Motorola E770 - opinie
Telefony Motorola Motorola E770 Opinie o Motorola E770

Motorola E770

w sumie: 84
  • 0

    1. ~Maciek  2006-06-09 23:26:02  host: eju50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie ktoś może czy ma pasywny czy aktywny wyświetlacz ???

  • 0

    2. ~DoktorX  2006-06-19 18:10:00  host: 84.38.95.201

    Telefon jest wypas.Mam go już od dłuższego czasu i nie moge na niego narzekać.Bateria przy standardowym używaniu trzyma 5 dni (pisanie SMSów, dzwonienie, delikatne zabawy aparatem i kamerą).Mój brat też go ma i też mu tak trzyma.Więc bateria jest niekiepska.Polecam tą kome wszystkim.

  • 0

    3. ~sledz92  2006-06-19 22:22:01  host: boo162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A te informacje to autorzy telepolis.pl mają odemnie :P Gdybym się nie upomniał tego telefonu nie było by w tym dziale hehe.

  • 0

    4. ~czu  2006-06-20 15:23:13  host: acsv229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten tel. jest super ale trudno robinim sie zdjecia jest komu.ujećie nie powiodło sie

  • 0

    5. ~  2006-06-30 18:39:18  host: host-62-141-245-152.tomaszow.mm.pl

    jak mozna skonfigurowac wap i mms

  • 0

    6. ~D  2006-07-08 22:46:41  host: 84.38.95.201

    Można wszystko skonfigurować.Podajesz tylko,że chcesz konfiguracje na E398 albo na E1000.I masz co chcesz.MMSy,WAP,GPRS

  • 0

    7. ~..::NTB::..  2006-07-10 13:04:42  host: chw212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile te kamery maja mpx ta z pżodu i z tyłu

  • 0

    8. ~Is  2006-07-13 23:11:24  host: abdp125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ta z przodu ma rozdzielczość CIF(320x240) a ta z tyłu 0,3mpx (640x320). Miałem ten telefon jest badziewny za taką cene wole sobie kupić SX1 albo Nokie z symbianem. Zdecydowanie odradzam kupna tego telefonu

  • 0

    9. ~isse  2006-07-13 23:15:05  host: abdp125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    beznadziejny teelfon odradzam kupna

  • 0

    10. ~adrian6600  2006-07-19 23:07:44  host: bpi144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    najlepsza nokia 6630 jeśli mówimy o nokii z symbianem,w podobnej cenie to tylko z simem na polskie orange xD

  • 0

    11. ~DoktorX  2006-07-22 11:38:55  host: 84.38.95.201

    Jeśli ktoś gustuje w jajowatych telefonach to żeczywiście Nokia 6630 jest dobra.
    Nokia 6630 1 300zł - 390zł stan taki o.
    Motorola E770v można mieć nówke za góra 400zł
    Żeczywiście ceny są zawaliście podobne.

  • 0

    12. ~  2006-07-27 22:54:21  host: abfh214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W tych telefonach szybko pada wyświetlacz. Miałem go przez ponad 3 miesiące i sprzedałem bo nie jest wart swojej ceny. Motorole sie bardzoi szybko psują a zwłaszcza ten model. Odradzam

  • 0

    13. ~  2006-07-27 22:55:37  host: abfh214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W tych telefonach szybko pada wyświetlacz. Miałem go przez ponad 3 miesiące i sprzedałem bo nie jest wart swojej ceny. Motorole sie bardzoi szybko psują a zwłaszcza ten model. A co do nokii 6630 to prosze jej nie porównywać bo jest o niebo lepsza od e770

  • 0

    14. ~Marro  2006-07-27 22:57:59  host: abfh214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    **DoktorX gdzie ty znalazłeś takie ceny nokie 6630 można znaleść za ok 600zł a E770 za 500zł

  • 0

    15. ~Banieq  2006-07-27 23:31:20  host: ap114.internetdsl.tpnet.pl

    Doktor X Ziomie mój haha

  • 0

    16. ~Jola  2006-07-30 13:07:52  host: abex14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DoktorX skąd wziołęś takie ceny Nokia kosztuje
    na allegor 800 a E770 400. wiem bo za tyle go kupiłam ale nie polecam tego modelu

  • 0

    17. ~drmaster  2006-07-31 12:00:44  host: abeu230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wypasiony telefon tylko szkoda że tak szybko sie psuje ;(

  • 0

    18. ~zyga  2006-08-07 13:06:51  host: euc121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten tel jiest ful wypas bo ma mp3 ja kupiłem go w niemczech za niższą cene nisz u nas stego co słyszałem to u nas nowy e770 kosztuje 700zł a ja go kupiłem za 400zł i jestem zadowolone polecam polcam ten telefon bo niepsuje się wiem bo muj kols ma takiego od 3lat a ja swojego od 1roku telefon robi ładne zdjęcia i wogule jest kul

  • 0

    19.  2006-08-07 16:55:44

    Moj brat ma ten telefon.Posiada odtwarzacz mp3,chodzi super szybko, wyświetlacz jest miodzio w tym fonie.Jego wady to troszkę duza waga i rozmiary,ale nie sa az tak duze zeby nadmiernie przeszkadzaly.Ogolnie telefon wypasiony z pojemna bateria 1020, ktora starcza na okolo 5-6 dni intensywnego uzywania wszystkich funkcji.Pozdrawiam.

  • 0

    20. ~DoktorX  2006-08-14 15:20:35  host: 84.38.95.202

    Sorki,ale wcześniej nie mogłem być.Jak ostatnio patrzyłem to po tyle chodziły na allegro,ale teraz już pewnie ceny są inne.

  • 0

    21. ~nowat  2006-08-17 11:39:32  host: abfe110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ***zyga jak twój koles moze go miec od 3 lat jak on jest dostępny dopiero od 1,5roku!!! a pozatym teraz prawie wszystkie telefony mają mp3 i ten telefon nie kosztuje w polsce 700 tylko 400-450zł

  • 0

    22. ~kamu  2006-09-20 13:52:57  host: abpl184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zamierzam go kupić czy go kupić

  • 0

    23. ~Jonny  2006-09-29 18:47:19  host: proxy-ndm-1.tp.unicity.pl

    Też mam zamiar go kupic za 300zł opłaca sie

  • 0

    24. ~Suchy  2006-10-09 15:06:33  host: blw55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fon jest full wypas. ma mp3 robi ladne zdjecia i mam go juz 2 rok. jak ktos nie dba o telefon to sie szybko psuje czyli to nie wina telefonu tylko wlasciciela! motorole sa zajebiste tylko troche dluzej trzaba czytac instrukcje zeby szybko go opanowac:D ja dalem 450,- i sie oplacalo jak bym mial go ocenic od 0/10 to dal bym mu 9:D

  • 0

    25. ~PK  2006-10-21 11:28:47  host: esg152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SUPER TELEFONIK NIE PSUJE SIĘ I NIE KOSZTUJE 450ZŁ TYLKO 550ZŁ

  • 0

    26. ~Tommy  2006-11-06 18:01:41  host: bib142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten fon od jakiegos roku i nie mam nawet ryski a co tu mowic o popsuciu. Jest fajny troche duzy (jak nie badrzo) ale jak sie ma duze kieszenie to sie miesci:D.Dobry otwarzacz mp3. Nawet duzo pamieci wbudowanej (32mb)no i oczywiscie slot na karty pamieci (ja mam jeszcze 64mb). Aparat jako tako (jak sie umie robic to wychodzą :D ja juz go obczailem i nawet z TV robie fotki:P fajnie wychodza)Niestety fonik zabrala mi siostra (gdzies wyjezdza) i mysle nad kupnem Motki L6 (ale nie wiem czy to dobry wybów) jesli sie znacie to pomozcie.(chyba ze poczekam az L7 stanieje do 450zł:D)doradzcie.A jeszcze o e770: do Jonny za 300 zł nawet sie opyli jest spoko ma blututh (czy jakos tak:D jak zle to mnie poprawcie) głupie jest w nim to ze jak dostaniesz sms i go nie odczytasz to ci bedzie co troche piszczał(tak narzekali moi rodzice:D ja nie slyszalem moze dlatego ze jak przy nim jestem to odbieram od razu smski;D) i tyle pozdro for all

  • 0

    27. ~;]  2006-11-06 20:35:21  host: proxy-ndm-1.tp.unicity.pl

    Niektórzy gadaj tu głupoty, jeśli mi znjdziecie w tej samej cenie (300-400zł) równie dobry telefon to jestescie zjebiści.. Jeśli kotś szuka dobrego telefonu za małą cene to dobrze trafił... POLECAM

  • 0

    28. ~Math  2006-11-07 17:14:02  host: ecn194.internetdsl.tpnet.pl

    DoktorX: Khm..."6630 w stanie takim o 1300 zł" powiem jedno albo pan się pomylił albo na cenach kompletnie nie zna. W komisach w Kłodzku używana z Sim-lockiem orange kosztuje 600 zł czyli ponad połowę mniej, a do tego dorzucają kartę pamięci 256 MB. A za 1300zł to pan może sobie kupić Nokie n90 jeszcze z folijkammi i bez sim-locka. Warto pomyśleć nad zakupem, radzę dobrze. Z kolei Motorolkę mój kumpel kupił nówkę za 500zł (chociaż chciałem żeby się targował) Pozdrawiam.

  • 0

    29. ~perepek  2006-12-02 23:18:37  host: deh107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Powiem krotko ten telefon jest spoko mam go juz od 1,5 roku i jeszcze ani razu mi sie nie zawiesil mam w nim karte 1Giga.Ogolnie jest spox Pozdro

  • 0

    30. ~LoL  2007-01-01 17:45:19  host: bzt18.internetdsl.tpnet.pl

    i macie zong bo ja kupiłam nowy za 350..:D ze wszystkim:D hihi:D

  • 0

    31. ~K  2007-01-01 17:45:51  host: bzt18.internetdsl.tpnet.pl

    Miałam do wyboru tą motke lub se k750i.. i wybrałam se:D i widze po opiniach ze dobrze zrobiłam:D hihi:D Miałam

  • 0

    32. ~hary  2007-01-28 13:28:10  host: dio249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nic sie niepsuje jest ok...motki sa najlepsze

  • 0

    33. ~sysy  2007-02-03 23:27:37  host: bus147.internetdsl.tpnet.pl

    jaką największą kartę pamięci można do niej włożyć? działa 1gb lub 2bg?

  • 0

    34. ~Peter  2007-02-13 16:32:08  host: acot41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tommy geniuszu! Mam ten fonik i to"piszczenie jak sie nie odbierze sms" można wyłączyć w ustawieniach:/ Ale ogólnie bardzo fajny sprzęcik;-)

  • 0

    35.  2007-02-14 11:40:08

    Cześć. Jak sie sprawuje u was ten tel. czy sie niewiesza itp. ?? A i jak jest z joystikiem w tym modelu bo słyszałem że czasem przestają działać. Pozdr.!!!

  • 0

    36. ~Kubas  2007-02-19 18:00:10  host: axg30.internetdsl.tpnet.pl

    nie wiem czy kupic go czy se k618i.... :?

  • 0

    37. ~~~~~~~C-bool  2007-02-24 12:36:03  host: epw236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej Wy w ogóle nie piszecie jak głośno słychać dźwięk na głośnikach, porównywalnie do Motoroli E1 ???

  • 0

    38. ~  2007-02-27 16:01:30  host: lan-3.elomza.pl

    ja mam ten fon i jest dobry wlozylem do niego 1g i smiga zajebiscie

  • 0

    39. ~DARCEN  2007-03-07 22:00:33  host: acoq123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    KILKA DNI TEMU KUPILEM ZONIE E770V ZA , UWAGA !!! 390 ZŁ . W BDB. STANIE .CZEKALEM NA OKAZJE I TRAFIŁA SIE , ALE JAK SLYSZE PO ILE KUPUJECIE TE MOTKI TO MI SIE "DROBNE W KIESZENI NIE ZGADZAJA". JESTEM ZADOWOLONY - TRFILO MI SIE . POZDRAWIAM.

  • 0

    40. ~holek  2007-03-18 21:03:43  host: 2.174.unknown.vectranet.pl

    JA se tego fona to w okazjonalnej cenie kupiłem jedyne 250zl poprostu sczenscie i jakby co to fon nuwka na gwarancji

  • 0

    41. ~Lukasz  2007-04-04 17:24:59  host: w3c.widzew.net

    Mam go i mi lepszego nie potrzeba jest super

  • 0

    42. ~Jony  2007-04-06 19:08:35  host: aaca81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja akurat mam teraz K700i ale go sprzedaje i kupuje za 2 tygodnie Motorole e770! Za 220zł z zajefajnym stanie bez simlocka. Mam szczeście bo koleś od którego kupuje fona nie orientuje sie w cenach telefonow. ( On go ma doipiero 3 miechy) TYLKO MAM JEDNO PYTANIE > JAKĄ KARTE PAMIECI MOZNA WŁOZYC (max) ?????????

  • 0

    43. ~kinga  2007-04-10 09:50:39  host: 212.160.172.70

    czy wiecie jak się wyłącza funkcję "live"?

  • 0

    44. ~~  2007-04-25 00:03:15  host: proxy2.zicom.pl

    A ja miałem ten telefon, i naprawdę był świetny, gdyby nie to że się zepsuł nie zamieniłbym na żaden inny. Dziecko uszkodziło złącze do ładowania, i było po wszystkim, bo w serwisach (wielu) nie mogli nic poradzić z braku części, więc uważajcie.

  • 0

    45.  2007-04-26 23:59:15

    hehe, zdjęcia przodu E770v, zdjęcia tyłu E770 (bez "v") :)

  • 0

    46. ~  2007-05-15 11:11:00  host: serwer.zs10.zabrze.pl

    opłaca sie motke e770 za 200zł????

  • 0

    47. ~kuba  2007-05-16 16:43:57  host: asc194.internetdsl.tpnet.pl

    EJ doradzicie czy opłaca mi sie wymieniac na ta motke E770v za moją V3??

  • 0

    48. ~mosiek  2007-05-24 14:30:49  host: host-89-228-65-143.olsztyn.mm.pl

    Ja ja sobie go kupiłem na allegro za 350zł!!! To jest NÓWKA i ma gwarancję na 2 lata!!! Jedna wada, a dla niektórych zaleta BIAŁA. Podoba mi się i się wyróżnia od innych e770

  • 0

    49. ~~kinga  2007-05-25 11:59:19  host: 212.160.172.70

    podpowiedzcie jak się wyłącza przycisk "life"?

  • 0

    50. ~KPC 87  2007-06-11 08:48:09  host: 212.2.101.19

    Witam. Mam ten telefon juz dwa lata i sprawuje sie zajebiscie. telefon wygodny w obsludze. posiadalem telefony z wyzszych polek ale zaden mnie tak nie urzekl...

  • 0

    51. ~MartynKa  2007-07-03 15:23:29  host: 119-048-106.adsl.szeptel.net.pl

    Hej niedawno kupiałam se ten fonik sprawóje się nieźle tylko mam jeden problem nie mogę wejść do neta.. :// Może ktoś mi pomoże i powie jak zrobić abym mogła wreście wchodzić z góry dzięki. a telefon jest zajebisty.. :))

  • 0

    52. ~  2007-07-06 21:58:36  host: bta168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mialem ten telefon rok temu kupilem do nowego i siadl po pol roku a dokladnie padl czytnik kart pamieci (nie dalo sie go naprawic) nie polecam !!

  • 0

    53. ~Łukasz 694  2007-07-07 14:53:07  host: ebx84.internetdsl.tpnet.pl

    super fon mam go od LIstpada zeszłego roku i narazie bez problemów chłopaki od sonego się wpieniają bo u nich nie działaja joje a umni NO PROBLEM . pozdrawiam

  • 0

    54. ~Asia  2007-07-11 12:59:32  host: 126.cebit.com.pl

    potrzebuje instrukcje obslugi, jakis link? pozdrawiam

  • 0

    55. ~~~Ziomal~~  2007-07-14 00:09:51  host: cmr178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka, chciałbym się dowiedzieć jak głośno chodzi w tej Motce głośnik?? czy głośniej od E1?? THX z góry POZDRO :-)

  • 0

    56.  2007-08-07 18:48:57

    jak wgrasz dobre audio cfg to gra aż za głośno..

  • 0

    57. ~Aga  2007-08-11 12:28:35  host: pc0-104.gwardii.osi.pl

    Kto chce ten telefon na 300??? W bardzo dobrym stanie sprzedam.Polskie menu.

  • 0

    58. ~s3gan  2007-08-27 11:59:06  host: eek235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja kupiłem tego fona za 170 zł z pęknientym wyświetlaczem a sprzedalek go za 273,50 z białą obudową więc sie nie opłaca się go kupować za 300 zł :

  • 0

    59. ~Stefan  2007-09-01 20:56:07  host: 77.88.177.49

    Witam.. Ja mam takie pytanie z innej beczki. Czy jest mołżiwośc "namierzenia" takigo telefonu, jeśli np. mi go ukradną? Z góry dzięki za odp.

  • 0

    60. ~Stefan  2007-09-01 21:00:01  host: 77.88.177.49

    Siemanko! Mam pytanie trochę z innej beczki.. Czy jest możliwość namierzenia temelfonu? Jak np. mi go ukradną? Mam taką Motorolę i zastanawiam się./.

  • 0

    61. ~zuk  2007-09-09 00:08:18  host: dty167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mogę dać 100% gwarancje że karta pamięci 512 mb wejdzie ( bo sam używał), na 99% wejdzie 1 GB.

  • 0

    62. ~albert2004  2007-10-03 20:00:56  host: 213.134.183.233

    Uruchamiałem z kartą 2GB - działa :D

  • 0

    63. ~ziolo  2007-10-07 21:53:49  host: limbo.altec.pl

    mam pytanie chce ktos sprzedac ta motke

  • 0

    64. ~ww  2007-10-08 16:09:04  host: dwl66.internetdsl.tpnet.pl

    Karta pamieci 512 mb,

  • 0

    65. ~goh  2007-10-25 14:41:25  host: azs114.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon juz prawie 2 lata. pomimo ze nie jest ani maly ani lekki, nie zamienie go na zaden inny. polecam go bardzo. moj byl kupiony na tajwanie i ma klawisze dwoch alfabetach - tajwanskie krzaczki i normalne literki.

  • 0

    66. ~Real Danger  2007-11-07 11:03:44  host: 87-205-222-133.adsl.inetia.pl

    Telefon jest dość fajny ale ma swoje humory... Po 2 latach użytkowania wiem o nim wszystko. Więc tak: -Wyświetlacz jest bardzo delikatny więc uważajcie. -Karty pamięci mają swój port w debilnym miejscu - pod baterią... To wyjątkowo wnerwiające bo karty mają tendencję do odłączania się! - Aparat po roku odmówił posłuszeństwa. Po prostu nie dał się włączyć. Tylko wyświetlał: Sorry. Try again/Przepraszam. Spróbuj później. - Muzyka trochę cicho ale bardzo dobrej jakości. Jak na taki złom ;] - Przyciski po bokach wyjątkowo szybko odmawiają posłuszeństwa. Szybciej nawet od innych Motek. - Port MiniUSB to wyśmienity pomysł! Wystarczy dowolny kabel MiniUSB (jest kilka rodzajów więc trzeba uważać z zakupem lub kupić oryginał). Po wymianie softa (zalecana czynność - oryginalny szybko wymięka) dla kompa telefon z kartą pamięci to zwykły pen-drive. Baaardzo użyteczne. Mimo wszystko ten telefon nadaje się do użytkowania przez najwyżej rok. Później sprzedajcie albo używajcie dalej stresujcie się u rzucajcie nim o ścianę tak jak ja to robiłem. Tak zupełnie przypadkowo nim porzucałem... Bo totalnie odmówił posłuszeństwa.

  • 0

    67. ~  2007-11-11 08:47:53  host: fek122.internetdsl.tpnet.pl

    a jaka jest rozdzielczosc zdjec?

  • 0

    68. ~tomekk  2007-11-27 01:01:45  host: aefo54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego koma od jakiś trzech...no może czterech miechuw;) dopiero wczoraj odkryłem ze mozna do niego wsadzic karte mikro sd;D wczesniej jakos nie mialem czasu aby rozkminiac tego fona;) mam nadzieje ze jak wżuce do niego karte to nie bedzie wariowal.jesli bedzie wwszystko wporzo to ja jestem jaknajbardziej ZA!;) jesli chodzi o jakies usterki to (odpukac) narazie totalnie nic sie zlego nie dzialo:) Moj fonik przylecial do mnie prosto z Wielkiej Brytani.pracowal w vodafonie-teraz ma sciagnietego sima no i pl menu.jest bialy;) Najlepsza jednak byla jego cena.kupilem go od kolegi(oczywiscie po uprzednim kilkudniowym przetestowaniu)za jedyne 50zl:))) To dopiero cene co nie??? Ogolnie bardzo POLECAM!!! elo ;p

  • 0

    69. ~Beatels  2007-12-01 17:50:28  host: abgp85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam ten telefonik od paru miesiecy mam karte pamieci 1GB i dziala zajefajnie. Jakos muzy - spoxik. Tel przeżył upadek z wysokości 2 metrow na posadzke i zyje polecam ten tel!!!

  • 0

    70. ~Beatels  2007-12-01 17:57:37  host: abgp85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Gówno prawda!! Karty sie nie odlaczaja same tylko trzeba umiec je zalozyc!! Blaszke nalezy w prawo przesunac jak sie karte wsadzi! tels jest spoxik ;]

  • 0

    71. ~Piekar  2007-12-02 13:50:30  host: 213.199.197.18

    Rozdzielczosc jest 170x220 a ja mam problem z usawieniami wap do niego mam plusa i sciagnelem na niego opere mini imi nie chodzi?? Pisze ze cos jest z ustawieniami ??Sciagalem ze strony plusa ale byly tylko ustawienia na e100 i je wyslslalem na tel.jak wlanczam to nie moge sie polaczyc a normalna przegladarka int chodzi czy ktos mi da link do ustawien wap na e770v

  • 0

    72. ~przemas  2007-12-22 20:49:39  host: aafm88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema ja mam ten fon jest fajny i narazie nie sprawia klopotow kupilem od kolegi za 150zl

  • 0

    73. ~Korki  2007-12-31 17:10:33  host: bry34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam okazje nabyć tego fona za 120/130 zeta chyba kupie bo z tego co widze sie oplaca

  • 0

    74. ~wojta  2008-02-04 20:33:24  host: 78-159-91-98.net.fone.pl

    mam ten telefonik o pół roku działa bezbłednie, to nie jest SE dzoj jest bez zadnych problemów eksploatowany, jedyny mam tylko z oprogramowaniem, bo nie mam oryginalnego i czasem mi sie wali... i nie chce fotek robić, ale tak ma tylko czasem i jak ma słaba bateryjke

  • 0

    75. ~  2008-02-04 20:34:35  host: 78-159-91-98.net.fone.pl

    a mp3 z niego jest boskie...2 głośniczki daja boski dzwiek stereo

  • 0

    76. ~zuczek  2008-02-12 16:47:03  host: dwb117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zgadam sie z suchym :D:D telefon jest super, mimo ze mi upadł kilka razy i to nie z małej wyskokości nic sie nie stało xD wszystk ochodzi jak trzeba.... i motka wymiata !!!!! pucu pucu :P:P

  • 0

    77. ~Layer  2008-03-09 18:51:16  host: 134p1rym4.bater.net.pl

    Pytanko czy ta koma ma głośniczki stereo ?

  • 0

    78. ~  2008-04-11 16:38:38  host: f142-182.opera-mini.net

    chce powiedziec tylko tyle ze niesluchajcie tych pojebow co mowia a to mi niedziala a to bo ja mam ten tel juz miesiac kupilem go w komisie w dobrym stanie lecz z porysowana obudowa i wszystko dziala mi zajebiscie i mam pyt chcialbym zapytac czy jak wgram jakiegos pacha lub program w te motke to czy bedzie grala glosniej? bo teraz tez gra glosno ale jak mierzylem sie w malym pokoju tak moze 4m/5m z nokia 5200 to ona glosniej grala chcialbym zeby moja mota grala glosniej i chcialbym zapytac z kad pacha albo cos moge sciagnac?

  • 0

    79. ~znawca  2008-04-15 14:12:51  host: h87-249-194-110-static.nysa.3play.net.pl

    do wiadomo ze motorola e1 gra głosniej bo to telefon muzyczny.ale m e770 na słuchawkach daje rade.aparat mogł by miec 2m pixela. telefon nigdy mi sie nie zawiesił dżojstik chodzi poprawnie po 3 latach :D.e770 to porządny telefon jak PRAWIE wszystkie motorole.

  • 0

    80. ~csq  2008-06-30 19:31:51  host: aakm136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Polecam jak na 299 za nowy to super... Sofcik wymienić z motorolkowatego na jakiś lepszy z np. iTunes (hwwd jak wam nie dziala ;P) głośniejszy fon to wlasnie kwestia softa... "2 głośniczki daja boski dzwiek stereo" jakie kurwa 2 glosniki i jakie stereo?? To jest głośniczek surround ;) i to aż 1 ale jak nawala to jest cudo xD Nokie się chowają ;P

  • 0

    81. ~Darek  2008-07-12 10:57:45  host: bkk23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest w tej motoroli karta pamięci? jak tak to gdzie? ogółem foni super.

  • 0

    82.  2009-02-08 14:15:57

    Telefon po prostu cudeńko. W ogóle się nie psuje, ma wypasione głośniki, dużo funkcji i jest bardzo ładny. Jak najbardziej polecam.

  • 0

    83. ~terminator  2009-11-21 12:35:24  host: aahq165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałem tego fona jakieś 2lata temu. Miałem go rok , zakupiłem go za 200zł. Telefonik git duży wyświetlacz, dobry odtwarzacz mp3 i mp4 system 3g. wytrzymały na upadki joistik nie do zniszczenia:) wady to jest ciężki kamera zbyt słaba wyświetlacz też taki sobie. Ale operuje karty pamięci 1i2 gb.

  • 0

    84. ~  2011-11-11 16:58:26  host: gsx249.internetdsl.tpnet.pl

    niezawodny telefon. leży na półke jako rezerwowy, poobdzierany, bardzo zniszczony. ale działa bez problemów, od blisko 5lat.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-168-21.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet