Motorola KRZR K1 - opinie
Telefony Motorola Motorola KRZR K1 Opinie o Motorola KRZR K1

Motorola KRZR K1

w sumie: 789
‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | Następna ›
  • 0

    1.  2006-07-26 04:02:20

    kolejna odswiezona kopia v3...

  • 0

    2.  2006-07-26 09:02:31

    Taka ubozsza RAZR maxxx-> nie wytrzyma konkurencji ze sorny mocnijesego brata!!!

  • 0

    3. ~LoL  2006-07-26 09:41:36  host: bmd179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ochydny. A funkcjami nie zachwyca. A wyświetlacz. Czy tu się ktoś pomylił. Tu jest napisane ze ona ma 65tys.kolorów. Przy aparacie 2mpix???Ale co ja moge wiedzieć

  • 0

    4. ~m@Ti  2006-07-26 10:41:35  host: nat-gts-1.tcz.vectranet.pl

    ~Wszystko fajnie ale czemu tak słaby wyświetlacz wstawili w nim zaledwie 65 536kolorów ;/

  • 0

    5.  2006-07-26 10:55:55

    Hmmmm,a po co ten telefon skoro wypuszczaja RAZR Maxxx??????
    Na bank nie wytrzyma konkurencji ze strony lepiej wyposarzonego brata(ale wizulanie podoba mi sie bardziej!)!

  • 0

    6. ~QBA  2006-07-26 12:10:13  host: 193.71.167.73

    troche kaszaniasty wyświetlacz

  • 0

    7. ~kamil  2006-07-26 17:53:52  host: wlan0-4.srem.net

    ale cegla :P

  • 0

    8. ~Skibuś  2006-07-26 18:35:22  host: cache-los-ad08.proxy.aol.com

    super fonik , ekstra funkcje , wygląd lepszy od v3 , no i 3 razy chudsza od v3 , brawo dla motoroli , aha jestem pierwszy

  • 0

    9. ~Skibuś1  2006-07-26 18:39:13  host: cache-los-ad08.proxy.aol.com

    AHA , mają tu błęne dane on niema 65tys. kolorow tylko 262 tys. , i chyba wyświetlacz 320x240 (rozdzielczośc ) mototorola oby tak dalej no ale gorszy od benq-siemens ef91 choć z wyglądu niezupełnie

  • 0

    10.  2006-07-26 21:11:01

    jaki to typ aptatu
    CIF

  • 0

    11. ~wężyk1985  2006-07-28 19:12:42  host: proxy.ilabs.pl

    z takimi pytaniami to raczej na forum. ...

  • 0

    12.  2006-08-02 14:51:51

    Czemu to takie długie jest ^^'

  • 0

    13. ~Arek  2006-08-04 14:20:57  host: ip-195-140-236-183.unreg.tvk.wroc.pl

    ładny...ale czemu ta Motorola wymyśla takie głupie nazwy? RZR, KRZR, SLVR ... język można sobie połamać...i jak to mówić komuś.."hej, kupiłem sobie kryzyry motoroli??" brzmi idiotycznie

  • 0

    14. ~lol  2006-08-07 17:58:34  host: acwp166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    arek mozna to latwiej powiedziec : Kupilem sobie Krzywyryj motoroli xD tez fajnie ale ogonlie telefon do bani :)

  • 0

    15. ~Paweł  2006-08-12 20:44:09  host: w3cache.g.intelink.pl

    V3 była troszkę za szeroka, a ta K1 jest za troszkę za wąska. No czy oni nie potrafią zrobić czegoś w sam raz?? :):)Osobiście mi tak średnio się podoba, ale funkcje są już na poziomie.

  • 0

    16. ~LOL  2006-08-13 12:09:35  host: fce82.internetdsl.tpnet.pl

    wiec tak mały wyswietlacz ma 65 tys kolorow a duzy 256 ;] ;];]

  • 0

    17. ~Mainho  2006-08-20 15:29:52  host: aapn173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie może ktoś w jakiej sieci będzie dostępny ten telefonik???

  • 0

    18. ~Til@  2006-08-29 14:50:09  host: 80.51.16.16

    Bardzo ładny telefon. Może nie jest cudem techniki ale posiada najważniejsze jak dla mnie funkcje czyli niezły aparat, mp3, bluetooth stereo, ładny wyświetlacz i piękny wygląd. Oczywiście RAZR MAXX jest ofertą o wiele ciekawszą.

  • 0

    19. ~KwA  2006-09-19 15:35:54  host: clz179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Juz ja mam,... ogolnie wszystko w v3i nic specjalnego...

  • 0

    20. ~  2006-10-16 18:08:24  host: aawj6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niektóre telefony są po prostu do gadania. Jedyne co mają robić to dobrze wyglądać i zapewniać wysoką jakość połączenia. Nie można każdego telefonu oceniać pod kątem bajerów, bo żaden nie parzy kawy o 7 rano więc wsystkie są do dupy ;)

  • 0

    21. ~Daniel  2006-10-24 17:19:12  host: xdsl-8473.zgora.dialog.net.pl

    Motorola podaje 262 tyś kolorów na wyświetlaczu... Pewnie kolejna brzydka fałka, która będzie psuć się co tydzień:)

  • 0

    22. ~spider  2006-10-27 15:53:52  host: gk140.internetdsl.tpnet.pl

    straszna bieda, na tle sonego chociażby k750 nie ma czego porównywać, ogólnie bania nie polecam !!!

  • 0

    23. ~lanugo  2006-10-29 14:00:39  host: aco188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie miedzy tym a v3 i mam problem bo jeden kosztuje 800zl a v3 zalednie 10gr tylko slyszalam ze v3 to badziewie pomozcie:P

  • 0

    24. ~vizir  2006-10-31 09:27:41  host: axv104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmmm. ten telefon jest do dupy. chociaz wygląd nawet nawet. v3 jeszzcze gorsza, nie ma to jak v3x lub v3xx. a v3 maxx jest nie duzo lepsza

  • 0

    25. ~Jezy  2006-11-03 08:37:54  host: dee123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Motorola KZPR - Komórkowej Zjednoczonej Partii Robotniczej ;)

  • 0

    26. ~  2006-11-03 16:43:54  host: p01-13.opera-mini.net

    Edge klasy 12. To ile on wyciaga?

  • 0

    27. ~Ptysiu  2006-11-03 17:10:52  host: efz242.internetdsl.tpnet.pl

    Genialny telefonik, ale motorolka v3i jest dużo lepsza

  • 0

    28. ~Rafal  2006-11-03 17:19:43  host: chello087207173180.chello.pl

    Recepta na Motorolę: stare rozwiązania technicznie, soft i słownik itap koniecznie niedopracowany! i mamy Motorlę! Jeszcze tylko zmienimy trochę wygląd i ludzie na pewno kupią!

  • 0

    29. ~karolcia  2006-11-03 18:35:19  host: abob65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak dla mnie to zdecydowanie za duzy:Pladniesza jest juz motorola l7

  • 0

    30. ~wlo  2006-11-03 20:00:18  host: asv119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mainho - w Plusie już jest. Moja siostra dostała w ofercie PWA m.in. ten telefon. Drogawy jest. No chyba, że Motorola jakieś inne jeszcze K1 ma...

  • 0

    31. ~Asia  2006-11-04 14:46:58  host: ect214.internetdsl.tpnet.pl

    Ten tel. jest już dostępny w PLUSIE

  • 0

    32. ~dechomenon  2006-11-10 10:34:13  host: erw139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mamy go na stanie, dziś się nim bawiłem trochę. ale faktjest za wąski i jakoś dziko się go trzyma heeh

  • 0

    33. ~Magosza  2006-11-12 14:03:09  host: bwd174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sorry ze siue wtrącam ale ten fonik ma 256 tys. kolorów :) tak pisze na stronie motoroli

  • 0

    34.  2006-11-13 14:42:05

    ja już też to pisałem jednak mojej opini nie pokazali! a propo on nie ma drugiego aparatu CIF

  • 0

    35. ~  2006-11-15 13:59:36  host: 80.54.5.196

    Ale zryty telefon... Kiepski wyswietlacz, wielki jak cegla i do tego jaka cena Producent najwyrazniej nie jest w zbyt dobrej formie ;P a buuuuuuu!!

  • 0

    36. ~Asiek  2006-11-15 17:46:18  host: bky25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile kosztuje motorola k1? Tak normalnie nie w promocji

  • 0

    37. ~ruda  2006-11-17 19:20:53  host: ayq34.internetdsl.tpnet.pl

    jest fajny telefonik amoi który jest o wiele tańszy od tego a ma wszystko to samo!! O! jedynie nie ma tej łamiącej się klapki ;)

  • 0

    38. ~asiek  2006-11-18 16:01:49  host: blu173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuje??ras Błagam powiedzxie, bo mi sie stznie podoba, ale nie wiem ile mam uzbierac ;p

  • 0

    39. ~asiek  2006-11-18 16:03:43  host: blu173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuje?? Bo mi sie strasznie podoba, ale nie wiem ile mam uzbierac. Błagam pomóżcie!!

  • 0

    40. ~brayan  2006-11-18 18:53:43  host: eem74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie chciałbym nic mówić ale ten telefon jest za duży. zachowano złe proporcje. a funkcje mogą być

  • 0

    41. ~Adrian  2006-11-18 19:28:04  host: ddd219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeśli chodzi o moje zdanie, to ten telefon jest najbardziej elgancki, jaki wydano w tym roku, ma bardzo dobry aparacik. Ja mam MOTOROLĘ V3 i jestem bardzo z niej zadowolony. Ale ta MOTOROLKA jest naprawdę wciągająca. Polecam!!!

  • 0

    42. ~olka  2006-11-19 10:18:27  host: bvg197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 2 dni i jestem z niego bardzo zadowolona. Ja go nie chciałam, ale tata go kupił i jest o wiele ładniejszy w rzeczywistości niż na tych zdjęciach. W śrosku jest idealna, ładne kolory i jaskrawość, wogóle fajowa grafika. Minus jest taki, że jest troche ciężka i nie taka zaś mała w porównaniu do V3.

  • 0

    43. ~Bienio  2006-11-20 22:46:55  host: fabryczna-pogodna.jjs.pl

    co myslicie o tym fonie wydaje sie byc calkiem calkiem, niech ktos wyrazie szczera opinie co mysli o nim:) pozdrawiam

  • 0

    44.  2006-11-21 14:53:47

    Potrzebuje kupic cos mezowi na rocznice slubu--chcialabym mu kupic cos wypasionego a slyszalam ze to babski telefon. Czy to sie nadaje dla mezczyzny?

  • 0

    45. ~adamq  2006-11-21 18:20:05  host: m.aij.pl

    właśnie kupiłem tę motorole bardzo mi sie podoba chociaż miałem 2 tygodnie temu l7 i nie wiem która lepsza trochę za wąska i dziwnie sie trzyma ale to szczegól

  • 0

    46. ~  2006-11-23 21:46:05  host: xdsl-9753.lubin.dialog.net.pl

    ad vocem kasi xx.. Wiesz ... facet to musi miec jednak cos duzego.. :)* Ta Motka i te skrzydelka w sam raz dla Ciebie

  • 0

    47. ~ADI  2006-11-24 23:28:46  host: 87-205-73-57.adsl.inetia.pl

    co byscie wybrali? Tą motkę czy w300i ? co lepsze?

  • 0

    48. ~  2006-11-26 20:09:16  host: 80.48.180.5

    Super tel!!!!!!!!!!!!!! ZAJEBISTY.... FUNKCJE SPOX......... A CO DO MOTOROLI TO MAJA BEZNADZIEJNE MENU.... A RESZTE SPOX!!!! TERAZ MOTOROLA PRODUKUJE TELEFON KTÓRY UKAŻE SIĘ ZA ROCZEK W USA A ZA PÓŁTORA W POLSCE... BĘDZIE TO MOTOROLA Z WERSJI K1... ALE MODEL NAZYWAŁ SIĘ BEDZIE K1i... WIDZIAŁEM ZDJĘCIA JAK BĘDZIE TEL WYGLĄDAŁ... OBUDOWA BĘDZIE CAŁA SIĘ ŚWIECIĆ, MRUGAĆ RÓŻNYMI KOLORAMI.... TYLKO ŻE FUNKCJE BĘDĄ PODOBNE DO K1... TYLKO ŻE BĘDA DWA GŁOŚNICZKI... I APARAT 3 MEGA..

  • 0

    49. ~kasiaxx4  2006-11-27 14:07:55  host: static-81-219-253-38.devs.futuro.pl

    mysle ze kupie sobie te motorole a mezowi cos innego....

  • 0

    50. ~zbok  2006-11-30 17:14:45  host: dyu186.internetdsl.tpnet.pl

    hej. Telefonik naprawde prezentuje sie spoko i jest zajefajny :))) A co do stwierdzenia ze: "Motorola ma beznadziejne menu..." nie zgadzam sie!! mnie tam podoba sie i w ogole jest fajne pozatym menu mozna dostosowac do wlasnych potrzeb poprzez opcje Personalizacja->Menu glowne, nie liczac takich pierdolek ze mozna w dowolny sposob ustawic sobie ikonki to pozatym do wielu przeciskow mozna przyporzadkowac wiele funkcji! ja w swojej V635 ma podstawowe funkcje przypisane do klamiszow funkcynjnych tzn strzalki gora/dol/lewo/prawo tak ze jak cos potrzebuje to nie musze wchodzic w menu i szukac. Podsumowujac moge powiedzoiec ze poprostu trzeba do kazdego producenta sie przyzwyczaic i poprostu pourzywac telefon a wtedy czlowoek nawet do najbardziej z pozoru badziewnego menu sie przyzwyczai!! Pozdrawiam

  • 0

    51. ~sadi  2006-12-02 14:27:57  host: ei243.internetdsl.tpnet.pl

    tel.dosc fajny ale zawsze musza sie znalesc jakies wady typu... brak irda albo brak radia niby szczegóły ale zawsze

  • 0

    52. ~Metal  2006-12-03 21:06:34  host: host-254.kuczow.kalety.net

    brak irda nie jest wadą. irda jest już przerzytkiem, gdyż dwa urządzenia aby dokonać transferu poprzez ten port muszą się "widzieć" . z BT tego kłopotu nie ma. a co do ceny to ok. 1000 - 1100 zł.

  • 0

    53. ~jaa  2006-12-05 18:07:11  host: est161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W Erze 1800zł

  • 0

    54. ~lame  2006-12-06 12:29:53  host: abei15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Uwazam,ze telefonik jest naprawde fajny.Jest ladny,ma spoko bajery:) poprostu wypasiony! Wszystkim polecam:))A co do wielkosci,to wcale nie jest za duzy.. w sam raz:)

  • 0

    55. ~zbok  2006-12-06 15:53:17  host: dyu186.internetdsl.tpnet.pl

    do Metal co do IRDY i BT. telefony z BT tez sie musza widziec tyle ze BT komunikuje sie za pomoca fal radiowych i w tym przypadku nie ejst konieczne wlasciwe umiejscowienie telefonow wzgledem siebie jedynym ograniczeniem jest zasieg BT a w przypadku IRDY nie dosc ze wazny jest zasieg to jeszcze wlasciwe ulozenie telefonow poniewaz kat przesylu danych miedzy odbiornikiem a nadajnikiem podczerwieni jest bardzo maly...jednym slowiem jest to klopotliwe i beznadziejne rozwiazanie w porownaniu z BT.

  • 0

    56. ~Mini  2006-12-06 17:18:40  host: inet20907-1.eranet.pl

    szkoda, żee nie mA CENY, BO TELEFONIK ZAJE.. FAJNY

  • 0

    57. ~czarny  2006-12-07 00:47:28  host: acho83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich. Mam ten tel od dzisiaj (wczesniej uzywalem glownie SE i tez V3, ktora o dziwo calkiem neizle sie trzymala) i powiem szczerze, ze jestem zachwycony. Wymienilem go w komisie za Samsunga D900 na ktorego niesamowicie sie napalilem wczesniej i wzialem w Erze, a ktory okazal sie plastikowa tandeta (ok design swietny kolory i wyswietlacz zabojcze, ale wykonanie.... dramat. Plastik i skrzypiace klawisze). Nowa "motka" swietnie lezy w dloni , jest dosyc ciezka i wykonana naprawde solidnie. Swietna jakosc dzwieku, doibre zdjecia, do menu jak to do "motki" mozna sie przyzwyczaic. Jedyna rzecz , ktora mnie drazni to wyglad menu. Zrobili specjalnie takie... old schoolowe, a to mi akurat srednio pasuje , ale moze byc :) jednym slowem SUPER :)

  • 0

    58. ~K.Ok  2006-12-08 19:09:07  host: apn-99-40.gprspla.plusgsm.pl

    Cena wynosi 599,-

  • 0

    59. ~reinventer  2006-12-08 19:11:37  host: tk222.internetdsl.tpnet.pl

    dostalem go dzisiaj, cudowny telefon, jakosc dzwieku, obrazu, polaczenie na bluetoothie z laptopem bez zarzutow. wczesniej korzystalem dwoch z motoroli e398, ktore niestety zostaly mi skradzione, wiec nie mialem problemu z przywyczajeniem sie do menu i musze przyznac, ze bardzo mi odpowiada. oczywiscie najwazniejsz to zaleta tego modelu to wyglad a prezentuje sie idealnie

  • 0

    60. ~Macio  2006-12-09 16:57:17  host: cat97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z czego jset wykonana pokrywa przedniej klapki w tym telefonie????

  • 0

    61. ~MAX_01  2006-12-10 09:44:02  host: blb176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hey. Mam K1 od miesiąca i jeszcze się nią nie nacieszyłem! To moja pierwsza Motorola (wcześniej tylko Nokie) i muszę powiedzieć że jestem bardzo miło zaskoczony telefonem. (Skala 1-10): wygląd-10; funkcjonalność-9; aparacik-7(brak doświetlenia); bateria-6(u mnie trzyma max 2-3 dni-ale dużo używam)uciecha z posiadania-bezcenna :-))

  • 0

    62. ~  2006-12-14 15:55:17  host: ayz170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta motorola jest do bani lepsze są nokie np. n95

  • 0

    63. ~Krystiannn:)  2006-12-16 21:52:57  host: aams200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heheheheh ja mam motorolke v3x ktos tam mówił ze k1 lepsza... moze troszeczke z wyglądu (klawiatura) ale resztą niczym nie odbiega od standardu v3 !! V3x fajny telefon polecam;)

  • 0

    64. ~sw mikolaj  2006-12-18 09:11:36  host: 81-186-232-14.citynet.pl

    witam chcialbym kupic na prezen karte pamieci do tego tel prosze mi podac jaka ona ma byc

  • 0

    65. ~blu-sky  2006-12-20 22:09:09  host: nat.slp.vectranet.pl

    hej.ja swojego czasu napaliłem sie na N70i wtedy kosztowała ok .2000 tys. a teraz ja mam za 550 zł w Plusie i ta motka bedzie juz na swieta wielkanocne po 500 zł zreszta zobaczycie sami.Faktycznie ładna ta motka tez poczekam.I nie jestem chorym fanem nokii poprostu lubie dobre telefonu.

  • 0

    66. ~Werka  2006-12-21 22:22:48  host: dsk182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    teraz w erze kosztuje 399 pln

  • 0

    67. ~dessire  2006-12-25 14:55:09  host: ua146.internetdsl.tpnet.pl

    tel wyjebany :) super funkcje zajebista grafika :D bardzo praktyczna motka ... poręczna i zupełnie inaczej wygląda w realu niż na fotach .. znacznie lepiej ;] jedna rzecz która im nie wyszła w tej motce to beznadziejny zewnętrzny wyświetlacz =| kolorystyka do bani .. ale idzie sie przyzwyczaić :D polecam ! K1 is the best :)

  • 0

    68. ~Alien  2006-12-27 14:42:05  host: 82.160.182.161

    Mam ten aparat od okolo miesiaca,nie wyobrazam sobie przesiadki na inny model.Co do funkcjonalnosci to trzeba przyznac ze w poruwnaniu do konkurencyjnej Noki,firma Motorola ma jeszcze troche do dopracowania.

  • 0

    69. ~Janosik  2006-12-29 13:42:01  host: nat30.piotrkow.net.pl

    nikt nie napisał bardzo ważnego aspektu tej motki ze ma EDGE klasy 12 czyli może służyc jako modemik do laptopa i net śmiga całikiem dobrze i to jest gówna latego tego telefonu + 2Mpix aparacik

  • 0

    70. ~-)  2007-01-01 15:44:25  host: bh226.internetdsl.tpnet.pl

    tylko wiem jedno ze ta motorola sie chowa do samsunga... jak pozostałem modele tej firmy motorola... bo samsung zrobił fona.. wersji v3.. i ma on 80mb pamieci 256tys kolor, ma jak zawsze porypane menu jak w kazdej motoroli.. bo miałem motorole.. i wiem.. pzoenij kupiłem sobie na wypróbunek samsunga i odrazu mi sie spodobało menu i inne fukcjie.. a jak chodzi o cene to około plus minus 990 do 1200zl zalezy jaka oferta i jaka siec..

  • 0

    71. ~szczesliwy posiadacz  2007-01-09 14:17:41  host: bdm186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    panie '-)' zajrzyj do slownika polskiego bo z twojej wypowiedzi nie wynika NIC... K1 = dobry telefon. mam go okolo miesiaca i jestem bardzo zadowolony. cena - patrz allegro.

  • 0

    72. ~Agatka  2007-01-14 11:31:33  host: atf52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od około tygodnia i jestem zadowolona... Mam tylko jedno pytanie : wie ktoś może jak usunąć zrobione zdjęcie, zapisane na pamięci tel . ? Wyskakuje mi komunikat ze plik jest w uzyciu, a nie jest ^^ Proszę o pomoc.

  • 0

    73. ~splitka  2007-01-19 14:56:22  host: dlv103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta motorola jest super! mam ją od niedawna, tysiąc razy ładniejsza niż na zdjeciach -na fotach jest raczej nieciekawa. w ogóle ten element pod klawiaturą nie razi wręcz przeciwnie- wygląda bardzo elegancko, ciemny granat to moim zdaniem strzał w dziesiatkę, jest cieniutka, płaściutka , rzeczywiście przypomina brzytwę, fotki 2MPx - ok, jakość dźwięku super, jedyne co to troche za ostre i nachalne kolory menu...no i wadą jest to, ze sie brudzi - w sensie jak sie jej dotknie paluchem to zaraz jest tłusty ślad, oczywiście znika jak sie zetrze, ale głupio tak ciagle pucować telefon jakby się miało nerwicę natręctw:))) jest lekka ale jednocześnie na tyle ciężka i solidna że świetnie leży w dłoni no i co ważne nie ma zadnych elementów plastikowych, które potem szybko są porysowane i beznadziejnie trzeszczą!

  • 0

    74. ~posiadaczka  2007-01-21 16:24:49  host: 193.59.89.10

    ten telefon jest wypasiony nie to co ta byle jaka v3.ten telefon mam od tygodniaale juz odkrywam ze jest coraz ciekawszy:))

  • 0

    75. ~docent  2007-01-27 16:02:13  host: host217-44-77-94.range217-44.btcentralplus.com

    65 tyś kolorów to tylko wyświetlacz zewnętrzny.

  • 0

    76. ~waldez  2007-02-01 17:41:26  host: 213.156.113.75

    witam mam pytanko widziałem ostatnio zdjecia tej motoroli ale czarnej i ma ona na przodzie dotykowe przyciski do obsługi mp3?,czy niebieska tez ma? czy mp3 odtwarza tylo do 128kb/s? dziekuje z góry za pomoc pozdrawiam

  • 0

    77. ~mow_mi_buszmen  2007-02-04 13:49:24  host: bai47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hm, niby nowy fajny telefon ale jeden minus =>> rodzielczosc ekranu :( v1050 ma lepsza.. Nie wiem jak to wyglada w rzeczywistosci, ale jak dla mnie to bardzo duzy minus .. pozdro

  • 0

    78. ~akoj  2007-02-11 21:28:31  host: aai34.internetdsl.tpnet.pl

    mam K1 od kilku dni wcześniej miałem V600 i oprogramowanie V600 jest bardziej rozbudowane i pełniejsze w k1 brak jest możliwości przypisywania dzwonków i zdjęć do numeru tel.brak możliwości zapisu przy jednym numerze adresu @ i nr stacjinarnego itp to jednak fajny ale znacznie ograniczony fon.

  • 0

    79. ~MILKA  2007-02-21 09:35:42  host: dtt82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i jest zajefajny, fakt że drogi ale goraco polecam i pozdrawiam wszystkich posiadaczy k1 :)

  • 0

    80. ~Wojtek  2007-02-28 22:04:18  host: azn132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nidługo zmnieniam telefon i nie wiem czy warto na k1. Może mi ktoś pomuc i powiedzieć jaki on jest??

  • 0

    81. ~hmmm  2007-03-01 17:44:36  host: edp119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ty akoj Ty chyba nie umiesz sie obslugiwac tym telefonem. mnaucz sie najpierw czytac instrukcje a potem wypowiadac. ja ja mam i jakos jak ktos do mnie dzowni to pokazuja sie zdjecia i mozna zapisac wszytskie pozostale rzeczy ktore wyminiles ale moze dla CIebie to zbyt trudne pozdro

  • 0

    82. ~Madzia from New York  2007-03-08 08:05:05  host: pool-162-83-232-199.ny5030.east.verizon.net

    hmmm zgadzam sie z toba.Mam ten tel juz prawie dwa mies i da sie to zrobic. No ale jak dla kogos to za trudne to przykro mi... a telefonik jest swietny

  • 0

    83. ~RSG  2007-03-09 11:36:21  host: ccc17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja się wyleczyłem już z nokii serii N. prze rok używałem i dośc już tego badziewia

  • 0

    84. ~penelopa  2007-03-10 15:21:35  host: 194.150.177.9

    wlasnie sprawilam sobie taki telefonik i musze przyznac ze jestem z niego zadowolona. przed jego zakupem zastanawialam sie nam LG Shine ale zbyt duzo znajomych w ostatniom czasie kupilo go. nie zaluje swojego wyboru i polecam Motorole KRZR K!:))

  • 0

    85. ~Erni76  2007-03-19 17:05:29  host: 088156008035.ols.vectranet.pl

    Kto ma ten fon ,to niech napisze jak bateria?

  • 0

    86. ~Mars  2007-03-22 09:33:51  host: p508751ad.dip.t-dialin.net

    bateria trzyma około 6-10 dni w zależności ile kożystasz z telefonu:)

  • 0

    87. ~  2007-03-23 14:38:00  host: 5ac56595.bb.sky.com

    nie dziala mi internet w tej motoroli, co mam zrobic, jak go zaladowac?

  • 0

    88. ~Kamlot  2007-03-30 20:19:26  host: aff201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jaki telefon by wybraliście motorole krzr k1 czy nokię 6131.Dlaczego?

  • 0

    89. ~zbok  2007-03-30 21:13:59  host: acoi192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    musisz sobie pewnie ustawic WAP

  • 0

    90. ~alex  2007-04-09 17:19:44  host: s01i36-0211.no.powertech.net

    ja mam ten tel.ok.pol roku(mieszkam w Norwegii i tutaj byla wczesniej w sprzedazy),podobala mi sie z wygladu ale teraz zaluje ze wydalam na nia tyle kasy.mimo ze dbam o nia to jednak od jakiegos czasu w delikatnie brzeczy pzy korzystaniu.

  • 0

    91. ~zibi  2007-04-20 00:21:27  host: staticline827.toya.net.pl

    posiadam telefon motorola k1,mam go na karte w sieci orange,i w godzinach wieczornych mam problemy z smsami czyli niektore osoby wysylaj mi jednego smsa z piec razy po czym u tych osob przychodzi raport o doreczeniu do mnie natomiast te smsy nie dochodza!sprawdzalem skrzynke czy nie jest zapchana ale wszytko wporzadku Prosze o pomoc!!!

  • 0

    92. ~Karolina  2007-04-29 11:58:54  host: host-81-190-194-118.gizycko.mm.pl

    Tą kome mam od wczoraj starzy kupili mi ja za 980 zl wiec troszke to kosztowalo, ale wrto bylo, jest bosska

  • 0

    93. ~Tobi  2007-04-30 20:50:00  host: agh90.internetdsl.tpnet.pl

    Hej zibi to nie jest wina fonu tylko sieci!!!!!Tez tak kiedys mialem i musialem to zglosic do b obslugi klijenta,wtedy przeniesli mnie na inna platforme i jest ok!!!

  • 0

    94. ~Kasiulka  2007-05-04 21:45:39  host: chello084010222197.chello.pl

    MAM PYTANIE! CZY ORANGE WRZUCA NA TEN TELEFON SWOJ SOFT? ....bardzo dziekuje za odpowiedz..

  • 0

    95. ~czarnus  2007-05-11 12:18:06  host: 83.2.108.3

    wasza motorola tez jest taka cicha???

  • 0

    96. ~cza  2007-05-11 12:19:02  host: 83.2.108.3

    czy zauwazyliscie ze K1 cicho gra?

  • 0

    97. ~sexyflame  2007-05-12 15:11:32  host: cmpc002-197.cnet2.gawex.pl

    jak dla mnie to jest za głośna :D

  • 0

    98. ~rosa  2007-05-14 08:44:44  host: moat.camk.edu.pl

    odpowiadam na opinie z 11.02, do kontaktow mozna wpisac wszystko jesli kontakt jest w pamieci telefonu. Ty pewnie trzymasz kontakty w pamieci sim i wtedy tylko przyjmuje imie i nazwisko oraz numer. skopiuj sobie kontakty do pamieci telefonu, a bedziesz mogl dodawac dzwonki adresy@ oraz zdjecia. telefon fajny, ale instukcja beznadziejna tak kretynskiej isntukcji dawno nie widzialam Czy udaje sie komus wylaczyc sygnal powiadamiania o rozladowanej baterii ?????

  • 0

    99. ~rosa  2007-05-14 09:07:54  host: moat.camk.edu.pl

    odpowiadam na opinie z 11.02, do kontaktow mozna wpisac wszystko jesli kontakt jest w pamieci telefonu. Ty pewnie trzymasz kontakty w pamieci sim i wtedy tylko przyjmuje imie i nazwisko oraz numer. skopiuj sobie kontakty do pamieci telefonu, a bedziesz mogl dodawac dzwonki adresy@ oraz zdjecia. telefon fajny, ale instukcja beznadziejna tak kretynskiej isntukcji dawno nie widzialam Czy udaje sie komus wylaczyc sygnal powiadamiania o rozladowanej baterii ?????

  • 0

    100.  2007-05-14 10:10:06

    Telefon fajny, bardzo mi sie podoba, ale niestety instrukcja po polsku, ktora posiadam jest bardzo uboga i napisana kiepsko. nie tlumaczy wielu zaawansowanych funkcji. Trzeba sie domyslac praktycznie na kazdym kroku. Na przyklad (tu odpowiadam akoj z dnia 11.02) akoj mogl nie zauwazyc, ze dodawac dzwonki i adresy@ mozna do kontaktow zapisanych tylko w pamieci telefonu, natomiast nie mozna dla tych zapisanych w pamieci sim. Az mi sie nie chce rozgryzac tej isntukcji taka jest paskudna

  • 0

    101. ~zbok  2007-05-15 17:29:35  host: acqc155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~cza i ~czarnus to chyba jedna osoba :) spojrzcie na date i czas dodania wiadomosci :) zreszta spojrzcie na IP :)

  • 0

    102. ~magda  2007-05-16 17:51:40  host: wipll-170-209-static.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl

    wczoraj mi upadla czy nie ma z was ktos obudowy do tego telefony pekl mi przod

  • 0

    103. ~cerata  2007-05-16 20:02:34  host: ag58.internetdsl.tpnet.pl

    to jest kontynuacja / rozszerzona wersja motoroli w375 ??

  • 0

    104. ~frfg  2007-05-22 21:57:31  host: fcb122.internetdsl.tpnet.pl

    ja tam nie uważam że to cegła- jest o wiele mniejsza od v3 tylko jak ktoś na obrazki patrzy to sie tak wydaje, a i jest troche za wąska ale to ma plusy

  • 0

    105. ~rafi  2007-05-24 19:58:47  host: abcs248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś wie jak w niej włączyć raporty dostarczenia wiadomości???? Z góry dziękuje za odpowiedź. ;-))

  • 0

    106. ~kazio  2007-05-24 21:13:17  host: abcs248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy wiecie jak ustawić w tym telefonie raporty doręczeń??

  • 0

    107. ~  2007-05-28 08:22:27  host: 6.grs-k0.g1.pl

    prosze czy mogl by mi ktos powiedziec i,le on by kosztowal??

  • 0

    108. ~micky  2007-05-29 18:57:35  host: nat-tor.aster.pl

    co polecacie? K1 czy V3xx??

  • 0

    109. ~zbok  2007-06-04 11:11:43  host: acqe155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do nr108: to zalezy do czego chcesz uzywac telefon. Jesli ma Ci dzialac jako modem to V3xx bo ma HSDPA. A jesli zalezy Ci na bajerkach to K1 bedzie lepsza-glownie chodzi mi o lepszy aparat 2mpix (V3xx ma 1,3mpix)

  • 0

    110. ~macmann  2007-06-04 11:32:34  host: ebl6.internetdsl.tpnet.pl

    waldez: ta motorola z dotykowymi przyciskami od mp3 to nowsza wersja K1c

  • 0

    111. ~basia  2007-06-05 17:02:59  host: client-86-31-249-16.oxfd.adsl.virgin.net

    mam taki problem.Jak ustawie sobie dzwonek na konkretna osobe to wtedy jak dostaje smsa od tej osoby to dzwiek jest identyczny jak dzwonek, pomimo że w ustawieniach profilu mam inny dzwiek na smsa.Jesli jesnak mam dla wszystkich uniwersalny dzwonek to jest ok.Czy te motorole tak maja że przypisanie dzwonka do konkretnej osoby wiaze sie z tym że ten sam bedzie dzwiek smsa?dla mnie to troche dziwne i glupie..czy to moze wina softu?

  • 0

    112. ~basia  2007-06-05 17:16:14  host: client-86-31-249-16.oxfd.adsl.virgin.net

    mam taki problem.Jak ustawie sobie dzwonek na konkretna osobe to wtedy jak dostaje smsa od tej osoby to dzwiek jest identyczny jak dzwonek, pomimo że w ustawieniach profilu mam inny dzwiek na smsa.Jesli jesnak mam dla wszystkich uniwersalny dzwonek to jest ok.Czy te motorole tak maja że przypisanie dzwonka do konkretnej osoby wiaze sie z tym że ten sam bedzie dzwiek smsa?dla mnie to troche dziwne i glupie..czy to moze wina softu?

  • 0

    113. ~basia  2007-06-05 18:17:32  host: client-86-31-249-16.oxfd.adsl.virgin.net

    mam taki problem.Jak ustawie sobie dzwonek na konkretna osobe to wtedy jak dostaje smsa od tej osoby to dzwiek jest identyczny jak dzwonek, pomimo że w ustawieniach profilu mam inny dzwiek na smsa.Jesli jesnak mam dla wszystkich uniwersalny dzwonek to jest ok.Czy te motorole tak maja że przypisanie dzwonka do konkretnej osoby wiaze sie z tym że ten sam bedzie dzwiek smsa?dla mnie to troche dziwne i glupie..czy to moze wina softu?

  • 0

    114. ~Bo$$  2007-06-07 09:25:28  host: eqc167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Osobisciepolecam k1 ale i tak v6 maxx rox SUPER FON

  • 0

    115. ~Jarek  2007-06-07 13:25:20  host: bwp18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ej możecie mi powiedzieć jaką ma rozdzielczość Motorola K1. Z góry Thx

  • 0

    116. ~ex  2007-06-11 13:15:10  host: bdz180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ejj gdzie jest wejscie na karte sim??

  • 0

    117. ~meeeeeeee  2007-06-11 14:40:13  host: 212.160.172.70

    raporty doręczeń - ODP: trzeba ustawiac osobno dla kazdej tworzonej wiadomosci. z defaultu tel jest ustawiony bez raportów. przy pisaniu wiad trzeba wejsc w opcje>opcje wysylania>raport o dostarczeniu.

  • 0

    118. ~Zadzior  2007-06-11 19:04:38  host: 88.156.75.216

    Bardzo mi sie ten telefon podoba i mam zamiar sobie go kupic ale czy on ma odtwarzacz wideo??prosze o odpowiedz

  • 0

    119. ~kondzio  2007-06-15 18:33:03  host: bqe61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 1 msc jest super ma wszystkie potrzebne bajery. polecam

  • 0

    120. ~maciek  2007-06-19 22:09:10  host: inet20908na-2.eranet.pl

    bardzo podoba mi się ten telefonik. Mam zamiar go sobie kupić. jak sprawdza się panel dotykowy?

  • 0

    121. ~Dominika  2007-06-21 21:28:05  host: abcn45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go od dziś. Zmieniłam z k800i. Jestem zadowolona. Tylko, że jak w każdej motoroli dziadowe menu. Ma odtwarzacz wideo, jak i mp3 ') Tylko szkoda, że 3g nie jest ale ok. Wejście sim? Tak jakby koło baterii, a zarazem pod ;)

  • 0

    122. ~do nr 118  2007-06-24 21:40:05  host: bpa251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma odtwarzacz mp3 i wideo jak moglby nie miec? co nie kup go sobie warto jest super!

  • 0

    123. ~mechanik  2007-06-26 12:59:54  host: wlan0-4.srem.net

    SWIETNY TELEFON. TYLE WYSTARCZY ZEBY GO OPISAC!!! POLECAM!! W SKALI OD 1 DO 10 DAJE 1O+

  • 0

    124. ~justa  2007-06-28 19:20:48  host: ip-85-198-233-163.broker.com.pl

    mam takie małe pytanie... mam zamiar sobie go kupić tylko czy on ma wymienną pamięć czy można ją powiększyć? Bo 20mb to troche mało.

  • 0

    125. ~Adi  2007-06-29 21:07:22  host: 81.219.10.165

    Posiadam od 2 dni K1 w orange Dawali mi n70 za ta sama cene w abonamencie za 110 zl za 49zl wzielem ten aparat ale zamienie sie z tata na n70 wg wole nokie ale ten telefon jest zajebisty dla kobiet dla mezczyn tez z reszta i ta obudowa niezniszczalna robi telefon dosyc fajnym w dotyku !! POlecaM

  • 0

    126. ~wacek  2007-06-30 00:24:08  host: c163-106.icpnet.pl

    ma wymienna pamiec na micro karty sd

  • 0

    127. ~  2007-07-03 01:24:46  host: p54a95615.dip.t-dialin.net

    Posiadam. Fajny telefonik. Pozyczylam siostrze, upadl, pekla szybka od zewnetrznego. I teraz pytanie - mozna taka szybke wymienic, prawda ?

  • 0

    128.  2007-07-03 20:57:18

    POMOCY!!! Na dniach kupuję nowy tel i mam problem,nie wiem który wybrać MOTOROLA K1 czy NOKIA 6280?! Który lepszy?? POMÓŻCIE!!!

  • 0

    129.  2007-07-04 10:40:38

    POMOCY!!! Motorola K1 czy NOKIA 6280??? Który lepszy? BLAGAM POMOŻCIE!

  • 0

    130. ~[*Czubasa*]  2007-07-06 09:53:34  host: gsu170.internetdsl.tpnet.pl

    Pomocy!!! Mam problem.. Chce kupić telefon i zastanawiam się między Sony Ericssonem K550i i Motorolą K1. Który wybrać? Liczę na Waszą pomoc!!!

  • 0

    131. ~[*Czubasa*]  2007-07-06 10:05:24  host: gsu170.internetdsl.tpnet.pl

    Pomocy!!! Mam problem.. Chce kupić telefon i zastanawiam się między Sony Ericssonem K550i i Motorolą K1. Który wybrać? Liczę na Waszą pomoc!!!

  • 0

    132. ~spider500  2007-07-06 12:10:44  host: gag94.internetdsl.tpnet.pl

    do syla: nokia nie ma szans do k1 bierz K1 bez zastanowienia

  • 0

    133. ~niunia  2007-07-06 21:04:15  host: asr163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo mi się ten telefonik podoba. Właśnie zmieniłam nokie 6131 na tą motorolkę mam nadzieję że nie będę żałowała

  • 0

    134. ~ładnie pytający  2007-07-09 20:02:19  host: chello089076231134.chello.pl

    a gdzie sie wkłada kartę pamięci, bo jest napisane że można ją włożyć, a na zdjęciach tego nie widać. Z góry dziękuję za odpowiedź.

  • 0

    135. ~paula22  2007-07-12 13:02:52  host: doh119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 2 dni uwazam ze jest naprawde spoko a do tego bardzo elegancki.moze troszke przereklamowany bo nic w nim takiego super nie ma wczesniej mialam se w300i i w sumie jesli chodzi o funkcje to motorola ma lepszy aparat w 300i za to mial radio,irda i karte pamieci ktora w motorolce musimy sobie dokupic samemu.tak pozatym to motorola jest spoko menu dosc proste w obsludze a ciezka jest dlatego ze nie jest plastikowa jak wiekszosc telefonow tylko metalowa tym samym wytrzymalsza a jednoczesnie bardzo ekskluzywna.polecam.

  • 0

    136.  2007-07-14 13:19:13

    mam dylemat która motka lepsza: k1 czy v3x???proszę o radę

  • 0

    137. ~Docent  2007-07-14 22:16:00  host: 088156202248.slp.vectranet.pl

    telefon ladnie lezy w dloni, jest lekki i szykowny, ale wyswietlacz w porownaniu z moja nokia 6670 ma nieporownywalnie gorszy.no i te menu:malo intuicyjne, nieprzejrzyste, obsluga funkcji malo wygodna.nie umywa sie do modeli nokii oferowanych w tej cenie.

  • 0

    138. ~saiko  2007-07-15 09:59:29  host: urke.aonet.pl

    karta pamieci siedzi obok baterii, trzeba otworzyc klapke. Mozna wyjmowac przy wlaczonym telefonie, aczkolwiek warto uwazac zeby bateria przy okazji nie wypadla.

  • 0

    139. ~natalia  2007-07-19 06:43:19  host: 88.156.63.21

    ile kosztuje motorola k1 w orange?ktos sie oreintuje?tak mniej wiecej?bo ja przedluzam umowe i chcialbym sobie zakupic ten telefon.

  • 0

    140. ~maaatek  2007-07-19 13:03:43  host: ip-85-198-248-33.broker.com.pl

    Mam ten telefon i musze powiedziec ze jak dla mnie jest bardzo dobry. I ladnie wyglada i dobrze dziala. Ma dosc dobry aparat i odtwarzac mp3 czyli wszystko co mi potrzebne ^^

  • 0

    141. ~  2007-07-20 11:03:14  host: axk97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam..mam ten telefon od 2 tygodni..z karta 1 GB ..do wczoraj odbieralam MMsy...a teraz nie dochodza..a na aparacie telef z ktorego jest do mnie wysylana ukazuje sie informacja " Nie mozna wyslac" Czy ktos moze mi pomoc ??? Prosze ...

  • 0

    142. ~LyDIA  2007-07-20 23:58:36  host: ewr29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon super gdyby nie to ze pzredni wyswietlacz peka np w kieszeni!! Mojej kolezance takze pęknął, znam takze kilka osob z tym telefonem - peknietym . Polecam jeslii chodzi o funkcje ale STANOWCZO ODRADZAM jesli chodzi o wytrzymałość

  • 0

    143. ~agnes  2007-07-22 00:19:49  host: drw203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czyli to nie w każdej K1 jest panel dotykowy? To jest już jakaś nowsza K1c ? Jaa już nie nadążam za tymi komórkami ;P

  • 0

    144. ~maister  2007-07-24 14:40:04  host: nat-bem.aster.pl

    mam problem gdyz wlasnie kupilem k1 uzywana i dziewczyna od ktoej zakupilem aparat twierdzi ze nie ma slotu kart pamieci czy to jes mozliw e kiedy we wszystkich specyfikacjach k1 pisza ze jest nie wiem kto ma racje prosze o odp

  • 0

    145. ~  2007-07-28 11:52:19  host: abdb221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pomóżcie mi! Nie wiem którą wybrać K1, W510, czy nokie. Mi sie te obie podobaja, ale ktora lepsza i praktyczniejsza...

  • 0

    146. ~ILONA  2007-07-29 20:45:36  host: 217.153.82.202

    mam zamiar za 2 mieś przedłuzyć umowe w ERZE i wymienić tel. teraz mam pytanko ,czy ktoś może się orientuje ile kosztuje Motorola K1 w abonamencie 20 zł=40 min darmowych ?(oczywiście w ERZE)

  • 0

    147. ~Btk  2007-08-02 23:01:13  host: 82.177.34.67

    zastanawiam sie czy zamienic SE k750i wlasnie na ta motorole... jest sens ?

  • 0

    148. ~ola  2007-08-02 23:53:53  host: chello084010022104.chello.pl

    Ilona - sprawdź na era.pl tam jest WSZYSTKO napisane :) ceny i cała reszta. Do innych! nie pytajcie na forum oceny telefonów u różnych operatoró, bo to wszytsko jest u nich na stronach! :) tylko trzeba poświęcić kilka minut , żeby samemu tam wejść i sobie sprawdzić :)

  • 0

    149.  2007-08-03 00:06:05

    Ilona - jeśli szukasz cen to wejdź na era.pl i tam jest Wszytsko napisane. Do innych - ludzie, czy wy naprawde nie umiecie sami posługiwać się komputerem i internetem na tyle, aby samemu wejść na stronkę i sprawdzić ceny telefonów u konkretnych operatorów? Często czytam różne wypowiedzi i przepraszam, ale cholera mnie bierze jak widze pytanie w stylu "a po ile jest XYZ w yyyyyy za XX złotych" Opanujcie się! Jesteście aż tak leniwi czy głupi, że sami nie umiecie tego sprawdzić tylko pytacie i czekacie na odpowiedź, której nie dostajecie? Przepraszam jeśli kogoś uraziłam, ale musiałam to napisać :)

  • 0

    150.  2007-08-03 00:06:19

    Ilona - jeśli szukasz cen to wejdź na era.pl i tam jest Wszytsko napisane. Do innych - ludzie, czy wy naprawde nie umiecie sami posługiwać się komputerem i internetem na tyle, aby samemu wejść na stronkę i sprawdzić ceny telefonów u konkretnych operatorów? Często czytam różne wypowiedzi i przepraszam, ale cholera mnie bierze jak widze pytanie w stylu "a po ile jest XYZ w yyyyyy za XX złotych" Opanujcie się! Jesteście aż tak leniwi czy głupi, że sami nie umiecie tego sprawdzić tylko pytacie i czekacie na odpowiedź, której nie dostajecie? Przepraszam jeśli kogoś uraziłam, ale musiałam to napisać :)

  • 0

    151. ~przemas  2007-08-04 15:42:34  host: nat-241-36.man.bydgoszcz.pl

    Polecam goraco telefonik.Zmienilem z Noki 3200 naprawde warto kupic to cacko-dobre dla chlopaow i dziewczyn.

  • 0

    152. ~przemo  2007-08-04 15:43:03  host: nat-241-36.man.bydgoszcz.pl

    Najlepiej kupic w sieci era.

  • 0

    153. ~viva  2007-08-09 15:43:05  host: host-n2-79-6.telpol.net.pl

    przemo, a w jakiej ofercie sieci era można kupić ten tel bo ja teraz chcę przedłużać umowę i jakoś go nie widzę

  • 0

    154. ~MARIUSZ  2007-08-14 11:51:44  host: 80.50.243.130

    duza wada ze latwo sie brudzi

  • 0

    155.  2007-08-16 00:28:22

    nie wiem jakiego mam wziac fona prosze o pomoc do wyboru sa SE K610i,Motorola V3,V3i,K1... co mam robic... pomocy :P

  • 0

    156. ~ona  2007-08-16 10:44:16  host: byu252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam motorle K1 od miesiąca. Jak dla mnie super telefonik ale dziś zaczęła mi 'syczeć klawiatura' czy ktoś może mi powiedzieć co się dzieje?;/ tak jakby jakieś spięcie było czy coś;/

  • 0

    157. ~Jaworznianka  2007-08-17 16:25:54  host: bxj49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefonik od miesiąca.Wszystko jest OK, bateria trzyma długo,jest ładny i ma fajne funkcje tylko nie wiem z jakiego powodu słychać w klawiaturze jakby było jakieś 'spięcie' jak pisze smsy to mi słychać taki dzwięk:| co to może być ? wicie coś o tym?;/ ODPISZCIE PROSZĘ !!

  • 0

    158. ~Aneta  2007-08-18 15:20:30  host: abkm217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MOTOROLA K1 hej czy ten telefon ma video rozmowe bo podobno maze sie moge widziec z druga osoba jak ma talka funkcje a czymozecie wzszlac y niego mms bo moj jest y yagranicz i nie moge cyz wasy tel jak sie otwiera i yamzka to jest jakis szgnal yawsye odpisycyie na to pris????????????????????????????

  • 0

    159. ~PAZDZIOCH  2007-08-24 17:53:01  host: dte34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    GDZIE TU* JEST SLOT NA KARTY PAMIECI !! POMOCY !!

  • 0

    160. ~Ciems  2007-08-24 19:17:22  host: esv47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy mozna na niej jednoczesnie sluchac mp3 i pisac smsy?

  • 0

    161. ~paulla  2007-08-24 20:30:51  host: 81.15.132.2

    Mam tą komę od kilku godzin... i dla mnie jest poprostu ok! Zdjęcia z aparatu b. dobre... a pozatym super wygląd PO PROSTU POLECAM :)

  • 0

    162.  2007-08-25 16:37:55

    czy można w tej K1 jednocześnie słuchać mp3 i pisać smsy? z góry dzięki

  • 0

    163. ~LOKO  2007-08-25 22:31:16  host: dfj246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    K1 W ORANGE W ABONAMENCIE 55 Zł OTRZYMASZ DO 400 Zł

  • 0

    164.  2007-09-07 19:44:35

    czy ma ona funkcję taką jak Notatnik lub Lista spraw? Czy można zapisywać wiadomości w folderze przeznaczonym na wiadomości zapisane?? (w mojej 6230i sie to zwie "Pozycje zapisane") czy ma takie cos jak licznik wiadomosci? prosze o odpowiedz na te i powyzsze pytanie...

  • 0

    165. ~abc  2007-09-10 03:30:17  host: 73.chicago-02rh15rt.il.dial-access.att.net

    ktory fajniejszy: moto k1 czy moto z3 ? :))

  • 0

    166. ~  2007-09-13 10:51:12  host: pa195.wolanow.sdi.tpnet.pl

    k1 jest fajniutka posiadam ja od miesiąca i polecam aparacik świetny i wogóle same plusy..... :)

  • 0

    167. ~RazoRP  2007-09-16 14:03:15  host: bnc120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pytanie, da się zwiększyć rozmiar czcionki na wyświetlaczu, np. jak ktoś dzwoni zeby cyferki byly większe???

  • 0

    168.  2007-09-18 09:20:20

    mam pytanko jak szybko chodzi w niej internet? np szybciej niż w samsungu E250?

  • 0

    169. ~milena92  2007-09-24 21:16:14  host: acvs236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam twen fonik od miecha kupiłam go sobie w chicago w T-mobil i bez problemu sciągnełam simlocka w polsce fonik super cociaż bareria słaba.. jak dla mnie a ja kożystam z fona. Ale trzeba mieć do niego obudowe bo się szybko rysuje. tak to fonik bez zastrzerzeć polecam . a i jest jako lusterko ( dla dziewczyn )

  • 0

    170. ~dzidek  2007-09-25 00:36:55  host: host-89-238-24-100.smgr.pl

    paździoch__-slot na karty pamięci jest nad kartą sim-kładziesz microSd na zamontowanej k.sim i przesuń w lewą str.pod srebrną blaszkę :-)

  • 0

    171. ~Lancer  2007-09-25 18:08:03  host: 213-238-84-206.adsl.inetia.pl

    mam ten telefon juz jakies pol roku telefon sie sprawdza mile zaskakuje PS. ludzie klawiatua wam nie syczy jesli zalaczasz dzwiek y wylaczasz ewentualnie dostajesz smsa cokolwiek co zwiazane z nagla aktywacja dzwieku w tym telefonie powoduje chwilowe syczenie poprostu jest to znak ze dzwiek jest aktywny !!! zadna klawiatura nie syczy tylko glosnik daje znak ze zyje ! :) to tyle papa

  • 0

    172. ~niqvs  2007-09-26 18:08:04  host: 83-238-226-123.adsl.inetia.pl

    moim zdaniem k1 bo ma lepsze parametry:)

  • 0

    173. ~kasiamesa  2007-09-30 18:44:36  host: pool-151-204-143-155.ny325.east.verizon.net

    a ja mam ten telefon od jakiegos pol roku i nie jestem baaaaaaaaaaardzo zadowolona bardzooooo delikanty telefon po za tym ogolnie bardzo poztywny

  • 0

    174. ~kam  2007-10-01 21:35:23  host: bll38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Proszę was o pomoć gdyż amierzam sobie kupic ten telefon (proszę o pomoc tylko ludzi którzy conieco wiedzą o tym modelu). Czy się opłaca czy nie

  • 0

    175. ~ROMAN  2007-10-03 12:16:09  host: st9.inetcafe.net.pl

    do PAZDZIOCHA czytaj instrukcję ale jak się nie chce to inna historia. Slot na karciochę pamięciochy mieści się nad kartą sim

  • 0

    176. ~ROMAN  2007-10-03 12:23:30  host: st9.inetcafe.net.pl

    do PAZDZIOCHA czytaj instrukcję ale jak się nie chce to inna historia. Slot na karciochę pamięciochy mieści się nad kartą sim

  • 0

    177. ~Helaw  2007-10-03 19:54:23  host: bmq73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    broń Boże!!! Kupiłam taką miesiąc temu, a już żałuję, nigdzie nie ma zasięgu, nie wysyła smsów, a oprogramowanie ignoruje telefon podłączony w jakikolwiek sposób do PC, Samsunga D720, 100 razy lepszy, a dla motoroli krzk k1- negatyw

  • 0

    178. ~dodasek  2007-10-03 21:39:01  host: bcr82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ma ktoś tą motorolke w orange, czy ona ma 3 klawisze dotykowe na zew. stronie obudowy??? prosze o szybka odpowiedz.

  • 0

    179.  2007-10-10 16:53:26

    witam witam jak sie spisują te telefony proszę o opinie są tak zróżnicowane, pozdrawiam

  • 0

    180. ~kondi30  2007-10-10 23:05:15  host: gw.bajtnet.lca.pl

    Ja kupiłem tydzień temu w orange. w skali 1-10 daję: zasięg - 9 bateria - 5 głośnik - 9 multimedia - 8 obudowa - 10 wykonanie - 10 aparat - 9 Brak 3 klawiszy na obudowie właściwie to nie widziałem takiej motki z tymi klawiszami. Lepszym wyjściem jest jednak kupno K3 ma silniejszą baterię i wyświetlacze większe i wideorozmowy.

  • 0

    181. ~  2007-10-11 18:08:58  host: bvb247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej błagam doradźcie mi mam do wyboru motorole k1 lub sonego reicssona k550 który lepszy??

  • 0

    182. ~phone k1  2007-10-11 20:49:54  host: 77-97-238-40.cable.ubr02.edin.blueyonder.co.uk

    ja wybieram motke fxvcb z9i, tel niedostepny w polsce a cena w usa to 797dolarów, k1 jest typowa dla kobiet. chłopakom on nie pasuje, jest po prostu zbyt kobiecy

  • 0

    183. ~  2007-10-13 22:32:21  host: 87-205-82-23.adsl.inetia.pl

    super telefon. Kupiłem i jestem bardzo zadowolony. Synchronizuje muzykę prosto WMP, także nie trzeba wyjmować karty pamięci, samodzielne uaktualnienie softu(przy nowym sofcie nie mozna w ustawieniach aparatu w dźwiękach migawki ustawić "brak dźwięku"), ale za to niweluje niedociągnięcia, robi lepsze zdjęcia. Telefon obsługuje MP4, nagrywa w formacie 352x costam. Jakość wykonania jest dla mnie zaskakująca in plus nie ma porównania z moim wcześniejszym SE700i, także polecam. Ja mam w czarnym kolorze i jedyny mankament to obudowa, na której widać odciski.

  • 0

    184. ~wr  2007-10-16 12:16:03  host: acpq98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do agi to nie jest prawda z podanym linkiem i darmowymi telefonami !!!!! Proszę - sprawdźcie sami. wr

  • 0

    185. ~agus  2007-10-18 21:48:15  host: jary.nsm.pl

    dlugo sie czaiłam na ten telefon bo mi sie podobal wizualnie, wczesniej miałam SE k800i, NO N70, SE K610i, NO 6288, SA E770, MO v360, NO 6300 itd itp. Jedyne czego jej brakuje to radio. Bardzo fajna dla ludzi, którzy dużo rozmawiają, ponieważ głośnik jest jakby stłumiony i głos rozmówcy nie świdruje prosto w czaszke jak w KAŻDYM samsungu po dłuższej rozmowie.Polecam, bardzo lubie ten telefon, a o funkcjach to niestety trzeba samemu poczytac i sprawdzic czy spełniaja wymagania:)

  • 0

    186. ~bjager  2007-10-19 23:56:26  host: ccs124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam aga po jakim czasie są naliczane punkty?

  • 0

    187. ~anis  2007-10-20 22:51:01  host: chello089077046252.chello.pl

    kupial wlasnie ten tel mam baterie litowo-jonowa i jest super ten tel ale bateria mi zaledwie trzyma 1 dzien. max polora. te baterie sie formatuje ???? a moz etak trzyma krotko ten tel. bardzo prosze o inf. bo niepokoje sie tym troche.

  • 0

    188. ~kazimiesz  2007-10-23 16:14:59  host: nat-6.mikolow.net

    nie wiecie może czy działałaby w tym telefonie karta 2GB?

  • 0

    189. ~lamut  2007-10-24 13:59:51  host: acnd41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko irytujace mnie:-) a zarazem prosbe o rade;-) nie wiem czy wybrac phonik se w300i czy motorole K1? prosze o wszelkie opinie

  • 0

    190. ~maga  2007-10-24 14:43:46  host: 213-238-88-106.adsl.inetia.pl

    mam pytanko do agi to jest ściema apropo że można dostac tą motorolkę za darmo-jaka to strona takiej nie ma-możesz mi wysłąć instrukcje

  • 0

    191. ~homer  2007-10-24 17:03:04  host: staticline2485.toya.net.pl

    czy to prawda, ze smsów miesci sie tylko tyle co na karcie sim? jak zrobic zeby bylo ich mozna odebrac wiecej niz 20?

  • 0

    192. ~errr  2007-10-24 20:19:35  host: abnw107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem zrobiłem zdjecie i nie wiem jak je usunac ... pisze tam zadanie nie dozwolone.plik w uzyciu .jak mam je usunac?

  • 0

    193. ~  2007-10-24 21:29:34  host: px119.internet.piotrkow.pl

    troszke się zawiodłam na tym modelu...nie sądziłam że ma tak mało miejsca na sms-y -liczy 40 i wyświetla się komunikat że nie ma już miejsca!Czy u kogoś też tak jest czy ja jeszcze czegoś nie zmieniłam?Jest jeszcze taka sprawa,że rozmówcy słyszą w swoim telefonie jakby szukało sieci...No i bateria-żal,ale trzyma mi 2dni przy średnim użytkowaniu.A poza tym wszystko inne ok.

  • 0

    194. ~wiesław  2007-10-25 13:47:02  host: bye179.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon to szajs,gubi non stop zasięg i nie można z niego pogadać. chciałem go zwrucić lecz mi odmawiają. Nie kupujcie tego bubla

  • 0

    195. ~dan  2007-10-25 16:55:47  host: 088156065007.bsk.vectranet.pl

    mam takie pytanie.Nie mozna nagrywac filmikow tym telefonem tak???tylko robic fotki

  • 0

    196. ~dan  2007-10-25 17:03:52  host: 088156065007.bsk.vectranet.pl

    mozna nim krecic filmiki czy nie???

  • 0

    197. ~dodzia  2007-10-26 11:11:39  host: chello089077091134.chello.pl

    mokorolka jest superowa, mam ja od tygodnia w taryfie kobiecej i gadam i gadam z koleżankami a ona się nie rozładowywuje:) cudo

  • 0

    198. ~Aksa  2007-10-27 11:10:07  host: dwp146.internetdsl.tpnet.pl

    nie wiecie moze ile kosztuje sciągnięcie simlocka do tego telefonu K1?? i czy mozna wymienic obudowe?

  • 0

    199. ~  2007-10-27 11:34:04  host: dwp146.internetdsl.tpnet.pl

    czesc ile kosztuje siciagniecie simlocka z tego fonku?? K1 i mozna zmienic obudowe?

  • 0

    200. ~niezdecydowany uzytkownik k750i  2007-10-27 16:51:05  host: 87-205-226-14.adsl.inetia.pl

    siemka wszystkim, mam pytanie i prosbe do was mam zmiane telefonu w orange i nie wiem co wybrac prosze doradzcie mi SE k550i czy Motka K1 z zniecierpliwieniem czekam na odpowiedz

  • 0

    201. ~niezdecydowany uzytkownik k750i  2007-10-27 18:59:45  host: 87-205-226-14.adsl.inetia.pl

    siemka wszystkim, mam pytanie i prosbe do was mam zmiane telefonu w orange i nie wiem co wybrac prosze doradzcie mi SE k550i czy Motka K1 z zniecierpliwieniem czekam na odpowiedz

  • 0

    202. ~B@RT3Q  2007-10-28 21:20:39  host: dpx208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ej mam pytanko... Widziałem taką tylko ze czerwoną z przyciskami na obudowie do mp3 ale nie na wrzustkich jest... Czy to jakaś specjalna wersja???

  • 0

    203. ~BETI  2007-10-29 08:34:04  host: nat-247-66.man.bydgoszcz.pl

    czytajac opinie myslalamze tel bedzie fajny kupilam go wczoraj i juz mam go doysc raporty trzeba za kazdym razem ustawiac a instrukcja jest do kitu napisana mam pytanie czy kto wiec JAK PRZYPISAC DZIWEK DO DANEGO KONTAKTU?? I JESLI KTOS MA PLUSA TO WIECIE JAK WYLACZYC POCZTE I JAK SPRAWDZIC ILE DARMOWYCH MINUT ZOSTALO ??

  • 0

    204. ~Kasia  2007-10-29 08:36:34  host: 193.59.255.122

    Ja chciałam zapytać czy ten telefon po rozłożeniu jest bardzo długi?:)Chciałabym znać wymiary,bo jak dotąd widziałam motorole które są strasznie długie:/

  • 0

    205. ~Kasia  2007-10-30 07:46:06  host: abhh226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłam wczoraj... śliczna, cieniutka, bardzo kobieca. Fajne menu, dźwięk mmm czyściutki. mam czerwoną i odcisków tak bardzo nie widać. Jestem w niej zakochana :) Jaka będzie moja opinia za miesiąc? Nie wiem, póki co jest super :P

  • 0

    206. ~wladek  2007-10-30 15:28:59  host: s1cr1.pul.tke.pl

    mnie bateria trzyma 7 dni luzem, a uzywam tel czesto. ludzie slyszeliscie o formatowaniu baterii???? jak zle dokonaliscie formatowania to zapieprzyliscie sprawe i tyle

  • 0

    207. ~hoshi  2007-10-30 20:05:06  host: acoq103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dylemat: K1 czy SEs500i? pomóżcie...

  • 0

    208.  2007-10-31 18:07:56

    Widzę, że ten telefonik budzi sprzeczne uczucia. Trudno wyciągnąć jakieś wnioski. Czy warto w niego zainwestować? Wzorniczo cacy, ale jak z funkcjonalnością i jakością wykonania, ile realnie trzyma bateria przy typowym użytkowaniu(tj.rozmowy telefoniczne-niwiele, sms-y_mało, terminarz i minutnik).

  • 0

    209. ~pawel21  2007-11-01 19:58:05  host: cbg162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co lepsze motorola v6 maxxx czy k1?????????????????????

  • 0

    210. ~motorollka  2007-11-01 20:53:09  host: tg186.internetdsl.tpnet.pl

    do aga..odsylam Cie do wikipedii w celu sprawdzenia pojecia"za darmo",bo chyba nie znasz takich podstaw, albo podstawy angielskiego nawet Cie nie dotycza;]..NIE WCHODZCIE NA TEN LINK-NIE WARTOOOO

  • 0

    211. ~Ala  2007-11-02 18:01:48  host: azr121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak włączyć w tym telefonie raport dostarczen sms?

  • 0

    212.  2007-11-03 14:20:36

    Miałem okazje pobawić się tym telefonem i doszedłem do smutnego wniosku, że od E398 różni się głównie opakowaniem. Wyświetlacz tak samo przeciętny, menu prawie identyczne. Dźwięk jakby słabiej słyszalny. Czyli nic szczególnego w ładnym opakowaniu. W tym modelu najbardziej nowoczesne jest pudełko od telefonu(ciekawie się otwiera). Dobry wybór dla niezbyt wymagających fanów motki. Czy ktoś produkuje jeszcze porządne telefony w umiarkowanej cenie?

  • 0

    213.  2007-11-03 15:06:09

    witam.motke k1 mam od pół roku.przy pisaniu smsów nie mogę wstawić buziek ani uśmieszków.czy jest w tym fonie taka możliwość?prosze o odp.

  • 0

    214. ~M  2007-11-03 21:46:33  host: ayl184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do kitu....klawiatura mi siadla...a mam go od niespelna pol roku...niedziala calkiem albo same 4 i 3 sie wpisuja i nic neimozna zrobic ;(

  • 0

    215.  2007-11-04 16:33:50

    czy ktoś może mi pomóc.czy w motoroli k1 jest możliwość wstawiania"buziek"bez zmiany na mms?

  • 0

    216.  2007-11-05 10:28:25

    do 201 i 202. SE k550i - lepsza bateria, lepszy aparat (cybershot, autofocus, macro i flash), lepszy wyświetlacz, Nietypowa klawiatura (zależy co kto lubi, ale jak masz duże palce to będzie Ci trudniej się posługiwać klawiaturą), w miare dobry odtwarzacz mp3 Moto K1 - Jest po prostu śliczna, szczególnie w wersji kolorystycznej czarnej, bardzo wygodna klawiatura, słaby odtwarzacz mp3.

  • 0

    217. ~  2007-11-06 15:22:38  host: nat3.itcomp.pl

    kupilam k1 tydzien temu.nie wiem jak wgrac program do komputera dzieki ktoremu mozna wgrac piosenki tzn wgralam go ale komputer nie wykrywa telefonu .pomozcie prosze

  • 0

    218. ~  2007-11-06 15:35:29  host: host-89-229-65-154.szczecin.mm.pl

    mam pytanie czy można zmieniać dzwięki sms

  • 0

    219. ~rafalkw  2007-11-07 19:46:20  host: host-81-190-46-186.lodz.mm.pl

    Miał może ktoś taki problem z motorolą K1. Z jednej strony zawiasu klapka troche sie rusza. Czy to normalne? dls@poczta.onet.pl

  • 0

    220. ~Hermes  2007-11-07 20:26:24  host: 243.cache1.n1.isko.net.pl

    I zdecydowała się moja żona na motke. Z pierwszych wrażeń obraz pozytywny, chociaż czułość anteny taka sobie- w mieszkaniu gubi sygnał sieci.Ale ten sam problem występuje w większości telefonów z wewnętrzną anteną, ale poczciwa Nokia 6650(z anteną zewnętrzną)śmiga bez problemu.Czas pokaże jak to jest z baterią.To tyle na gorąco komentarza.I jeszcze jeden zonk- trochę niefortunnie umiejscowiony głośniczek dzwonka na tylnej ściance u dołu(łatwo go zasłonić tłumiąc dźwięk).Ale najważniejsze, że kobieta BARDZO zadowolona, a o to w sumie szło.

  • 0

    221. ~abby  2007-11-07 21:01:47  host: priv4.ikatel.pl

    przypisalam dzwonek do kontaktu ale jak ten ktos dzwoni to jest ten dzwonek co dla wszystkich. Dlaczego tak jest? Pomozcie ludzie prosze!!! i jeszcze jedno jak sie wlacza raporty dostarczenia smsa?

  • 0

    222. ~sylwia  2007-11-08 22:42:43  host: bek98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy ten telefon ma kamere?

  • 0

    223. ~iwona  2007-11-09 21:53:19  host: public-gprs74262.centertel.pl

    ma kamere :))

  • 0

    224. ~eda  2007-11-09 22:39:00  host: pra-b.merinet.pl

    Wgmnie awaryjny. Mam juz taki drugi aparat Motoroli (w ciagu miesiaca) mi w pierwszym po 2 dniach, a w drugim po 2 tygodniach)aparat przestal czytac kontakty z karty SIM. Teraz tylko szuka... :( Chyba znow do wymiany

  • 0

    225. ~Wlodek  2007-11-10 13:10:09  host: w3cache.dolsat.pl

    co lepiej k1 czy se k550i?

  • 0

    226. ~zuza678  2007-11-10 13:15:11  host: proxy.tvgawex.pl

    hej.mam pytanie.przyporządkowałam dzwonki do poszczególnych osób i teraz jak przychodzi do mnie sms to dzwiek jest taki sam jakby ten ktos dzwonił! jak ustawic osobny dzwiek smsa?? próbowałam w ustawieniach dzwieków ale to nie działa! prosze o pomoc!

  • 0

    227. ~odp  2007-11-11 15:09:47  host: amd204.internetdsl.tpnet.pl

    hosi z ego co widze lepsza jest motorolka

  • 0

    228. ~Hermes  2007-11-12 18:24:56  host: 243.cache1.n1.isko.net.pl

    Jakoś nie potwierdzają się narzekania na baterię w K1.Bateria trzyma już 4 dni i nadal wyświetla 3 kreski.Telefon nie jest wyłączany na noc.Fakt, że jest używany tylko do połączeń głosowych(tak w sumie ok 1,5 godz.połączeń w tym czasie).Jeśli robi się z telefonu odtwarzacz MP3 z giermaszynką, to nie ma się co dziwić że bateria mówi papa już drugiego dnia.

  • 0

    229. ~wojas18  2007-11-13 12:53:25  host: ddz130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem co wybrac !!! SE 550i czy motorole k1?? pomocy!!!!!!!

  • 0

    230. ~Daniel13  2007-11-14 20:08:52  host: 212.160.86.241

    Ja se kupuje mówili mi ,że jest ciężki ale ja biore 40 kilo na klate więc jakoś dam rade ...

  • 0

    231. ~Alusia  2007-11-14 20:20:46  host: wujek.dwtele.pl

    Mam problem z motorolka k1 nie mam pomysłu pomuszcie jesli wiecie jak zablokowac internet

  • 0

    232. ~Niunia  2007-11-14 21:12:30  host: chello089076037129.chello.pl

    Zuza też próbowałam coś z tym zrobić, strasznie wkurzająca sprawa, ale chyba się nie da. Abby z raportami to lipa straszna bo trzeb a z osobna na każdego esa przypisywać podczas pisania :/ no chyba że się mylę to niech mnie ktoś poprawi a fajnie by było :D a co do dzwonka to musisz zmienić w dzwonku w szczegółach włączyć dzwonek indywidualny. Hmm ale generalnie to telefonik fajny i bardzo ładnie się prezentuje no i dobrze służy zamiast mp3

  • 0

    233. ~asiaaaaa  2007-11-16 11:04:05  host: acxq141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hejka mam prosbe moze ktos napisac jak jest z tymi smsami? czy naprawde miesci sie tylko 40 ? wybieram sie dzisiaj po nowy tel i mam obawy troszke, ale wizualnie bardzo mis ie podoba , tylko wacham sie co do motoroli , poniewaz jeszcze nie mialam motoroli. Jezeli ktos moze napisac cos to bede wdzieczna:) z gory dzieki:)

  • 0

    234. ~glendaa  2007-11-17 15:50:42  host: 80.50.255.6

    hej ja mam takie pytanie. chce kupic ten telefon myslicie ze warto?

  • 0

    235. ~karina  2007-11-17 16:21:13  host: data-01.subscribers.sferia.net

    dostałam ten telefon dzisiaj od rodziców i jest bombowy bardzo mi się podoba mam niebieskiego;);) jest łatwy(dosyć) w obsłudze ma dobry aparat jest dosyć głośny jak odtwarza się muzyke więc ma same plusy polecam wcześniej miałam motorole 395e i też byłam zadowolona więc się narazie na motorolkach nie zawiodłam:>:>

  • 0

    236. ~skrecz  2007-11-18 08:05:45  host: dnh104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak ten telefonik naładować przez komputer ..... bo podłączam a tu nic....! pomóżcie...proszę.

  • 0

    237. ~właściciel K1-ki  2007-11-20 21:48:32  host: bzk170.internetdsl.tpnet.pl

    Co tu wymagać od telefonu! W każdym jaki by nie był znajdziemy wady. Przerzuciłem już sporo modeli różnych firm i każda miała coś denerwującego. Ale K1 jest prosta w obsłudze, ładna, zgrabna i powabna. Karta 1GB śmiga aż miło.Inne muliło przy tej karcie. Mam też nokie-dobry telefon,kultowy ale ten jest też OK. Aparat bardzo dobry jak na takie małe szkiełko. Jedna rzecz denerwuje to, że na lustrzanych powierzchniach widać wszystkie dotknięcia palców. Oceniam wysoko od 1 do10 (8).

  • 0

    238. ~Madzia  2007-11-20 22:20:54  host: gw-lan.mcon.pl

    Czy w tym telefonie można ustawić raporty SMS?

  • 0

    239. ~Frank  2007-11-21 00:32:30  host: emp226.internetdsl.tpnet.pl

    czy w tym telefonie mozna ustawic własny dzwonek na sms?

  • 0

    240. ~zbyszek  2007-11-21 09:46:23  host: host-ip2-44.crowley.pl

    motorola k1 robi filmy

  • 0

    241. ~kasia1503  2007-11-22 17:54:08  host: 82.160.206.26

    kupilam telefon ale jak dzwonie to nie slychac co ja mowie i jak dzwonie nie slychac sygnalu co jest?

  • 0

    242. ~ona  2007-11-23 11:01:19  host: adod168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlasnie zamowilam sobie ta motorolke na allegro i z niecierpliwoscia czekam na jej dostawe:) pzdr for all

  • 0

    243. ~geo  2007-11-23 14:44:32  host: adby184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu i mam w związku z tym pytanie kilkakrotnie widziałam zdjęcia tego telefonu z klawiszami do obsługi mp3 na przednim panelu ( sprawiają wrażenie dotykowych) czy telefon z tymi klawiszami to jakaś inna wersja K1 czy moze wszystkie K1-ki maja takie przyciski?? bardzo prosze o odpowiedz :)

  • 0

    244. ~minia  2007-11-23 18:56:57  host: aaxt231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam pytanko czy może ktoś jaśniej mówić ile trzyma bateria i ogólnie czy warto kupić bo z tego co piszecie nic nie rozumiem zastanawiam sie czy kupić weszłam na ta stronę i nic sie nie dowiedziałam czyli warto kupić czy nie i dlaczego

  • 0

    245. ~podpowiedź  2007-11-25 21:55:25  host: bzk170.internetdsl.tpnet.pl

    Do 217.Dołączony oryginalny kabel USB pozwala połączyć kartę pamięci znajdującą się w telefonie z komputerem. Komputer wykryje kartę jako dodatkowy dysk z zapisanymi plikami lub pozwoli utworzyć je na nim. W telefonie opcje połączenia wybierz USB-karta pamięci. Bezpiecznie usuń sprzęt z pozycji komputera i dopiero odłącz kabel.

  • 0

    246. ~KAYKA  2007-11-26 11:45:45  host: 82.160.195.211

    MAM PYTANKO A MIANOWICIE CZY MOŻNA USTAWIĆ DZWONKI Z MP3???

  • 0

    247. ~ Lo L  2007-11-27 14:45:18  host: eqp46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon jest bardziej dla dziewczyn czy dla chłopaków ?

  • 0

    248. ~aaaa  2007-11-28 11:31:47  host: proxy.star.net.pl

    W kazdyj motce i takze w K1 jesli ustawia sie dzwonek na dana osobe jesli przychodzi sms dzwiek jets taki sam niestety :(

  • 0

    249.  2007-11-29 15:00:32

    Telefon super, zainteresowalem sie po reklamach sklepu Orange... oplaca sie brac taki za zlotowke przy 90 pln abonamentu, czy poszukac innego modelu?

  • 0

    250. ~monki  2007-11-29 19:56:56  host: 212.244.210.65

    ja mam przyciski z boku obudowy dwa od regulacji dzwięku, jeden do szybkiego wlanczania aparatu, a trzeci do wybierania glosowego

  • 0

    251. ~21  2007-11-29 19:58:56  host: 212.244.210.65

    mozna krecic filmy

  • 0

    252. ~Sucre007  2007-11-30 08:19:19  host: gmw186.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanko. Ile czasu u was trzyma bateria? Bo u mnie tylko 2 dni. To normalne??

  • 0

    253. ~zn(b)awca  2007-11-30 16:28:36  host: apn-77-112-162-142.gprs.plus.pl

    Do tych co pytali o telefon z klawiszami na obudowie. Sprawdzcie Plusfona'a 601i bo to pewnie o to wam chodziło, nawiasem mówiąc jeszcze gorszy od tego szajsu.

  • 0

    254. ~katrin  2007-12-01 13:41:21  host: enp13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam.Mam pytanko czy ta motka ma 103mm wysokości złożona czy po rozłożeniu? Proszę o szybką odpowiedz. Z góry dziękuję.

  • 0

    255. ~vindictiv  2007-12-01 15:07:55  host: aalo95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co lepiej k1 czy k550i, oczywiscie, ze k550i po 1 zdjecia jak zwykly aparat cyfrowy noca tez ca niezle bo jes lampa blyskowa po 2 mp3 w se jakosc jes na wysokim poziomie po 3 bateria po 3 awaryjnosc SE sie nie psuje a k1 tak pozdro;p

  • 0

    256. ~Carolla91  2007-12-02 19:35:37  host: nat-90-130.zana.trustnet.pl

    Hej mam pytanie mam motorole od tygodnia wgrałam płytę do komputera ale jak podłaczam telefon to pisze ze nie moze znależć telefonu o co chodzi czy moge bez tego wgrac piosenki pomożcie mi prosze

  • 0

    257. ~5555  2007-12-03 16:57:26  host: adsg113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bierz SE k550 bobrze radze :]

  • 0

    258. ~motorola  2007-12-03 20:23:03  host: slo13.blokowe.pl

    jak wyłączyć ładowanie przez kabel USB podłączony do komputera? prosze napiszcie mi

  • 0

    259. ~edzka  2007-12-03 20:57:54  host: emo245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest jakis powolny nie iwem czy to kewstia tego ze wlozona jest do niego karta pamieci ale te telefony chyba ogolnie tak maja.Ogolnie to zadnej rewelacji myslalam ze to cos lepszego bedzie.

  • 0

    260. ~xebek  2007-12-04 03:31:19  host: chello087206025079.chello.pl

    Erikson k550 jesli chcesz mieć telefon funkcjonalny ma wszystko(latarka,flesz,2pix,focus,radio,memory),tylko wyglad stadardowy:( i dlatego malo fajny

  • 0

    261. ~kasik  2007-12-05 10:19:40  host: 80.48.245.242

    czy on ma mp3?

  • 0

    262. ~Baku  2007-12-05 21:31:52  host: ejl132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja kupiłem ją dopiero dzisiaj i jestem dotychczas zadowolony... Kiedy ją załączyłem miała dwie kreski (w funkcji stan baterii) i rozładowuje mi się po ciągłym korzystaniu z jej funkcji, myślę że lepiej wybrać motorolkę... k550i też mogłem wybrać ale jest do tyłka... chodzi o to że jest paskudny ale jak kto woli... kumpel ma też sonego i rozwaliła mu się po pewnym czasie tzw. gałka, a więc ja wybrałem motorolke bo nie jeden miał "psikusa" z drugim telefonem , a w dodatku są problemy ze sprzedażą go!!!

  • 0

    263. ~czacha  2007-12-07 00:38:50  host: 86-63-86-127.sta.asta-net.com.pl

    Mam małe pytanie mam ją w era i przy ikonce zasięgu wyświetla sie cały czas ikona od EDGE czy u was jest tak samo

  • 0

    264. ~bazza  2007-12-07 17:18:19  host: abkz161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wyłączyć funkcję akustycznego powiadamiania o nieodebranych połączeniach i nieprzeczytanych SMS-ach.

  • 0

    265. ~patrycja:*  2007-12-08 20:31:01  host: 87-205-92-118.adsl.inetia.pl

    czy ten telefon ma klawisze dotykowe?? prosze o szybka odp. z gory dzieki

  • 0

    266. ~aniusiaa  2007-12-09 16:25:50  host: pc0-240.kuso.osi.pl

    odtwarza to amr odpowiedzcie prosze

  • 0

    267. ~kasia  2007-12-10 14:54:28  host: dyp29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam wszystkich, parę dni temu kupiłam k1 i muszę przyznać że strasznie mnie denerwuje bateria która trzyma dosłownie dwa dni i nie wiem czy jest to wada tel. czy po prostu on tyle wytrzymuje. bardzo proszę o odpowiedź.

  • 0

    268. ~patrycja  2007-12-10 16:44:31  host: 87-205-95-66.adsl.inetia.pl

    czy tan telefon ma klawisze dotykowe?? prosze o szybka odp z gory dzieki

  • 0

    269. ~krzychuu  2007-12-10 17:09:43  host: ruter-r1.spidernet.pl

    kupilem ten telefonik bardzo dobrze sie sprawoje tylko niestety nie ma radia ani odtwarzacza mp3 znaczy odtwarza mp3 ale nie po kolejny np skonczy sie jedna piosenka a druga juz nie leci nei przeskoczy na 2:/ i to jego wada co do baterii nie narzekam slucham w nim muzyki dzwonie pisze i juz 3dzien bateria ma 3kreski pozdrawiam :)

  • 0

    270. ~asiulka9292  2007-12-10 20:25:05  host: 77-253-128-47.adsl.inetia.pl

    Do Hermes, Wszystkie te nowsze motki motki(przynajmniej większość)Te nowsze moją takie same menu podobne motywy i właściwie to samo w środku co motka e398 są ulepszane tylko o coraz lepsze aparaty i te wszystkie nowinki których nie było kilka lat temu jak wchodziła e398, wiem bo sama ją posiadam i miałam okazje bawić sie kilkoma nowszymi modelami choćby i L7. Ogólnie to motki mają zajebisty wygląd=)

  • 0

    271. ~nelly  2007-12-11 08:33:03  host: dzu140.internetdsl.tpnet.pl

    a ja mam pytanie z innej bajki trochę...Czy jest możliwość, żeby podświetlenie guzików nie było w niebieskim kolorze tylko innym?Np. w czerwonym?

  • 0

    272. ~mqna  2007-12-11 11:57:38  host: 83-145-179-231.cable-modem.tkk.net.pl

    Czy ten telefon obsługuje karty 2gb? Nie moge doszukać sie raz pisze ze obsługuje 2gb, na innych serwisach ze 1gb..

  • 0

    273. ~dola  2007-12-11 13:38:08  host: hin10.internetdsl.tpnet.pl

    tel ok niebierzcie w p;-) bo ma inne oprogramowanie i po zlamaniu simloka sms niemoze przekroczyc 160znakow bo inaczej zmienia sie w mms a w ustawieniach nieda sie nic zmienic i trzeba wgrywac nowe oprogramowanie ja mam w erce i jes super latwa w bsludze elegancka funkcje dobre ladne zdjecia robi jest ok

  • 0

    274. ~miśka85  2007-12-11 19:35:22  host: adob43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś może mi powiedzieć jak w tym telefonie ustawaia sie raporty? bo szlak mnie trafi nie długo i wyrzuce tego phona za okno.

  • 0

    275. ~HEYAH!!!!!!!!!!  2007-12-14 19:10:34  host: cjv205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZY WIE KTOŚ MOŻE CZY W TYM TELEFONIE DA SIĘ SŁUCHAĆ MUZYKI PRZY ZAMKNIĘTEJ KLAPCE???

  • 0

    276. ~macios  2007-12-15 13:39:41  host: 80.51.206.54

    miałem do wyboru k1 i se k550i (moja iostra wzieła k1) se bije motke na głowe :)

  • 0

    277. ~Lena  2007-12-15 17:43:40  host: gjg179.internetdsl.tpnet.pl

    tak sobie czytam wasze opinie o tym telefonie i się zastanawiam, czy ja mam wyjątkowe szczescie do telefonów czy wy pecha? kupiłam mote k1 (bo oszałamia mnie swoim wyglądem) miesiąc temu. bateria trzyma mi teraz średnio 6 dni, przy dniach kiedy męcze mp3 do upadłego ok.3, aparat jak na telefon robi bardzo dobre zjęcia i niezłe filmy (powtarzam - jak na telefon!). Raporty po smsach --> tam nie ma raportów, po prostu mozna przeczytać stan wiadomości i juz. MP3 --> dobra jakość, pod warunkiem, że z oryginalnymi słuchawkami, natomiast na głośniku nie oczekujcie jakości DolbySurround bo to jest tylko (i aż) telefon. I jeśli chodzi o ilość smsów w skrzynce - w tej chwili mam 58 w nadawczej i 79 w odbiorczej, jeszcze nic nie pika ze za duzo, wiec moze zalezne od sieci (ale wątpie w koncu telefon ma 20MB wbudowanej pamieci). Ktoś pytał o karte 2GB - mozna włozyć, ale po przekroczeniu 1,4 GB moj telefon zaczął sie długo zamyślać nim otworzył jakiś plik, tak więc nie polecam przeciażać. Dla mnie (fanki motorol) telefon super (na chwile obecną wyzej cenie sobie jedynie V8 - z tych dostepnych w Polsce). No i bluetooth bardzo szybciutko wysyła (odbiera w zalezności od tego co do nas przesyła). Polecam w 100%.

  • 0

    278. ~Angelika  2007-12-16 15:58:58  host: gl221-24.master.pl

    Mam ten telefon od wczoraj i jak narazie bardzo mi się podoba ale mam 2 pytania: 1.Czy istnieje możliwośc włączenia gdzieś takiej funkcji by zewnętrzny wyświetlacz nawet w stanie bezczynności telefonu wskazywał godzinę? 2.I czy można włączyc blokowanie klawiatury po każdym zamknięciu klapki?

  • 0

    279. ~natii90  2007-12-17 13:12:16  host: host-88.199.53.65.tesatnet.pl

    hej.. mam pytanie czy warto kupic ten telefon?? zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu badz noki 6131 nie mam pojęcia,który jest lepszy??pomoze mi ktoś? z góry dzięki :)

  • 0

    280. ~ant  2007-12-17 20:57:05  host: 088156068083.sta.vectranet.pl

    mam go 2m-ce ogólnie ok tylko że nie wysyła polskich znaków.Czy to jest standart czy nie umiem ustawić? mam go w orange

  • 0

    281. ~Kasia  2007-12-17 22:46:22  host: 78-131-154-153.tktelekom.pl

    ja tez właśnie mam ok kilku dni ten tel baterie ładuje przez 12 godzin a za ledwie trzyma mi dzień :(

  • 0

    282. ~Klaudia  2007-12-18 13:41:38  host: adcc145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "ona" Ja tez wlasnie zamowilam motorole k1 na allegro i tez z niecierpliwoscia czekam :)

  • 0

    283. ~martycha  2007-12-18 22:55:15  host: aze114.internetdsl.tpnet.pl

    a mi wszyseko wchodzi debile ;p to jest coool telefon;p jestsm szczesliwa posiadaczka cudnego fona..;p:) Pozdro all!!;p

  • 0

    284. ~lila  2007-12-19 16:51:31  host: fav186.internetdsl.tpnet.pl

    do mqna: tak obsługuje karty mini SD o pojemności 2gb... Ponieważ są to największe mini SD, a ten telefon obsługuje wszystkie... A Ci co piszą, że 1gb to chyba są troszku żle poinformowani... A tak wogóle to fajny telefonik... Pozdrówka dla wszystkich

  • 0

    285. ~kaskatbg  2007-12-19 19:14:44  host: adpp220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy można do tego telefonu kupic karte z pamiecia? prosze o odpowiedz:)

  • 0

    286. ~marzena  2007-12-19 21:16:41  host: nat4.tychy.msk.pl

    Jestem straszne zawiedziona nie umię jej wyczaić dotychczaz miałam Nokie ki diabeł mnie pokusił na zmiany !!!!???/ czy ktoś też tak ma Pozdrawiam czy idzie się przestawić??

  • 0

    287. ~  2007-12-20 09:35:23  host: host-86-63-132-149.pronet.lublin.pl

    czy ten telefon ma dodawana karte pamieci?

  • 0

    288.  2007-12-20 11:49:18

    do miśka85 wiadomości-utwórz wiadomość-nowa wiadomość-opcje-opcje wysyłania-raport o dostarczeniu (zjeżdża się na 6-tą linię aby to zaznaczyć)-zaznacza się TAK Niestety za każdym razem trzeba ustawiać w tym telefonie raporty o dostarczeniu wiadomości...

  • 0

    289. ~Estera  2007-12-20 17:06:00  host: adhl97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moim zdaniem telefon dobry. bateria trzyma w miarę długo, mimo że słucham dużo muzyki. pamięci telefonu mało.. ale microsd tania ;) pamięć do motoroli k1 jest do 1 gb chyba więc troche słabo, ale nie potrzeba więcej ;)) aparat też dobry, szkoda że nie ma lampy. Jedyna wada to , że na lustrzanej powierzchni okropnie odbijają się palce.. Ale ogólnie oceniam telefon od 1-10 na 9 ;))

  • 0

    290. ~Esterr  2007-12-20 17:08:02  host: adhl97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~asiaaaaa .... tylko 40? mi mieści się 250 albo 350 w srzynce odbiorczej i osobno w nadawczej, nie pamiętam! Ale w życiu nie 40 ;]

  • 0

    291. ~AJKA  2007-12-20 17:47:05  host: byr27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    eee czy tu jest MP3 -> w instrukcji pisze ze nie... a w tabeli wyzej, że tak... jestem załamana.... POMOCY :)

  • 0

    292. ~OLA  2007-12-20 17:57:04  host: 217.153.143.122

    witam. bardzo proszę o pomoc, nie wie nikt jak zrobic Master Reset? nie ustawienia fabryczne przywrócic tylko zrobic twardy reset. bardzo ważne to dla mnie, bardzo proszę o odpowiedź..

  • 0

    293. ~Aśśśś  2007-12-20 22:24:30  host: akq82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupowac k1 czy sony ericssona k550i bo nie moge sie zdecydowac X) oinie mam podzielone , nienawidze wybierac.. Czy ten telefon ma motywy?? i flesha? czy nie..? ;/ jest taki SeXI z wyglądu xD ja chce fajnie by było gdyby miał wszystkie funkcje se k550i 8) i wyglad taki jaki ma ale coż.. ideałów nie ma ;];]

  • 0

    294. ~  2007-12-20 22:41:47  host: akq82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a i czy w zestawie sa słuchawki do motorolki tej? ;d

  • 0

    295.  2007-12-21 17:38:07

    To super Telefon !! powiem szczerze jest taki jak Motorola V360 i lepszy !! Miałam go kiedyś a teraz mam Motorole V360 to po prostu nie mogę uwierzyć tak tani telefon Motorola K1 jest lepszy i tańczy od Motoroli K1 .. Polecam ten telefon

  • 0

    296. ~saszka  2007-12-21 23:23:57  host: nsith.blokowe.pl

    Gdzie tam sie wklada karte pamieci ?

  • 0

    297. ~a  2007-12-23 07:27:49  host: 088156068083.sta.vectranet.pl

    czy ten tel wysyła polskie znaki?jak to ustawić?

  • 0

    298. ~Lil Jon  2007-12-23 13:18:04  host: dck111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sprawa jest co do tego fona... mam go 3tyg i dopiero teraz kupiłem karte pamięci 1G. Ogólnie phon jest zajebioza tylko nie wiem co zrobić żeby nagrywać dłuższe filmy... mam ustawienia długości na max i mam te kartę o której wspominałem i nadal jest 16s. filmu;. pomocy

  • 0

    299. ~®MARCIN  2007-12-23 13:36:22  host: nat1.daminet.pl

    Ten telefon jest dla Chłopaków czy bardziej dla Kobiet

  • 0

    300. ~Kamil  2007-12-23 20:48:50  host: abyn25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak ustawic w tym telefonie, jak pisze smsa to zeby odrazu wlaczal mi sie t9? Bo na tsart wlacza mi sie abc. A chcem odrazu t9

‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-124-106.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet