Motorola E550 - opinie
Telefony Motorola Motorola E550 Opinie o Motorola E550

Motorola E550

w sumie: 7
  • 0

    1. ~Pablo_UK  2004-12-05 17:54:00  host: ACB8F1BE.ipt.aol.com

    Myslalem, ze nic nie przebije Nokii - jakze sie mylilem. Po surowym menu finskiego producenta Motorola oferuje prawdziwe bogactwo funkcji! Wyswietlacz jest duzy, aparat robi fantast. zdjecia, polifonia rozwala jakoscia, klawiatura b. przyjemna. Co do nagrywania video to jest tylko pokaz slajdow. Pamiec 5,5 MB nie pozwoli nagrac wiecej niz 2 piosenek MP3, ale to na razie standard. Polecam.

  • 0

    2. ~Dawcio  2007-07-30 13:59:11  host: egg250.internetdsl.tpnet.pl

    Witam ostatnio zakupiłem do motorolki kabel usb ale neimoge znajść sterowników czy ktoś zna jakąs stronkę?? piszcie 5596168

  • 0

    3. ~Krystyna  2007-08-14 20:02:01  host: abxf194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja chcę ją sprzedać. Nie miałam jej nawet rok czy ktoś mi doradzi za ile mogę ją sprzedać?

  • 0

    4. ~Cparty  2007-11-02 18:52:31  host: abvz9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pablo_UK ale ty jestes smieszny zaden producent niedorówna NOKI!!Ten telefon to jakas sciema 5 mb pamieci aparta vga smieszne!!!Nokia winer

  • 0

    5. ~Marcelina  2008-02-07 20:28:05  host: dvn226.internetdsl.tpnet.pl

    nie ma 5,5 MB tylko 4,9 jak juz co... a ja nie narzekam;)

  • 0

    6. ~NiQsia  2008-11-02 18:47:21  host: egw204.internetdsl.tpnet.pl

    A ja nie jestem zadowolona Moze zdjecia Super :P Ma MP3 i wogule ogulnie jest Spox Ale jezeli ktos ma wieksze wymagania pamieciowe To odradzam ten telefon jest typowo dla ludzi którym zależy tylko na wysyłaniu sms albo dzwonieniu :P

  • 0

    7. ~evex  2010-04-20 21:35:28  host: bng94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mamy rok 2010, a ja tej motoroli nie moge zajeździć. Jest to bardzo stary telefon bez miejsca na zadne gadzety, chociaz jak na telefon z 2004 roku to ma naprawdę sporo bajerów. Została przejechana busem, pływała w toalecie, leżała w śniegu całą noc, a już nie wspomnę ile razy upadła na beton i nic się z nią złego nie dzieje. Chyba się w końcu zmobilizuję i zrobię jakieś specjalne testy na ten fon. Nie wiem- wrzucę ją pod kombajn, albo dam bernardynce do zabawy, a może po prostu włożę ją w sprężynę w zawieszeniu mojego auta...muszę coś wymyśleć, bo nie wierzę...bateria trzyma 16 dni na czuwaniu, a przy dzwonieniu normalnym ok.7 dni. Telefon ogólnie mi nie przeszkadza bo służy jako dodatkowy na kartę, awaryjny, pożyczkowy, ale nie pojmuję dlaczego nie zdechnie. Pozdro

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-119-171.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet