Motorola EM330 - opinie
Telefony Motorola Motorola EM330 Opinie o Motorola EM330

Motorola EM330

w sumie: 24
  • 0

    1. ~znajomy  2008-11-02 21:24:29  host: 088156096020.stk.vectranet.pl

    Komórka wygląda trochę "tandetnie". Obudowa wygląda jakby elementy nie pasowały do siebie i materiał też taki ... niezbyt solidnie wygląda. A klawisze numeryczne wyglądają jak z jakiejś zabawkowej komórki

  • 0

    2.  2008-11-03 07:52:21

    wygląda jak odpustowa zabawka

  • 0

    3. ~nica  2008-11-03 11:31:39  host: 213.25.189.50

    okropna

  • 0

    4. ~kornolio  2008-11-12 23:10:11  host: aln2.alfanet24.pl

    kiedyś motorola miała bardzo fajne i ładne telefony. do tej pory uzywam v600. mimo swojego wieku nadal wyglada atrakcyjnie. teraz jak patrze na wyroby motoroli, to zal mi sie robi, ze ta firma schodzi na psy z desingiem. Wygląd tej komórki jest poprostu okropny, nie wspominając juz o tym, ze wogóle się nie posuwają technologicznie do przodu.... szkoda tej firmy

  • 0

    5. ~Basia  2008-12-22 18:28:12  host: bqs211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon i jestem bardzo zadowolona.

  • 0

    6. ~  2009-01-28 15:03:00  host: dnk232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebiscie wyglada i ma bardzo duzo uzytecznych funkcji...

  • 0

    7. ~stefan  2009-02-14 20:58:08  host: abfn222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wygląd troche nie tego ale mysle ze telefon sam w sobie nie jest zly

  • 0

    8. ~Karl  2009-02-19 17:28:41  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    Telefon według mnie jest w porządku. Jeśli ktoś go nie użytkuje nie może obiektywnie określić jego zalet i wad. Przy pierwszym kontakcie rzeczywiście wygląda nie zbyt imponująco ale rekompensatą są inne funkcje zastosowane w modelu EM330, jak choćby możliwość używania zewnętrznych przycisków dotykowych w czasie odsłuchiwania muzyki.

  • 0

    9. ~Kasia  2009-03-04 16:34:40  host: aeib213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    taki sobie ten telofonik ;/ a można do niego włozyć kartę pamieci sony m2? mam nadzieje też, że simlocka idzie zdjąc ???? ;p

  • 0

    10. ~Czarny  2009-03-10 17:23:14  host: newnet.com.pl

    mam ten telefon juz od tygodnia :) kupilem nowke za 180 zl - uwazam, ze byl to bardzo udany zakup co prawda wyglad po otwarciu klapki nie zachwyca, ale jak jest zamknieta to wyglada calkiem ladnie + te dotykowe klawisze muzyczne, ktore sa super na minus to troche maly wyswietlacz jak na te czasy i mogli wrzucic aparat 2 mpx

  • 0

    11. ~~~Karol``  2009-04-12 10:23:19  host: 77-254-147-245.adsl.inetia.pl

    Telefon extra najlepszy jaki miałem a miałem: motorola F3,nokia nie pamiętam jaka,etc.

  • 0

    12. ~Monita1401  2009-04-17 17:22:30  host: asb33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiedzcie mi prosze czy można w tym telefonie do kazdej osoby ustawic inny dzwonek.......i czy pamiec ma dobra :)))) z góry dzienkuje

  • 0

    13. ~Monita1401  2009-04-19 12:17:59  host: anr67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi sie ten telefon bardzo podoba tylko nie wiem czy warto go kupic za taka kase 550zł...to troche dużo

  • 0

    14. ~~~Karol``  2009-05-20 16:28:14  host: 77-254-153-166.adsl.inetia.pl

    Monita1401:Można da każdej osoby dać inny dzwonek.

  • 0

    15. ~  2009-05-26 21:03:21  host: chello087207193107.chello.pl

    Od razu chcę zaznaczyć, że na żywo wygląda zdecydowanie lepiej. Sam wygląd nie jest taką wadą... gorzej z tym że aparat jest 1.3 więc zdjęcia zazwyczaj wychodzą rozmazane, niewyraźne. Następnie uprzedzam, że jest mały ekran i stosunkowo słaba bateria. Gdy mało go używam wytrzymuje góra 3 dni... . W sumie ten telefon posiada jeszcze szereg innych drobnych wad, które wychodzą podczas eksploatacji. Gdybym miała jeszcze raz wybór co do nowego telefonu, na pewno nie kupiłabym motoroli em330.

  • 0

    16. ~Boza  2009-05-27 20:34:04  host: aap10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłam sobie w erze wczoraj i jestem zadowolona fajna

  • 0

    17. ~OOLS  2009-07-22 16:06:50  host: 217.97.192.253

    CZY MOŻA TO TEJ MOTOROLKI WRZUCIĆ KARTE PAMIECI 2 GB?? DZIĘKI:)

  • 0

    18. ~kasiaXd  2009-08-13 15:16:03  host: adba114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonod 2 dni jestem zadowolona i za 149 zł kupiłam

  • 0

    19. ~Johnny  2009-10-11 14:52:23  host: aaoa6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi sie telefon podoba ;D ma ciekawy styl. Co do niektórych komentarzy to jeśli chcecie czegoś lepszego to jest wiele innych ciekawych telefonów marki Motorola o bogatszych funkcjach. Widać, że telefon został stworzony pod kątem dzwonienia, smsowania i słuchania muzyki. Chcecie dobre zdjęcia to kupujecie Motorole ZN5. Mi by to w zupełności wystarczyło, w telefonie słucham często muzyki, dzwonie i smsuje ;). Pozdrawiam :)

  • 0

    20. ~motorolowanka  2009-12-14 17:47:58  host: host-217-172-236-95.gdynia.mm.pl

    mnie sie nie podoba.Ja mam ten telefon i wcale nie jestem zadowolona.A ja kupilam nowke i tak:zły głośnik,zly aparat fotograficzny,za mala karta pamieci,maly ekran i zle wychodza zdjecia.eh.najlepsze to sa sony ericsson. a mozna zmienic karte pamieci na 2 gb?czy nie mozna.a no wlasnie i le ona ma pamieci??prosze odpiszcie!!!!!!!ktos dobry. :-)

  • 0

    21. ~asinka motorolka  2010-02-22 13:08:22  host: 94-40-82-130.tktelekom.pl

    czy do tego telefonu można kupi karte pamięci 1 gb?

  • 0

    22. ~bartek  2010-07-21 21:17:41  host: user-109-243-216-178.play-internet.pl

    powiem wam ze potraficie tylko po wygladzie oceniac telefon moze jest brzydki i ekran jest do supy bo tylko 65 tysi kolorów ale bardzo ładnie i głośno gra w koncu to telefon muzyczny i robi ladne zdjecia w rozdzielczosci 1280x1024 pozdrawiam

  • 0

    23. ~nick  2010-07-22 23:04:49  host: 178.56.143.200

    czy telefon odtwarza pliki wma ??

  • 0

    24. ~rutek  2011-03-29 19:59:21  host: host-89-238-13-208.smgr.pl

    gzie jest w menu karta pamieci zeby wejsc w muzyke czekam na odpowiedz??

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-83-233.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy uważasz, że telefony komórkowe są szkodliwe dla zdrowia?

Telefony komórkowe jednak nie powodują raka

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet