 - opinie
Telefony Motorola Motorola MC70 Opinie o Motorola MC70

Motorola MC70

w sumie: 13
  • 0

    1.  2007-10-22 18:21:48

    624Mhz?! Komórki, a chyba poprawniej mini-komputery coraz bardziej mnie zaskakują!

  • 0

    2. ~Gigi  2007-10-22 19:10:27  host: 195.117.208.112

    Z pewnością sprzet dla wymagających i potrzebujacych. Tylko ten aparat VGA, osoby potrzebujące dobrej jakosci zdjecia w terenie, mogą się rozczarować, a nikt lustrzanki w wilgotnym miejscu nie bedzie wyciągał.

  • 0

    3. ~Hose  2007-10-22 19:41:42  host: nat.warszawskie.poznet.com.pl

    Ciekawe dlaczego ani słowa o czasie pracy aparatu na jednym ładowaniu, czyżby nie było czym się chwalić ?? ;-)

  • 0

    4. ~BUA  2007-10-22 19:56:47  host: static-ip-77-89-67-41.promax.media.pl

    wyglada jak z poprzedniej epoki...

  • 0

    5.  2007-10-22 20:17:21

    do ideału brakuje UMTS i HSDPA

  • 0

    6.  2007-10-23 00:00:30

    Kopytny sprzęt ale to już nie jest telefon...

  • 0

    7.  2007-10-23 11:33:16

    to wygląda na jakiegoś antyka sprzed prawie 10 lat

  • 0

    8. ~rey656  2007-10-26 18:01:14  host: 80.50.242.198

    Coś takiego ma aparat VGA?!?!?!?!

  • 0

    9. ~Vidkun  2007-10-28 00:29:53  host: ti122110a340-3055.bb.online.no

    Co z tego że wygląda jak antyk skoro jest jednym z najnowocześcniejszych użądzeń na rynku :/

  • 0

    10. ~  2007-10-28 21:39:25  host: router-llp1.prefixsc.pl

    hahaaha i nokia może podwinąć ogon

  • 0

    11. ~;Domelo  2007-10-31 14:41:40  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    zgadzam z z jimem88 to wyglada jak zabytek . plastiiiiiik

  • 0

    12. ~Krytyk  2008-01-31 17:36:42  host: ip-81-15-249-96.isp.tvkg.net

    nie wazne jak wyglada wazne co potrafi

  • 0

    13. ~manio49  2010-02-09 11:26:47  host: chello089074190236.chello.pl

    to nie jest stricte telefon tylko terminal przenośny :) stworzony we współpracy z firmą symbol. zresztą spójrzcie na wymiary i wagę ;)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-159-27.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet