Motorola E365 - opinie
Telefony Motorola Motorola E365 Opinie o Motorola E365

Motorola E365

w sumie: 112
  • 0

    1. ~Tofikt  2004-10-19 17:50:00  host: dial-1837.lubin.dialog.net.pl

    Kupię sobi taki telefon,bo jest zajefajny!!!!!

  • 0

    2. ~Tofikt  2004-10-20 13:11:00  host: dial-2496.lubin.dialog.net.pl

    Czemu nikt nie pisze? to jest !!!zajebisty!!! telefon!!!!

  • 0

    3. ~LEO  2004-10-21 17:15:00  host: pc1.minsk.internetdsl.pl

    Telefonik jest zajefajny!!! A jakie zdjęcia... Tylko te niewymienne obudowy...koszmar!!!

  • 0

    4. ~Tofikt  2004-10-27 13:05:00  host: dial-2043.lubin.dialog.net.pl

    Leo gratuluje tego telefony tez taki chcialbym miec

  • 0

    5. ~*PAVEŁ23*  2004-10-31 19:14:00  host: 80.48.227.100

    Ogólnie telefon jest fajny ma tylko jedna poważną wadę a mianowicie bardzo słaba bateria trzyma góra 2 dni :P

  • 0

    6. ~nick  2004-12-15 19:56:00  host: en62.internetdsl.tpnet.pl

    czesc . mam ten telefon jest zajefajny lecz ma problem z :
    jak zrobić żeby pokazywało kto przysłał wiadomość??
    please pomóżcie

  • 0

    7. ~hello  2004-12-15 19:59:00  host: en62.internetdsl.tpnet.pl

    haloo pomóżcie mi jak zrobić w tym telefonie aby pokazywało kto przysłał wiadomość SMS, EMS lub MMS

  • 0

    8. ~taczu  2004-12-24 19:17:00  host: 217.75.50.176

    mam zamiar sobie go kupic , jest fajny i tani !!! polecam !!!

  • 0

    9. ~Jak  2004-12-25 12:08:00  host: en62.internetdsl.tpnet.pl

    mazna w tym telefo nie ściągać gry java??

  • 0

    10. ~danielos  2004-12-28 23:06:00  host: inds.pl

    telefon nie jest taki zajefajny jakmogłoby się wydawać,oprogramowanie jest fatalne,
    brak przenośności

  • 0

    11. ~Wojtek  2005-01-05 20:03:00  host: pa82.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl

    Telefon jest spoko tylko dlaczego nie pokazuje kto przysyła wiadomości może ktos wie jak to naprawić?

  • 0

    12. ~wyszo  2005-01-29 11:17:00  host: vh18.internetdsl.tpnet.pl

    TELEFON JEST ZAJEBISTY, WIEM BO GO MAM. JEŻELI KTOŚ WACHA SIE CZY GO KUPIĆ TO BARDZO GO POLECAM, JEST TANI I DOBRY

  • 0

    13. ~Wojtek  2005-01-30 17:59:00  host: dial-2105.zgora.dialog.net.pl

    eee no bez jaj on na 100% nie ma 207 mega pamieci

  • 0

    14. ~WitekT  2005-01-30 21:08:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    Wojtek: dzięki, poprawione. ;) Literówka. ;)

  • 0

    15. ~Motka  2005-02-02 16:44:00  host: ntwklan-kat-62-233-184-98.devs.futuro.pl

    polecam te telefony do zakupienia na allegro, właśnie wystawiłam tam swój, bo dostłam lepszy. ALe ten też jest super. Gorąco polecam! :)

  • 0

    16. ~fire  2005-02-23 14:43:00  host: water.makor.pl

    gdzie w nim jest dyktafon ciekawe... mam go 2 rok i jakos dyktafona nie mam

  • 0

    17. ~WitekT  2005-02-23 15:21:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    fire: dzięki, poprawione! :)

  • 0

    18. ~Gabi  2005-03-19 22:13:00  host: host-81-190-34-203.szczecin.mm.pl

    Boze czemu ja kupilam ten telefon?? jest tak wolny, ze mam ochote rzucic nim o sciane.. beznadziejny!! nie kupujcie go!! mam go ponad pol roku i codziennie mecze sie z tym szajsem.. wymienie go jak najszybciej i ostrzegam Was jest strasznie powolny.. do skrzynki odbiorczej (nawet gdy mam malutko smsow) wchodzi dobre 10 sekund.. pomyslcie jakie to uczucie czekac na otwarcie sie skrzynki lub czegokolwiek!! tragedia!!!

  • 0

    19. ~Enter  2005-04-13 12:01:00  host: eo242.internetdsl.tpnet.pl

    Zgadzam się z Gabi, mam ten telefon rok i moge śmiało powiedzieć że jest strasznie powolny.Ale poza tym jest spoko!

  • 0

    20. ~havi  2005-04-18 17:38:00  host: net1.sf-net.org

    Mam problem z mms-ami bo wczesniej nie miałem mozliwocsi do kogo wysłac ani odebrac tych wiadomosci,a jak juz mam to nie idzie.W salonie "jeleń" sprzedawca powiedział mi,że to jest wada w telefonie i że nic sie z tym nie da zrobic - czekam na wasze zdaniemoze mógłby mi ktos pomóc z góry THX

  • 0

    21. ~piekara  2005-04-20 14:42:00  host: erc162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest bardzo dobry. Nierozumiem tylko postów mowiących że jest powolny. Sprawdziłem i mnie do skrzynki odbiorczej sms wchodzi 2 sekundy(a mam tam ponad 40 smsow). Jednyny problem to soft ktory nie rozpoznaje numerów z książki telefonicznej jak ktos dzwoni. Jednak slyszałem że wystarczy wgrać nowszy w którym zostało to poprawione i dołożony został zoom do aparatu.Pozdrawiam i polecam!!!

  • 0

    22. ~MATToM1o1  2005-06-18 22:54:00  host: dpw200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie, ten telefon jest zajebisty, ja mam dyktafon i mój wcale nie jest powolny, a wręcz zapierdala jak dziki osioł!!! Naprawde bardzo udany model, POLECAM!!!!!!!!

  • 0

    23. ~MaTToM1o1  2005-06-18 23:05:00  host: dpw200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie, jak macie problem z baterią (u mnie trzyma 4 dni przy normalnym użytkowaniu), to kupcie sobie np: na Allegro Bateryjke 1000 mAh Polimerową...Taka bedzie wam trzymać 10 dni i bedzie po problemie....Ludzie po co stwarzać sobie tyle problemów...Ja was nie rozumiem...Naprawde te niedociągnięcia (ja ich nie widze)telefonu można samemu rozwiązać i to lepiej niż mógłby to zrobić producent!!! Teraz na rynku przeciez jest we wszystkim taki wybór!!! Zastanówcie sie...Ten telefon naprawde przebija wiele innych modeli...Jak wam sie nie podoba to nie kupujcie, nikt wam nie każe...Przemyślcie to, a potem wypisujcie głupoty...Jak macie pytania walcie na e-mail....POZDRO

  • 0

    24. ~MaTToM1o1  2005-06-18 23:06:00  host: dpw200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja jakoś mam dyktafon, jave itd...nie chodzi mi powolnie...właśnie w porównaniu do innych modeli tego typu, jest bardzo szybki!!!

  • 0

    25. ~robert-aw  2005-06-23 18:51:00  host: bgk125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten aparat i napisze kilka rzeczy
    1, robi niezle zdjecia i dopiero sony modele z "k" na poczatku maja taka sama ilosc pixeli inne modele sa gorsze
    2, wyrazny wyswietlacz
    3, beznadziejna bateria (norma w motorolli)
    4, niezle menu ale! zanim wyslesz sms-a nacisniesz okolo 5-6 razy klawisze po napisaniu tekstu oczywiscie i to jest uciazliwe
    5, modra klapka na obiektyw
    ogolnie ok
    POLECAM

  • 0

    26. ~WitekT  2005-06-26 17:42:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    MaTToM1o1: dzięki za zwrócenie uwagi, już poprawione! :)

  • 0

    27. ~niolkry  2005-07-07 22:13:00  host: 213.199.238.170

    Mam ten telefon dopiero dwa dni i nie mam zdania na jego temat chociarz ma fajny wyswietlacz i ladnie wychodzą fotki.Niby ma zOOm ale u mnie chyba nie działa słyszałem ze robi się to strzałkami ale prubowałem i nic czy gdzieś się to ustawia.Nie mam tez pojęcia gdzie się robi wielkie litery,kubiłem ostatni kabel USB z płytką oczywiście ale nie wiem w jakim programie zacząć zabawe i z kąd go sciągnąć jak coś to prosze o link a i jeszcze jedno co to za bajer przy mikrofonie,jakaś lampka.Proszę o odpowiedzi na te dręczące mnie pytania DZIĘKI I POZDRAWIAM NIOLKRY ZIELONA GÓRA.

  • 0

    28. ~Kamil  2005-07-08 23:49:00  host: arx246.internetdsl.tpnet.pl

    jak mam zrobić żeby pokazywało mi kto przesył;a wiadomość sms POMÓŻCIE

  • 0

    29. ~@d@m  2005-07-09 20:27:00  host: aj054.netis.net.pl

    Kto mi powie gdzie moge kupic ten telefon tanio i to w Jastzrebiu Zdroju (woj.śląskie)

  • 0

    30. ~  2005-07-11 21:48:00  host: aiv74.internetdsl.tpnet.pl

    troche wiesniacki napis na tylniej obudowie - "mobile camera"

  • 0

    31. ~vfdfv  2005-08-03 19:47:00  host: afu156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten tel na 100% nie ma javy

  • 0

    32. ~Gregor  2005-08-11 20:54:58  host: 80.50.38.62

    swietny telefon!! wlasnie kupilem i polecam wszystkim :D

  • 0

    33. ~pawllo  2005-08-22 13:10:54  host: ij74.internetdsl.tpnet.pl

    to jest zajebisty telefon kupujecie go..jet warty swej ceny ..naprawde..extra

  • 0

    34. ~  2005-09-20 20:26:06  host: gl18.internetdsl.tpnet.pl

    gdyby nie 2 mb pamieci i brak irdy moze bym go kupil - wole dolozyc stowke i miec a835 - telefon 3 generacji :D

  • 0

    35. ~mateusz  2005-09-28 08:43:36  host: cfp180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest zajebisty!polecam go wszystkim

  • 0

    36. ~Rumroad'Un  2005-10-13 12:36:10  host: duc192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest najlepszym jaki do tej pory miałem. Zgadzam się z tym, że ma on kilka wad, ale nowe softy wszystko zmieniają. Aparat ma zoom 5x, tel szybciej chodzi, lepiej wygląda, może nagrywać dłużej, a i wolnej pamięci jest trochę więcej. Telefon po prostu THE BEST!!!

  • 0

    37. ~  2005-10-14 17:11:12  host: ayp206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam taki telefon i moge powiedzieć że jest do niczego.Ma zrąbane ładowanie,mms i wogóle jest dziadoski

  • 0

    38.  2005-10-21 18:27:33

    vfdfv: dzięki za zwrócenie uwagi, już poprawione! :)

  • 0

    39. ~Kasia  2005-11-01 14:57:10  host: w3cache.dialog.net.pl

    Mam ten kom jest zarabisty robie idealne zdjecia przy dobrym swietle i wogole dużo funkcji tylko szkoda ze bateria szybko siada ale nie ma sie jej co dziwic jak sie robi caly czas zdjecia i wszystkie inne :P

  • 0

    40. ~Virtual  2005-11-09 23:14:12  host: ahw82.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon ogolnie dobry. Dobre zdjecia robi w duzej rozdzielczosci. Muzyka, mozna zgrywac .wav ae tylko po 30 sekund max. mysle ze to wystarczy. Mi natomiast on wolno nie chodzi, całkiem szybko, jezeli masz problemy to gwaj softa nowego. :) Obudowa jest zmienna tak dla jasnosci, nie wiem czemu podaja inaczej skoro zmieniłem :). Jka przyjdzie sms to na dole jest od kogo, bynajmniej w moim przypadku. Wady to Zegarek, ktorego wyraznie nie ma. Internet po lewo chociaz to da sie wyalczyc :) . Dzwonki dobre, Vibra słaba dosc. Oglnie moja ocena niego to 4,5 na 5 , poniewaz jedyne narazie mi sie to nie podoba ze zegarek został nie wyraznie pozostawiony, no chyba ze ktos włączy podswietlanie ale to je duzo bateri :) Pozdrawiam

  • 0

    41. ~"MAN"  2005-11-14 09:34:14  host: proxy.btk.net.pl

    czy ten telefon robi dobre zdjęcia czekam na odpowiedź

  • 0

    42. ~lukecz  2005-11-17 22:55:44  host: 113-rak.elwico.pl

    ale baniasty ten telefon: brak irdy, bluetooth'a i obslugi javy :|

  • 0

    43. ~kamilek  2005-11-21 14:13:37  host: dha167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest fajny:)Wlaśnie kupuje sobie taki bo mi się podoba i ładne zdjęcia robi!

  • 0

    44. ~Ziger  2005-11-25 20:06:08  host: 195.116.1.1

    Ten telefon to totalna porażka. Mam go tydzień i wiem ze większego kiczu oprucz motoroli c115 to już motorola niemogła wypuścić. No poza wszystkimi wyższymi motorolami modelu C. Bo to jest straszny szajs. Jak muj prawy kciuk ma wystartować w tym tel do pisania sms-a to myśle sobie"moze telegram wyslać" ten tel jest tak wolny ze poprostu krew mnie zalewa. już z nerwów 3 razy jebłem nim w ściane. Ale to trza przyznać twarda bestia. Nawet jak bym chciał to do sierodka niemoge zajżeć. Cholery tak to zrobiły ze nieumie zdiąć obudowy. Ja niewiem oni go na stałe zalali czy co. A jak ktoś bedzie z was chciał w nim simloka zdiąc to dopiero sie nałazićie. Ja 4 servisy odwiedzialem zanim ktos mądrzejszy mi to zrobił.

  • 0

    45. ~krakers  2005-11-30 13:13:53  host: chello062179040179.chello.pl

    Ja ten tel mialam i jestem z niego adowolona a w szczegolnosci z jakosci zdjec-jak dla mnie grafika the best. Teraz zamierzam do niego wrocic i polecam go innym

  • 0

    46. ~  2005-12-06 09:29:38  host: asm130.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten telefonik ma zooma w aparacie??? prosze o odpowiedź

  • 0

    47. ~Rafal0804  2005-12-06 09:29:47  host: asm130.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten telefonik ma zooma w aparacie??? prosze o odpowiedź

  • 0

    48. ~wernix  2005-12-06 21:37:27  host: proxy.jomar.ostrowiec.pl

    niestety ja tez mam ten sam problem ;(.ale sprobuj wgrac najnowszy soft. to powinno pomuc :)

  • 0

    49. ~mila  2005-12-08 16:06:12  host: ph10.plock.sdi.tpnet.pl

    mam pytanko do was zastanawiam sie nad jego kupem takiego fona ale nie wiem czy mozna zmieniac w nim obudowy.Jak ktos wie to niech mi powie plx... Jaki on jest ???

  • 0

    50. ~asiolek  2005-12-15 14:06:33  host: bbe51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak skonfigurowac to cacko zeby wysylac mmsy itp bo nie moge juz!!!!

  • 0

    51. ~gulu  2005-12-25 11:28:07  host: asn202.internetdsl.tpnet.pl

    nie moge zmienic języja jak kots wie to jak odp.

  • 0

    52. ~  2005-12-26 17:00:21  host: pk130.internetdsl.tpnet.pl

    Pisa ktoś ze sa niewymienne obudowy...

    OBUDOWY SA WYMIENNE, tylko trzeba niestandardowego srubokręcika :)))

  • 0

    53. ~karpiej  2006-01-01 21:21:50  host: axm210.internetdsl.tpnet.pl

    Jeśłi chcecie wiedzieć kto dzwoni lub kto przesyła wiadomośc musicie do książki tekefonicznej wpisać dwa numery. Jeden numer z 0 np.o666666666 a drugi z +48 np. +48666666666. I najlepiej żeby numery z +48 były zapisane np. na karcie SIM a z 0 na telefonie. A wie ktoś może jak wgrać softa do tej motorolki?

  • 0

    54. ~WWR  2006-01-09 10:42:39  host: axy114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NIE MA ZOOM

  • 0

    55. ~GAWOJ  2006-01-09 18:07:42  host: xdsl-905.lubin.dialog.net.pl

    GDZIE ZNAJDE INSTRUKCIE OBSŁUGJI

  • 0

    56.  2006-01-20 09:40:50

    Totalna kaszanka! Niech nikt go nie kupuje chyba ze chce szpanowac wygladem tego tela. Nic nie slychac jak sie rozmawia, skrz. odbior. wlacza sie pol godziny, jave trzeba aktywowac w serwisie (ma jave tylko ukryta, pojeb.... sa ci ludzie z Motorolii), zdjecia jako takie ale mala pamiec wbudowana. Motorola to dla mnie firma na poziomie Sagema. Katastrofa, kaszanka, zalamka, itp....

  • 0

    57.  2006-01-23 13:36:09

    Rewelacyjny telefon, po wgraniu najnowszego softu przebija Nokie w tej samej cenie, mam go juz prawie pol roku i nie zamienilbym go na zaden inny. Swietny fon dla swietnych ludzi.

  • 0

    58. ~DJ Nasio  2006-01-23 16:14:09  host: pa209.walim.sdi.tpnet.pl

    ten telefon jest zajefajny i go kupię

  • 0

    59. ~  2006-01-30 11:07:29  host: cch18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest cool!!!!!!!!!1

  • 0

    60. ~izusiek  2006-02-02 14:31:25  host: nirrti.osk.enformatic.pl

    Ja teŻ z tym miałam problem,ale w końcu się okazało, że powodem bylo to ,że miałam wyłączony GPRS.Więc go włączyłam i wszystko wróciło do normy.Spróbuj i ty.

  • 0

    61. ~Daniel  2006-02-05 12:31:40  host: chp89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mialem twgo foan ale teraz zaluje ze go sprzedalem po prostu zajefajny :)

  • 0

    62. ~arturro  2006-02-20 23:15:11  host: arturro.hstl3.put.poznan.pl

    jak pobrac dzonek jesli dostalem jakas wiadomosc sieciowa i nie moge sie z nia polaczyc???? jesli ktos wie niech odpisze z gory dzieki

  • 0

    63. ~Małek  2006-02-21 19:29:13  host: wa3.internetdsl.tpnet.pl

    Zamierzam go sobie kupic słyszałem że dobra w nim jets polifonia ale troche mnie zniechcają te opinie zę nie pokazuje kto przesyła wiadomość czy to prawda w kazdym tak jest ?? i czy on na ssrio chodzi tak wolno szkoda ze nie ma irdy :/ I czy baterie sa słabe ?? prosze pomużcie czy mam go sobie kupywac czy nie pzdro

  • 0

    64. ~Małek  2006-02-21 19:33:41  host: wa3.internetdsl.tpnet.pl

    Zamierzam go sobie kupic słyszałem że dobra w nim jets polifonia ale troche mnie zniechcają te opinie zę nie pokazuje kto przesyła wiadomość czy to prawda w kazdym tak jest ?? i czy on na ssrio chodzi tak wolno szkoda ze nie ma irdy :/ I czy baterie sa słabe ?? prosze pomużcie czy mam go sobie kupywac czy nie pzdro

  • 0

    65. ~romanesca  2006-02-26 22:06:25  host: cbl105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak usunąć z widoku cielona kopertke i tą słuchawke z jedynka??

  • 0

    66. ~  2006-02-28 11:03:52  host: ebb1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam telefon jest ok ale mam też mały problem z nim że nie moge odbierac MMS, zrobiłem już sobie konfiguracje ale to nie pomaga niewiem czy to nie jest wina złego softa. A dzwonki to idzie sciągac i tapety to jest własnie ta mała zielona koperta u samej gury jak sie ołonczysz to przez chwile przytrzymaj zero puzniej ci przejdzie do skrzynki odbiorczej i to tam jest .....

  • 0

    67.  2006-03-08 12:27:06

    Małek, pokazuje kto przesyla wiadomosci, nie chodzi wolno, zdjecia robi super, ma extra wyswietlacz. To wszystko bedziesz mial jesli wgrasz do niego najnowsze orpogramowanie. Pol godziny roboty a fona bedziesz mial pierwsza klasa. Nie sluchaj tych co narzekaja bo oni nawet nie umieja podlaczyc kabla pod USB.

  • 0

    68. ~  2006-03-12 13:18:58  host: bvv20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny telefonik,mam taki ale ma mało funkcji i mnie wnerwia.

  • 0

    69. ~Aggusia  2006-03-13 16:16:35  host: aud42.internetdsl.tpnet.pl

    ktos sie wczesniej pytal jak zrobic zeby bylo widac kto przyslal wiadomosc. mam ten tel i jestem zadowolona z niego. zeby zobaczyc nadawdce w skrzynce odbiorczej to trzeba w ksiazce tel wpisac dwa razy nr tel pod taka sama nazwa ale jeden z nich musi zaczynac sie od +48. pozdr ;)

  • 0

    70. ~Aggusia  2006-03-13 16:17:29  host: aud42.internetdsl.tpnet.pl

    ktos sie wczesniej pytal jak zrobic zeby bylo widac kto przyslal wiadomosc. mam ten tel i jestem zadowolona z niego. zeby zobaczyc nadawdce w skrzynce odbiorczej to trzeba w ksiazce tel wpisac dwa razy nr tel pod taka sama nazwa ale jeden z nich musi zaczynac sie od +48. pozdr ;)

  • 0

    71. ~ja to ja  2006-03-23 22:16:09  host: z-proxy2-do-rs1.ptp.duna.pl

    mam taki problem ... sciagnolem tapete z papli.pl i hmmm moge wiedziec gdzie zapisuja sie wiadomosci sieciowe ? zakladki itp ? dzieki wielkie za odpowiedz ! pzdr !

  • 0

    72. ~ANONIM  2006-04-10 14:46:54  host: bmi144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moim zdaniem telefon zajefajny!!!!!!Telefon robi super zdjecia(jak na telefon oczywiscie)!!!!Po wgraniu nowego softu telefon ma nawet zoom w aparacie!!!!! Jednym słowem super tel za mała kase!!!

  • 0

    73. ~nika  2006-04-12 16:12:44  host: nat133.isp.tvkg.net

    Mam ten telefon ogulnie jest fajny niestety posiada wady jest powolny i czasami sam sie włancza i wyłancza jest to najgorszy telefon jaki miałam mojm zdaniem telefon ten jest szaiski

  • 0

    74. ~lolek  2006-05-13 10:28:39  host: buh18.internetdsl.tpnet.pl

    nika trzeba umiec to ustawic zeby sam sie nie wyłączał a poza tym fon jest niezly robi fajne zdjecia...lepsze niz moj kumpel z ericsonem k300i wiec chyba dobre...poza tym mam tylko problem z mms'em

  • 0

    75. ~gj  2006-05-14 19:59:40  host: enl123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałem tego tela, ale ciesze sie, że udalo mi sie go sprzedać...Nie jestem zadowolony z jego funkcji, chociaż robił dobre zdjęcia. Raczej nie polecam.

  • 0

    76. ~gj  2006-05-14 20:02:36  host: enl123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałem tego tela, ale ciesze sie, że udalo mi sie go sprzedać...Nie jestem zadowolony z jego funkcji, chociaż robił dobre zdjęcia. Raczej nie polecam.

  • 0

    77. ~FRĄQ  2006-05-15 10:54:17  host: cjj112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tel jst spoko i wlasnie go bede dzidiaj mial :)

  • 0

    78. ~Jack  2006-05-25 08:20:03  host: 213-238-81-40.adsl.inetia.pl

    Wg tej stronki tel nie ma Javy. To prawda?

  • 0

    79. ~Agusia  2006-05-27 13:31:04  host: abzc48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten tel rowno od dwoch miesiecy podoba mi sie tylko to jest zle ze mam zwalona baterie ktora trzyma 2 dni gry sa bardzo fajne zdjecia super smsy troche wolno sie je pisze nie raz mi spadl i nic mu sie nie stalo goraco polecam!!!

  • 0

    80. ~Ahorex  2006-06-05 20:01:24  host: elg19.internetdsl.tpnet.pl

    Mam tego fona i jestem z niego zadowolony. Zdjęcia wychodzą zajafajnie a reszta tez jest spoko. Szkoda tylko ze nie ma łącza IRDA.

  • 0

    81. ~pawelo  2006-07-13 18:56:49  host: aya122.internetdsl.tpnet.pl

    ten fon jest super robi bardzo fajne zdjęcia !!!!!!!!!!!!!!!!!(polecam)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    82. ~waldeksmq  2006-07-24 01:05:14  host: dvn203.internetdsl.tpnet.pl

    Byłem posiadaczem tegoż ,że aparatu przez około 2 tygodnie.In + dobre fotki ,pikna polifonia ,ladny wyglad i duzy wyswietlacz. " IN - " male klawisze ,malo intuicyjne menu, niebieskie podswietlanie klawiszy, Ogulnie nie polecam . dziekuje i zycze udanego wyboru

  • 0

    83. ~Olka  2006-07-24 13:14:16  host: bhh99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka! Mam ten telefonik od niedawna i jest super! mam tylko jeden problem...zciągnęłam dzwonek 15 dni temu i mi sie zielona koperta pojawiła na samej górze...Kase mi pobrało:/ Jak mam go odebrać? Błagam pomóżcie! Dzięki:) poolecam wszystkim

  • 0

    84. ~:)  2006-07-28 21:39:22  host: eoy195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałam ten telefon 3 lata temu, wziety na abonament. Niestety juz go nie mam, bo nie przezyl kapieli w wodzie. Szczerze mowiac go nie pamietam i chyba dobrze :(

  • 0

    85. ~  2006-07-29 18:58:46  host: blq189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak juz trzeba 2 razy wpisywac ten sam nr. to mi powiedzcie jak zrobic ten "+" ?????

  • 0

    86. ~  2006-08-05 14:54:04  host: elg34.internetdsl.tpnet.pl

    żeby wpisać "+" musisz przytrzymać "0". ale to zależy w jakiej sieci działa tel. na ere jest "+48" przed numerem a np w plusie "0". trzeba zapisać t książce telefonicznej taki nr jaki się wyświetla przy połączeniach.

  • 0

    87. ~Ktoś :)  2006-08-07 00:04:15  host: host-80-51-62-239.darlowo.mm.pl

    Żeby odebrać wiadomość sieciową, czyli tą zieloną kopertę u góry trzeba wejść do neta, następnie wziąć strzałką 2 razy w górę i przytrzymać 0 ;) Potem to juz pikuś :D Jak dla mnie telefon Spoko tylko ma trochę mało pamięci i brak irdy lub bluetootha :P Pozdrawiam ;**

  • 0

    88. ~młody  2006-08-09 03:06:00  host: evk168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon 2 lata i co Wam moge o nim powiedziec.. z oryginalnym oprogramowaniem to zajeb..gow.. niemiłosiernie tnie sie przy pisaniu esów!!!, standardowa bateria to padlina,nie ma raportów, połaczenie go z PC-tem przez USB graniczy z cudem! w T9 drugi es wyskakuje po 60 literce!, ale z nowy softem to zupełnie przyzwoity fon, ładne fotki, spoko wyswiatlacz, i nie wiem czy tylko moj taki odporny ale jest wyjatkowo twarda bestia!!! upadł juz mi tyle razy (nawet 2m na beton) i leciutko sie tylko zarysował, raz tez zalałem go wodą i nic. twardy jest!!!

  • 0

    89. ~J.R.  2006-09-01 14:13:41  host: mainframe.rene.com.pl

    Kupiłem sobie tego tela i wnerwia mnie bo nie wiem co zrobić żeby godzina i data pokazała mi sie na pulpicie a nie tylko przy wygaszaczu - wie ktoś może jak to zrobić??

  • 0

    90. ~Na  2006-09-01 20:25:29  host: abxn15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie gadajcie że to taki super telefonik, bo wcale tak nie jest miałam go rok temu ciągle się mulił nic nie dało się na niego wrzucić z kompa, i co z tego, że nie miał nawet rysy, skoro spaliła mi się w nim płyta głowna k**** idealnie 2 dni po gwarancji...

  • 0

    91. ~hryhsrey  2006-09-20 13:23:28  host: djl31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest on super polecam

  • 0

    92. ~Maciuś  2006-09-23 16:44:53  host: host-81-190-156-185.olsztyn.mm.pl

    Mam ten telefon juz prawie rok. Jest SUPER. Wgralem najnowsze oprogramowanie i wszystko hula jak dziki osiol: szybkie eski, zoom w aparacie, nowe dzwieki itp. Ci co pisza ze kablem nie mozna zgrywac fotek niech sie lepiej wykapią w kozim sadle. Podlaczenie jest proste. Spadal mi juz 10 razy i sa tylko drobne rysy. Polecam telefon ale nie amatorom ktorym przeszkadzaja nawet krosty na twarzy.

  • 0

    93. ~tomcias  2006-09-29 17:37:57  host: eer41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon mam prawie od 3 lat. jest poprostu SUPER. mimo ze spadal wiele razu nic mu sie nie stalo. fakt pisze sie wolno esy jak ma sie podstawowe oprogramowanie, ale mam je i mi to nie przeszkadza. jak by ktos mogl napisac mi linka gdzie i jakie mozna sciagnac oprogramowania z gory thx

  • 0

    94.  2006-10-10 00:00:25

    mam ten tlefon od trzech lat. kiedy go kupowałem był nawet nawet, włąciwie największą wadą był brak javy. teraz cieszę się, że go wymieniam bo bateria trzyma mi max 2 dni w stanie czuwania, pisząc dłuższego niz 20 znaków sms'a tel straaaasznie zamula, polifonia jest dosyć słaba. do tego zrąbało się gniazdo od ładowarki i żeby podłączyć ten szajs do prądu trzeba się nieźle nagimnastykować. klawisze też sa już ostro poprzecierane, no ale w końcu nosiłem go przez 3 lata w kieszeni ;) raczej nie polecam...

  • 0

    95. ~Ohhhh...  2006-10-28 21:07:15  host: dtq64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten phone od pół roku i mam go dosyć.! Naprawde, serdecznie.! Zamulasty.! Po 30 znakach drugi es...bateria no comment.!Mało funkcji...aparat no to może jedyny plus...Ogólnie to jedno wielkie gowno.! NIE POLECAM!!!

  • 0

    96. ~ garwolak  2006-11-27 18:25:46  host: aawn1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super phone zamiast ściągać tapety można zrobić zdjęcie ekranu na płaskich lepiej wychodzi sam mam kilka takich tapet

  • 0

    97. ~Przem@s  2007-01-10 20:06:55  host: aaps213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale to zlom !!! Moja kolezanka to kiedys miala ... 2mb pamieci i brak irdy !!! na dodatek jest brzydki ... padlina !

  • 0

    98. ~MOTOROLA  2007-01-19 12:30:43  host: aaxf14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przem@s JAK GO NIE MASZ TO NIC LEPEJ NIE PISZ

  • 0

    99. ~max  2007-02-18 19:35:44  host: staticline23437.toya.net.pl

    guzik sie znacie, dobry telefon tylko trzeba nad nim popracowac, mialem go kiedys i teraz bede mial jeszcze raz,ale rozumie,jak ktos kupuje telefon i nie wie co z niego wycisnac to niech sie nie wypowiada.Nie mialem telefonu, w ktorym sam bym cos nie zmienil. Suma sumarum telefon OK.

  • 0

    100. ~everlast  2007-02-27 19:49:17  host: bfm238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałem do niedawna ten telefon i jest zaje**ście trwały. Codziennie woziłem go w twardym schowku skutera po polskich ,dziurawych drogach, ostatnio go zgubilem i lezał godzine we śniegu i nic mu sie nie stało. Zalałem go lepkim sokiem malinowym i tyle ze musiałem klawisze wyczyścić. Z 8 razy mi upadł na twardą posadzkę. Jak ktoś powie ze ten telefon to złom to napewno nie miał z tą motką do czynienia. PoZdRo!!

  • 0

    101. ~Weronia  2007-04-15 19:11:58  host: abze140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Olko Tak wogle to musisz wejsc do neta w telefonie a to kosztuje.Mam ten telefoni moim zdaniem ten telefon robi naprawde okropne zdjecia..:(A ty przem@s lepiej sie nie wypowiadaj bo nie masz tego tlelefonu :Pewnie io tak nie masz lepszego :PP Poza aoparatem jest napradwde cool..

  • 0

    102. ~Anuś  2007-04-30 08:56:44  host: system858917555.mtvk.pl

    Ten telefon to totalny złom!!! Miałam go przez pół roku i byłam zmuszona go sprzedać! ( nie było łatwo bo nikt go nie chciał :/ ) Po 50 znakach w sms'ie telefon się zawiesza... :/ JEśli jest więcej niż 20 smsów w skrzynce odb. to trzeba czekać parę sekund zanim skrzynka się otworzy ;| Radzę go NIE KUPOWAĆ !!! złom złom i jeszcze raz złm !!

  • 0

    103. ~ziom  2007-07-14 17:14:14  host: bartoszyce-tpnet-1.brt.vectranet.pl

    jak skonfigurowac ten wap w orange ze strony sie nie da ale lipa totalna

  • 0

    104. ~stefam  2007-07-25 22:06:25  host: siedlce6-tp.sdl.vectranet.pl

    ta koma jest dopiero zajebista jak sie wgra softa

  • 0

    105. ~e_l_o  2007-07-29 12:11:36  host: aov254.internetdsl.tpnet.pl

    ten fon to chu** nie ma raportow doreczen nic nie ma ... "NIE POLECAM" mialem go tydzien i podziekowalem :/

  • 0

    106. ~były posiadacz  2007-08-06 16:08:24  host: 213.25.189.50

    również odradzam go kupować ponieważ to totalny bubel!!! ja ten telefon zrzuciłem z 5 piętra na beton bo mnie wku*** NIE POLECAM!!!

  • 0

    107. ~zbok  2007-09-29 14:30:30  host: acns246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    #106 myslales moze nad tym aby udac sie do dobrego lekarza? :)

  • 0

    108.  2007-10-05 14:29:47

    siemka...mam ten tel od tygodnia.powiem tak o nim jest dobry ale ma wady.powoli sie pisze na nim smsy,wogle muli sie to fakt ale ma duży wyswietlacz,super aparat(zaj...ste fotki),fajną polifonie.bat 3ma słabo to tez wada ale ogolnie ciekawy telefon i warty uwagi.

  • 0

    109. ~d1353l  2007-11-09 08:15:32  host: apn-101-18.gprsbal.plusgsm.pl

    pare lat temu mialem ta motke, ostatnio znow ja sobie kupilem i nie moge narzekac, aparat super, 2 mb wystarcza, bo to w koncu nie aparat tylko telefon, esy ida wolno- prawda, wystarczy wgrac nowy soft i bedzie 2x lepszy, bateria jest slaba- fakt! Bo nie ma irdy, bluetootha i ze cos? a po ch.j wam to? jak chcecie zabawke to kupcie tamagoczi albo tetrisa!!!!

  • 0

    110. ~Mike  2007-11-25 13:21:51  host: host-89-228-136-249.gorzow.mm.pl

    Miałem ten telefon kilka lat temu-faktycznie muli w trakcie pisania sms-ów aczkolwiek ponoć nowy soft załatwia ten problem,bardzo ładny wyświetlacz,robi przyzwoite zdjęcia i miła uchu polifonia.Wspominam go raczej dobrze.Za małe pieniądze polecam.

  • 0

    111. ~Marcinl3  2008-03-05 16:46:34  host: 77-87-127-128.rev.masterkom.pl

    To jest lomp i tyle moj kupel slawcio go mial i bardzo zaluje mowi ze ten telefon sluzy tylko jako budzik..

  • 0

    112. ~Mały  2008-06-22 15:19:40  host: gate-ppp-6.informel.pl

    może mieć gg

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-184-73-122-162.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet