Motorola E1000 - opinie
Telefony Motorola Motorola E1000 Opinie o Motorola E1000

Motorola E1000

w sumie: 217
  • 0

    1. ~wazzzzz  2004-12-24 20:32:00  host: host-116-141.rev.vline.pl

    mam ten telefon i musze powiedziec ze jest super!!!Bije na glowe wszystkie nokie, szajsungi i inne.jedynym jego minusem jest fakt ze nie ma polskiego menu ale da sie to przezyc.poza tym takiego wyswietlacza nigdzie nie widzialem!

  • 0

    2. ~boczek  2005-01-17 19:41:00  host: 194.150.207.12

    ten telefon jest super jeszcze ak dobrego aparat nie widzałem jest super a wyswietalcz lepiej nie mówic naprawdo wartow w nigo zainwestowac pozdro BOCZEK!!!!!!

  • 0

    3. ~neo145  2005-01-30 11:46:00  host: host-116-143.rev.vline.pl

    ten telefon to gowno z duzym wyswietlaczem i kamera 1.3mp. nie ma nawet podstawowych funkcji jak dyktafon, raporty doreczenia sms, irda, a na dodatek nic z nim nie mozna zrobic bo nie ma do niego jeszcze zadnego oprogramowania a na dodatek ciagle sie zawiesza (wiem bo go mialem przez 2 tygodnie)

  • 0

    4. ~Marti  2005-02-08 13:45:00  host: dhcp-212-122-210-146.iweb.pl

    Neo ty się chyba zawiesiłeś w próżni!! Mam tego phona od miesiąca i wszystko jest O.K. Ten tel. bije inne na głowę , jest the best!!!

  • 0

    5. ~Ktos  2005-03-05 11:19:00  host: aho190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ten tel w końcu ma dyktafon, raporty doreczenia sms, bo bez tego nmie moge zyc a chce sobie taki telefonik zakupic??

  • 0

    6. ~Rotfl  2005-03-10 12:51:00  host: dc158.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie ile czasu filmu moze nagrywac ten telefon ??????????

  • 0

    7. ~WitekT  2005-03-10 13:30:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    Rotfl: z takimi pytaniami to raczej na forum. :)

  • 0

    8. ~  2005-04-11 20:52:00  host: CAG-EP-dbp-NC02-e0.energis.pl

    gdzie i za ile mozna go kupic

  • 0

    9. ~  2005-04-24 01:48:00  host: 213.77.27.62

    ladna zabaweczka,wyswietlacz robi wrazenie 240x320 to calkiem sporo, widac motorola wziela sie do roboty:)

  • 0

    10. ~motoboy  2005-05-21 00:09:00  host: xdsl-1128.zgora.dialog.net.pl

    miałem 6230i i musze powiedziec ze to kupa teraz mam E1000 i jestem zadowolony to komora na maxa pod wzgledem lcd i funkcji polecam dla maniaków gsm

  • 0

    11. ~Uszol  2005-06-04 18:37:00  host: hz58.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest zajebisty

  • 0

    12. ~Raikoh  2005-07-06 15:59:00  host: avv42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go 3 tygodnie, telefon jest super, wyswietlacz genialny, jakos mp3 zajebista,raporty dostarczenia sms sa, moze ten idiota neo145 nie zna angielskiego i nie potrafi ich ustawic, sterowniki sa, opd xp dzialaja bez problemy, pod 98 moga byc problemy, a opcje dyktafony mozna wgrac, jedyna wada to dosc drogie karty pamieci

  • 0

    13. ~Koniu  2005-07-19 21:15:00  host: eah85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon super robie już dużo się o nim nauczyłem ale dalej nie wiem gdzie jest dyktafon i jak wgrać aplikacje java. Karte mam 256 :D i zgrywam teledyski i filmy ostro :D z kartą czas nagrania filmiku to 3 min a bez 30 sek. Nie wiem jak wgrałeś dyktafon i jak niektórzy wgrywają jave byłbym wdzieczny za pomoc ;p miro9991@wp.pl wszelkie wskazówki na ten email pozdro

  • 0

    14. ~  2005-08-11 11:20:43  host: cbn99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko jaki telefon lepiej wybrać motorole e1000 czy motorole e398?proszę o doradzenie!!

  • 0

    15.  2005-08-11 11:48:07

    Z takimi pytaniami to raczej na forum. :)

  • 0

    16. ~olis  2005-09-12 15:13:15  host: 80.51.233.10

    Jaka jest jakosc Mp3?! Taka sama jak W e398 czy gorsza?!

  • 0

    17. ~esiog  2005-09-23 18:12:21  host: cdh51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiem tyle gustuje a bynajmniej do niedawna gustowałem tylko w motoroli zaczołem od E365 potem byla E398 i koncowa to E1000 ten ostatni to powarzna konkurencja stawia nowe wyzwania przedewszystkim chodziu tu o wyswietlacz ogromny pięknu zresztą jak sam telefon wielkosc w tym przypadku nie ma znaczenia,jednak sprzedałęm E1000 i kupiłem Sony Eriscon K750i w zasadzie funkcjonalnie to ten SE jest znacznie lepszy,jednak mały wystiwelacz i za małe rozmiary samego telefonu przyczyniłe sie do tego ze jednak noszę sie z zamiarem przesiadki spowrotem na E1000.Sprzedam SEony Ericson K750i lub zamienie na E1000

  • 0

    18. ~kaczor  2005-09-26 15:49:24  host: buy34.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest fajny z wyglądu ale nie wiem czy jest lepszy od sony ericssona k750i ale wydaje mi się ze raczej nie

  • 0

    19. ~misiek_14  2005-10-10 20:40:02  host: dbd97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam do wybrania Motorole E1000 i SE S700i ? Co mam zrobić ?

  • 0

    20. ~ADRIANUSZ  2005-10-15 23:35:37  host: div2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MOWIE TO DO WSZYSTKICH MAM TEN TELEFONIK I MOGE STWIERDZIC ZE DRUGIEGO TEKIGO TO ZA CHUUJA NIE ZNAJDZIESZ.A OSOBY KTORE JADA NA TEN TELEFON BLUZGAMI TO POPROSTU NIGDY NIE MIELI TAKIEGO CAYCHA W REKACH!!!JEDYNYM MINUSEM JEST TO ZE KARTY TransFlash TROCHE KOSZTUJA:/PRZED TA MOTKA MIALEM SE K700i.WARTO ZAINWESTOWAC W KUPNO TEGO STATKA,NAPRAWDE WARRTO.MOWICIE ZE NIE MA IRDY,NO I CO Z TEGO,PRAWIE WSZYSTKIE NOWE TELEFONIKI SA WYPOSARZONE W BLUETOOTH I IRdA.POZDRAWIAM WSZYSTKICH POSIADACZY MOTOROLI E1000!!!!!!!!!PZDR ADRIANUSZ

  • 0

    21. ~guzman  2005-11-03 22:57:04  host: proxy4.kom-net.pl

    a co z baterią, 155h czuwania to trochę mało, ale sie nie dziwie z powodu wyświetlacza i wielu multimedialnych funkcji. W każdym razie bajerzenie z telefonem, sluchanie mp3, rozmowy - boje sie ze to bedzie wyglądac na codziennie ładowanie. A to już troche przykre...

  • 0

    22. ~khak  2005-11-18 19:04:34  host: chello084010121198.chello.pl

    Czy tel ma SYMBIANA ?

  • 0

    23. ~you_lo  2005-11-29 12:18:11  host: aad174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZY JOYSTICK NIE SPRAWIA PROBLEMU PRZY PORUSZANIU SIE POMENU? JEST AWARYJNY? BO JAKO KTOS KTO BY CHCIAŁ KUPIC TEN TELEFON NIC NIE WIEM O JOYSTICKU.

  • 0

    24. ~khak  2005-12-02 18:24:10  host: chello087207224103.chello.pl

    G...wno nie telefon .Nie ma EDGE .Wstyd

  • 0

    25. ~pendrak  2005-12-14 17:48:48  host: cdy225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest fajny ale zatanawiam się terz nad kupnem SE K750. Który lepszy ????????????????????????????????

  • 0

    26. ~asdfadsf`  2005-12-21 18:58:49  host: acb102.internetdsl.tpnet.pl

    ale 3 to jeden film np 10 po 3 minuty czy wszytko dostepne

  • 0

    27.  2005-12-27 23:45:13

    Mam nokie 6230 i zastanawiam sie nad kupnem takiej oto motorolki:)Jak myślicie?Warto?Którą mi radzicie?Thx za każdą pomoc w dokonaniu wyboru;)

  • 0

    28. ~dgdg  2006-02-01 21:02:42  host: dua58.internetdsl.tpnet.pl

    czy MOTOROLA E1000 JEST DO STEPNA W PLUSIE

  • 0

    29. ~  2006-02-07 15:48:54  host: cma186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kolejna zabaweczka dla lanserow nic wiecej

    E398 z lepszych ekranem i dorzuconym UTMS bo inaczej to by kiepsko sprzedawal

  • 0

    30. ~ORZECH  2006-02-07 16:58:41  host: ip-81-15-216-130.unregistered.net.telenergo.pl

    Mam motke e398 i ciekawe czy e1000 by mi sie spodobala, bo nie ma tego wyjebanego dzwieku surround stereo jak e398? Ale zaraz napisza takie pyt na forum:)

  • 0

    31. ~SLAVINK  2006-02-07 22:55:30  host: 62.140.137.30

    MAM TEN TELEFON OD TYGODNIA.KUPILEM NOWKE W SKLEPIE.TO FAKTYCZNIE GOWNO.NOKIA 6230 MA WIECEJ FUNKCJI.W TYM TO NAWET VIDEOFONIA NIE DZIALA TAK JAK PRODUCENT PISAL.DLATEGO JEST TAKI TANI.NIE POLECAM.

  • 0

    32. ~telepolis  2006-02-08 19:09:25  host: polpak4.netilia.pl

    adrianusz widze ze podniecasz sie tym gownem bo przesiadles sie z nokii 3310 czy czegos podobnego czlowieku spojrz na sonyericssona, lub inne firmy nowe modele jak samsungi to odstawisz to gowno w kąt:)
    Podsumowując - 2 dni więcej nie wytrzymałem z tym telefonem, trzeszcząca obudowa!!!!!!
    Pozdro

  • 0

    33. ~brutus  2006-02-20 16:38:59  host: chd225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kto ten opis pisal?? chyba wam sie troszeczke pojebało!! od kiedy e1000 edge nie ma?? jakos mam tego fona i dziala az milo...

  • 0

    34. ~Polak89  2006-02-23 00:34:11  host: 83-145-190-68.cable-modem.tkk.net.pl

    Mam problem!!! ktory wybrac motorolke E1000 czy nokie 6230i?????? Pomocy!!!!

  • 0

    35. ~ee1000000  2006-03-01 21:37:24  host: CMPC177-003.Astral.Lodz.PL

    ziomy moze se ja kupie tylkio jest duzia;/ale luzik

  • 0

    36. ~DYKTAFON CZY MA???????  2006-03-12 20:52:20  host: CMPC177-003.Astral.Lodz.PL

    PLOSIE CZY MA ON DYKTAFON A JAK NIEMA TO CZy DA SIE GO ODBLOKOWAC??

  • 0

    37. ~italiano  2006-03-13 14:47:28  host: 212.38.200.90

    Czy można do tego fona założyć karte 1 gb ??

  • 0

    38. ~Czarny  2006-03-13 17:10:40  host: proxy.gd.marton.net.pl

    Mam zamiar kupić tego phona ale troche mnie zniechęca to że mowią o nim zwiech a.Z tego co tu widze to nie ma się tym, co przejmować zbytnio:)POZDROOO

  • 0

    39.  2006-03-16 16:38:33

    Naprawde kiepski telefon...
    Wiesza sie co 10 minut...
    Nie polecam...
    Są za tą cenę lepsze telefony...
    Np. taki SX1... : )

  • 0

    40. ~TECHNOCHAJER  2006-03-25 13:43:39  host: ip-85-198-241-208.broker.com.pl

    TELEFON CAŁKIEM CAŁKIEM ALE DO PROSTOTY I FUNKCJONALNOŚCI NOKI MU DALEKO CO Z TEGO ŻE MA DUŻY WYŚWIETLACZ JAK NIE MOŻNA OGLĄDAĆ FOTEK ,OBRAZÓW NA CALYM EKRANIE TO PO CO TEN DUŻY WYŚWIETLACZ JAK GO NIE MOŻNA WYKORZYSTAĆ BO JEST GŁUPAWY OPIS ZDJĘCIA ALBO NAGRYWANIA VIDEO PÓKI NIE DA SIĘ ZMIENIC TEGO BZDURNEGO SOFTU TO Z ŻADNĄ NOKIĄ NIE MOŻE SIĘ RÓWNAĆ !!!

  • 0

    41. ~tomek  2006-04-03 19:29:41  host: bs154.internetdsl.tpnet.pl

    Bardzo fajny telefon robi naprawde fajne zdjęcia a najlepiej w nim chodzą mp3 są głośne i zrozymiałe a tak poza tym motorola to niezniszczalny telefon !!!!

  • 0

    42. ~mati6663  2006-04-04 14:58:42  host: dco150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem ten telefon i nie żałuje jest naprawde super!!!I ten OGROMNY WYŚWIETLACZ poprostu wymiata.Extra odtwarza filmy na full ekranie!!!Wydajac pieniądze na tą motke nigdy nie pożałujecie!!!I do tego jeszcze aGPS Nokia 6630 musi sie schowac.
    POZDRO
    MOTOROLA E1000 RULEZ!!!

  • 0

    43. ~Szajba  2006-04-19 14:05:47  host: gm186.internetdsl.tpnet.pl

    Mam tą motorole 2dni i jak narazie super wszystko pięknie dopracowane nie mam zastrzezeń wczesniej miałem nokie 6600 i żałuje że odrazu nie kupiłem tej motoroli poprostu wszystkie nokie bije ci co chca sobie kupić ten model to mowie naprawde warto

  • 0

    44. ~  2006-04-24 22:39:00  host: cux90.internetdsl.tpnet.pl

    telefom na reporty sms, dyktafon i cos tam co kolega neo wspominal ze nia ma. i sie nie zawiesza:)

  • 0

    45. ~ja  2006-04-25 17:27:48  host: www.atomwide.com

    mam pytanie jaka karte pamieci maksymalnie najwieksza mozna wlozyc do tej motoroli z gory dzieki

  • 0

    46. ~biziiman  2006-04-29 21:34:01  host: kolorowe.rq.pl

    neo jest jakiś zgrzany. ŻADNE NOWE TELEFONY NIE MAJĄ IRDY... ty jakiś wczorajszy jesteś. Może jeszcze Ci anteny na wierzchu brakuje co?? i kabla żeby podłączyć to kontaktu telefonu stacjonarnego co?? HALO!!! Jest takie coś jak bluetooth i już wypada irda... no chyba że ty wolisz dyskietki zamiast płyt CD i DVD... a to soy...

  • 0

    47. ~paulbors  2006-05-02 18:35:26  host: p5091FD4A.dip.t-dialin.net

    hello moto! ja fona nie testowalem,ale po tysiacach komentarzy na forach zdecydowalem sie go kupic. teraz czekam na listonosza:P z wszystkich komentarzy co przeczytalem wnioskuje ze ok. 90% sa pozytywne wiec wiadomo gdzie lezy prawda:) pozdro dla motomaniakow:P ps. mysle ze dobre czasy nokii sie juz skonczyly,wszystko robia na odwal,zmienia sie tylko obudowa,nic wiecej,sorry jesli urazilem ludzi w pelni oddanych tej przereklamowanej firmie. takie funkcje jakie ma ta motka e1000 to dopiero dorownuje nokia 6670 i 6680,ale jej cena moze powalic i nie jest dla zwyklego pacjenta:P:) apropos prostoty nokii, to moim zdaniem to niema nic do rzeczy, cywilizacja idzie do przodu, a nie cofa sie albo stoi w miejscu, wiec budowa prostych telefonow jest bez sensu. wszystkiego mozna sie nauczyc(jesli sie chce):).a jakby nie bylo obsluga telefonu nie jest az tak bardzo skomplikowana.

  • 0

    48. ~kunich  2006-05-07 16:11:13  host: router.omeganet.net.pl

    który jest lepszy siemens cx75 czy ta mtoka?

  • 0

    49. ~Franek  2006-05-14 13:53:30  host: aok154.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i jest suuper polecam. to co pisza o nim ze sie wiesza i ze dzojstik tez sie wali to sciema. Wszystko w 100% jest super. a jezeli mowia ze e398 jest lepszy to niech sobie kupia go. ja mialem e398 i sadze ze w porownaniu z e1000 to gowno. a jezeli komus brakuje np dyktafonu niech sobie wgra softa nowego. powiem tyle tylko ze to extra fonik pozdrawiam

  • 0

    50. ~Sławek  2006-05-25 20:33:42  host: brama1.lezajsk.info

    Niema stopera, jest brzydka, ma gorsze dzwięki, jest ogromna, ciężko wyciągnąc ja z kieszeni na lekcji, czasami sie resetuje(tak jak tobie dzisaij Franek), ogolnie ja bym wybrał inny telefon ;)

  • 0

    51. ~connect  2006-05-31 16:06:28  host: 217-153-241-142.zab.nat.hnet.pl

    Ogolnie motorole poj...... badziewia.

  • 0

    52. ~blu3  2006-06-15 18:58:30  host: sn6.internetdsl.tpnet.pl

    telepolis ty chyba jestes jakis oszolom ten telefon mam rok i nigdy mi sie nie zawiesil ani nie sprawil problemu jest wypas powiedz mi jaki model telefonu ma takie audio??? nie wiem czemu tak mowisz pewnie zal ci dupe sciska ze nie mozesz go miec. zadna obudowa nie trzeszczy ani nic jedyna malenka wada to po jakims pol roku trzeba wyczyscic joystick

  • 0

    53. ~blu3  2006-06-15 19:02:11  host: sn6.internetdsl.tpnet.pl

    co wy ludzie wogole mowicie jak tego telefonu w polsce nie ma no jak mozna go tak oceniac. ja np. poddalem go modyfikacjom, np. polepszenie jakosci 2 kamer i wideo i to naprawde jest roznica podglosnilem dzwiek dwukrotnie gry coraz lepsze wychodza na nia a mp3 to jest poezja 3d dzwiek np. dawalem testery dzwieku 3d i helikopter latal mi wokol glowy nie jest ciezka tak sie tylko wydaje wyswietlacz tez super nie rozumiem was kupujcie bo jest lepsza niz siemens cx75 200x a od nokii 5230i ktora ma mniejszy wyswietlacz duzo mniej kolorow o 100x wiem bo sie bawilem motka. radio mozna dokupic ze sluchawkami i dyktafon jest w super jakosci jako aplikacja java takze nie ma nic czego ten telefon by nie mial

  • 0

    54. ~blu3  2006-06-15 19:04:23  host: sn6.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest na dodatek 3g, ma gps ktory fakt jeszcze nie jest rozbudowany bo w polsce nie ma 3g ale powstaja aplikacje ktore beda pomagac w ocenie miejsca pobytu tylko trzeba poczekac.

  • 0

    55. ~blu3  2006-06-15 19:06:30  host: sn6.internetdsl.tpnet.pl

    TECHNOCZAJER jak nie mozna zmienic softu ????? soft mozna zmieniac kiedy sie chce i bez zadnego ryzyka a po przejsciu z sofa e1000 na r26l mozna tak: polepszyc wideo, zdjecia, podglosnic audio, dodac bas w sluchawkach i pare innych bajerow a moze ty jestes lamer i nie potrafisz?? poczytaj zanim cos powiesz

  • 0

    56. ~ja  2006-06-18 10:34:45  host: dzr186.internetdsl.tpnet.pl

    Czytałem właśnie opinie na temat e1000. Doczytałem się porównań z Nokią 6630 i że niby może się ona schować. Ludzie, zanim coś napiszecie przemyślcie to pare razy, bo jak sie to czyta to żal człowiekowi takich bzdur czytac.
    pzdr.

  • 0

    57. ~~niepewna  2006-06-18 13:37:50  host: trantor.dot-com.net.pl

    Mam pytanko: Co wybrać se k700i czy ta motkę??? Proszę o pomoc i dobra radę...

  • 0

    58. ~filak  2006-06-24 21:31:09  host: abmm227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie ja w ogóle nie rozumiem tych ludzi którzy mówią że ten telefon to badziewie. TEN TELEFON TO CUDO. mam go od roku i ani razu mi sie nie zawiesił. Jakość MP3 jest po prostu boska,i ogólnie ten fonik jest coooooool. Jeśli ktos sie jeszcze wacha czy go kupić czy nie , to szczerze polecam. POZDR 4 ALL

  • 0

    59. ~  2006-06-24 23:58:31  host: cce242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dyktafon jak i np aplikacja JAVA nie pamiętam jak się nazywała do oglądania zdjęć na pełnym ekranie można sobie wgrać także wsyztsko jest i jest to ZAJEBISTY FON!! a co do tego ,że mówicie ,że się wiesza to zależy zapewne od softu a soft sobie mozna zawsze zmienic!
    POZDRO

  • 0

    60. ~prezes  2006-06-26 00:33:08  host: bvm158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zawsze mialem motorole i zawsze bede mial bo nigdy sie nie przejechalem na ich produktach. Obecnie mam motorole A1000 i jestem zadowolony... a wracajac do Nokii to powiem tyle... Niezniszczale cegły narka!

  • 0

    61. ~...-niepewna  2006-07-04 00:06:10  host: eue70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niepewna zastanawiasz sie czy wziąsc motke czy tego tandetnego k700i bierz motke lepszego tele nie widziałem a w Ericu dżojstikisie psują

  • 0

    62. ~novy  2006-07-04 19:38:15  host: cod232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile bateria w nim trzyma ?

  • 0

    63. ~aaa  2006-07-18 11:41:17  host: abnd216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    motka E1000 nie jest zlym telefonem , ale ksiazka telefoniczna i pisane sms-ow przez slownik to nieporozumienie w tym telefonie i w tym nigdy nie dorowna nokii. Ogolnie fonik niesly

  • 0

    64. ~T  2006-07-19 16:48:56  host: abmv166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Gorszego telefonu nie mam jest grubszy niz muj monitor od pceta dziadostwo i tyle:)

  • 0

    65. ~Kosmo  2006-07-21 03:51:08  host: zagorzeb.smstv.pl

    Co jest lepsze Motorola E1000 czy Samsung D500 ?

  • 0

    66. ~Losmo  2006-07-21 23:19:48  host: zagorzeb.smstv.pl

    Mam takie pytanie co lepeij wybrać Motorole E1000 czy Samsunga D500 co mi doradzacie ??

  • 0

    67. ~Lol  2006-07-27 10:39:47  host: crd11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Za cenę 400-500?? Bierzcie go, ja też bym chciał ale nie moge sprzedać mojego K500i.

  • 0

    68. ~axel  2006-08-04 16:13:10  host: exf97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam azmiar sobie kupic fajny tele ale nie wiem jaki. Kupic tą motorole? czy moze macie inną propozycje? napiszcie cos czekam

  • 0

    69. ~  2006-08-22 00:12:48  host: nat.mosar.pl

    ten telfon ma flasha??

  • 0

    70. ~Posiadacz69  2006-08-22 08:45:01  host: 85-219-224-1.kamelot.pl

    Mam pytanie co do GPS czy to jest platna usluga a jesli nie to ile kosztuje korzystanie z tego urzadzenia.

  • 0

    71. ~axel  2006-08-22 17:03:32  host: evz146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem tą motke i jest zajefajna, Sony K700i musi sie chowac.Ten tele ma light-a to jest lepsze niz flash.W nocy robi super fotki i filmy.

  • 0

    72. ~Axel  2006-08-22 17:14:46  host: evz146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "niepewna" w lipcu napisała ze zastanawia sie nad K700i a E1000. Tu nie ma sie nadczym zastanawiac bierzcie E1000, nie bedziecie załowac, a jak nie wirzycie to porównajcie a przekonacie sie

  • 0

    73. ~  2006-08-22 17:17:30  host: evz146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten tele ma 18(MB) a nie jak jest napisane-16 i ma dzwonki MP3 3G
    -poprawcie te błędy

  • 0

    74. ~szelik  2006-08-26 23:39:15  host: klik_blonie.klik.bydgoszcz.pl

    siemka mam ten telefonik i chciałem się dowiedzieć czy ma ktoś do niego motywy bo ja mam tylko w formacie sis ale on nie odtwarza tego rodzaju pliku ;/ a i o co to za soft ten r26l

  • 0

    75.  2006-09-02 13:31:49

    zajebisty.widzialem go za 600 w komisie

  • 0

    76. ~Mateusz  2006-09-02 23:09:03  host: aaon109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam takie pytanie czy nie macie problemow z ładowarką bo ja mialem Motorole C975 i koncowka ladowarki byla taka sama i po jakims czasie urzytkowania byly kłopoty ze stykiem

  • 0

    77. ~kubik  2006-09-07 10:15:34  host: staticline22142.toya.net.pl

    mamp problem zeby polaczyc sie moja motka z kompem moze trzeba jakos to skonfigorlwac ??????????? piszcie jestem w potrzebie!!!!!!!!!

  • 0

    78. ~Axel  2006-09-13 17:15:42  host: euz233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do "Mateusz" ta koncówka dobrze działa gdy sie ją nie rusza a gdy sie bedzie ja ruszac podczas ładowania to po jakims czasie sie tak wyrobi ze bedzie słabo działała wiec gdy podłączy sie motke do ładowarki to jej nie ruszac w koncu przez 1,5 godzinki moznas wyczymac bez tele

  • 0

    79. ~Axel  2006-09-13 17:18:14  host: euz233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do "kubik" nic nie trzeba konfigurowac jak masz dobry tele, kabel usb i program to musi działąc!

  • 0

    80. ~Axel  2006-09-13 17:22:49  host: euz233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mała prozba do posiadaczy tego tele
    jesli macie taki tele to napiszcie kilka opini o nim bo ci co nie mają tego tele a chcą miec na tej stronie chcą sie o tej i innej komórce troche dowiedziec a nie tylko poczytac sobie rozmowy ja nie mam nic przeciwko temu ale dołużcie troche opinii.

  • 0

    81. ~Axel  2006-09-13 17:35:21  host: euz233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    HEJ HEJ HEJ co ja tu czytam piszecie ze ta motka nie ma raportów a to przeciez nie prawda. Jak napiszecie smsa->wejdzcie w opcje(te kreszeczki)->opcje wiadomosci->raport o dostarczeniu.
    W innych softach moze byc troche inaczej ale na pewno podobnie.
    A jak cos piszeciee to najperw zastanówcie sie, sprawdzcie to a dopiero na koncu napiszcie

  • 0

    82. ~Guzik  2006-09-18 17:43:33  host: eoq4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "mateusz" do tej motki ładowarka musi być oryginalna w przeciwny m razie telefon pierdalnie

  • 0

    83. ~piotrek  2006-09-23 20:55:54  host: dxk129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupić sobie tani fajny telefon co jest jeszcze w podobnej cenie tej motoroli??

  • 0

    84. ~Axel  2006-10-09 21:52:43  host: euu75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy wiecie jaki mozna wgrac inny soft do tego tele zebyten tele był jeszcze lepszy niz jest?Jesli wiecie cos o tym to piszcie

  • 0

    85. ~krzychu  2006-10-29 23:22:23  host: router.tvgawex.pl

    gdzie w polsce można kupić ten telefon? podoba mi się :)

  • 0

    86. ~jordan  2006-11-03 22:27:06  host: d213-102-145-53.cust.tele2.pl

    Ja mam go od ponad miesiaca,kupilem w zwyklym komisie.Moja opinia. ZALETY: wielki wyswietlacz,swietny wyglad,filmy(rowniez w rm) na full screen,funkcja wygaszania ekranu(czowajacy fon dziala o wiele dluzej niz inne moto),matryca 1,2mpx +zalety innych motoroli :) WADY: zacinajacy sie czasem joystic(trzeba czyscic),nieszczelna obudowa(ja wyswietlacz uszczelnilem czarnym silikonem i OK), brak trybu dysku jak w e398,gniazdko sluchawek w niefortunnym miejscu(czepiam sie, jego zaslepka tez niezbyt udana),z powodu mniejszej popularnosci nie daje sie tak swobodnie tuningowac jak wyzej wymieniony(potrzebne sa tez inne progsy).Choc moze tuningu tego modelu jeszcze nie opanowalem. Na koniec cecha,z ktora mi jako bylemu posiadaczowi e398 trudno sie pogodzic: brak wibrujacych glosnikow,lecz za to 3d. Bylby super gdyby nie to ostatnie, ale i tak jest swietny. Jesli chodzi o soft to R26LD... dyktafon mozna wgrac w javie, on ma a-gps dlatego na razie to raczej bajer), zamiast motywow sa skiny(format ski) obslugiwane progsem skinner4moto. Twierdze,ze NOKIE sa dla tradycjonalistow(i jedzacych orzechy), SE dla szpanerow.Moglbym wiele zlego o tych fonach napisac,NIC dobrego ale to bez sensu,zadna strona sie nie da przekonac, wiec apeluje do maniakow w.w. marek o powstrzymanie emocji.

  • 0

    87. ~gonzo  2006-11-03 23:10:00  host: rw82.internetdsl.tpnet.pl

    Która lepsza, E1000 czy E770v ??

  • 0

    88. ~Kamil  2006-11-08 15:24:05  host: dsuwm-nat.man.olsztyn.pl

    da sie wgrać do niej sota żeby odtwarzać gry z N-gage ?

  • 0

    89. ~ddddddddddddddddddddd  2006-11-10 20:05:42  host: bnf116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie jak ustawić wap w tym telefonie

  • 0

    90. ~przemo  2006-11-13 19:52:56  host: clj125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie jak połączyć sie z kompem przez USB???? czy potrzebne są jakieś sterowniki????

  • 0

    91. ~kielon  2006-12-03 21:04:25  host: w3cache.sistbg.net

    chciałbym sie dowiedziec czy ten telefonik ma moze stereo (2 głosniczki)??????

  • 0

    92. ~M@ti  2006-12-07 21:16:17  host: acoe186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy na tej motce lepiej slychac piosenki(mp3) niz na e398??

  • 0

    93. ~  2006-12-09 21:09:52  host: evf70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten tele ma stereo dzwonki(3d)o niebo lepsze niż e398 a żeby się połączyc z kompem wystarczy miec kabel usb lub bluetooth i program do motki i działa

  • 0

    94. ~  2006-12-15 16:35:09  host: lesna6-72-0-127.euro-net.pl

    program motorola phone tools, albo bloothem łapać PCta, ma dwa glośniki-stereo

  • 0

    95. ~M@ti  2006-12-16 22:14:46  host: acpn72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce ogladac filmy na tym telu ale zadny nie chodzi na jaki typ przerobic te filmy

  • 0

    96. ~Klomfi  2006-12-25 18:18:07  host: mainframe.rene.com.pl

    do ~M@ti... Chodza filmiki 3gp :)

  • 0

    97. ~krzychu  2007-01-08 20:26:26  host: bud243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce zakupic ten fonik moze chce ktos go zprzedac po niskiej cenie? ja jestem chentny

  • 0

    98. ~mati  2007-01-15 08:51:19  host: acwh236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej. to wszystko prawda ale jak chciałem ja sprzedac to nicht nie chcial jej kupic >

  • 0

    99. ~Redbull  2007-01-18 18:50:00  host: nat1.btsnet.pl

    ej chłopaki po ile w Szczecinie albo gdzie indziej ten fon chodzi w lombardach albo gdzieś>?????? I czy mozna ściągnąć sim locka??????

  • 0

    100. ~Anna  2007-01-24 20:43:01  host: w3cache.dialog.net.pl

    Miałam ten telafon przez miesiąc i zawiodłam się. Wczoraj sprzedałam i kupiłam nokie :) Lipa! Odradzam! Ciągle się wiesza!

  • 0

    101. ~robaczeh111  2007-01-26 12:09:13  host: egm150.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie pomuszcie mi nie wiem czy mam kupic ten telefon... mam na telefon 440zł a chce miec telefon tez jako mp3-trojke.. czy warto go zamuwic na allego??? i ile kosztuje harta pamievi 128mb???

  • 0

    102. ~Leri  2007-01-28 18:55:41  host: bli144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebisty telefonik :) jestem szczęśliwą posiadaczką. Zawiesza się po wgraniu nowego menu ale to raczej bezpojęcie osoby która to robiła:)

  • 0

    103. ~lissek  2007-01-29 15:46:47  host: doy110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem zadowolony z tego fonika, ma dużo możliwości. jezeli ma ktoś jakiś problem z Motką to prosze pisać na gg 9874789 tam przkazuje dalej inf. bo od was to raczej nic nie przyjmie ta osoba co ja jej dodaje problem.;)))))

  • 0

    104. ~xope  2007-02-01 09:52:57  host: afe26.internetdsl.tpnet.pl

    szukam motoroli E1000 w dobrym stanie w niskiej cenie gdyby ktos chcial sprzedac ja jestem chetny do kupna moje gg to 226851 piszcie!!!! Pozdr all

  • 0

    105. ~Mati  2007-02-04 09:48:16  host: ip-89.171.41.118.crowley.pl

    a duzy on jest? poreczny?

  • 0

    106. ~Silas  2007-02-06 00:33:22  host: dwi130.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten tel od pol roku i mowie wam nie znajdziecie telefonu do 1000 zl z tak czysta jakoscia dzwieku!!!!!!!!! do tego on nie jest drogi bo teraz mozna go kupic nawt ponize 400 zl

  • 0

    107. ~UlotnaChwila  2007-02-06 11:53:06  host: w3cache-m34.microchip.net.pl

    mam problem... jak kopiuje sie numery z karty sim na motorolle e100???? kopiowalam kontakty potem ba nawet scalalam ale lipa nigdzie nie widze moich numerow :((((((

  • 0

    108. ~Shekerz  2007-02-09 23:34:22  host: aclm215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do Kielon: Telefon ma 2 głośniki stereo z funkcja dźwięku przestrzennego

  • 0

    109.  2007-02-14 15:24:18

    Cześć. doradźcie co wybrać motke E770, E1000 czy nokie 6230 :)

  • 0

    110.  2007-02-14 15:42:11

    Cześć. doradźcie co wybrać motke E770, E1000 czy nokie 6230 :)

  • 0

    111. ~kacper 17_13  2007-02-17 16:15:37  host: bnq239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy ta motorola ma podczerwień i jak długo trwa przesyłanie przez blutotch zjdjęcia lub mp3?????

  • 0

    112. ~  2007-02-20 00:32:52  host: 82-32-114-234.cable.ubr03.hawk.blueyonder.co.uk

    nie ma podczerwieni ale to jest zbedne bo i tak za dlugo by szlo. a Bluetooth ma szybki ale zeby w pelni wykozystac jego predkosc mususz polaczyc sie z jakims nowoczesnym teelfonem ktory ma tak samo szybki bluetoth. telefon jest troche duzy ale szybko sie mozna przyzwyczaic.motka E770 jest slabsza to chyba logiczne a nokia 6230 podejzewam ze tez

  • 0

    113. ~  2007-02-20 00:35:33  host: 82-32-114-234.cable.ubr03.hawk.blueyonder.co.uk

    glosniki to on ma zajebiste jest dzięk przestrzenny (3d) teraz mam nokie n80 ale motorola e1000 miala lepszy dzwiek

  • 0

    114. ~  2007-02-22 00:34:13  host: local-gw.64k.pl

    Można dostac ten tel już za 350-400zł a jest naprawde wypasiony polecam go wszystkim ze względu na cene jak i na możliwości :)

  • 0

    115. ~  2007-02-25 20:24:12  host: local-gw.64k.pl

    Mam ten etlefon od kilku dni i już wiem że nie znalazł bym lepszego cacka za takie pieniądze naprawde polecam każdemu świetne fotki super menu a dotego karty pamięci i dźwięk 3D poprostu cudeńko

  • 0

    116. ~mishkoltz  2007-03-14 21:21:18  host: 82.177.118.174

    Powiedzcie mi ludziska który mam wybrać e1000 czy v1050??

  • 0

    117. ~kacper17_13  2007-03-17 10:24:13  host: boj211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    T znowu ja teraz mam pytanie dotyczące piosenek i filmów czy istnieje możli przesówania do danego momentu filmu czy też piosenki??????? prosze o szybką odpowiedz ... pozdro wszystkim..

  • 0

    118. ~kacper17_13  2007-03-17 10:59:33  host: boj211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy w tej motoroli zacina sie joystick????? miałem kiedyś SE k700i i tam joystick wysiadł po 6 miesiącach i dla tego nie polecam sony ericsonów... a i nie radze podkręcać głośników bo po jakimś czasie wysiądom... moj kolega miał e 398 i tak zrobił i sie zjuhcciła... pozdro...

  • 0

    119. ~audrey16  2007-03-18 17:41:51  host: dzk40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Weź se lepiej e1000, bo v1050 nie ma bluetooth !!!

  • 0

    120. ~Jacckuu  2007-03-19 21:44:29  host: bva89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam jescze takie pytanko.... czy te 2 głośniki stereo nawalają jak w motce e398 lub e1 ???? PROSZĘ O ODPOWIEDŹ

  • 0

    121. ~Rafi7892  2007-04-10 14:13:06  host: cfj163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do jacckuu-ten fon gra od nich 2razy głosniej!!!jest jednym z najgłosniejszych telefonów na rynku!!!

  • 0

    122. ~kwiatek12  2007-04-22 11:02:57  host: as1-186.kalisz.dialup.inetia.pl

    Tel jest zajefajny 2 razy mi się zawieśił ale to nic, a jak chodzi o palete kolorów wyświetlacza to on ma 16mln! bo na stronie motoroli tak pisze!

  • 0

    123. ~xbox20  2007-04-22 11:58:45  host: azv32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam czy ktoś wie czy karta 2GB podejdzie do tej motki? jak nie to jaka mozna najwieksza??

  • 0

    124.  2007-04-22 19:58:51

    Miałem ten fon ale sprzedałem i posiadłem A1000 Motorolke:):) Telefonik bardzo dobrze trzyma sie w dłoni. Ma sie wrazenie ze jest solidnie wykonany i tak naprwade jwst! DZWIEK!!! Ten tel jest chyba najgłosniejszy jaki wyprodukowano. SE W550i podobno jest głosny....jeszcze pewnie nie słyszeli o podkreconej E1000. Wystarczy programiriem odblokowac i motka zaczyna tak naperzac ze uszy boła a zwłaszcza na dzwonki AIR(jak ktos zna to wie o co chodzi:))E398 nie ma co startowac do konkurencji z tym fonem bo E1000 go zagłusza totalnie. Nie ma znim zadnych problemo. flashowałem go chyba ze 20 razy! tak zeby rózne softy sprawdzic i po prostu nie da sie go ubic! Pl menu to oczywiscie zaden problem. mozna dograc. Wideo nagrywa bardzo ładne. Wideorozmowy smigaja pieknie. Bateryjka trzyma od 2-5 dni zalezy jak kto uzywa. joy miedzy klawiszami wogóle nie przeszkadza. Najwieksza karte mozna włozyc 1GB no chyba ze wymysla cos z softem tak jak to jest z A1000. 2GB podobno nie działają. Jedyna wada tego fona jest taka ze ekranik czasami sie zakurzy pod obydowa i trzeba fona rozkrecac aby to wytrzec i joy czasem przerywa ale WD-40 psiknąłem i rychciła jak szalona. POLECAM GORĄCO!!!

  • 0

    125. ~Heroes  2007-04-22 21:38:53  host: bbk31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co Wy gadacie. Niejest ona znowu aż taka głośna. Kumpel ma ta motorole, i mój go zagłusza i to ładnie. A zmieniając temat, chce sobie właśnie ją kupić ze wzgledu no to że ładnie wygląda i moim zdaniem jest fajna. Tylko zaś nieaz taka głośna jak mój obecny telefon ale pomimo tego mam zamiar ją kupić.

  • 0

    126. ~  2007-04-23 09:42:20  host: ekb158.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy ta motka e1000 ma polskie meni

  • 0

    127. ~gośc  2007-04-23 16:13:39  host: xdsl-2251.elblag.dialog.net.pl

    Mam kilka pytań odnośnie tego telefonu. Jak sprawuje się joystick? Czy jest taki słaby jak w niektórych Sony Ericssonach? Czy jezeli nie wgram softu to możliwości tego telefonu będą mocno ograniczone? Bardzo proszę o odpowiedź :)

  • 0

    128.  2007-04-23 16:29:20

    Mam kilka pytań odnośnie tego telefonu. Jak się sprawuje joystick, czy jest słaby jak w niektórych Sony Ericssonach? Czy jeżeli nie zainstaluję żadnego softu, to czy możliwości tego telefonu będą dużo mniejsze?

  • 0

    129. ~mishkoltz  2007-04-24 01:58:15  host: 82.177.118.174

    joystick wymiata a w razie jakichkolwiek problemów wspomniany WD-40 i po sprawie!! Ponadto mając kabel można ją dowolnie modyfikować bo jest bardzo dużo sofcików które ją podkręca. A co do okrojonych możliwości nie tuningowanego E-tysiaka to nie wiem bo nie miałem takowego.

  • 0

    130.  2007-04-25 19:14:00

    Jesli chodzi o seryjny soft to ciezko dostac ten telefon z takim sofcikiem:D na orginalnym flashu jego mozliwosci nie są az tak małe, bo w sumie to podkrecic mozna tylko głosność i jakosc robionych zdjec i filmów i to chyba tyle.

  • 0

    131. ~Tomciuu  2007-04-28 21:20:26  host: bop166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy motorola E1000 Gra glosniej od Se D750i???

  • 0

    132.  2007-04-29 10:56:47

    mam pytanie czy motorola E1000 gra lepiej niz Sony Ericson k700i???

  • 0

    133. ~mishkoltz  2007-05-05 00:29:55  host: 82.177.118.174

    Ta motka gra najlepiej (2 głośniki) ze znanych mi fonów a jeśli chodzi o głośność to jest bezkonkurencyjna!! zmieniając sofcik da sie ją jeszcze bardziej pogłośnić;)

  • 0

    134. ~mishkoltz  2007-05-05 00:37:14  host: 82.177.118.174

    Ta motka gra najlepiej (2 głośniki) ze znanych mi fonów a jeśli chodzi o głośność to jest bezkonkurencyjna!! zmieniając sofcik da sie ją jeszcze bardziej pogłośnić;)

  • 0

    135. ~kamil  2007-05-08 17:49:17  host: 80.51.122.51

    czy ta motka ma podczerwien bo tu pisze ze nie ale na allegro prawie wszyscy pisza ze ma wiec ma czy nie??

  • 0

    136. ~mishkoltz  2007-05-16 12:37:19  host: 80.50.253.60

    nie ma irdy bo nie potrzebuje;)

  • 0

    137. ~Soldier  2007-05-23 19:47:02  host: exb167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ta motka niema podczerwieni ale i tak jest zajebista! polecam

  • 0

    138. ~Joltix222  2007-05-24 06:58:38  host: abfd147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie chciałbym kupić ta motke. Czy gra ona głośniej lub tak samo jak nokia 5200 ???

  • 0

    139. ~Jotelpe  2007-05-24 13:30:04  host: gdb18.internetdsl.tpnet.pl

    tak, jest taka możliwość. pozdrawiam

  • 0

    140. ~hubert723  2007-05-28 21:46:43  host: awx50.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie. "motorolnik" napisał że "Wystarczy programiriem odblokowac i motka zaczyna tak naperzac ze uszy boła a zwłaszcza na dzwonki AIR" a więc mam tą motke i chciałbym sie dowiedzieć szczegółów jak ją podkręcić aby głośniej grała???? prosze, pomóżcie:)

  • 0

    141. ~hubert723  2007-05-28 22:01:26  host: awx50.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie. "motorolnik" napisał że "Wystarczy programiriem odblokowac i motka zaczyna tak naperzac ze uszy boła a zwłaszcza na dzwonki AIR" a więc mam tą motke i chciałbym sie dowiedzieć szczegółów jak ją podkręcić aby głośniej grała???? prosze, pomóżcie:)

  • 0

    142. ~c  2007-06-04 14:39:24  host: bxp250.internetdsl.tpnet.pl

    ~hubert723 polecam lekture forum matrax.net - wszystkiego się dowiesz :]

  • 0

    143. ~go.pl  2007-06-04 20:33:31  host: 82.177.118.174

    poszukaj strony dotyczącej tylko i wyłącznie e1000 tam jest wszystko wytłumaczone;)

  • 0

    144. ~LucAlphano  2007-06-07 16:08:25  host: 213-238-115-114.adsl.inetia.pl

    W nokiach placi sie za marke oni coraz bardziej olewaja klienta porownajcie sobie funkcje e1000 z jakas podobna nokia i spojrzcie na cene to mowi samo za siebie niech wreszcie ktos zniszczy monopoliste

  • 0

    145.  2007-06-09 20:01:24

    Oki aby ta motka tak naparzała trzeba zmienic softa ale jezeli komuś sie nie chce to mozna to zrobić programem:"P2KTools" i juz motka nawala jak szalona!!! A jeżeli planujecie kupic ten telefon i chcecie sie dużo o nim dowiedzieć to polecam stronke www.matrax.net na której znajdziecie pełno trików do tej Motki ale i do każdej innej.

  • 0

    146. ~znawca  2007-06-11 22:15:26  host: fhu178.internetdsl.tpnet.pl

    Wejdźcie sobie na: www.matrax.net i poczytajcie forum to sie przekonacie! Ta motka jest boska! Porównanie jej z nokią 6230 to jakaś pomyłka. Dużo lepsza od k700(DUŻO lepsza!!!!). Jedyna jej wada to średnio trzymająca bateria! Mozna zmieniać soft, podgłaśniać mp3, poprawiać jakośc zdjęć i video itd itp wszystko pięknie opisane na matraxie!!A przy tym "polepszaniu" czuje sie ogromną satysfakję!

  • 0

    147. ~pawel  2007-06-18 17:45:33  host: axv1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak z niezawodnością tego fona? na allegro nie ma nowych takich telefonów , ile moze kosztować nówka? są wogle?

  • 0

    148. ~dj michu  2007-06-18 17:52:35  host: aclt65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy ta motorola gra glosniej od motoroliv 235??????????????odp

  • 0

    149. ~mishkoltz  2007-06-21 23:16:50  host: 82.177.118.174

    spotkałem nówke na allegro i kosztowała coś w okolicach 600,- Gra głośniej

  • 0

    150. ~nick  2007-06-24 12:10:00  host: ppp135061.ostnet.pl

    Są przecierz na allegro za 300zł spokojnie kupi, p.s. po co komu irda jak BT jest o wiele szybszy ?

  • 0

    151. ~wet  2007-06-28 13:29:08  host: staticline691.toya.net.pl

    Witam jak naj bardziej jestem zainteresowany tym telefonem miałem v975 ale prubowano mi ją ukraść pozostało mi tylko połowa telfonu :( mam dosyć klapek. Ten telefon z opisów wydaje się kosmiczny... :P Mam pytanie do tego jak się spisuje na niej GPS? i za jaką cene można kupić ten telefon używany ale w pełni sprawny. Na allegro z tego co widze wszystkie mają jaieś uszkodzenia. Pozdrawiam

  • 0

    152. ~bbb  2007-07-03 12:18:37  host: w3cache.dolsat.pl

    boshe ale ludzi sa puści z tego co tu czytam :/ mam te telefon rok juz i da sie wgrać dyktafon mam także mape polski i można jeszcze wgrać tu mapy różnych miast (i to bardzo dokładne) wkońcu przecież ta koma ma agps :) że wam sie zawiesza to poprostu trafiliście na wadliwy model. mi się jeszcze nigdy nie zawiesila joystick smiga bezproblemowo (przypominam że mam już ją rok) wyświetlacz jest b.duży i można oglądać na nim zdjęcia na "fullscren" tylko chłopaki tam co pisali że nie można to nie umią sie obsluzyc tym fonem ;] do tego potrzebny jest program który także mam wgrany. można także wgrać stoper i takie tam pierdoły różne co sie komu podoba pełno takich bajerów jest na forach mam wgrany soft że podkręcona jest muza tzn gra glosniej duzo i kto pisze że nokia 6230i jest lepsza to normalnie śmieszny jest :D to porównajcie może ceny jak jesteście tacy mądrzy ? ile kosztuje ta nokia a ile e1000 ? kupicie nowke e1000 do tego karte i jeszcze wam zostanie kupa kasy ;] qmpel z klasy mial 6230i i jest do du*y uwierzcie droga jak ch*j a wcale wiecej funkcji nie ma. a wyswietlacz to chyba z lupą trzeba tam przyglądać się żeby coś dojrzeć. filmy ja mam ustawione że można nagrywać 13min (bo ktoś sie pytał tam wcześniej). i jeszcze jedno ludzie zanim coś napiszecie o tym fonie to najpierw pobawcie sie nim poszukajcie i pogrzebcie na różnych forach!! bo z tego fonu naprawdę da sie zrobić takie cacko że mucha nie kuca... wsytarczy tylko troche pogrzebać :) i da sie wgrać ten dyktafon i dlugość nagrywania jest na nim nieograniczona ludzie jak można mieć telefon 2dni czy tam tydzien i pisać takie głupoty :/ ? po tygodniu ja wiedziałem może tyle co wy dopiero pogrzebałem na forach i teraz ma rakiete a nie telefon ;] pozdro dla normalnych

  • 0

    153. ~frajdik  2007-07-05 16:35:54  host: 88-199-123-1.lukman.pl

    CHCE Ją kupić powiedzcie czy się psuje i czy się opłaci.

  • 0

    154. ~fra  2007-07-05 16:41:16  host: 88-199-123-1.lukman.pl

    CHCE Ją kupic powiedzcie czy się opłaca i czy się nie psuje.

  • 0

    155.  2007-07-06 18:11:35

    no niby wszystko ma, duzy wyswietlacz i niezle gra, ale ma feler jak kazda motorola: beznadziejna bateria!!!

  • 0

    156.  2007-07-07 18:51:25

    Ludzie nie kupujcie tego złomu!! Duzo lepsza jest Nokia 6230i ja warto kupic bo jest niezawodna i ma wszystko co potrzeba a nie jakies ulepszanie producenta!! Nokie sa najlepsze!!

  • 0

    157. ~jackal  2007-07-07 20:11:08  host: 82.160.130.2

    jako max karte pamieci można włorzyć do motki e1000? czy przy 1gb bedzie sie cieło?

  • 0

    158. ~  2007-07-08 09:32:00  host: 217.96.82.28

    Nike są właśnie najgorsza, a ty 156 jesteś kolejnym dzieciakiem który leci na napis NOKIA.

  • 0

    159. ~Semi  2007-07-10 17:44:00  host: ip-91-193-197-27.enterpol.pl

    Mam motorole e1000 i karte pamięci 1gb, nic się nie zacina telefon chodzi sprawnie. Niedawno sobie go kupiłem i bardzo mi sie podoba xD

  • 0

    160. ~kluska424  2007-07-11 11:14:06  host: aczf71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałem tego fona 2 lata i chodził dość szybko ale nie jest odporny na uderzenia

  • 0

    161. ~lol  2007-07-13 11:29:37  host: xdsl-6855.elblag.dialog.net.pl

    Mozna wgrqac inny soft tak aby ten telefon mugl nagrywac video??

  • 0

    162.  2007-07-15 22:51:22

    Przeciez nagrywa wideo bez zmiany softa:D jaja se robicie czy co....E1000 Mozna wysylac MMSy o nieograniczonej wielkosci i zaplacicie 40gr:) ja wyslalem najwiekszego 600kb i doszedł

  • 0

    163. ~mishkoltz  2007-07-17 01:56:36  host: 82.177.118.174

    Można wgrać takiego softa, którego konfiguracja odpowiada właścicielowi e-tysiaka czyli na przykład video bez ograniczeń. Wracając do awaryjności telefonu to szczerze powiedziawszy nie jest to majstersztyk solidności wykonania ale usuwanie usterek nie należy do jakichś bardzo skomplikowanych czynności. Mimo wszystko usterki jak już się zdażają to raczej nie często. Polecam każdemu kto szybko sie nudzi telefonami bo ta motka sie nie nudzi!!!

  • 0

    164. ~miszal  2007-08-13 23:36:05  host: dun196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam. moge ja dostac za 100 zł ale nie wiem czy ją kupić, telefon + ładowarka. i nie wiem???? i pytanie. ile kosztuje polski soft??? prosze o odp.

  • 0

    165. ~Hubi  2007-08-23 11:08:24  host: fil26.internetdsl.tpnet.pl

    witam, ja mam też kartę 1g i wogle się nie tnie, wogle telefon jest zajebisty i z wyglądu i z funkcji, a muzę nadaje jak nakręcony, podłączam do niego jack redukcję kasetę z kablemi słucham z niego muzy w samochodzie! mógłby mi ktoś podac skąd mozna sciągnąć do niego mapy polski?

  • 0

    166. ~Motorolnik  2007-09-19 15:43:12  host: 87-205-237-217.adsl.inetia.pl

    Polski soft nic nie kosztuje...pełno go w sieci...sam sobie sfleshuj fona to takie proste a E1000 nie da sie rozwalic przez nieudane fleshowanie..poprostu probujesz drugi raz i tak az do skutku:) ALE TO PROSTE I ZAWSZE ZA PIERWSZYM RAZEM IDZIE NA !100%

  • 0

    167. ~Kosyt15  2007-09-21 19:08:38  host: 88-199-123-1.lukman.pl

    jesli telefon pokazuje ze " nie można naładowac" poprostu wymmnin ładowarke i bedzie działac....tel jak mazenie..mam go tydzien...po tuningu..głosniejszy lepsze fotki...mam karcioche 1gb i git gitara....chociaz poluje na e1120....pozdro

  • 0

    168. ~  2007-09-22 12:38:26  host: aaww127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiecie gdzie mozna sciognoc programik zeby głosniczek lepiej grał w tej motce??/????????????????????????????????????? pomuzcie

  • 0

    169. ~jackal  2007-09-24 18:51:09  host: aaxl140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiecie co to moze byc jak podczas oglodania filmików(na e1000) wyłancza sie filmik, ale nie we wszystkich tak. i tak zazwyczaj w połowie. odp

  • 0

    170. ~koloc  2007-10-01 20:03:38  host: piek-host-58-76.microchip.net.pl

    mam taki telefon narazie od 2 meisięcy no i sprawuje się bardzo dobrze.....dla mnie raczej nie ma wad tego telefonu...bateria przy słuchganiu muzyki trzyma góra do 4 dni ,,a 2 głośniczki dają swój głos....dla mnie ta koma jest spoko,,,,jedyną wadą tego telefonu jest dżojstik ale jak narazie sprawuje sie dobrze bo był nie dawno wymieniany.....aparacik wsumie tez fajny a z kartą pamięci 1 giga wogóle sie nie zacina NAPRAWDe warto kupic....

  • 0

    171. ~BaroS  2007-10-09 22:31:25  host: 77-253-118-240.adsl.inetia.pl

    za ile moge kupic to cacuszko??

  • 0

    172. ~pietras0991  2007-10-10 18:05:46  host: dvo178.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon bardzo mi się podoba i zamierzam sobie taki sprawić...tylko jedno pytanie.Jak działa ten A-GPS??? Jak możecie to napiszcie coś o nim...

  • 0

    173. ~wojtek  2007-10-13 03:06:59  host: c164-197.icpnet.pl

    chcialbym,kupic taki tel a le niewiem czy sie pyca

  • 0

    174. ~lagos  2007-10-13 03:14:05  host: c164-197.icpnet.pl

    chcialbym kupic taki telefon ale nie wiem czy sie pyca albo jakis inny telefon muzyczny z głosnymi mp3

  • 0

    175. ~tomi  2007-10-15 16:12:23  host: 87-205-90-17.adsl.inetia.pl

    3 dni temu sprzedalem ten telefon i powiem ze nie zaluje ze wzgledu na baterie i drogie naprawy musialem ja ladowac co 2 dni pomimo nowej batrei jednak moge ten telefon smialo polecic

  • 0

    176. ~lagos  2007-10-25 22:56:04  host: c164-197.icpnet.pl

    kupilem sobie taki super mp3 glosne duzo kolorow karta pamieci aparat czego wiecej trzeba super telefon polecam !!!!!!!!!!!!!

  • 0

    177. ~tomi  2007-10-28 13:02:54  host: 87-205-92-106.adsl.inetia.pl

    jezeli kto chcialbys sie zamienic na kate mini sd to ja moge dac mu karte micro sd do tej motoroli 512 mb kingstona + adpter

  • 0

    178. ~natii  2007-11-10 09:32:39  host: abwx21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jests na serio ekstra ale mam pytanko ile on kosztuje

  • 0

    179. ~  2007-11-10 18:07:37  host: fek122.internetdsl.tpnet.pl

    ta motka ma kabel usb?

  • 0

    180. ~camel1987  2007-11-15 19:00:26  host: host-89-228-204-205.kalisz.mm.pl

    mam to coś od troche ponad tygodnia i....jestem masakrycznie happy ze go kupiłem.brkuje mi tylko troche symbianna z noki no i ta bateria....ale oza tym wymieć. lesli ktos wie jak w nim ustaić raporty przy sms na stale to po prosze o pomoc bo nie moge sczaic ;)))))

  • 0

    181. ~camel1987  2007-11-15 19:02:12  host: host-89-228-204-205.kalisz.mm.pl

    no a mp3.....cudo. nokia 6233 jeszcze ma coś w podobie ale motka i tak lepsza!!!!!!!!!!

  • 0

    182. ~kluska  2007-11-23 15:31:26  host: aczs150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy wrto kupić ten fon za 350zł???

  • 0

    183. ~junior  2007-11-27 20:01:30  host: uksidzse.t17.ds.pwr.wroc.pl

    A więc tak.Mam ten fonik od ponad dwóch lat i powiem tak: jest super ale.. O tym ale to za chwile. Po pierwsze plusy:) E1000 ma świetne gśośniki. Dźwięk jest głośny i czysty. A porównują do se k 750 bije go na głowę. Aparat mimo że tylko 1.2Mpix po wgraniu softa jest spokojnie w stanie konkurować z 2Mpix z k750. Wyświetlacz-wieeeelki z dużą ilością kolorów . Następna sprawa to wspomniane przez bodajże Motorolnika wysyłanie dużych mmsów. To naprawdę działa:) kolejny plus to łatwość w wymianie softu i usprawnianiu naszej motki oraz płynność w użytkowaniu nawet z kartą 1GB. No dosyć słodzenia czas na parę uczciwych minusów: pierwszy to bateria.Pada po dwóch dniach niestety. Następna wada tego fona to joystick. Chodzi mi tylko w jedną stronę ale mam wszystko na skrótach więc problemu nie ma za wielkiego. Kolejny minus to trzeszcząca obudowa. Wprawdzie to nic ale lekko denerwuje. I to raczej tyle. A na koniec obalę parę mitów. Przez całe dwa lata nie zawiesił mi się ani razu. Moja motka zaliczyła taką liczbę upadków na różnego rodzaju podłoża że większość telefonów "od innych producentów" już dawno by nie istniała;) więc to tak z grubsza tyle. Polecam jak najbardziej ten telefon wszystkim ceniącym dobry dźwięk z funkcjonalnością. Pozdrawiam

  • 0

    184. ~kolo  2008-01-05 22:45:11  host: bzb60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Motka jest super, zakupilem sobie ja nie dawno i powiem ze swietnie sie sprawuje.

  • 0

    185. ~pawel  2008-01-11 21:28:46  host: 81.15.186.120

    gra o wiele gsniej ni 5200

  • 0

    186. ~CM  2008-01-23 15:32:49  host: 078088218244.klc.vectranet.pl

    Ta Motka wymiata :) Ja kupilem nowa baterie BT60 do E1000 i trzyma mi 3 dni przy czestym sluchaniu muzy :) Polecam jak najbardziej tego fona!!!

  • 0

    187. ~  2008-02-02 21:27:12  host: eri206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie ten telefon ma głośnik/głośniki bo mam E398@E1 i jestem ciekawy czy gra on lepiej od mojego telefonu tzn. głośniej, czyściej

  • 0

    188. ~Robson  2008-02-15 20:05:41  host: cpc3-hudd6-0-0-cust57.hudd.cable.ntl.com

    Ile kosztuje Motorola E1000 , bo mój brat miał taki tel i sprzedał za 2900zł , tak za ile mozna go kupic

  • 0

    189. ~  2008-02-19 21:19:09  host: 77-253-113-185.adsl.inetia.pl

    A co sadzicie o e398 lepszy dziwiek niz e 1000 i głosniejszy? bo mam zamiar kupic tego fona do 300 stów

  • 0

    190. ~elo  2008-02-25 15:19:32  host: host-81-190-140-126.olsztyn.mm.pl

    Sądze ze ten tel jest zajebisty i gadacie ze joy sie rozpierdala albo ze niewytrzymala na upadki to powiedzcie mi czy telefon jest do rzucania albo jak napierdalacie z całej kurwy w ten joy to potem dziwne ze sie psuje telefon chcesz miac długo to go szanuj a nie tylko nażekacie

  • 0

    191. ~dawid  2008-03-30 16:15:17  host: s181pc138.mmj.pl

    chciałem sie dowiedziec czy ten fonik ma symbiana

  • 0

    192. ~men19  2008-04-12 10:54:27  host: bhj89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ogólnie telefon taki sobie żadna rewelacja,bateria jak to w motoroli słabo trzyma 1 dzień jak sie bawimy.Ma spory wyświetlacz i dużo kolorów,są na niego fane softy,podkreślam ten tel NIE MA SYMBIANA,to zwykłt soft,aparat 1.3mpx zdjęcia robi beznadziejne.obudowa nei jest wymienna,strasznie szybko podchodzi kurzem szybka wyswietlacza i strasznie szybko tez ta szybka się rysuje. + tego telefonu to muza,posiada 2 głośniki stereo po bokach obudowy,muzyka gra głosnawo i przyjemnie,czysto + również to slot kart pamięci ja miałę osobiście karte 1gb to śmigał ładnie

  • 0

    193. ~Ohmann  2008-04-19 22:51:13  host: d90-129-121-1.cust.tele2.pl

    Cze,ja czekam na tą motkę dzisiaj ją zamówiłem i chcę wgrac ulepszonego softa,i jak kolega wspomniał będzie a nie telefon xD

  • 0

    194. ~Macias$Karol  2008-04-27 14:32:26  host: host-89-229-16-136.torun.mm.pl

    Ludziee ... PRzeciez ten telefon sie wcale nie psuje ... Mam go juz rok i mi sie popsuł tylko mikrofon , głośnik , joystick , i wejście od ładowarki ;D Polecam go gorącoo !!!! Kupujta to zobaczyta

  • 0

    195. ~aaarek  2008-05-03 12:28:10  host: aazg178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    taki sobie? hmm.. telefon miał premiere w pierwszym kwartale 2004r. Teraz sie zastanow czy taki sobie, a nie glupoty wypisujesz. BArdzo porządny telefon, solidnie rozbudowana scena dzieki czemu mamy pod dostatniem wszelkiego rodzaju przeróbek i ulepszeń. Troche cieżki, ale niestety (wtedy jeszcze) nie dopracowana technologia UMTS'u / 3G wymagala sporo "materiału" ;) i jeszcze więcej energii :) stad krótko trzymająca bateria, ale nie przejmujcie się. Tylko ostra ekspluatacja telefonu zmusza nas do ładowanie częsciej ni raz na półtora dnia. moja ocena 5-/6

  • 0

    196. ~e1000  2008-05-08 23:34:22  host: abeb40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wytrzymała na upadki? spadła mi z ręki jak jechałem rowerem na asfalt i nic jej sie nie stało tylko sie zresetowała i przypominam ze ten telefon ma już 4 lata więc nie narzekajcie, ja go miło wspominam

  • 0

    197. ~Aga  2008-07-02 12:05:01  host: abqs239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja kupiłam sobie tydzień temu nowa motorolę e100 za 250 nówka :) Nie ma żadnej rysy ani nic bateria super i wogole :)

  • 0

    198. ~motoFan  2008-07-05 12:50:45  host: 77-253-99-59.adsl.inetia.pl

    do ludzi kturzy twierdzą że nokia rlz. Po 1 tak jak kolega niżej napisał ile kosztuje nokia ile motorola. po 2 bardzo dobrej jakości głośniki kture nawet jak zgłośnimy na maxa nie mamy takich szumów i skrzeków jak w se. po 3 kolego od niki chyba nigdy niebawiłeś sie motką albo nieumiałeś sie bawić. To jest telefon w kturym masz możliwośc edycji wielu żeczy. trzeba tylko umieć

  • 0

    199. ~c7  2008-07-08 16:52:19  host: apoitiers-258-1-56-239.w90-45.abo.wanadoo.fr

    ta motka po tuningu gra nawet glosniej i ladniej od n95 xD telefon ten mozliwosciami bije niektore drozsze o glowe :) kazdy w niej znajdzie cos dla siebie.mam ja juz rok i NIC sie nie popsulo a panel caly czas jak nowka nawet po kilku upadkach :) naprawde goraco polecam ten telefon :D jak ktos juz go kupi to zapraszam na strone www.e1000.pl na nauke tuningu :D

  • 0

    200. ~E1K lover  2008-07-16 00:07:59  host: idi18.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od pewnego czasu. Powiem tak, tel dobry, podatny na modyfikacje, dzwiek na wysokim poziomie.ALE aby e1k nam dobrze sluzyla musimy miec do niej wylacznie ORYGINALNE akcesoria(bateria, ladowarka(4.4v 1,5A) w innym wypadku moze dojsc do uszkodzenia modulu ladowania (pcap) i zobaczymy komunikat "nie mozna naladowac" Wymiana tego ukladu jest bardzo trudna, niewiele serwisow sie tego podejmie a czesto jest to juz nie oplacalne. Przed zakupem tej motki upewnijcie sie ze tel zawsze pracowal z oryginalnymi akcesoriami, bo mozecie byc potem niemile zaskoczeni. Ponadto czestymi usterkami jest zacinający sie joy, luzne zlącze systemowe. Wadą telefonu jest jego wysoka wrażliwosc na wilgoc. Nawet krotki pobyt w lazience moze doprowadzic do defektu klawiatury(po prostu przestana dzialac klawisze), czesto pomaga rozebranie i gruntowne wysuszenie telefonu :) Gdy bedziemy korzystac z odpowiednich akcesoriow mozemy byc pewni, ze telefon sie nam odwdzięczy i bedzie nam wiernie sluzyl. Polecam gorąco moto e1k. Pozdrawiam.

  • 0

    201. ~Nec1970  2008-09-07 12:33:11  host: staticline666.toya.net.pl

    Powiem tak są rózne upodobania w telefonach. Zdania jak widze sa podzielone. Ja mam ten telefon dwa tygodnie ale ogolnie telefon ma ponad 2 lata. Nie zawiesza sie, dzojstik ma swoje jazdy czasem dziala jak nowka a czasami sie muli:) Soft nie wiem jak oryginalny gdyz jak pierwsze co zrobilem to wgralem sobie nowy. Głosniki ma zaje.... nie ma drugiego na rynku dla mnie osobiscie lepszy dzwiek od noki95 bo mialem i sprzedalem po tygodniu:D Bateria u mnie trzyma 1 dzien ale przypominam ze co jak co ma ona 2 lata i nie mialem fona ktory po 2 latach bateria trzymala by wiecej niz dzien. OGOLNIE NIE ZMIENIE FONA DO POKI MI SIE NIE ROZWALI KOMPLETNIE!!!!!!!!

  • 0

    202. ~Crasher  2008-09-14 20:41:31  host: xdsl-8897.walbrzych.dialog.net.pl

    I z tego powodu c65 jeśli chodzi o baterie rządzi (ani razu nie wymieniana, mam go 3 lata i dalej trzyma 5-6 dni xD)

  • 0

    203. ~asd  2008-09-21 19:27:56  host: adpb99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MOTOROLA RZĄDZI!!!

  • 0

    204. ~Antek  2008-10-27 15:03:06  host: chello087207063120.chello.pl

    Mam sentyment do tego telefonu . Jest genialny ! Właśnie zamówiłem sobie nówkę za 350 zł z kartą 1GB. Gorąco polecam .

  • 0

    205. ~danielbolo1  2008-10-31 10:32:12  host: drn175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    !!!!!!!!!!PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!! Witam was drodzy użytkownicy motoroli e1000. Mam do was wielkie pytanie co do tego modelu, mam z nim trochę problemów. jeden mi sie udało wyeliminować - to ze motorola wogule nie chciał sie włączac , pod ładowarką ,ani na kilku bateriach.To mi sie udało zrobić . A teraz mam pytanie co do klawiszy. Nie działa mi : zielona słuchawka (choć gumka jest na swoim miejscu), klawisz 7,wszystkie klawisze od menu pod wyświetlaczem. Wymieniłem klawiaturę , taśmę na nowe - nic nei pomogło , Czego to możne być wina ? układu na płycie , softu ? soft mam free style blue. No i do tego nie działa podświetlenie klawiatury. Czy ktoś z was miał już taki problem ? Proszę bardzo was o pomoc

  • 0

    206. ~damianeq  2008-11-06 14:11:42  host: nat-a3.itcomp.pl

    a nokia złom jakich mało jedyne co im sie udało to chyba 3310 :p i odpi... sie od motek podajcie jakis link z jakims fajnym sofcikiem do e1000

  • 0

    207. ~bodzio230  2008-11-20 21:56:12  host: emv130.internetdsl.tpnet.pl

    a ja se ta motke dzisiaj kupiłem xD

  • 0

    208. ~k.13  2009-01-11 18:59:23  host: cew10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego fona ,i jakby ktoś miał problemy z joystikiem to wina złamango uchwytu! w tej chwili musze kupić nowy joystick bo się stary zalał i działa mi tylko czerwona słuchawka :( jast to i tak najlepszy telefon jaki miałem :)

  • 0

    209. ~k.13  2009-01-11 19:03:21  host: cew10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TEN TELEFON SPADŁ MI Z 1 PIĘTRA I TYLKO SIĘ WYŁĄCZYŁ XD

  • 0

    210.  2009-02-18 13:23:42

    Jeżeli jeszcze nie kupiłeś tego telefonu - nie kupuj go! Ja kupiłem nówkę po dwóch miesiącach zaczyna niestykać ładowarka, podłączenie do kompa (wgranie sterów itd) graniczy z cudem. Nędzne menu. Jeśli lubisz pograć - zapomnij o tym przy tym telefonie. Odradzam!!!!!!!!

  • 0

    211. ~hubert123454  2009-03-18 22:21:12  host: public15586.xdsl.centertel.pl

    czy ta motka ma serio slot na karty pamięci?

  • 0

    212. ~długi  2009-04-06 19:40:18  host: 94.40.113.183

    powiem tak...kto ma ten telefon jest z niego zajebiscie zadowolony:)

  • 0

    213. ~dawid  2009-04-13 21:01:43  host: public27671.xdsl.centertel.pl

    telefon zajebisty!!! Spoko działa gps za pomocą trekbuddy. Duży wyświetlacz lecz wcale nie jest głośniejszy od e398&e1

  • 0

    214.  2009-05-06 11:10:47

    Jeszcze kilka: po około trzech miesiącach od zakupu padło złacze USB, oglądanie filmików na telefonie powoduje jego częste zawieszanie się, otwieranie zdjęć zapisanych na karcie trwa tak długo że się odechciewa, nędzny aparat, nędzna klawiatura, nędzny joystick. Czasami zdarzało się, że alarm pomimo, że był ustawiony nie zadzwonił - tak poprostu. ODRADZAM WSZYSTKIM TEN ZŁOM!!!

  • 0

    215. ~Rafał  2009-12-07 23:34:52  host: 194.181.245.167

    moj byly telefonik ktorego mi nie oddali w komisie:( a byl super naprawde mial to "cos"

  • 0

    216. ~Comez  2010-02-09 15:25:49  host: blq219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jedynymi wadami, których się dopatrzyłem, są joystick i powolne wysyłanie plików przez Bloototh. Ale ogółem telefon jest w miarę dobry.

  • 0

    217. ~Soldier13  2010-05-30 23:11:02  host: evk108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Marcin jak kupiłeś pewnie z 5letni telefon za 100zł to nie narzekaj! Ja miałem ten tel 2lata i byłem z niego bardzo zadowolony i szkoda że motorola nie robi teraz takich fajnych telefonów. jedyny - to bateria, ale potem się dowiedziałem że trzeba zmienić oprogramowanie i trzymała lepiej :) szkoda że nie produkują już tego :/

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-65-227.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet