Motorola CHARM - opinie
Telefony Motorola Motorola CHARM Opinie o Motorola CHARM

Motorola CHARM

w sumie: 11
  • 0

    3. ~Szymix  2010-07-09 10:04:15  host: 31-162.89-161.tel.tkb.net.pl

    wygląda jak telefon z wysuniętą klawiaturą na stałe :)

  • 1

    5. ~^^  2010-07-13 11:15:54  host: 212.160.172.70

    hmm, moze dlatego, ze to jest stala klawiatura qwerty - tel 1-brylowy, nie slider ^^

  • 2

    8.  2010-07-15 19:33:47

    czy ktoś wie kiedy będzie w Polsce i za ile???

  • 3

    10. ~  2010-07-21 12:46:29  host: affh30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    swietny telefon-polaczenie dotykowca z qwerty:)

  • 0

    11. ~grzch  2010-07-22 10:55:32  host: 83-238-171-111.ip.netia.com.pl

    Podoba mi się, WIFI i QWERTY, prawie jak E71,E72 czy BB. Ciekawe jak z jakością i baterią.. i ceną w PL :)

  • 0

    12. ~piotrek  2010-08-09 07:53:38  host: ip-104-8.mofnet.gov.pl

    będzie głupio wyglądał przy uchu - w zasadzie pozostaje tylko słuchawka z mokrofonem.

  • 0

    13. ~tymek  2010-08-22 04:09:24  host: 93-181-190-129.as.kn.pl

    Brawo doboru telefonu pod względem "czy będzie dobrze wyglądał przy uchu" , zainteresował mnie bardzo ten telefon.

  • 0

    14. ~Colo  2010-08-23 19:59:16  host: public62535.xdsl.centertel.pl

    Tego typu telefony najbardziej cenię : dotykowy ekran + stała klawiatura QWERTY. Mam E71 i chętnie zamienię na coś w takim stylu. Kiedy w PL i za ile??

  • 0

    15. ~damian  2010-11-22 16:56:40  host: bus194.internetdsl.tpnet.pl

    troche jak flipout bez chowanej klawiatury tylko zrobiono ją na stałe.

  • 0

    16. ~  2011-03-10 18:09:32  host: apn-77-114-188-99.dynamic.gprs.plus.pl

    czy ten telefon jest już dostępny w Polsce? gdzie mogę go dostać?

  • 0

    17. ~  2011-06-21 07:21:03  host: z29-08.opera-mini.net

    Podobny do Nokii E61, tylko z gorszą baterią, aparatem, Androidem i dotykowym ekranem.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-65-227.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet