Motorola Gleam - opinie
Telefony Motorola Motorola Gleam Opinie o Motorola Gleam

Motorola Gleam

w sumie: 61
  • 0

    1. ~jack  2011-02-15 10:48:14  host: acff8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SUPER! W końcu jakaś rozkładana alternatywa dla wszechobecnych "tacz paneli". Clamshell to jedyny sposób na duży telefon w trakcie rozmowy a mały podczas noszenia w kieszeni. Moto znane jest też z wytrzymałości.

  • 0

    2.  2011-02-16 22:37:54

    Jeśli będzie tak stabilny i użyteczny jak pramatka V3 to paru chętnych na GLEAM na pewno się znajdzie.

  • 0

    3. ~  2011-02-17 16:01:18  host: public78616.xdsl.centertel.pl

    Ma iTAP jak inne stare motki czy już T9? Jeśli ma iTAP, to tylko dlatego jej nie kupię.

  • 0

    4. ~Ziel`  2011-03-12 17:51:19  host: ary131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale bateria to jakieś nieporozumienie. A już cieszyłam się, że w końcu jakaś ciekawa wyszła.

  • 0

    5. ~NokiaFan  2011-03-16 20:27:17  host: public-gprs38422.centertel.pl

    Hieh super pod warunkiem że posiada Linuxa jak motorazr2 v8 czy rokr e e8. reszta to funkcji świetna (ot co wifi niema czy co? to przecież tylko telefon a telefon przede wszystkim dzwonić i umożliwić sms a nie być all in one i kosztować tyle co auto). A bateria to zależy jak rozumieć jej trzymanie dla kogoś kto miał Nokie nseriens i ładował tel. codziennie lub nawet 2 razy dziennie to motka z baterią 700mAh to wypas gdyż motka jak motka powinna trzymać minimum 4/5dni bo niema symbiana.

  • 0

    6. ~yarusel  2011-03-24 22:14:34  host: ip-93-154-141-3.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Mam V9 i jeszcze długo będę jej wierny :D Wcześniej przez 4 lata V547 Gdybym kiedyś zmieniał to tylko na Motorole Aparat fot troszkę za słaby, może za to nadrabia jakością zdjęć?? W V9 przy słabszym swietle cieniutko Brawo za radio Rozsądny telefon do normalnego użytkowania Wcale nie musi zastępować kompa bo i po co??

  • 0

    7. ~WiateR  2011-03-27 13:02:55  host: user-188-33-114-117.play-internet.pl

    @6 Po to aby Ci co potrzebują mieli dosęp do mobilnego biura. Są ludzie którzy potrzebują dostępu do poczty email lub pakietu biurowego.

  • 0

    8. ~  2011-04-22 13:48:39  host: 198.36.87.81

    Czy ktoś wie jak ostawić w tym telefonie swoje mp3 jako dźwięk sms ???

  • 0

    9. ~rodzynekkk  2011-04-27 15:09:29  host: blaster.blast.pl

    co pokazuje ekran zewnętrzny jak ktoś dzwoni? Czy nazwa dzwoniącego się przewija bez żadnej animacji? Niech ktoś opisze ten wyświetlacz i jego konfiguracje bo boje się, że jest to jakieś kiepskie rozwiązanie

  • 0

    10. ~Kisiel  2011-05-08 12:10:01  host: dynamic-87-105-244-192.ssp.dialog.net.pl

    Totalna porażka! Na zewnętrznym wyświetlaczu nie pojawia się nazwa dzwoniącego, tylko sama beznadziejna animacja! To dyskwalifikuje klapkę. Telefon do sprzedania. :-(

  • 0

    11. ~KISIEL  2011-05-09 19:01:41  host: dynamic-78-8-13-188.ssp.dialog.net.pl

    Zewnętrzny ekran nie pokazuje nazwy dzwoniącego tylko sama animacje jakiegoś telefoniku! Totalna klapa!

  • 0

    12. ~  2011-05-20 17:26:30  host: 87-204-199-245.ip.netia.com.pl

    Czy ikona np SMS na zewn. wyświetlaczu jest cały czas do momentu otwarcia telefonu, czy gaśnie po chwili i znowu jest zegar?

  • 0

    13. ~Nowy  2011-05-21 22:29:11  host: 178.183.238.201.dsl.dynamic.eranet.pl

    Nabyłem dzisiaj dla swego teścia. Jak dla mnie może być tylko rzeczywiście animacja na klapce jest przegięciem ale w końcu nie ja będę używał. Mam pytanie czy ktoś już używa tego fonu i czy wie jak zrobić żeby kontakty wyświetlał albo z karty albo z fonu, bo miałem go krótko i nie mogłem odszukać czy się da. Niby jest opcja to albo to ale co bym nie wyświetlił pokazuje wszystkie kontakty :/. A co do samego foniku, to moja pierwsza Motorola i robi pozytywne wrażenie jak za taką cenę ERA 24 m-ce/ 1,- PLN w tak tak fonie.

  • 0

    14.  2011-05-31 19:15:57

    @12 Właśnie dzisiaj nabyłem dla żony. Niestety ikonka znika (zegar zresztą też nie wyświetla się cały czas). Co minutę błyska dolna część informując o nieodebranym smsie/połączeniu. Szkoda że nie częściej, tym bardziej że żona przez lata używała N6060 i tam ładnie pulsował taki paseczek na obudowie znaczenie częściej przez co był łatwiej zauważalny.

  • 0

    15. ~Aleksy CUdotwórca  2011-06-01 15:06:00  host: gate.poczta.mm.com.pl

    Ciekawy jestem jak wgracie książkę telefoniczną załóżmy , że z poprzedniej V 3.? Telefon nie ma oprogramowania . Serwis milczy na ten temat . W V 3 ksiązka i samo oprogramowanie funkcjonalnośc na poziomie genialnym . Tutaj niestety uboga książka . Serwis nie wie kiedy wejdzie oprogramowanie do tego telefonu. Drugi raz własnie przez to nie kupił bym tego telefonu . Delikatne mocowanie klapki . Telefon mozna powiedzieć jednorzaowego użytku tani i tow szystko tłumaczy .N I E P O L E C A M, N I E P O L E C A M N I E P O L E C A M N I E P O L E C A M

  • 0

    16. ~stokrotka  2011-06-05 15:08:50  host: gti123.internetdsl.tpnet.pl

    fajny telefon ale jak dla mnie aparat za słaby powinien mieć gps wifi

  • 0

    17. ~Kierownik Plusa  2011-06-08 11:12:36  host: amd90.internetdsl.tpnet.pl

    Spoko telefonik do dzwonienia i smsów, bardzo stylowy, super animacje świetlne. Jak dla mnie lipa, ale moja żona i inne Panie kupują jak bułki. Bo klapka, bo ładny i wystarczy. Panowie raczej chcą żeby telefon posiadał możliwości, dla Pani ma być ładny i najlepiej w czerwieni lub różu. Dla każdego coś dobrego ;)

  • 0

    18. ~A  2011-06-26 22:13:40  host: 89-73-148-223.dynamic.chello.pl

    Mam zamiar sprawić sobie ten telefon...ale nurtuje mnie jedna sprawa jak jest z alarmem chodzi o to czy posiada jeden alarm czy tak jak w niektórych fonach kilka różnych była bym wdzięczna o info!!:) pozdrawiam

  • 0

    19. ~muchozjad  2011-07-04 20:58:16  host: ablx226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dno dno dno 2 zakresy - zenada w usa juz nie pogadam podczas wakacji -zenada kpina kazdy telefon powinien byc min 3 zakresowy dzis juz

  • 0

    21. ~daniello4826  2011-07-08 19:37:03  host: 178-36-134-14.adsl.inetia.pl

    jak dodawać słowa do T9 w smsach?

  • 0

    22.  2011-07-11 18:22:51

    Witam posiadam ten telefon od jednego tygodnia dostałam go od mojego dziadka, który nie potrafił sobie z nią poradzić. Jak na razie moje odczucia są pozytywne tylko szkoda, że w porównaniu z moim poprzednikiem Samsungiem Delphi ma gorszą baterię. Ale jeszcze 6 miesięcy i ją wymienię bo kończy mnie się umowa. Pozdrawiam

  • 0

    23. ~  2011-07-13 19:55:46  host: dynamic-78-8-0-195.ssp.dialog.net.pl

    Telefon zaskoczył mnie bardzo pozytywnie. Myślę, że prezentuje się bardzo elegancko, a i technicznie - posiada wszystkie niezbędne funkcje. Mam jednak pytanie, jak kolega powyżej - czy już Ktoś doszedł, jak dodawać wyrazy do słownika w smsach???

  • 0

    24. ~pamiec  2011-07-20 20:52:11  host: 92-63-32-68.ip.mgk.pl

    ja włozyłem 4gb karte i spoko działa to ze tylko 2gb to bzdura

  • 0

    25. ~rerekumkum  2011-08-09 19:00:00  host: adqr128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Drodzy użytkownicy, czy jest możliwość i jeżeli tak do jak, przypisania do lewego przycisku na samej górze( tej kropki) "książki telefonicznej" zamiast "muzyki" ( która przynajmniej jest w komórce w sieci T - mobile)? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam!

  • 0

    26. ~rozczarowana  2011-08-12 23:03:56  host: bbo81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem fanką Motoroli, ale Gleam jest beznadziejna, totalne rozczarowanie. Największy minus to brak wyświetlania numeru dzwoniącego, pojawia się tylko grafika słuchawki, więc żeby zobaczyć, kto dzwoni trzeba otworzyć klapkę! Na zewnętrznym wyświetlaczu jest tylko godzina i minimalistyczna grafika do wyboru w postaci zwierzątek, no litości! Piesek zamiast dzwoniącego numeru? O tej grafice wiedziałam, ale do głowy mi nie przyszło, że może nie być numeru dzwoniącego, skoro jest godzina i grafika, tym większy szok. - Obudowa to plastik, trzeba uważać, bo o zarysowania nietrudno - Słaba bateria - Książka adresowa to bieda, nie da się tam umieścić zadnych dodatkowych info, tj. np. adres - Nie można scrollować wiadomości - Telefon nie sygnalizuje dźwiękiem nieodebranych połączeń i smsów, tak jak było w razrach - Marna ilość dzwonków - nie ma 'hello moto'! - Brak przykładowych obrazów, muzyki i video - totalna pustka w telefonie, więc nie mozna przetestować żadnych opcji, dopóki się czegoś nie wgra - żeby to zrobić trzeba oczywiście zakupić stosowny kabel, bo nie ma w zestawie i dodatkową pamięć, bo na podstawowej niewiele się zmieści Podsumowując, jedno wielkie OSZUSTWO, bo jak inaczej nazwać fakt, że telefon nie ma podstawowych funkcji, które były normą w poprzednich modelach; Gleam to jak trzy kroki wstecz w wypadku tego typu telefonów i jakis żart producenta.

  • 0

    27. ~kamerun  2011-08-31 13:39:21  host: 77-253-137-132.adsl.inetia.pl

    totalne nieporozumienie nie ten wiek dla mało sprytnych i lekoo otempiałych rewelka

  • 0

    28. ~xxxxxxxxxx  2011-09-02 11:10:41  host: ip-89-161-44-14.tel.tkb.net.pl

    no chyba w koncu bede mial na co wymienic moja wysluzona n73 ;] choc ogolnie sie jszcze zastanowie, bo jednak wole nokie ale kurde juz dawno nie wychodza konkretne telefony z klapka. albo jakis zlom albo wszystko dotykowe robia heh ;] ale ogolnie to dosc ciekawa propozycja od motoroli dla ludzi nie potrzebujacych tego szmelcu ktory ma wszystko a psuje sie po miesiacu uzytkowania. co do tej motki to tylko zalamuje mnie bateria. albo jest na tyle dobra ze z tak mala pojemnoscia wytrzyma jakos tydzien [np. poprzez brak roznyh funkcji niepotrzebnych] albo bedzie trzeba ladowac codziennie, a to juz odpada ;/ no coz jak nie bedzie kosztowac wiecej niz 500 zl to zaryzykuje.

  • 0

    29.  2011-09-13 12:05:59

    widzę,że chyba jeszcze nikt nie odpowiedział na pytanie dotyczące dodawania nowych słów do słownika, otóż niestety nie ma takiej możliwości, co jest dość zaskakujące, ale niestety prawdziwe:/poza tym telefon ok;)

  • 0

    30. ~olka88  2011-10-10 12:16:14  host: host-5db0e6e3.sileman.net.pl

    hej :) chciałam sobie kupić ten telefonik, bo uwielbiam modele z klapką ;) ale po Waszych opiniach się poważnie zastanawiam.. zwłaszcza jesli chodzi o zewnętrzny wyswietlacz-w koncu ma słuzyć,a nie przeszkadzać,a już w ogole lipa, jak pisaliscie, ze nie wyświetla dzwoniącego!? i obawiam sie tez baterii. Co prawda uzytkuje telefon tylko do sms-ów, rzadko nawet dzwonie, ale bateria, przy takim uzytkowaniu, musialaby co najmniej 4dni trzymac, nie prawda? Fajnie,ze piszecie takie opinie ;) Musze sie zastanowic nad tym telefonem. pozdrawiam :)

  • 0

    31. ~Hans  2011-10-11 20:17:03  host: un-158-227.static.sitel.net.pl

    Przesiadłem się z wysłużonej V8 i.... jakbym wsiadł do Trabanta. Połowy funkcji nie ma i brak mozliwości zgrania kontaktów bo nie ma softu do kompa. Przyzwyczaiłem się do klapy ale tu ona nie jest aktywna (brak identyfikacji dzwoniącego).

  • 0

    32. ~maniek  2011-10-30 18:59:16  host: dzv145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja kupilem dzisiaj i poraz kolejny zadowolony jestem z motoroli.elegancki design i podstawowe bajery o to mi chodziło miala byc telefonem dla niewymagających. . i klapka a nie kolejny dotyk jakie teraz wychodzą.pozdrawiam posiadaczy.polecam

  • 0

    33. ~Pyjtek  2011-10-30 23:43:44  host: 088156117008.stk.vectranet.pl

    Telefon posiadam od 2 tygodni. kiedyś miałem razr2 i był o niebo lepszy. Słownik wpisywania tekstu ogranicza się tylko do swojej bazy słów. Nie ma możliwości dodania własnych. Jeśli ktoś dużo pisze będzie tym faktem bardzo rozczarowany, gdyż zasób słów nas nie rozpieszcza. Brak możliwości zmiany wielkości liter, które są dość spore. Do tego podczas czytania sms-a i przewijaniu go w dół nie przewija się płynnie tylko przeskakuje o całą stronę co na początku może wprowadzać w dezorientację. Brakuje mi wiele przydatnych funkcji znanych np. z sony ericssona. Do dyspozycji mamy 5 alarmów, jednak nie możemy każdemu przyporządkować innego dźwięku oraz innej głośności. Głośność alarmów zależy od ogólnej głośności telefonu. Jeśli w trakcie użytkowania telefonu mamy głośność na 6 to przed spaniem lepiej nie zapomnijmy ściszyć do 2, chyba ze chcemy dostać zawału podczas budzenia:) Głośniczek i jakość dźwięku jest przyzwoitej jakości. Irytujące jest również ze przy ustawianiu alarmu nie możemy od razu wybrać dźwięku. Musimy wyjść i wejść do ustawień, profile telefonu, dostosuj i dopiero tam mamy „ustawienia dźwięku”, „Głośność”, „Rodzaj alarmu”, „Typ dzwonka” oraz „Tryb odbierania” w którym możemy sobie ustawić odbieranie połączenia poprzez otwarcie klapki co przy braku wyświetlania na klapce rozmówcy mija się z celem bo chyba każdy woli wiedzieć czyje połączenie odbiera. Bardzo zawiodłem się na tej v-ce. Kupiłem ze względu na sentyment do razr2. Mogłem kupić V9 i byłbym bardziej zadowolony. Telefonu używam wyłącznie do dzwonienia i pisania sms-ów, oraz jako budzika. Nie wymagam więc cudów ale w tym wypadku mimo niskiej ceny jest zbyt ubogo i topornie. Jeśli ktoś ma jakieś pytania dotyczące tego telefonu chętnie odpowiem. pyjtek@op.pl (nie zaglądam codziennie więc nie odpisze od razu)

  • 0

    34. ~  2011-11-20 18:25:19  host: public-gprs34625.centertel.pl

    czy ktos wie jak wylaczyc date i godzine z wyswietlacza?

  • 0

    35. ~111111  2011-11-22 19:16:26  host: acxp74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam problem: telefon nie może znaleźć zasięgu poza miastem...dopiero co go dostałem, jest nowy, co jest nie tak?

  • 0

    36. ~hejhejpomocy!!!  2011-11-22 19:25:20  host: acxp74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam problem telefon nie może znaleźć zasięgu poza miastem...Nowy telefon, zero uszkodzeń...pomocy! co zrobić?

  • 0

    37. ~Misia  2011-12-11 21:01:54  host: staticline56770.toya.net.pl

    jak , zrobie żeby się pokazało kto dzwoni ?

  • 0

    38. ~marika  2011-12-13 22:50:44  host: ip-89.171.13.114.static.crowley.pl

    nie pokaże kto dzwoni poczytaj wyżej,.

  • 0

    39. ~kamil321  2011-12-15 18:34:14  host: acxx38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy jest możliwość aktualizacji softa? Wcześniej mogłem usunąć zegar z głównego wyświetlacza, po zmianie płyty głównej nie ma takiej opcji...

  • 0

    40. ~111111  2011-12-15 21:55:21  host: acxx38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak wyłączyć duzy zegar i datę na wyświetlaczu? Mogłem to wyłączyć, ale musiałem oddać tel na gwarancje, zmienili płytę główną i nie ma takiej opcji. Można aktualizować Soft?

  • 0

    41. ~newbie  2011-12-20 16:27:42  host: acxt95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie: Jak podczas pisania sms napisać słowo wielką literą w środku zdania? Np. Cię lub Ciebie. Mam ustawione T9 Pl i tylko pierwszy wyraz po kropce jest z wielkiej litery.

  • 0

    42. ~jutta  2011-12-22 18:37:22  host: staticline10753.toya.net.pl

    Mam pytanie: Jak wyłączyc ten pulsujący napis na samym dole?

  • 0

    43. ~Hallo  2011-12-28 22:27:04  host: host-n1-116-102.telpol.net.pl

    Witam mam mały problem z aparatem w tym telefonie ponieważ w pierwszym dniu robił normalne zdjęcia a już następnego dnia zdjęcia są ciemne i prawie nie ma kolorów robiłem ustawienia domyślne nawet zresetowałem całkiem telefon i ciągle to samo pomoże ktoś?

  • 0

    44. ~  2011-12-30 06:54:19  host: ciu131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam internautów. Kupiłem żonie nową motorole gleam u polskiego sprzdawcy z gwarancją i nie było dane się ją nacieszyć ponieważ po włożeniu karty ery telefon nie znajdował sieci. Oddany do serwisu, serwisant skomentował to tak, że te motorole mają ten problem i są naprawiane na gwarancji. Ja na swoją czekam. Mam nadzieję,że będzie ok, dlatego sprawdźcie przed zakupem czy wybrana gleam nie jest objęta tą wadą.

  • 0

    45. ~motomoto  2012-01-08 23:16:13  host: apf249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon od prawie miesiąca, zdecydowałem się na niego, bo przyzwyczaiłem się do klapek i nie wymagałem od telefonu cudów i przenośnego biura, poza tym- nie cierpię dotykowych ekranów. Chciałem prostego telefonu z dobrą baterią i to też otrzymałem. Bateria trzyma długo, w moim wypadku 6-7 dni. Odtwarzacz muzyczny na dobrym poziomie, prosto, bez utrudniania, układanie własnych playlist też banalnie proste. Aparat 2mega piksele szału nie robi, ale do robienia zdjęc mam zwykły aparat. Smsy pisze się dobrze, klawiatura jest duża, słownik działa dobrze, duży zasób słów. Minusem jest z pewnością "ubogośc" zewnętrznego ekranu, czasami brakuje tego numeru dzwoniącego na klapce, ale trudno. Serduszka czy inne duperele trochę gejowe, ale można wyłączyc. Generalnie- polecam telefon jako prostą maszynę do dzwonienia, smsowania + ewentualnie słuchania muzyki. Zasięg bez problemu.

  • 0

    46. ~DJ Igor  2012-01-14 19:45:30  host: 195.69.80.8

    tak , ok , ale wcale nokie e series nie są złe mimo ze mają symbiana ja swoją ładuje średnio co 3-5 dni (a wcale mało nie rozmawiam) i kożystam z poczty e-mail. Wienc juz tak nie narzekajcie na tego symbiana...

  • 0

    47. ~  2012-01-17 13:47:01  host: 25-goc-21.acn.waw.pl

    jest taka opcja żeby odebrać po otworzeniu klapki i nacisnąć dowolnym klawiszem lub zieloną słuchawką. Instrukcja telefonu str. 25 POZDRAWIAM

  • 0

    48. ~Pietrek  2012-02-08 21:54:23  host: 178-36-236-13.adsl.inetia.pl

    Witam ! Telefon mam już pół roku ( to już moja 4 Motorola ) . Mogę o nim powiedzieć w sumie same dobre rzeczy : ładnie wygląda , ładnie się świeci , bateria mi trzyma 8 dni , muzyka gra naturalnie , bez szumów ; jest prosty w obsłudze. Jedyne , czego mogę się przyczepić to : zewnętrzny wyświetlacz nie pokazujący kto dzwoni , oraz slot kart pamięci ( by do niego się dostać muszę zdjąć tylną pokrywę i wyjąć baterię ) Ale poza tym polecam wszystkim !! , bo telefon wart jest uwagi

  • 0

    49. ~babakrk  2012-02-20 11:19:39  host: h077.multi-play.net.pl

    odbieram sms mms ale nie moge wyslac jak to wprowadzi pomozcie

  • 0

    51. ~mania  2012-02-25 18:15:03  host: 093105162071.elblag.vectranet.pl

    jak zrobione zdjęcie wrzucić na tapetę pomocy

  • 0

    52. ~mixter  2012-02-26 22:08:54  host: dlj68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Date i godzine da sie wyłączyć jak najbardziej. Ustawienia-> Ustawienia telefonu-> Wyswietlacz-> Pokaz date i godzine

  • 0

    53. ~Xsi  2012-03-01 21:02:33  host: 178-37-68-144.adsl.inetia.pl

    Ma ktos tez problem z dzwiekiem? Patrzylem juz po ustawieniach i nic, profil ustawiony jest na ''na zewnatrz'' - a dalej telefonu nie slychac prawie wogole. Jesli ktos wie jak to ''naprawic'' to prosze o pomoc :)

  • 0

    54. ~gung  2012-03-09 20:30:21  host: ip-93-154-183-207.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    wejdź w menu, ustawienia telefonu,profile użytkownika, wybrać opcje profilu ,dostosuj,głośność a może masz wyciszony klawisz z boku telefonu

  • 0

    55. ~ja  2012-04-02 14:17:30  host: cvd226.internetdsl.tpnet.pl

    jestem jedną z tych -niewymagających- dzwonię i piszę smsy, lubię klapki i ładny wygląd, z v3 byłam zadowolona potem miałam nokię i teraz wzięłam ten z myślą, że będzie taki jak v3 albo lepszy, brak identyfikacji dzwoniącego na klapce i możliwości dodania słów do słownika- porażka!!! gdybym wiedziała, to bym nie kupiła!!! katastrofa!

  • 0

    56. ~Jola  2012-08-12 10:23:27  host: net1-host133.polineo.pl

    Piszecie ,ze nie wyswietla sie nr dzwoniącego na klapce a u mnie się wyswietla!!!

  • 0

    57. ~Jola  2012-08-12 10:25:57  host: net1-host133.polineo.pl

    Czy można do Motoroli Gleam przyczepić smycz???

  • 0

    58. ~vxchgf  2012-09-19 21:26:48  host: aghq244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy to nie jakiś błąd 5mb pamięci?

  • 0

    59. ~  2012-09-19 22:01:31  host: cyberfox.pl

    "Odgrzewany kotlet" Technologia jak 8 lat temu, taka jaką miały stare telefony, producenci motoroli produkując ten model chyba cofnęli się w rozwoju.

  • 0

    60. ~piltz  2012-09-23 18:42:22  host: 46.204.114.238.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    wyświetlacz ledowy pokazuje nr dzwoniący....przynajmniej w play

  • 0

    61. ~Madzia  2012-09-26 14:54:42  host: gso170.internetdsl.tpnet.pl

    czy ktoś wie może jak można powiększyć zdjęcie na podglądzie w tym telefonie. Wchodze w Multimedia -> Podgląd obrazow-> wyswietla mi zdjecie - mimo tego, że u dołu jest plusik i minusik to nie wiem czy da się z tych znaków skorzystać bo na różne sposoby próbowałam i nic. A moja ogólna opinia - mam telefon od 7 miesiecy i zaluje, że go kupilam. Mogłam była kupic nowa obudowe do V8 gdyż była już zniszczona i z niej korzystac. Gleam to kompletna klapa. Jedyne co mi się w niej podoba na chwile obecną to wygląd zewnętrzny. pozdrawiam

  • 0

    62. ~derek  2012-12-15 09:18:46  host: v45-10.opera-mini.net

    Mam ten telefon od play-a, kiedy wybor animacji mam ustawiony na BRAK - jak ktos dzwoni wyswietla sie jego numer na zew wyswietlaczu (szkoda ze nie nazwa). Czy ktos wie jak ustawic sygnalizacje nieodebranych polaczen/sms zeby np pulsowala solna dioda? Nie moge nigdzie tego znalexc... Dzieki za pomoc

  • 0

    63. ~Youkey  2014-08-09 23:54:44  host: 78-131-235-66.tktelekom.pl

    Mam problem z tym telefonem. Mianowicie po jakimś czasie nieużywania telefonu - 00:30-02:00h - telefon sam się wyłącza. Gdzie może leżeć przyczyna?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-147-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet