Motorola M3888 - opinie
Telefony Motorola Motorola M3888 Opinie o Motorola M3888

Motorola M3888

w sumie: 15
  • 0

    1. ~JAKE5000  2004-10-23 21:29:00  host: dlj180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TEN TELEFON JEST WSPANIŁY POPROSTU KULTOWY

  • 0

    2. ~szocik  2005-04-12 17:30:00  host: blq169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie niby jest ten zegarek, bo mam to gówno ze 4 lata albo i dluzej i zadnego zegarka niewidzialem. jak ktos wie to niech mi powie

  • 0

    3. ~qq  2005-04-26 11:11:00  host: dkq231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aby mieć zegarek trzeba wgrć soft prze kompa

  • 0

    4. ~  2005-08-02 15:10:00  host: axc47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super komóra pewnie droga ciekawe ile kosztuje

  • 0

    5. ~cousier  2005-12-20 17:29:35  host: nat1.daminet.pl

    zegarek można włączyć poprzez programik i kabelek ziomusie, tak jak wiele iinych funkcji...

  • 0

    6. ~ASD  2006-03-20 13:02:08  host: bxa98.internetdsl.tpnet.pl

    ja GO MAM PO PROSTU SUPER MOTOROLA M3888

  • 0

    7. ~dixi  2006-08-25 22:48:46  host: awt156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    najgorszy telefon na świecie!!!! mialam go tylko tydzień jako telefon zastepczy gdyz moj byl w serwisie. Po tygodniu uzywania tej motoroli mialam ochote nia rzucac o sciane. to nawet nie chodzi ze nic nie ma tylko ot ze jest nie funkcjonalna!! zanim sie dodzwonilam musialam wykonac minimum3 podejscia , nie lapie sieci. nie pokazuje kto do mnie dzwonil tylko ze pol. neodebrane ale humeru to juz nie raczy pokazac i ten nieszczesny ZEGAREK. W (_|_)mam taka komorke do ktorej najzwyklejsze funkcje jak zegarek trzeba skadstam sciagac

  • 0

    8. ~Mijagi  2007-05-02 10:06:15  host: ip-88-199-178-116.tczew.net.pl

    wypadł mi dawno temu z 2 piętra na beton i ułamał sie tylko zatrzask od tylniej klapki!dziś leży w szafie i odpoczywa ale działa.

  • 0

    9. ~Jake5000  2007-07-08 19:49:18  host: dkg206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Urzywam ten fonik już od 7lat i niechce mi się go wymieniać na inny. Super mogel motki :))

  • 0

    10. ~haha  2007-09-29 18:54:49  host: mtan10.alfanet24.pl

    extra wypas. słuchanie mp3 jak w żadnym innym telefonie. a i aparat niczego sobie, tylko szkoga że 3.2Mpx. i karta 4gb

  • 0

    11. ~niemoge  2007-10-21 11:43:37  host: cdb145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego zempa bateria mi trzyma ze 2 godz hahahahhaa a i wyswietlacz siada pozdro

  • 0

    12. ~B  2007-12-14 14:52:43  host: aro53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To był mój pierwszy telefon

  • 0

    13. ~Pero  2008-01-27 12:44:17  host: adbo113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mój drugi, po przesiadce z siemens s6 to był full wypas, i te gabaryty :)

  • 0

    14.  2010-08-21 14:31:19

    moj pierwszy telefon mialem go 2 lata i był rozjechany samochodem (tylko baterie trzeba było nową) w żadnym sklepie nie znajdziecie takiej! Miał zegarek co dziwne bo nic nie było wgrywane.

  • 0

    15. ~Mini  2013-09-05 12:22:47  host: ltv.pl.159.230.91.in-addr.arpa

    Pierwszy telefon 1999 r szał, po prostu cud techniki ;) aż sie łezka w oku kręci

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-147-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet