Motorola EM330 - opinie
Telefony Motorola Motorola EM330 Opinie o Motorola EM330

Motorola EM330

w sumie: 24
  • 0

    1. ~znajomy  2008-11-02 21:24:29  host: 088156096020.stk.vectranet.pl

    Komórka wygląda trochę "tandetnie". Obudowa wygląda jakby elementy nie pasowały do siebie i materiał też taki ... niezbyt solidnie wygląda. A klawisze numeryczne wyglądają jak z jakiejś zabawkowej komórki

  • 0

    2.  2008-11-03 07:52:21

    wygląda jak odpustowa zabawka

  • 0

    3. ~nica  2008-11-03 11:31:39  host: 213.25.189.50

    okropna

  • 0

    4. ~kornolio  2008-11-12 23:10:11  host: aln2.alfanet24.pl

    kiedyś motorola miała bardzo fajne i ładne telefony. do tej pory uzywam v600. mimo swojego wieku nadal wyglada atrakcyjnie. teraz jak patrze na wyroby motoroli, to zal mi sie robi, ze ta firma schodzi na psy z desingiem. Wygląd tej komórki jest poprostu okropny, nie wspominając juz o tym, ze wogóle się nie posuwają technologicznie do przodu.... szkoda tej firmy

  • 0

    5. ~Basia  2008-12-22 18:28:12  host: bqs211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon i jestem bardzo zadowolona.

  • 0

    6. ~  2009-01-28 15:03:00  host: dnk232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebiscie wyglada i ma bardzo duzo uzytecznych funkcji...

  • 0

    7. ~stefan  2009-02-14 20:58:08  host: abfn222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wygląd troche nie tego ale mysle ze telefon sam w sobie nie jest zly

  • 0

    8. ~Karl  2009-02-19 17:28:41  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    Telefon według mnie jest w porządku. Jeśli ktoś go nie użytkuje nie może obiektywnie określić jego zalet i wad. Przy pierwszym kontakcie rzeczywiście wygląda nie zbyt imponująco ale rekompensatą są inne funkcje zastosowane w modelu EM330, jak choćby możliwość używania zewnętrznych przycisków dotykowych w czasie odsłuchiwania muzyki.

  • 0

    9. ~Kasia  2009-03-04 16:34:40  host: aeib213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    taki sobie ten telofonik ;/ a można do niego włozyć kartę pamieci sony m2? mam nadzieje też, że simlocka idzie zdjąc ???? ;p

  • 0

    10. ~Czarny  2009-03-10 17:23:14  host: newnet.com.pl

    mam ten telefon juz od tygodnia :) kupilem nowke za 180 zl - uwazam, ze byl to bardzo udany zakup co prawda wyglad po otwarciu klapki nie zachwyca, ale jak jest zamknieta to wyglada calkiem ladnie + te dotykowe klawisze muzyczne, ktore sa super na minus to troche maly wyswietlacz jak na te czasy i mogli wrzucic aparat 2 mpx

  • 0

    11. ~~~Karol``  2009-04-12 10:23:19  host: 77-254-147-245.adsl.inetia.pl

    Telefon extra najlepszy jaki miałem a miałem: motorola F3,nokia nie pamiętam jaka,etc.

  • 0

    12. ~Monita1401  2009-04-17 17:22:30  host: asb33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiedzcie mi prosze czy można w tym telefonie do kazdej osoby ustawic inny dzwonek.......i czy pamiec ma dobra :)))) z góry dzienkuje

  • 0

    13. ~Monita1401  2009-04-19 12:17:59  host: anr67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi sie ten telefon bardzo podoba tylko nie wiem czy warto go kupic za taka kase 550zł...to troche dużo

  • 0

    14. ~~~Karol``  2009-05-20 16:28:14  host: 77-254-153-166.adsl.inetia.pl

    Monita1401:Można da każdej osoby dać inny dzwonek.

  • 0

    15. ~  2009-05-26 21:03:21  host: chello087207193107.chello.pl

    Od razu chcę zaznaczyć, że na żywo wygląda zdecydowanie lepiej. Sam wygląd nie jest taką wadą... gorzej z tym że aparat jest 1.3 więc zdjęcia zazwyczaj wychodzą rozmazane, niewyraźne. Następnie uprzedzam, że jest mały ekran i stosunkowo słaba bateria. Gdy mało go używam wytrzymuje góra 3 dni... . W sumie ten telefon posiada jeszcze szereg innych drobnych wad, które wychodzą podczas eksploatacji. Gdybym miała jeszcze raz wybór co do nowego telefonu, na pewno nie kupiłabym motoroli em330.

  • 0

    16. ~Boza  2009-05-27 20:34:04  host: aap10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłam sobie w erze wczoraj i jestem zadowolona fajna

  • 0

    17. ~OOLS  2009-07-22 16:06:50  host: 217.97.192.253

    CZY MOŻA TO TEJ MOTOROLKI WRZUCIĆ KARTE PAMIECI 2 GB?? DZIĘKI:)

  • 0

    18. ~kasiaXd  2009-08-13 15:16:03  host: adba114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonod 2 dni jestem zadowolona i za 149 zł kupiłam

  • 0

    19. ~Johnny  2009-10-11 14:52:23  host: aaoa6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi sie telefon podoba ;D ma ciekawy styl. Co do niektórych komentarzy to jeśli chcecie czegoś lepszego to jest wiele innych ciekawych telefonów marki Motorola o bogatszych funkcjach. Widać, że telefon został stworzony pod kątem dzwonienia, smsowania i słuchania muzyki. Chcecie dobre zdjęcia to kupujecie Motorole ZN5. Mi by to w zupełności wystarczyło, w telefonie słucham często muzyki, dzwonie i smsuje ;). Pozdrawiam :)

  • 0

    20. ~motorolowanka  2009-12-14 17:47:58  host: host-217-172-236-95.gdynia.mm.pl

    mnie sie nie podoba.Ja mam ten telefon i wcale nie jestem zadowolona.A ja kupilam nowke i tak:zły głośnik,zly aparat fotograficzny,za mala karta pamieci,maly ekran i zle wychodza zdjecia.eh.najlepsze to sa sony ericsson. a mozna zmienic karte pamieci na 2 gb?czy nie mozna.a no wlasnie i le ona ma pamieci??prosze odpiszcie!!!!!!!ktos dobry. :-)

  • 0

    21. ~asinka motorolka  2010-02-22 13:08:22  host: 94-40-82-130.tktelekom.pl

    czy do tego telefonu można kupi karte pamięci 1 gb?

  • 0

    22. ~bartek  2010-07-21 21:17:41  host: user-109-243-216-178.play-internet.pl

    powiem wam ze potraficie tylko po wygladzie oceniac telefon moze jest brzydki i ekran jest do supy bo tylko 65 tysi kolorów ale bardzo ładnie i głośno gra w koncu to telefon muzyczny i robi ladne zdjecia w rozdzielczosci 1280x1024 pozdrawiam

  • 0

    23. ~nick  2010-07-22 23:04:49  host: 178.56.143.200

    czy telefon odtwarza pliki wma ??

  • 0

    24. ~rutek  2011-03-29 19:59:21  host: host-89-238-13-208.smgr.pl

    gzie jest w menu karta pamieci zeby wejsc w muzyke czekam na odpowiedz??

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-147-211-117.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet