Motorola Flipout - opinie
Telefony Motorola Motorola Flipout Opinie o Motorola Flipout

Motorola Flipout

w sumie: 169
  • 0

    1. ~  2010-10-07 20:25:46  host: 178-37-48-133.adsl.inetia.pl

    wyglada jak gps

  • 0

    3. ~remixx  2010-10-13 11:15:02  host: 217067201162.u.itsa.pl

    Fakt design nie zachwyca ;3

  • 0

    4. ~kuba  2010-10-19 19:48:37  host: ofd130.internetdsl.tpnet.pl

    jak dla mnie wyglad bardzo ciekawy, fajny telefonik:)

  • 0

    5.  2010-10-22 18:14:47

    mi tam sie wygląd nawet podoba. i funkcje nie najgorsze. motorola dosyć rzadko coś ciekawego pokazuje, ale jak juz pokaże to będzie w miare oryginalnie - Bravo MOTO.

  • 0

    6. ~lee  2010-10-22 23:08:41  host: tysiaclecia-z-bie37200223077.c200.msk.pl

    pytanko: czy warty jest ten telefon swojej ceny??

  • 0

    7. ~Czoobek  2010-10-25 13:07:55  host: ip93-162.zetosa.krakow.pl

    Mnie potwornie interesuje bataria w tym telefonie. Wiecie moze jak dlugo wytrzymuje? Design telefonu bardzo interesujacy.

  • 0

    8. ~qbix  2010-10-26 13:50:26  host: static-78-8-225-30.ssp.dialog.net.pl

    wg opisu ten telefonik ma javę. fajowo :) np. sgs nie ma

  • 0

    9. ~clacki  2010-11-02 13:41:37  host: 77-252-144-18.ip.netia.com.pl

    skrócony o połowę Iphon 3g z klawiaturą która ma zastąpic drugą połowę wyświetlacza- śmiech na sali

  • 0

    10. ~123  2010-11-08 20:14:37  host: 213-17-201-42.ip.netia.com.pl

    wie ktos moze co jest w zestawie w motoroli flipout ?

  • 0

    11.  2010-11-09 13:35:10

    @~clacki a czemu tak oceniasz telefon?? śmiech na sali?? nie można tak go przekreślać, jest android, jest klaw pełna, jest dotykowy ekran, zabawny wygląd, będzie się sprzedawać! X-peria x10 mini pro... tak mi się kojarzy ;)

  • 0

    12. ~weee  2010-11-09 15:17:34  host: chello089077161174.chello.pl

    a ja mam pytanie, jak wygląda pisanie smsów na ekranie ? Jest klawiatura dotykowa, czy korzysta się tylko z tej wysuwanej ? Dzięki za odpowiedz

  • 0

    14. ~Adam  2010-11-11 17:29:03  host: 095160098039.warszawa.vectranet.pl

    @~weee: jest klawiatura dotykowa na ekranie, więc można napisać smsa, bez wysuwania klawiatury. Sam telefon dość ciekawy i po przystępnej cenie. Idealny dla młodzieży w jakimś mixie. Namiastka smartphona.

  • 0

    15. ~tobi  2010-11-12 12:16:22  host: 91-145-190-227.internetia.net.pl

    nie wiecie czy wróci do play nie zdążyłem kupić

  • 0

    16. ~Toby  2010-11-12 21:07:18  host: chello087206049097.chello.pl

    Hmm, ciekawy fonik, choć takie wysuwanie klawy troszkę dziwne, nie beznadziejne, tylko dziwne.. :> Widać go już na stronie Play'a, niestety bez cennika, trza się bedzie popytać w salonie.. :)

  • 0

    17. ~as  2010-11-16 13:33:54  host: 212.160.172.70

    zalezy jaki operator.... nie wszyscy daja to samo do tel

  • 0

    18. ~marta23  2010-11-17 16:26:03  host: 212.160.172.70

    jest swietny, wkoncu ciekawy fon, mmam nadzieje ze go wkrotce bede miala

  • 0

    20. ~mr03  2010-11-23 22:19:28  host: 82-52.89-161.tel.tkb.net.pl

    @~Adam czemu namiastka smartphona? Rozni sie funkcjonalnoscia od innych telefonow na androidzie?

  • 0

    21. ~Miśka  2010-11-24 23:09:36  host: public69847.cdma.centertel.pl

    Mam ten telefon i muszę powiedzieć, że jest rly świetny. Na razie ma tylko jedną wadę: bateria trzyma max 2 dni. Zalety? Ma bardzo dobrze reagujący na dotyk wyświetlacz, klawiatura jest boska, a same funkcje telefonu - miodzio. Może aparat mógłby być lepszy, ale mi osobiście on nie jest do szczęścia potrzebny, wolę lustrzankę. Pozdrawiam ;)

  • 0

    23. ~007  2010-11-25 22:53:32  host: dtg132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jakiś taki kwadratowy.

  • 0

    24. ~thQ  2010-11-26 00:44:18  host: adie50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    właśnie wcale taki słaby nie jest, To taka alternatywa dla ludzi którzy nie chcą nosić "prawdziwego" smartfona z 5" wyświetlaczem i wielkością małej deski do krojenia :]

  • 0

    25. ~kfiatek  2010-11-26 18:15:52  host: rev90-100.skleporion.net

    fajny, ładny telefon - ma funkcje, które zadowolą przeciętnego użytkownika - jeżeli ktoś jest biznesmenem, to nie jest opcja dla niego, ale jeśli ktoś nie jest biznesmenem i nie szuka przedłużenia swojej męskości, to jest ok... śmieszą mnie ludzie, którzy szukają super bajerów ograniczając się końcem końców w użytkowaniu i tak do podstawowych funkcji...

  • 0

    26. ~pimkie  2010-11-27 12:13:14  host: 77-254-187-229.adsl.inetia.pl

    wiecie czemu nie ma tych fonów w play'u? bo musieli zwrócić do serwisu-telefon miał wadliwy soft. tez chciałam kupić ten telefon,kosztował 69zł w abonamencie na 59.ale wszyscy odradzają motorole,nawet sprzedawcy w salonie. nie bardzoi do mnie to trafia,ale skoro musieli juz teraz oddać telefon bo cos było nie tak to co będzie po miesiącu użytkowania?

  • 0

    27. ~  2010-12-01 21:41:59  host: z14-13.opera-mini.net

    mam ten telefon rewelacja w abonamencie play[wlasnie z niego pisze]jedynie bateria jest tragiczna trzyma. przy zabawie ok 30min wifi 15minut gier troche rozmow i sms ok 15godzin.Dzis przedszkola odlaczylem od ladowarki ok 7rano o 20 juz ladowalem.

  • 0

    28. ~hmm  2010-12-02 10:40:28  host: chello089077216135.chello.pl

    Hej, może mi ktoś powiedzieć jakim cudem ustawić dzwonek smsa lub wibracje, gdy takowy przychodzi ? Teoretycznie ustawiłam, a praktycznie nic się nie zmieniło. Dzięki za pomoc

  • 0

    29. ~mv  2010-12-02 16:36:25  host: 194.152.51.194

    telefon bardzo fajny, ładny, wygodny, dużo przydatnych opcji. Wady oczywiście ma, jak każdy sprzęt nie zadowoli każdego ^^ mi przeszkadza bateria - nie wytrzumuje długo (całą noc się ładował, a po 7-8h jest już prawie na wyczerpaniu ;/). Ten telefon jest tak rozbudowany, że problemem jest dla mnie wrzucić jakąś książkę i ją odtworzyć, bo nie wiem gdzie :D nigdy mi się to nie zdarzyło.... masakra :P aczkolwiek ogólnie - pozytywnie. Polecam!

  • 0

    30. ~leslaw  2010-12-02 17:08:54  host: rzgow.4web.pl

    Mam ten telefonik od kilku dni, wyglad nie jest taki straszny jak tutaj pisza, miesci sie w dloni, jest poreczny. Android smiga na nim az milo, aparat niestety jest kiepskiej jakosci, zdjecia robi :) ale bez rewelacji. Bateria jak u konkurencji, przy intensywnym używaniu starcza na 1 dzień, maks jaki udało mi się osiągnąc to dwa dni bez ładowania. Telefon mam z Play, zlozylem zamowienie on line w pazdzierniku w przedsprzedaży - przyszło około 20 listopada :))

  • 0

    31. ~radek  2010-12-03 12:50:51  host: user-46-112-78-222.play-internet.pl

    ten telefon moze nie uzeka wygladem ale funkcjonalnoscia wymiata jak dla mnie. za 700zl (allegro) taki telefon to na prawde dobra okazja :) polecam

  • 0

    32. ~  2010-12-03 22:34:00  host: 87-205-220-224.adsl.inetia.pl

    telefonik to istna zabaweczka. Przede wszystki genialna klawiatura. Idealnie rozłożone znaki i bardzo wygodne przyciski. Ekran absolutnie nie jest za mały ale ta rozdzielczość mogłaby być lepsza. Pewnie leży w dłoni. Ekran dotykowy bardzo czuły. Nigdy nie przepadałam z tym typem ale ten jest idealny. Reaguje na kazdy ruch. Przeijanie jest doskonale dopracowane. Warto bo jest naprawde dużo fajnych darmowych aplikacji do sciagniecia :)

  • 0

    33. ~sebaj85  2010-12-03 22:58:59  host: user-46-112-190-240.play-internet.pl

    mam ten tel i jestem bardzo zadowolony niemam z nim zadnych problemow

  • 0

    35. ~Seba  2010-12-04 12:49:11  host: staticline57363.toya.net.pl

    Jak z wideorozmowami w tym telefonie

  • 0

    36. ~  2010-12-04 19:52:42  host: 89-77-158-11.dynamic.chello.pl

    czy myslicie zeby oddac do serwisu zwiazku z ta bateria?korcze gora 15 godzin przy drobnym korzystaniu z wifi.ale telefon jest super.Tam ktos miał problem z wrzuceniem ksiazek,poszukaj jakiegos programu w markecie

  • 0

    37. ~mincel  2010-12-05 15:50:19  host: bsu184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałem to to w rękach... znajoma sobie zamówiła. wiecie ze nawet fajna ta motorolka jak na te pieniądze i androida w środku.... obsługa jest banalna, w 3minuty można to to rozgryźć a w 10 ustawić wg preferencji usera

  • 0

    38. ~Lola  2010-12-05 16:32:55  host: public-gprs104426.centertel.pl

    Posiadam ten telefon od tygodnia i jestem z niego bardzo zadowolona ^^. Jak już zostało wymienione wyżej: jest bardzo wygodny. Jedynym z niewielu minusów jest aparat, zdjęcia są bardzo złej jakości. Ale myślę że raczej żadna komórka nie zastąpi "prawdziwego" aparatu ;)

  • 0

    39. ~eed  2010-12-10 03:59:22  host: eid170.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik urzekł mnie swoim wyglądem. Niedawno wziąłem 5800 w play i mam ochotę wziąć ten dla żonki a sam bym go dla siebie wziął. Nie ma to jak motorola. Miałem już kilka i na żadnej się nie zawiodłem super sprzęt. Szkoda tylko, że nie ma lampy. Chociaż w mojej nokii jest lampa podwójna i nic nie daje:)

  • 0

    41. ~someone  2010-12-11 15:16:31  host: acgg219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od wczoraj, wziąłem w play mixtura. Powiem tak, o baterii słyszałem wiele, mi trzyma już drugi dzień, zostało jakieś 70% jeszcze. A ja z nim mam taki problem, że mi bez przerwy łączył się z netem i szybko narobiłem minusa, że tak powiem. Ale znalazłem jak to wyłączyć. Poręczny jest, klawiaturka świetna, tak samo jak dotykowa i qwerty. No cóż chwilowo dużo nim nie robiłem. Tylko mogę powiedzieć, że czeka nas owocna współpraca ;)

  • -2

    42. ~masy  2010-12-11 18:27:43  host: host-80-238-124-70.jmdi.pl

    w moim fonie nie ma gier... nie wiem z czego to wynika ale drażni mnie to nawet bardzo. Zastanawiam się czy nie iśc z tym do operatora

  • 0

    43. ~karol  2010-12-11 19:49:21  host: kuznia-wan.ertel.com.pl

    telefon rewelka! wygląda super, w zestawie są wymienne obudowy, klawiatura pięciorzędowa jest mega wygodna, dostep do poczty, no i android .. co tu dużo mówić, jestem z niego bardzo zadowolona :)

  • 0

    44. ~magda :)  2010-12-13 16:54:41  host: ostr.techmedia.com.pl

    mam zamiar kupić ten telefonik, przed tym jednak chciałabym dopytać o trzy sprawy. 1. jak to jest z tą baterią? bardzo słaba i wgl? 2. nie ma problemów przez to dziwne rozsuwanie, w sensie czy coś nie odpadnie przy którymś rozsuwaniu albo coś w tym stylu? 3. czy zawiesza się, albo są z nim jakieś problemy?? Proszę o szybką odpowiedź, z góry dziękuję bardzo! :)

  • 0

    45. ~flap  2010-12-13 22:27:30  host: 212.59.251.104

    Droga Magdo!! 1. Bateria- jeśli cały czas łączy się przez wi-fi, odbiera Ci pocztę, korzystasz z dotykowego ekranu i można jeszcze więcej wymieniać to jak najbardziej bateria szybko wysiądzie 2. Nie ma żadnego problemu jeśli chodzi o rozsuwanie Flipa 3. Telefon się nie zawiesza. Android jest świetny! pozdrawiam

  • 0

    46.  2010-12-14 15:59:04

    Hej tak się składa, że testowałam ten telefon w konkursie orange i przyznam, że korzysta się z niego z przyjemnością 1. Bateria- trzyma krótko-ale w sumie nic dziwnego jak cały czas łączy się z internetem, pobiera pocztę, korzystasz z dotykowego ekranu.. 2.Jeśli chodzi o rozsuwanie nie jest dziwne i nie ma z tym żadnych problemów 3. Nie zawiesza się... Android niezawodny:) A takie pytanko ile byś dała za taki telefonik??

  • 0

    47. ~  2010-12-15 20:03:05  host: 89-77-158-11.dynamic.chello.pl

    masy,smiac mi sie chce jak to czytam w moim telefonie nie ma gier...haha,wiec poco masz android market,nikt niema gier jesli ich nie pobierze

  • 0

    48. ~Kasia  2010-12-16 09:51:59  host: nat-goc2-84.aster.pl

    Mam tel.od miesiąca i tak sobie.Bateria beznadziejna-niecały dzień przy małym korzystaniu, budzik nie dzwoni jak tel.jest wyłączony-taką funkcję miałam już 10 lat temu w tel.Nie można odebrać tel.bez rozsuwania klawiatury-bardzo niewygodne i nieporęczne.Nie wiem jak ściągnąć pliki z netu-skonfigurować z komputerem, bo nie ma programu na necie do tego ani żadnej płytki-choć w tel.wyświetla się by załadować płytę-nie ma w zestawie.Dźwięk BARDZo słabej jakości...

  • 0

    49. ~mateusz  2010-12-18 11:20:11  host: 83-142-62-92.internetia.net.pl

    Otóż bateria wytrzymuje nawet 3dni:) Wystarczy pozmieniać ustawienia,zmniejszyć jasnosć i wyłączyć pobieranie danych z sieci,które rozładowuje szybko. GDy gram to 1,5 trzyma tylko. W Playu oddali partie,gdyż to był problem z softem, a nie samym telefonem. Nie tylko motka ma takie problemy:P Testy przeszedł pozytywnie. Polecam. Nawet mój drugi - n97 wymiękka przy niej:/

  • 0

    50. ~Przemek  2010-12-19 17:04:07  host: user-188-33-158-108.play-internet.pl

    Telefon mam od tygodnia i w sumie mogę powiedzieć, że telefon ma tyle plusów co minusów. Owszem sofcik działa rewelacyjnie i płynnie. Jeśli chodzi o intuicyjność - trzeba troszkę pochylić się nad nim. Funkcja aparatu jest jaka jest ale w końcu ma być telefon, a nie fotokomórka. Szkoda tylko, że nie ma nawet złamanej diody nie mówiąc już o flash-u. Telefonik fajnie się sprawdza w akcji jeśli mamy w nim jakąś stałke z netem lub przynajmniej WiFi. Telefon fajnie się trzyma w dłoni ale tylko jeśli jest otwarty. Po zamknięciu nie wiadomo jak i ca co go trzymać - jakiekolwiek muśnięcie palcem po ekranie ( który zajmuje całą przestrzeń panelu przedniego )i od razu jesteśmy gdzie indziej. Porażką dla mnie jest brak mocowania na smycz ( jak to wogóle możliwe ??? ). Telefon ma też problem z paroma rzeczami w sofcie. Wysyłanie sms nie działa prawidłowo. Sms-y można wysyłać tylko po przez zakładkę z kontaktami, a następnie zamiast opcji "wybieranie numeru" trzeba wybrać opcję "sms". Chcąc skorzystać z menagera MMS/SMS zbyt wiele nam się nie uda - telefon już nie wysyła wiadomości. Wszelkie próby z +48, aktualizacje, etc. nic nie dają. Sypie się również opcja z "ustawieniami dzwięków multimediów". Standardowo wgrane aplikacje są do totalnie do bani. Na szczęście Android Market pozwala to zmienić . Po ściągnięciu kilkunastu aplikacji i zapisaniu ich na kartę, pamięć w telefonie kompletnie się zapycha. Dużym plusem są za to słuchawki i wyjście audio. Słuchawki na pierwszy rzut oka wyglądają jak te z ruskiego bazaru ale po podłączeniu ich, robię się bardzo przyjemnie, czysto i basowo. Sony Ericsson Aino mojej żony i jego "czopki" do uszu - chowają się. Plusem są cztery obudowy ( każda w innym kolorze ) minusem ich jest natomiast sposób ich mocowania - Mocniej trzyma się kartka przyklejona "na ślinę" do szyby. Podsumowując: Jeśli mając tą MOTO w jednej kieszeni jako zabawkę, a w drugiej mamy np. Nokię 6310i do dzwonienia. To tak

  • 0

    51. ~radek  2010-12-20 00:08:51  host: abwb145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam a jak wygląda sprawa pokazywania czasu połączeń, oznajmiania kolejną minutę połączenia i kosztu rozmowy...?

  • 0

    52. ~magda :)  2010-12-20 13:32:20  host: ostr.techmedia.com.pl

    flap: dziękuję bardzo i pozdrawiam :) ariva: telefon mam zamiar kupić za 399 zł w Play. jestem teraz w Orange ale tam chcą bodajże 599 albo 699 zł. ogólnie nie lubię przepłacać za telefony, bo też obawiam się, że się zniszczy, lub mnie nie zadowoli. nie jestem też mimo wszystko zadowolona tym 399 zł :D telefon wydaje mi się bardzo fajny, urzekł mnie :) przede wszystkim ma sporo fajnych opcji. nie interesuje mnie Wi-Fi bo mam już w iPodzie. także bateria powinna trzymać. a właśnie, można ściągać na niego ebooki?? no i te gry?? ogólnie to poręczny jest? bo wydaje się z jednej strony dość mały, a z drugiej duży, poza tym jest w końcu kwadratowy.. Bardzo dziękuję za każdą odpowiedź! :)

  • 0

    53. ~magda  2010-12-22 14:24:01  host: ostr.techmedia.com.pl

    jak mogą być takie problemy z wysyłaniem sms-ów?! podzielcie się doświadczeniami :) czy to tylko tak w niektórych modelach się zdarza?

  • 0

    54. ~thQ  2010-12-23 07:22:09  host: adkq125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Korzystam z niego już dobre 2 tygodnie i muszę powiedzieć, że troszkę mnie rozczarował. Wyświetlacz marny, (jestem przystosowany do iphonowej jakości) choć jest nie gorszy od tego co jest też w hero. Bateria starcza aż na 1 dzień, to raczej nie nowość w nowych telefonach, więc dla mnie to nie aż taki minus. Jakość muzyki: niepowala, Ale Niedługo przyjdą mi s9hd, i zobaczymy czy dalej będę taki sceptyczny;p... Teraz plusy: Największy to chyba andek na pokładzie. Muszę przyznać, że nawet nie przypuszczałem, że aż tak bardzo polubię system googla:) Super poręczny, to prawda, że lepiej leży w dłoni jak jest otwarty, ale otwieranie go, to czysta przyjemność(zobaczymy tylko na jak długo..). Klawiatura jest wręcz idealna, nie za mała nie za duża, spore odstępy pomiędzy klawiszami, przez co jest bardzo komfortowa. I na końcu jeszcze jedna rzecz, która mi się wydała bardzo pozytywna: moto blur:) super nakładka, jest super w porównaniu ze zwykłym andkiem i touch Wiz'em... Do sensa trochę brakuje, ale mam nadzieję, że kolejna odsłona moto blur, będzie powalająca. Podsumowywując, jeśli zdecydowaliście się kupić tą motkę, i nie przeszkadza wam jej mały wyświetlacz, bierzcie śmiało;) A jeśli wahacie się i sądzicie, że będzie za mały nieporęczny, to najpierw przetestujcie:P a jeśli nie, to proponuje droid'a , też super fonik;)

  • 0

    55. ~pp  2010-12-23 09:02:32  host: user-188-33-49-167.play-internet.pl

    51- pokazuje czas polaczenia :) zmienilem z xperii x10 mini ktora nie ladowala podczas nawigowania, a MOTO laduje nawigujac, lepsza bateria, moze ciut dziwnie lezy w dloni ale sie przyzwyczai :) polecam

  • 0

    56. ~paweł  2010-12-23 09:27:51  host: 89-77-226-174.dynamic.chello.pl

    Czy będzie możliwość aktualizacji z androida 2.1 do wersji 2.2 ?? Wiem tylko, że nie będzie możliwości przejścia na 2.3 o czym jest informacja na oficjalnej polskiej stronie androida.

  • 0

    57. ~Przemek  2010-12-27 14:18:44  host: user-188-33-160-197.play-internet.pl

    ...c.d. - moich doświadczeń. Udało mi się okiełznać wysyłanie sms-ów. Zainstalowałem z Android Market "mysms" niestety nie ma tam mms-ów. Natomiast dała znać o sobie aplikacja radia FM. Nie wiadomo jak wyłączyć radio, kiedy już nie chcemy go słuchać. Godzina poszukiwań opcji aby wyłączyć to ustrojstwo musiała zakończyć się wyłączeniem telefonu. ...niestety nie jestem zadowolony z tego telefonu nawet w stopniu wystarczającym, nie mówią już o zadowalającym.

  • 0

    58. ~gatlin  2010-12-28 12:50:53  host: 91.218.203.202

    ja telefon mam od trzech dni po pierwsze musze zaczac ze wszyscy jojcza na aparat a tak naprawde nikt nie zwrocil uwagi ze przy calej ten swojej malej ostrosci itp ma fajny edytor zdjec ktorym mozna sie dobrze pobawic i ladne efekty uzyskac co jednoczesnie rekompensuje inne jak brak lampy...co do baterii to faktycznie nie jest wytrzymala..moj telefon przy codziennym korzystaniu z netz sciagniu plikow korzystaniu z dotykowego ekranu itd trzyma 8 godzin jesli chodzi o wyglad to niech ugryza sie w jezyk ci co narzekaja i uwazaja ze to nic specjalnego! nie ma teraz komorki ktora bylaby tak wygodna w trzymaniu jednoczesnie efektowna takze tutaj telefon najlepiej wdlg mnie sprawdzi sie dla pan. ekran bardzo czuly na co tez nalezy zwrocic uwage a co do dzwieku podczas rozmowy to naprawde super mega wyraznie wszystko slychac generalnie polecam i na 10 daje mu 8,5 Pozdrawiam!

  • 0

    59. ~kala  2010-12-29 12:33:39  host: acwm123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam prośbę może mi ktoś wytłumaczyć jak wyłączyć net. proszę:)

  • 0

    60. ~Osa  2010-12-29 14:53:41  host: 217.153.201.222

    Posiadam ten telefon w sieci orange niecałe dwa tygodnie. Cena może mało przystępna ale naprawdę za taki telefon to niewiele. Plusy możnaby opisywać i opisywać. Za to minusy jak dla mnie ma dwa : bateria (ale przy takim wyświetlaczu nie dziwi 2 dni w normalnym trybie użytkowania) oraz brak lampy więc przy robieniu zdjęć wieczorem jakość jak sprzed 5 lat :) poza tym zadowolenie w 100% no i wyróznia się w tłumie zwykłych telefonów :)

  • 0

    61. ~amatorka  2010-12-29 15:00:51  host: 078088220185.kielce.vectranet.pl

    czy ten telefon jest odporny na upadki itp.? i czy jest łatwy w obsłudze? i jeszcze jedno czy jest przystosowany do 13-latki?

  • 0

    62. ~kornelia  2010-12-30 18:15:53  host: user-188-33-209-182.play-internet.pl

    czy ktoś z uzytkowników tego telefonu orientuje sie co oznaczaja literka H lub E która jest zawsze widoczna w prawym gornym rogu przy zasiegu? czy to jest zwiazane z wyborem sieci? drugie pytanie: czy jak jestem polaczona z internetem to jedynym oznaczeniem tego sa aktywne strzalki pod tymi literkami czy moze jakis inny wogole znaczek sie pojawia?

  • 0

    64. ~  2011-01-02 12:38:00  host: host-89-230-218-178.lublin.mm.pl

    59 Przytrzymaj czerwona sluchawke i tam wybierz Wylacz transmisje danych, nastepnie podlacz sie pod wifi i sciagnij APN on/off Widget(bezplatny) wyciagasz na pulpit i jednym dotykiem wlaczasz badz wylaczasz internet z sieci komorkowej.

  • 0

    66. ~dada  2011-01-03 17:47:09  host: hnw138.internetdsl.tpnet.pl

    Witam mam pytanie do posiadaczy jak z gps w tym telefonie jak działa czy wgrywaliśmy mapy no ogólnie wszystko o tym :) Z góry dziękuję

  • 0

    67. ~twoja mama  2011-01-03 21:18:17  host: nat-bem2-88.aster.pl

    Trzeba ten telefon rozunac zeby odebrac ?

  • 0

    68. ~ola  2011-01-04 19:10:57  host: 89-78-110-127.dynamic.chello.pl

    ja musze zrobic reset bo mi zablokowali telefon, znalazlam gdzies jak to zrobic, ale ktory to jest camera button?

  • 0

    69. ~plagiat?  2011-01-06 20:05:10  host: 89-72-114-131.dynamic.chello.pl

    motorolowska odpowiedź na nokię 7705?

  • 0

    70. ~  2011-01-07 12:20:25  host: 83-145-151-39.cable-modem.tkk.net.pl

    Ja mam inne pytanie... gdzie jest dyktafon w tym telefonie? :)

  • 0

    71. ~http://rsd.com.pl  2011-01-07 14:55:01  host: 87-205-175-143.adsl.inetia.pl

    @62 - jestes w zasiegu hsdpa (H) lub edge (E). Hsdpa - szybciej, gorszy zasieg, Edge wolniej - ale wiekszy zasieg.

  • 0

    73. ~Agnieszka  2011-01-10 21:51:04  host: 77-45-7-103.sta.kaczory.net.pl

    Mam pytanie. Jak na tej motoroli sprawuje się kurnik.pl? Da się to w ogóle jakoś uruchomić? Czy kicha? :)

  • 0

    74. ~mv  2011-01-11 12:37:12  host: 194.152.51.194

    też szukam dyktafonu i nie ma go :(

  • 0

    75. ~Marek  2011-01-11 17:21:40  host: clb239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Mam problem z kontaktami zaimportowanymi z sim. Wykonałem import kontaktów z karty SIM i nie ma ich w zakładce kontakty. Są dostępna podczas wybierania odbiorcy wiadomości i pojawiają się, gdy juz dzwonie do kogoś.

  • 0

    76. ~bebe  2011-01-11 20:31:14  host: 77-253-63-204.adsl.inetia.pl

    a nie ma może baterii bt 60 o większej pojemności? żeby dłużej trzymało?

  • 0

    77. ~Lisek  2011-01-12 19:24:27  host: un-111-79.static.sitel.net.pl

    witam :) mam motke od paru godzin i nie moge wejsc na android market ani facebook, ogolnie to nie dziala internet.. nie wiem co mam robic poniewaz e-mail normalnie dziala. A konfiguracja z orange jest masakryczna bo kaza mi wejsc w opcje ktorej nie mam ...

  • 0

    78. ~mafek  2011-01-13 01:24:49  host: bsf129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem szczesliwym posiadaczem tgo telefonu i musze przyznac ze moze telefon nie kazdego zachwyca wygladem natomiast funkcjonalnosc jest rewelacyjna dobre grajdelko bateria wytrzymuje sporo giepeesi tez smiga niczego sobie sesemesy tez latwo sie pisze ale musze przyznac ze te trzy klawisze pod ekranem moga doprowadzic do nieziemskiego wk.. nerwa poniewaz sa bardzo czule jak narazie nie znalazlem wiecej negatywow wiec polecam

  • 0

    79. ~Ufff i buhahaha  2011-01-13 20:42:41  host: host-194.28.188.23.aganet.pl

    Ludzie na co wy narzekacie? Brak gier? Dyktafonu ? Brak tego i owego? Przecież to Android ! Zrobicie z nim co chcecie i bedzie parzyl kawę. Ważne są jego parametry sprzętowe i design. Jeśli to wam odpowiada to podarujcie sobie ośmieszanie sie na forum i do lektury i konfiguracji. To nie Nokia z Symbianem czy SE bez systemu. To telefon z systemem operacyjnym, w pełni ukladowy. Pisać potraficie głownie bzdury, ale poczytać o androidzie juz nie?

  • 0

    80. ~  2011-01-13 20:47:06  host: host-194.28.188.23.aganet.pl

    Traktuje tutaj komentarze pod większością testów jak niezły kabaret. Jedna wielka niechęć do wyszukiwarki i czytania i zero samokrytycyzmu w pisaniu bzdur. Telefon z androidem bedzie wyglądał tak jak wyjety z pudełka albo diametralnie inaczej, tak jak wam sie bedzie podobał. Bedzie mial dyktafon lub nie, bedzie mial gry lub nie. Bedzie narzędziem biznesowym albo mp3. Ta Motorola nie różni sie od Hero, Legend czy Desire niczym oprócz konstrukcji i parametrów sprzętu. Od was zależy jak bedzie działać i jakie czynności realizować.

  • 0

    81. ~kaja  2011-01-13 23:39:31  host: 88-199-129-15.tktelekom.pl

    a ja chcialabym sie dowiedziec jak wylaczyc internet. bo jak dzwonie na *500 nawet nie daja mi opcji polaczenia z biurem obslugi klienta, a net czesto przez przypadek mi sie wlacza i chcialabym korzystac tylko z polaczenia wifi, wie ktoś moze jak to zrobic ?

  • 0

    82. ~Piotr  2011-01-14 09:10:22  host: ejf153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy te 256kolorów to jest pomyłka, czy naprawdę tyle ma?

  • 0

    83. ~Adamsik  2011-01-14 12:23:18  host: user-46-112-89-26.play-internet.pl

    Telefonik posiadam od miesiąca. Aparat jest faktycznie słaby, mój stary LG KU990 robił 10x lepsze fotki. Za to telefon jako komunikator gg+google talk+sms+mail sprawdza się wyśmienicie. Bardzo wygodnie obsługuje mi się to urządzenie telekomunikacyjne (tak bym to nazwał, bo mało dzwonię, a więcej korzystam z komunikatorów)

  • 0

    84. ~bylekto  2011-01-15 22:11:52  host: public-gprs33087.centertel.pl

    Wreszcie wrócę do korzeni :)) pamiętam jak moto t720 wygrało starcie o zakup z N6110 To było coś ! przeszło 6 lat korzystania z tego i kolejnego modelu (t722) spoodowało ze byl to telefon najlepszy w swoim rodzaju (niezastąpiona funkcjonalność) do dziś nie ma telefónu który mozna z taka lekkością obsługiwać jedną ręką nie zwracajac przy tym uwagi na klawiaturę czy (po prostu flip flop) a tu prosze kolejna zabaweczka tym razem z droidem :D a jak popatrzec na rynek to za chwile tacy producenci jak htc czy moto będą musieli gonić za możliwościami moto (patrz droit 3.0 w moto padach) nie mogę się juz doczekac na kuriera :)

  • 0

    85. ~oj tam oj tam  2011-01-19 09:01:24  host: 83-142-62-92.internetia.net.pl

    Co tu narzekać na dotyk,skoro jest zrobiony tą metodą co iphone. Problemu z sms'ami czy dźwiękami nigdy nie miałem. Kwestia poczytania lenie:) Android ma,że sms przerabia w mms,ale od tego są aplikacje-miliony aplikacji!! Motka podkrecona na 1,2GHz śmiga milutko:p Nauczcie się sprawdzać,testować,a później wystawiać noty-puk puk...

  • 0

    86. ~niezapominajka  2011-01-19 18:13:07  host: 89-73-240-236.dynamic.chello.pl

    proszę o pomoc!!!mam problem z wysylaniem sms, nie moge znalesc ustawien w ktorych wpisuje sie numer do centrum obslugi sms:(((

  • 0

    87. ~Aga  2011-01-20 19:19:42  host: 87-207-60-70.dynamic.chello.pl

    mam ten sam problem co powyżej pare osób - jak wyłaczyć Internet??? Telefo ciągle pobiera dane a nawet nie dotknełam ikony Internetu.. pomocy!! Ktoś wyżej napisał aby przytrzymać czerowną słuchawkę i wyłaczyć transmiję danych - ale tu NIE MA czerwonej słuchawki !!

  • 0

    88. ~  2011-01-22 15:52:04  host: host226-89-206-24.limes.com.pl

    mam pytanie moze mi ktos odpowiedziec jak wylaczyc internet w tym telefonie ? od 2 dni go mam i co chwila mi sie wyswietla ze brak srodkow na koncie a mialam duzo kasy i za kazdym przyciskiem odrazu wchodzi sie do neta, ciagle poczta przychodzi itp . jest jakis sposob zeby narazie wylaczyc siec ??

  • 0

    89. ~Aga  2011-01-23 16:02:35  host: 87-207-60-70.dynamic.chello.pl

    Ha! znalazłam gdzie wyłaczyć Internet!! Mam ten fonik od 3 dni - fajna zabawka dla multimediowców,śmiga bez zarzutu, jednak zabrakło tu kilku uzytecznych funkcji i będzi mi ich BARDZO brakować !!Poprzednio miałam K1, która sygnalizowała dzwiękim bipp nieodebrane połączenia lub smsy - tutaj cisza..nawet diody nie dali, budzik nie zadzwoni kiedy wyłączona, kalendarz i przypomnienia nie działają bez netu, nie wysle smsa do numeru innego niż w kontaktach..no i brak miejsca na sznurek do smyczy.Reszta OK.

  • 0

    90. ~magda  2011-01-23 20:46:38  host: ostr.techmedia.com.pl

    Wie ktoś może czy na ten telefon można ściągać gry, a jeśli tak to jak?? I co z czytaniem książek? obsługuje w ogóle?

  • 0

    91. ~citro  2011-01-25 14:48:26  host: 213.155.168.69

    czy ktos ma tez problem z czujnikiem zbliżania? ja jak rozmawiam to czesto wyświetlacz się włacza/zapala i policzkiem rozłączam połączenie :/

  • 0

    92. ~andziaja1  2011-01-25 21:36:49  host: 078088163186.elblag.vectranet.pl

    proszę o odpowiedzi... nie zależy mi na internecie w telefonie - nie używam, ale bardzo podoba mi się jego design i inne funkcje, dlatego chciałabym go mieć... po przeczytaniu wypowiedzi wywnioskowałam, że nie będę mogła sms-ować i niektóre funkcje nie będą mi działały poprawnie, albo w ogóle, bez łączenia się z internetem... nie umiem się obchodzić z internetem w telefonie, więc boję się, że będę miała gigantyczne problemy. czy nie mam się czego obawiać? proszę o pomoc... waham się jedynie przez to, że do wszystkiego potrzebny jest internet...

  • 0

    93. ~liwcia  2011-01-25 22:13:08  host: 88-199-130-243.tktelekom.pl

    ja mam ten telefon i wytrzymuje mi jak nie gram w gry =) nawet 4 dni hehe jest super ma gps i inne nawet facebooka,you tube i te podopne polecam ja brałam w play i za niego z umowa z przedłużeniem zapłaciłam 399 pln polecam pozdro=)=)=)

  • 0

    95. ~andziaja1  2011-01-27 11:04:35  host: 078088163186.elblag.vectranet.pl

    jak wysłać sms do wszystkich?

  • 0

    96. ~3buch  2011-01-28 14:14:53  host: 77-254-215-90.adsl.inetia.pl

    bo już uwierzę ze z 600 podkręcisz na 1,2:) chyba o milestone Piszesz

  • 0

    97. ~dariiiiiiiabbu  2011-01-29 22:52:07  host: byw51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam Motorole Flipout już równy tydzień i powiem Wam, że jestem bardzo z niej zadowolona. Wygląda cudownie, zwłaszcza że można zmieniać sobie co chwilę kolory obudowy na ładne cztery kolorki. Android działa świetnie, naprawdę śmiga szybko i bardzo dobrze. Odtwarzacz muzyki bardzo dobry, słuchawki głośno grają. Co prawda bateria trzyma krótko i średnio ładowałam każdego wieczoru, ale muszę przyznać, że mam go w ręku niemal nonstop, więc się nie dziwię : )) . Aparat wcale nie jest taki zły, jak tu niektórzy piszą. Wprawdzie na pewno są telefony o lepszym aparacie, ale na ten też nie ma co narzekać, w końcu telefon nie jest tylko po to by robić zdjęcia. Klawiatura bardzo wygodna, aż miło się pisze, tak samo qwerty jak i dotykowa. Do ekranu dotykowego mam same plusy, jest bardzo czuły na dotyk, a przy nie jednym innym telefonie dotykowym było naprawdę trudno cokolwiek nacisnąć. Flipout jest absolutną rewelacją! Polecam go zwłaszcza młodocianym :D iż ja też należę do tej grupy.

  • 0

    98. ~Julia  2011-01-31 21:50:26  host: user-46-113-93-159.play-internet.pl

    Tak! Mam ten telefon od tygodnia i jestem totalnie zadowolona z zakupu! Znakomity design, czułość ekranu (choć jest na ciepło wystarczy tylko musnąc opuszkiem) esemesy pisze sie rewelacyjnie - telefon ma klawiaturę wysuwaną ale też virtualną, obie qwerty. Fajny odtwarzacz muzyki, 7 pulpitów ;) Jedynym minuse będzie żywotność baterii - ja łąduje codziennie. Ale opłąca sie!

  • 0

    99. ~Bateria  2011-02-01 16:47:39  host: 212.160.251.69

    Ja tel mam od miesiaca.Widze ze narzekacie na baterie polecam wyłączenie niektórych funkcji aaa bateria trzyma 4 dni.Co do wyświetlacza mi pasuje.Ja bardzo duzo pisze smsów i siedzę na facebooku i ten tel jest rewelka jak dla ludzi którzy nie chcą nosić laptopa neta i komórki aa mogą mieć motorolke.Polecam

  • 0

    100. ~bobus  2011-02-02 11:29:06  host: 86-63-84-211.sta.asta-net.com.pl

    Masakra. Kupiłem ten telefon z sieci orange. Co godzinę łączy się automatycznie z siecią i pobiera mi 25 groszy opłaty. Czy ktoś wie jak temu zaradzić? Pilna sprawa.

  • 0

    101. ~Kaśka  2011-02-02 13:42:31  host: host-89-228-197-190.kalisz.mm.pl

    Tak naprawde,każdy mówi o nim co chce i wątpie że każdy go testował.Ja mam telefon tydzień bateria trzyma już tydz. rozsuwanie mi w niczym nie przeszkadza,nie wiem czego sie czapiacie;/?.Telefon jest po to żeby dzwonić a nie sie bawic;)

  • 0

    102. ~qbass  2011-02-02 22:53:17  host: z28-04.opera-mini.net

    jedyna wada to ekran o małej rozdzielczości

  • 0

    103. ~  2011-02-04 15:13:05  host: byv132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej, mialam motorole flipout 2 dni, teraz jestem szczesliwa posiadaczka samsunga wave 533. Minusy flipouta: -jest kwadratowa, wyglada inaczej niz wszystkie telefony, ale jest bardzo niewygodna w trzymaniu, nie mam mozliwosci operowania nia jedna reka, gdy jest zamknieta -bardzo slaba bateria, wytrzymala mi jeden dzien, przy niewielkim uzytkowaniu -aby kozystac z niektorych aplikacji, np.kalendarz trzeba miec konto na gmailu -tylnia klapka wymienna wyglada jak kartka papieru -zbyt mala klawiatura qwerty, pisze sie niewygodnie sms -aby zadzwonic, albo chociaz sprawdzic stan konta, trzeba ja otworzyc

  • 0

    104. ~domsc  2011-02-08 00:06:42  host: user-109-243-20-34.play-internet.pl

    Info o baterii: powiem wam że moje htc z podrasowaną baterią 2300mah przy korzystaniu z wifi czy 3G do neta trzyma 1 godzine :| już sie przyzwyczaiłem że jak jestem w pracy i siedze na necie to mam to podłączone cały czas do ładowania a że komuś ten kwadracik trzyma przy korzystaniu z neta 19 godzin to chyba ja mam usiąść i płakać, albo kupić motorole.

  • 0

    105. ~ocia78  2011-02-12 20:59:18  host: 213-238-97-25.adsl.inetia.pl

    Bardzo chciała bym mieć ten telefon i chyba będę go mieć bo jest extra ;)

  • 0

    107. ~kijek  2011-02-14 14:45:54  host: 89-73-102-146.dynamic.chello.pl

    strasznie podobny to samsung wave 5-

  • 0

    108. ~torbik  2011-02-21 13:24:08  host: 178-159-172-29.tsm.tarnobrzeg.pl

    bateria krótko 3ma po zatym gps slabo odbiera mi 3 dni bateria wytrzymuje. zal ale symbian swietna sprawa bo aplikacje fabryczne do bani nawet odtwarzacz muzyczny jak w ipod struktura menu..naszczescie mozna winnampa pobrac

  • 0

    109. ~andzia  2011-02-21 20:39:26  host: 83.1.133.17

    Czy w biorąc ten telefonik w pley'u dostanę wymienną tylnia obudowę? Proszę o odp. ;')

  • 0

    110. ~pjlad  2011-02-22 20:55:12  host: 213-17-136-130.ip.netia.com.pl

    ja nie widze w telefonie zadnych wad, jesli ktos sie zastanawia to niema nad czym bo swietny telefon, swietnie wyglada, ma wszytsko czego potrzeba przecietnemu uzytkownikowi i jest stylowyyyy!

  • 0

    111. ~zanet  2011-02-25 14:13:05  host: 87-205-183-30.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon od miesiąca. na początku bateria tez mi trzymała czasem nawet niecały dzień, wkurzające, ale z biegiem czasu jak by powiększyła swoja pojemność, co z reszta jak wyczytałam na forach jest normalne dla tych nowych baterii ze po prostu musza dojść do siebie. Teraz trzyma mi lekko ponad dwa dni i mi to wystarcza. Wyswietlacz jest wygodny, moim zdaniem wszystko na nim widac strony internetowe tez się przegląda wygodnie. Wiadomo jeśli ktoś, kto miał większego smart-fona a teraz ma tego maleńkiego flipouta to będzie niepocieszony ale dla świeżakow jest bombowy :) Klawiatura QWERTY jak i ta dotykowa tez bardzo wygodna. Ekran dotykowy niezwykle wrażliwy ogolnie wyoas :D

  • 0

    112. ~zanet  2011-02-25 14:14:30  host: 87-205-183-30.adsl.inetia.pl

    Aaa jedyny minus jaki znalazłam to krotki kabel do ładowarki, gniazdko mam za daleko od lozka a nie lubię się z nim rozstawac:D

  • 0

    113. ~kasia  2011-02-28 16:39:06  host: cmpc007-193.cnet2.gawex.pl

    Telefonu nie polecam . Mam go i nie jestem z niego zadowolona sam się wyłącza, bateria trzyma tylko jeden dzień (mało używając telefonu) strasznie się zacina.

  • 0

    114. ~mimblibimbli  2011-03-03 09:23:57  host: 213-17-161-26.ip.netia.com.pl

    Witajcie czy ktoś wie w jaki sposób ustawić jakiś dźwięk mp3 jako dzwonek sms?? szukam w opcjach i są tylko motorolowe dzwonki :(

  • 0

    115. ~dzikigrafika  2011-03-04 18:25:33  host: user-188-33-180-147.play-internet.pl

    elo dzisiaj odebralem telefonik z play i powiem ogien fajny maly poreczny wielofunkcyjny telefon moja ocena 8 z 10

  • 0

    116. ~cocollino  2011-03-07 13:08:41  host: user-46-112-108-33.play-internet.pl

    Jestem szczęśliwą posiadaczką Flipout już od miesiąca. Szczerze mówiąc na nic prócz baterii nie mogę narzekać. Choć na baterię tez nie powinnam narzekać, poniewać kiedy brałam Motkę z Playa sprzedawca uczciwie mnie uprzedził, że bateria w tym modelu do najmocniejszych nie należy. Ogólnie mówiąc telefon jest świetny, nic mi się w nim nie zawiesza. Wyswietlacz bardzo jasny i bardzo czuły. Pobrałam już na niego trochę aplikacji i nie zauważyłam, aby jakoś znacząco zwolnił. Ja jestem z niego bardzo zadowolona !!!

  • 0

    117. ~maciej  2011-03-12 11:06:01  host: 77-255-185-56.adsl.inetia.pl

    czy ktoś wie jak wysłać dzwonek zainstalowany w tel przez bluetooth do innego tel????

  • 0

    118. ~Paulina  2011-03-15 15:02:01  host: 89-76-137-245.dynamic.chello.pl

    czy mógłby ktoś jasno i wyraźnie w punktach wypisać jak wyłączyć połączenie z internetem przez sieć, a żeby zostało tylko połaczenie wi-fi? byłabym wdzięczna, pozdrawiam :)

  • 0

    119. ~Sandraa  2011-03-15 22:53:55  host: user-188-33-247-88.play-internet.pl

    Mam zamiar sobie kupić ten telefonik xd mam tylko pare pytań ;) Czy karta pamięci jest dobra , czy też szybko się zapełnia ? a drugie to czy w miare szybko da się pisać esy ;) Czytając te komentarze niepokoi mnie też to że ekran jest bardzi wyczulony na dotyk , często wam samo wchodzi w jakieś programy ? Proszę o odpowiedzi ;D

  • 0

    120. ~ankak81  2011-03-19 21:39:56  host: 188.137.84.93

    Ja mam ten telefon od dwóch dni. Ekran jest bardzo w porządku, jak dla mnie nie za czuły, taki w sam raz. Co do smsów - ciężko jedną ręką, ale dwoma szybciutko i fajniutko na tej klawiaturce. Jak na razie nie mam zastrzeżeń i polecam :) szczególnie, że można zmieniać sobie kolorki oboudowy, co nam kobietom, jest bardzo potrzebne :)

  • 0

    121. ~Paulina  2011-03-21 23:47:12  host: 89-76-137-245.dynamic.chello.pl

    co do wyłączenia internetu trzeba sobie usunąć w sieci bezprzewodowe/sieci komórkowe/punkty dostepowe opcję pod mms a w razie gdy będziecie chcieli ją przywrócić lewy dotykowy i resetuj do ustawień domyślnych :) ale mam następny problem... importowałam kontakty z karty SIM i przez dwa dni nie było żadnych problemów, a dzisiaj nagle każe mi dodawać je ponownie i co dziwne jak się już załadują wszystkie kontakty to dalej ich nie ma, nie wiecie co się dzieje? pozdrawiam.

  • 0

    123. ~Mrówka  2011-03-24 18:47:19  host: staticline57915.toya.net.pl

    Właśnie dostałam telefon i mam pytanie: jak włączyć WiFi? Bo mi z jakiegoś dziwnego powodu nie działa... :(

  • 0

    124. ~gość  2011-03-25 21:47:47  host: user-188-33-200-71.play-internet.pl

    Do ~Mrówka : Menu->Ustawienia->Sieci Zwykłe i Bezprzewodowe->Wi-Fi. Kliknij tak, aby "ptaszek" przy WiFi był zielony.

  • 0

    125. ~Nati  2011-03-30 20:54:51  host: mt.pl

    Witam serdecznie. :) przymierzam się do kupna tego telefoniku. Mam pytanie. Czy po przekreceniu go na bok (czyli tak by klawiatura wysuwała się z boku) ekran również się przekręca, a co za tym idzie, czy przy pisaniu smsa (bez otwierania klawiatury oczywiście i przy takim układzie telefonu) klawiatura zmienia się z qwerty na zwykłą i można pisać słownikiem T9? Proszę o w miarę szybką odpowiedź. Pozdrawiam ;)

  • 0

    126. ~lemon  2011-04-04 17:45:33  host: host-89-229-214-194.kwidzyn.mm.pl

    mam telefon od tygodnia jest zajefajny wszystko działa super ,ale jest 1 minus bateria max 2 dni ogólnie tel superrr!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    127. ~piotrek  2011-04-07 19:42:05  host: nat2-34.ghnet.pl

    mam pytanie. jak jest z jakością muzyki w słuchawkach?

  • 0

    128. ~jestemmaniek  2011-04-15 20:35:40  host: 84-234-7-130.internetia.net.pl

    bateria trzyma 2 dni na wifi włączonym 24 h na dobę więc dług wystarczy odpowiednio pobawić się systemem :)

  • 0

    129. ~@  2011-04-17 16:33:41  host: beta.city.net.pl

    mam telefon od tygodnia, bateria trzyma mi 3 dni mimo normalnego uzywania, super pisze się smsy, łatwy w obsłudze, fajna zabawka :) ja osobiscie jestem strasznie zadowolona :)

  • 0

    130. ~  2011-04-26 11:08:26  host: 87-205-128-92.adsl.inetia.pl

    ja mam tą motorole i mi trzymała 5dni i sama łączyła się z internetem

  • 0

    131. ~dariiiiiiiabbu  2011-04-30 23:29:41  host: byd213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pewien problem. Nie potrafię połączyć się z internetem,kiedy jestem poza domem. Jeżeli chodzi o wi-fi to jest wszystko w porządku, podłączam się do swojego routera. ale kiedy jestem poza domem nie potrafię połączyć się z internetem. Nawet wykupiłam pakiet z 36i6 na mobilny internet, ale nadal nie potrafię wejść. Proszę o odpowiedź! To naprawdę bardzo ważne.

  • 0

    132. ~aania  2011-05-20 14:34:20  host: 188-112-39-253.net.pbthawe.eu

    bateria do 2dni wytrzymuje tylko

  • 0

    133. ~njoy  2011-05-26 14:30:34  host: cpc2-broo3-0-0-cust785.14-2.cable.virginmedia.com

    Dwie wady w nim widzę po 3 dniach użytkowania. 1) Tragicznie słaby wyświetlacz. Zanim się na ten tel zdecydowałem nie doczytałem, że ma tylko 256 kolorów - myślałem, że 256K kolorów;) A nie miałem za bardzo możliwości sprawdzenia. 2) Bakteria, która ciągle woła JEŚĆ. Aaa, jeszcze trzecia rzecz: wczoraj udało mi się jakimś cudem zwiesić androida ^^ Musiałem wyjąć baterię(!) i dopiero telefon zaskoczył. Ale generalnie jak na to, że dostałem go od sieci za darmo to chyba nie mam co narzekać? ;-) Ach, ktoś pisał, że radia się nie da wyłączyć... A co za problem wyjąć słuchawki? XD

  • 0

    134. ~a  2011-05-28 23:42:17  host: 219-234-251-94.net.stream.pl

    bateria trzyma niecałe półtora dnia, a klawiatura na telefonie strasznie oporna, niewygodna [wciskam s a wyskakuje a]

  • 0

    135. ~  2011-06-06 15:25:57  host: c146-120.icpnet.pl

    Bateria powinna trzymać min. 3-4 dni przy częstym - bardzo częstym użytkowaniu - jeśli nie to jest gwarancja na 6 miesięcy i trzeba reklamować - taka informacja z salonu :)

  • 0

    136. ~Luśka  2011-06-09 12:53:41  host: bok237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam flipouta od 4 dni jest super i wogóle. Tylko martwi mnie to że na ekranie nie widać stanu baterii i zasięgu (w prawym górnym rogu na pasku powiadomień). Co mam robić? czy moze byc tak jak jest czyli nie widoczny stan baterii i zasięgu czy koniecznie musi być widoczne? Proszę o pomoc. Z góry dziękuję:)

  • 0

    137. ~martyna  2011-06-17 17:23:05  host: ahd226.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie , jak ściągać gry na ten telefon ?

  • 0

    138. ~bbkk  2011-06-25 14:48:51  host: dynamic-87-105-184-194.ssp.dialog.net.pl

    Czy ten wyświetlacz jest faktycznie taki kiepski? Też myślałam, że 256K. To istnieją wyświetlacze tylko 256 kolorów?!

  • -1

    139. ~martyna  2011-06-28 13:23:07  host: user-46-113-94-50.play-internet.pl

    ten telefon to kompletny szajs mam taki jest do dupy bateria trzyma jeden dzien i kazdy kto go ma tak mowi, w dodatku mam go 4 miesiace a sie zjeb.... ze nie wiadomo co teraz z nim robic

  • 0

    140. ~kc  2011-07-01 18:11:06  host: afri100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko. Bo lubie sluchac muzyki i jestem ciekawa, czy on Głośno gra, jesli mozecie to odpiszcie mi na to pytanie byla bym wdzieczna . :)

  • 0

    141. ~bigos  2011-07-08 08:01:21  host: c35-130.icpnet.pl

    ja mam pytanie odnosnie tej motki (to byla wada kilku wczesniejszych modeli, szczegolnie tych z klapka) - jesli ustawialo sie dzwiek dzwonka na kogos znajomego, to wtedy dzwiek smsa od tej osoby, byl taki sam jak dzwiek polaczenia przychodzacego. delikatnie mowiac wkur.... bo za kazdym razem kiedy sms przychodzil czlowiek myslal, ze ktos dzwoni. czy tutaj jest tak samo? bardzo prosze o pilna odpowiedz, bo w sumie to decydujaca rzecz dla mnie:) dzieki wielkie!

  • 0

    142. ~justynka  2011-07-17 15:13:31  host: ekx215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy mozna w tym telefonie zmienic dziwek wiadomosci sms? zeby nie byl standardowy tylko mp3 bez intsalacji i siciagania dodatkowch programow ?

  • 0

    143. ~oliwia  2011-07-20 18:14:21  host: egs61.internetdsl.tpnet.pl

    LUDZIE PRZECZYTAJCIE! Uważam , iż to co wyżej niektórzy piszą to bzdury! Mam telefon 4 miesiące w Orange. Flipout się świetnie sprawdza ! Bateria jest spoko , trzyma mi 4 dni. Widać coś z wami nie tak.. może wy nie szanujecie? Mój fonik jest jak nowy , nie znudził mi się,( co jest dziwne , ponieważ po 2 miesiącach moje telefony już były dla mnie nudne. ) obudowy są wymienne w zestawie i można również dokupić takie na allegro. Ale wracając do telefonu. On nie jest do robienia zdjęć, bo zdjęcia robi się aparatem. Klawiatura qwerty jest super , można kilikać godzinami na nim :) Otwieram go jedną ręką. JEDYNE CO mnie denerwuję to rozmowy telefoniczne. Ekran jest tak czuły , że potrafi się rozłączyć w trakcie rozmowy , a nawet włączyć głośno mówiący.!! Wygląd ciekawy , muzykę odtwarza super.. POLECAM!

  • 0

    144. ~Sanderka  2011-07-25 23:12:54  host: ip-121-155-78-145.insite.pl

    Ja powiem tylko tyle mam telefon od miesiaca i nic kompletnie sie z nim nie dzieje... Bateria Ladnie trzyma a dziennie pisze conajmniej 100 esow... Bez problemu ogladam filmy ktore wrzucam na k pamieci, korzystanie z internetu to sama przyjemnosc.. A ze lubie byc inna i wyrozniac sie telefonem to jest on po prostu stworzony dla mnie xD

  • 0

    145. ~WoW123  2011-08-07 16:43:39  host: afhy188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi się nie podoba, wyświetlacz 256 kolorów? Masakra. Ja tam wolę iPhone'a.

  • 0

    146. ~mała.mi  2011-08-07 21:33:37  host: 178.73.49.193

    Posiadam ten telefonik od 3 tygodni. Początkowo denerwowałam się na baterię, bo w ogóle go nie dotykając wytrzymywała 12 godzin!!! Ale to minęło po 2,5 tygodniu - teraz trzyma 3 dni i mam nadzieję, że będzie dłużej. Trzeba tylko spokojnie rozładowywać i ładować baterię. Tak to już jest. Powoli odkrywam różne opcje - co prawda dla mnie telefon służy jedynie do dzwonienia, więc nie korzystam z muzyki, ale ma wbudowany office więc i pliczki się przenosi :) Bardzo dużym plusem jest jego budowa i wymienne obudowy, które otrzymuje się w prezencie :) jest genialny i serdecznie go polecam.

  • 0

    147. ~Zraszacz  2011-08-20 09:03:40  host: afhp44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A czy gdy wciśnie się wstecz czyli tą strzałkę na ekranie dotykowym to wyłacza cz minimalizuje program ?

  • 0

    148. ~Aga  2011-08-23 23:41:48  host: 87-207-107-36.dynamic.chello.pl

    Mam ten telefon od 9m "napaliłam się na niego jak biała na święta" hehe i powiem tak większej porażki od tego tel nie miałam, bateria trzyma max 1dzień, wyświetlacz jeszcze większa porażka nie wspomnę o aparacie no ale telefonu nie kupuje się dla niego... szczerze mówiąc nie polecam.

  • 0

    151. ~jaaaaa  2011-09-03 15:25:30  host: 88.220.178.149

    jak się w nim ustawia indywidualne dzwonki, które wrzuciłam sobie na kartę ?? proszę o pomoc jeśli ktoś to odkrył ;)). pozdrawiam

  • 0

    152. ~jaaaaa  2011-09-03 15:27:56  host: 88.220.178.149

    kto wie jak się ustawia indywidualne dzwonki, które wrzuciłam sobie na kartę ? prosze o pomoc. pozdrawiam

  • 0

    153. ~baba  2011-09-07 20:15:53  host: 80-48-126-204.smsiarkowiec.pl

    @jaaaaa wejdź w odtwarzacz i wtedy w opcje i ustaw jako dzwonek

  • 0

    154. ~krbiker  2011-09-09 18:51:01  host: dxo90.internetdsl.tpnet.pl

    dzwonek ustawiasz z poziomu odtwarzacza, lewy przycisk na obudowie i wychodzą opcje dodania utworu jako dzwonek.

  • 0

    156. ~Jagódka  2011-09-28 20:23:58  host: egt170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co do baterii to długo nie trzyma, jakieś 23 dni. Mam ten telefon i jestem z niego zadowolona:).

  • 0

    158. ~jajajaja  2011-10-04 14:59:07  host: 213.216.109.178

    ~jaaaaa musisz sciagnac sobie kochanie z android marketu program astro i przez niego wejsc na ta karte i wybrac dzwonek i pozniej set as ringtone czy coś :)

  • 0

    159. ~koszmar  2011-10-05 19:42:51  host: admr208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Motorole na dzień dzisiejszy to drogi szmelc! Motorola nie wprowadza aktualizacji dla androida co jest ich kompletną głupotą!

  • 0

    160. ~wmimm  2011-10-21 09:54:04  host: 8.ver.abpl.pl

    Wyłączenie internetu xperia x10i wybierz : 1. ustwienia 2. sieci zwykłe i bezprzewodowe 3. sieci komórkowe 4. transfer danych Po wciśnięciu po kolei tych wszystkich opcji : 1. znika znaczek H w zasiegu ( Hsdpa ) - szybciej, gorszy zasieg, 2. lub znika znaczek E (Edge) wolniej - ale wiekszy zasieg. 3. spoko! Dalej można dzwonić bez przeskód 4. w lewym górnym rogu pojawia się znaczek z czerwonym krzyżykiem o braku wysyłania i popierania danych Jak sprawdzić czy działa internet ? Po prostu spróbuj się połączyć :  albo Cię połączy  albo będzie komunikat brak dostępu do sieci.

  • 0

    161. ~  2011-10-24 22:51:45  host: public-gprs91913.centertel.pl

    Ja okolo 09:00 odlaczylem Gralem ok.11 godzin, jakies 15 min korzystalem z nawigacji GPS potem dalem koledze pograc na jakie 2 godziny i troche jeszcze dzwonilem , sluchem muzyki i z 30 min korzystalem z Wi-Fi - tak oto wlasnie telefon "ze slaba bateria" wytrzymal od 09:00 do dokladnie 23:48

  • 0

    162. ~malenka  2011-10-28 11:44:26  host: ip-193-192-62-210.ptim.net.pl

    Mam telefon w sumie parę dni i szczerze? Załamana jestem :( Czytałam wcześniej komentarze na jej temat... że ma słabą baterię, ale nie wiedziałam że aż tak! 8-9 godzin nie wchodząc w żadne aplikacje które mogą zżerać baterię, w neta, w gry, na facebooka.NIC. Same kontakty chciałam wprowadzić i zżarło mi to 1/4 baterii. A nie wprowadziłam ich dużo. Włączyłam tryb oszczędności baterii, zmniejszyłam jasność ekranu i pomimo tego - bez zmian. Jak rano o 9 włączyłam tel to o ok.19-20 musiałam go ładować. Łudziłam się że ludzie poprostu może dużo korzystają z aplikacji i że może chociaż mój z 3 dni przetrzyma. Ale gdzie :/ Lepiej sobie odpuścić ten telefon niż go brać. Telefon może i jest fajny ale ta bateria to jakaś porażka.

  • 0

    163. ~maryś  2011-11-06 13:48:10  host: 78.8.35.154

    w grudniu kończy mi się umowa z play, mam so wyboru wiele tel ale mi sie ten podoba.. jeszcze mam do wyboru wave 533 i galaxy 551 który lepszy? :D

  • 0

    164. ~wlasciciel motki  2011-11-14 10:03:44  host: 193.19.165.30.osk.enformatic.pl

    Fajnie ze ma kalendarz tylko lipa, ze trzeba sie laczyc z netem co sie wiaze z kosztami ;/

  • 0

    166. ~ania  2011-11-14 19:54:28  host: 85.219.163.66

    czy w zestawie są wymienne obudowy??

  • 0

    167. ~..  2011-11-15 15:16:17  host: dfy154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    potwierdzam co do bateri, totalna porażka

  • 0

    168. ~Kamila  2011-11-17 20:31:24  host: staticline57634.toya.net.pl

    zauważyłam dziwną rzecz w tym telefonie...że ładowany wyłączony wytrzymuje o wiele dłużej niż włączony...ładuje się krótko ok 2h ale ja go trzymam całą noc na ładowarce wyłączonego i działa 4 dni. Czy ktoś wie jak wysyłać myzykę bluetooth'em?? czy sie nie da?? ogóle z tel jestem zadowolona, super sie pisze na nim smsy, ogólnie super ;-)

  • 0

    170. ~jaa  2011-11-19 03:38:35  host: 88.220.178.149

    bardzo dziękuję _baba oraz _jajajaja za radę ;)). Z samego rana biorę fon w łapki i kombinuję. Oby udało mi się przypisać indywidualnie dzwonki do rodzinki i znajomków bo to taka moja mała fanaberia żeby po dźwięku rozpoznawać kto dzwoni jak np w cudownej motoroli k 1. Jeszcze raz dziękuję za pomoc ;)).

  • 0

    171. ~jaaaaaa  2011-11-26 12:27:28  host: 212.160.193.2

    Chce wziąć ten telefon w play. Ma ten telefon zdjętego simlocka??

  • 0

    172. ~ewelina1231  2011-12-06 09:02:32  host: agl106.internetdsl.tpnet.pl

    jak wyłaczyć radio w motoroli flipout bo pobiera mi straszną ilośc baterii pozdrawiam i prosze o pomoc

  • 0

    173. ~berlios  2011-12-11 16:14:19  host: 188.191.205.131

    mam ten tel od 2 miesięcy bateria trzyma 4 dni przy normalnym użytkowaniu, ważne jest to żeby nie potrzebne rzeczy wyłączać aby nie żarło baterii no i dane w tle bo też zużywają dużo baterii, ogólnie telefonik fajny nie zamieniła bym go na nic innego, klawiatura ok fajnie się pisze i oceniam go na 6 z + :)

  • 0

    174. ~jlkhji000  2011-12-26 17:04:23  host: 82-160-17-100.tktelekom.pl

    jak zasięg ?

  • 0

    175. ~załamana  2012-01-04 14:42:47  host: aayv146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja posiadam ten telefon od roku. na początku, szał. android, milion funkcji, ciekawy niepowtarzalny wygląd... co do aparatu i takich innych tam rzeczy na które narzekacie to ja nikgdy nie narzekałam. gdzieś mam że "wyswietlacz ma tylko 25coś tam kolorów i nie posiada tego czy owego". ja chcę wam powiedzieć o trzech bardzo ważnych rzeczach które myslę że mogą wam się przydać w podjeciu decyzji 1)bateria trzyma baaaaaaaaardzo krótko, a jak ktos lubi sobie posurfować w necie, pograć w gry to mam dla niego dobrą radę, niech nosi ładowarkę zawsze przy sobie, ja tak przynajmniej musiałam robic 2) zawias, zawias, zawias. luzuje się i telefon się nie domyka ładnie przez co po prostu brzydko to wyglada 3) po roku użytkowania telefon odmówił posłuszeństwa. mimo że nie dotykam ekranu, ikonki same sie aktywują. strona głóna rusza się na wszystkie strony, aplikacje same się uruchamiają, czesto rozmowy same się rozłączają, ciężko jest wysyłac sms-y i tak mogłabym długo wymieniać. najgorsze jest jednak to że telefon ma taką funkcję że mogę wyłączyć połączenia z internetem, tak aby po prostu telefon nie pobierał mi pieniędzy za połączenia z internetem. funkcja przydatna owszem, jednak wczoraj mimo że była włączona telefon zwariowal i zaczął pobierac mi pieniądze z konta. gdybym się nie zorientowała (dostałam powiadomienie o wiadomości na fb) pobrałoby mi pewnie wszystkie pieniądze. na szczęście mam mixa, bo mogłoby się to źle skończyć. więc tak... telefon generalnie był fajny, mały, super się na nim pisało, jednak po jakimś czasie zwariował i jestem zmuszona się z nim rozstać mam nadzieję że pomogłam

  • 0

    176. ~kube  2012-01-11 22:34:27  host: 193.19.165.22.osk.enformatic.pl

    co wy chcecie ma wszystko co mi potrzeba dotykowy wyswietlacz gps wifi a co do baterii to patrzcie w opisy ile bateria posiada mah 900 maja ubogie telefony, a najlepsze po 1500 i więcej nokia e52 ma 1500 dlatego trzyma tydzien. Dośc mam kupowac drogich telefonów kupie sobie tani zobaczymy, ale jest jego jedna wada moze sie psuc na łączeniu wysiwetlacza z klawiaturą, bo to w motorolach częste ale psuje sie tak co 1,5 -2 lata pęka taśma ale zalezy od częstotliwosci otwierania. peace

  • 0

    177. ~FLIPOUT  2012-01-14 15:09:04  host: v12-15.opera-mini.net

    TELEFON MOTOROLA FILPOUT JEST BARDZO FAJNA WIELE FUNKCJI 10 NA 10

  • 0

    178. ~Klaudia  2012-01-30 17:59:15  host: aado35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie apropo tej wadliwej baterii... Ona trzyma 2 dni ale przy używaniu takim że się dzwoni i pisze sms czy tylko pisze sms?

  • 0

    179. ~m  2012-03-20 12:12:10  host: user-46-112-68-124.play-internet.pl

    Mam ten telefon od ponad roku i niestety muszę na niego trochę ponarzekać. 1. Bateria trzyma 4h do maks 2-3 dni (w zależności od tego czy mam włączone przesyłanie danych i czy mam pełny zasięg). 2. Czasem ekran dotykowy się zacina, trzeba zablokować i odblokować telefon, żeby wszystko wróciło do normy. 3. Samoczynnie się czasem wyłącza (nie resetuje, wyłącza!) 4. Przy ostrych mrozach gubi zasięg całkowicie.

  • 0

    180. ~  2012-04-25 16:23:15  host: 195.160.253.4

    Mam ten tel około roku. Jedyna wada to baterial ale na rynku sa dostępne większe pojemnoście. ps po około roku otwierania i zamykania wiświetlacz (jako klapka) odbiegł mi od pionu o około 0.5mm. Norma, nawet slajdy się rozchodzą.

  • 0

    181. ~ando  2012-06-15 18:30:44  host: 178235037011.elblag.vectranet.pl

    motorole zawsze maja najlepsza obudowy i design ze wszystkich sieci..

  • 0

    182. ~  2012-07-21 23:29:02  host: 77-253-104-202.adsl.inetia.pl

    niepolecam, przez 1,5 roku uzytkowania telefon wiecej przelzezal w serwisie niz u mnie w kieszeni, nie polecam jeszcze raz i to samo mialem co w opisie 179,

  • 0

    183. ~  2012-11-06 14:15:38  host: dla22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam problem. Wszystkie ściągnięte aplikacje zapisują mi się w pamięci telefonu, zamiast na karcie pamieci. Jak moge przenieść zainstalowane aplikacje na kartę.pamieci?

  • 0

    184. ~mario  2013-02-10 22:27:50  host: ip-78-30-122-57.free.aero2.net.pl

    Czy ten telefon ma UMTS 900Mhz i diałą z aero2?

  • 0

    185. ~alicja  2013-02-21 16:32:49  host: 213-241-62-115.ip.netia.com.pl

    Zamówiłam ten telefon i czekam na kuriera, z wyglądu bardzo mi się podoba i oczywiście na plus wychodzą te 4 zmienne obudowy. Narzekacie na aparat, ale kiedy go kupowaliście było trzeba sprawdzić, że ma tylko 3,1 pikseli. Albo , że za mały, to przepraszam, ale w internecie podane są jego wymiary kiedy jest złożony, więc było trzeba zastanowić się co się kupuję. Przeczytałam dużo opinii o tym telefonie i mam nadzieję, że tak jak piszą jest wart zakupu. Bateria trzyma krótko ? czy jeden dzień przy ciągłym korzystaniu jak ktoś tu piszę to mało? o baterii też w internecie jest wszystko napisane i było trzeba się wysilić, poczytać . Rozumiem można potem narzekać na android itd. bo o tym w internecie raczej nie przeczyta się, ale o aparat, baterie i klawiaturę to po prostu wujek google i po problemie. Jak go przetestuję, dam znać. Pozdrawiam : )))

  • 0

    186. ~Sysio  2013-06-08 23:37:12  host: staticline-31-182-83-167.toya.net.pl

    Komórkę mam coś już dwa lata, co prawda zawiesza sie, ma swoje humorki ale ogólnie w porządku. Zastanawiam się czy można do niej doczepić jakąś smycz czy breloczek ale nie mam pojęcia gdzie. Ani razu nie była w naprawie co jest cudem bo większość moich telefonów co najmniej raz musiała mieć przegląd. Osobiście polecam osobom które chciały by się pobawić tym telefonem, zaciekawić nim znajomych. U mnie wciąż robi furrorę :3

  • 0

    187. ~njoy  2015-04-09 11:09:32  host: cpc5-broo7-2-0-cust415.14-2.cable.virginm.net

    Heh... i pomyśleć, że po 4 latach dalej mam Flipouta! :D Poza tym, że to oczywiście nie jest ten sam telefon, poprzedni utopiłem ;-) No i to, że DA SIÃ go podnieść do androida 2.3.7, co jest przeskokiem jak z windows95 na windowsXP, hehe. Ale czas na zmiany...

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-142-229.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet