Motorola E1120 - opinie
Telefony Motorola Motorola E1120 Opinie o Motorola E1120

Motorola E1120

w sumie: 40
  • 0

    1. ~bar3tek  2005-03-01 12:24:00  host: host-ip38-159.crowley.pl

    telefonik jest mega, matryca 3MP, wymiata. Ciekawy tylko jestem ceny.....

  • 0

    2. ~Pe eS Zet  2005-04-30 10:57:00  host: bks57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    the best mobile phone in the whole world.i must have it no i jak by ktoś wiedział ile może kosztować i gdzie

  • 0

    3. ~lorak1990  2005-05-01 11:13:00  host: host-81-190-147-0.olsztyn.mm.pl

    Super komura, najlepsza Motorola jaką widziałem, tylko cielawe ile kosztyje??

  • 0

    4. ~SZARPIDRUT  2005-05-16 15:06:00  host: ady227.internetdsl.tpnet.pl

    czy ma ktoś z was tą motkę do szprzedania? poluje na nią od tygodnia i bez nadziei :/ bedzie ona choć na zamówienie?

  • 0

    5. ~slawo  2005-05-20 13:12:00  host: dgq42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    e1000 to juz kosmos za taką cenę, a e1120 to juz chyba ideał, poza tym najpiękniejszy design jaki widziałem w telefonach komórkowych, cud miód

  • 0

    6. ~Gela  2005-07-01 21:17:00  host: pd153.tomaszow-mazowiecki.sdi.tpnet.pl

    Wyświetlacz TFT 262,144 kolorów 240x320 pix
    Java Midp 2.0
    Dzwonki MIDI,MP3,AAC,AAC+
    Wap 2.0
    Dźwięk 3D

    Udało mi sie to znaleźć na niemieckiej stronie motoroli :)

  • 0

    7. ~Przemek  2005-07-04 14:22:00  host: aaj196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ciekawe czy ma zoom optyczny?? :D

  • 0

    8. ~WitekT  2005-07-04 15:37:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    Gela: dzięki za uwagi, już poprawione! :)

  • 0

    9. ~  2005-07-15 13:24:00  host: aiv74.internetdsl.tpnet.pl

    jeden sony ericson ma 3,2 mp aparat - ale nie pamietam jaki :(

  • 0

    10. ~Wojtek R9  2005-07-29 01:00:00  host: abt74.internetdsl.tpnet.pl

    nie wypowiadam sie na temat tego phona

  • 0

    11. ~marcin  2005-07-31 19:19:00  host: lan-tktelekom.smtvsat.pl

    a wiec wiem o tym telefonie z niemieckiej strony ze posiada po bokach glosniczki tak samo jak E398i teraz bede polowal na ten telefonik:D czekam az bedzie w jakiejs polskiej sieci...aaaa pozdro A i jak ktos posiada wiecej informacji na temat tego telefonu to niech napisze mi na mejla:) szczegolnie jestem zainteresowany tym czy do tego telefonu mozna podlaczyc sluchawki tak jak do e398 czy trzeba miec biezprzewodowe.. pozdro:)

  • 0

    12. ~  2005-08-30 09:06:19  host: 83.22.28.105

    bede ja mial

  • 0

    13. ~lookass  2005-09-06 14:37:11  host: 228-24.81-161.gts.tkb.net.pl

    mowisz ze se ma 3,2 a lg ma 5 i co zagieło ? poczytajcie poszukajcie serio mowie

  • 0

    14. ~lookass  2005-09-18 17:17:17  host: 228-24.81-161.gts.tkb.net.pl

    ta motka ma kosztowac ok 500 zieonych ale mysle ze w polsce bedzie sprzedawana za jakies 2000zł jako uzywana oczywiscie :/ albo sciagnieta z angli :(

  • 0

    15. ~Til@  2005-09-26 12:26:21  host: zs.wolbrom.com

    A może ktoś napisać kiedy jest premiera tego cudeńka ??? Słyszałem że ostatni kwartał 2005, ale kiedy dokładnie ?

  • 0

    16. ~Kkocyk  2005-10-19 21:33:56  host: 213-238-69-150.adsl.inetia.pl

    Jesli chodzi o kometarz co do tego ze jakis SE ma 3,2 MPx to sie nie zgodze, BO WSZYSTKIE SE MAJA CYFROWE DODAWANIE PIXELI CO PRAWIE NIC NIE DAJE - czyli w rzeczywistoscie zamiast 3,2 MPX mamy okolo 2,5 albo i mniej !!

  • 0

    17. ~  2006-02-12 12:59:04  host: dii227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam e 1000 ale ta

  • 0

    18. ~musashi183  2006-02-12 22:32:00  host: acqa111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co wy tam wiecie samsung sgh-b500 ma 7,7MPx to dopiero wymiata.:D

  • 0

    19. ~bartek 14  2006-03-11 06:11:02  host: dup163.internetdsl.tpnet.pl

    musashi ma racje wienc nie podniecaj sie lookass ze lg ma 5:D

  • 0

    20. ~andro  2006-03-23 21:09:14  host: iB2.rudanet.pl

    impossible is nothing ! :]

  • 0

    21. ~KrzychuX  2006-04-20 00:10:27  host: host-ip158-86.crowley.pl

    Szkoda tylko że ten telefon prawdopodobnie nie wyjdzie !!!

  • 0

    22. ~martix  2006-06-03 15:02:42  host: acwc155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    samsung SCH-B600 ma aparat o rozdzielczości 10 megapikseli co zagieło!!!

  • 0

    23. ~mario  2006-07-09 22:11:02  host: cpc4-inch2-0-0-cust12.dbln.cable.ntl.com

    siemka :) siedzę w Irlandii i mam kontakt z Anglią. zdziwiło mnie że czekacie na wejscie tej motki bo tutaj jest ona już wycofana tak jak e1000!!! sam na nie polowałem i odwiedziłem wszystkie salony w Dublinie!!! jak ktoś wie gdzie kupić jedną z nich to proszę o info !!! pozdro:)

  • 0

    24. ~wkurwiony(pisane na szybko)  2006-07-23 06:29:27  host: cache-los-ab03.proxy.aol.com

    wkurz mnie to ze motka robi super telefony np. a1010 i e1120 a potem je wycofuje , co jest do hu** grane za malo kasy na produkcje , a sądze że telefon stal by się hitem gdyż podobno cena miala byc (bo tego telefonu nie ma i nie bedzie)-2500zl , a nokia n80 z tym samym aparatem , ale za to gorszym aparatem do videorozmowy n - cif , m-vga , i dużo innych funkcji (nokia 500 funtow ) Ale i tak wolałbym motke a1010 , już się tak na nia napalilem już kasa wszystko i teraz szukać telefonu , a tu huj i telefonu ni ma i prawdopodobnie nie będzie (myśle ze motka stanowila by konkurencje dla se p990i - więcej funkcji , ale również większa cena , dlatego ludzie biznesowi , mniej kasiasci napewno wybrali by motke gdyż ma wszystkie potrzebne funkcje - ale raczej nie wybiorą bo te skurwysyny ją wycofali , kurwa jak ich dopadne porozwalam ryje będzie gorsza masakra niż we wszystkich częsciach teksańskiej masakry pilą mechaniczną , Pozdro , może gdy wszyscy milośnicy wymienionych przeze mnie motek się pomądla (ja również ) to bozia się zlituje i namiesz w główkach szefostwa motoroli i wyuszczą te cacka , pojeby z motoroli wstyd nawet nie macie jednego 3 mpx-lowego telefonu , możecie possać , ale brawa za design

  • 0

    25. ~Han  2006-07-23 14:04:38  host: ap114.internetdsl.tpnet.pl

    Który jest leprzy ten czy E1000 ????????????

  • 0

    26. ~  2006-11-17 13:10:43  host: bzq34.internetdsl.tpnet.pl

    e1000

  • 0

    27. ~kwiatek12  2006-12-01 09:00:18  host: as1-55.kalisz.dialup.inetia.pl

    Super!!!!!!! Właśnie chce sobie nedługo kupić nowego tela bo na razie mam Motorolkę E398 jest wyrąbista jednak myślałem nad kupieniem na allegro E1000 ale jak ta będzie w Polsce i na allegro to odrazy ją kupuję!!!!!!!! Co ya tel 3.2Mega pixsele UMTS i odbiornik A GPS ogromnz wzđwietlacy o duej roydyielczosci 265 tzs kolorw Bajka!!!!!!!!!!!!!! Ciekawe cyz tak jak E1000 mam podobnie krte graficyna bo E1000 ma GeForce 4000 do poprawiania filmw itp

  • 0

    28. ~cziken16  2006-12-18 11:04:25  host: alv138.internetdsl.tpnet.pl

    witekT sony ericsson K800i.

  • 0

    29. ~xxx  2007-02-27 14:31:02  host: 088156033101.ols.vectranet.pl

    Nie czekajcie na ten tel bo on nigduy nie wyjdzie!!

  • 0

    30. ~matys  2007-03-04 10:02:12  host: dcb6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon tak jak piszą wyzej nigdy nie wyjdzie ! wiec sobie odpuście ... jestem uzytkownikiem E1000 i juz dość długo szukam E1120 ale nic sie w tej sprawie nie dzieje od 2 lat wiec pozostaje nam bezsensowne czekanie

  • 0

    31. ~lafiesta  2007-04-11 17:13:41  host: aalo51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam znajomosci i lekkim hujem moglnym miec to E1120 ale kasy niema bo pewnie bede musial za nia zabulic 1800 zl i to mnie przeraza..ale narazie mam E1000 z softem oczywiscie i pewnie na ten telefon(E1120) nie mialbym softa (no jak bym sobie sam zrobil) :P...ale jeszcze pare miesiecy i juz bede umial robic softy :D

  • 0

    32.  2007-04-22 20:04:35

    codzien przed snem płacze ze ten tel nie opusci fabryki na masowa skale. Kochałem E1000(teraz mam A1000 tez ja kocham:):):)) 3MPx i reszta z E1000 i sen by sie spełnił. Jeszcze zeby dało sie podkrecic dzwiek jak w E1000. MatraXowcy juz by cos wymyslili:)

  • 0

    33. ~koles  2007-05-31 18:35:17  host: 195.205.97.8

    ej no dajcie spokuj!! zobaczylem ten telefon niedawno i sie w nim zakochalem. oczywiscie mowie o e1120 tej slicznosci. ile by kosztowal ten tel po wejsciu na sprzedaz??

  • 0

    34. ~MAteusz  2007-06-02 19:23:54  host: host851486146.waldex.3s.pl

    a czy jest do sprzedania w POlsce

  • 0

    35. ~WojaS  2007-08-31 12:11:32  host: eiz2.internetdsl.tpnet.pl

    Dupa ciasna, nigdzie go nie znajdziecie, wiec wszyscy mamy pecha., bo sam sie na niego napaliłem.

  • 0

    36. ~smutni ludzie :(  2007-09-09 18:50:53  host: ebl114.internetdsl.tpnet.pl

    jestem wkorwiony na cały świat że takie dziadostwa jak nokia n95 mogą dać się kupić a takie cudo jak //otorola e1120...NIE! ;( To tyle..teraz idę się powiesić...dodam jedno TO SĄ SKURWYSYNY.

  • 0

    37. ~TEIN  2007-10-17 13:55:10  host: hv4.internetdsl.tpnet.pl

    to oto cudo techniki NIGDY nie wejdzie do produkcji :( mial kosztować 1500zł ...mial byc napolskim rynku...a teraz nie bedzie go nigdzie ;/

  • 0

    38. ~gbur  2007-10-20 19:22:41  host: m152.zicom.pl

    Bandyci! Nie mieli kasy na wypuszczenie na rynek e1120 a na nowe autka mają! Ja mam motorole e1000 - genialny telefon! Jedynym markamentem w nim to jest to, że ma kiepski aparat :( Gdyby wypuścili tą kochaną e1120 to nie wiem czy by nie była poważnym konkurentem dle najlepszych nokii.

  • 0

    39. ~Kriss_Lodz  2007-12-26 14:31:51  host: 195.117.116.204

    Były na Angielskim i amerykanskim rynku ale niestety była to limitowana seria nigdy nie weszły do masowej produkcji można jeszcze gdzieś w USA albo UK dorwać pojedyncze sztuki ja juz szukam od 3 mcy może sprawa się wyklaruje za jakieś 2 tygodnie w grę wchodzą oczywiśćie tylko wersje z UK bo z USA u nas będą bezużyteczne koszt ok. 300 funtów

  • 0

    40. ~zuo  2008-07-23 23:56:56  host: crowley-nat.greenlan.pl

    kolejna motorola-widmo ;/

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-198-71.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet