Motorola L2 - opinie
Telefony Motorola Motorola L2 Opinie o Motorola L2

Motorola L2

w sumie: 16
  • 0

    1. ~ewitka12  2006-03-12 13:41:26  host: abrt140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bOZE! bez aparatu!!a myślałam ze to porządna komóra

  • 0

    2. ~PiotreK  2006-03-24 16:32:50  host: gate1.dka.pl

    Akurat to, że jest bez aparatu to dla mnie największa zaleta tego telefonu :)

  • 0

    3. ~Selvanis  2006-04-03 20:12:04  host: 46.85-237-181.tkchopin.pl

    Nie jest to czasem Motorola L6?

  • 0

    4. ~xwafel  2006-05-27 00:49:53  host: pc09690.ad.ifm.liu.se

    No tak, L6, heh, patrzysz a nie widzisz, L6 ma klawisze jak V3, a L2 ma normalne, poza tym ponoc ma zajebiscie wytrzymaly na zarysowania wyswietlacz.

  • 0

    5.  2006-06-20 20:16:30

    A ja mam Motke L7 i jestem bardzo zadowolony :P:P A tak poza tym to ten fon jest ustawiony o polke nizej niz L6 i dwie polki od L7 :P:P Czyli wszystko tak jak powinno byc

  • 0

    6. ~glikon  2006-06-21 14:06:09  host: 104.171.wmc.com.pl

    i dobrze ze bez aparatu. moja L6 robi beznadziejne zdjecia i czesto po zapisaniu sa rozmazane, a za to ten ma lepszy wyswietlacz

  • 0

    7. ~tweenky  2006-06-30 17:47:16  host: fx98.internetdsl.tpnet.pl

    Właśnie brak aparatu to i dla mnie zaleta. Czy któś kto go ma może coś napisać o tym ile trzyma bateria bo zastanawiam się nad zakupem.

  • 0

    8. ~Krzysiek  2006-07-02 12:37:47  host: n4.pro-internet.pl

    Jeśli ktoś chce zobaczyć realne dane techniczne tego telefonu, to musi wejsć na stronę www.motorola.pl Dane dotyczące L2 na telepolis są z "kosmosu". A już przymierzałem się, by kupić ten aparacik:) Jednak nie ma to jak wszystko sprawdzić na oficjalnej stronie producenta:) Ciekawe skąd telepolis bierze dane o telefonach...

  • 0

    9. ~Krzysiek  2006-07-03 10:14:09  host: n4.pro-internet.pl

    Aparat fotograficzny w telefonie naprawdę się przydaje. Owszem lepiej robić zdjęcia z prawdziwego aparatu, ale wiadomo przecież, że nie nosimy go zawsze i wszędzie, tylko wtedy, gdy zaplanujemy trochę popstrykać. Natomiast z telefonem zazwyczaj się nie rozstajemy, więc, gdy jest przypadkowa okazja zrobić ciekawą fotkę, to wyciągamy telefon i gotowe. Ale jak już kupować telefon z aparatem, to uważam, że albo 2 Mpix, albo wcale. Aparaty VGA o fatalnej jakości, to wyrzucanie pieniędzy. Zatem brak aparatu VGA w L2 to zaleta. Podsumowując sens, albo kupujemy drogi telefon z dobrym aparatem, albo tańszy bez aparatu. Oto moja rada :)

  • 0

    10. ~pinio  2006-08-15 23:26:07  host: eew245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Uwaga - dzwoniący słyszy często pogłos , ten typ tak ma ??? Czy to tylko mój ? , nosiłem go 2 razy do naprawy i dalej to samo

  • 0

    11. ~BAzio  2006-12-08 15:09:51  host: gdc234.internetdsl.tpnet.pl

    ta komorka jest przechwalona

  • 0

    12. ~pit  2007-02-06 19:00:01  host: abgq30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten tel ma 4096 kolorów!

  • 0

    13. ~r  2007-02-20 21:55:46  host: abyi54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    eeee a to coooo kuuuwaaa mać l6 bez aparata!!! ja nie moge ale złom!!!

  • 0

    14. ~arek  2007-04-15 08:32:02  host: polsl2-65.rybnet.pl

    #10, to zmniejsz poziom głośności słuchawki i problem zniknie.

  • 0

    15. ~Hudy  2007-09-11 14:48:38  host: fhp214.internetdsl.tpnet.pl

    Siema mam ten telefon i jestem z niego zadowolony to znaczy byłem bo mi spadł i mam do wymiany wysfetlacz i obudowe:(, ale mam nadzieje ze niedługo znowu bende sie nim cieszyć. co moge powiedzieć o tym telefoniku hmmmm... jest BARDZO DELIKATNY!!! i minusem jest barak aparatu:/ , ale wsumie podoba mi sie ten telefon jakos sie do niego przywinzałem hehehe. polecam go

  • 0

    16. ~~~Byczas  2008-03-04 10:44:51  host: chello089078075137.chello.pl

    ~ja mam sobie właśnie go kupić tylko tu pisze ze on ma 5mb wewnetrznej pamięci i niewiem czy to prawda bo 5 mb to niewiem poco ten telefon ma mp3 :D

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-65-227.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet