Motorola E398 - opinie
Telefony Motorola Motorola E398 Opinie o Motorola E398

Motorola E398

w sumie: 374
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1. ~WODZU  2004-09-14 00:03:00  host: rtr-5.core.lanet.net.pl

    Kupujcie ten telefon w erze w promocji urodzinowej jest super!!

  • 0

    2. ~zorro  2004-09-25 13:40:00  host: pn6.internetdsl.tpnet.pl

    kiedy bedzie dostepny w idei

  • 0

    3. ~idea SUX  2004-09-29 12:14:00  host: server.miecznet.pl

    nie bedzie w idei bo t-mobile ma wylaczosc na ten telefon a polskim przedstawicielem t-mobile jest ERA

  • 0

    4. ~mob  2004-10-04 18:20:00  host: shark.fantex.pl

    chce kupic ten fon, ma wszystko czego potrzebuje-jest ZAJEBISTY!!!

  • 0

    5. ~kiki  2004-10-06 10:50:00  host: cache1.zetosa.com.pl

    jest dyktafon i nagrywanie wideo???!!

  • 0

    6. ~ktos  2004-10-13 21:20:00  host: 167-58.82-139.bia.tkb.net.pl

    czy bedzie dostepny ten telefon w plusie

  • 0

    7. ~Pingu  2004-10-29 21:10:00  host: mediator.stella.net.pl

    Badziew jakich malo! Ktos kto go zrobil chyba przegiol. Dal 71 Mb pamieci i mozliwosc zapisania 25 smsow. Dal kable i oprogramowanie oraz mp3 a telefon jakos nie chce sie z kompem laczyc.
    No i software typowo motorolli czyli to nie to co noki!

  • 0

    8. ~kwiatuszek  2004-11-11 11:51:00  host: cpp102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefonik bedzie kiedys dostepny w plusie????

  • 0

    9. ~Michciu  2004-11-12 12:03:00  host: 212.122.214.162

    świetny fon kupujcie

  • 0

    10. ~daniel  2004-11-24 15:40:00  host: cgj8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Badziew jakich malo!

  • 0

    11. ~Koks  2004-11-28 20:56:00  host: pluto.dsi.cworld.pl

    Telefon The Best inne wymiękają!!!

  • 0

    12. ~arum i angela  2004-11-28 22:42:00  host: cgn5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    za tą kase jest to Badziew jakich malo! dużo lepszy i tańszy jest nec e116v

  • 0

    13. ~trebi18  2004-12-08 15:46:00  host: alg217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 2 miechów i się sprawuje super. Ten telefon nigdy nie będzie w plusie ani idei ponieważ jes przeznaczny do sieci T-Mobile a tylko ERA ma umowe z T-Mobile. Nie ma leszego chyba że 7710 lub ERA MDA 2 bo je też mam.

  • 0

    14. ~Marcin  2004-12-10 15:55:00  host: dial-7310.wroclaw.dialog.net.pl

    Telefonik jest super! Mam go chwile i juz wiem ze jest zajefajny! Prosilbym o uzasadnienie "przedmowcow" czemu jest to BADZIEW? No tak: 71MB+MP3+APARAT+LAMPA BLYSKOWA+KARTY PAMIECI+... i tak moge do znudzenia. Fajnie? Zreszta popatrzcie na liste powyzej - ten telefon broni sie sam!!! I musze powiedziec, ze nie ma slowa, ktore oslabiloby wrazenie jakie wywiera. Glodny, na co czekasz?

  • 0

    15. ~Szerość  2004-12-10 21:14:00  host: aqn226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten kom jest zajebisty tylko że ma za mało pamieci n-gage na wsepie ma 256mb +256 można dokupić kuujcie warto

  • 0

    16. ~ktos  2004-12-12 00:32:00  host: abl54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakie wymiary ma wyswietlacz tej motki????

  • 0

    17. ~DIGORO  2004-12-12 23:02:00  host: pa201.turek.sdi.tpnet.pl

    Telefon naprawde OK! Ma tyle bajerów ze sam się gubie...nie moge dojsc np do tego jak zrobic z mp3 dzwonek! (ktoś wie?)

  • 0

    18. ~zdjecia  2004-12-13 20:42:00  host: abk43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktos gdzie mozna zobaczyc zdjecia zrobione tym fonem?

  • 0

    19. ~AGAtka  2004-12-14 11:23:00  host: w3cache-4.master.pl

    W jakiej cenie era zaproponuje mi ten telefon w styczniu kiedy będzie mi sie konczyć umowa?? A w jakiej cenie zaproponuje Siemensa CX65 i SE K700i??

  • 0

    20. ~LennyJoe  2004-12-15 21:01:00  host: bd182.internetdsl.tpnet.pl

    Za E398 - 223452zł. za CX65 7 bilionów sekstylionów a za SE K700i 25 tyś. kolumbijskich pesos.

  • 0

    21. ~mati  2004-12-19 14:23:00  host: g20.softel.elblag.pl

    kupic czy nie doradzcie

  • 0

    22. ~DeDe  2004-12-23 17:59:00  host: w3cache.lama.net.pl

    mam telefonik jest o wiele lepszy niz simens cx-65 a poza tym w calkiem przystepnej cenie 730 zl telefon poprostu super !!!

  • 0

    23. ~Gela  2004-12-26 13:44:00  host: pd153.tomaszow-mazowiecki.sdi.tpnet.pl

    Słyszałem ze w tym telefonie niemozna przygłaszać mp3, czy to prawda??

  • 0

    24. ~Gela  2004-12-26 17:58:00  host: pd153.tomaszow-mazowiecki.sdi.tpnet.pl

    PRZETESTUJCIE GO WKOŃCU!!

  • 0

    25. ~Lucia  2004-12-29 21:53:00  host: chello084010059250.chello.pl

    LennyJoe-Bardzo dobra odpowiedź :D

  • 0

    26. ~  2005-01-15 23:17:00  host: pb124.bielawy.sdi.tpnet.pl

    choruje na to. narazie mam c650 i też jest spoko!~!!

  • 0

    27. ~doPINGU  2005-01-22 16:35:00  host: host-ip12-196.crowley.pl

    a do jakiej noki porownujesz bo one maj wszystkie takie same nudne menu moze 3220 to dopiero jest syf!!!!

  • 0

    28. ~Blech  2005-01-26 13:46:00  host: bms96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemens cx65 w idei kosztuje 190zł w idei mix 30 a SE k700i 700zł

  • 0

    29. ~Recenzent  2005-01-26 17:41:00  host: dve118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest super i chyba go kupie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    P.S. Prosze nie mowic ze nec e616 jest lepszy bo to jest dopiero dziadosttwo nie działajace badziewie

  • 0

    30. ~  2005-01-26 17:43:00  host: dve118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W ogole nie porównujcie motki e398 to badziewia o nazwie nokia

  • 0

    31. ~Zachary  2005-01-29 04:36:00  host: xdsl-2419.wroclaw.dialog.net.pl

    Dobra uwaga :D

  • 0

    32. ~seth  2005-01-31 20:18:00  host: keblowo.robnet.pl

    a co zbateria??
    ile trzymie przy jakim uzywaniu??

  • 0

    33. ~bartoll  2005-02-02 16:02:00  host: afm110.internetdsl.tpnet.pl

    ej czego nie moge sie polaczyc z kompem

  • 0

    34. ~trorin  2005-02-03 22:34:00  host: pc126.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl

    hehehe niezle... agatka to jest zalezne ile kasy na rachunki wydajesz...

  • 0

    35. ~ikam  2005-02-14 14:59:00  host: bye83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Całkiem fajny telefon, komunikacje z pc bezproblemowa nagrywam tapety i obrazki!!! jedyna wada to to ze nie mozna ustawic mp3 jako sygnał ale tylko tych mp3 nagranych na karcie pamieci te co sa na telefonie to jak najbardziej tylze ze za pomoca programu na komputerze watro obniżyc ich jakośc albo uciąc np po 30 sek bo 5 mb na telefonie to dośc niewiele jak na mp3 w razie problemów pomagam przez maila

  • 0

    36. ~Wojtas  2005-02-14 19:37:00  host: dial-3334.zgora.dialog.net.pl

    Siema wszystkim mam nadzieje ze mi pomozecie chce kupic kome tylko mam problem czy ta wlasnie motke czy tez nokie 3660.Ja potrzebuje telefon bardziej to rozrywki czyli robienie zdjec sluchanie mp3.Ktora kome radzicie kupic??

  • 0

    37. ~Darkan  2005-02-23 19:25:00  host: 80.51.194.62

    Mam fona Lg G7050 ale go sprzedaje i kupuje motke E398:) już nie moge sie doczekać ,a tak pozatym nokia to badziew- ostatnio nie wydała nic godnego uwagi, tylko modele 6600 i 6230 trzymają poziom

  • 0

    38. ~Toreus  2005-02-27 21:06:00  host: gw.exel.pl

    A ten telefon to nie ma przypadkiem radia? W reklamie w jakiejś gazecie pisali że ma radio. I mam pytanie ilo tonową ma polifonie? Wie kto? Bo zazwyczaj motki maja kiepawą...

  • 0

    39. ~Kenzo  2005-03-02 12:08:00  host: zapas.symatrix.pl

    mam tylko 2 zastrzeżenia do tego tel. Po pierwsze: Nie może kręcić filmów wideo. Po drugie ma za małą pamięć telefonu ale jak narazie jest spoxik. Ale i tak sobie kupie SE K700i . To jest sprzęcik.

  • 0

    40. ~skater13  2005-03-03 11:39:00  host: bct226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy e398 nie ma czasem nagrywania filmow??bo na stronnie motki pisze ze ma.....i jak tu wybrac telefon gdy wszedzie jest co innego.....

  • 0

    41. ~ktos  2005-03-04 17:18:00  host: bwd132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DYKTAFON!!!! Czy ten telefon ma dygtafon? Napiszcie bo jest to jedyna rzecz ktora powstrzymuje mnie przed zakupem.

  • 0

    42. ~porsche  2005-03-10 19:22:00  host: acz208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niech mi ktoś powie na ile tak na prawde starcza bateria jak sie człwiek troszke bawi ! tzn., zrobi jakąś fotke albo posłucha troche muzyki?

  • 0

    43. ~WitekT  2005-03-10 22:06:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    porsche: z takimi pytaniami to raczej na forum. :)

  • 0

    44. ~Yan55  2005-03-11 18:46:00  host: axe38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jutro będę go miał, posiadał, pieścił i uzywał...

  • 0

    45. ~sendzia  2005-03-16 07:51:00  host: pb242.krynica.sdi.tpnet.pl

    telefonik jest super, ale mam jedno male pytanie, czy ten fonik ma funkcje nagrywania video ??

  • 0

    46. ~bylly  2005-03-17 20:13:00  host: dnr84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta motka jest super jak na swoją cene

  • 0

    47. ~Borsuk  2005-03-24 11:22:00  host: dcx203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    juzm mam polowe na ten zejebisty telefonik ale i tak bede musial zlamac simlocka na idee bo idea jest super

  • 0

    48. ~  2005-03-25 22:15:00  host: rejon101.ztpnet.pl

    ten telefon niema przypadkiem nagrywania filmów ??:>

  • 0

    49. ~Qtti  2005-03-29 21:40:00  host: ip-81-210-32-162.netia.com.pl

    jest do dupy.Porównaj go z S.E.K700I A SIĘ PRZEKONASZ W CZYM RZECZ jedyna zaleta to wymienne k.pamięci i dobre glośniczki .Ten tel.to taki stary TIMEPORT+amiga.Ogólnie to NIEPOROZUMIENIE i tyle.

  • 0

    50. ~Dzioood  2005-04-10 19:27:00  host: 80.50.36.186

    Ludzie pomocy !!! po 1 czy to ma symbiana
    (ja sie nie znam kompletnie) po 2 czy moze krecic filmy tym fonem ??? odpowiedzcie na forum
    pozdro

  • 0

    51. ~heciu  2005-05-04 14:20:00  host: ut98.internetdsl.tpnet.pl

    dzwonek mp3 mozna jedynie zaladowac z pamieci telefonu, z pamieci wymmiennej trans jest to nie mozliwe

  • 0

    52. ~CwaniaQ  2005-05-05 09:45:00  host: dyn125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A tak ogolnie to fon jest fffffffajny. Ma kilka drobnych wad w oprogramowaniu, ale jak na swoja cene to PRZEWYZSZA 1000100000000000000000000-KROTNIE NOKIE I NECA. Nokia ucieka od E398 ze wzgledu na wyswietlacze, a nec ze wzgledu na simlocki i dzialanie w sieciach.

  • 0

    53. ~Lookash  2005-05-08 12:17:00  host: bqy9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Też mam ten telefonik i jest super!!

    Mam pytanie: Jak ustwić źródło wpisów w książce telefonicznej (Sim lub tel)?

  • 0

    54. ~  2005-05-13 12:06:00  host: dbf5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka! wszystko okej z fonem ale brak pamieci:(
    gdzie moge dokupic najwieksza jaka jest karte i za ile? zapodajcie sklep lub linki... czekam

  • 0

    55. ~Kubza  2005-05-27 10:54:00  host: smrw-81-219-125-112.devs.futuro.pl

    Ten telefonik wydaje sie byc super ale z cena to troche przesadzili jeszcze. Trzeba by wziac go w promocji komfort 80 ale wtedy kosztuje 120 zl...ja zaczekam az bedzie za 1 zl :D

  • 0

    56. ~pirulo  2005-05-30 08:52:00  host: che14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fon jest świetny mam go 2 miechy i sprawuje sie super!!!!!!!Kupujcie warto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    57. ~MAti325  2005-06-01 13:44:00  host: bex202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak ludzie myślicie ile kosztuje ten telefon E398 NOWY!!!!!!!!!!??????

  • 0

    58. ~maniek  2005-06-01 21:06:00  host: smrw-81-219-125-112.devs.futuro.pl

    kupilem ten fon, jest suuuuper a Ci co go krytykuja to sa jacys dziwni on jest THE BEST !!!

  • 0

    59. ~TOmcio  2005-06-02 08:45:00  host: host-81-190-193-216.gizycko.mm.pl

    Po prostu fajny jest ;)

  • 0

    60. ~ven  2005-06-02 23:53:00  host: acc4-1.ssnet.pl

    telefonik jest zajebisty :)) pozdro

  • 0

    61. ~maciek  2005-06-05 19:49:00  host: ahs35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon rewelacyjny... przez cale zycie kupowalem tylko nokie... temu cacku niczego nie brakuje!

  • 0

    62. ~dave  2005-06-06 02:10:00  host: t245.telsten.com

    telefon chrzani sie, glownie pamiec, wogole tandeta w bdb obudowie:(

  • 0

    63. ~malpa  2005-06-06 22:40:00  host: ebj92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ojejku ale bzdury wypisujecie :(

  • 0

    64. ~mistrz  2005-06-07 13:51:00  host: 80.51.236.198

    ten telefon jest zajebisty ma eszystko co jest potrzebne,a simens cx65 to zlom muj kolega go ma on nic tam niema.

  • 0

    65. ~china  2005-06-07 14:01:00  host: nat1.daminet.pl

    gówno jakich mało mam go od 2 dni bo w 3 oddalem go do serwisu:/ tydzien czasu / a to wszystko przez wgrywanie mp3 pod czas wgrywania wyskoczył błąd opkasowało wszystkie utwory nawet te podstawowe:/ jak ktos z was znajdzie w nim wgrane przez kabel obrazki to bedzie dobry. dodaja do niego kabel a jakoś nie za bardzo się łaczy z kompem. gość w erze gadał że to wina oprogramowania w tel. albo że na kompie są wirusy. jedynie ten kom robi dobre zdjęcia no i lampa jest. no i przegieli z mp3 wpierw trzeba przenieść mp3 na pamięć tel. żeby ustawić ją jako dzwonek (chała totalna !!!!!!!!!!!!!) NAPRAWDE NIE POLECAM MAM GO OD PARU DNI I JUZ JESTEM WKURZONY A UMOWA KOŃCZY SIĘ ZA 2 LATA CHYBA ŻE ZROBIĄ "COŚ" W SERWISIE :/:/:/:/:/:/:/

  • 0

    66. ~laurusia  2005-06-07 23:39:00  host: host-D9ADA829.elsat.net.pl

    Ja mam ten telefonik i jestem bardzo zadowolona,spełnia wszystkie funkcje doskonale.A jeżeli komuś sie nie podoba to polecam kupienie aparatu cyfrowego,odtwarzacza mp3,i jakiejs zwyczajnej komorki...moze wtedy bedzie wam wszystko działało!!:]Pozdro...Laura

  • 0

    67. ~robuś  2005-06-11 10:34:00  host: aga17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mogli zrobić lepszy ekran ale tak poza tym jest super

  • 0

    68. ~WerA  2005-06-17 12:58:00  host: c1-ophisb-086.tosa.pl

    Czy moze mi ktos powiedziec gdzie mozna zobaczyc zdjecie zrobione tym telefonem. prosze to bardzo wazne

  • 0

    69. ~Agusia17  2005-06-17 13:16:00  host: c1-ophisb-086.tosa.pl

    Czy mozna gdzies zobaczyc zrobione przez ten telefon zdjecia to po 1, po 2 czy ten telefon moze nagrywac ktotkie filmiki ?? i po 3 co z ta pamiencia jaka karte musze kupic zeby miec wiecej pojemnosci na mp3 hihi bo za tydzien kupuje ten telefonik :]

  • 0

    70. ~china  2005-06-18 14:01:00  host: nat1.daminet.pl

    nie no cofam to co o nim powiedzialem jednak to bylo złe oprogramowanie telefonik super juz sie zalamelem ale po wgraniu nowego oprogramowania dziala bez zarzutu. WerA zeby zobaczyc zdjecia nalezy przelaczyc rodzaje pamieci na karte . Agusia17 mozna wystarczy tak jak juz mowilem przestawic rodzaje pamieci na karte. PO drugie on nie moze nagrywac filmokow moze je jedynie odtwarzac no i po 3 slyszalem ze ma wyjsc karta 256 mb ale masz karte 64 mb w zestawie. moim zdaniem nagryanie filmow jest nie potrzebne zdjecia robi spuper jeszcze ma flesh-a. NAPRAWDE COFAM TO CO O NIM POWIEDZIALEM!!!! super fon polecam

  • 0

    71. ~Bart  2005-06-20 07:58:00  host: aih20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przy tym telefonie inne wymiękają!~~

  • 0

    72. ~lukas_k84  2005-06-22 19:43:00  host: aos6.internetdsl.tpnet.pl

    Wady tego telefonu:Brak możliwości ogladania filmow na calym ekranie,brak nagrywania filmików(i nie piszcie że sie da bo owszem mozna wgrać inny soft ale wtedy traci sie dostep do TF),brak dyktafonu(trzeba odblokować),przy słuchaniu na full muzy obudowa albo ta spreżynka w środku zaczyna sie tłuc,glosniczki czasami nie wytrzymują i "pierdzą",brak przewijania filmów.Wcześniej miałem C975 telefon o wiele wiele lepszy chociaż bardzo podobny lecz zmieniłem bo ten jest bardziej "estetyczny".Ogólnie bardzo polecam a przyczepiam sie tak dlatego że jest to już mój 9 telefon i jestem dość wymagający.Chociaż i tak teraz SE k750i wydaje mi się godny uwagi.

  • 0

    73. ~china  2005-06-23 16:22:00  host: nat1.daminet.pl

    a a pro po tego dyktafonu to w jaki sposob mozna go odblokowac

  • 0

    74. ~Selvanis  2005-06-27 20:13:00  host: ns1.tkchopin.pl

    Kupiłbym go z marszu, gdyby nie ilość gier na niego oferowaną ;) Może jest jakiś sposób by gry z innych komórek chodziły na tej motce?

  • 0

    75. ~Paku  2005-07-05 18:04:00  host: aqn113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik jest super i nie gadajcie bzdur że jest kiepski. Arum i Angela napisali że nec e116v (chyba już e616v) jest lepszy. osobiście miałem e616 i powie tyle że nie ma co porównywać w nec idą max mp3 z 128kbs/s i to tego nie mogą być dłuższe niż 5 minut. W nec jest wiecej wad(ograniczeni telefonu) niż zalet. A motka naprawde jest dobra szczegulnie jakość dźwięku. Pozdro Paku

  • 0

    76. ~GG  2005-07-08 20:31:00  host: WebAccelerator.kolnet.com.pl

    Czy ktoś wie jak włączyć równocześnie vibrę i dzwonek? kurna...ja nie wiem

  • 0

    77. ~k-myk  2005-07-09 11:37:00  host: cfb129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czemu to ma 71 mega, a nie ma dyktafonu? :/

  • 0

    78. ~Selvanis  2005-07-09 15:20:00  host: ns1.tkchopin.pl

    Kupiłem, telefon boski! Jeżeli komuś potrzebny jest po prostu coś do rozmawiania, niech kupi sobie Nokie, jeżeli jednak chce bajer do modyfikacji, zabaw itp. Telefon jest idealny!

  • 0

    79. ~matej  2005-07-14 18:24:00  host: ecg49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik od tygodnia. Naprawdę jestem zadowolony :). Zawsze się znajdzie ktoś kto będzie krytykował, krytykują a nawet nie mieli tego cacuszka w rękach :/.
    Słuchajcie to jest tylko telefon, i jak już powiedziała laurusia, to jeżeli chcecie być zadowoleni na 100% z multimediów to kupcie sobie aparat cyfrowych, odtwarzacz MP3, i zwykły telefon, to wtedy może będziecie mieli wszystko. A Motorolka E398 jest po prostu na wypasie :D. Przypominam, że MP3 i aparat są tylko dodatkiem do użądzenia, które ma służyć do dzwonienia. :) Pozdrawiam!

  • 0

    80. ~MARCINO  2005-07-15 09:50:00  host: aqf238.internetdsl.tpnet.pl

    MAM ZAMIAR GO KUPIĆ TYLKO NIE WIEM CZY WARTO, SZKODA ŻE NIE MOŻNA NAGRYWAĆ VIDEO!!!

  • 0

    81. ~arti  2005-07-16 00:14:00  host: ug94.internetdsl.tpnet.pl

    do DIGORO - nic bardziej prostszego, poprostu musisz dana mp3 zapisac w pamieci telefonu (i to wlasnie jest minus) a nie na karcie :) i potem normalnie ustawiasz dzwonek ;)

  • 0

    82. ~china  2005-07-16 22:53:00  host: nat1.daminet.pl

    slyszalem ze on ma dyktafon trzeba go jakos jedynie kablem odblokowac

  • 0

    83. ~Fistaszek  2005-07-19 15:12:00  host: chq194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest super...Ci co mówią że to badziew jakich mało to jakieś pedzie....

  • 0

    84. ~pawel  2005-07-20 22:58:00  host: eae215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja nie wiem, czy danielowi i Pingowi ktos placil za wystawianie takich zniechecajacych opinii, ale nie zmienia to faktu, ze telefon jets super! :) A jak ktos nie umie wlozyc kabla do dobrej dziurki... no coz, jego problem. Pozdr

  • 0

    85. ~ada  2005-07-22 20:19:00  host: aoo210.internetdsl.tpnet.pl

    bardzofajny telefon tylko ma za duzo bajerow!!jak dla mnie i z moim zaplonem w zyciu bym sie nie polapala!!!

  • 0

    86. ~Gegan  2005-07-23 20:45:00  host: prosie14-1.aster.pl

    Na stronie Motoroli piszą, że ma radio FM. Nie jest to napisane bezpośrednio, ale przy opisie zestawu słuchawkowego jest napisane, iż dzieki niemu można wykorzystać wbudowane radio FM.

  • 0

    87. ~WitekT  2005-07-23 22:18:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    Gegan: wszystkie Motorole tak mają - wymagają specjalnego zestawu słuchawkowego kupowanego oddzielnie. Dlatego zaznaczamy, że radia nie ma.

  • 0

    88. ~  2005-07-24 15:32:00  host: prosie8-1.aster.pl

    To tak jak w Noki, tylko, że tam przeważnie dają z. słuchawkowy, jak jest radio. Sorki.

  • 0

    89. ~qwe  2005-07-27 20:40:00  host: bka173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fonik ma dyktafon

  • 0

    90. ~Paku  2005-07-28 05:49:00  host: ara229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik ma dyktafon i nic nie trza robic kablem:P Starczy wpisać odpowiedni kod i można odblokować pare ciekawych funkcji (w tym dyktafon). Bym wam podal adres ale ni można, jak chcecie to poszukajcie na forum lub na googlach lub też wyslijcie mi maila dodajac do mojego nicku małpe i vp.pl:D Ale kombinacje ale takie zasady tych postów:P Pozdrawiam paku

  • 0

    91. ~Paku  2005-07-28 05:52:00  host: ara229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A tak pozatym to fajowy telefonik, nigdy nie miałem przekonania do motek ale teraz... Zastanawialem sie nad SX1 ale wybralem stabilnosc pracy:) MP3 player fajowy szkoda ze bez wma, przerobilem sobie słuchaweczkii soniaka i chodzi jak rasowy mp3 player:) Szkoda ze zwykłych wibracji nie da sie ustawic:( Według mnie super:DDDD

  • 0

    92. ~Paku  2005-07-28 05:54:00  host: ara229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A i szkoda ze radyjka nie ma, da sie przeżyć. Zawsze słuchawki można kupić z radiem:) Osobiscie wolał bym długopis z radiem za 9,90 w selgrosie:PPPPPPPPP

  • 0

    93. ~grim  2005-08-02 02:18:00  host: ns1.tkchopin.pl

    Mam już ponad miesiąc i jestem diabelnie zadowolony. Widzę jak znajomi posiadacze nokii (6210i) i Siemensa (CTX65 i M65) patrzą zazdrośnie. Każdy z tamtych telefonów ma jakiś atut. A ta motka ma je wszystkie, spotęgowane i jeszcze trochę. Dla każdego, kto lubi sobie pogrzebać w telefonie ideał, bo zmienić można niemal wszystko (w oprogramowaniu). Jeżeli potrzebny dyktafon albo nagrywanie filmików - niby niema, a ja mam. I nie mówcie że TRZEBA tracić dostęp do transflasha, bo ja mam i to i to. Ba, nawet z problemem z radiem dałem sobie radę (specjalne słychawki za 35 zł z wbudowanym radiem które doskonale współgra z komórką) Jeden tylko minus do tej komórki - jak kazałem jej przynieść gazetę, zignorowała mnie. Pozatym świetny kawał roboty, w swoim przedziale cenowym dominuje niczym Kilgor w Wietnamie.

  • 0

    94. ~aknesia  2005-08-02 13:40:00  host: sg138.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten fon od pół roku i nie narzekam i jest spoko. Polecam

  • 0

    95. ~peepe  2005-08-19 23:04:00  host: 80.48.105.5

    może i dużo bajerów ale jest podstawowe WIELKIE ALE... jest to taki muł że aż żal dupe ściska, po usłyszeniu dzwonka i naciśniećiu odbierz dzwonek potrafi jeszcze zadryndać 3-4 razy dopiero sie łączymy z rozmówcą... którego już czasem niestety nie ma bo nie zdzierży tak długiego czekania, naprawdę wszystko w niej chodzi trzy tempa za wolno i przez to nie polecam

  • 0

    96. ~RAF4L  2005-08-23 12:19:55  host: cln195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DIGORO niestety zeby zrobic mp3 jako dzwonek musisz mp3 skopiowac z katry pamieci na telefon a co do ogladania zdjec na komputerze jest odwrotnie trzeba zdjecia skopiowac na karte pamieci i dopiero potem bierzesz ustawienia--->polaczenia--->ustawienia USB--->Polaczenia domysle: karta pamieci podlaczasz phona do kabla USB wchodzisz w Moj komputer--->dysk wymienny--->mobile--->pictures i masz :):):):):):):)

  • 0

    97. ~Roundabout  2005-09-04 10:27:33  host: NAT-2.autocom.pl

    Co lepsze To czy K700i ?

  • 0

    98.  2005-09-05 20:38:41

    Nie no oczywiście, że K700i jest lepszy. Ten fon jest niezły ale to już poprzednia "generacja". Chyba, że zależy Ci bardzo na slocie na memorycard.

  • 0

    99. ~alex  2005-09-11 21:44:33  host: cgf11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko, ktory tel polecacie Motorola E398 czy SE K700i ???? Pomozcie!!!!

  • 0

    100. ~alex  2005-09-11 22:39:42  host: cgf11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko, ktory tel polecacie Motorola E398 czy SE K700i ???? Pomozcie!!!!

  • 0

    101. ~PHONES MISTER  2005-09-12 13:44:49  host: bmz90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w jakim formacie są pliki video bo chcialem sobie nagrać
    a tak po za tym to koma jest zajebista lepsza od siemensa cx65 tysiąc krotnie

  • 0

    102. ~Blasterr  2005-09-17 17:47:17  host: host-81-190-175-89.lomza.mm.pl

    Telefon może i fporzo, ale przydała by się jakaś lepsza instrukcja... no i do tego obsługa przez komputer wymaga naprawdę wiele zaangażowania, wszystko metodą prób i błędów - oprogramowanie zbyt skomplikowane, odradzam dla osób o niskim poziomie cierpliwości.

  • 0

    103. ~kiszka  2005-09-21 11:45:18  host: hakone.magma-net.pl

    ten telefon to kiszka/ czasem klawisze sie wieszaja albo brak podswietlenia doprowadza mnie do szalu_____tylko nie piszcie zebym poczytal instrukcje bo juz kilka razy uwaznie ja przeczytalem____ nigdy nie kupie juz motoroli

  • 0

    104. ~franko  2005-09-22 21:38:00  host: hy10.internetdsl.tpnet.pl

    a mozna dokupic pamieci??

  • 0

    105. ~wrp  2005-09-29 15:25:54  host: 83.17.189.42

    Niestety tego telefonu nie mozna juz dostac w Erze, przymajmniej we Wroclawiu :(

  • 0

    106. ~reds  2005-09-29 21:03:45  host: host-81-190-214-162.wroclaw.mm.pl

    ile trzyma bateria przy slabym uzytkowaniu a ile przy inetsywnym to dla mnie wazna info

  • 0

    107. ~Michal  2005-09-30 18:40:06  host: bmt196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon tak wolno chodzi jakbym zainstalował WinXp na PC486. Tragedia, co z tego że ma tyle fukcji jak procesorek ma do tego za wolny. Przy chodzeniu po menu i np. spisie tel widać duże opóźnienie. Poprostu tel długo myśli. Kupiłem ten telefon na abonement pobawiłem się nim 2dni i mi się go odechciało, leży i sie kurzy. Używam Nokii 3310 szybko działa i jest niezawodna. Nokia THE BEST. Czy wie ktoś czy jest jakaś wersja softu bez żadnych bajerów aby tylko tel szybciej chodził.

  • 0

    108. ~Omg  2005-10-06 11:00:04  host: cbh243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Motorola E398 ma wymienne obudowy...Wiem bo sam niedawno ściągałem ze swojej.

  • 0

    109. ~paulr  2005-10-11 20:05:11  host: n-tec.za.digi.pl

    ja słyszałem ze on nie ma alarmu wibracyjnego

  • 0

    110. ~Siwy  2005-10-12 14:28:40  host: axl190.internetdsl.tpnet.pl

    Do opisu tej motorolki trzebaby bylo jeszcze dodać że ma głośniki w 3d, w koncu to nie jest standard w telefonach

  • 0

    111. ~dexter24  2005-10-16 10:06:12  host: 9.3.systemx.com.pl

    No telefon z wyglądu jest fajny ale co z tega jak nie mam,lampy błyskowej tylko latarkę a nie morzna nagrywać filmów brak dyktafonu

  • 0

    112. ~mikel  2005-10-17 23:03:08  host: ii114.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon może nagrywać wideo?I jak długo może nagrywać?

  • 0

    113. ~Endi  2005-10-19 17:10:18  host: aff218.internetdsl.tpnet.pl

    zeby z mp3 zrobić dzwonek trzeba przekopiować piosenke z pamięci zewnętrznej (kata) do pamięci wewnętrznej(telefon)... a zeby oglądać zdjęcia zrobione tym aparatem wejdź w menu > multimedia > obrazki:):)

  • 0

    114. ~martin  2005-10-21 14:37:01  host: daj66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest zajebisty tylko szkoda ze niema kamery a jest ok

  • 0

    115.  2005-10-21 18:02:29

    qwe: dzięki za zwrócenie uwagi, już poprawione! :)

  • 0

    116. ~jarekninja  2005-10-23 20:41:52  host: 80.48.105.5

    ludzie moe mie ktoś powiedzeć który fon jest lepszy do sluchania i odtwarzania przez glosniczek mp3??? SE K700i czy Moto E398 bo mam dylemat :/ Proszę

  • 0

    117. ~drhej  2005-10-30 09:28:52  host: pc155-217.interbit.com.pl

    Telefon ok, mam go od lipca, wszystko OK, jak ktoś nie wie, to telefon ma kartę pamięci. Max pojemność jaką widziałem to 256MB, takzże nawet n-gage pod tym względem dorównuje. Są dwie rzeczy bardzo irytująca: za wolny jest ten fonik - nie wyrabia trochę przy filmach i przeglądaniu katalogów na karcie pamięci; drug: ubogi słownik - odpowiednik T9. Bardzo okrojony. Jeżeli nie ma w nim wyrazu "trochę", to jest baardzo ubogi. Takich popu;arnych wyrazów jest cała masa a w nim ich nie ma.

  • 0

    118. ~tweety35  2005-11-01 21:14:26  host: ds-gw.man.olsztyn.pl

    szukałem go po salonach ery, jakieś 2 tygodnie! Jestem z olsztyna ale dzwoniłem także do dobrego miasta, elbląga, morąga, ostrołęki i ostródy i nigdzie go nie mieli już a szkoda:( więc kupiłem SE K700i i jestem bardzo zadowolony, jedynym dokuczliwym elementem jest brak karty :(! ale da się to przeboleć! ps: w k700i mp3 też mogą być dzwonkiem! Pozdrawiam!

  • 0

    119. ~tomek  2005-11-04 19:46:17  host: klienci-net2.pai.net.pl

    To super telefon baterja trzyma okoła 6-7 dni ma stereo jest super polecam wszystkim kupujcie na allegro :)

  • 0

    120. ~krzysiek  2005-11-06 01:10:51  host: staticline10634.toya.net.pl

    Mam tą komórę j jestem z niej zadowolony.
    Tylko czasem się troche zacina.

  • 0

    121. ~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  2005-11-06 01:12:50  host: staticline10634.toya.net.pl

    fajny fonnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    122. ~krzychu  2005-11-06 01:53:28  host: staticline10634.toya.net.pl

    Słyszałem że "Telefonik ma dyktafon i nic nie trza robic kablem:P Starczy wpisać odpowiedni kod i można odblokować pare ciekawych funkcji (w tym dyktafon)."
    Ale chciał bym się spytać choćby o wskazówke jak to do ciasnej dupy zrobić!!!! czy ten PAKU se jaja robi??!!
    Po co by dawali zablokowane funkcje do komórki????!
    Czy to się wogule opłaca???
    ja nie wiem!!??
    To tak jakby był telewizor bez telegazety ,
    ale by się dała odblokować i by była telegazeta ja nie rozumiem!!!! NIE ROZUMIEM!!!! NIE MA FUNKCJI A JEST FUNKCJA!!!!! masło jest maślane!!!!

  • 0

    123. ~borsi1991  2005-11-06 10:46:33  host: dzg182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wystarczy zwykly kabel zeby do tego telefonu wgrac kamere??

  • 0

    124. ~Ratty  2005-11-08 09:09:21  host: bdt115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do DIGORO: Aby uaktywnic dzwonek mp3 w E398, należy skopiować wybrany utwór z karty trans flash do telefonu. Kopiowanie jest dosyć długotrwałe. Podstawowym warunkiem jest wolne miejsce w pamięci telefonu, z dostępnych ok. 5MB z reguły wolne są 4MB co ogranicza ew. długość dzwonka mp3. Po skopiowaniu w ustawieniach dźwięku będzie dostępny nasz utwór.

  • 0

    125. ~Fajny  2005-11-09 18:04:40  host: gw1.nsnet9.nsn.pl

    no fajny fajny ale zeby miec video trzeba wgrac soft'a :S

  • 0

    126. ~snuki  2005-11-10 22:56:06  host: pa70.pakosc.sdi.tpnet.pl

    Lepsza jest c975

  • 0

    127. ~kamilek87  2005-11-18 22:49:53  host: wlan0-4.srem.net

    najgorszy telefon jaki mialem... strasznie cie zacinal, ladowarka nie stykala po roku uzytkowania [ w motorolach - tradycja] a teraz jeszcze glosniczki wymiekly i ten slaby zasieg.... no coz to motorola a nie siemens... ale chocby troche chlopcy mogli sie przylozyc do tego telefonu...

  • 0

    128. ~użytkownik  2005-11-21 09:31:18  host: bqn138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    byłby super gdyby nie psujące się gniazdo jacka ładowarki

  • 0

    129. ~korpi  2005-11-27 23:32:44  host: dvo207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tego fona od miesiaca i właśnie jestem po flashowaniu telefon śmiga nielepiej niż niejedna nokia no i nagrywanie wideo wreszcie mam ;) Polecam w 200%

  • 0

    130. ~rockwoj  2005-12-04 20:19:20  host: ayi197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajnie motorola E398 Jest Muzyka Mam Itunes super ale motorola lub itunes wysztski pieknie Muzyki www.apple.com tak teraz zobacz !

  • 0

    131. ~lechito  2005-12-06 14:13:15  host: panorama.wcss.wroc.pl

    też nie kumam przedmówców skoro mówia o tym telefonie badziew... telefon ma wszystko co potrzeba zapisuje nie 25 tylko 250 sms... jest juz dostepny w sieci plusa... Wiadomo że nie ma menu jak nokia ale skoro ktos ma na tyle zakuty umysł że po 5 min uzytkowania sie przestawi z nokki na motyke to nie ma o czym gadać...

  • 0

    132.  2005-12-08 14:44:34

    ja mam obecnie motorole c975 i jesten zadowolony szczerze mowiac, ale chcialem zmienic wlasnie na e398. Nie wiem czy to dobra decyzja. pzdr

  • 0

    133. ~Datko  2005-12-12 20:14:16  host: ayh99.internetdsl.tpnet.pl

    Ten fonik jest spoksik, tylko czy ma IRDE ?

  • 0

    134. ~bob  2005-12-15 15:42:23  host: aiu143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ZAJEBISTY telefon!!!!!!!!!!!!

  • 0

    135. ~trachol  2005-12-16 18:14:19  host: 97-105.echostar.pl

    teraz ten fonik jest tylko w plusie w erze od pół roku go nie ma więc wziąłem SE k700i w erze i jestem bardzo z niego zadowolony

  • 0

    136.  2005-12-18 01:08:29

    szkoda ze nie ma nagrywania video,ale brak dyktafonu to porazka

  • 0

    137. ~wimis  2005-12-22 10:22:34  host: abyd22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    który lepszy k700i czy ta motka

  • 0

    138.  2005-12-28 19:32:19

    Czy ten fon na serio nie ma IRDY?? niech ktos powie ze to nieprawda, pliska:D chcialem juz na niego zbierac kase bo jestw simplusie za 629zl:D:D

  • 0

    139. ~Adaś  2005-12-29 16:51:04  host: gigant.artvox.pl

    ten telefonik jest super ale dopiero jak wgra sie w niego softa ze E1 wtedy to jest telefonik

  • 0

    140. ~kamil  2006-01-05 17:43:13  host: wlan0-4.srem.net

    mailem go rok czasu... i nawalil.. i nieprzesiadlem sie z nokii (bo to syf) tylko ze siemensa i teraz znow mam cx75 bajka... troche drozszy ale znacznie lepszy i przynajmniej nie mam problemow z ladowarka

  • 0

    141. ~RadzIo14:)  2006-01-05 21:03:48  host: aamg126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik od kilku dni jest naprawde fajny!Mam wgrany nowy soft i mam w nim tyle bajerow ze nawet najlepsze telefoniki takich nie maja:)Jest to super telefonik kupujcie jesli mozecie!!!!

  • 0

    142. ~101krystian  2006-01-08 16:07:27  host: 80.51.42.2

    ma kamerke??

  • 0

    143. ~JAMES  2006-01-09 02:50:47  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Witam.Kto sie zna na Telefonach bardzo bym prosił żeby midoradził co jest lepsze.Motorola E398,Motorola V980,Sony Ericsson k508i.Prosze pomóżcie!!!!!!!!!!

  • 0

    144. ~jh  2006-01-09 13:36:59  host: aclo140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a w promocji ery ten telefoonik na najniszym abonamecie kosztuje 50 zł a tu kosztuje 249 może odpowiesz mi na to pytanie witku t

  • 0

    145. ~wojtek666  2006-01-10 21:29:57  host: leszka-czarnego.man.busko.pl

    Niedawno zakupiłem tego fona. Jestem z niego maksymalnie happy. Mam tylko jedno pytanie: podajcie mi sposób jak mozna odblokować nakręcanie filmów i dyktafon. Z góry dziekuje... pzdr.

  • 0

    146. ~math  2006-01-13 16:11:49  host: bmx195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fon to wielka lipa!!! nie ma video. ale mozna wgrac softa od ROKR e1.ludzie wy nie widzieliscie zaj... fonów.po wgraniu filmu 19 minutowego do e398 zawieszała sie!!!

  • 0

    147. ~aaa  2006-01-13 16:13:27  host: bmx195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wielaka lipa i tyle!!! kupcie sobie lepiej c975 jest duzo lepsza

  • 0

    148. ~math  2006-01-13 16:15:42  host: bmx195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest tylko jeden sposób... inny soft!!!

  • 0

    149. ~karmelek  2006-01-13 20:06:24  host: c14-207.icpnet.pl

    mam taki problem!! czy opłaca mi sie zamienic motorole v3 z (calym zestawem optócz gwarancji) za motorole e398 tez z całym zestawem i gwarancja ważną jeszcze rok??? prosze odpiszcie!!! beda wdzieczny za odpowiedz.

  • 0

    150. ~karmelek  2006-01-13 20:11:13  host: c14-207.icpnet.pl

    mam taki problem!! czy opłaca mi sie zamienic motorole v3 z (calym zestawem optócz gwarancji) za motorole e398 tez z całym zestawem i gwarancja ważną jeszcze rok??? prosze odpiszcie!!! beda wdzieczny za odpowiedz.

  • 0

    151. ~  2006-01-14 11:23:15  host: staticline792.toya.net.pl

    WŁASNIE CHCE SIE ZORIENTOWAC CZY GO KUPIC A ISTNIEJE TERAZ W PLUSIE ZA 50 ZŁ

  • 0

    152. ~kamilos  2006-01-16 15:12:47  host: bum90.internetdsl.tpnet.pl

    spoko fon ziomy jedziemy po zioło jedziemy!

  • 0

    153. ~Bartek  2006-01-17 16:17:44  host: 228-110.81-161.gts.tkb.net.pl

    Ten Telefon jest SUUPER!! Ma wszystko co potzreba. Mogla by byc podczerwian ale bez tego da sie zyc. NAPRAWDE SUPER !!!!

  • 0

    154. ~Jasiu  2006-01-18 14:15:55  host: fe74.internetdsl.tpnet.pl

    fajny telefonik tylko gdzie kamera???

  • 0

    155. ~kuki  2006-01-18 17:20:36  host: 213-238-127-159.adsl.inetia.pl

    mam ten telfon od tygodnia sprawuje sie rewelacyjnie ma pelno bajerow mi sie najbardziej podobaja swiatla klubowe ktore zarobiscie swieca mp3 maja super jakos dokupilem do niej pamiec 512mb i miesci mi sie 95 mp3 wiec narazie nie mam zamiaru zmieniac tego telefonu polecam go wszystkim a tak po za tym to moj brat ma k 700i i mozna powiedziec ze jest taki sam a nawet gorszy bo k 700 nie ma wymienianej pamieci

  • 0

    156. ~mateusz  2006-01-20 00:16:37  host: cvw226.internetdsl.tpnet.pl

    mozecie mi powiedziec jak sie sciaga gry java do motoroli e398

  • 0

    157. ~kupiec  2006-01-20 23:07:30  host: 86-63-102-37.asta-net.com.pl

    ee.. ZABISTY telefon ...!!! i nawet tani jak na taki model !!! kupucie i radujcie się nim bo jest czym !!!! mykam się nim pobawić :D

  • 0

    158. ~Pwson  2006-01-21 14:38:32  host: proxy2.tkdami.net

    czy ten fonik ma nagrywanie wideo ??

  • 0

    159. ~r3mik  2006-01-23 18:38:26  host: axv113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale Ty lennyjoe jebnięty jestes...=/ Szkoda słów...

  • 0

    160. ~RYBOBUJCA  2006-01-25 01:13:12  host: kaszmir.sti.net.pl

    mam doniej wszystko co niepsuje gwarancji tego fonu mi. oprogramowanie które wkłada i wyciąga mp3 i inne duperele , stery do niego i innych komów pop. do wszystkich. jak go załączycie do kopmpa to jusz go możecie zapychać mp3. i kody na dyktafon, więcej miejsca na esy, ładowanie javy z kompa . itd... wrazie czego majne gg 9749453

  • 0

    161. ~Adek  2006-01-26 19:05:37  host: evr102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pieprzycie głupoty bo pewnie sami nie widzieliscie tego telefony na oczy. Ja go mam i mówie ze jest bardzo dobrym telefonem. Nie jest zbyt drogi w porownaniu do mozliwosci, a nec nie wiem czy koles wiesz ale nie jest sprzedawany w Polsce oficjalnie i trzeba nastepne siano wydawac na spolszczenie no i jest 2 razy wiekszy. Jedyne czego brak(bajery...) to stoper. dyktafon, nagrywanie video. ... ale nie zapominajcie, że to nie aparat fotograficzny tylko telefon...

  • 0

    162. ~ziom  2006-01-28 09:51:49  host: dek98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebisty telefonik tylko brac jest juz w plusie telefon na pelnym spasie pozdro

  • 0

    163. ~Aga  2006-01-28 12:47:27  host: aaxj203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wiecie moze czy ten telefon jest jeszcze w ktoryms z salonow w Wrszawie dostepny w promocji mix.Prosz odpisujcie pilne!!!!!!!

  • 0

    164. ~k.ss.  2006-01-29 10:51:19  host: 213.199.239.118

    mam ta kome:P..ma wypasiony odtwazacz mp3 ale wgrywanie do niej piosenek jest skomplikowane i eski sie wolno pissze...jest troche opozniony ale za to odzazdowy odtwazac 3d:D...

  • 0

    165. ~kisiek  2006-01-30 16:16:51  host: proxy7.star.net.pl

    ile wytrzymuje bateria przy sluchaniu mp3????

  • 0

    166. ~adrian  2006-01-31 10:43:13  host: ail165.internetdsl.tpnet.pl

    nie taki zajebisty co dyktafonu nie ma aparatu mie ma niepowiem bo mp3 ładnie daje jak na maxa sie podgłosi :D

  • 0

    167. ~niema  2006-01-31 10:43:53  host: kle119.cmkp.edu.pl

    niema tego foonu w calej Wawie, bez sensu... PLUSY robią promocje z telefonami których nie mają, przestępstwo!!!

  • 0

    168. ~  2006-02-01 21:40:20  host: orange-ipfw.gni.pl

    nigdy nie bedzie w plusie hahahah koles zastanow sie co piszesz .... jest juz od dawna!!!!!!!!i telefonik jest spoko...

  • 0

    169. ~Aleks  2006-02-05 21:53:05  host: abrm3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny Telefon dla mlodych ludzi, tylko jak ktos trafi na model ze starszym oprogramowaniem to może się zawieszać ale mozna wgrać nowszy....

  • 0

    170. ~Mystik  2006-02-07 21:20:31  host: cable19315176-200.astral.lodz.pl

    jezeli t - mobile ma wyłacznosc na ten telefon a t mobile wspolpracuje z erą to DLACZEGO JEST W PLUSIE??!!

  • 0

    171. ~turzanin  2006-02-12 16:21:19  host: cfu41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nierznij gupot trebi 18 ze tylko ma wylacznosz era jakos moi koledzy go maja z plusa

  • 0

    172. ~djmatus  2006-02-15 15:09:01  host: bfj11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest chyba dostępny w plus mix ale niewiem dokładnie.

  • 0

    173. ~JJJ  2006-02-22 15:58:20  host: 80.51.231.22

    TWN TELEFON JEST HYBA 100 RAZY LEPRZY OD SE K700I

  • 0

    174. ~M@teu$z  2006-03-10 16:25:21  host: pa71.debowa-gora.sdi.tpnet.pl

    Wyjebany w kosmos , ale lepsza jest motorolla L7

  • 0

    175. ~Xion  2006-03-15 18:34:53  host: proxy-I-B.bsk.vectranet.pl

    ej wiecie czy ta komurka ma nagrywanie video??
    I czy jest lepsza os se 700i?? prosze odpisac

  • 0

    176. ~  2006-04-07 09:42:23  host: sy106.internetdsl.tpnet.pl

    oczywiście że jest lepszy i a wideo nagrywa na 100%

  • 0

    177. ~Q-ba  2006-04-07 16:15:10  host: gateway.wifi-networks.pl

    mam tego fona od kilku dni i jestem z niego bardzo bardzo zadowolony!jest moim zdaniem najlepszym telefonem którego miałem a miałem juz 10!moze dlatego ze ta motka ma tak niesamowite dzwieki i wszystko co z muzyka zwiazane a ja kocham muzyke!!

  • 0

    178. ~DoktorX  2006-04-12 15:43:01  host: w3cache.tvkdiana.pl

    Do Motoroli E770V to jej jeszcze sporo brakuje.Ja mam Motorole E770V więc wiem.Jest zaje***** tylko,że nie mam jej jeszcze w Polsce.

  • 0

    179. ~szczurolot  2006-04-13 10:03:28  host: router1.kronet.pl

    witam

    chcialbym oznajmic gdy sie wgra SOFT E1 to bedezie dyktafon, kamera wideo i wiele innych.

  • 0

    180. ~ghość  2006-04-21 10:11:55  host: dgu225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no telefonik fajny ale oryginalny soft sie za czesto wiesza...
    ja mam z softem e1 i jest super...

  • 0

    181. ~lacki  2006-04-28 07:40:20  host: dgk184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fonik zaje...
    a zwlaszcza po przejsciu na e1...
    a zeby ustawic mp3 jako dzwonek to musisz skopiowac pliczek na pam telefonu...

  • 0

    182.  2006-05-02 13:17:44

    Tym telefonem wychodzą zajebiste zdjęcia . Jeżeli ktoś umie robić te zdjęcia to wychodzą lepsze niż jakomś motką v3.

  • 0

    183. ~soda2  2006-05-05 14:51:51  host: host-87-101-72-53.leon.com.pl

    po pierwsze. ta motorola ma pamięć 5MB a nie 71MB [nawet wliczając w to karte 64 i tak koleś się myli] po drugie ten telefon napewno nie ma pamięci na 25 sms bo przecież na same kontakty ma wpisów 1000. po trzecie software nokii moim zdaniem ma swoje wady. zaś motoroloa poprawiłą się przez ostatnie lata. i po czwarte jak nie potrafi się instalować sterowników, ma sie system windows 3.11 i zjarane wejście usb oraz nie umiejętne[na odwórt]podłączenie kabla do kompa to możliwe jest nie połączenie się komputera z komórką. czy ktoś ma może jakieś kontrargumenty? może się myle? no i najważniejsze dla mnie..WIĘC ILE TA MOTOROLKA MIEŚCI SMSÓW?

  • 0

    184. ~plts  2006-05-11 20:24:23  host: chello062179081106.chello.pl

    czy kupił ktos z was ten telefon w mixplusie? bo zastanawiam sie czy jest powszechnie dostepny czy nie mozna go dostac tak ajk jest to w przypadku e398 w erze

  • 0

    185. ~benio  2006-05-19 17:34:17  host: gb227.internetdsl.tpnet.pl

    Czy wymieniłby ktoś ten tel. na nokie 6020???

  • 0

    186. ~BOBAS  2006-05-21 10:35:25  host: aclu189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    KTO WIE CZY TEN FON MA LAMPE BLYSKOWA ??

  • 0

    187. ~menio:]  2006-05-24 17:14:31  host: byi97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest wykręcony:D tylko fakt ...na smsy mało miejsca....max 23 lub 22....raz miałem 23 i się mieściło a teraz mam 22 i pisze że jest pełna:/ale reszta...poprostu miodzio:]....acha...niedowiarki:P MA LAMPE BŁYSKOWĄ i z oryginalnym softem nie nagrywa filmów...przykre ale dozrobienia za kilkanaście zł:]pozdro

  • 0

    188. ~slawos  2006-05-26 20:21:45  host: abwe20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten tel miesci 30sms tylko trzeba jak pisze malo miejsca odbierac je dalej az bedzie taki znaczek nad kopertka i najswietniejsze jest to ze mozna wgrac do niego pelnometrazowy filmik

  • 0

    189. ~nns  2006-05-26 20:24:50  host: abwe20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale era mda to telefon z wyzszej polki a ten jest przezna czony dla innyc przedzialow wiekowych a era mda dla ludzi biznesu palm

  • 0

    190. ~___  2006-05-29 00:44:46  host: do-tkchopin.tkchopin.pl

    czy ten telefon ma IRDE!>>??

  • 0

    191. ~fan  2006-06-01 20:20:43  host: aon217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    K700 niech sie chowa!!E398 rządzi!!O a tak nawiasem pisząc to ma 7mb swojej pamięci,przynajmniej ja tak mam na sofcie e1 ale to niema znaczenia ;D

  • 0

    192. ~MafiA  2006-06-07 13:05:56  host: hr58.internetdsl.tpnet.pl

    Zobaczcie nowsze wyjscie tego telofonu Motorole E1 wygląda prawie tak samo ale jest lepszy :D

  • 0

    193. ~D  2006-06-09 14:14:03  host: abz82.internetdsl.tpnet.pl

    srały muchy... ten fon mi nie wyświetla gdzie się obecnie znajduję :D super naprawdę

  • 0

    194. ~Bandzior2  2006-06-11 12:17:07  host: abmp14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JEst to fajny telefoni, bardzo fajny telefonik. Troszke gorszy od SE K700i bo nie może nagrywać filmów, ale jego plus że można doczepić karte pamięci.

  • 0

    195. ~pawełek  2006-06-13 14:25:51  host: czs10.internetdsl.tpnet.pl

    każyd z was ma inną opinie na temat tego tel!! JA "SIEDZE" W KOMÓRKACH OD 5 LAT I MAM TEN TEL . WIĘC NIE MA ON IRDY Z ORYGINALNYM, SOFTEM NIE NAGRYWA FILMÓW I MA 5 MB PAMIĘCI DYKTAFON MA A MEŚCI 22 SMSY

    POZDR

  • 0

    196. ~Underhill  2006-06-14 12:16:20  host: gd210.internetdsl.tpnet.pl

    Mam maly problem z wgrywaniem plików video na telefon... Uzywalem kilku programow do konwersji na mpeg4, ale po wgraniu na telefon pisalo, ze telefon uszkodzony :/ PROSZE O POMOC !!! #gg: 3441929 ;-)

  • 0

    197. ~KaMiLeK  2006-06-17 21:56:56  host: 85.232.239.181

    mam to motke 2 tydzien i powiem wam szczerze ze jest leprza od k700 tylko nie ma radzia hmm esemesów nie wiem ile pomiesci ale juz mam 100 na skrzynce i nic mi nie mruga to tak na marginesie a jak chcecie filmiki wzycac to najlepiej format 3gp wedlug mnie jest najleprzy i napewno dziala . A i filmy tez sie da nagrywac :P

  • 0

    198. ~ja  2006-06-18 10:37:38  host: dzr186.internetdsl.tpnet.pl

    Bylem posiadaczem tego telefonu. Uważam, że był bardzo dobrym wyborem, ale nie dla mnie. Od początku miałem tylko Nokie, ale wytrzymałem z nim 3 miesiące. Za tą cenę jest bardzo dobry telefon.
    pozdrawiam.

  • 0

    199. ~  2006-06-26 15:46:27  host: host-ip19-94.crowley.pl

    chce kupic ten telefon w mix plusie , warto ??

  • 0

    200. ~Miki55  2006-06-30 12:49:40  host: abqn83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    soda2- właśnie minie zdołowałeś! Chciałem sobie kupić e398 ale teraz jaki pisałeś że psuje się wyświetlacz po wgraniu softu to chyba się rozmyśle... ;(

  • 0

    201. ~Nasty Girl 15  2006-07-06 17:31:46  host: acht17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pawelek mam pytanie jakim cudem ma dyktafon?mam ten telefon rok i nie ma dyktafonu nagrywa dzwieki pare sekund i wkleja w wiadomosc wiec nie mozna go inaczej zapisac jak tylko zapisujac danego mmsa,miesci rzeczywiscie 30 smsow.mp nie mozna ustawic na dzwonek chyba ze skopiowac na pam. tel. ale wtedy telefn strasznie wolno chodzi a zdjecia robi naprawde zajebiste jestem w niego bardzoz adowolona ale jest maly minusik: szybka nie jest wytrzymala na zarysowania jak rowniez cala obudowa :/ juz wymienialam 2 razy w ciagu roku

  • 0

    202. ~haha  2006-07-18 09:43:55  host: 81-219-134-178.futuro.kielce.msk.pl

    trzeba filmy wideo w formacie 3gp

  • 0

    203. ~fubu  2006-07-23 14:31:50  host: cuh242.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik od 1,5 roku i jestem z nigo naprawde zadowolony... ma wszystko czego mu potrzeba, świetnie odtwarza mp3, po wpisaniu specjalnych kodów mozna odblokowac wiele funkcji np mozna wrzucac do 30 gierek, dyktafon, zapisywanie na pamiec tel wiecej esów itd. łatwo jest zmienic softa i dzieki czemu mozemy miec np nagrywanie video czy robic zdjecia na caly ekran. Mozna rozszerzyc pamięc do 1gb (lecz niestety czym wiecej pamieci tym wolniej chodzi telefon-ale trzeba pamiętac ze to tylko tel a nie komp)obudowa jest super wytrzymala a ekran bardzo dobrej jakosci. Filmy na tym tel muszą byc w formacie 3gp albo mp4 a mp3 najlepiej chodzą i mniej zajmują gdy mają 128 kb/s (oczywiscie mozna to zmniejszyc na duzo mniejszą-wtedy mp3 zajmuje mniej ale jest to kosztem jakosci-prog jest na plytce. To by bylo tyle na temat tego koma. . . jakies pyt? to napiszcie - jesli bede mogl to pomoge . narq

  • 0

    204. ~kiful  2006-07-26 11:51:37  host: 76-36.idc.net.pl

    siema pomożcie co mam wybrac ten fonik czy moze L6 a moze SE k700i ???pomożcie ktory lepiej kupic.z góry dziekuje za odp.pozdrawiam

  • 0

    205. ~magnusmaster  2006-07-26 17:34:58  host: dia28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do benio-czemu 6020??

  • 0

    206. ~momo  2006-07-31 14:23:04  host: hsiproxy.astra-net.com

    fubu jakie to kody?

  • 0

    207. ~Steven  2006-08-04 09:48:40  host: ip-213-17-192-179.netia.com.pl

    To prawda. Po wpisaniu paru kodów ten telefon dużo zyskuje. Jest kod na SMSy - zapisywane są w pamieci telefonu, mieści się ich wtedy 100:] Polecam lekturke na forach dotyczących e398.

  • 0

    208. ~tokar  2006-08-11 10:49:49  host: apn-100-182.gprsbal.plusgsm.pl

    do fubu jak zmienic tego softa żeby nagrywać wideo odpisz

  • 0

    209. ~buniek5g  2006-08-19 20:50:52  host: bvm122.internetdsl.tpnet.pl

    ten fon jest kozak ale sa lepsze ale w tym mp3 gra dobrze i temu oplaca sie go kupic nie jest drogi a dobry... Polecam

  • 0

    210. ~ZapAłkA  2006-08-22 11:24:25  host: gprs10.orange.pl

    To prawda fon niczego sobie ma wszystko oprocz nagrywania filmow;( ale tak to spoko spoko..aha no i wlasnie ye smsy malo sie miesci ale co tam nie trza sie tym martwic mam go juz w plusie i chodzi swietnie rok temu zaplacilam za niego 900zł a teraz kosztuje znacznie mniej ale za sprzet i to dobry trza płacić bo sie oplaca...siema

  • 0

    211. ~anty fan  2006-09-10 12:30:43  host: efb190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do ~fan : jak nie wiesz co mowisz to lepiej nic nie mow. K700i moze nie ma karty pamieci ale sama jakosc dzwieku jest o niebo lepsza , aparat ma lepszy ma radio i sam wyglad!!! przeciez e398 wyglada jak nie wiem jaki szajs. mowie ci zastanow sie zanim cos powiesz

  • 0

    212. ~lukasz  2006-09-16 21:13:33  host: ayd154.internetdsl.tpnet.pl

    anty fan to raczej ty sie zastanów bo k700i to dobiero szajs i nie ma tak jak motka e398 glosnik stereo tak więc nie moze byc gorsza jakosc niz k700i ktory ma do bani joistick caly czasie psuje

  • 0

    213. ~gen999  2006-09-16 23:32:35  host: 195.116.32.151

    mam ten telefon. jest zaj****ty. musiałem sie przyzwyczaić do menu ale to żaden problem. Aparat standard 0.3. Fabrycznie nie ma kamery ale idziesz do fachmana który za śmieszne pieniądze wgrywa Ci nowy soft i masz kamere. Aktualnie mam do tego tela wgranego Viper mod'a i jest jeszcze lepszy niż myślałem że będzie. Wyświetlacz sie nie psuje po wgraniu softa!!! Z resztą nawet jeżeli jakimś cudem padnie to 56 zeta za lcd na Allegro i masz zdrowego fona. Naprawde wypaśny fonik. Tele kupuje wg zasady "znudzi mi sie albo nie spodoba to sprzedaje i szukam czegoś ciekawszego. Myślałem o 6600 ale jednak motka wygrała ze względu na porządny odtwarzacz mp3 a nie jego namiastke jaka jest w 6600. poZdro Hellomoto :F

  • 0

    214. ~Mopsoman  2006-09-28 17:23:44  host: cew163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny fon, ma bardzo duzo funkcji. Dobry odtwarzacz,karta pamieci... Jak ktos chce to moze sobie wgrac soft od rokr e1 i wtedy ma video, itunes etc. B.fajny. I nawet wytrzymały. Jak na swoją cenę debeściak!

  • 0

    215. ~Łuki-nt  2006-09-29 14:33:42  host: ecw162.internetdsl.tpnet.pl

    a co jeśli chodzi o klawiatórke ? słyszałem że się psuje ? to prawda ? proszę o odp. PzDr

  • 0

    216. ~fred  2006-10-13 08:41:54  host: xdsl-120-252.wist.com.pl

    ile będzie kosztowała to moto nowe z gwarancją

  • 0

    217. ~Monika  2006-10-24 21:17:32  host: dzp166.internetdsl.tpnet.pl

    hej,ma pytanko,czy ta motorola jest duza???

  • 0

    218. ~Sk43T  2006-10-25 13:36:19  host: 088156107152.stk.vectranet.pl

    Mam okazje kupić tom motke za 260zł ful zestaw z kartą 256mb bez simloka w idealnym stanie jak myślicie opłaca sie??z góry dzięki za pomoc Pozdro for all:)

  • 0

    219. ~SerU  2006-10-28 09:56:51  host: ares.aresnet.pl

    w Słupsku około 400 zł. Pozdrawiam.

  • 0

    220. ~michal  2006-10-31 22:12:53  host: abqf167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema!!!!!!! mam pytanie czy jest jakis program ktory podglosni mp3 bo w tej komie sa strasznie ciche z gory dzienx a kom ogolnie the best

  • 0

    221. ~kamil  2006-11-01 12:10:39  host: abpt28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastaniawiam się nad kupnem tej motoroli i niewiem czją kupić

  • 0

    222. ~Patryk  2006-11-07 16:57:52  host: abmr42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    swietny telefonik mam go od 1 miesiaca i jestem z niego bardzo zadowolony

  • 0

    223. ~Erni  2006-11-16 22:20:54  host: vlan.efekt.net.pl

    a jak z bateria w tym fonie?? ile trzyma przy sluchani mp3??

  • 0

    224. ~PREZES  2006-11-22 23:16:00  host: hipernet127.brda.net

    Ten fon jest bardzo dobry ale jak ma sie wgranego softa z rokr e1 to wtedy jest zajebisty. Tyle bajerow za taka mala cene. Mam pytanie. Wie ktos ile mozna maksymalnie rozszerzyc pamiec. Slyszalem ze 1gb a nawet 2gb. Wiec ile???????

  • 0

    225. ~Pinki25  2006-11-30 14:49:26  host: ada119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam! mam pytanko byc może wiekszości wyda sie banalne ale nie bardzo wiem jak moge ustawić utwór mp3 jako dzwonek.Podejrzewam,iz należałoby przenieśc utwór na pamiec telefonu lecz nie mam tyle miejsca a niebardzo wiem jak usunąć wszelkie dwięki itp. bedące w standardzie telefonu. Z góry dziękuję za odpowiedz.pozdrawiam

  • 0

    226. ~małyyy  2006-12-05 14:46:07  host: cei159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do pinki... musisz miec to mp3 zapisane na pamieci telefonu... tak samo jest z obrazem jesli chcesz uzyc go do kontaktow...

  • 0

    227. ~strupolio  2006-12-06 10:45:52  host: osrodek-tpnet1.wlan.sse.pl

    sie ma!! zna ktos stronke z kodami no motki e398?? z góry dzieki za odp!!1 pozdro!!

  • 0

    228. ~blade  2006-12-13 22:23:47  host: cgk2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak mam gre na kompie i wyswietla mi sie komorka jako dysk wymienny to w jaki folder na komie trzeba wkleic gre zeby dzialala

  • 0

    229. ~ScoTTy_PL  2007-01-09 18:42:11  host: dns2.21.pl

    do gen999: I co ty chłopak porównujesz jakąś e398 do 6600?! NOKIA6600 MA SYMBIAN'a i ten shit już wymięka! Jak się nie znaszto nie pier***

  • 0

    230. ~kevin  2007-01-11 13:02:21  host: cvx194.internetdsl.tpnet.pl

    Hej mam zamiar kupić motorole e398 za 400 zł , tylko mam jeden problem jaką karte pamięci najwiekszą możę on obsłużyć ?

  • 0

    231. ~ziomek MKS  2007-01-13 19:38:05  host: gts12-1.rybnet.pl

    mam pytanie do tego telefonu...! jelsi mozecie odpowiedzcie mi..! wiec: np. motorola v635 ma najwieksza szybkosc mp3 128... a ten tel jaka ma tak dla przykladu SE k750i chodza piosenki o predk np nawet 800 a na tym? dajcie znac..!!!

  • 0

    232. ~  2007-01-30 21:36:13  host: edt97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja kupuje tą Motorole E398 za 300 zł .

  • 0

    233. ~jabol  2007-02-08 19:43:48  host: aanu22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy wie ktos może czy będzie działałą w tej motce karta 1GB

  • 0

    234. ~Kubas  2007-02-19 16:51:14  host: axg30.internetdsl.tpnet.pl

    nie. nie bedzie na niej dzialac gigowa karta. max to 512MB

  • 0

    235. ~drogba999@wp.pl  2007-02-20 15:23:36  host: a128.net155.okay.pl

    motorola e398 gra ze 3 razy glosnie jak sie podwyrzszy dzwiek niz 6600 gra jak prawdziwe radio

  • 0

    236. ~mazi90  2007-02-21 20:03:07  host: addr-158-75-204-51.armnet.torun.pl

    Już nigdy nie kupie nokii, są drogie w stosunku do funkcjonalnosci, niebede placil za napis"NOKIA" aha i widzialem ze ktos pisze ze motka gra ciszej niz 6600:) hahahah nigdy. Mam druga motorole e398e1 i stwierdzam ze jest to telefonik poprostu wyjeb... z reszta sam bass.. w e398 bije na leb nokie 6600...

  • 0

    237. ~RAFAł  2007-02-25 10:32:00  host: anx3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupić te motke ale słyszałem ze wyjdzie tam 1G

  • 0

    238. ~meggi  2007-03-04 19:18:57  host: bb-87-81-236-73.ukonline.co.uk

    Jakim kodem odblokuje zapisywanie smsow w pamieci telefonu? Na simie mam tyko 10 miejsc. Tragedia. Z gory thx.

  • 0

    239. ~sebex126  2007-03-09 16:33:28  host: aayf115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hehe :) Ja ten fon juz mam z pół roku na początku tak sie nim nie podniecałe ale jak wgrałem softa od e1 tzn nie orginalnego od e1 tylko Moto zeus z neta to jest zajebisty fonik godny polecenia nie wiesza sie głośno gra karte mam giga i jest ok naprawde super !!

  • 0

    240. ~DJLADAGRIN  2007-03-10 07:12:46  host: 82.160.48.69

    panowie moze wy mi powiecie poczym poznac jaki soft jest wgrany z gryz dzienk pozdro

  • 0

    241.  2007-03-25 16:57:18

    nie wiem czy ma ktos dluzej ten telefon odemnie mam go 25 MIESIECY!! Telefon jest super. W podstawowej werjsi e398 nie ma kamery , ale to mozna jej wybaczyc. Zdjecia robi dobre, w ladnej ostrosci. Odtwarzacz MP3 Obsluguje dzwieki w jakosci max do 192kb/s stwarzaja mu problemy MP3 ktore maja ruchowa jakosc odtwarzania. Po przerobce tel (zmianie softu) zyskuje kamere i pare innych przydatnych bajerow np dyktafon. Tel wyposazony jest w Bluetooth co umozliwia latwe przesylanie plikow. Niestety nawet po zmianie softu tel ma dosyc powazny blad a mianowicie jesli zgracie filmy MP4 z komputera beda dzialaly, ale jesli sprobojecie przeslac przez bluetooth na ten tel otrzymujemy komunikat "Niemozna odtworzyc pliku plik uszkodzony". Co do jego wytrzymalosci. Moj tel zamarzl przy temp -30 po rozmrozeniu dziala. Jest bardzo odporny na uderzenia , wielokrotnie spadal z wysokosci ok 2m i nic mu sie nie stalo. Jego wadami sa : przy zetknieciu z wieksza iloscia wilgoci klawiatura przestaje dzialac i trzeba odczekac ok 3h az wyschnie w cieple. Bateria slabo trzyma przy odtwarzaniu mp3 bo tylko 6-7h(jak bateria jest nowa). Nie wiem do ilu mozna rozszerzyc pamiec ale poki co mam 512mb i w zupelnosci to wystarczy, ale slyszlaem ze 1gb tez dziala. Bardzo polecam tel kazdemu to chce miec duzo bajerow za niewielka cene (koszt ok 300zl)

  • 0

    242. ~Bolek  2007-03-25 23:50:24  host: abom157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam problem !!! Zgrywam mp3 na karte pamięci i jak odtwarzam na komórce to niektóre mają "Błąd Systemowy" i nie wiem co jest grane.. bo inne działają :/

  • 0

    243. ~Moto  2007-04-01 20:14:52  host: aayu10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cytrus_RP ja mam tel dokladnie 24 miesiace i 3 dni:D

  • 0

    244. ~taz  2007-04-07 00:31:23  host: abjd186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam problem bo przesłałem od kumpla mp3 i zapisałem na karcie pamięci i wogule nie wiem gdzie jest ta mp3 i jak sobie jej posłuchac,,,prosze o podpowiedź...z góry dzięki

  • 0

    245. ~taz  2007-04-07 00:33:31  host: abjd186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pomóżcie...przesłałem mp3 od kumpla i zapisałem na karcie pamięci...szukam,szukam a tu nic nie ma pomóżcie.......

  • 0

    246. ~raper  2007-04-07 20:41:15  host: pi100.koscierzyna.sdi.tpnet.pl

    motka super,nie zmienie go na inny,niczego mu nie brakuje,oczywiscie po wgraniu softa jest jeszcze lepszy,polecam go wszystkim szukajacym telefonu z doskonalym mp3, radze wybrac ten...pozdro dla posiadaczy motoroli e398 i rokrE1.

  • 0

    247. ~kabulon  2007-04-09 16:22:08  host: bxk84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon super!!!mp3 na głośniku bomba tak samo jak na słuchawkach.Nie zacina się a zkartą 512 mb działa super!!!zdjęcia na komputerze spoko -wystarczające!!!bateria z bawieniem się 1 dzień(4 godziny muzy) i 4 dni bez bawienia się -wystarczająco.Polecam każdemu ten telefon kto chce mieć mp3 i mp4 player z aparatem i bardzo dobrym wyświetlaczem oraz przyzwiotą baterię!!!polecam!!!

  • 0

    248. ~*SIEdlo*  2007-04-13 13:12:03  host: abpm111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co jest lepsze tam mota czy nokia 6230??

  • 0

    249. ~djrogger  2007-04-14 17:40:45  host: all152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sluchajcie pomóżcie bo nie wiem którą motke wybrać czy L6 czy E398??? która lepsza???

  • 0

    250. ~kubaF2  2007-04-16 09:28:46  host: ip-89.171.41.164.crowley.pl

    ej zamieżam sobie ją kupić,ale mam problem ... chciałbym wgrać lepszego softa np. od E1 ale nie wiem skąd go wziąść... pomóżcie

  • 0

    251. ~zbok  2007-04-18 00:21:47  host: acon99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do ~kubaF2 ewentualnie poszperaj po matrax.net

  • 0

    252. ~  2007-04-19 11:05:35  host: 212.160.172.70

    motki to badziewia szczerze nie polecam

  • 0

    253. ~Oskarek  2007-04-19 12:54:54  host: 87-205-232-141.adsl.inetia.pl

    Witam:) Telefon jest wysmienity dla ludzi ktorzy chca sobie "pogrzebac" w oprogramowaniu:) Mozna niemal wszystko zmienic i dopracowac:) Oczywiscie w wersji podstawowej (orginalny soft e398) ma liczne wady - wystarczy zmienic oprogramowanie na E1 rork + do tego wlasne modyfikacje i mamy naprawde dosc funkcjonalny telefon:) Nagrywanie video, dyktafon, instalacja aplikacji java na karcie pamieci, smsy bez polskich ogonkow, dowolna czcionka itp. Praktycznie mozna wszystko zmienic:) Polecam jakies dobre forum motoroli. Jeszcze nie mialem telefonu w ktorym moglem samodzielnie dokonac tylu modyfikacji.

  • 0

    254. ~Oskarek  2007-04-19 12:55:45  host: 87-205-232-141.adsl.inetia.pl

    1GB pamieci dziala bez problemu w tym telefonie:)

  • 0

    255. ~misiuu21  2007-04-22 13:26:58  host: bcd96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    rafal na orginalnym sofcie e398 to karta max 256mb bo przy wyszej zacina sie odtwarzacz mp3! a jezeli na sofcie e1 rokr to nawet do 1 gb!! polecam zmiane softu na e1 rokr duzo +++++++++!

  • 0

    256. ~bubu  2007-04-26 16:15:01  host: h-87-199-6-170.dolsat.pl

    Hej.Mam pytanie o posiadaczy tej motki.Otóż ja ją również posiadam i zauważyłem ze w jednej piosence(takiej w której są wysokie i "mocne" dzwięki) jak na fulla ustawię głośność to słychać tak z 2 razy przez chwile takie jakby rzęszenie- jakby membrana nie wytrzymywała.Może mi ktoś powiedzieć czy to normalne w tych telefonach??Proszę o szybką odpowiedż

  • 0

    257.  2007-04-27 18:09:57

    bubu odp. ci na pytanie na mobile.inspiracja a jezeli chcesz zmienic soft na e1 rokr to uderzaj na poczte!! plusy przejscia na e1 to nagrywanie video lepszy dzwiek skory w 3d szybsze dzialanie i itunes!!

  • 0

    258.  2007-04-27 18:18:06

    bubu odp. ci na pytanie na mobile.inspiracja a jezeli chcesz zmienic soft na e1 rokr to uderzaj na poczte!! plusy przejscia na e1 to nagrywanie video lepszy dzwiek skory w 3d szybsze dzialanie i itunes!!

  • 0

    259.  2007-04-28 13:26:31

    eee jak zmienie softa do e398 na ej to głośniejsza będzie PZdr

  • 0

    260.  2007-05-01 11:55:18

    krystus999 oczywiscie ze bedzie glosniejsza i w lepszej jakosci o tego jest prosty program w ktorym ty ustawiasz sobie glosnosc!! jak chcesz zmienic soft to wal do mnie!! pozdro

  • 0

    261. ~Eldo  2007-05-02 22:26:25  host: aagn220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak chcesz właczyć boot loadera to *+#+czerwona słuchawka

  • 0

    262. ~Pitras_007  2007-05-04 14:56:14  host: bkj155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam tego fona od 2 dni... zdążyłem zmienić softa na E1 Hudy&Blażej i wypas. Głośna muza z głośników, piękny bass na słuchawkach. Tylko zamierzam kupić karte 1gb, ciekawe czy pociągnie

  • 0

    263.  2007-05-04 17:38:57

    Pitras_007 oczywiscie ze ci pujdzie 1 gb karta! ale to jest max ktora mozesz wlozyc do tego fona!! pod warunkiem ze dalej bedziesz mial soft e1 rokr! Ja osobiscie ci polecam soft korassa v3 final!! nara

  • 0

    264. ~oskarek  2007-05-07 09:19:17  host: 87-205-226-101.adsl.inetia.pl

    1 gb spokojnie ci wystarczy ;) mam kilka filmow (pelonmetrazowych), muze na ponad godzine sluchania, jakies giery i zostalo mi jeszcze z 300 mega;) takze spox...1gb to az nadto.

  • 0

    265. ~oskarek  2007-05-07 09:21:40  host: 87-205-226-101.adsl.inetia.pl

    Malo tego...ostatnio byl u mnie kuzyn ze swoja moto v3 (orginalny soft) i powiem wam ze "chowala sie" w stosunku do przerobionej e398.

  • 0

    266. ~MaTtI  2007-05-08 22:37:45  host: ebe138.internetdsl.tpnet.pl

    Ej ta motka ma karty micro sd czy mini sd??

  • 0

    267.  2007-05-09 10:56:54

    oskarek poradz kuzynowi zmiane softu! poprawi to jego v3! plusy to nagtywanie video i inne!

  • 0

    268.  2007-05-09 10:57:58

    MaTtI pczywiscie ze karte micro sd !!!

  • 0

    269. ~a h... cie to  2007-05-10 22:42:03  host: bon100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiem tylko tyle: motki nigdy nie podskocza do nokii i soniakow . ale nie rozumiem jednej rzeczy . po co kupywac drozszego e1.lepiej kupic e398 wgrac soft i mamy e1.tyle

  • 0

    270. ~Motka  2007-05-13 20:57:26  host: ehc130.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest super!!! jesli ma soft od 1 bassy i taką głośność

  • 0

    271. ~bubu  2007-05-27 10:31:41  host: h-87-199-6-170.dolsat.pl

    jak wgrać tematy ściągnięte z netu na telefon za pomocą kabla lub bluetootha?

  • 0

    272. ~Ziemowit  2007-05-27 21:59:33  host: apn-99-43.gprspla.plusgsm.pl

    hahaha ale żart! jasne że motki podskakują nokiom i soniakom! nokie co prawda kombajny ale duzeee jak wieś a soniaki złamiesz łatwiej niz zapałke!

  • 0

    273. ~parol  2007-05-31 11:35:21  host: system858917566.mtvk.pl

    nie peniaj to tak cherczy jak mas zgłośną piosenke. zmien sobie softa to ten telefon dopiero WYMIATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    274. ~asd  2007-06-04 18:04:30  host: aaxw36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a h... cie to a po co kupowac SE k310i jezlei mozna kupic se k300i ?

  • 0

    275. ~ziomek  2007-06-05 15:31:02  host: acye172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fon . jest spoko mam tylko karte 64 mb. ale zamierzam kupić 1 gb !! POLKECAM tą KOME

  • 0

    276. ~MoMo_O  2007-06-14 21:35:23  host: dex110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam tylko jedno pytanko jak ten tel gra na głosniczkach ktos moze mi powiedziec czy głosność jest porównywalna do posiadanego przez mojego brata sagema myx6-2 wogle to prosze o kontakt przez gg posiadacza takiego tel. tylko mam prozbe aby była to osoba mająca jakies pojecie na temat tego tela a nie wyskoczy ktos z tekstem nie kupuj bo to syf moje gg 3463665 prosze o kontakt pilne!!!!! bo moge kupić za 180zł tylko musze szybko dac znac bo innaczej pójdzie w inne rece a mam małe pojecie na temat tego tel wiec zkontaktoanie sie mile widziane:] wogle to motki rulezzzzz od 2lat byłem posiadaczem v980 tylko wyszła taka sytuacja ze sie złamała i czas zmienic na cos leprzego

  • 0

    277. ~damski75  2007-06-15 11:20:36  host: gu74.internetdsl.tpnet.pl

    łeee e398 to gówno0 nie ma symbian i tylko 0,31 mpix śmiać mi się z tego chce dla mało wymagających po za tym ma sztuczny bass jak się ją podłączy do głośników więc nie polecam

  • 0

    278. ~macio  2007-06-19 20:35:32  host: axb186.internetdsl.tpnet.pl

    siema nie wiecie jaką kartę mogę włożyć do e398 dzięki z góry

  • 0

    279. ~zxc  2007-06-19 21:27:51  host: aagv226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy mozna zrobic w e398 jakas playliste zeby piosenki graly jedna po drugiej automatycznie sie przelaczajac albo zeby szlo bloknac klawiature jak leci muza.

  • 0

    280. ~leon  2007-06-20 19:56:52  host: enc10.internetdsl.tpnet.pl

    można zablokować klawiature jak idzie piosenka ale nie wiem czy może isć po kolei

  • 0

    281. ~axel  2007-06-22 23:20:21  host: acle253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fon od 2 lat i jest ok z nim spadał mi z różnych wysokości i działa bez zarzutu.jest fonem wytrzymałym.

  • 0

    282. ~marta  2007-06-23 19:05:34  host: abfp46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam ...zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu... tylko martwi mnie to czy sie łatwo nei zepsuje bo nie mam zaufania do motoroli... słyszałam ze wejscie do ładowania sie psuje i ma słaby aparat... martwi mnie czy kupno takiej 2 letniej motki nie jest samobójstwem....prosze o szybka odpowiedz z góry dzieki

  • 0

    283. ~kosa0098  2007-06-23 20:10:46  host: abfq25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ta kom ma symbiana??

  • 0

    284. ~JBT  2007-06-23 21:53:19  host: aczr78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon odtwarza głośno Mp3 ??

  • 0

    285. ~pezex  2007-06-26 14:54:45  host: aya180.internetdsl.tpnet.pl

    ta koma niema symbiana! Mp3 odtwarza głośno, ale ja jusz ma się ten telefon to trzeba wgrać soft od e1 zeby był w pełni wykorzystany ten fon. playliste mnozna zrobic...nawet pare ;) jesli chodzi o wejście do łądowania to fakt ze pojawiają się problemy..ale to nietylko w e398. a polega to na tym ze jak podłączysz kome pod ładowarke będziesz musiał lekko poruszać wejściem i tyle. jak coś to gg 6684983.

  • 0

    286. ~kamaj  2007-06-29 20:03:35  host: 82.160.111.252

    takie zapytanie male.. mozna cos zrobic by w skrzynce odbiorczej sms miescilo sie wicej niz tylko 28 wiadomosci?? ;/

  • 0

    287. ~cool  2007-06-30 20:34:41  host: ehc130.internetdsl.tpnet.pl

    polecam wgranie softa blue moto final version by matis to bateria będzie trzynac 4-5 dni

  • 0

    288. ~A  2007-07-05 17:12:15  host: avd156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do kamaj wpisz ten kod i będziesz mógł sto ssmsów wgrać : Wejdż w menu ty klawiszem z trzema paskami i szybko wpisz 048263* pojawi się okno opcode i wpisz te liczby pokoleji będą się pojawiać field 12345 i wpisuj:Opcode - 47 Field1 - 50 Field2 - 1 Field3 - 64 Field4 - 1 Field5 - 168

  • 0

    289. ~Speede89  2007-07-06 10:09:45  host: bnf198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka..chciałem kupiś tego fona...mam pytanko co o nim sądzicie???jest godny polecenia?ma jakiś wady itp...???prosze o szybką odpowiedź...dzięki i narka:)

  • 0

    290.  2007-07-07 17:26:37

    kamaj oczywiscie ze moze zmiescic wiecej smsow niz 28 i az do 100! wystarczy zmienic soft na e1 rokr lub w e398 zmienic wpisac kod!!!!!!!!!!! Opcode: 47 Field1: 50 Field2: 1 Field3: 64 Field4: 1 Field5: (do wyboru) 184 (SMSy w telefonie + tekst operatora) 168 (SMSy w telefonie + data) 248 (SMSy na karcie SIM + tekst operatora) 232 (SMSy na karcie SIM + data) Aby skorzystać z kodów należy wejść w menu telefonu (przycisk nad joystickiem) i wpisać 048263*. Następnie należy wpisywać wartości w odpowiednie pola. proste lub edytowc seema!!!!!!!!! seem 0032_0001 Adr. hex: 40 bit 6 - 1:SIM 0:TELEFON reszta : bez zmian nara

  • 0

    291. ~  2007-07-09 10:16:07  host: 217.96.82.28

    Witam. Kupiłem ten telefon kilka miesięcy temu na Allegro. Ma on już prawie 3 lata ale jestem z niego bardzo zadowolony. Aparat jak aparat, wiadomo, słaby, w końcu tylko 0,31 megapixela ale mi aparatu prawie w ogóle nie potrzeba (jak jest komuś potrzebny to niech kupi sobie cyfrówkę albo K800i), dźwięk z głośniczków to poezja, po podrasowaniu gra dużo lepiej od większości Soniaków (wiem bo sprawdzałem), brak kamery??? Wystarczy kabel USB, trochę chęci i 30 minut czasu i mamy kamerę, dyktafon, stroboskop i wspomniany podrasowany dźwięk. Dźwięk na słuchawkach nie jest wiadomo taki piękny jak w SE z serii W bo to już nowoczesne sprzęciory, ale jego też da się ustawić (zwiększyć głośność, bass...) Według mnie E398 jest najlepszym telefonem w tej półce cenowej, nie ma co porównywać go do K700i. WSZYSTKIE MODYFIKACJE TAKIE JAK ZMIANA SOFTU, ITP SĄ BANALNE!!! :D

  • 0

    292. ~  2007-07-10 20:40:31  host: 82.160.111.252

    Dzieki ale to nic nie daje.A jak sie edytuje tego seema?

  • 0

    293.  2007-07-14 21:01:08

    ludzie czytac nie umicie!! Seema edytujesz Opcode w tel. lub przez program p2ktools seem 0032_0001 Adr. hex: 40 bit 6 - 1:SIM 0:TELEFON reszta : bez zmian

  • 0

    294. ~adi  2007-07-21 22:02:54  host: ns3.netmax.net.pl

    Czyli jak przerobic zeby było dyktafon itp.... prosze o szybka odpowiedz

  • 0

    295. ~adi  2007-07-21 22:03:38  host: ns3.netmax.net.pl

    czyli jak przerobic ten fon zeby było kamera i dyktafon

  • 0

    296.  2007-07-23 18:00:53

    adi zapraszam na motoe398.prv.pl i na matrax.net/forum/ tam znajdziesz odp.

  • 0

    297. ~junak  2007-07-25 15:44:50  host: gne70.internetdsl.tpnet.pl

    siemka mam takie pytanie jak można ustawić jakąs mp3 żeby ci jak tktoś dzwoni to ona grała????

  • 0

    298. ~  2007-07-28 13:53:53  host: gate.pcboot.pl

    junak - musisz tą mp3 skopiować na telefon i masz mp3 jako dzwonek x]

  • 0

    299. ~kevin  2007-07-31 11:47:17  host: ebu52.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie totalna lipa !!!!! jonstic pada wraz z złonczem systemowym !!! mam tego złoma od pół roku i nie polecam !!!! już lepiej kupic motorolle L-7

  • 0

    300. ~POSIADACZ  2007-08-06 15:58:39  host: 213.25.189.50

    do KEVIN : ten telefon to nie jest lipa!!! musiałes kupić jakiś wadliwy model.ja posiadam tą motke od ponad roku i przez ten czas dużo wytrzymała(wodowanie 3krotne,2500 tyś.smsów co miesiąc,oraz niezlliczone upadki) bardzo wytrzymały telefon.bardziej wytrzymały niż niektóra nokia!!!:))) bardzo polecam ten telefon bo jest SUPER:)))

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-5-239.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet