Motorola Defy+ - opinie
Telefony Motorola Motorola Defy+ Opinie o Motorola Defy+

Motorola Defy+

w sumie: 41
  • 0

    1. ~  2011-08-16 10:59:18  host: z21-02.opera-mini.net

    spoko może i wezmę ją :) Jednak liczyłem na obsługę HSPDA +21mb/s a tu kicha. Martwi mnie trochę też grubość :(spoko może i wezmę ją :) Jednak liczyłem na obsługę HSPDA +21mb/s a tu kicha. Martwi mnie trochę też grubość :(

  • 0

    2. ~jakub  2011-08-16 12:44:04  host: 88-199-102-29.tktelekom.pl

    Tylko podkręcony procesor do 1 GHz i Android 2.3?? A cena pewnie o 300-500 zł wyższa. Ale się popisali.

  • 0

    3.  2011-08-16 15:51:39

    Małe różnice w porównaniu do defy bez + :D bateria,android i procesor,2 rzeczy z tych można zmienić czyli podkręcić procesor do 1ghz w minute :) + wgrać androida 2.3 ogólnie lipa,odgrzany kotlet :P

  • 0

    4. ~Googluś  2011-08-16 20:04:21  host: dtt188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    WOW! Motka naprawdę miesza na rynku! Według mnie to najlepszy jednordzeniowiec jaki powstał! Pewnie będzie szybszy i wydajniejszy od pierwszej Defy i tak samo odporny hehe :) Jak się wkurzę to go do wody wsadzę :D

  • -1

    6. ~...  2011-08-17 13:19:45  host: public-gprs159000.centertel.pl

    Czy bateria będzie pasowała do zwyklej defy? Bo jak tak to wystarczy kupić baterie i wgrać rom z mb526 i mam defy+ :)

  • 0

    7. ~...  2011-08-17 13:21:27  host: public-gprs159000.centertel.pl

    Czy ta defy rozni sie fizycznie czyms wiecej niz zwykla?

  • 0

    8. ~Anonymous  2011-08-17 19:58:51  host: 212.160.172.70

    Prawdę mówiąc to normalna Motorola Defy z procesorem podkręconym do 1GHz i nieco większą baterią i dodatkowo Andek 2.3 ;)

  • 0

    9. ~a  2011-08-17 22:58:25  host: 178-37-150-105.adsl.inetia.pl

    Nic nowego oprocz Android 2.3 (Gingerbread), procesor 1 GHz a ludzie beda kupowac bo jest "+"...

  • 0

    10.  2011-08-18 10:53:28

    Telefon od swojego poprzednika nie różni się chyba niczym prócz podkręconego procesora i aktualizacji softu. Żałosne.

  • 1

    11. ~  2011-08-19 08:27:40  host: 212.160.172.70

    nagrywa maerial w 720p? oraz jaki GPU i czemu zdjecia sie nie laduja

  • 0

    12. ~  2011-08-19 17:54:27  host: z24-10.opera-mini.net

    obecnie uzywam defy po przesiadce z e71 jestem zadowolony defy+ niewidzialem wszystko wyglada OK szkoda tylko ze niezrobili wiekszego wyswietlacza 3,7 to troche malo 4,0 by juz wystarczylo

  • 0

    13. ~  2011-08-23 07:50:34  host: 212.160.172.70

    Co sie tak oburzacie? Motorola odswieżyła telefon i dla odroznienia dla starej wersji dodano + w nazwie. Lepiej żeby nadal sprzedawali telefon ze starym systemem?

  • 0

    14. ~lsdfjk  2011-08-27 11:50:40  host: 77-254-245-10.adsl.inetia.pl

    wielki + za baterie

  • 0

    15. ~Nordek  2011-08-29 19:17:55  host: public-gprs31829.centertel.pl

    A co z funkcjonalnością nakładki. W poprzedniej wersji telefonu bez "+" nie chodziła w Polsce. A kupiona np. w Anglii nie miała polskiej wersji językowej. To jest wazne pytanie !

  • 0

    16.  2011-08-30 16:03:22

    Dobry telefon uczynili bardzo dobrym. Poprawili to co trzeba było, tzn. baterie i procek. Byle gorilla glass był nieco lepszej jakości niż w poprzedniku. Nie za duży, solidny smartfon, czyli to czego mi trzeba xD

  • 0

    17. ~Kala  2011-09-12 21:11:54  host: chx148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a kiedy wchodzi na rynek?

  • 1

    18. ~  2011-09-25 06:48:53  host: host-89-229-140-92.chelm.mm.pl

    Ale grubas. Motorola, wstydź się wychodzić z takim "rubensem" w dobie smartfonów o centymetrowej grubości. Ciekawe czy poprawili felerny głośnik?

  • 0

    19. ~loctor  2011-10-10 11:19:19  host: 89-77-242-235.dynamic.chello.pl

    Serio nie umiecie czytac? Od kiedy to procesor 3620 w D+ jest tym samym co 3610 w D? Szkoda ze nie jest dostepny w polsce i pewnie jeszcze dlugo nie bedzie ;(

  • 0

    20.  2011-10-14 13:47:06

    mam defy bez plusa, glosnik felerny- gwarancja. android tylko 2.2. wcale nie taki gruby przynajmniej z przodu sam ekran i nic wiecej a nie jak np w iphonie. ogolnie baaaaajka

  • 0

    21. ~pepe pan dziobak  2011-10-16 23:48:30  host: 89-78-43-103.dynamic.chello.pl

    No strasznie gruby, normalnie prawie jak butelka z piwem w kieszeni... Co za bzdury, którym smartfonem z androidem możesz kręcić filmy pod wodą? Tym się da, bezżadnych problemów. Możesz go upuścić, położyć na piasku na plaży, a jak Cię ktoś wrzuci do wody to nic mu nie będzie. Jak ktoś potrzebuje smartfona i jest bardzoaktywny to ten telefon to MISTRZOSTWO! Crystal Talk do tego, dobra bateria, 9/10

  • 0

    22. ~g1  2011-10-17 11:39:32  host: GOD.net.autocom.pl

    Zupełnie jak moja defka tylko procek podkręcili ;) swoja droga umowa kończy mi się w lutym 2013 mam nadzieje że na rynku będzie jakaś Defy +++ bo nie wyobrażam sobie innego telefonu! Najlepsza funkcja- czytanie ebookow w wannie;) który htc czy szajsung to potrafi bez ryzyka zalania???

  • 0

    23.  2011-10-28 08:44:12

    aaa do wody wsadzalem :) trzyma.... procek mam 1gh no problem chodzi jak zyleta...

  • 1

    24. ~  2011-11-23 04:17:01  host: azs27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a kiedy to cudo pojawi sie u jakiegos polskiego operatora?

  • 0

    25. ~makerson  2011-11-23 14:58:49  host: dlk181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie ogarnijcie się... różnice są znaczne... bateria dużo pojemniejsza(kilkanaście godzin pracy więcej), procek taktowany 1ghz fabrycznie, (co z tego że w zwykłej defy można podkręcić, dla "zwykłego" nabywcy liczy się to co wyjmuje z pudełka, nie każdy bawi się w modowanie), andek 2.3 to rzeczywiście żaden rarytas, ale fajnie że od razu jest aktualna wersja systemu, i nie zwróciliście uwagi na grafikę, jest o model wyższe GPU TI OMAP 3620, w zwykłej jest 3610. Reasumując zmiany są znaczne (weźcie pod uwagę że sama nazwa wskazuje że to ten sam telefon tylko trochę tuningowany), a cena nowego na allegro jest zaledwie 100-150zł droższa, warto dopłacić.

  • 0

    26. ~ciekawy  2012-01-13 11:56:34  host: 89-77-26-14.dynamic.chello.pl

    Podoba mi się motka defy+ i mam tylko jedno pytanko:Czy w odróznieniu do tej bez plusa można przeprowadzać wideorozmowy(wideokonferencje)?Dane techniczne potwierdzają to,ale na zdjęciach nie widac "oczka" drugiej kamery

  • 0

    27. ~ciekawy  2012-01-23 23:07:46  host: apn-95-40-201-132.dynamic.gprs.plus.pl

    Czy do Defy Plus można zamontować smycz?

  • 0

    28. ~akwarium  2012-01-26 22:40:59  host: host-89-228-40-0.elk.mm.pl

    W jakieś sieci w Poalndii jest oferowany?

  • 0

    29. ~akwarium  2012-01-27 19:48:03  host: host-89-228-40-0.elk.mm.pl

    Czy ten telefon jest oferowany w którejś z sieci?

  • 0

    30. ~Thor  2012-04-10 08:45:03  host: pc204a109.interpc.pl

    Myślę, że fakt iż telefon kreowany jest na niezniszczalno, niezatapialny co kłóci się z tym co możesz przeczytać po otwarciu pudełka jest dostatecznym argumentem do nie kupowania tego modelu. Jak na moje oko to za dużo sprzeczności w tym telefonie a jeśli producent zaprzecza sam sobie to o czym to świadczy? Sami sobie odpowiedzcie na to pytanie.

  • 0

    31. ~kuba  2012-04-12 21:52:20  host: 89-74-61-17.dynamic.chello.pl

    Kurde. Po co Ci 21 hsdpa? Do oglądania youtube w tramwaju? Do ściągania pornoli wystarczy gprs. Rynek internetu mobilnego w Pl jest tak ubogi że zwykłe 3G wystarczy. Reklamy operatorów to mit. W terenie nie masz zasięgu umts czy hsdpa a w mieście? Z resztą 4g wymięknie przy LTE. aaaa LTE też niema? Najlepiej niech telefon ma 7 calowy rolowany ekran, baterię na 3000 mAh, wytrzymałość solida, aparat 40 mpx i wymiary noki 3210.

  • 0

    32.  2012-04-17 11:00:31

    Czy bedzie aktualizacja do 4.0 ??

  • 0

    33. ~boo  2012-04-22 12:03:10  host: 77-254-152-249.adsl.inetia.pl

    kolego "pepe pan dziobak" filmów pod woda nie pokręcisz ani zdjęć bo dotyk nie działa pod wodą

  • 0

    34. ~bebolong  2012-06-01 10:55:34  host: idw226.internetdsl.tpnet.pl

    czy ktoś wie jak ustawić dzwonek do konkretnego kontaktu albo jak włączyć zwykłą książkę telefoniczną a nie tą z kont na motoblur?

  • 0

    35. ~  2012-06-27 14:01:29  host: 77-252-235-105.ip.netia.com.pl

    kolego boo . chcesz nakręcić film pod wodą musisz włączyć nagrywanie przed zanurzeniem i tyle

  • 0

    36. ~robren  2012-07-25 09:40:14  host: host85.marbis.pl

    Smyczy nie idzie zamontowac a android 4.0 smiga jak oszalaly (xda developers cyanomod) :)szklo bajka mam dwa lata i prawie jak nowy, odpornosc na wode to takze nie mit... pozdro

  • 0

    37. ~asasasas  2012-10-13 15:54:59  host: afal49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy to prawda ze po ustawieniu budzika albo wydarzenia nie da sie zablokowac tych 4 przyciskow na dole? Prosze o odpowiedz posiadaczy defy

  • 0

    38. ~aaaa  2012-10-18 12:38:57  host: aeps191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy to prawda że przy włączonym budziku albo wydarzeniu w kalendarzu te 4 przyciski na dole nie blokują się?

  • 0

    39. ~SerNick  2013-05-23 07:21:32  host: 159-205-174-45.adsl.inetia.pl

    Napisze ktoś ile ten telefon trzyma na tej baterii ?

  • 0

    40. ~puchacz  2014-05-14 23:52:22  host: 86-63-99-181.sta.asta-net.com.pl

    ok. 2 dni

  • 0

    41. ~gosc434  2014-10-26 11:21:11  host: 80.48.159.1

    mi trzyma na 1 ladowaniu okolo 4-5 dni, ale uzywam go jak telefonu, troche dzwonie i pisze, sporadycznie net, i bardzo duzo uzywam latarki

  • 0

    42. ~kamil b  2015-03-01 11:59:21  host: user-109-243-167-223.play-internet.pl

    nie polecam tego urządzenia, po dwóch dniach użytkowania na wyświetlaczu widać drobinki kurzu, a po upadku na wyświetlaczu pojawiły się skazy

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-169-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet