Motorola KRZR K3 - opinie
Telefony Motorola Motorola KRZR K3 Opinie o Motorola KRZR K3

Motorola KRZR K3

w sumie: 82
  • 0

    1. ~mcneo1992  2007-02-15 19:23:59  host: aafy247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej napiszcie ze ma aparat 2MPx

  • 0

    2. ~  2007-02-15 20:09:33  host: cxi187.internetdsl.tpnet.pl

    kolejny telefon od motoroli próbujący naśladować nokie... nokia rządzi :)

  • 0

    3. ~DZWONEK  2007-02-18 12:06:06  host: x66x17147.jaskom.pl

    TELEFON FULL wypas musze stwierdzić. Widzialme go na własne oczy.

  • 0

    4. ~KORNIK  2007-02-18 19:59:03  host: 82.160.48.66

    Brzydka, nic nie wnosząca i nie udana. Jednym słowem Motorola.

  • 0

    5. ~Artus  2007-02-20 22:24:44  host: arl-akademiki-gw.man.poznan.pl

    smieszny ten telefon wogle zaczeli robic telefona na " jedno kopyto".

  • 0

    6. ~motorol 75  2007-02-24 00:58:58  host: ufa75.u.pppool.de

    bardzo dobry i udany zostawia nokie z tylu

  • 0

    7. ~Conan  2007-02-24 20:06:16  host: host-173-138.ds.tu.koszalin.pl

    Udany telefon choć z wyglądu i funkcji jest podobny do starszych modeli, to nadal stylistyka jego jest nowoczesna wyróżnia wsród innych komórek.

  • 0

    8. ~Moto-Fan  2007-02-26 19:50:37  host: rv26.internetdsl.tpnet.pl

    Zastanawiam się nad kupnem tego modelu. Jestem ciekawy tylko ceny tego cacka i dostępności w Polsce.

  • 0

    9.  2007-03-08 23:06:27

    jak tylko wprowadzą do PLAY to kupuje :PP a co... nie jest az taka zła :P

  • 0

    10. ~  2007-03-11 10:59:47  host: nat5.pp.com.pl

    Nie wiem jak ktoś może pisać że Motorola naśladuje Nokię. Przecież to 2 całkiem inne marki, których design od zawsze był całkowicie rozbieżny. A co do fona, to bardziej podoba mi sie K1, ten jest brzydki.

  • 0

    11. ~Dante  2007-03-12 19:06:20  host: efo202.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik super nokia się chowa od pewnego czasu motka produkuje coraz lepsze telefony przewyższające inne marki

  • 0

    12. ~Blue  2007-03-13 18:26:52  host: pc-77-46-22-12.euro-net.pl

    Nie rozumiem jak mozna porownywac nokie do motki obie bardzo sie roznia. Pozatym tutaj w opiniach trwa bitwa "nokia lepsza" "motorola lepsza" nich ktos sie wypowie kto testowal ten telfon i moze pomuc innym a nie pisac co jest zle a co dobre albo jaka marka telefonow jest najlepsza wg mnie motorole so ladniejsze od nokii bo maja swoj nowoczesny styl ktory cie wyroznia a nokia jak byla cegla to i jest i jakos nie wydaje mi sie zeby to sie zmienilo. Nokie sa troche wytrzymalsze i maja troche wiecej funkcjii ale niektore maja tak zamotane menu ze glowa mala :D a w motkach odwrotnie mozna powiedziec ze maja "podstawowe funkcje" ale za to sa bardzo proste w obsludze. Jesli mialbym wybierac to motorolke bo ma fajny wyglad wystarczajaca ilosc funkcjii bo przeciez telefon jest do dzwonienia i sms'wania nie? pozatym nie place za nazwe tylko za telefon i to jest plus ze nie place 2tys zlotych a 900-800 zlotych za lepszy telefon. A jesli chodzi o powyzej pokazany fonik to kolor moglby byc troche inny no i wkoncu 3g :) Funkcje zblizone do poprzednich telefonow. Chetnie bym przetestowal. Pozdrawiam

  • 0

    13. ~ja  2007-03-15 17:41:57  host: 82.139.59.155

    bardzo przywoity telefonik. Może dla moijej Pani :) Chciałbym wiedzieć, Czy to już jest nowe GUI znane z K1m? Czyli przeglądanie w kartach tak jak u SonyEricssona, czy FireFox-ie ;) // mobiKAR.net - mobile KARAOKE

  • 0

    14. ~krotka  2007-03-16 13:38:26  host: cme79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    próbuje naśladować nokię ;D śmiech na sali :D A na jakiej podstawie te wnioski? ;D bo ja raczej powiedziałabym, że to nokia od jakiś 2-3 lat naśladuje motorolę - która od wielu lat specjalizuje się w klapkach i wypuszcza fony o zbliżonej stylistyce do v600 ;D Nokia od wielu lat nie wypuściła nic fajnego w średnim segmencie. Było parę smartphone'ów 3g, ale wszystkie mają pikselozę na ekranie. Jeszcze N72 ma zrypany wyświetlacz - duży ale o kiepskiej rozdzieczości. Motorola od dawna używa tylko TFT (początkowo 176x220, teraz normą jest 240x320px), a Nokia jeszcze niedawno pchała do swoich fonów CSTN o rozdzieczości 128x128px. Nie można przez całe życie lecieć na dobrej opinii takich fonów jak 3310, 6210 i 6310i - Nokia o tym zapomina. Co z tego, że N73 jest fajna jak kosztuje min 1200 z lockiem na orange. Co z tego, że n93 jest jeszcze lepsza, jeśli trzeba wyłożyć na nią ok 2200. ;] A ta motka za pół roku będzie 900, może wcześniej, bo play ją wpuszcza do swojej oferty

  • 0

    15. ~Grudzewa  2007-03-20 18:33:24  host: host-87-99-42-89.lanet.net.pl

    Ale wy jesteście (...). Każdy mądry człowiek wie że w wojnach Nokia-Motorola; Samsung-Sony Ericsson; Nokia-Samsung; itd. nigdy nie wygra żadna firma. Dlaczego??? Bo każdemu jest potrzebne co innego i każdemu podoba się co inne. Fakt. Może Nokia jest najpraktyczniejsza a Motorola najładniejsza ale to wszystko są subiektywne oceny każdego z nas więc nie ma sensu porównywać czegokolwiek bo zawsze znajdzie się ktoś kto powie że co inne jest lepsze.

  • 0

    16. ~wasyl  2007-03-25 16:31:21  host: brr178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do ~Grudzewa masz racje każdemu sie co innego podoba :P

  • 0

    17. ~rs  2007-03-26 08:11:26  host: host-ip162-174.crowley.pl

    heh.. rozumiem pzywiazanie do marki ale obawiam sie ze przesadzacie ja mam nokie6280 i jestem z niej zadowolony choc mogla by byc solidniejsza, 2dni temu moja zona w playu kupila motorolke i sam musze przyznac ze jest naprawde fajna, damska ale fajna solidna i intuicyjna w obsludze a do tego w zestawia z karta micro 256 i 1gb! :o co mnie zniszczylo.. ma lepszy aparat niz moja 6280 (cieplejsze kolory) i tak jak w moim mozliwosc wieokonferencji, generalnie telefonik polecam bo jest ladny i funkcjonalny.. pozdrawiam wszystkich serdecznie

  • 0

    18. ~Kasiunia:-)  2007-03-28 21:06:10  host: aaez21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest zajebisty.Gdy weszłam do sklepu z telefonami to odrazu on mi wpadł w rence.Żaden inny mi sie tak nie spodobał jak ten.Mimo,że mam soniaka k750i ale kupie sobie tego bo ten jest ful-wypas.Napewno niejedna osoba powie,że chciałaby mieć taki tele jak ten między nimi ja się do tego zaliczam.Poprostu supcio fonik.Pozdro.PA.Buziaczek.:-*

  • 0

    19. ~darodarus  2007-04-07 12:30:12  host: 25-212.89-161.tel.tkb.net.pl

    moim zdaniem w dzisiejszych czasach telefonu bez systemu (symbian, windows itp.) nie powinno się robić... po co kupować telefon którego nie można w żaden sposób auktualnić... totalna głupota (jak i ta motka)

  • 0

    20. ~Basik  2007-04-12 17:15:35  host: polsl7-1.rybnet.pl

    telefonik fajniutki jak nic w ogóle nie żałuje że tyle za niego kasy dałam. Opłacało się :)

  • 0

    21. ~caroline  2007-04-21 16:05:20  host: aaaa158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    świetny telefonik niezdecydowanym polecam :D

  • 0

    22. ~  2007-04-28 10:32:40  host: cpf32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go w tej chwili i jest po prostu zajefajny szczególnie aparat foto. polecam obecnie jest dostępny tylko w sieci PLAY

  • 0

    23.  2007-05-01 10:22:24

    Świetny telefonik,mam go od miesiąca i nie mam na co narzekać.Dałem za nówkę w komisie 740zeta, dostałem za to dwie karty pamięci i starter PLAY 30 zeta:)Z Play-a również jestem zadowolony. Czekam do połowy maja i zamieniam kartę na abo:)

  • 0

    24. ~suchy  2007-05-01 10:41:33  host: gjc38.internetdsl.tpnet.pl

    telefon nie jest zły,leccz nie ma podczerwieni i MP4

  • 0

    25.  2007-05-01 18:55:47

    Nie rozumiem w ogóle przywiązania ludzi do podczerwieni, jest wolna i zawodna, a od 4 chyba lat każdy lepszy fon ma Bluetooth:)

  • 0

    26. ~CHEMIK_KRK  2007-05-03 16:41:48  host: chello084010248012.chello.pl

    telefonik jest zajeb********* niezaluje kasy ktora na niego wydalem jedyny bol to ten ze jak narazie jest malo akcesori i dodatkow do niego

  • 0

    27. ~zbok  2007-05-05 13:10:20  host: acpx160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do misiek190 NO tez nie rozumie ludzi ktorzy czepiaja sie ze telefon nie ma podczerwieni... to troche tak jakby ktos kupil odjechany komputer z dwurdzeniowym procesorem i sie czepial ze jego plyta glowna nie obsluguje pamieci SDRAM :)

  • 0

    28.  2007-05-06 10:13:21

    ~darodarus a po co uaktuwalniac codziennie telefon skoro jest już jakiś w miare stabilny i w pełni wykorzystujący możliwosci telefonu wgrany?? jeśli telefon można akutalizować co chwila tzn że jest wadliwy i ciągle trza go rozwijać. JEŚli ktos ceni sobie szybkość i niezawodnosć napewno w symbiana nie zainwestuje, ale ty wolisz zbędne bajery i wodotryski_ a nie telefon do takich prostych rzeczy jak dzwonienie i smsowanie.Lepiej zobacz czy nowe patche do Visty nie wyszły przed chwila bo slyszalem ze znowu 100000nowych dziur wyszlo ;)wiec szyko zaktualizuj!!!

  • 0

    29.  2007-05-06 10:15:01

    niestety fakt mp4 nie ma, tak samo V6maxx nie ma, troszke to dziwne: jednak można to odblokować w prosty sposób podłączajać komórke pod kompa kilka kliknieć i juz jest;)

  • 0

    30.  2007-05-06 10:15:46

    ~darodarus a po co uaktuwalniac codziennie telefon skoro jest już jakiś w miare stabilny i w pełni wykorzystujący możliwosci telefonu wgrany?? jeśli telefon można akutalizować co chwila tzn że jest wadliwy i ciągle trza go rozwijać. JEŚli ktos ceni sobie szybkość i niezawodnosć napewno w symbiana nie zainwestuje, ale ty wolisz zbędne bajery i wodotryski_ a nie telefon do takich prostych rzeczy jak dzwonienie i smsowanie.Lepiej zobacz czy nowe patche do Visty nie wyszły przed chwila bo slyszalem ze znowu 100000nowych dziur wyszlo ;)wiec szyko zaktualizuj!!!

  • 0

    31. ~capslock  2007-05-16 16:41:12  host: dfn186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    uzywam K3 juz od poltora miesiaca. nie nazekam, standard nieco poprawiony podobny do v3x, tyle tylko ze wieksza miniaturtyzacja. delikatnosc telefonu sprawia ze nie nadaje sie do ekstremalnych warunkow gdzie nokia o wiele lepiej sie sprawdza. dlatego nie nalezy porownywac nokii z motkami. i jedno i drugie ma swoje wady i zalety. jezeli chodzi o K3 polecam. dobre wykonanie, prostota obslugi, jak zawsze umolny slownik t9 i sms nie dluzsze jak 450 znakow, bardzo ladny dzwiek. fakt faktem mogla jednak miec wiecej bajerkow... ale poczekamy i zobaczymy co znajdzie sie w internecie.

  • 0

    32. ~Ziom  2007-06-12 22:43:35  host: cvn66.internetdsl.tpnet.pl

    Mam sony ericssona k510i i chce go wymienić na tą motke albo v3xx lg kg800 lub samsunga z350 jaki telefonik wybrać?

  • 0

    33. ~IGOR  2007-07-09 20:03:34  host: ekh210.internetdsl.tpnet.pl

    A ja nie wiem co powiedziec.Jutro kupuje komorke w Play i nie wiem co wybrac.Zastanawiam sie miedzy Motorola K3 i V6mxx prosze dajcie posty do jutra do godz.14 P.S Mi sie bardzo podobaja Motorole:):)pzdro

  • 0

    34. ~jurek  2007-07-10 19:14:30  host: demonet.futuro.com.pl

    Mam pytanie!Postanowiłem zmienić operat. Już wciąż myślę o play.Postanowiłem wybrać też telefonik. Od noki 6288 poprzez samsunga z630 i pomyślałem o motorolce k3. Odwiedziłem przypadkiem konkurencję operat. Wskazałem na kilka modeli. Po czym odpowidź: niech pan bierze wszystko inne tylko nie moto. A najlepiej samsungi. Jego zdaniem najbardziej wadliwe to motorole, trochę mniej nokie a prawie bezawaryjne samsungi. I tak mój misterny plan co do motek w łeb....

  • 0

    35. ~jurek  2007-07-11 20:22:48  host: demonet.futuro.com.pl

    Witam. Pytanie: miałem na myśli zmianę oper, a tym przyszłym P4.Rozglądałem się za komórą i tak brałem pod uwagę nokia 6288, samsung z630 lub moto k3. Przypadkowo wstąpiłem do konkurencji oper. Na pytanie, który facio poleciłby. Usłyszałem wszystko tylko nie motorole najbardziej wadliwe. A osobiście poleca samsungi, które jego zdaniem są bezawaryjne. Kokieteria, cwaniactwo, głupota, czy prawda?

  • 0

    36. ~anyszka  2007-07-12 22:38:24  host: pc-194-134-242-195-static.strong-pc.com

    super telefon :) ja mysle ze jak dla małolaty to super sprawa i zycze wam szczescia a tak pozatym to firma motorola to najlepsza jest pod naszym pieknym słoncem

  • 0

    37. ~be  2007-07-21 23:12:49  host: aasg230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    motorole są bardzo wadliwe, ja z moją chodzilam tylko po naprawach, znajomi to samo. potem mialam samsunga, byl nie do zdarcia, teraz mam nokie i tez jestem zadowolona.

  • 0

    38. ~...  2007-07-28 13:10:52  host: abdb221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak wszedłem do salonu playa, od razu tylko ona mi się podobała. myślałem, że ona jest też orange, a pomyliłem ją z k1... Zajebisty. Moż ejakoś mnie pocieszy motka w 510, bo biorę taką...

  • 0

    39.  2007-08-15 13:50:41

    Czy ten telefon Z PLAYa może sie przełączać RĘCZNIE pomiędzy sieciami GSM i UMTS czy ma tylko tryb automatyczny???

  • 0

    40.  2007-08-16 17:42:47

    Jedno pytanie do użytkownika K3 - czy telefon można RĘCZNIE przełączać pomiedzy GSM i UMTS czy Play zablokował tą funkcję tak jak w maxx V6???

  • 0

    41.  2007-08-19 16:54:20

    ma mp4

  • 0

    42. ~  2007-09-22 19:28:10  host: aapi246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moto k3 jest super! Kogo obchodzi, że nie ma IRda? Ale podobno motorolle się psują?

  • 0

    43. ~wybierająca :-)  2007-09-27 17:57:31  host: pc-114-91.strong-pc.com

    jaki telefonik mam wybrac K3 czy K1 prosze o szybką odp i z góry dzięki :*

  • 0

    44. ~CoolPlace  2007-10-06 00:14:22  host: cpr137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kochani jak mozna (jesli w ogole) nagrywac rozmowy podczas polaczenia. Instrukcja wypowiada sie nie jednoznacznie....?

  • 0

    45. ~qaq  2007-11-17 13:19:08  host: ejw229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Irda to nic, a co z sysemem operacyjnym? Za takie pieniądze powinien być. W danych jest napisane, że nie posiada. :(

  • 0

    46. ~arkadiusz733  2007-12-09 13:36:33  host: nat-224-245.man.bydgoszcz.pl

    Ciekawe opinie - powiem tak Ten który twierdzi, że motka naśladuje Nokię powinien byc wywalony z tefo forum mówię globalnie z Telepolis bo to jakis "OMNIBUS UWSTECZNIONY" to motka specjalizuje sie w klapkach zaczynając od wczesnych lat 90 - tych taki ch jak STARTAK i potem tesztz V-łek. Po sukcesie klapek reszta firm takich jak Nokia Sonyericsson zaczęły robić klapki. Więc tępaki czapki z głów dla Motoroli. Sam nie jestem fanem Motoroli zawsze miałem Nokie a teraz przesiadłem się na K800i bo Nokia zrobiła się koszmarnie plastikowa i dziecinna w pełni tego słowa znaczeniu. Obecnie motki są super moja żona taką używa i wszystkim ja polecam. A do tzw.. "FOROWICZÓW" apeluję, że jeśli sie wypowiadaja to niech piszą Ci którzy mają coś naprawde do powiedzenia w sprawach telefonów bo sie flaki przewracają.

  • 0

    47.  2007-12-09 13:53:57

    Witam, jak czytam te posty to flaki mi sie przewracają. Ci, którzy twierdzą, że Motorola naśladuje Nokie to chyba nie wiedzą co mówią i powinni byc wywaleni z tego forum. Jak Motorola w połowie lat 80 tych zaczeła produkowac swoje pierwsze klapki np STARTAK to Nokia jeszcze produkwała czerwone kalosze-Ci co sie znają na telekomunikacji to wiedza o czym piszę. To właśnie Nokia i Sonyericsson po sukcesie Motoroli w serii V zaczęli z nich ściągać wzorce. Zawsze byłem fanem Noki do póki nie zrobiła się zabawkowa i dziecinna czysty plastik. Obecnie używam SE K800i i tam jest dobry wyświetlacz (żadna marka nie ma porównania). Co do K3 to śmiało można ją kupić moja żona ją ma i powiem szczerze, że bardzo solidny i gustowy telefon z super funkcjami duży plus dla Motoroli.

  • 0

    48. ~pytanie2?  2007-12-09 21:32:49  host: cov83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy do sie słuchać mp3 przy pisaniu np sms'a??

  • 0

    49. ~  2007-12-14 18:51:06  host: apn-77-115-158-86.gprs.plus.pl

    Wiadmomo, że k3 :D jest dużo fajniejsza

  • 0

    50. ~  2007-12-18 21:51:07  host: abpy14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja niedługo kupuje ten telefon... mam nadzieje że mnie nie zawiedzie.. jedynie mam pytanie do was... ile trzyma bateria przy małym użytkowaniu w ciągu dnia? A jeżeli chodzi o wybór K1 a K3 to zdecydowanie K3 :) pozdro.

  • 0

    51. ~magdzia  2007-12-19 09:28:53  host: fo26.internetdsl.tpnet.pl

    siema, mam pytanie chce kupic ten telefonik powiedzcie mi tylko czy to prawda ze nie ma raportow sms i mms no i czy sa tez inne kolory...?dzieki licze na Was!!!

  • 0

    52. ~  2007-12-20 22:44:21  host: 87-205-185-187.adsl.inetia.pl

    @ 19.~darodaru Głupota to Twoja wypowiedź. Tak się składa, że soft w motkach należy do najłatwiej modyfikowalnych i każdy zielony może to zrobić ;) A kiedy nie ma ochoty nie musi.. w swojej zabytkowej już bądź co bądź mam całe oprogramowanie swojego autorstwa bo mam kiepski procesor, który nie wspólpracuje z innymi dostępnymi sopftami. W V980 wgrałem zmodyfikowane przez kogoś innego ale tez jest bajka - poprawione sterowniki od grafiki i kolorki od razu ładniejsze:) Tak więc nie mów mi, że w motce softu uaktualnić nie mozna bo jest to prostsze niż reinstalka windy.

  • 0

    53. ~  2007-12-26 19:11:11  host: proxy.tivnet.pl

    Zapewne się da,ja w V6 równocześnie słuchałem i przeglądałem internet - nie było najmniejszych problemów.

  • 0

    54. ~FanMotoroli  2008-01-18 19:43:37  host: 213.25.189.50

    co tu duzo mowic najlepsze telefony Motoroli to seria L i V :) ten jest brzydki :p

  • 0

    55. ~marcin  2008-01-25 15:52:21  host: abgr254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @52. to prawda. prawie 2 lata używałem motki v360. to był mój pierwszy 'nowoczesny' model motki- bo zazwyczaj korzystałem z gorszych telefonów. musiałem w nim zmienić softa bo był brandowany przez vodafone, wgrać polski język, itd. wszystkiego nauczyłem się sam w 2 godz dzięki matrax.net chociaż byłem kompletnie zielony w tych sprawach :) obecnie używam nokii, ale jak umowa mi się skończy to wracam do motki ;] pozdrawiam.

  • 0

    56. ~the besciak  2008-02-05 19:28:52  host: host8925139225.3s.pl

    do "pytanie2?"- Tak da się słuchać muzyki w czasie wysyłania sms'ów i chodzenia bo necie. Kupiłem sobie wczoraj ten fon i jestem bardzo z niego zadowolony. Robi przyzwoite zdjęcia nieźle gra i ma super wyświetlacz. Jedyna wada to odlatująca tylnia klapka. Jeśli chodzi o baterię to przy ciągłym klikaniu jeszcze jest dobra ale spadła mi 1 kreska czyli good. pozdrawiam

  • 0

    57. ~renia  2008-02-14 14:16:06  host: te170.internetdsl.tpnet.pl

    czy coś się da zrobić, żeby były raporty ?

  • 0

    58. ~Kleoo  2008-02-23 20:07:32  host: xdsl-7377.zgora.dialog.net.pl

    mam ten telefon :) jest fajny tylko na poczatku nie mozna się za bardzo połapać :P alee da się żyć ;) poleecam :**

  • 0

    59. ~razr  2008-03-08 13:08:57  host: mainframe.rene.com.pl

    zgadzam się z Fanem Motoroli najlepsze to seria L,V i Z

  • 0

    60. ~DaruSia  2008-03-08 18:55:02  host: pc0184.ebeskidy.pl

    Heja możcie mi odpowiedzieć czy lepsza jest motorolka K1 czy K3 bo zasatnawiam się nad wyborem jednej z nich proszę o odpowiedz w opiniach. I zgadzam się z niektórymi: *popiersze to motorola wcale nie naśladuje noki. *po drugie to macie rację, żadna z marek nie zwycięży. Ja zawsze uwielbiałam SAMSUNGI i dalej je kocham ale teraz na pierwszym miejscu u mnie jest egzekwo SAMSUNG z MOTOROLA Pozdro dla wszystkich myślących podobnie jak ja i czekam na odpowiedz..:*

  • 0

    61. ~duch913  2008-03-12 13:48:44  host: actm17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zeby włączyć raporty trzeba po napisaniu sms wejśc w opcje,następnie opcje wysyłania i na dole jest raport doręczenia

  • 0

    62. ~draven  2008-03-20 10:21:02  host: 195.33.69.69

    Czesc mam pytanie. Czy w sieci play w tym telefonie do zestawu dolaczone sa sluchawki bluetooth?? Z gory dziekuje za odpowiedz. pozdrawiam

  • 0

    63. ~draven  2008-03-20 10:44:27  host: 195.33.69.69

    Czy moglby mi ktos powiedziec czy jest dostepny zestaw sluchawkowy bluetooth do tego telefonu w sieci play?? z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam

  • 0

    64. ~Quzi  2008-03-27 20:02:45  host: brx25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do tych co mają ten fonik w Play :Ile zapłaciliście i przy jakim abonamencie za ten fon?Najbardziej interesuje mnie abonament za 30zł.Bo rodzice chcą mi kupic jakiś tańszy.Proszę o odpowiedź.Z góry dziękuję:)

  • 0

    65. ~Dariasek  2008-03-31 13:36:14  host: host-81-190-116-188.gdynia.mm.pl

    draven -> słuchawki są w zestawie, więc looz Quzi -> ja dałam za tego fona 1 zeta w abonamencie 40, ale to tylko w ofercie urodzinowej do końca tego miesiąca (czyli do dziś). Od 1.04 ma być nowa oferta, a za ile i przy jakim abonamencie go dadzą to nie mam pojęcia.

  • 0

    66. ~maly  2008-04-05 18:13:01  host: proxy.tvgawex.pl

    mam ten fonik i jestem zadowolony.Mam jednak problem z ustawieniem poczte e-meil.czy ktos korzysta z wysylania meili?wczytalem sobie adres pocztowy,ale nie moge wysylac i odbierac meili.Moze ktos mi powie jakie nalezy ustwic parametry?Dzieki z gory.

  • 0

    67.  2008-04-22 12:27:48

    T9??? na pewno ma T9 a nie motorolowy iTAP??

  • 0

    68. ~kamilo  2008-05-27 21:10:54  host: lan-szombierki-91-6-nat.streamnet.pl

    hejo mam pytanie fonik supcio . ale kaj jest slot na micro sd?

  • 0

    69. ~elrond  2008-05-27 21:12:25  host: lan-szombierki-91-6-nat.streamnet.pl

    hej mam pytanko fonik supcio ale kaj ma slot na karty pamięci ?

  • 0

    70. ~nick  2008-06-01 18:04:11  host: ip134-83.vf.pl

    mam do wyboru motorolę k3 i motorole v9 którą wybrac i dlaczego

  • 0

    71. ~  2008-07-09 19:40:20  host: nat-241-36.man.bydgoszcz.pl

    Duzo problemow jest z Motorolami.Odradzam tym co nie uwazaja na wrazliwa obudowe. Ci co chcdz tylko wysylac sms i dzownic to moga sobie pozwolic na taki fon.Wade ma jedna K1 i K3 robi nie wyrazne zdjecia i baterie trzymaja krotko.Po za tym sprawia sie dobrze.

  • 0

    72. ~greeg  2008-10-08 11:57:02  host: gw1.opole.uw.gov.pl

    Wiecie może gdzie można kupić przez neta tylną obudowę do K3 ??

  • 0

    73. ~Lookas  2008-10-14 22:43:03  host: dkw46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go juz 1,5 roku, nie rozlecial sie:) telefon jest do dzwonienia, niestety pekla szybka (cale szczescie miedzy aparatem a wyswietlaczem), no i jak to w "V-kach" klapka ma male luzy na lewo i prawo, no i tylna klapka zostaje w kieszeni jak go wyjmuje:P ale tel naprawde duzo przetrwal, niestety nie nalezy juz do nowosci, i aparat do..... no nie najlepszy

  • 0

    74. ~niezadowolony  2008-10-26 10:43:57  host: evdo-78-30-81-185.subscribers.sferia.net

    ten telefon to porażka. Szybka pękła po kilku tygodniach używania, klapka tylna regularnie wypada,telefon jest wadliwie zbudowany, że trzymając go dłużej przy policzku wilgoć dostaje się pod klawiaturę co powoduje jego uszkodzenie. Jestem tego pewien gdyż oddawałem go do naprawy gwarancyjnej i okazało się że trzy identyczne telefony mają identyczny problem - "z zalaniem cieczą". Naprawy mi odmówiono a ja postanowiłem ostrzec innych.

  • 0

    75. ~haber66  2008-11-23 12:57:55  host: wawhsb-198.dial.plusgsm.pl

    K -3 To utopione pieniądze. Serwis twierdzi, że zawilgotniał( utrata gwarancji). To miał być telefon nie gąbka. ODRADZAM

  • 0

    76. ~  2009-01-14 00:31:10  host: delta.ds3.agh.edu.pl

    Czy wie ktoś może jak ustawić na stałe system GSM?Kiedy jeżdżę do mniejszych miast,to telefon szybko konsumuje baterię szukając 3G.Proszę o odpowiedź.

  • 0

    77. ~Dominika  2009-02-07 08:55:50  host: amplus5.amplus.net.pl

    nie wie ktos moze czy da sie w jakikolwiek sposob wymienic obudowe? Bo jesli chodzi o kupno to nie jest wesolo do k1 na allegro jest sporo aukcji a do k3 jeszcze nigdzie nie widzialam.. cos chuje ze bedzie cienko.. bo moj genialny pies zasmakowal w telefonach.. tego nawet nosic sie nie da ;/

  • 0

    78. ~Sky_  2009-03-10 12:43:33  host: chello089079060214.chello.pl

    Używam tej motoroli już od stycznia ubiegłego roku i jak do tej pory telefon sprawuje się świetnie, żadnego zawieszania się, nic w tym stylu. Ktoś napisał, że jest delikatna - pracowałem 2 miesiące w castoramie, naprawdę zniosła wiele ;) Świetny design również przemawia za tym telefonem. Bateria ciągle trzyma tyle co od nowości, czyli 5-6 dni przy zwykłym użytkowaniu, 2-3 jak słucham muzyki przez słuchawki bluetooth, a słucham sporo. Polecam go z czystym sumieniem :)

  • 0

    79. ~Fallen  2009-05-02 10:46:07  host: c15-89.icpnet.pl

    A mi spadł ten telefon z 20 razy i nic mu nie jest ....

  • 0

    80. ~pepik  2009-10-27 12:10:56  host: aet112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    motorole szybko się psują nie polecam.Mam motke k3 i już po pół roku ciągle oddaje ją do naprawy. obecnie jest w naprawie już dwa dygodnie i jeszcze jej nie naprawili.

  • 0

    81. ~karo90  2009-12-02 20:18:29  host: aejj177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam prawie 2 lata, zaliczyła wiele gleb.. nawet spadła mi z 4 piętra w bloku a działa super! Miałam już sporo telefonów z powodu takiego iż tu wyleci, tam nie zauważe, tu rzuce.. i jako jedyna marka tak długo trzyma! Polecam marke i telefonik! taa dotykowe i wysuwane niby też sie psują, a kolega ma taki 3 lata i cały czas sie nim zachwyca choć bym nie powiedziała że wielce o niego dba:) Pozdr

  • 0

    82. ~kopar123  2012-02-25 01:46:17  host: jwd122.internetdsl.tpnet.pl

    Potrzebuje kupić KRZR K3 nowej nieużywanej

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-66-57.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet