Motorola EM325 - opinie
Telefony Motorola Motorola EM325 Opinie o Motorola EM325

Motorola EM325

w sumie: 32
  • 0

    2. ~ja  2008-11-01 13:01:22  host: tpnet-to-u3d-gw.u3d.net

    zwykly badziew motoroli szkoda slow !!!!!!!!!!

  • 0

    3. ~hmm?  2008-11-01 17:41:23  host: host-81-190-3-169.gdynia.mm.pl

    Ktoś go kupi? O.o

  • 0

    4. ~konradmc  2008-11-02 11:31:01  host: 212.59.249.3

    Ale nowosc juz juz 2 miesiace temu wiedzialem o tym telefonie. Brawo o szybkosc Administratorow

  • 0

    5.  2008-11-02 15:33:32

    Ekranik taki malutki, Motorola nigdy się nie nauczy wypuszczać telefonów, które sprzeda w większej liczbie niż parę sztuk...

  • 0

    6. ~humm  2008-11-03 12:44:06  host: 213.25.189.50

    co jest cofaja sie w czasie?:O

  • 0

    7.  2008-11-03 16:57:37

    Wygląd to niezbytnio mi przypadł do gustu. Wyświetlacz 65 tys. kolorów... marniutko. Aparat 1,3 Mpix - słabiutki. Reszty nie komentuje. Coś mi się zdaje ,że motorola idzie w dół.

  • 0

    8. ~SRQ  2008-11-04 21:04:54  host: 77-254-140-151.adsl.inetia.pl

    Tani telefon muzyczny :) Fajna sprawa i dobre uzupełnienie drogawych modeli serii ROKR.

  • 0

    9. ~  2008-11-06 16:47:15  host: 217.153.235.114

    to jest telefon niskobudzetowy pacany... nokai tez teraz wprowadzila niskobudzetowce... do tego wo pisie brakuje info ze ten telefon ma normalne zlaczke jac 3.5mm czyli mozna do niego normalne sluchawki podpiac bez zadnych kombinacji

  • 0

    10. ~Techuu  2008-11-09 13:28:23  host: 77-254-53-239.adsl.inetia.pl

    Motorole nigdy nie były uzupełniane w bajery, sa to telefony z tak zwanej grupy Ekskluzywnej to znaczy sie "jesli masz zamiar miec telefon a nie zabawke to wybieraj motorole"

  • 0

    11. ~hwoarang  2008-11-09 23:05:18  host: aco129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest nie wyposzarzony zbyt dobrze ale wygląd jest rewelacyjny błyszczy sie jagby był zrbiony z diamentu tylko do gustu nie przypdały mi klawisze są bardzo czułem wole normalne

  • 0

    12. ~ala  2008-12-15 20:07:35  host: 212.160.172.70

    ten telefon wbrew pozorom jako aparat typowo muzyczny sprawdza sie bardzo dobrze ma gniazdo kart pamięci, szybkie klawisze muzyczne przy tym ciekawy wyglad i prostą obsłuę polecam gorąco

  • 0

    13. ~marc  2009-01-09 14:49:23  host: abha248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od niedawna i muszę przyznać że jest rewelacyjny :) mówicie że wszystko jest w nim słabiutkie.. wyświetlacz, aparat i że ogólnie badziew. czy dla waszych oczu jest różnica pomiędzy 65000 a 256000 np w nokii 5200? aparat również ma lepsze parametry od w/w telefonu. a wygląd? o niebo lepszy. poza tym niższa cena. jest to dobra alternatywa dla innych telefonów z tymi samymi funkcjami i o wiele wyższą ceną

  • 0

    14. ~Kamilus  2009-01-18 19:52:18  host: aco143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem posiadaczka tego telefonu od kilku dni (nie caly tydzien) i NIE jestem z niego zadowolona. Po 1 Bluetooth nie wyszukiwal innych uzytkowników, musialam udać się do og=range gdzie po dluższych kombinacjach obsluga doszla do tego jak on dziala:/. Po 2 jest to telefon muzyczny a wogle nie mozna tego odczuc, glosnik oczywiscie bardzo dobry i jak dla mnie głosny, ale nie mogę wgrać na niego piosenek, próbowalam w różnych komputerach i zaden z nich nie moze odszukac tego sprzetu:/ (Postępowalam zgodnie z instrukcją obsługi). Moze ktos doszedl do tego i juz nie ma takiego problemu?? Prosze o odp. Pozdrawiam

  • 0

    15. ~KRL  2009-01-23 20:12:21  host: 77-254-251-86.adsl.inetia.pl

    nie wiem o co wam biega, tel ma bardzo fajny design, spełnia swoje podstawowe zadania + ma niezły odtwarzacz mp3, jedno co mnie razi to słabe słuchawki, ale jack 3,5 mm sprawia że można sobie podłączyć coś lepszego. Polecam ;)

  • 0

    16. ~onaa..  2009-01-29 21:30:16  host: 088156236204.bel.vectranet.pl

    dostałam ten tel 2 tyg temuu i jest zajee..boski

  • 0

    17. ~MarAnonim  2009-02-17 12:49:59  host: host-79.173.6.202.tesatnet.pl

    telefon ten służy mi jako odtwarzacz Mp3 i jakos nie narzekam i postanowie kupić starter.

  • 0

    18. ~E18  2009-03-05 13:05:43  host: aeas141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    podobno trzeba dokupić kartę MicroSD by telefon podłączony do komputera czytał go

  • 0

    19. ~Aniaaaaa  2009-04-15 17:15:16  host: pronets.pl

    Własnie , ja tez mam go 1 dzien i nie moge wrzucić piosenek , czy to prawda ze trzeba kupic karte ?

  • 0

    20. ~oem  2009-04-22 14:33:32  host: chello089077064158.chello.pl

    Właśnie noby jedne. Kup sobie 1GB za 18 złoty i po sprawie. Właśnie go kupiłem. Nie jest to sony ericsson F305 albo W910i ale fajny i do tego tani :D

  • 0

    21. ~Ew.  2009-04-26 11:46:21  host: ip-83-238-169-128.netia.com.pl

    Telefon całkiem fajny, a żeby podłączyć go do komputera faktycznie potrzebna jest karta;/ To chyba jedyny mankament tego telefonu.

  • 0

    22. ~gfg  2009-04-30 21:08:54  host: bhp206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    motorola jest najlepsza a co do tego telefonu to goraco polecam jesli ktos lubi sluchac muzyki na telefonie

  • 0

    23. ~Kuba  2009-06-22 12:34:56  host: czv218.internetdsl.tpnet.pl

    ma bluoototh??

  • 0

    25. ~Justa  2009-09-19 10:44:09  host: tetra15.netpower.pl

    mam zamiar kupić ten telefon ale nie wiem czy sie opłaca i czy jest fajny???????? Pomocy...!!!

  • 0

    26. ~uma  2009-11-21 21:31:18  host: chello087207237197.chello.pl

    kupuj justa jest fajny

  • 0

    27. ~alex  2009-12-10 22:19:52  host: c187-36.icpnet.pl

    tak z czystej ciekawości, mógłby kto zarzucić zdjęciem robionym tą motką?(-;

  • 0

    28. ~Tom  2010-03-24 19:31:19  host: bhh68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    K*** ludzie.To jest prawdziwy tel. a nie zabawka.Bdb że robią tańsze telefony muzyczne.Np. mi zależy żeby był muzyczny rozsuwany ,dobrze leżał w dłoni oraz żeby bateria dość długo trzymała.Prawde mówiąc to ja w telefonie tylko słucham muzyki.Dobrze że są jeszcze takie telefony jak ten.

  • 0

    29. ~sy.la  2010-04-14 17:42:15  host: 109.243.16.58

    fany telefonik:P i zamierzam go kupic:)tylko czy głośnik jest dosyc dobry bo mi głównie zalezy na słuchaniu muzyki i pisanie esów... czekam na odp:d

  • 0

    30. ~CyPu  2010-04-16 20:26:10  host: 89.229.206.76

    mam ten telefon i to badziewie-głośnik zepsuł się po 2dniach... i 85% komórki nie działa poprawnie nie polecam. A Bluetooth działa tak jak reszta

  • 0

    31. ~beth79  2010-04-28 19:06:54  host: 77-255-144-221.adsl.inetia.pl

    ei a karty pamiecie do ilu gb obsluguje ?

  • 0

    32. ~Regcio  2010-05-30 21:11:03  host: abmo114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi wszystko dobrze działa mam rok i nic się jeszcze nie zepsuło a bluetooth działa mi bardzo dobrze ;)

  • 0

    33. ~GOSIA  2011-09-30 12:53:44  host: user-31-175-165-233.play-internet.pl

    hm, a czy ktoś wie jakiego programu użyć by zgrać z tego telefonu smsy na kompa? bo szukam szukam i nic

  • 0

    34. ~martus  2011-12-31 14:24:09  host: k098.szybszyinternet.pl

    telefon ladny, prosty w obsludze, ale ma wszystko co potrzeba jak dla mnie, glosnik troche wydaje trzeszczace dzwieki, bateria slaba 700 mi dzis trzymala niecala dobe, a tel mam nowke...to mnie troche rozczarowalo bo tylko wykonalam 3 niedlugioe rozmowy..3 gry sims dj, sudoku i wyscigi samochodowe..ja nie gram wiec ok..aparat fotograficzny niby slaby a robi lepsze fotki niz sony ericsson spiro( w100i) a takze wiele innych drozszych telefonow..takze aparat mnie zaskoczyl, mozna ustawic balans bieli i jest ok..tylko ten najwiekszy minus bateria.. a moze moja taka jakas felerna..bo tel..fajny do prostego uzytku, szybko sie pisze esy, sa dosc duze litery wieksze niz w ericsonach ktore do tej pory mialam, cyfry podczas wybierania numeru jeszcze wieksze, wiec super...gdy wybiera sie z ksiazki jakas osobe to ponizej wyswietla sie numer tej osoby nie trzeba wiec na nia klikac by np sprawdzic numer...ogolnie polecam bo cena jest niewygorowana..musze jeszcze dowiedziec sie jak jest z ta bateria.. dzis zmienilam jasnosc wyswietlacza moze to przedluzy jej dzialanie..

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-191-72.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet